-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۱ مهر ۲۳, یکشنبه

Latest News from Emrooz for 10/13/2012

Email not displaying correctly? View it in your browser.
این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.



امروز: س از آنکه معاون فرهنگی سپاه ده ویژگی برای رییس جمهور آینده تعیین کرد، اینک نشریه این ارگان نظامی، یالثارات با این ادعا که مردم از چهره های تکراری خسته شده اند، نوشته است که رئیس جمهور آینده باید چهره ای با خصوصیات حاج قاسم باشد!

این در حالی است که پیش از این یکی از نزدیکان به سپاه از مشارکت هفتاد درصدی مردم در انتخابات آتی ریاست جمهوری خبر داده بود.

به گزارش کلمه، هفته پیش سردار علی اشرف نوری، معاون فرهنگی سپاه با تاکید چند باره بر " ولایتمداری" رییس جمهور آینده گفته بود: یک رئیس جمهور باید کارآمد باشد و در شرایط بحرانی بتواند کشور را مدیریت کند. رئیس جمهور باید فردی باشد که بتواند در دهه پیشرفت و عدالت پرچمدار پیشرفت و عدالت باشد. این فرد باید بتواند در مسیر پر سنگلاخ، کشور را برسر منزل مقصود با اقتدار به پیش ببرد. با توجه به اینکه دشمن تلاش دارد تا دل مسئولان را خالی کند یک رئیس جمهور باید شجاع باشد و شجاعت ریسک کارهای بزرگ را داشته باشد. هدایت کلان و راهبری نظام بر عهده ولایت فقیه است رئیس جمهور آینده باید کسی باشد که تدابیر و رهنمودهای ولایت را بشناسد و به درستی آن را عملیاتی کند. بنابر این رئیس جمهور باید ولایت مدار باشد.

وی ادامه می دهد: یک رئیس جمهور باید خدمتگزار مردم باشد. یک رئیس جمهور باید از یک تیم سالم، متعهد،قوی و کارآمد استفاده کند ملاحظات خویشی و قومی و ... نباید در کابینه دیده شود. گفتمان رئیس جمهور باید گفتمان ارزشی و انقلابی و مردمی و برخاسته از شعارها و ارزش های انقلاب باشد. نباید خدای ناکرده گفتمانی را مطرح کند که برخلاف گفتمان رایج انقلاب باشد زیرا این کار به کشور آسیب جدی وارد می کند. زیرا در این موارد است که اختلاف به وجود می آید زیرا ناگهان مسئولی سخنی را مطرح می کند که با گفتمان اصلی انقلاب سازگاری ندارد و منجربه منازعه و درگیری در کشور می شود. ویژگی مهم دیگر رئیس جمهور، استکبار ستیزی است زیرا انقلاب فکری و فرهنگی ما استکبار ستیزی است و رئیس جمهور باید از روحیه استکبار ستیزی برخوردار باشد. هر وقت احساس کند که منافع ملت توسط استکبار پایمال شده است محکم از آن دفاع کند. اگر رئیس جمهوری این شاخص را داشته باشد رئیس جمهور مطلوبی است البته شاخص های دیگری هم می توان برشمرد که ساده زیستی و پاک دستی و ... است.

اینک نشریه سپاه با نام بردن از این شخصیت می نویسد: مقتدری در برابر بیگانه و تسلیم در برابر قانون! کسی که حدود و حریم خود را می شناسد و هر چه در دنیا مشهورتر و معرف‌تر شود، بر تواضعش در برابر نظام و انقلاب و رهبری آن افزوده می شود.

سرلشکر قاسم سلیمانی از فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و فرمانده نیروی قدس سپاه است.

این نشریه باتوصیف سردار سلیمانی می نویسد:" رئیس‌جمهور باید مجری قانون، مطیع رهبری، دارای مجموعه بدنه هماهنگ اجرایی، صاحب درک دقیق از اهداف و برنامه‌های کلان نظام و مومن به آن باشد و کوچکترین شائبه‌ای از ایستادگی در برابر رهبری و بی‌اعتنایی به راهبردها و سیاست گذاری‌های اعلام شده از جانب ایشان در سوابق او موجود نباشد. "

نشریه نزدیک به سپاه بر این مدعاست که مردم از نام های تکراری خسته شده اند! و مدعی است که تجربه ثابت کرده که به رئیس جمهور تئوری پرداز، خود فیلسوف بین، متفرعن، کم ظرفیت، بی جنبه و... نیازی نداریم. رئیس‌جمهور باید مجری قانون، مطیع رهبری، دارای مجموعه بدنه هماهنگ اجرایی، صاحب درک دقیق از اهداف و برنامه های کلان نظام و مومن به آن باشد و کوچکترین شائبه ای از ایستادگی در برابر رهبری و بی اعتنایی به راهبردها و سیاست گذاری های اعلام شده از جانب ایشان در سوابق او موجود نباشد.

نویسنده این یادداشت اصرار دارد که رئیس جمهور آینده باید چهره ای با خصوصیات حاج قاسم باشد!

ورود سپاه در انتخابات امر تازه ای نیست و همواره مورد انتقاد دلسوزان کشور قرار گرفته است.

مداخله سپاه در انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ منجر به بروز بحران در کشور شد. هر چند فرماندهان حاضر به پذیرش این نقش نبودند اما افشاگری های سردار مشفق بخشی از این مداخلات را افشا کرد.

پس از آن بود که فعالان سیاسی اقدام به شکایت از این فرمانده سپاه کردند، شکایتی که تاکنون رسیدگی نشده است.

سیدمصطفی تاج زاده، عضو ارشد و دربند سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی و جبهه مشارکت چندی پیش با اشاره به دخالت نظامیان در اداره کشور و انتخابات به صراحت گفت: علت این که به شکایت ما از کودتاچیان انتخاباتی که سردار مشفق برخی جزئیات آن کودتا را افشا کرد رسیدگی نمی شود، این است که نمی خواهند ابعاد دخالت فرماندهان سپاه در انتخابات مشخص شود.

در جریان انتخابات نهم ریاست جمهوی در سال ۱۳۸۴ مهدی کروبی سپاه و بسیج را متهم به مداخله مستقیم در انتخابات کرد.

مهدی کروبی که نامزد انتخابات ریاست جمهوری در دوره نهم و دهم بود، پیش از انتخابات خرداد ۱۳۸۸ نیز گفت: "با آمدن این دولت (احمدی‌نژاد) سپاه، تمام منابع اقتصادی کشور را در دست گرفته و حاضر نیست تن به انتخابات بدهد و از آن‌همه ثروت بگذرد. این‌که مردم کسی را انتخاب کنند و او بخواهد بر سپاه نظارت کند که جلوی دخالت او در سیاست را بگیرد و بر آنچه که دست سپاه است نظارت داشته باشد و یا حساب‌رسی کند؟ اینها نمی‌گذارند؛ واقعا کار خیلی سخت شده است و نمی‌بایست می‌گذاشتند کار به این‌جا برسد."


 


امروز: وزارت امور خارجه در واکنش به انتشار گزارش سوم احمد شهید گزارشگر ویژه سازمان ملل در مورد وضعیت حقوق بشر در کشورمان بیانیه ای منتشر کرد.

به گزارش مهر، در این بیانیه با اشاره به پاسخ مشروح و رسمی جمهوری اسلامی ایران که در تاریخ مقرر به نامبرده تحویل شده آمده است: بر اساس آئین نامه شورای حقوق بشر که مربوط به نحوه تهیه گزارش توسط گزارشگران سازمان ملل متحد می باشد، گزارش باید حاوی مشخصاتی مبتنی بر رعایت اصول بی طرفی، مستند بودن ادعاها، پرهیز از سیاسی نمودن آن، و تخصصی و فنی بودن گزارش باشد، که متاسفانه نه تنها اصول اولیه بر حسب مقررات و رویه های بین المللی رعایت نگردیده بلکه محتوای گزارش نیز حاوی مطالب تکراری و مغرضانه بوده و کاملا سیاسی می باشد.

در این بیانیه تاکید گردیده است: موضوع سیاسی و مغرضانه بودن گزارش احمد شهید پیرامون وضعیت حقوق بشر در کشورمان و تخطی وی از آئین نامه شورای حقوق بشر در پاسخ جمهوری اسلامی ایران به پیش نویس گزارش و نیز به دبیر کل سازمان ملل متحد در ایام حضور در ایران اعلام و اعتراض لازم در این زمینه بعمل آمده است.

این بیانیه می افزاید: گزارش آقای احمد شهید متاسفانه حاوی ادعاهای تکراری می باشد که بارها به آنها پاسخ داده شده است، همچنین منابع ادعاهای ایشان نیز متاسفانه گروههای معاند و مخالف نظام بوده است که حاصل آن گزارشی تصنعی و به دور از واقعیات جامعه ایران گردیده است. از این روست که ادعاهای وی فاقد سندیت و وجاهت لازم حقوقی و قانونی می باشد.

در این بیانیه آمده است : احمد شهید در گزارش خود از درج و استناد به پاسخ های جمهوری اسلامی ایران خودداری و از رعایت بیطرفی که لازمه کار وی می باشد خارج شده است. آنچه واضح و روشن است و مفاد گزارش نیز حکایت از آن دارد، تاثیر پذیری آن از سیاستهای خصمانه امریکا و متحدینش در غرب می باشد .


 


امروز: تولید انواع خودروهای سبک دو‌گانه‌سوز اعم از سواری و وانت در شهریورماه امسال ۷۲ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش یافت.

به گزارش ایسنا طبق آمار وزارت صنعت، معدن و تجارت در شهریورماه امسال مجموعا ۸۴۷۳ دستگاه انواع سواری و وانت دو‌گانه‌سوز در کشور تولید شد. این در حالی است که در شهریورماه سال گذشته ۳۰ هزار و ۲۶۸ دستگاه انواع خودروی سبک دوگانه‌سوز در کشور تولید شده بود.

در حالی در شهریورماه تولید انواع وانت و سواری دو‌گانه‌سوز ۷۲ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش یافته است که تولید انواع خودرو نیز در شهریور ماه امسال ۶۶.۲ درصد نسبت به شهریور سال گذشته کاهش یافته است.

طبق آمار رسمی منتشر شده، در شهریورماه امسال تولید انواع سواری ۶۶.۱ درصد، وانت ۶۸ درصد، مینی‌بوس و میدل‌باس ۹۶ درصد، اتوبوس ۷۰.۳ درصد، کامیونت، کامیون و کشنده ۵۷.۸ درصد، ون و آمبولانس ۱۰۰ درصد نسبت به شهریور سال گذشته کاهش نشان می‌دهد.


 


امروز: وکیل مدافع محمد توسلی، اولین شهردار پس از انقلاب از ابلاغ حکم ۱۱ سال حبس تعزیری و ۵ سال محرومیت از فعالیتهای حزبی، تشکیلاتی، مطبوعاتی موکلش خبر داد.

ایمان میرزازاده در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه حکم محکومیت موکلم از سوی شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب اسلامی ابلاغ شده است، گفت: بر اساس این حکم، آقای توسلی به ۱۱ سال حبس تعزیری به استناد مواد ۴۹۸ و ۵۰۰ قانون مجازات اسلامی و نیز ۵ سال محرومیت از فعالیتهای حزبی، تشکیلاتی، مطبوعاتی و ... به استناد ماده ۱۹ قانون مجازات اسلامی به عنوان مجازات تتمیمی محکوم شده است.

فریده غیرت - یکی دیگر از وکلای مدافع توسلی نیز گفت: چهارشنبه هفته گذشته از سوی شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب اسلامی با بنده تماس گرفته شد تا صبح امروز جهت ابلاغ حکم آقای توسلی به دادگاه مراجعه کنم.

وی با بیان اینکه این حکم در مرحله بدوی صادر شده و قطعی نیست، تصریح کرد: ۲۰ روز فرصت داریم تا لایحه اعتراضی خود را به دادگاه تجدید نظر استان ارائه کنیم.

محمد توسلی اولین شهردار تهران پس از انقلاب و عضو نهضت آزادی که پیش از این کلمه از احضار او به دادگاه انقلاب برای پرونده ای مختومه شده خبر داده بود؛ شهریور ماه سال جاری در دادگاه حاضر شد و با اعلام غیر قانونی دانستن دادگاه و محتویات پرونده، اعلام کرد که او و وکلایش دفاعی نخواهند داشت، چرا که پرونده را اراده‌ای امنیتی تنظیم کرده و نتیجه آن نیز از پیش مشخص است.

رسیدگی به اتهامات وارده به این فعال سیاسی قبل و پس از انقلاب، روز دوشنبه ۲۷ شهریور ۱۳۹۱ به طور غیرعلنی و بدون حضور هیات منصفه، با حضور وکلای وی، فریده غیرت و ایمان میرزازاده در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب اسلامی به ریاست قاضی صلواتی برگزار شد.

بر اساس این گزارش، کلاسه پرونده مندرج در احضاریه، مربوط به بازداشت ۲۶ خردادماه سال ۸۸ است که این پرونده براساس اظهارنظر بازپرس آن قبلاً مختومه اعلام شده بود. شایان ذکر است که کلاسه یاد شده توسط قاضی حیدری فرد پایه‌گذاری شده که در ماه‌های اخیر به اتهام تیراندازی به سوی مردم، تخریب اموال، جرایم امنیتی و از جمله حمل سلاح گرم، قاچاق عتیقه و نگهداری مواد مخدر بازداشت شده است.

محمد توسلی به دلیل عدم توجه قاضی صلواتی به دلایل ابرازی پیرامون عدم صلاحیت ذاتی دادگاه انقلاب در رسیدگی به اتهامات مطروحه علیه اعضای احزاب سیاسی و عدم رعایت شروط مقرر در اصل ۱۶۸ قانون اساسی و مقررات مندرج در قانون احزاب، ضمن تقدیم لایحه‌ اعتراضی و با تصریح و تاکید بر روند رسیدگی و بازداشت غیرقانونی خود و غلبه نگاه امنیتی بر ضوابط قضایی و عدم توجه رییس دادگاه و سایر مقامات مسوول قوه قضاییه نسبت به اعمال فشارهای جسمانی و روانی غیرقانونی که بر وی در طول مدت بازداشت روا شده و مخدوش بودن اوراق پرونده، سکوت کرده بود.

مهندس توسلی، رئیس دفتر سیاسی نهضت آزادی ایران، پیش از این طی نامه‌ای منتشر نشده خطاب به رییس قوه قضاییه، موارد نقض حقوق قانونی خود و همچنین تضییقات وارده در ایام بازداشت را اعلام کرده است. اما مقامات قضایی هیچ اعتنایی به این دادخواهی نداشته‌اند. از این رو، وی ارائه هرگونه دفاعیات را غیرضروری و بی‌فایده دانسته و با غیرقانونی تلقی کردن جلسه دادگاه، قاضی صلواتی را از تصمیم خود مبنی بر سکوت و عدم ارائه دفاعیات باخبر ساخته بود.

وی قصد دارد به زودی ضمن اعلام رفتار غیرقانونی ماموران امنیتی و شرح دوران بازداشت اخیر، دلایل سکوت خود را طی یک بیانیه رسمی به اطلاع ملت ایران برساند.

پیش از این نیز دکتر یزدی دبیرکل نهضت آزادی ایران با اعتراض به صلاحیت دادگاه انقلاب و عملکرد نهادهای قضایی و امنیتی، ضمن برانداز دانستن کسانی که در کسوت حاکمیت، قوانین رسمی کشور و اصول قانون اساسی را نقض می کنند، سکوت کرده و حاضر نشده بود تا با ارائه‌ دفاعیات، دادگاه را به رسمیت بشناسد.


 


امروز: فاطمه هاشمی در گفت و گویی با نشریه تجارت فردا تصریح کرد: مهدی در تلفنی که به پدرم داشته، گفته در این مدت سئوال‌های جدی هم از من پرسیده نشده است و بیشتر توی یک اتاق انفرادی هستند.
وی گفت: یک موضوع راتلاش می‌کنند روشن نشود. باید بدانید که فائزه از آقای تاجیک هیچ شکایتی به خاطر توهین ها در حرم شاه عبدالعظیم نداشت . پس آقای تاجیک را به خاطر فائزه دستگیر نکردند. آقای تاجیک را به خاطر توهین‌هایی که به دستگاه قضایی کرد، بازداشت کردند. پس شاکی آقای تاجیک دستگاه قضایی است . الان هم اگر زندان است نه به خاطر شکایت و توهین به خانواده هاشمی، بلکه به خاطر شکایت دستگاه قضایی در آنجا به سر می‌برد. توهین هایی که در مصاحبه روزآنلاین به بخش‌های دیگر کشور داشت. اما واقعا حکمی که به فائزه دادند از نظر خانواده ناعادلانه است . چون فائزه از نظر خانواده هیچ کاری انجام نداد.
دختر هاشمی رفسنجانی گفت:توهین کنندگان چندین نفربودند. تنها هم فائزه مورد بی حرمتی قرار نگرفت. بلکه چند تن از اعضای خانواده ما بودند . حتی مورد ضرب و شتم فیزیکی هم قرار گرفتند.به بیمارستان رفتند. شکستگی دست پیدا کردند. بااین حال خانواده ما هیچ شکایتی نکرد. چون صلاح کشور را در این دید. اما در چنین شرایطی حکم ناعادلانه را برای فائزه صادر کردند. به عبارتی در آن برخورد ، ما هم فحش شنیدیم و هم کتک خوردیم و هم حکم زندان گرفتیم. طرف مقابل هم نه به خاطر توهین و ضرب و شتم خانواده ما، بلکه به خاطر توهین به دستگاه قضایی آن هم در مصاحبه با یک رسانه خارجی محکوم به زندان شده است.
فاطمه هاشمی تصریح کرد:متاسفانه فضا برای بها دادن به این افراد فراهم شده است. اگر نظام به این افراد بها ندهد و فضا را در اختیارشان قرار ندهد چنین اتفاقی نمی افتد. چون ما در دین اسلام توهین را گناه می‌دانیم .
وی با بیان اینکه مهدی با هیچ نقشه‌ای نیامده است افزود: مهدی یک سال و نیم قبل که کارش در دانشگاه آزاد آکسفورد تمام شد و دیگر نیازی به ماندن دائم نداشت و می‌توانست با سفر به ایران و انگلیس کارهایش را انجام دهد، تصمیم به برگشت گرفت. و همان طور که گفته شد در داخل ایران مخالفت‌های شدیدی با برگشت مهدی صورت می‌گرفت و مسئولین در تماس با پدرم بر این موضوع تاکید می‌کردند و پدر هم همین پیغام را به مهدی می‌داد. حتی همین سفری که من و یاسر رفتیم، پیغام بردیم که سفرت را عقب بنداز؛ اما مهدی تصمیمش را برای برگشت گرفته بود و می‌گفت نبود من در ایران، این فرصت را به سیاسی‌کاران می‌دهد که علیه خانواده ما هجمه‌هایشان را ادامه دهند و من از آنجا که می‌دانم هیچ خطایی در این باره مرتکب نشده‌ام ، باید بیایم و جوابگو باشم.
وی افزود:این بازی سیاسی بود؛ یک سیاسی‌کاری؛ آن‌ها می‌گفتند اگر مهدی خارج از کشور باشد، همیشه می توانیم این حرف و حدیث‌ها و حاشیه‌ها را زنده نگه داریم؛ اما اگر بیاید یک بار برای همیشه این موضوعات مطرح و بعد هم تمام می‌شود.دلشان نمی‌خواست این حرف‌ها هیچ وقت تمام شود. مهدی هم خودش همین حدث و گمان را می زد.
فاطمه هاشمی با اشاره به تحلیل های انجام شده درباره بازداشت فائزه گفت:اما دستگیری فائزه با آن شیوه بد، آن هم در حالی که فائزه آماده بود تا خودش را به اجرای احکام معرفی کند، تنها برای این بود که یک رعب و وحشت را در دل مهدی ایجاد کنند تا برنگردد. مهدی با برگه عبور در حال آمدن به تهران بود و وقتی من با نماینده وزارت اطلاعات در کنسولگری‌مان در دبی صحبت می‌کردم، ایشان می‌گفتند ما به پلیس دبی اعلام می کنیم که مهدی هاشمی با برگه عبور از دبی به سمت تهران نیاید. ما می‌گفتیم خوب مهدی می‌خواهد ایران بیاید و شما می‌گویید چرا بر نمی‌گردد حالا برای چه می‌خواهید آمدنش را تا آماده شدن پاسپورتش به تاخیر بیاندازید .می‌گفتند که او نباید با برگه عبور بیاید. به عبارتی تلاش می کردند که او به تهران نیاید.
وی افزود:تلفن‌های ناشناسی به من در دبی می‌شد. افرادی که هویتشان را اعلام نمی‌کردند اما می‌گفتند مهدی نیاید، صلاحش نیست؛ وضعیت خوب نیست؛ چهار تا تلفن از افراد ناشناس با این ادبیات مشترک داشتم.
دختر هاشمی رفسنجانی گفت:من فکر می‌کنم برخی ها در 30 سال انقلاب توانستند تنها با حرف و تهمت‌های زبانی که به خانواده هاشمی می‌زنند تا بتوانندخودشان را سرپا نگه دارند؛ یک روزی اگر بهاین شایعات خاتمه داده شود، این افراد دیگر چه حرفی برای گفتن دارند؟ روزی که آقای لاریجانی مسئولیت را برعهده گرفتند، تمام 5 فرزند آقای هاشمی نامه‌ای به ایشان دادیم و از ایشان خواستیم که با این روند تهمت زنی به ما برخورد کند و ما آمادگی پاسخگویی در هر جایی را داریم. که متاسفانه هیچ وقت به این موضوع رسیدگی نشد.
فاطمه هاشمی گفت: مهدی در تلفنی که به پدرم داشته، گفته در این مدت سئوال‌های جدی هم از من پرسیده نشده است و بیشتر توی یک اتاق انفرادی هستند. برخورد مناسبی با وی صورت گرفته ، به گفته خودش، در اتاقش سرویس بهداشتی وجود دارد و یک پتو دارد که می‌خوابد و خواستار کتاب ربای مطالعه بود.
وی درباره برگزاری دادگاه مهدی هاشمی گفت: خودش دوست دارد دادگاهش علنی باشد. تا مردم بیشتر در جریان قرار بگیرند .
فاطمه هاشمی درباره نامه حمزه کرمی نیز گفت: قبل از اینکه نامه حمزه کرمی بیرون بیاید، ما می‌دانستیم، چه فشاری بر آنها حاکم است؛‌ از طرفی طبق فرمایش ایشان( رهبری) در نماز جمعه صحبت کسی علیه دیگری، اتهامی را برای فرد دوم ایجاد نمی کند. مگر سندی باشد یا فرد خودش آن راتایید کند؛ به همین دلیل بر اساس فشاری که به آقای کرمی آمده و حرف‌هایی که زده سندی علیه مهدی و جرمی علیه وی ایجاد شود. مگر اینکه خلافی بخواهد رخ بدهد.


 


امروز: سایت مشرق از دستگیری یک روزنامه نگار به دلیل انتقاد از غلامعلی حداد عادل پدر عروس رهبری خبر داده است.
سایت مشرق خبرنگار دستگیر شده را یکی از روزنامه نگاران حوزه شهری معرفی کرده اما نامی از او نبرده است.
این سایت امنیتی اتهام خبرنگار دستگیر شده را شایعه پراکنی و تخریب حداد عادل در فضای مجازی ذکر کرده است.


 


امروز: فدراسیون دوومیدانی طبق آیین‌نامه‌ای مشخص، میزان کمک هزینه‌ ماهانه‌ای که به ورزشکارانش پرداخت می‌کند را منتشر کرد. کمک هزینه‌ای که سقف آن به 30 میلیون ریال نمی‌رسد.
به گزارش ایسنا، اعضای کمیته فنی فدراسیون دوومیدانی در آخرین نشست خود در روز 26 شهریورماه آیین‌نامه‌ای را تدوین کردند که طی آن به صورت شفاف مشخص شده که چگونه فدراسیون می‌تواند به ورزشکاران برترش کمک هزینه بدهد.

بر اساس این آیین‌نامه، چندین رده برای قهرمانان ملی قرار داده شده که هر کدام از آن‌ها می‌تواند تاثیری بر این کمک هزینه‌ها داشته باشد.

در این آیین‌نامه به صراحت اعلام شده که به نفرات برتر هر ماده، مبلغ 2 میلیون ریال کمک هزینه داده خواهد شد. البته ورزشکاران برتر باید در بین 10 نفر برتر آسیا نیز باشند که این کمک هزینه شامل حال آن‌ها شود.


در سطح دوم کمک هزینه‌ها بر اساس رده‌بندی آسیا در هر ماده خواهد بود به طوری که:

1 - ده نفر برتر آسیا سه میلیون ریال

2 - سه نفر برتر آسیا چهار میلیون ریال

3 - نفر اول آسیا پنج میلیون ریال

سطح سوم پرداخت‌ها بر اساس جدول رده‌بندی جهانی است. در این جدول نیز اساس کمک هزینه‌ها به شرح زیر است.

1 - 40 نفر برتر جهان سه میلیون ریال

2- 20 نفر برتر جهان چهار میلیون ریال

3- 10 نفر برتر جهان پنج میلیون ریال

در سطح بعدی دوومیدانی‌کاران بر اساس مدال‌هایی که به دست می‌آورند، کمک هزینه دریافت می‌کنند. جدول پرداخت‌ها در این سطح نیز به شرح زیر است.

1 مدال‌داران المپیک

مدال طلا: 20 میلیون ریال

مدال نقره: 15 میلیون ریال

مدال برنز: 10 میلیون ریال

2 مدال‌داران جهانی

مدال طلا: 10 میلیون ریال

مدال نقره: 8 میلیون ریال

مدال برنز: 7 میلیون ریال

3 مدال‌داران بازی‌های آسیایی

مدال طلا: 7 میلیون ریال

مدال نقره: 5 میلیون ریال

مدال برنز: 4 میلیون ریال

4 مدال‌داران قهرمانی آسیا

مدال طلا: 6 میلیون ریال

مدال نقره: 4 میلیون ریال

مدال برنز: 3 میلیون ریال

5 مدال‌داران داخل سالن آسیا

مدال طلا: 4 میلیون ریال

مدال نقره: 3 میلیون ریال

مدال برنز: 2 میلیون ریال

البته این آیین‌نامه تبصره‌هایی هم دارد که این تبصره‌ها به شرح زیر است:

تبصره 1: پرداخت کمک هزینه به نفرات برتر کشور در هر ماده مشروط به قرار گرفتن در 10 نفر برتر آسیا خواهد بود.

تبصره 2: نفرات برتر کشور در هر ماده در صورتی که جزو 10 نفر برتر آسیا قرار نگیرند و از نظر کمیته فنی فدراسیون جزو استعدادهای ورزشی برای کسب مدال و با رکوردشکنی محسوب شوند از سایر امتیازات مورد نظر فدراسیون از قبیل شرکت در اردوهای تیم‌های ملی داشتن مربی و غیره بهره‌مند خواهد بود.

تبصره 3: ورزشکاران دارای مدال مسابقه‌های المپیک 2 سال، جهانی، آسیایی به مدت یک سال از امتیازات جدول قهرمانان بهره‌مند خواهند بود.

تبصره 4: ورزشکارانی که تاکنون مدال مسابقه‌های آسیایی، بازی‌های آسیایی و جهانی کسب ننموده ولی از امتیازات این آیین‌نامه بهره‌مند می‌شوند 30 درصد از کمک هزینه آنان به شرط کسب مدال آسیایی و جهانی سال آینده به آنان پرداخت خواهد شد.

تبصره 5: به استناد این آیین‌نامه و به منظور حمایت بیشتر از قهرمانان، مدال که موفق به کسب مدال در مسابقه‌های قهرمانی آسیا سال 1390 نشده‌اند از 50 درصد امتیازات مدال باز‌ی‌های آسیای گوانگ‌جو بهره‌مند خواهند شد.

برای فهم بهتر کمک هزینه‌های اعلام شده از سوی فدراسیون دوومیدانی، احسان حدادی را به عنوان نمونه در این آیین‌نامه قرار می‌دهیم تا به عنوان برترین دوومیدانی‌کار ایران میزان دریافتی او از فدراسیون دوومیدانی را مشخص کنیم. البته شرایط برای نفرات دیگر به طور حتم همانند حدادی نیست.

بر اساس این آیین‌نامه حدادی نفر برتر ایران است و دو میلیون ریال بابت آن ماهانه خواهد گرفت. او همچنین نفر برتر آسیا است که 5 میلیون ریال بابت این موضوع دریافت می‌کند. وی همچنین در بین 10 نفر برتر جهان است که 5 میلیون ریال نیز در این بخش به حدادی اختصاص پیدا می‌کند.

او همچنین مدال نقره المپیک را هم دریافت کرده که ماهیانه تا دو سال مبلغ 15 میلیون ریال بابت آن دریافت خواهد کرد.

به صورت مجموع احسان حدادی به عنوان برترین دوومیدانی‌کاران ایرانی مبلغ 27 میلیون ریال از فدراسیون دوومیدانی دریافت خواهد کرد.


 


امروز: رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از پیش بینی 3 هزار میلیاردی بودجه سال 91 این دانشگاه خبر داد و میزان کسری بودجه این دانشگاه را اعلام کرد.

به گزارش مهر، فرهاد دانشجو در جلسه کمیسیون دائمی هیات امنای دانشگاه آزاد اضافه کرد: بودجه سال 91 که توسط مسئول مربوطه تنظیم شده بود پس از دو ساعت کار کارشناسی و دقیق، اصلاحات و ایرادات لازم بر روی آن صورت گرفت.

وی گفت: بودجه سال 91 نزدیک به سه هزار میلیارد تومان پیش بینی شده که در خوشبینانه ترین حالت با 700 میلیارد تومان کسری روبه رو است.

به گفته رئیس دانشگاه آزاد، کسری بودجه باید از طریق وام، فروش محصولات علمی و سازوکارهای دیگر تامین شود.

وی همچنین از تعیین حسابرس مورد تایید هیات امنا خبر داد و افزود: پیشنهاد دانشگاه برای تعیین حسابرس مورد تصویب کمیسیون قرار گرفت.


 


امروز: نمایندگان اتحادیه اروپا، درباره تشدید تحریم‌های این اتحادیه علیه ایران، در زمینه‌های تبادلات مالی با بانک‌های ایرانی، ممنوعیت واردات گاز و تجارت، توافق کردند.

به گزارش انتخاب به نقل از خبرگزاری فرانسه، این رشته تحریم‌های جدید، یک مجموعه تحریم‌های «بسیار قوی» است، که روز دوشنبه، از سوی وزرای امورخارجه کشورهای عضو اتحادیه اروپا به تأیید می‌رسد.

بر اساس تحریم‌های جدید، اتحادیه اروپا برای اولین بار بخش‌ ارتباطات، به ویژه شرکت‌هایی که به حمایت مالی از ایران متهم هستند، مورد حمله قرار می‌دهد.

همچنین تمام بانک‌های اروپایی از تبادل مالی با بانک‌های ایرانی که فراتر از یک حد «نسبتا پایین» باشد، ممنوع شده‌اند.

با این حال، درخواست برای صدور مجوز در مواردی مانند خرید مواد غذایی، لوازم پزشکی و کمک‌های انسانی مقدور خواهد بود.

همچنین بر اساس تحریم‌های تازه اتحادیه اروپا، بیمه وام‌های کوتاه مدت برای صادرات ممنوع شده است، این در حالی است که بیمه وام‌های میان مدت و بلند مدت پیشتر ممنوع شده بود.

علاوه بر این، واردات گاز ایران ممنوع شده است، امری که تأثیر چندانی ندارد اما با این حال ممنوعیت واردات نفت این کشور را که از ابتدای ماه ژوئیه آغاز شده، تکمیل می‌کند.

همچنین صادرات موادی که می تواند در برنامه هسته ای و موشکی ایران به کار بیاید مانند گرافیت (کربن خالص) و آلومینیوم، به سوی این کشور قدغن شده است.

ممنوعیت ثبت کشتی‌های ایرانی که ایران از آنها به عنوان نفت‌کش‌های جدید استفاده می‌کند و همچنین انسداد دارایی سی شرکت جدید در حوزه بانکی و نفت این کشور، از دیگر موارد تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا است.

صادرات نفت ایران به 860 هزار بشکه رسید
در گزارش جدید آژانس که روز گذشته منتشر شد، این نکته مورد تاکید قرار گرفته که تولید نفت ایران به کمترین میزان در دو دهه گذشته رسیده است.

به گزارش عصر ایران، در سال 1988 (1367) که سال پایانی جنگ تحمیلی با عراق بود تولید روزانه نفت خام ایران به 2 میلیون و 490 هزار بشکه در روز رسید که کمترین میزان در تاریخ پس از انقلاب اسلامی است.

بالا ترین میزان تولید و صادرات نفت ایران پس از انقلاب اسلامی در سال 1384 محقق شد. در این سال ها تولید روزانه نفت خام ایران به بیش از 4 میلیون و 200 هزار بشکه در روز رسید و صادرات نفت خام کشور روزانه به بالای 2 میلیون و 500 هزار بشکه رسید.

آژانس بین المللی انرژی با اشاره به اینکه تولید نفت ایران در 9 ماه گذشته به میزان یک میلیون بشکه در روز کاهش یافته است، افزوده است که صادرات نفت ایران در ماه سپتامبر سال جاری به 860 هزار بشکه رسیده است و این در حالی است که ایران در اواخر سال گذشته میلادی روزانه 2 میلیون و 200 هزار بشکه نفت صادر می کرد.

طبق این گزارش در ماه سپتامبر در مقایسه با ماه آگوست تولید نفت روزانه ایران 220 هزار بشکه کاهش داشته است.


ادعای کاهش ۵۵ درصدی واردات نفت ترکیه از ایران؟
ترکیه در ماه گذشته، سپتامبر، واردات نفت از ایران را نسبت به ماه پیش آن بیش از دو برابر کاهش داده است.

رویترز با استناد به یک منبع کشتیرانی و داده‌های شرکت ردیابی کشتی‌ها «آی اِی اس لیو رویترز»، یکی از بزرگ‌ترین منابع ردیابی زمان حرکت نفتکش‌ها و رسیدن آنها به بنادر، ادعا کرده است که ترکیه در ماه سپتامبر بطور متوسط روزانه ۱۰۰ هزار بشکه نفت از ایران وارد کرده است.

بر اساس این گزارش شرکت نفت دولتی ترکیه، توپراس، در ماه گذشته دو محموله ۱۴۰ هزار تنی و یک محوله ۱۴۵ هزار تنی نفت ایران را از ترمینال نفتی «توتونچیفتلیک» ترکیه تحویل گرفته است. این محموله‌ها از بندر «سیدی کریر» مصر بارگیری شده است.

بر اساس گزارش رویترز، ترکیه در ماه ژوییه کمتر از ۵۰ هزار بشکه نفت از ایران خریده بود، اما در ماه اوت واردات نفت ایران توسط این کشور با افزایشی ناگهانی به ۲۲۱ هزار بشکه در روز رسید.


اقتصاد ایران حالاحالاها سقوط نمی کند
الن فریزر تحلیل‌گر خاورمیانه معتقد است که تا زمانی که تحریم‌ها به سقوط اقتصاد ایران بیانجامد راه درازی در پیش است.

او می‌افزاید: با این حال انتخاب‌های ایران رو به کم شدن است و به نظر می‌رسد انتقادهای داخلی به شکاف بین جبهه‌های مختلف سیاسی بیانجامد و ظاهرا جبهه‌احمدی‌نژاد بیشتر از سایر جبهه‌ها در معرض آسیب است.

مؤسسه نظارت بر تجارت بین‌المللی (BMI) پیش‌بینی کرده که واردات ایران تا پایان سال جاری تا ۱۰ درصد دیگر سقوط کند.

دانیل ریچاردز (Daniel Richards)، تحلیل‌گر مؤسسه نظارت بر تجارت بین‌المللی معتقد است که شدت یافتن تحریم‌ها سرمایه‌گذاری در ایران را خراب‌تر کرده، تورم بیشتر و تأمین نیازهای مردم مشکل‌تر خواهد شد.
وی اما تصریح کرده که اقتصاد ایران قرار نیست به این زودی ها از پای درآید.


 


امروز: جام جم آنلاین نوشت: سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: ما آمادگی داریم تا برای رفع نگرانی کشورهایی که مدعی اند از خود انعطاف نشان دهیم و این نگرانی ها را درچارچوب قانونی رفع کنیم اما این اقدامات باید متقابل و هم وزن باشد و در قبال آن طرف مقابل نیزاقداماتی انجام دهد.

رامین مهمانپرست در دهمین نشست رسانه ای اوراسیا و کارگروهی تحت عنوان فعالیت های هسته ای در شهر آستانه پایتخت قزاقستان افزود: در قبال اقدامات ایران برای رفع نگرانی مدعیان، باید طرف مقابل اقداماتی انجام دهد تا حقوق هسته ای و غنی سازی در جهت اهداف صلح آمیز ایران، به طور کامل به رسمیت شناخته شود.

وی اظهار داشت: در مذاکراتی که با گروه 1+5 داشتیم، اعلام آمادگی کردیم که گام به گام و در چارچوب مورد توافق طرفین همه نگرانی هایی که مطرح می شود را حل کنیم.

سخنگوی وزارت امور خارجه تاکید کرد: اگر تضمینی برای تامین سوخت 20 درصد رآکتور تحقیقاتی تهران داده شود مسوولان ما آمادگی ورود به بحث و گفتگو درباره غنی سازی 20 درصد را دارند اما این بدان معنا نیست که ما حق غنی سازی برای 20 درصد را نداریم این حق برای همه کشورهای مختلف وجود دارد.

وی به جنبه اقتصادی غنی سازی اشاره کرد و گفت: به عنوان مثال در مقطعی می خواهید غنی سازی پنج درصد را به دلیل نیاز جدی و صرفه اقتصادی خود انجام دهید، اما گاهی برای غنی سازی 20 درصد چون نیاز کم است و تولید آن صرفه اقتصادی نیز ندارد، اگر تامین سوخت رآکتور تحقیقاتی تهران را تضمین کنند، این موضوع قابل مذاکره خواهد بود.

رییس مرکز دیپلماسی عمومی و رسانه ای وزارت امور خارجه ادامه داد: فعالیت هسته ای جمهوری اسلامی ایران بر اساس معاهده ان. پی. تی است و ما ضمن اینکه این معاهده را امضا کرده ایم، با ساخت سلاح های هسته ای مخالفیم.

مهمانپرست با بیان اینکه مهمترین مرجع دینی و مذهبی ما استفاده از سلاح های هسته ای و ساخت و تولید آن را از نظر شرعی حرام اعلام کرده اند، گفت: ارزش این فتوا برای ما از تمام مسایل سیاسی بالاتر است و ما حرکتی را برای مقابله با سلاح های هسته ای آغاز کرده ایم.


 
شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به emrooz-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به emrooz@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته