امروز: گروهی از نمایندگان مجلس از محمود احمدینژاد خواستند با خودداری از متهم کردن دیگران٬ مسئولیت همه مشکلات و نارساییهای هفت سال اخیر را بر عهده بگیرد.
بسیاری از این نماینده ها که این روزها در نقش منتقد مصاحبه و نطق می کنند همان ها هستند که در سه سال اخیر در پیگیری حرفهای رهبری و به نفع دولت و علیه جنبش سبز، بارها وارد عمل شدند اما امروز که حقانیت انتقادات و هشدارهای میرحسین و دیگران ثابت شده، یکی یکی حسابشان را از احمدی نژاد و تیم او جدا می کنند و سخنان انتقادی سر می دهند.
به گزارش کلمه، احمدینژاد شامگاه سهشنبه در یک برنامه زنده تلویزیونی حاضر نشد مسئولیت بسیاری از نارساییهای کنونی جامعه را بر عهده بگیرد و دیگران را مسئول آنها معرفی کرد. او در این برنامه به نام هیچ نهاد٬ ارگان٬ سازمان٬ جریان یا فردی اشارهای نکرد٬ اما گفت که آنها با دخالتهای خود اجازه ندادند دولت برنامههایش را به اجرا بگذارد.
هر چند همه روزه پرونده های جدیدی از مفاسد مالی و اداری مردان احمدی نژاد در محاکم قضایی بررسی می شود، اما او هنوز هم معتقد است دولتش "پاک ترین دولت در تاریخ کشور است" و هیچگاه به دنبال کاسبی و کارهای حزبی نبوده است!
احمدی نژاد مثل همیشه طلبکار بود
روزنامه اعتماد در گزارشی در همین باره نوشته احمدینژاد سهشنبهشب همان مرد همیشگی مناظرهها و مصاحبه ها بود اما این بار او نه قرار بود با زیر سوال بردن هاشمی رایآوری کند نه میخواست با استناد به مدارکی که موجود است و رو نمیشود کاندیدایی را رسوا کند. ۱۴ شهریور ۱۳۹۱ احمدینژاد باید به این سوال جواب میداد که دولتش با گذشت هفت سال با درآمد ۷۰۰ میلیارد دلاری فروش نفت که معادل فروش نفت در کل تاریخ ایران بوده است، چه کرده است؟
به نوشته این گزارش آن نفت که قرار بود سر سفره ها بیاید وعدهاش چگونه هر آنچه را که بر سفرهها بود، با خود برد؟ آن لیست دانهدرشتهای فساد مالی که هفت سال است در جیبش مانده کی بیرون میآید؟ احمدینژاد آن شب برای حفظ قدرت یا وداع همیشگی با آن فقط ۹ ماه فاصله داشت. همانطور که از مجری صدا و سیما انتظار میرفت سوال مهمی پرسیده نشد، در عوض لبخندها و تکانهای سر او برای تایید حرفهای احمدینژاد در صفحه تلویزیون دیده شد.
احمدی نژاد دیگر کسی را «مخالف» نخواند همه را «دشمن» خواند
جواد دلیری در مقاله ای در روزنامه اعتماد با نقل چند جمله از محمود احمدی نژاد در این مصاحبه نوشته: اول اینکه، سخنان «احمدینژاد» مثل همیشه بود، اما تفاوتهایی هم داشت؛ کنایهآمیز، گلایهمند، مردمپسند و ابهامآمیز بود اما باز هم مثل همیشه صریح و شاید البته صریحتر از قبل. مثل همیشه بود چون شوخیهایش باز هم تکرار شد، اما حرفهای جدیاش بیشتر بود. مثل همیشه بود، چون باز شفاف سخن نگفت، اشارهاش به «بعضیها» را همچنان پررمز و راز گذاشت و رفت. مثل همیشه بود، چون نگفت کجای مشکلات مقصرش دولت است و کجایش دیگران. مثل همیشه بود چون بسیاری از اهل سیاست را آزرد و مردم و طرفدارانش را راضی روانه دیدن «سریالهای تلویزیونی» کرد.
به نوشته این مقاله اما خیلی جاها هم مثل همیشه نبود، اینکه احمدینژاد این بار به جای انتقاد از دولتهای گذشته، از آنها تعریف هم کرد، دیگر به گذشتگان کاری نداشت ،رقیبان آتی را نوازش کرد، دیگر نگفت کار خراب بود، خراب تحویل گرفتیم، گفت کار را خراب کردند و میکنند. دیگر کسی را «مخالف» نخواند همه را «دشمن» خواند، مثل همیشه نبود، چون در این سه سال کمتر مصاحبه کرده، سفرهایش کاهش یافته و به قول خودش در دوران سکوت قرار دارد و این بار سخن زیاد گفت.
برداشتی جز فرافکنی از سخنان احمدی نژاد نداشتم
حسین سبحانی نیا، عضو هیات رئیسه مجلس نهم، با بیان اینکه اظهارات سه شنبه شب رئیس[دولت] زمینه بحث ایجاد کرده است، از نحوه مصاحبه با احمدی نژاد انتقاد کرد و گفت: مصاحبه خط تعیین شده خود را دنبال کرد و مجری سوالی درباره مشکلات و مطالبه مردم از رئیس دولت نداشت.
وی در گفتو گو با خانه ملت، اظهارات رئیس [دولت] در رسانه ملی را ناامیدکننده خواند و گفت: برداشتی جز فرافکنی از سخنان رئیس[دولت] نداشتم.
نماینده نیشابور و فیروزه در مجلس با اشاره نحوه سوال مجری از احمدی نژاد، با تاکید بر اینکه توقع این بود که درباره معضلات مردم سوال شود، گفت: در مصاحبه با رئیس [دولت] باید به نظرات مردم توجه شود و مطالبه عمومی، خواست مردم و مسائل اساسی مردم پرسیده شود.
احمدی نژاد به جای فرافکنی، اشتباهات خود را بپذیرد
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس هم با انتقاد از سخنان احمدی نژاد، گفت: صحبتهای رئیس[دولت] نشانگر نوعی جبههبندی، خط کشی، فرافکنی و فرار رو به جلو است، رئیس[دولت] به جای پذیرفتن اشتباهات، در تلاش است تا اشکالات را به گردن دیگران بیندازد.
سیدحسین نقوی حسینی در گفت وگو با خانه ملت با بیان اینکه رئیس[دولت] در صحبتهای خود از مدیریت غلط بعضی، ضعف دقت برخی یا تصمیمات نادرست عدهای به عنوان عامل اختلالات اقتصادی یاد کرد، یادآور شد: باید از رئیس[دولت] پرسید منظور از خیلیها چه کسانی هستند، مشخص است که اینها درون دولت هستند، اگر این خیلیها به معنی افرادی خارج از دولت است که طرح این موضوع تضعیف خود دولت است یعنی دولت در تصمیمگیری اجرایی ضعیف بوده بنابراین دیگران برای او تصمیم میگیرند.
نقوی ادامه داد: اگر هم منظور افرادی درون دولت هستند که باز هم نقد قوه مجریه است که ما هم تایید میکنیم تصمیمات غلط برخیها در قوه مجریه باعث بروز مشکلات شده است.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: چطور رسانه ملی همواره به دنبال پیدا کردن یک صندلی خالی در مجلس و جوسازی است اما در حوزه سوال مطالبات ملت از رئیس[دولت] عکسالعملی نشان نداده و منفعل عمل میکند.
پول دولت؛ به نام تولید به کام برج سازان
یک عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس نیز در واکنش به این ادعای احمدی نژاد درگفت و گوی زنده تلویزیونیاش مبنی بر اینکه دولت پول های فراوانی به بخش تولید داد گفت: دولت پولهای فراوانی به اسم تولید پرداخت کرد اما این پولها در برج سازی خرج شد.
عزتالله یوسفیان ملا افزود: دولت نهم و دهم تسهیلات فراوانی را به بنگاههای زودبازده اختصاص داد اما این پولها سر از تولید درنیاورد که این نشان از ضعف دولت دارد.
نماینده آمل و لاریجان در مجلس با بیان اینکه مردم مشکلات اقتصادی را به صورت علنی لمس میکنند گفت: یک شبه ارزش پول ملی را ۵۰ درصد کاهش دادند و کمر پول ملی شکست و دیگر کسی به پول ملی اعتماد ندارد و به چشم یک کاغذ رنگی به آن نگاه میکنند.
آقای احمدی نژاد؛ فساد ۳هزار میلیارد تومانی در دولت پاک شما رقم خورد
نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس نهم، با بیان اینکه دولت نباید از زیر بار انتقادها شانه خالی کند، افزود: عنوان پاکترین دولت را با قصه تخلف ۳ هزار میلیارد تومانی چگونه باور کنیم.
روحالله بیگی ییلانلو با یادآوری صحبتهای احمدی نژاد در صدا و سیما و اینکه اقتصاد ما یک اقتصاد قوی، فعال و روبه جلو است، گفت: امروز مردم از مشکلات اقتصادی رنج میبرند و اینکه بگوییم در جامعه مشکلی نیست، اشتباه بزرگی است.
نماینده میاندوآب، شاهین دژ و تکاب در مجلس گفتن این جمله که دولت در شرایط اقتصادی کنونی مقصر نیست را اشتباه خواند و افزود: دولت که در پیشرفت کشور خود را مطرح میکند در زمان بروز مشکلات هم باید مسئول و پاسخگو باشد.
وی با بیان اینکه امروز مردم در تهیه احتیاجات اولیه زندگی خود در فشار هستند، یادآور شد: مردم نشان دادهاند به خوبی میتوانند عملکرد دولت را تجزیه و تحلیل کرده و آن را عادلانه تفسیر کنند و به تعریف و تمجیدهای رئیس[دولت] از دولت بسنده نمیکنند.
رئیس دولت با طرح مسائل حاشیهای وقت کشور را میگیرد
عضو هیات رئیسه کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس، با بیان اینکه رئیسجمهور اختیاری درباره تشخیص درست یا غلط بودن قانون ندارد، گفت: در شرایطی که حل مشکلات اقتصادی جامعه اولویت نخست کشور است رئیس[دولت] با طرح موضوعات حاشیهای وقت کشور را میگیرد.
غلامرضا اسدالهی همچنین صحبتهای احمدی نژاد در برنامه تلویزیونی را تنشزا خواند.
نطق احمدی نژاد، انتخاباتی بود
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نهم، نطق سه شنبه شب گذشته رئیس [دولت] را انتخاباتی دانست و گفت: از این به بعد شاهد نطقهای انتخاباتی بیشتری از جانب رئیس [دولت] هستیم.
وی، با یادآوری اینکه حدود یک سال بیشتر به انتخابات ریاست جمهوری دور آینده باقی نمانده است، توضیح داد: اینکه رئیس [دولت] در اظهارات خود گفت "این دولت ادامه دارد" به معنای آن است که قرار نیست تیم احمدی نژاد از صحنه مدیریتی کشور دور بماند.
منصوری آرانی، با انتقاد از اینکه احمدی نژاد مجلس را به عنوانی نهادی در رأس امور قبول ندارد، گفت: ادبیات ریاست [دولت] و اتهاماتی که وی مرتبا به مجلس میزند ناشی از دیدگاه او درباره مجلس است؛ تا زمانی که وی مجلس را عصاره ملت نمیداند توهین به این نهاد از ادبیات وی خارج نخواهد شد.
با حاشا کردن مشکلات، مشکلی حل نمیشود
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس درباره فرافکنیهای رئیس [دولت] درگفت و گوی زنده تلویزیونیاش گفت: با حاشا کردن مشکلات، مشکلی حل نمیشود.
کمال الدین پیرموذن با بیان اینکه رئیس [دولت] به عنوان بالاترین مقام اجرایی کشور مسئول مشکلات و مسایل اقتصادی ایجاد شده است اظهار داشت: رئیس [دولت] باید پاسخگوی نارساییها و افزایش نقدینگی و تورم در کشور باشد.
نماینده اردبیل، نمین، نیر و سرعین درمجلس در ادامه افزود: متاسفانه پول کشور همه جا خرج میشود غیر از بخش تولید و این به عدم ثبات دربرنامههای دولت برمی گردد. متاسفانه واحدهای تولیدی به دلیل عدم برخورداری از سیاستهای حمایتی دولت تعطیل شده و یا درحال تعطیلیاند.
مصاحبههای صدا و سیما با رئیس[دولت] جنبه فرمایشی دارد
عضو هیات رئیسه فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت، نطق تلویزیونی احمدی نژاد را تبرئه خود و اتهام به دیگران دانست و با بیان اینکه صدا و سیما در میزبانی رئیس [دولت] نمره خوبی نیاورد، گفت: مصاحبههای صدا و سیما با رئیس [دولت] جنبه فرمایشی دارد.
نادر قاضی پور اظهارات رئیس [دولت] را در رسانه ملی مصداق فرافکنی و ایجاد حاشیه در فضای کشور دانست و گفت: ادبیات رئیس[دولت] در شان ملت ایران نیست.
نماینده مردم ارومیه در مجلس با یادآوری این جمله احمدی نژاد که "دولت من پاکترین دولت بعد از انقلاب است" گفت: پس تخلف سه هزارمیلیاردی در کدام دولت اتفاق افتاد؟ دادگاه بیمه، زندانی شدن معاون وزیر صنایع به چه دلیل بود، مدیر عامل سایپا با داشتن این پرونده سنگین چرا در سمت مهمتری به دستور وی گمارده شد؟
قاضی پور با تاکید بر اینکه صدا و سیما باید منشا ادب و عدالت باشد، گفت: نه اینکه مجری برنامه به جای سوالات اساسی زندگی مردم، پرسشگر موضوعات مورد تایید رئیس [دولت] باشد.
آرزو کردم این دولت هر چه زودتر تمام شود و دولتی سر کار بیاید که صادق باشد
محمد دهقان عضو هیات رئیسه مجلس در گفتگو با مهر با اشاره به مصاحبه تلویزیونی سه شنبه شب گفت: رئیس[دولت] در این گفتگوی تلویزیونی حاضر نشد حقایق کشور مثل گرانی و مشکلات مسکن، ارز، صنعت و کشاورزی را بپذیرد وهیچ راه حل مشخصی نیز ارائه نداد.
دهقان همان نماینده ای که در صحن مجلس و در مقابل دوربین های خبرنگاران با عصبانیت از حضور مردم در پی دعوت موسوی و کروبی در ۲۵ بهمن سال ۸۹ شعار "مرگ بر موسوی و کروبی و خاتمی" سر داد این بار با انتقاد از نحوه پاسخگوئی احمدی نژاد ادامه داد: رئیس[دولت] همه مشکلات دولت را به گردن دیگران انداخت. این برای مردم قابل قبول نیست که پس از ۷ سال به جای پاسخگویی درباره مشکلات، فرافکنی شود.
این عضو هیات رئیسه که زمانی پشت تریبون مجلس با فریاد خواستار اعدام موسوی و کروبی می شد، حالا آرزو می کند که دولت زودتر تمام شود و دولت صادق سرکار بیاید، گویا به یاد ندارد که جنبش سبز اولین بار به دروغگویی های احمدی نژاد واکنش نشان داد اما امثال همو مخالفت کردند و رهبری نیز گفت نسبت های ناروا داده اند، حالا بعد از سه سال شواهد آن ها را نیز به حقانیت همان نگرانی ها رسانده است.
نماینده چناران در مجلس با بیان اینکه این ناعادلانه است که احمدی نژاد از صدا و سیما استفاده کند تا پروژه انتخاباتی خود را پیش ببرد، اضافه کرد: اگر مشخص شود رئیس[دولت] میخواهد کسی را تعیین کند و یا برای فرد خاصی تبلیغ کند، حتی برای اجرای انتخابات نیز با مشکل مواجه خواهیم شد.
این نماینده مجلس گفت: من وقتی صحبت رئیس[دولت] را شنیدیم آرزو کردم این دولت هر چه زودتر تمام شود و دولتی سر کار بیاید که صادق باشد و حقایق را کتمان نکند.
وی ادامه داد: مجری برنامه تلویزیونی تنها شنونده و ابزار دست دولتیها نیست باید حرف بزند وارد بحث شود و با سئوالات دقیق رئیس[دولت] را در سال پایانی وادار به پاسخگویی کند.
نماینده طرقبه و چناران با این تمثیل که نباید مجری صدا وسیما به رئیس[دولت] پاس دهد تا وی آبشار بزند خاطر نشان کرد: اغلب سوالها جهتدار بود و مجری تلاش داشت تا سخنان تنشزای رئیس[دولت] بیشترشود و این نشان میداد که همه سوالات برنامه ریزی و حساب شده مطرح میشد.
احمدی نژاد مسئولانه به دغدغههای جامعه پاسخ دهد
سخنگوی کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس هم درباره اظهارات احمدینژاد، گفت: مشکلات کشور با متهم کردن یا کوچکشمردن وظیفه سایر نهادها و ارکان حکومتی حل نمیشود.
غلامرضا کاتب در گفتوگو با خانه ملت، درباره اظهارات احمدینژاد گفت: رئیس قوه مجریه باید به جای فرافکنی و رفع مسئولیت از خود و مقصر خواندن سایر نهادها و قوا شیوه صحیح مدیریتی را پیاده کند.
نماینده گرمسار در مجلس افزود: ملت هوشیار ایران از رئیسجمهور کشور انتظار دارند تا به صورت شفاف و مسئولانه به سوالها و دغدغههای جامعه پاسخ دهد و از آنجایی که مدیریت اجرایی کشور را در دست دارد نباید در پاسخگویی به مشکلات نقش اپوزیسیون را بازی کند.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر