-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۱ مهر ۲۱, جمعه

Latest News from Emrooz for 10/11/2012

Email not displaying correctly? View it in your browser.
این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.



امروز: شورای هماهنگی راه سبز امید در بیانیه ای به تداوم سیاستهای ویرانگر که باعث بحران اقتصادی و سختی در معیشت مردم شده است اعتراض کرد.

در این بیانیه با اشاره به حمایت های بی مرز رهبری از رییس دولت و سیاستهایش تاکید شده است که اگر در طول سه سال گذشته نخبگان و فرهیختگان عرصه‌ی سیاست و فرهنگ و اقتصاد بودند که هدف سرکوب قرار می‌گرفتند، اینک تداوم آن سیاست‌ها و برنامه‌ها، به شکلی مستقیم معیشت روزانه‌ی مردم و به‌ویژه لایه‌های فرودست و نابرخوردار و طبقه متوسط جامعه را هدف قرار داده است.

در این بیانیه همچنین تاکید شده است که عزم رهبر جمهوری اسلامی برای تغییر سیاست‌ها، گام نخست و اصلی و کم‌هزینه‌ترین روش برای تغییر شرایط است؛ فراهم ساختن وضعی که همگان امکان یابند در فضایی آرام و آزاد و امن، و بدون بیم از کینه‌ورزی و انتقام‌کشی، به نقد عالمانه و دلسوزانه‌ی سیاست‌ها و اوضاع جاری بپردازند، و خرد جمعی بر رأی و نظر شخصی فائق آید.

متن کامل این بیانیه به شرح زیر است:

به‌نام خدا

هموطنان عزیز و آگاه

درحالی‌که عمر دولت غیرمنتخب هنوز به پایان نرسیده، شاهد بروز شوم‌ترین نتایج سیاست‌های مخرب و برنامه‌های ناکارآمد هستیم. بی‌کفایتی، فسادپروری، و تنش‌زایی داخلی و خارجی دولتی که از راه تقلب و خیانت در رأی مردم حاکم شده، از همان ابتدا بر تمامی کارشناسان مستقل کشور مشخص بود. سیاست رهبر جمهوری اسلامی حمایت از رییس دولتی بود که به‌تصریح خود، بیش از هرکس با رأس نظام قرابت فکری و عملی داشت. رهبری نظام آن‌قدر دست دولتمردان قانون‌گریز و خودکامه را باز گذاشت و امکان نقد قوه مجریه را حتی توسط حامیان و همراهان خود مسدود ساخت که اینک همه‌ی ارکان حکومت از نتایج سوء آن گرفتار بحران شده‌اند؛ بن‌بستی که خروج از آن به‌سادگی متصور نیست.

اگر در طول سه سال گذشته این نخبگان و فرهیختگان عرصه‌ی سیاست و فرهنگ و اقتصاد بودند که هدف سرکوب قرار می‌گرفتند، اینک تداوم آن سیاست‌ها و برنامه‌ها، به شکلی مستقیم معیشت روزانه‌ی مردم و به‌ویژه لایه‌های فرودست و نابرخوردار و طبقه متوسط جامعه را ـ که بیش از سه چهارم جمعیت کشور را تشکیل می‌دهند ـ هدف گرفته است.

امروز آن نوعروسی که حاصل سال‌ها پس‌انداز خود را برای خرید اندک جهیزیه به بازار می‌برد اما حتی از تهیه‌ی ابتدایی‌ترین وسایل زندگی نیز عاجز می‌ماند، با عمق جان درمی‌یابد که چگونه دولتمردان بی‌کفایت حاکم از حسن اعتماد او سوء استفاده کرده و ارزش پول ملی را از ورق پاره نیز کمتر ساخته‌اند.

امروز خیل کارگران کارخانه‌های ورشکسته که ماه‌هاست پرداخت حقوق‌شان به تعویق افتاده وقتی به‌علت افزایش سرسام‌آور قیمت‌ها حتی از تأمین نان شب خانواده‌های نجیب و قانع خود ناتوان می‌مانند، به‌خوبی متوجه فریبی می‌شوند که شعور ملت را به بازی و تمسخر گرفته است.

امروز کارمندان شریف و بی‌پناهی که حتی توان تأمین هزینه تحصیل فرزندان خود را ندارند، شرم جانکاه ناداری در برابر خانواده‌ی خود را درحالی تجربه می‌کنند که خبر حیف و میل‌ها و اختلاس‌های عظیم و بی‌سابقه و چند هزار میلیاردی، جامعه را در بهت و حیرت فرو برده است.

امروز آن مادری که نتوانسته برای جگرگوشه‌ی سرطانی خویش دارو تهیه کند به خود حق می‌دهد که بانیان این وضع نابسامان و تورم افسارگسیخته را هدف نفرین قرار دهد، هرچند با غضب گزمه‌های سیر روبرو شود.

و امروز شاهد آن هستیم که اکثریت بازاریان شریف که همواره در کنار مردم بوده‌اند چگونه در برابر سیاست‌های خانمان برانداز حاکمان بی‌کفایت، صبوری را به کنار می‌نهند و با شعارهای آگاهانه‌ی خود نشان می‌دهند که ریشه‌ و علل اصلی بحران‌های کشور را به‌خوبی شناخته‌اند.

این وضعیت امروز مردم ایران است که غنی و فقیر، عالم و عامی، زن و مرد، و کوچک و بزرگ، آثار مخرب و زیانبار نحوه‌ی حکومت‌داری حاکمان اقتدارگرا و نتایج بی‌کفایتی و ناکارآمدی آنان را با تمام وجود در زندگی خود حس می‌کنند؛ تأسف‌بار آن‌که اغلب آنان متأثر از این وضع، امید به آینده را از دست می‌دهند و در ناامنی و اضطراب پیوسته زندگی می‌کنند.

سقوط بی‌سابقه‌ی ارزش پول ملی و گرانی کمرشکن در همه‌ی زمینه‌ها، به‌خصوص در زمینه‌ی نیازهای عمومی مردم، نشانه‌هایی بارز از ورشکستگی اقتصادی است. اگرچه نقش جهل و بی‌کفایتی و مهم‌تر از آن فساد گسترده‌ی درون دولت در بروز این وضع قابل انکار نیست، اما نباید تردید کرد که مسبب اصلی این فاجعه، چگونگی و سامان حکمرانی و رویکرد کلان در مدیریت کشور است؛ همان راهبرد و روشی که دولت کودتا را مستقر کرد و نقد و اعتراض دلسوزان ایران و شهروندان معترض را با مشت آهنین و زندان پاسخ گفت. نباید تردید داشت که همان سیاست‌ها، ایران و ایرانیان را به این وضع اسف‌بار کشانده است. چه کسی شک دارد که از مهم‌ترین عوامل وضع بحرانی کنونی، تحریم‌های بین‌المللی است؟ و چه کسی شک دارد که در این تحریم‌ها، سیاست خارجی و به‌ویژه سیاست هسته‌ای غیرمدبرانه و ماجراجویانه‌ی اقتدارگرایان حاکم نقش اساسی و عمده را دارد؟

ملت شریف ایران فراموش نکرده است آن زمان که دلسوزان و نخبگان علاقمند به کشور نسبت به عواقب بحران‌خیز تعقیب این سیاست‌ها هشدار می‌دادند،‌ یا به غرض‌ورزی و ناآگاهی و عدم بصیرت متهم‌، و منزوی و حذف می‌شدند، و یا به حبس و زندان گرفتار می‌آمدند. در طول این مدت به‌جای رعایت و پاسداشت قانون، و اعتراف به اشتباه و تجدیدنظر در عملکردها و جبران خطاها، و استفاده از درآمدهای افسانه‌ای نفت در تقویت زیرساخت‌ها و رشد و توسعه کشور، دلارهای نفتی به بازار سرازیر می‌شد تا آثار و نتایج بی‌کفایتی‌ها و ناکارآمدی‌ها پنهان بماند. اما اینک که تحریم‌های نفتی و بانکی بین‌المللی کارساز شده، عمق فاجعه‌ی چندساله‌ی حاکمیت کودتا رخ می‌نمایاند.

از همه تأسف‌بارتر این که در این وضع دشوار ملی که اکثریت مردم از آن به جان آمده‌اند، عده‌ای از تشنگان قدرت و منفعت‌طلبان به فکر تسویه حساب‌های شخصی برآمده‌اند. دولت تقلبی، مجلس سپاه‌ساخته و قوه قضاییه‌ی دست نشانده را متهم می‌کند، و در مقابل، مجلس فرمان‌بر، دولت فریب را عامل ورشکستگی کشور می‌خواند؛ و هیچ‌کس در حاکمیت جرأت ندارد در مقام جستجوی ریشه و علت اصلی بحران برآید و از آن بگوید. هیچ‌کس اجازه پیدا نمی‌کند بپرسد سیاست‌های رهبر جمهوری اسلامی، چه در عرصه‌ی داخلی و حمایت بی چون و چرا از دولت کودتا، و چه در عرصه‌ی سیاست خارجی و به‌ویژه برنامه‌های هسته‌ای که انحصارا در ید قدرت اوست، چه نقشی در کشاندن کشور به این وضع اسف‌بار داشته است؟

شورای هماهنگی راه سبز امید با ابراز همدردی و همراهی با مردم رنج‌دیده و نگرانی نسبت به آینده‌ی کشور، چاره‌ی اصلاح امور را در تجدیدنظر اساسی در سیاست‌های کلان نظام در عرصه‌های داخلی و خارجی توسط رهبری می‌داند. اعتمادسازی با مردم از طریق تغییر شرایط امنیتی کنونی، آزادی رهبران و زندانیان جنبش سبز، و برگزاری انتخابات آزاد و سالم در داخل، و تنش‌زدایی مدبرانه و شفاف در عرصه‌ی سیاست خارجی معطوف به تحقق منافع و امنیت ملی، سرفصل این تغییر سیاست‌هاست. بی‌گمان، خروج از بن‌بست موجود و بحران کنونی، با تغییر چهره‌ها و جابجایی مجریانی که به فرموده عمل می‌کنند، ممکن نمی‌شود.

اینک زمان آن فرارسیده تا همه‌ی عقلا و دانایان کشور و دلسوزان وطن ـ از هر جناح و تفکر و با هر ایده‌ی سیاسی و مشی اقتصادی ـ گرد هم آیند و با تکیه بر ملت، برپایه‌ی حکومت قانون و حقوق شهروندی و با درنظر داشتن منافع ملی، برای حل نابسامانی‌ها تشریک مساعی نموده و امور را به سامان آورند.

بار دیگر به اقتدارگرایان حاکم تاکید و تصریح می‌کنیم که به‌جای برداشتن گام‌هایی نامطمئن به‌سوی آینده‌ای بدفرجام، به‌سوی مردم بازگردند و بدانند که شهامت جبران خطا ستودنی‌تر از لجاجت و اصرار بر اشتباه و خودکامگی است. عزم رهبر جمهوری اسلامی برای تغییر سیاست‌ها، گام نخست و اصلی و کم‌هزینه‌ترین روش برای تغییر شرایط است؛ فراهم ساختن وضعی که همگان امکان یابند در فضایی آرام و آزاد و امن، و بدون بیم از کینه‌ورزی و انتقام‌کشی، به نقد عالمانه و دلسوزانه‌ی سیاست‌ها و اوضاع جاری بپردازند، و خرد جمعی بر رأی و نظر شخصی فائق آید. درعین‌حال این حق شهروندان است که با استفاده از شیوه‌های مدنی و مسالمت‌آمیز و قانونی، صدای اعتراض خود را نسبت به شرایط ناگوار کنونی به‌گوش حاکمان و دیگر هم‌وطنان برسانند و اجازه ندهند کشور بیش از پیش در دام بحران فروغلتد و بیش از این به‌سوی نابودی و فاجعه گام بردارد.

شورای هماهنگی راه سبز امید

۲۰ مهرماه ۱۳۹۱

آیت الله خامنه ای در سیاستهای کلان نظام تجدید نظر کند


 


امروز: محمد نوری زاد در نامه ای به نلسون ماندلا با اشاره به کناره گیری او از قدرت خاطرنشان کرد:شما با آن همه محبوبیت متراکم، می توانستید همچنان رهبر و پیشوای مردم خود باقی بمانید. می توانستید قدرت راحتی برای فرزندان خود به ارث بگذارید. می توانستید با گماردن فیلترهای متعدد، مجلس و دولت و دستگاه قضایی و همه ی موقعیت های کشورتان را برای بقای خود تا هر زمان که زنده اید مجبور و مرعوب کنید. می توانستید با برآوردن دستگاههای اطلاعاتی و امنیتی و با بسیج نشریات و آدم های مفتون و شیدا هر معترضی را به دوردستهای نفرت و بیچارگی دراندازید. درست کاری که در هر کجای دنیای جهل می کنند. شما اما انسان تر و فهیم تر و هوشمندتر از آنانی بودید که برآمدن خود را مادام العمر می خواهند. بله، شما پیش از آنکه صدامها و قذافی ها و مبارک ها و زین العابدین بن علی ها فرو بیفتند، عاقبت اینان را بچشم دل دیدید. و دانستید نمی شود برای محبوبیت های ناگهانی بقایی مدام آراست. و دانستید که با تحکم و تشر و تبلیغ نمی توان به پرنیان دلها راه یافت.

متن کامل نامه نوری زاد به ماندلا در پی می آید

محمد نوری زاد

سلام عالیجناب،
شاید با من هم عقیده باشید که خوشبختی، گمشده ی هماره ی بشردر طول تاریخ بوده است. چه آدمیانی که برای رسیدن به قله های خوشبختی پای بر سر دیگران نهادند و خون ریختند و غارت کردند. و چه آدمیانی که در حسرت خوشبختیِ افزون تر، خود را و خویشان خود را به ورطه ی بلا فرو بردند. بگمان من اگر خوشبختی را از هزار منظر معنا کنیم، شما در شمار خوشبخت ترین های تاریخید. نه از آن روی که از مال دنیا و هرچه که در اوست بی نیازید. بل بدین دلیل که شما از سطح مناسبات انسانی عبورکرده اید و به عمق "دل"های مردمان جهان راه یافته اید. همه ی ما افرادی را می شناسیم که ثروتشان از اندازه بیرون است، شهرتشان بسیار بیش از شماست، و دوربین ها برای نشان دادن آنها سراسیمه اند. این افراد با همه ی ظرفیت هایی که برآورده اند، عمدتاً در سطح رویین احساس مردم متوقف اند. شما اما پای از این وادی بدر برده اید و به کانون دلهای مردمان جهان دخول کرده اید.
با اطمینان می گویم: اگرهمه ی انسانها دست بدست هم بدهند و جهان را زیرپا بگذارند و همه ی همّ خود را برای یافتن فردی بکار گیرند که: دشمنی ندارد، و دلی را نیازرده، و دروغی نبافته، و خسارتی بجان جامعه ی خویش و جامعه ی جهانی درنینداخته، اما در عوض نیکبختی برآورده، و دلها را بهم نزدیک کرده، و فهم را برکشیده، و معنای تازه ای از انسانیت را به تماشا گذارده، حتما به شخص شما خواهند رسید. و ما چه خوشبختیم که زنده ایم و با شما هم نفسیم. زنده ایم و محصول تقلای تاریخ را برای برآوردن و نمایش یک انسان بزرگ و کم نظیر تماشا می کنیم.

عالیجناب،
شاید عالی ترین تجلی انسانیتِ شما آنجا باشد که در اوج قدرت و محبوبیت، ناگهان از قدرت دست شستید و ریسمان قدرت را به اراده و فهم مردم، و به آیندگان سرزمین تان وانهادید. و این همان راه دشواری است که شما با پای نهادن به تمایلات فردیِ خود طی کرده اید، و دیگرانِ تاریخ درآن "جا" مانده اند. با عبور شما از این گذرگاه سخت، نه در دلهای مردمان کشورتان، که در دلهای مردمان جهان به روی شما گشوده شد و شما در صمیمی ترین تختگاه بشری جای گرفتید. اکنون شما بر سریر دلها نشسته اید. و بشر امروز، بچشم خود ناب ترین جلوه ی انسانی را در جمال شما به تماشا نشسته است.

همه ی ما به اوج که می رسیم، باقی عمر خود را در همان اوج بلوکه می خواهیم. و حتی برای این که از آن اوج فرونغلتیم، دروغ می بافیم و زور می گوییم و ظلم می کنیم و آدم می کشیم و غارت می کنیم. شما اما عطای آن همه اوج شورانگیز را به لقای فهم مردم بخشودید و حظّ تماشای نیکبختی آنان را بر همه ی لذتها برتری دادید.
شما با آن همه محبوبیت متراکم، می توانستید همچنان رهبر و پیشوای مردم خود باقی بمانید. می توانستید قدرت راحتی برای فرزندان خود به ارث بگذارید. می توانستید با گماردن فیلترهای متعدد، مجلس و دولت و دستگاه قضایی و همه ی موقعیت های کشورتان را برای بقای خود تا هر زمان که زنده اید مجبور و مرعوب کنید. می توانستید با برآوردن دستگاههای اطلاعاتی و امنیتی و با بسیج نشریات و آدم های مفتون و شیدا هر معترضی را به دوردستهای نفرت و بیچارگی دراندازید. درست کاری که در هر کجای دنیای جهل می کنند. شما اما انسان تر و فهیم تر و هوشمندتر از آنانی بودید که برآمدن خود را مادام العمر می خواهند. بله، شما پیش از آنکه صدامها و قذافی ها و مبارک ها و زین العابدین بن علی ها فرو بیفتند، عاقبت اینان را بچشم دل دیدید. و دانستید نمی شود برای محبوبیت های ناگهانی بقایی مدام آراست. و دانستید که با تحکم و تشر و تبلیغ نمی توان به پرنیان دلها راه یافت.

عالیجناب،
درود ما ایرانیان را پذیرا باشید. ایرانیانی که در طول تاریخ، از پادشاهان و رهبران مادام العمرآسیب فراوان دیده اند. ایرانیانی که رهبرانشان بیشترین آموزه های انسانی را در میان کتابهای مذهبی و اخلاقی و هنری شان دفن کرده اند و کمترین رغبتی به روح شریف آن آموزه ها ندارند.

ما ایرانیان در داستانهای اساطیریِ خویش، پادشاهی داریم "کیخسرو" نام. که خوب و شایسته و مردمی و خردمند است. او نیز چون شما در اوج محبوبیت و اقبال مردمی، ناگهان دست از قدرت شست و به پادشاهان بعد خود آموخت که مقام و شهرت را نمی توان به ارث نهاد. باید رفت و جا را به تازه نفس ها سپرد. اکنون هزاران سال از آن زمان می گذرد. و ما ایرانیان در حسرت برآمدن کیخسرویی دیگر نسل به نسل در گور شده ایم و چشممان از فروغ افتاده. با ظهور شما بود که دلمان روشنایی گرفت. و ما کمال کیخسروی خود را در جمال فهم شما باورکردیم. شما اکنون کیخسروی ما ایرانیانید. با این تفاوت که کمی آنسوتر از سرزمین ما سربرآورده اید. با مخاطبینی جهانی. دلهای ما ایرانیان، و دلهای همه ی جهانیان، منزلگاه شایستگی های شریف شما. بزرگی و ماندگاری: گوارای تان.

با احترام و ارادت: محمد نوری زاد
بیستم مهرماه سال نود و یک شمسی
مطابق با یازدهم اکتبرسال ۲۰۱۲ میلادی


 


امروز: رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در دیدار با جمعی از فعالان جوان و دانشجویان استان البرز با تشریح روند مبارزه حضرت امام(ره) و نیروهای مؤثر در انقلاب اسلامی به خصوص طیف مذهبی با رژیم طاغوت گفت: مخالفان حکومت اسلامی و ولایت فقیه از قبل از انقلاب زمانی که مبارزه با شاه به مرحله خطر و جانفشانی رسید، تحت عنوان «ولایتیون» با برنامه و اعتقادات حضرت امام برای مبارزه و تشکیل حکومت اسلامی به مخالفت پرداختند.

وی تصریح کرد: «ولایتیون» اعتقاد داشتند تا ظهور امام عصر(عج) هیچ پرچمی تحت عنوان حکومت اسلامی به خصوص با نام اهل بیت(ع) نباید برافراشته شود که همین امر امام(ره) را بر آن داشت تا با تدریس درس ولایت فقیه در نجف این طیف را به حاشیه براند.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی با بیان اینکه، نظر منفی بنیانگذار جمهوری اسلامی با این طیف تا پایان عمر ادامه داشت، تصریح کرد: متأسفانه این طیف با نفوذ به برخی باندهای قدرت توانستند تحت شعارهای ظاهرالصلاح و اسلامی و البته عملکردهای ضداسلامی خود، ضربات خود را به انقلاب، نظام اسلامی و به خصوص رکن اساسی آن یعنی ولایت فقیه وارد آورند.

عضو مجلس خبرگان رهبری، نظام نوپای جمهوری اسلامی را اولین نظام متکی بر مکتب اهل بیت(ع) پس از رحلت رسول خدا(ص) عنوان کرد و گفت: گرچه این نظام جوان و نوپا بدون نقص نبوده، اما از همان ابتدا الهام‌بخش و امیددهنده ملت‌های مسلمان دربند بود و همین امر استکبار را از نفوذ و ظرفیت جمهوری اسلامی به وحشت افکند.

وی افزود: نباید اجازه داد برخی عملکردهای سوء این امید و جلوه را کم‌فروغ کند.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در بخش دیگری از سخنانش ساختار و اصول حاکم بر قانون اساسی جمهوری اسلامی را مترقی خواند و تصریح کرد: البته این به این معنا نیست که نقص و ایرادی به برخی از این اصول وارد نیست، اما بنیان، اساس و ساختار نظام جمهوری اسلامی اگر کامل، جامع و به دور از سلایق و علائق شخصی و گروهی اجرا گردد، پاسخگوی بسیاری از خواست‌ها و نیازهای جامعه اسلامی ایران است.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، عملکردهای سلیقه‌ای و برداشت‌های شخصی و براساس منافع گروهی از قانون و اصول قانون اساسی را ضعف و ظلمی بزرگ به نظام اسلامی خواند و تصریح کرد: اگر همان‌گونه که اصول مربوط به حقوق حکومت و حاکمیت در قانون اساسی مورد توجه قرار می‌گیرد، بخش حقوق ملت هم مورد توجه و تاکید قرار گیرد، جامعه و نظامی مشارکت‌جو، پویا، فعال و معتمد و امیدوار به آینده، همراه با پیشرفت و توسعه درخور نظام متکی بر مکتب تشیّع و اهل بیت(ع) خواهیم داشت. زیرا مردم وفادار به انقلاب و نظام اسلامی بسیارند و باید زمینه حضور و بروز آنها در فضایی سالم و سازنده فراهم شود.

وی اخلاقیات اسلام را بسیار عمیق دانست و گفت: نباید اخلاقیات در اموری سطحی و شعاری دیده شود، بلکه در متن و بطن جامعه وجود دارد و باید به آن توجه کرد.

هاشمی افزود: متأسفانه امروز اخلاقیات اسلامی، آسیب جدّی دیده به نحوی که دروغ، تهمت، شایعه‌سازی، غیبت و ریاکاری متأسفانه آن هم در نزد برخی مدعیان ارزش‌مداری به راحتی ترویج می‌شود که باید توجه داشت این امور ضد فرهنگ‌هایی است که اگر از آن جلوگیری نشود، دیر یا زود آثار سوء آن به جامعه باز خواهد گشت.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، اصل ولایت فقیه را کانون مرکزی قانون اساسی و نظام جمهوری اسلامی خواند و تأکید کرد: باید در عمل برای حفظ نظام جمهوری اسلامی و اصل ولایت فقیه بکوشیم و البته تلاش کنیم که تفسیری هر چه مردمی‌‌تر از این ارکان در اختیار جامعه قرار دهیم.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، شکل‌گیری احزاب نیرومند، مشارکت فعال آنان در عرصه‌های مختلف، انتخابات آزاد، فضای باز سیاسی، سیاست خارجی مثبت براساس همکاری‌های متقابل بین‌المللی و کاستن از فضای کنونی را راههای عملی برون‌رفت از معضلات و مشکلات خواند و به جوانان و دانشجویان توصیه کرد همواره با امید و نشاط به فعالیت خود ادامه داده چرا که آینده از آن مردم آگاه، عالم و امیدوار است.

در ابتدای این دیدار اسماعیل محمدی به تشریح فعالیت‌های «جوانان فعال استان البرز» پرداخت و با اشاره به لزوم مشارکت جوانان و دانشجویان در سرنوشت و آینده کشور از مسئولان امر خواستار ایجاد فضای کار و فعالیت تشکیلاتی و صنفی برای فعالان کشور شد.

همچنین تعدادی از حاضران در جلسه سؤالات خود پیرامون مسائل سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی کشور را مطرح و خواستار ارائه رهنمودهای آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در این زمینه شدند.


 


امروز: رهبر جمهوری اسلامی با شبیه سازی تاریخی مجدد اظهار عقیده کرد که "امروز نیز همانند شرایط جنگ احزاب در دوران پیامبر است که عده ای منافق و سست ایمان می گفتند چرا کوتاه نمی آیید و سیاست خود را عوض نمی کنید اما یاران واقعی پیامبر در پاسخ به آنها می گفتند: ما از این فشارها تعجب نمی کنیم و نمی هراسیم و به راه خود ادامه خواهیم داد."

آقای خامنه ای همچنین هرگونه تفکری را که روحانیت را جدای از نظام اسلامی بداند، سکولاریسم خواند و هشدار داد: "حوزه های علمیه نمی توانند سکولار و نسبت به نظام اسلامی بی تفاوت باشند."

به گزارش سایت رهبری، آقای خامنه ای شامگاه چهارشنبه در دیدار گروهی از روحانیون و طلاب استان خراسان شمالی، از "تفکیک ناپذیری روحانیت از نظام اسلامی" و فرصت عظیمی که انقلاب اسلامی در اختیار روحانیت" قرار داده سخن گفت و اظهار عقیده کرد: "روحانیت و حوزه های علمیه باید در جهت خدمت به نظام اسلامی و تقویت آن حرکت کنند."

روحانیت و حوزه های علمیه سربازان نظام هستند
آقای خامنه ای ازمخاطبان گسترده و میلیونی ِروحانیون بواسطه تشکیل نظام اسلامی خبر داد و گفت: "روحانیت و حوزه های علمیه سربازان این نظام هستند و هیچ گاه نمیتوانند خود را جدا از نظام اسلامی تصور کنند."

هرگونه تفکری که روحانیت را جدای از نظام اسلامی بداند، سکولاریسم است
وی هرگونه تفکری را که روحانیت را جدای از نظام اسلامی بداند، سکولاریسم خواند و هشدار داد: "حوزه های علمیه نمی توانند سکولار و نسبت به نظام اسلامی بی تفاوت باشند."

مراجع تقلید تضعیف نظام را حرام قطعی می دانند
رهبر جمهوری اسلامی از "فتوای مراجع تقلید مبنی بر حرام قطعی بودن تضعیف نظام" خبر داد و مدعی شد: "در حالیکه سیاست سرویس های امنیتی دشمنان نظام اسلامی اعم از امریکا، انگلیس و رژیم صهیونیستی، القاء وجود فاصله میان روحانیت و نظام است، هیچ روحانی نمیتواند خود را جدای از نظام اسلامی بداند."

آقای خامنه ای نظام اسلامی را نیز مرتبط با روحانیت دانست و افزود: بدون حضور روحانیت، انقلاب اسلامی، هیچ گاه به پیروزی نمی رسید زیرا روشنفکران و گروهها و احزاب غیر اسلامی، توانایی و نفوذ و مقبولیت روحانیت را در سطح کشور نداشتند.

پیامبر اسوه روحانیت
وی با اشاره به وظایف سنگین روحانیت در شرایط کنونی، پیامبر اسلام را اسوه روحانیت ذکر کرد و با شبیه سازی تاریخی گفت: "امروز نیز همانند شرایط جنگ احزاب در دوران پیامبر، همه دشمنان ملت ایران در سطح بین المللی و منطقه ای، دست به دست یکدیگر داده اند، تا ایستادگی و عزم راسخ این ملت را بشکنند اما همانگونه که در آن جنگ، مومنان به خود ترس و تردید راه ندادند، ملت ایران هم با تلاش برای افزایش قدرت و توانایی های خود، در مقابل فشارها ایستاده است.

آقای خامنه ای افزود: در جنگ احزاب عده ای منافق و سست ایمان، مومنان را مورد عتاب و خطاب قرار میدادند که چرا کوتاه نمی آیید و سیاست خود را عوض نمی کنید اما یاران واقعی پیامبردر پاسخ به آنها می گفتند: ما از این فشارها تعجب نمی کنیم و نمی هراسیم و به راه خود ادامه خواهیم داد.

وی تأکید کرد: تنها راه تأثیر نپذیرفتن از فشارهای موجود، قدرتمند شدن در ابعاد مختلف است.


 


امروز: رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه در ایران بیماریهای روحی روانی بالاترین آمار بار بیماریها را دارند، تصریح کرد: بحث دیگر، سلامت روان کودکان و نوجوانان است، که مطالعات نشان داده ۲۰ درصد جمعیت کودکان کشور دچار آشفتگی در مسائل روحی روانی هستند.

به گزارش ایسنا، محمدباقر لاریجانی در بیست و چهارمین همایش بین‌المللی بیماریهای کودکان گفت: اقدامات خوبی در مرکز طبی اطفال از چند سال گذشته تا کنون انجام شده است تا چهار سال اخیر نیز این روند سرعت گرفته است. تا کنون نزدیک به ۱۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری در این مجموعه انجام شده است. آموزش این مجموعه با وجود چالش‌ها، موفقیت‌های قابل توجهی داشته و توانسته است جایگاه خود را حفظ کند.

وی افزود: با توجه به اینکه جمعیتمان رو به سالخوردگی است و نیازمند برنامه‌ریزی‌های جدید برای این کار هستیم، اما هنوز جمعیت سنی کودکان و نوجوانان ما زیاد است و باید خود را آماده کنیم چرا که در آینده با جمعیت قابل توجه جوانان نیز روبرو هستیم.

رییس دانشگاه علم پزشکی تهران در خصوص مطالعه‌ای که توسط وزارت بهداشت و این دانشگاه انجام شده است، اظهار کرد: این یکی از مطالعات بزرگ در زمینه سلامت است. ۳۵ هزار خانوار ایرانی در این مطالعه در ابعاد بسیاری شاخص‌ها مورد بررسی قرار گرفتند. برخی نتایج این تحقیق نشان داد ۷،۷ درصد نوزادان ما وزن کمتر از ۲،۵ کیلوگرم دارند. میزان مرگ و میر کودکان نسبت به دهه گذشته از ۱۸،۳ درصد به ۱۵،۶ درصد رسیده است که هنوز جا برای ارتقای آن وجود دارد. میزان مرگ و میر شیرخواران زیر یکسال نیز به ۲۰،۶۵ درصد نسبت به سال ۷۹ کاهش یافته است. مرگ و میر کودکان تا پنج سال نیز از ۳۶ به ۲۲ درصد رسیده است. تغذیه انحصاری با شیر مادر نیز نسبت به دهه گذشته از ۴۴ درصد به ۵۳ درصد رسیده است.

وی با بیان اینکه در شاخص‌های موثر در سلامت باید به مسئله آموزش توجه شود، بیان کرد: در سطح آموزش گستره‌ وسیعی داشتیم و برای توجه به سلامت کودکان باید از آموزش و پرورش کمک بگیریم.

لاریجانی عنوان کرد:‌ تعداد قابل توجهی از کودکان پنج تا ۱۴ سال ما کار می‌کنند که باید تمهیداتی در این زمینه دیده شود. هنوز خانوارهای زیادی وجود دارند که گمان می‌کنند تنبیه بدنی در ارتقای رفتاری کودکان موثر است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: آمارها نشان می‌دهد وضعیت سلامت کودکان کشورمان در ۱۰ سال اخیر رشد زیادی داشته است.

در نقشه تحول سلامت و نقشه جامع علمی کشور نقش توجه به ارتقای سلامت کودکان به صورت بارز دیده شده است که جا دارد به این موضوع نیز توجه ویژه‌ای شود. در دانشگاه علوم پزشکی تهران برای گسترش طب اطفال اقدامات زیادی شده است در همین راستا سه مرکز تخصصی و فوق تخصصی در مجموعه دانشگاه داریم که خاص کودکان است. مرکز ناهنجاریهای مختلف در اطفال نیز در مرکز طبی کودکان پایه گذاری شده است. ۱۰۳ مرکز تحقیقاتی در مرکز دانشگاه فعال است که هشت مرکز آن در حوزه کودکان فعالیت می‌کند.

وی با بیان اینکه در شرف تحولاتی در نظام ارائه خدمات هستیم، افزود: بحث منابع سلامت در کشورمان مانند کشورهای دیگر از جمله آمریکا محدودیتهایی دارد. در کشورمان با توجه به شرایط باید بر اساس دستور العمل‌های قانونی به فکر ارتقا آن باشیم. در طرح پزشک خانواده بیمارستان‌های ما سطوح دوم و سوم این ارجاع هستند و باید این سرویس‌ها را گسترش دهند. با توجه به اینکه مرکز طبی کودکان مرکز ارجاع است باید بتواند نقش خود را در این ماموریت ایفا کند.

لاریجانی با بیان اینکه در کشورمان بیماریهای روحی روانی بالاترین آمار بار بیماریها را دارند، تصریح کرد: بحث دیگر، سلامت روان کودکان و نوجوانان است. مطالعات نشان داده است ۲۰ درصد جمعیت کودکان دچار آشفتگی در مسائل روحی روانی هستند. با توجه به این نگاه باید از طب کودکان به این مسئله توجه شود و مسائل روحی روانی کودکانه را مدنظر داشته باشیم.

رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران اظهار کرد: مجموعه دانشگاه علوم پزشکی تهران بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان از بیمه‌ها طلب دارد، اما هنوز بیمارستان‌های ما پا برجا بوده و در حال ارائه خدمات هستند و تلاش بی‌وقفه‌ای در این زمینه دارند. از حدود هشت ماه پیش با ۱۰ درصد از بیمارانی که در بیمارستان‌های این مجموعه بستری می‌شدند بعد از ترخیص تماس می‌گیریم، بالغ بر ۸۵ تا ۹۰ درصد بیماران از مجموعه ارائه خدمات راضی هستند. برای آن گروه پرسنلی که بیماران از آنها راضی هستند نیز برنامه آموزشی خواهیم داشت.


 


امروز: احمد منتظری تاکید کرد که مرحوم آیت الله العظمی منتظری "ولایت مطلقه را حتی برای رسول الله قبول نداشت و نص صریح قرآن نیز بر این دلالت دارد که ولایت مطلق نیست و مقید است." فرزند ارشد مرجع حامی جنبش سبز همچنین خواستار آزادی زندانیان و امکان بازگشت اصلاح طلبان به مسئولیت های کشور شد.

به گزارش تارنمای شخصی مهدی خزعلی، احمد منتظری در جلسه سرای اهل قلم اظهار داشت:" چرا هنگام جنگ دور هم جمع شویم، بیایید با وحدتمان از جنگ پیشگیری کنیم، کسی انتظار ندارد که مسئولین اقرار و اعتراف به اشتباه کنند، توبه عمل است، بیایید عملاًبه قانون اساسی برگردیم. قانون اساسی که فقط اصل ولایت فقیه ندارد، هیأت منصفه ای که در قانون برای جرائم سیاسی پیش بینی شده، بسیار مترقی است، برای این است که قضاوت عادلانه شود و یک طرف دعوی خود قاضی نباشد، چیزی که الان جریان دارد!

فرزند آیت الله منتظری در مورد اصلاح طلبان و زندانیان نیز گفت: برای حل مشکل امروزکافی است که در مجلسی که سران قوا و رهبری هستند، اینها حضور داشته باشند، آزادی آنها کافی نیست، باید به بدنه نظام برگردند و مسئولیت بر عهده داشته باشند.

او در ادامه افزود: بیایید از این حالت جنگ و ستیز دست برداریم و با دنیا مسائل مان را حل کنیم، دنیا چیزی از ما نمی خواهد، آنها بی اعتمادند، اگر الان حمله ای علیه ما بشود، جامعه جهانی علیه ما قضاوت می کند، افکار عمومی حق را به مهاجمین می دهد و اگر ما گفتگو نکنیم و وحدت پیدا نکنیم، ما را محکوم می کنند.

فززند آیت الله منتظری، در مورد بهاییت جواب داد که از بهاییت دفاع نکردند، از حقوق شهروندی بهایی ها دفاع شد و حتی شیرین عبادی که سئوال کرد:" من مسلمانم، آیا جایز است وکالت بهایی را عهده دار شوم" فرمودند:" وکالت جایز است، شما از دین آنها دفاع نمی کنید، از حقوق آنها دفاع می کنید، اگر کنار کشیدن موجب ظلم به آنها شود، وظیفه است."

در مورد ولایت مطلقه فقیه از وی سئوال شد که منتظری گفت:" آیت الله منتظری ولایت مطلقه را حتی برای رسول الله قبول نداشتند و نص صریح قرآن نیز بر این دلالت دارد که ولایت مطلق نیست و مقید است، بعضی ها مثل آقای آذری قمی در آن مسابقه تا آنجا پیش رفتند که گفتند ولایت فقیه حتی می تواند توحید را تعطیل کند و البته اواخر عمر حتماً نظرشان عوض شده بوده است.

همچنین از وی در مورد موضع جبهه آزادی که بدون شرط وارد رقابت های انتخاباتی شده است و انتخابات را یک حق و فرصت می داند، سئوال شد که منتظری اظهار داشت:" من شرکت در انتخابات را لازم می دانم و باید تلاش کرد تا شرایط مهیا شود".

قانون اساسی که فقط اصل ولایت فقیه ندارد...


 


امروز: وزیر ورزش و جوانان گفت: ای کاش استیضاح ادامه پیدا می‌کرد تا همه زوایای ورزش و موفقیت ها را برای مردم بیان می‌کردم.

به گزارش ایلنا، محمد عباسی با بیان اینکه ورزش کشور در اوضاع بسیار خوب و مطلوبی قرار دارد،گفت: این فضا و این موفقیت‌های کم نظیری که نصیب ورزش ایران اسلامی در المپیک و پارالمپیک و سایر مسابقات و میادین ورزشی شده است، ثمره تلاش همه شما فدراسیون‌ها، هیئت‌ها، ثمرات تلاش‌های مربیان سازنده و ورزشکاران در سراسر کشور است.

وی افزود: متاسفانه برخی می‌خواهند به گونه‌ای القا کنند که اتفاقات ریز و جزئی که در همه جا ممکن است رخ دهد، چالشی بزرگ برای ورزش و جوانان است در حالیکه با حضور رؤسایی توانمند و کار بلد همانند شما و استعدادهای ناب موجود در ورزش کشور و مربیان دلسوز در همه نقاط ایران ورزش ما مسیر ترقی را طی می‌کند و از هم اکنون باید برای میادین آینده آسیایی و جهانی و المپیک کار کنیم و برنامه‌های خود را به پیش ببریم.

عباسی گفت: براساس آنچه که رئیس دولت ترسیم کرده است در بازی‌های آسیایی کره باید مکان دوم و سوم را به دست بیاوریم و در المپیک بعدی جزء 10 کشور برتر جهان قرار گیریم. اهداف و برنامه ریزی‌ها در همین جهت صورت خواهد گرفت و ما از هم اکنون و بلافاصله بعد از المپیک برای نیل به این اهداف کار خود را آغاز کرده‌ایم.

وزیر ورزش و جوانان با بیان اینکه پیشرفت و پیشبرد اهداف و هدف‌گذاری برای آنچه که رئیس دولت ترسیم کرده اند نیاز به بودجه‌ها و امکانات خاص خودش را دارد افزود: سعی می‌کنیم این اولویت‌ها را در دولت و مجلس مطرح کنیم و مجوزها و بودجه‌های لازم را بگیریم، چرا که همه اذعان دارند موفقیت های قهرمانان ما در المپیک و پارالمپیک و سایر مسابقات باعث بالا رفتن حس خود باوری و ایجاد شور و نشاط اجتماعی شده است، بنابراین اگر بخواهیم این روند را با سرعت بیشتر ادامه دهیم و موفقیت ها تکرار شود نیاز به بودجه‌های مناسب هم دارد که هم دولت و هم نمایندگان مجلس توجه خاصی به این مهم دارند.

عباسی در بخشی از صحبت‌های خود به انتخابات کمیته ملی المپیک اشاره کرد و گفت: انتخابات طی دو ماه آینده، طبق برنامه و روال عادی خود برگزار خواهد شد.

وزیر ورزش و جوانان به بحث استیضاح اشاره کرد و افزود: ای کاش استیضاح ادامه پیدا می‌کرد تا همه زوایای ورزش و موفقیت‌ها را برای مردم عزیزمان بیان می‌کردم که خوشبختانه هم خود مجلس محترم و هم مردم متوجه شدند که ورزش یکی از پرافتخارترین و درخشان ترین دوران حیات خود را سپری می‌کند.

وی همچنین از معاون ورزشی خود خواست تا هرچه سریعتر با هماهنگی رؤسای فدراسیون‌ها نسبت به برنامه ریزی دقیق و مدون درخصوص برنامه‌های این فدراسیون‌ها برای بازی‌های آینده آسیایی اقدام کند.

در این نشست برای نخستین بار رؤسای انجمن‌های ورزشی فدراسیون انجمن‌های ورزشی حضور داشتند و همچنین معاونین و مدیران ستادی وزارت ورزش و جوانان نیز حضور داشتند، برخی از رؤسای فدراسیون‌های ورزشی نیز به بیان دیدگاه‌ها و نقطه نظرات خود پرداختند.


 


امروز: استاد دانشگاه و کارشناس مسائل اقتصادی گفت: وضعیت اقتصادی ایران به حساس ترین شرایط در سالهای اخیر رسیده است و علیرغم اینکه بعضی افراد آن را اقتصاد شکننده می دانند ولی می توان با صراحت گفت که شرایط شکننده دلیل شکستگی نیست. اما اگر برای رفع ترک های ایجاد شده چاره جویی نشود نگرانی از اینکه وضعیت بسیار غیرقابل کنترل شود می تواند باشد.

به گزارش الف، دکتر محمد خوش چهره استاد اقتصاد دانشگاه تهران و کارشناس مسائل اقتصادی گفت: حوادثی که در روز های گذشته ناشی از تضعیف جدی پول ملی و متعاقباً واکنش های بعضی از فعالین و جریانات اقتصادی تحت عنوان اعتصاب را شاهد بودیم مبین جدی بودن مسائل است. اگر چه برای اهل فن فراتر از این شاخص ها تعطیلی غیرمتعارف واحدهای تولیدی، میزان بیکاری ناشی از این تعطیلی ها و سنگینی رکود همراه با کاهش ارزش پول ملی و موانعی که در سر راه تولید اعم از مشکلات نقدینگی، قیمت ارز، موانع در سر راه ورود مواد اولیه و امثال ان شرایطی را پیش آورده که من آن را به اقتصاد صدمه دیده تشبیه می کنم.

وی با تشبیه اقتصاد کنونی به مصدوم ناشی از تصادف گفت: در اینچنین حالتی قطعا وضعیت نامناسب مصدوم مثلا شکستگی اعضای استخوان های مختلف بدن که مفهوم آن اختلالات در تولید است یا مثلا بیرون زدن استخوان از آرنج که مبین حجم بالای بیکاری است و تورم صورت ناشی از ضربه که می تواند سطح قیمت ها باشد. اما در کنار این بریدگی رگ شریانی در پا که خون زیادی را خارج می کند در چنین حالتی قطعا نباید برای توجه به مصدوم مسائل را به نادان و بی هوش بودن راننده معطوف کرد، مسائلی از این نوع در اقدامات آنی معنایی ندارد. این مصدوم احتیاج به اقداماتی دارد از جمله اقدامات آنی و بعد اقدامات کوتاه مدت ، اقدامات میان مدت و بلند مدت.

این نماینده مجلس هفتم ادامه داد: قطعا عدم تشخیص درست اولویت ها و متعاقبا عدم تشخیص درست اقدامات متناسب با زمان می تواند یک انحراف و چالش جدی از بعد مدیریت استراتژیک ایجاد کند .یعنی اگر حتی قائل باشیم موانع و ایراد ها را خوب می بینیم اما اگر تشخیص ندهیم کدام اقدام و کدام موارد به عنوان اقدام آنی تلقی بشود خود خطای استراتژیک است.

وی افزود: این اشکال اکنون در نظام تصمیم گیری ما وجود دارد، خیلی از افراد فکر می کنند که اکنون متوجه مسائل هستند ولی هنگامی که پای مشاوره و تصمیم گیری می رسد با کمال تعجب و تلخی معلوم می شود که اولویت ها را تشخیص نداده اند و هر کدام مطالبی را مطرح می کنند که بعضی از آنها علیرغم مهم بودن ولی اهم نیستند. بنابراین از بعد مدیریت استراتژیک تشخیص اقدامات آنی و متعاقباً اولویت ها در چنین شرایطی مهم است.

رئیس فراکسیون اصولگرایان مستقل مجلس هفتم اظهار کرد: چون بازسازی شرایط قطعا امکان پذیر نیست و مستلزم زمان است در چنین حالتی مهم این است که نظام سیاستگذار کلان ما ضمن درک صحیح از شرایط و یک اجماع به تشخیص اهم بپردازد.

خوش چهره با بیان اینکه اقدامات آنی جلوگیری از خونریزی است گفت: تجربه نشان داده که اگر نتوان اقدامات آنی را به درستی تشخیص داد متضرر می شویم. یکی از این اقدام آنی جلوگیری از تضعیف بیشتر پول ملی است که در یک شیب تند قرار دارد و اگر کاهش ارزش پول ملی کنترل نشود به سقوط پول ملی منجر می شود . سقوط پول ملی در عین ناباوری می تواند به فروپاشی اقتصاد بیانجامد.

وی تصریح کرد: تجربه جهانی نشان داده که کشورهایی که علیرغم قدرت و بنیه قوی اقتصاد دچار اختلال شده بود بی توجهی به پول ملی باعث سقوط اقتصاد شد. تجربه ای که حتی در فروپاشی شوروی علیرغم داشتن معادن، نفت فراوان، صادرات نفت، صنایع سنگین و تجهیزات نظامی آنچه که منجر به فروپاشی اقتصاد شوروی کرد سقوط پول ملی بود.

وی با انتقاد از بازی این روزهای دولت با نرخ ارز گفت: بازی خطرناک دولت با نرخ ارز که به تضعیف پول ملی منجر شد این در دستور کار سیاسی قرار نگرفته و هنوز هم هیچ اقدام بنیادی برای بهبودی این موضوع را شاهد نیستیم اگر چه اقداماتی را برای نوعی آرام سازی شاهد هستیم اما اینها بنیادی نیست و بازسازی ارزش پول ملی باید در دستور کار قرار بگید.

وی گفت: اگر به پول ملی که علت اصلی بقا و دوام اقتصاد است کم توجهی بشود و عوامل درون زد و برون زای آن شناسایی نشود بقا و دوام اقتصاد ما به خطر می افتد.

وی تاکید کرد: از اقداماتی که به خروج از برون رفت از وضعیت فعلی می پردازد را بازسازی اعتماد بازار سرمایه، فعالین اقتصادی و آحاد مردم مهم است. نگرانی از کاهش ارزش پول ملی می تواند فضایی را ایجاد کند که خیلی از افراد برای جلوگیری از خسارت های ناشی از سقوط ارزش پول ملی به سمت تقاضاهایی روی بیاروند که این تقاضا ها خود می توانند ضربه شکنده ای به اقتصاد بزند. که می توان حجمه به سوی مواد غذایی و ذخیره سازی آن را نام برد.

این نماینده مجلس هفتم گفت: باید قیمت اقلام اساسی کاهش یابد تا این ترم افسار گسیخته بیش از شلاق های خودش را بر پیکر طبقات محروم جامعه وارد نکند.

او اعتقاد دارد: حمایت از تولید، کمک به کاهش قیمت اقلام اساسی و به نوعی جیره بندی مواد غذایی مختلف باید در دستور کار قرار بگیرد. در کنار رکود شدیدی که اکنون در اقتصاد حاکم بوده علیرغم اینکه پیامدهای مختلفی دارد اما اقدام آنی تبعات ناشی از تعطیلی هاست که اشاره شد.

وی یکی از تبعات چنین تعطیلی هایی حجم بالای بیکاری خواند و گفت: در فضای اقتصادی کنونی هر نوع بیکاری جدید و هر انسان بیکاری می تواند یک بمب انسانی باشد که عملکرد آن در حوزه سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و حتی امنیتی می تواند خطرناک باشد بنابراین حتما باید در چنین مقطعی مخصوصا مجلس با وضع قانونی که مکلف کند تا پایان سال اجازه هیچ نوع اخراجی را به واحدهای دولتی و غیردولتی ندهد و برای عملیاتی شدن چنین تصمیمی هم باید اقدامات لازم را انجام دهند.

وی افزود: اشتباه استراتژیکی که بعضی از افراد با اطلاعات نادرست از اقتصاد در حوزه ارزش پول ملی دارند فاجعه بار است. این ایده که با کاهش ارزش پول ملی افزایش صادرات صورت می گیرد بدون اینکه متوجه چنین متغیری با شرایط اقتصادی کشور تطبیق دارد و چنین کاری چه آثار سوئی دارد به نحوی زمینه ساز چنین اتفاقی بودند.

این استاد دانشگاه گفت: متاسفانه این تفکر در بین برخی سطوح تصمیم گیری رخنه کرده و حتی از افزایش قیمت به بالای ۳۰۰۰ تومان هم نگران نیستند در حالی که توجه ندارند در حالت سقوط ارزش پول ملی برای دلار هر قیمتی می توان تصور کرد که به مفهوم تنظیم نرخ واقعی ارز نیست. و این استدلال های می تواند مغرضانه باشد.

وی با انتقاد از برخی سیاسی کاری ها گفت: شرایط فعلی به افزایش توان و ظرفیت های کارشناسی احتیاج دارد و از چنین فضایی نباید برای تضعیف رقبا استفاده کرد چون فضای شکننده باعث خواهد شد که نه تنها دولت بلکه کل نظام و آحاد مردم متضرر شوند. بنابراین هم افزایی و ارائه راه حل های عالمانه یه ضرورت استراتژیک هست.


 


امروز: به گزارش اعتدال به نقل از شبکه ایران دکتر حسن علیزاده، مشاور وزیر و رئیس مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال در اعتراض به رفتار پلیس امنیت اخلاقی تهران بزرگ از سمت خود استعفا داد.

یکی از مسئولان مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال در گفت و گو با خبرنگار شبکه ایران جزئیاتی از رفتار خشونت آمیز پلیس امنیت اخلاقی تهران بزرگ با دست اندرکاران نمایشگاه رسانه های دیجیتالی و بازی های رایانه ای را اعلام کرد.

این مسئول گفت: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در راستای آگاه سازی خانواده ها از آسیب های رسانه های دیجیتالی و بازی های رایانه ای غرفه ای را با نام +18 در ورودی نمایشگاه بصورت محرمانه و ویژه والدین طراحی کرده بود. در این غرفه کارشناسان بازی های رایانه ای با نمایش بازی های موجود در بازار، والدین را نسبت به خطرات موجود در این بازی ها مطلع کرده و نسبت به معرفی بازی های سالم و ناسالم اقدام می کردند.
وی با بیان اینکه این اقدام وزارت ارشاد به منظور جبران کم کاری نهادهای انتظامی در عدم جمع آوری این نوع بازی ها از سطح بازار بوده است افزود: این ابتکار وزارت ارشاد قابل تقدیر بود نه اینکه با دریافت اطلاعات غلط و ناصحیح که منابع آن برای ما کاملا مشخص است با حمله به کارشناسان و پرتاب گاز اشک آور و تعرض به دست اندرکاران و مسئولان نمایشگاه این غرفه را که کاملا قانونی است جمع آوری کنند.
این مسئول در تشریح حمله خشونت بار نیروهای گشت ارشاد گفت: اولا برای برپایی و ایجاد چنین غرفه ای نیازی به دریافت مجور از نیروی انتظامی نبوده است زیرا این نمایشگاه متعلق به وزارت ارشاد بوده و غرفه فتا متعلق به نیروی انتظامی هم مجور فعالیت خود را از این وزارتخانه دریافت کرده است؛ ثانیاً نیروهای مهاجم هیچگونه مجوز قضایی برای برخورد با این غرفه را نشان ندادند و وقتی که مسئولان نمایشگاه درخواست مجوز از این نیروها کردند، آنها با هدف ارعاب مسئولان ، اسلحه کمری و گاز اشک آور خود را بعنوان مجوز نشان دادند. این نیروها با حمله به غرفه و پاره کردن بنرهای موجود که فقط شامل تصاویری بوده است که در بازیهای رایانه ای هم اکنون در سطح شهر به برکت عدم برخورد نیروی انتظامی به وفور یافت می شود در گزارش به مقامات مافوق خود اینطور وانمود کردند که در این غرفه صحنه های مستهجن برای کودکان و خانواده ها نمایش داده می شد.
وی افزود: قبل از پاره کردن این بنرها عوامل پلیس از آنها عکس گرفته و در گزارش به مقامات خود عنوان کردند که این تصاویر در غرفه های باز به نمایش درآمده است. نیروهای گشت ارشاد با تعرض به کارشناسان غرفه و دست بند زدن آنها و کشاندن آنها به صحن نمایشگاه صحنه های تاسف باری بوجود آوردند. جالب این است که چندین دوربین از قبل از وقوع حادثه، آماده ضبط تصاویر عملیات این نیروها در ضرب و شتم و دستگیری مسئولان نمایشگاه و وزارت ارشاد بودند که این رفتار ناشیانه ظن ما را نسبت به عمدی و برنامه ریزی شدن این حمله بیشتر می کند.
این مسئول اظهار داشت: سرهنگ ساجدی نیا در نمایشگاه معارضین انقلاب اسلامی هم حضور داشت و این کلیپ ها را تماشا کرده بود و از مسئولان ارشاد بابت فرهنگ سازی و آگاه سازی خانواده ها تقدیر کرده بود.

وی همچنین گفت: هنوز برای عذرخواهی از افراد مورد تعرض و مسئولان نمایشگاه دیر نشده است و سردار ساجدی‌نیا، فرمانده انتظامی تهران بزرگ بجای فرافکنی موضوع بهتر است با حضور در نمایشگاه از نزدیک در جریان فعالیت فرهنگی این غرفه قرار بگیرد.
این مسئول تصریح کرد: نکته تاسف بار این است که نیرو های مهاجم حتی در مقابل تذکر ناصحانه و خیرخواهانه دکتر حسن علیزاده او را مورد تعرض قرار دادند و ایشان را دستبند زدند. دکتر علیزاده هم در اعتراض به این رفتار ضدفرهنگی و خشونت بار نیروی انتظامی از سمت خود استعفا دادد.

توضیحات پلیس درباره ماجرای نمایشگاه دیجیتال

فرماندهی انتظامی تهران بزرگ اقدام پلیس در جمع‌آوری تجهیزات یکی از غرفه‌های نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال که اقدام به نمایش محتوای غیراخلاقی می‌کرد را قانونی و در جهت حفظ حریم عفت عمومی جامعه اعلام کرد.

به گزارش ایسنا، روز سه‌شنبه و در پی ابلاغ دستور مقام قضائی مبنی بر نمایش مطالب غیراخلاقی در یکی از غرفه‌های نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال، عوامل پلیس امنیت اخلاقی در محل حاضر و مشاهده کردند که یکی از غرفه‌ها برخلاف ادعاهای مسوولان نمایشگاه، اقدام به نمایش مطالب غیراخلاقی بدون هیچ محدودیتی برای عموم بازدید کنندگان می‌کند.

بر اساس اعلام پلیس تهران در پی این امر ماموران اقدام به جمع‌آوری تجهیزات و مدارک موجود می‌کند که نهایتا تجهیزات مذکور به اطلاع مقام قضایی رسیده و در پی آن دستور احضار مسوولان مربوط از سوی مرجع قضایی صادر شد.

فرماندهی انتظامی تهران بزرگ خاطرنشان کرده است: در جریان انتقال تجهیزات ومدارک مورد نظر، افراد غیرمسئول با جوسازی و ایجاد التهاب در برابر اجرای قانون مقاومت کردند که ماموران انتظامی با اقتدار و در اقدامی قانونی مانع دخالت این افراد غیرمسئول شدند.

اطلاعیه مرکز رسانه‌ها درباره نمایشگاه رسانه‎‌های دیجیتال

پیرو انتشار اخبار ناصحیح از وقایع اتفاق افتاده در ششمین نمایشگاه بین المللی رسانه‌های دیجیتال در رسانه‌های خبری، روابط عمومی مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال اطلاعیه‌ای به شرح زیر صادر کرد:

رسانه‌های محترم خبری

با توجه به حضور غیرمترقبه و بدون هماهنگی چند نفر از برادران نیروی انتظامی در یکی از غرفه های محتوایی ششمین نمایشگاه بین المللی رسانه های دیجیتال تهران و بروز و انتشار برخی اخبار نادرست و خلاف واقع از قبیل زخمی شدن یا دستگیری مشاور وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی در روز واقعه و یا استعفای رئیس مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال در اعتراض به اتفاقات حادث شده، ضمن تکذیب تمامی موارد فوق الذکر و درخواست جدی از رسانه‌های گروهی جهت دامن نزدن به ابعاد موضوع و به ویژه پرهیز از انتشار اخبار تایید نشده و جلوگیری از سواستفاده رسانه های بیگانه و دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی در شرایط حساس کنونی کشور به اطلاع می رساند، در صورت ضرورت اطلاع رسانی فعالیت های مرکز و همچنین مسائل پیش آمده در ششمین نمایشگاه بین المللی رسانه های دیجیتال روابط عمومی مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال اقدام به اطلاع رسانی نموده و لذا بیان و انتشار هرگونه خبر با عناوینی چون " یک منبع آگاه " یا " یکی از مسئولین مرکز" مورد تایید این مرکز نبوده و تکذیب می شود.

شایسته ذکر است رسیدگی به مسائل پیش آمده در نمایشگاه از سوی نهادهای متولی در دست پیگیری بوده و پس از جمع بندی بررسی های به عمل آمده ، نتایج آن به اطلاع افکار عمومی خواهد رسید.


 


امروز: سخنگوی قوه قضاییه با اعلام اینکه تا کنون 30 نفر به عنوان اخلالگر بازار ارز دستگیر شده‌اند، گفت: همه این 30 نفر در مظان اتهام هستند اما هنوز مجرمیت آنان احراز نشده است.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام و المسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای در نشستی خبری در سمنان تصریح کرد: مشکلات و مسایل موجود در بازار ارز به عوامل متعددی بر می‌گردد که بخش عمده‌ای از آن بدون شک و تردید به گردن دشمن خارجی است اما نباید همه این مسایل را به گردن دشمن بیندازیم. علل نوسانات موجود در بازار ارز فقط به گردن اخلالگران هم نیست.

وی همچنین در خصوص رسیدگی به پرونده مهدی هاشمی اظهار کرد: این پرونده روال عادی و طبیعی خود را طی می‌کند. طبق تبصره 1 ماده 128 قانون آیین دادرسی کیفری، قاضی می‌تواند از حضور وکیل یا هر شخص دیگری در مرحله تحقیقات مقدماتی جلوگیری به عمل آورد. در خصوص این پرونده نیز تا کنون قاضی اجازه ملاقات نداده است.

سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به سوالی در مورد پیشگیری از جرم خاطرنشان کرد: پیشگیری از وقوع جرم به تنهایی از عهده قوه قضاییه ساخته نیست. اگر بیکاری، مشکلات اقتصادی، فقر و ... در جامعه زیاد شود، جرم هم بیشتر اتفاق می‌افتد. آیا قوه قضاییه می‌تواند در جهت ایجاد اشتغال به تنهایی کاری انجام دهد؟ قطعا زمینه اشتغال را باید دستگاه اجرایی فراهم کند.

وی با بیان اینکه برخی مشکلات بازار ارز به نحوه توزیع و شبکه توزیع ارز بر می‌گردد ادامه داد: باید مشخص شود که ارز مرجع را به چه کسی باید بدهیم و یا ارز در اولویت اول به چه چیزی تعلق می‌گیرد. متاسفانه بخشی از ارز در اوایل سال جاری و اواخر سال گذشته در شبکه فرعی توزیع شده است و قوه قضاییه این را تذکر و هشدار داده بود.

محسنی اژه‌ای اضافه کرد: یک سری از مسایل و مشکلات مربوط به گرانی و عوامل آن به سیستم بانکی کشور و معوقات بر می‌گردد. دستگاه قضایی آسیب‌شناسی و کارشناسی کرده است و پیشنهادات مربوطه را نیز ارایه کرده است. سیستم بانکی کشور معوقات زیادی دارد و ما به بانک ها تذکر دادیم که چرا تا این حد حجم معوقات بانکی موجود بالاست و چرا اقدام به وصول معوقات خود نکرده‌اند.

وی تصریح کرد: بدهی دولت به بانکها نیز از مسایل و مشکلات بانکهاست. اگر این بدهی‌ها و معوقات پرداخت شود بانکها توان بیشتری برای پرداخت تسهیلات خواهند داشت.

دادستان کل کشور همچنین در پاسخ به سوال ایسنا از صدور کیفرخواست برای سایر متهمان پرونده فساد بزرگ مالی خبر داد و گفت: پرونده این متهمان به دادگاه ارسال شده است و به تناوب به پرونده آنان رسیدگی خواهد شد.

محسنی اژه‌ای اظهار کرد: پرونده متهمانی که فعلا محاکمه شده‌اند و حکم برای آنان صادر شده است به دیوان عالی فرستاده شده است و وکلا نیز لوایح خود را ارایه کرده‌اند. امیدواریم در رسیدگی به پرونده‌ها تسریع صورت گیرد. تا کنون برای 39 نفر از متهمان این پرونده حکم صادر شده است و در دیوان عالی کشور در حال رسیدگی است.

وی در بخش دیگری از این نشست خاطرنشان کرد: لایحه پیشگیری از وقوع جرم که الان در مجمع تشخیص مصلحت نظام در حال بررسی و کارشناسی است، تکلیف دستگاه قضایی با سایر دستگاه‌ها را روشن می‌کند. قوه قضاییه با مجلس و دولت برای تنظیم بعضی از قوانین برای پیشگیری از وقوع جرم همکاری می‌کند.


 
شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به emrooz-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به emrooz@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته