-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۱ شهریور ۱۴, سه‌شنبه

Latest Posts from Iran Dar Jahan for 09/04/2012

Email not displaying correctly? View it in your browser.
این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا گزینه دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.



اکنون و در انتهای تابستان ۲۰۱۲ نیز بار دیگر تصمیم داریم تا نظرات شما را جویا شویم و با بررسی بیشتر نتایج و تدوین راهکارهای مناسب٬هم با عملکرد خود از دیدگاه شما آشنا شویم و هم مسیر پیش رو را با آگاهی بهتری سامان دهیم.

نظرسنجی سال ۲۰۱۲ «ایران در جهان» به مانند پرسشنامه قبلی برای مدتی در سایت نشریه و صفحات مرتبط با آن قابل دسترسی خواهد بود و درخواست ما از شما این است که با صرف تنها دو یا سه دقیقه یاریگر ما باشید.

گزارش نتایج نظرسنجی سال ۲۰۱۰ را اینجا بخوانید.

در نظر سنجی جدید ما شرکت کنید. کلیک کنید تا به صفحه نظر سنجی بروید.


 


در تابستان سال ۲۰۱۰ برای مدت ۲۵ روز پرسشنامه ای را بر روی سایت نشریه «ایران در جهان» و همچنین صفحه های مرتبط با آن قرار دادیم تا برای ادامه مسیر فعالیت های نشریه از دیدگاه های مخاطبان و خوانندگان نشریه آگاه شویم. نتایج بدست آمده از آن نظر سنجی کمک شایانی بود برای شناخت بهتر از مخاطبان و تلاش برای ارتقای فعالیت های مجموعه ما. هر چند فعالیت رسانه ای با همه دغدغه ها و تلاش ها بی نقص نخواهد بود اما در بهترین حالت نیز باید انعطاف لازم برای پویایی و حرکت در مسیر تکاملی را حفظ کرد.

اکنون و در انتهای تابستان ۲۰۱۲ نیز بار دیگر تصمیم داریم تا نظرات شما را جویا شویم و با بررسی بیشتر نتایج و تدوین راهکارهای مناسب٬هم با عملکرد خود از دیدگاه شما آشنا شویم و هم مسیر پیش رو را با آگاهی بهتری سامان دهیم.

نظرسنجی سال ۲۰۱۲ «ایران در جهان» به مانند پرسشنامه قبلی برای مدتی در سایت نشریه و صفحات مرتبط با آن قابل دسترسی خواهد بود و درخواست ما از شما این است که با صرف تنها دو یا سه دقیقه یاریگر ما باشید.

اما خالی از لطف نیست که پیش از ارایه پرشسنامه سال ۲۰۱۲ به عنوان «سردبیر نشریه» گزارشی از نتایج نظر سنجی پیشین را به شما ارایه دهم. در نظر سنجی سال ۲۰۱۰ به مانند نظر سنجی جدید ۱۰ پرسش را مطرح کرده بودیم (تقریبا با پرسشنامه امسال یکسان است) که از پاسخ هایش نتایج جالبی را بدست آوردیم.

در آن نظر سنجی ۴۴۵ نفر در مدت ۲۵ روز به پرسش های ما پاسخ داده بودند.

در پرسش اول که پرسیده بودیم «ایران در جهان را از چه طریق مطالعه می کنید؟» ۴۲ درصد پاسخ شان «از طریق وب سایت» بود و ۶۲ درصد گفته بودند از طریق ایمیل مطالب نشریه را دریافت می کنند. ۹ درصد از طریق فیسبوک و ۱ درصد از طریق توییتر و ۱ درصد هم از طریق اپلیکیشن آیفون. نزدیک به ۱ درصد نیز از طریق نسخه چاپی مجله٬ نشریه را مطالعه می کردند. لازم به ذکر است که این پرسش قابلیت «چند پاسخی» داشت و احتمالا برخی چند گزینه را انتخاب کردند.

در پرسش دوم پرسیده بودیم « از چه زمانی با نشریه آشنا شدید؟» که ۱۴ درصد پاسخ شان «از همان ابتدا در ۲۰۰۶» بود. ۸ درصد از ۲۰۰۷ و ۱۵ درصد از ۲۰۰۸ با نشریه آشنا شده بودند. ۲۳ درصد از ۲۰۰۹ و ۲۱ درصد از ۲۰۱۰ خواننده نشریه شده بودند. ۱۸ درصد هم به تازگی با «ایران در جهان» آشنا شده بودند. پاسخ به این پرسش تنها قابلیت انتخاب یک گزینه را داشت.

در پرسش سوم پرسیده بودیم « از چه طریق با ایران در جهان آشنا شدید؟» که ۲۱ درصد پاسخ شان «جستجو» بود و ۱۱ درصد به توصیه دوستان. ۸ درصد از طریق سایت بالاترین و ۲۱ درصد نیز از طریق سایت گویا٬«ایران در جهان» را یافته بودند. ۱۷ درصد از طریق ایمیل و ۲۱ درصد نیز از طریق سایت های دیگر به «ایران در جهان» رسیده بودند.

در پرسش چهارم ارزیابی خوانندگان نشریه از ترجمه های منتشر شده در«ایران در جهان» را جویا شده بودیم. ۶۱ درصد ارزیابی شان «خوب» بود و ۱۲ درصد ترجمه ها را «متوسط» ارزیابی کرده بودند. ۲ درصد «خوب نیست» را برگزیدند و ۱۵ درصد «عالی» را انتخاب کردند. در این بین ۱۰ درصد هم «نظری نداشتند».

در پرسش پنجم پرسیده بودیم که مطالب نشریه در چه زمینه ای برای شما مفید بوده است که ۵۶ درصد مطالب نشریه را برای «آگاهی از دیدگاه دیگران در مورد ایران» مفید می دانستند و ۳۳ درصد نیز بخاطر « ایجاد امکان دسترسی به مطالبی که تاکنون به آن دسترسی» نداشتند نشریه را مفید به حال خود می دانستند.

در پرسش دیگری مشخص شد ۵۲ درصد از پاسخ دهندگان برای دسترسی به نشریه با مشکل فیلترینگ روبرو هستند و ۴۸ درصد بدون مشکل به نشریه دسترسی داشتند.

همچنین ۵۲ درصد از پاسخ دهندگان از اینکه «ایران در جهان» نسخه چاپی ماهیانه نیز منتشر می کند بی اطلاع بودند. و نکته دیگر اینکه ۹۱ درصد شرکت کنندگان در نظرسنجی پیشین «مرد» بودند و تنها ۹ درصد خانم ها در نظرسنجی مشارکت داشتند.

نتایج آن نظرسنجی کمک زیادی به درک موقعیت نشریه برای گردانندگان آن داشت و برخی اصلاحات نیز ناشی از همین برداشت ها بود. با این تفاصیل نظر سنجی جدید ما برای سال ۲۰۱۲ می تواند نقشی اساسی در مسیر فعالیت های ما داشته باشد. امیدواریم با به اشتراک گذاشتن نظرها و پیشنهادها و انتقادات تان یاریگر ما در این مسیر باشید.

لینک به صفحه نظر سنجی سال ۲۰۱۲ ایران در جهان


 


روز یکشنبه جو بایدن معاون رئیس جمهوری اعلام کرد که میت رامنی نامزد جمهوری خواهان برای تصدی پست ریاست جمهوری ممکن است در صورت تصدی این پست با سوریه و ایران درگیر جنگ شود.

بایدن در یک توقف انتخاباتی در پنسیلوانیا گفت که رامنی پایان جنگ و خروج نیروهای نظامی آمریکا را یک اشتباه تلقی کرده است. او به نقل از رامنی گفت که او تعیین مهلت خروج نیروهای نظامی آمریکا از افغانستان به کشور آمریکا را اشتباه دانسته و از سخنان او آمادگی ورود به جنگ با سوریه و ایران استنباط می شود.

هر چند که رامنی از مهلت سپتامبر سال ۲۰۱۴ باراک اوباما برای خروج همه نیروهای آمریکایی از افغانستان حمایت می کند، اما از نظر او زمانبندی ارائه شده توسط اوباما موجب ایجاد تردید در متحدان آمریکا در مورد تعهد آمریکا در زمینه کمک به کشورهای مورد نظر برای بازیابی خود پس از جنگ شده است. خروج نیروهای آمریکا از عراق که در پایان سال قبل تکمیل شده، با انتقاد رامنی مواجه شده است، زیرا از نظر او این اقدام با بی درایتی و با انگیزه های سیاسی انجام شد.

در همین زمینه، رامنی در ماه اکتبر سال گذشته گفت «به اعتقاد من وقتی شما از نزدیک با فرماندهان نظامی صحبت می کنید متوجه می شوید که هدف از برنامه مورد نظر انتقال کامل فرماندهی به نیروهای نظامی عراقی است.»

در مورد ایران، رامنی حتی موضعی سخت تر از اوباما در زمینه جلوگیری این کشور در زمینه توسعه سلاح های هسته ای اتخاذ کرده است، هر چند در زمینه سیاسی، رامنی هیچگونه راهکار متفاوتی نسبت به آنچه در حال حاضر اوباما اتخاذ می کند، ارائه نکرده است. به عنوان نمونه، او مانند بایدن پیشنهاد شروع یک جنگ ضرب العجل با ایران را مطرح نکرده است.

آقای رامنی، در مصاحبه ای با ولف بلیتزر، خبرنگار سی ان ان در ماه ژوئیه ضمن تأکید بر تشابه نظرات خود با اوباما در مورد ایران گفت «رئیس جمهور ما اعلام کرده و من نیز تأکید می کنم که پذیرش ایران به عنوان یک قدرت هسته ای غیر قابل قبول است.»

اگر همه راهکارهای غیرنظامی با شکست مواجه شود، در این صورت اقدام نظامی از گزینه های مطرح در دستور کار رئیس جمهور ایالات متحده خواهد بود.

در مورد سوریه، رامنی اوباما و هیات اجرایی او را به طور مشابهی در مورد مواجهه با رئیس جمهور آن کشور بشار اسد دچار ضعف دانسته و از آمریکا و متحدان آن درخواست کرد تا شورشیان سوریه را مسلح کند.

در عین حال، آمریکا تا کنون به شورشیان تسلیحات ارائه نکرده است زیرا از نظر کاخ سفید این کشور آگاهی کافی در مورد شورشیان ندارد. ریچارد ویلیامسون مشاور سیاست خارجی رامنی در مصاحبه ای با کریستین امانپور از سی ان ان در ماه ژوئیه گفت که از نظر آقای رامنی «ما بایستی مردم سوریه را به همکاری با گروه های مخالف تشویق کرده و با شناسایی نیروهای میانه رو به اتحاد آنها کمک کنیم.»

سیاست خارجی در راس کارزار انتخاباتی ریاست جمهوری سال ۲۰۱۲ قرار نداشته است زیرا آمریکاییان درگیر مسایل داخلی از جمله سطح بالای بیکاری و عدم افزایش دستمزدهای خود هستند. در نظر سنجی های به عمل آمده از رای دهندگان، امور اقتصادی و اشتغال در صدر اهمیت قرار دارد.

اما وقتی که امانپور او را در مورد سایر گزینه های مورد نظر برای اعمال فشار و تضعیف بشار اسد تحت فشار قرار داد، او گفت که رامنی بیش از سایر اعضای حزب جمهوری خواه عدم تمایل خود را در زمینه اتخاذ اقدامات سخت تر ابراز کرده است.

به عنوان نمونه، او از نظرات دوست خود جان مک کین و سایرین که خواستار اعلام منطقه پرواز ممنوعه و مناطق امن در سوریه شده اند، حمایت نکرده است. در عین حال، او افزوده است که اقدامات یاد شده از دستور کار خارج نخواهد شد.

سیاست خارجی در راس کارزار انتخاباتی ریاست جمهوری سال ۲۰۱۲ قرار نداشته است زیرا آمریکاییان درگیر مسایل داخلی از جمله سطح بالای بیکاری و عدم افزایش دستمزدهای خود هستند. در نظر سنجی های به عمل آمده از رای دهندگان، امور اقتصادی و اشتغال در صدر اهمیت قرار دارد.

در همین زمینه، بایدن در توقف انتخاباتی خود در پنسیلوانیا ضمن انتقاد شدید از طرح های اقتصادی ارائه شده توسط رقیب انتخاباتی خود، به طور عمده بر موضوع اقتصاد متمرکز شد.

بایدن در مورد طرح اقتصادی رقیب انتخاباتی خود گفت که موضوع جدیدی در آن ملاحظه نمی شود. بایدن گفت: نه تنها این طرح جدید نیست بلکه این طرح عادلانه و درست هم نیست. به علاوه این طرح موجب رشد اقتصاد نمی شود. همانطور که در گذشته نیز موجب رشد اقتصادی نشد. او خطاب به مردم گفت که ما قبلا این فیلم را دیده ایم و می دانیم که پایان آن چگونه است.

کارزار انتخاباتی رامنی در پاسخ به انتقادات بایدن اعلام کرد که وضعیت کنونی اشتغال خود گویای همه چیز است. آماندا هنه برگ، سخنگوی رامنی در همین زمینه نوشت «واضح است ما بایستی در جهت دیگری حرکت کنیم، اما بایدن معاون رئیس جمهور؛ فقط سیاست های شکست خورده قبلی را مطرح می کند که به نفع اقتصاد ما و طبقه متوسط نیست.»

* از:کوین ایپتاک / در: شبکه سی.ان.ان

ترجمه : پارسا آزاد


 


ایران تعداد سانتریفوژهای اورانیوم خود را دوبرابر کرده است. این واقعیت چه تأثیری دارد؟

پنجشنبه در بحبوئۀ اجلاس سران جنبش غیرمتعهدها در تهران این خبر منتشر شد که ایران تعداد سانتریفوژهای اورانیوم خود را در یک تأسیسات اتمی زیر زمینی دوبرابر کرده است.

اطلاعت جدید آژانس بین المللی انرژی اتمی را چگونه می توان ارزیابی کرد؟

گزارش جدید آژانس بین المللی انرژی اتمی نشان می دهد ایران برنامۀ اتمی خود را بسیار گسترش داده است، در این گزارش بی پرده پوشی صحبت از «بعد احتمالی نظامی» فعالیت های هسته ای می شود. طبق بررسی های بازرسان ایرانی ها در تأسیسات به شدت حفاظت شدۀ فردو تعداد سانتریفوژهای لازم را برای غنی سازی اورانیوم از ۱۰۶۴ در ماه مه به ۲۱۴۰ در میانۀ اوت رسانده اند.

اورانیوم غنی شده با غلظت بالا به کار ساخت بمب اتمی می آید. با افزایش سانتریفوژها در فردو ایرانی ها پنج عضو پیوستۀ شورای امنیت و آلمان را به شدت می رنجانند: اینان از ایران خواسته بودند تأسیسات فردو را به عنوان اقدام اعتماد ساز ببندد. از این گذشته بازرسان آژانس اعلام می کنند که ایران تولید اورانیوم غنی شده با علظت بالا را پیوسته افزایش داده است – با وجود ممنوعیت این کار توسط شورای امنیت سازمان ملل متحد. ایرانی ها همچنان بر روی رآکتورآب سنگین در اراک کار می کنند؛ این رآکتور می تواند پلوتونیوم برای به کارگیری در اسلحۀ اتمی تولید کند. فعالیت های مخفی در تأسیسات نظامی پارچین نیز برای آژانس ایجاد نگرانی کرده است؛ بازرسان به ایران شک دارند که در پارچین آزمایش هایی برای کاربرد سلاح اتمی انجام می دهد. آژانس بارها خواستار دسترسی به مجتمع دور از انظارِ پارچین شده است – بدون مؤفقیت.

ایران چقدر به تولید بمب اتمی نزدیک است؟

به عقیدۀ کارشناسان آلمانی ایران بعد از یافته های جدید نیز هنوز خیلی مانده به پایان راه ساخت بمب اتمی برسد. به باور اّلیور تِرِنِت از مرکز مطالعات امنیتی در زوریخ گرچه ایران «تقریباٌ هر روز به بمب اتمی نزدیک تر می شود» زیرا به غنی سازی خود پیوسته ادامه می دهد. اما این کارشناس در ادامه می گوید: «البته در عین حال دو گام مهم مانند غنی سازی بیش از هشتاد درصد یا تکمیل طراحی کلاهک رزمی مانده است.» وی می گوید چون برای منفجر کردن بمب هسته ای در محل به کارگیری، ایران نه تنها به موشک بلکه به کلاهک های رزمی نیز احتیاج دارد.

آیا اکنون احتمال حملۀ پیشگیرانۀ اسرائیل افزایش می یابد؟

ایران چه راهبردی دارد؟

وزیرخارجۀ ایران علی اکبر صالحی می داند که کشورش از نظر دیپلماتیک جلوی ویرانه ای قرار گرفته است. دیپلمات ارشد ایران در اولین موضع گیری اتهام های آژانس بین المللی انرژی اتمی را به عنوان بی ربط رد کرد. وی گفت کسی نمی تواند جایی را از مواد هسته ای به طور کامل پاک کند، به باور وی این را هرکس که مختصری اطلاعات فنی دارد می داند. در عین حال مذاکره کنندۀ ارشد خود سعید جلیلی را دوباره راهی اروپا می کند. وی قرار است در «روزهای آینده» با مسئول سیاست خارجی اتحادیۀ اروپا کاترین اشتون گفتگو کند. به این ترتیب جمهوری اسلامی یکبار دیگر نسخۀ معمول خود را به کار می زند – یک دور بی محتوای دیگر در بازی موش و گربه بر سر برنامۀ اتمی. مذاکره کنندگانش اشاره به دادن امتیاز می کنند تا بعد آنها را دوباره پس بگیرند. گسترش بی وقفۀ برنامۀ اتمی به مذاکرات با پنج عضو پیوستۀ شورای امنیت و آلمان آسیب خواهد زد. این مطلب را دیپلمات های سازمان ملل روز پنجشنبه به «تاگس اشپیگل» گفتند. اینان افزودند ایران معلوم است که نیت خوبی از خود برای حل مناقشۀ اتمی نشان نمی دهد. به باور این دیپلمات ها گزارش آژانس امکان نتیجه گیری دیگری را نمی دهد.

به این ترتیب احتمال حملۀ پیشگیرانۀ اسرائیل افزایش می یابد؟

برای نخست وزیراسرائیل بنیامین ناتانیاهو که پیوسته از خطر ایران صحبت می کند اطلاعات تازۀ آژانس بین المللی انرژی اتمی موقعیت مناسبی است. به گفتۀ دفترش از این رو وی می خواهد در آخرهای سپتامبر در اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل ایران را «بزرگترین خطر برای صلح جهانی» معرفی کند. اما در عین حال فشار بر ناتانیاهو افزایش می یابد که به ایران حمله نکند. صدر اعظم آلمان آنگلا مرکل نیز آنطور که اعلام شده است در گفتگوی تلفنی با نخست وزیر اسرائیل عقیدۀ خود را گفته است. گفته می شود صدر اعظم بسیار از پیامدهای احتمالی حملۀ اسرائیل به تأسیسات اتمی ایران در موقعیت فعلی اظهار نگرانی کرده است. به گفتۀ مرکل به علاوه تحریم های کنونی علیه ایران تأثیر آشکار خود را نشان می دهند، از این رو اکنون مسئله این است که این تحریم ها را افزایش داد. دولت اوباما نیز می خواهد به هر وسیله شده جلوی حملۀ اسرائیل را قبل از انتخابات ریاست جمهوری در ۶ نوامبر بگیرد.

* از: مارتین گلن، چارلز لندزمان، هربِرمان و دیگران / در: دِرتاگس اشپیگل


 

شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به irandarjahan-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به irandarjahan@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته