-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۱ شهریور ۱۴, سه‌شنبه

Latest News from 30Mail for 09/04/2012

این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.

 

1391/6/13


شش کشور عضو شورای همکاری خلیج فارس با اشاره به تحریف صورت‌گرفته در ترجمه سخنان محمد مرسی در اجلاس غیرمتعهدها در تهران از جمهوری اسلامی انتقاد کرده و از مقام‌های ایرانی خواستند تا در امور کشورهای این شورا دخالت نکنند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، کشورهای شورای همکاری خلیج فارس روز یکشنبه، ۱۲ شهریورماه، در بیانیه‌ای با اشاره به این تحریف و هم‌چنین «دخالت ایران در سوریه» از تهران خواستند تا «از این اعمال دست بکشد و از روی آوردن به خشونت یا تهدید به خشونت بپرهیزد.»

در جریان سخنرانی محمد مرسی، رییس جمهور مصر و انتقاد او از عملکرد دولت سوریه، مترجم رادیو تلویزیون رسمی ایران به جای سوریه، کلمه بحرین را بکار برد.

در همین رابطه پیشتر، دولت بحرین با صدور بیانیه ای از دولت ایران خواست تا در این مورد عذرخواهی کند و اطمینان بدهد که دیگر مرتکب چنین خطایی نخواهند شد.

منبع: رادیو فردا و بی‌بی‌سی


 
 

1391/6/13


درپی بازداشت تعدادی از فعالان دانشجویی و حقوق بشر که به منظور امدادرسانی به مناطق زلزله زده آذربایجان شرقی رفته بوند، بیش از ۷۰ تن‌ از دانش آموختگان دانشگاه  امیرکبیر در بیانیه‌ای خواستار آزادی آنان شدند.

در این بیانیه آمده است: "این عزیزان کسانی هستند که تنها به خاطر انسان دوستی و با نیت کمک به هموطنان عزیز بلادیده در آذربایجان از نخستین روزهای پس از مصیبت به این مناطق رفتند و در تمامی این شبها و روزها با کمترین امکانات و در سخت ترین شرایط، آنچه در توان داشتند برای کمک به کاهش آلام هم میهنانشان در طبق اخلاص نهادند."

چهارشنبه اول شهریورماه سال جاری  ماموران انتظامی و نیروهای´لباس شخصی به کمپ کمک رسانی مردمی به زلزله زدگان حمله کردند. این کمپ در چند کیلومتری روستای ورزقان و اطراف کارخانه پلاستیک سازی قرار داشت که امدادگران از انبار این کارخانه برای نگهداری اجناس و کالاهای جمع آوری شده استفاده می کردند. ۳۵ نفر از امدادگران که شامل دانشجویان و فعالان مدنی می شدند در چادر های اطراف این کارخانه پلاستیک سازی در طی این روزها زندگی می کردند.
 
 رئیس دادگستری آذربایجان شرقی پیشتر با تائید خبر بازداشت بیش از ۳۰ نفر در این منطقه گفته بود: "این متهمان قصد توزیع اجناس تاریخ مصرف گذشته در میان زلزله زدگان را داشتند."
 
در همین حال گزارش شده بود که پنج شنبه شب، دوم شهریور ماه، ۱۰ نفر از بازداشت شدگان (تمام زن های بازداشت شده و سه تن از مردها) با قید ضمانت آزاد شده و بقیه امدادگران بازداشت شده به زندان مرکزی تبریز منتقل شده اند.

براساس گفته های افراد آزاد شده، در هنگام بازداشت بیش از ۱۰۰ نفر نیرو برای بازداشت امدادگران حضور داشته و پس از ضرب و شتم امدادگران آنان را بازداشت و به ستاد خبری شهر تبریز انتقال داده اند.

اسامی امضا کنندگان نامه:
امیر آزمون، امیررضا آهویی، آیلین اسدی نژاد، فرناز اسلامی، آرش اشرفی، علی افشاری، محمدصادق اقدامی، محمدرضا امرالهی، عبداله برزگر، امیرحسین بلالی، سارا به فروتن، صدیقه بیگدلی، ناصر پویافر، هادی پیل آور، حسین ترکاشوند، عابد توانچه،سعیده حسنی، عباس حکیم زاده، حمید خوانین، رضا دلبری، علی دلبری، شفق دهقانی، فراز دیرمینا، کیوان ذکایی، شاهین رحیمی، غزاله رضایی، محمد رضایی، روزبه ریاضی مقدم، نگار زمانفر، احسان رضا ساجدی نیا، علی سادات، اصغر سپهری، مهدی سعیدی پور، محسن سهرابی، محسن سیدین، سامان شاه محمدی، شهاب شاهین فر، حامد شجاعی، مصطفی شمقدری، محمدرضا شهبازی، فهیمه ضیایی، محمد جواد طواف، راحیل عادلی، علی عباسی، سعید عسکرزاده، جواد علایی، طیبه علیرضایی، مصطفی غفوری ورزنه، مریم غلامی، مرتضی فرخ سیر، علی فرخی، احمد قصابان، پژمان کلانتری،  بابک گرانفر، بابک گلپور، علیرضا مظاهری، علی معتضدی، محمدمهدی محراب بیگی، ایمان محمدی اردهالی، پویان محمودیان،  علیرضا محمودیان، رضوان مرادی، نریمان مصطفوی، احسان منصوری، مهسا مهرداد،فرشید نجاریان، مجتبی نوریان، سیاوش نیشابوری، حامد ورمرزیار، سجاد ویس مرادی، امید یوسف زاده، علی یوسف زاده

منبع: دانشجو نیوز

 


 
 

1391/6/13


کامران دانشجو، وزیر علوم تحقیقات و فناوری با تاکید بر اینکه دانشگاه "جای کف و سوت کشیدن و هو کردن این طرف و آن طرف نیست" گفت: "به نظر من این لاابالی‌گری سیاسی است نه نشاط سیاسی".

به گزارش خبرگزاری فارس، آقای دانشجو امروز دوشنبه ۱۳ شهریور در جمع "اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل"، یک تشکل دانشجویی محافظه کار، تاکید کرد: "باید از فتنه ۸۸ درس بگیریم و این بدان معناست که نباید اجازه ایجاد فضای هیجانی کاذب و غیرمنطقی را به سوء استفاده‌کنندگان بدهیم."

اظهارات جدید کامران دانشجو در آستانه سال جدید تحصیلی عنوان می شود. وی چند ماه پیش نیز گفته بود: "کسانی که در فتنه سال ۸۸ فعال بوده و بعد از اتمام حجت رهبر معظم انقلاب در نمازجمعه تیرماه همان سال، همچنان به فتنه گری ادامه دادند، حق ورود به دانشگاه ها را ندارند."

انتقاد از وزرای قبلی
آقای دانشجو، در بخشی دیگر از صحبت های امروز خود با انتقاد از برخی "مسئولان دانشگاه ها" که به گفته وی اجازه "حرف زدن از از امام و انقلاب" را در دانشگاه ها نمی‌دهند گفت: "آن دسته از مسئولین دانشگاه‌ها که این اجازه را نمی‌دهند قطعا یا غافل‌اند و یا جاهل، چون حفظ نظام به حفظ گفتمان امام و انقلاب وابسته است."

وی همچنین با هشدار در مورد وجود "اساتید سکولار" در دانشگاه ها، به انتقاد از وزرای علوم قبل از خود پرداخت و اظهار داشت: "من نشنیدم در این دوران سی و اندی‌ساله انقلاب، وزیری بگوید که ما استاد سکولار نمی‌خواهیم."

وی افزود: "اگر من هم در همان فضای قبلی موضع‌گیری و حرکت می‌کردم قطعا این‌قدر حمله به ما نمی‌شد."

منبع: فارس و بی‌بی‌سی

 


 
 

مصطفی پورمحمدی:
1391/6/13


مصطفی پورمحمدی، رئیس سازمان بازرسی گفت که پرونده مفاسد اقتصادی محمدرضا رحیمی، معاون اول محمود احمدی‌نژاد در سازمان بازرسی به طور کامل بررسی شده اما این پرونده در قوه قضاییه در مرحله بازرسی نهایی «برای رعایت مصالحی» متوقف شده است.

آقای پورمحمدی این مطلب را امروز دوشنبه، در سیزدهمین نشست سالانه اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان و در جمع دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف بیان کرده است.

او گفته است: پرونده ایشان (رحیمی) بدون هیچ کم و کاست در سازمان بازرسی مورد بررسی قرار گرفته و به قوه قضائیه ارسال شده است. در مرحله بازپرسی هم تحقیق شده، مراحل بازرسی نهایی‌اش هم که در اختیار بنده و شعبه هم نیست و  برای رعایت مصالحی که بنده هم قبول دارم متوقف و به زمان دیگری موکول شده است.»

رئیس سازمان بازرسی کل کشور تاکید کرد: آنچه که در این پرونده به عهده ما بوده است درست و دقیق بررسی شده اما کشور باید با اراده روشن اداره شود.

به گفته سایت اصولگرای الف رحیمی آمر و طراح نقشه پرداخت چک ۵ میلیون تومانی به نمایندگان مجلس در ازای پس گیری استیضاح علی کردان بود که احمدی نژاد هم دستور رسیدگی و برخورد با عوامل آن را صادر کرد. عامل اصلی این پرونده مدیرکل امورمجلس ریاست‌جمهوری (زیر نظر رحیمی) بود.

رحیمی در زمانی به عنوان معاون اول رییس جمهور انتخاب شد که برخی از نمایندگان مجلس با پیگیری شکایت خود از وی بر این اعتقاد بودند که تخلفات وی در فساد مالی سر به فلک کشیده‌است و تمامی اسناد آن هم موجود است.

اکنون مصطفی پورمحمدی گفته است: رای من و شما در انتخابات 88 ایشان را به معاون اولی رئیس جمهور رساند. آقای رحیمی برای ریاست دیوان محاسبات بر اساس گزارشی که به صحن علنی مجلس در خصوص سوابق ایشان ارایه شد انتخاب شد و پس از آنکه عملکرد متفاوتی داشت دیگر به این سمت انتخاب نشد.

پورمحمدی تاکید کرده: اگر مجلس آن زمان در انتخاب خود اشتباه کرد امروز نیز دولت در انتخاب خود اشتباه کرده است.

منبع: مهر


 
 

1391/6/13

حدود یک هفته پیش، عزیز اکبریان، نایب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس، گفته بود که شورای پول و اعتبار این وام را برای جلوگیری بیکاری دو میلیون کارگر و پرداخت بدهی‌های خودروسازان به شرکت‌های قطعه ساز به شرکت‌های سایپا و ایران خودرو اعطا خواهد کرد.

اکنون اما احمد نعمت‌بخش در گفت‌و‌گو با ایسنا گفته که «شرایط دشوار» بانک مرکزی برای بازپرداخت وام سبب «تردید جدی» خودروسازان برای دریافت این تسهیلات است.

آقای نعمت‌بخش افزوده که تردید جدی خودروسازان برای دریافت وام به این دلیل است که آن‌ها انتظار داشتند بازپرداخت این وام طی دست کم دو سال آینده صورت بگیرد اما بانک مرکزی عنوان کرده است که وام پرداخت شده و سود آن باید طی شش ماه بازپرداخت شود.

وی افزوده که بانک مرکزی همچنین خواستار وثیقه گرفتن سهام ایران خودرو در بانک پارسیان و سهام شرکتهای بورسی شرکت سایپا شده و عنوان کرده است در صورت پرداخت نشدن وام طی مدت یادشده، نسبت به ضبط و فروش سهام وثیقه خودروسازان اقدام خواهد کرد.

آقای نعمت‌بخش ادامه داد که «با توجه به شرایط فعلی محیط کسب و کار، امکان بازپرداخت تسهیلات دریافتی ظرف شش ماه وجود ندارد» و «دریافت تسهیلات هزار میلیارد تومانی با شرایط اعلامی به جای آنکه باری از دوش خودروسازان بردارد، مشکلات این صنعت را دو چندان خواهد کرد.»

منبع: ایسنا


 
 

1391/6/13

مدیرعامل شرکت بهره برداری متروی تهران از توقیف ۲۸ میلیارد تومان اموال بیمه ایران به دلیل تاخیر این شرکت در پرداخت خسارت بیمه ایستگاه‌های آبگرفته تهران خبر داد.

علی محمد قلی‌ها در گفت‌و‌گو با خبرگزاری مهر گفته که این اقدام بر اساس حکم قضایی صورت گرفته و اموال مصادره شده، اموال بیمه ایران در بانک تجارت بوده است.

به گفته آقای قلی‌ها، ۲۱ میلیارد از ۲۸ میلیارد اموال توقیف شده بیمه ایران، خسارت تعیین شده از سوی شرکت بیمه بود و هفت میلیارد دیگر نیز بابت خسارت دیرکرد به مبلغ اولیه افزوده شده است.

اواخر فروردین ماه سال جاری به دلیل بارش سنگین باران در تهران، متروی تهران دچار آبگرفتگی شد و برخی از ایستگاه های آن از سرویس دهی بازماندند.

مقام‌های استانداری تهران میزان خسارت به مترو در این حادثه را حدود «صدها میلیارد تومان» تخمین زدند اما شهرداری تهران آن را رد و میزان خسارت را حدود ۲۰ میلیارد تومان اعلام کرد.

در حادثه ابگرفتگی متروی تهران، شش نفر نیز دچار مصدومیت شدند که البته به صورت سرپایی درمان شدند.

منبع: مهر

مرتبط:

"از ملت ایران می‌خواهیم بعد از نمازهایشان دعا کنند دولت پول مترو را بدهد"


 


شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به 30mail-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به 30mail@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته