-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۱ مهر ۲۰, پنجشنبه

Latest News from Norooz for 10/11/2012

Email not displaying correctly? View it in your browser.
این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.



عضو جبهه مشارکت و مشاور رئیس دولت اصلاحات معتقداست که مسئول همه مشکلات ایجاد شده تنها دولت محمود احمدی نژاد نبوده و نیست بلکه تمام نهادهای مدیریتی کشور در بروز این نابسامانی‌ها نقش داشتند و باید هر یک به اندازه خود پاسخگو باشند.

به گزارش ایلنا، مصطفی درایتی تاکید کرد: احمدی‌نژاد تنها به دنبال این است که خود را منزه از همه اتفاقاتی که تا امروز برای کشور ایجاد شده است نشان دهد بنابراین از بحث عدم کفایت خود بار‌ها به عنوان یک تهدید از سوی مجلس مطرح شده است کاملا اطلاع دارد و به دنبال این است تا به دیگران این مساله را بفهماند که برخورد با وی هزینه سنگینی دارد به گونه‌ای که بار‌ها نیز در صحبت‌های خود گوشه‌هایی از آن را نشان داده است.

محمد خاتمی در دوران ریاست جمهوری با اشاره به اظهارات اخیر احمدی‌نژاد در مورد فشار‌هایی که از سوی برخی نهاد‌ها به دولت وارد می‌شود، تصریح کرد: این مساله که در مسیر کار رئیس جمهور مشکلات و فشار‌هایی بوده خیلی غیر طبیعی نیست که البته بخشی از این مساله نیز ناشی از خصوصیات شخصیتی احمدی‌نژاد است.

وی با تاکید بر اینکه تاکنون احمدی‌نژاد هیچ‌گاه حاضر به پذیرش مسئولیت حتی یکی از مشکلاتی که در عرصه‌های مختلف برای کشور ایجاد کرده نشده است، گفت: اگرچه سایر نهاد‌ها هم مسئول کنترل بحران‌های بوجود آمده برای کشور بودند اما مسوول اصلی دولت است.

این روحانی اصلاح طلب گفت: علیرغم اینکه گفته می‌شد هماهنگی و یکدستی دولت با سایر نهاد‌ها در این دوره به حد رویایی خود رسیده است اما امروز می‌بینیم که نه تنها دولت به دنبال این است که مشکلات را گردن دیگر نهادها بیندازد اصولگرایان نیز با مشاهده مشکلات کشور در پی این هستند که فردی را مسئول این مسائل بدانند بنابراین نهادی بهتر از دولت که در ماه‌های پایانی خود قرار دارد، پیدا نمی‌کنند.

درایتی ادامه داد: اظهارات مجلس نیز در قبال مشکلات کشور چندان قابل قبول نیست چرا که نقش مجلس هم در این میان کمتر از دولت نبود بنابراین تردیدی ندارم که مشکلات به وجود آمده چیزی جز نتیجه عملکرد جناح اصولگرا نیست.

این فعال سیاسی اصلاح طلب با بیان اینکه پیش از این هجمه‌های احمدی‌نژاد تنها متوجه اصلاح طلبان می‌شد، تاکید کرد: اما در مقابل ما در جناح اصلاحات بار‌ها عنوان کردیم که اگر این هجمه‌ها کنترل نشود این چاقو روزی دست خود اصولگرایان را نیز می‌برد چرا که همه افراد ویژگی سید محمد خاتمی را ندارند که در مقابل حملات به خاطر مصالح کشور سکوت کنند بنابراین معتقدم مشکلات کشور طی این سال‌ها امروز در رفتار احمدی‌نژاد که برای حفظ خود تلاش می‌کند بروز پیدا کرده است.

وی با بیان اینکه دامن زدن به رفتار‌های غیر منطقی و متهم کردن دیگران امروز گریبان اصولگرایان را گرفته است، تصریح کرد: احمدی‌نژاد از تهدید نمایندگان در خصوص بحث عدم کفایت خود کاملا اطلاع دارد و به دنبال این است تا به دیگران این مساله را بفهماند که برخورد با وی هزینه سنگینی دارد به گونه‌ای که بار‌ها نیز در صحبت‌های خود گوشه‌هایی از آن را نشان داده است.

درایتی افزود: احمدی‌نژاد از ضعف‌های اصولگرایان به شکل دقیقی مطلع است از طرفی برای متهم کردن دیگران نیز از شخصیت بی‌پروایی برخوردار است بنابراین یقین دارد تا زمانی که صحبتی نکند مجلس نمی‌تواند وی را به راحتی کنار گذارد.

وی با اشاره به اختلافات درون جبهه اصولگرایان در آستانه انتخابات ریاست جمهوری اظهار کرد: اعتقاد دارم که رفتار این جریان طی ۸ سال اخیر بدون اینکه اصلاح طلبان نیازی به تلاش در این مورد داشته باشند زمینه را برای حضور موثر‌تر اصلاح طلبان فراهم کرده است.

این فعال سیاسی با اشاره به اینکه اصولگرایان در دعواهای سیاسی خود نشان دادند که هیچ ترحمی برای یکدیگر نیز قائل نیستند، گفت: متاسفانه بار‌ها شاهد بودیم که این جناح نه تنها اصلاح طلبان بلکه افراد طیف خود را نیز به راحتی متهم می‌کنند در حالیکه همیشه مدعی بودند که عامل اصلی اختلاف دولت و مجلس اصلاح طلبان بودند اما امروز به این نتیجه رسیدند که اصلاح طلبان چیزی جز رحمت برای کشور نبودند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود اضافه کرد: حتی در صورتی که احمدی‌نژاد در سال پایانی عمر دولت نهم و دهم نیز از رفتار‌های گذشته خود صرف نظر کند نیز نمی‌تواند عوارض کار ۷ ساله خود را جبران کند ضمن اینکه بار دیگر نیز تاکید می‌کنم که مسئول همه این مشکلات تنها دولت نبوده و نیست بلکه تمام نهادهای مدیریتی کشور در بروز این نابسامانی‌ها نقش داشتند و باید هر یک به اندازه خود پاسخگو باشند.

درایتی در خصوص پیشنهاد تشکیل دولت وحدت ملی که چندی پیش به عنوان یک راهکار برای برون رفت از شرایط فعلی کشور و از سوی هاشمی مطرح شد، گفت: قطعا ایشان بیش از سایرین با مشکلات کشور آشنایی دارد ضمن اینکه با افزایش مشکلات استفاده از همه ظرفیت‌های کشور که قطعا هاشمی نیز جزو این ظرفیت‌ها محسوب می‌شود نیز کاملا ضروری است.


 


 

سید مصطفی تاجزاده در تازه ترین اظهارات خود پیرامون مسائل جاری کشور به مشکلات بی سابقه اقتصادی، سخنان لاریجانی در خصوص استقلال قوه قضاییه و بررسی رخدادهای منطقه پرداخته است.

 

به گزارش نوروز، عضو ارشد جبهه مشارکت با تاکید بر اینکه اینکه حتی در زمان جنگ هم این فراز و نشیب های وحشتناک را نداشتیم می نویسد:" جالب اینجاست کسانی که تا دیروز قصد اصلاح مدیریت جهانی را داشتند امروز وضع اقتصادی کشور را چه در اثر تحریم و چه به دلیل بی کفایتی و ضعف مدیریت به چنین افتضاح بی سابقه ای کشیده اند. حتی در دوره جنگ هم این فراز و نشیب های وحشتناک را نداشتیم و کشور علیرغم همه مشکلات به خوبی و با انضباط اداره می شد."

 

وی همچنین با اشاره به سخنان رییس قوه قضاییه در خصوص استقلال این قوه می نویسد:" که اگر واقعاً استقلال هست چرا به شکایت ها از آقای جنتی و کودتاچیان رسیدگی نمی شود تا معلوم شود در این گفته خود صداقت دارند. از نظرما تا زمانی که همه منتقدان و معترضان قانونی در حبس و حصرند و منتسبین به رهبری در مصونیت مطلق هستند، استقلال قوه قضائیه بی معناست."

 

متن کامل اظهارات اخیر این زندانی سیاسی به شرح زیر می باشد:

 

 

- آقای احمدی نژاد قول داده بود فقر را از بین ببرد اما بعد از مدتی اعلام خط فقر ممنوع شد! گفته بود می خواهیم دلار را از معاملات اقتصادی حذف کرده ارزهای دیگر را مطرح کنیم اما صرافی ها تعطیل و اعلام قیمت دلار و دیگر ارزها ممنوع شد! با حرکت بی سابقه و بزرگ اقتصادی آقایان و افزایش قیمت دلار به بیش از سه هزار تومان، قدرت خرید مردم به شدت کاهش یافته و در حال حاضر 43 دلار ارزش پول یارانه به 15 دلار رسیده است. با وجود این شرایط جالب است که  دولت از صدا و سیما گله می کند که چرا مشکلات اقتصادی را مطرح می کنید و چرا مسئله ترفیع مقام مرتضوی را کش می دهید و چرا قوه قضائیه نیروهای وفادار ما را دستگیر می کند. از طرف دیگر می گویند در زمینه های دیگر هم اعتراض و انتقاد نکنید چون وضعیت اقتصادی مردم بد است. بنابراین هرگونه معترض و منتقد مصلح و مشفقی با برچسب ضدانقلاب و برانداز مواجه می شود.

جالب اینجاست کسانی که تا دیروز قصد اصلاح مدیریت جهانی را داشتند امروز وضع اقتصادی کشور را چه در اثر تحریم و چه به دلیل بی کفایتی و ضعف مدیریت به چنین افتضاح بی سابقه ای کشیده اند. حتی در دوره جنگ هم این فراز و نشیب های وحشتناک را نداشتیم و کشور علیرغم همه مشکلات به خوبی و با انضباط اداره می شد.

 

 

- آقای لاریجانی بار دیگر از استقلال قوه قضائیه سخن گفته است، این خیلی خوب است اما باید به سوال ما جواب داده شود که اگر واقعاً استقلال هست چرا به شکایت ها از آقای جنتی و کودتاچیان رسیدگی نمی شود تا معلوم شود در این گفته خود صداقت دارند. از نظرما تا زمانی که همه منتقدان و معترضان قانونی در حبس و حصرند و منتسبین به رهبری در مصونیت مطلق هستند، استقلال قوه قضائیه بی معناست.

 

 

اصلاح طلبان باید توجه داشته باشند که حوادث منطقه به شدت به ضرر اقتدارگراهاست چرا که در این جریانات د رکشورهایی مانند ترکیه، مصر و مراکش، یا مسلمانان دموکرات سرکار می آیند که فضای دموکراسی را در منطقه گسترش می دهند یا خدای ناکرده «سلفی ها» قدرت می گیرند که هم زمان هم ضد امریکایی و هم ضد شیعه هستند و در هر دو حالت هیچ آینده ای برای اقتدارگرایان ایرانی نیست. چون هردو جریان به ضرر این ها عمل خواهند کرد. «سلفی ها» مثل جریان تشیع تکفیری کارشان تشکیل حکومت اسلامی و اجرای اجباری احکام فقهی و طبعاً مقابله جدی با حقوق بشراست. منتها قدرت گرفتن آن ها سرانجامش چون فرجام سوریه خواهد خواهد بود. اقتدارگرایان شعار حکومت اسلامی در سوریه را نمی دهند چون خوب می دانند این به معنی تقویت سلفی گری است. بنابراین می گویند باید در آن جا دموکراسی حاکم باشد به همان دلیل که در عراق و عربستان نمی توانند شعار استقرار حکومت اسلامی بدهند. ظاهراً متوجه شده اند که این شعار به کجا و چه نتیجه ای منجر می شود که برای کل جهان اسلام قابل طرح نیست. از سوی دیگر هرچه بیشتر شعار دموکراسی و انتخابات آزاد بدهند سوال از خودشان در این رابطه بیشتر خواهد شد.

باید توجه داشت که در آینده به لحاظ استراتژیک گذشت زمان به ضرر جریانات تکفیری – شیعی است که خوارج مسلک هستند، یعنی نگاهشان به خدا – هستی – جامعه – تاریخ و انسان عین خوارج صدراسلام و سلفی های سنی مانند طالبان است، و این به دلیل در اقلیت بودن شیعیان در جهان است. ایران نیز باید مانند همه کشورهای دنیا به دموکراسی تن دهد و اگر خود حاکمان این راه را انتخاب نکنند باید تحت فشار مردم یا فشارهای خارجی تمکین کنند.

 

 

در حال حاضر با همه سختی و فشارهایی که اعمال می شود و تدابیر شدید امنیتی که در همین قرنطینه و انفرادی برایم وجود دارد و محرومیت ها روز به روز بیشتر می شود، خوشحالم که کتاب «دن کیشوت» اثر سروانتس را دراختیار دارم تا بخوانم و بخندم! این کتاب شاهکاری است برای انسان شناسی و روان شناسی به سبکی روان و متنی شیرین و ساده و من توصیه می کنم این کتاب حتما خوانده شود چرا که خواندنش در دوره ای که گرفتار انسان های متوهم چون «دن کیشوت» هستیم که موجب سخره مردمانند، از نان شب واجب تر است!و البته از برکات زندان برای من آشنایی بیشتر با رمان است که بسیاری از حرف های ما را نویسندگان بزرگ به خوبی توانسته اند بیان کنند.


 
شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به norooz-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به norooz@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته