-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۱ شهریور ۱۳, دوشنبه

Latest News from Emrooz for 09/03/2012

Email not displaying correctly? View it in your browser.
این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.



امروز: به گزارش منابع خبری ایرانی، دولت ترکیه حداقل نه تن، ازجمله یک ایرانی، را به اتهام جاسوسی به نفع جمهوری اسلامی بازداشت کرده است.

به گزارش خبرگزاری فرانسه به نقل از روزنامه فردا، به نقل از منابع خبری ترک، یکی ازاین متهمین به نام یعقوب آهنوخوش نیز توانسته است قبل از بازداشت ازمرز ترکیه به ایران بگریزد.
درگزارش روزنامه حریت ترکیه آمده است که هر نه نفربرای وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی کار می کرده اند.
درباره تابعیت همه دستگیرشدگان و نام و هویت این افراد گزارشی منتشرنشده است.
گزارش نشان می دهد که وزارت امنیت ملی ترکیه اخیراً دو فرد را به نام های شهرام ضرغام خوئی و محمدرضا اسماعیلی پور درعملیاتی ضد جاسوسی دستگیرکرده که هم اکنون تفهیم اتهام شده اند.
منابع خبری روزگذشته در خبردیگری گزارش کرده بودند که 22 نفرازاتباع جمهوری آذربایجان به اتهام طراحی حملات تروریستی و همکاری با ایران دردادگاه شهرباکو محاکمه شدند.
این افراد درماه فوریه گذشته به اتهام ارتباط با سپاه پاسداران ایران بازداشت شده بودند.
گفته می شود این افراد به اتهام طراحی عملیات تروریستی به سفارتخانه های آمریکا و اسرائیل درباکو دستگیرشده اند.


 


امروز: وزیر پیشین مسکن و معاون اسبق سیاسی و اجتماعی وزیر کشور در گفت و گو با ماهنامه صنعت و توسعه، با اشاره به هجمه ها و حملاتی که علیه هاشمی رفسنجانی، ناطق نوری و نیز سید حسن خمینی صورت گرفته گفت: اینگونه اقدامات با شعارهای مشارکت حداکثری و انتخابات آزاد و پرشور مغایرت دارد و باعث نگرانی است. حضراتی که الان این رفتارها را صورت میدهند و یا آقایانی که این حرکتها را میبینند و سکوت میکنند آیا فکر نمیکنند که در همواره روی یک پاشنه نمیچرخد و این شتر ممکن است درب خانه ی آنها نیز بخوابد؟

به گزارش بازتاب؛ عباس آخوندی با اشاره به عملکرد گروه های فشار در سال های گذشته گفت: داستان دو جنبه دارد. یکی نحوهی ساماندهی این گروههای فشار است که دو حالت بیشتر وجود ندارد: یا مرکزیتی وجود دارد که این افراد را سازماندهی میکند و یا آنها خود سر هستند. در حالت اول، حداقل انتظار از هیات حاکمه برخورد با این مرکزیت و مجازات قانونی آنهاست. تا کنون کسی زیر بار مسئولیت سازماندهی متمرکز این گروهها نرفته است. حداقل روایت رسمی این است که این گروهها به صورت خودسر عمل می کنند. لیکن اگر چنین است، سؤال این است که چرا هیچ گاه مجازات نشده¬اند و هیچ گاه گزارش محکومیت این جریانها از رسانه های عمومی انتشار نیافته است تا موجب عبرت دیگران شود.

آخوندی با انتقاد شدید از سکوت شخصیت ها و نهادهای نظام در این باره گفت: نکته مهم تر نحوه برخورد سایر شخصیتها و گروه های اجتماعی درون حاکمیت با این وقایع است. آنان عملا اغلب تا کنون سکوت کرده اند و بدین وسیله به این اقدامات مشروعیت بخشیده اند. به عنوان مثال عده ای در مراسم شبهای احیا تلاش در اخلال در مراسم داشته اند و یا در مراسم روز قدس آقای هاشمی از سوی عده ای مورد تجاسر قرار گرفته اند. آیا آقای ناطق بدون دعوت آستان قدس در این مراسم حضوریافته است؟ اگر دعوت داشته است چرا آستان قدس رضوی رسما و به صراحت این تجاسر را محکوم نکرد؟ و چرا سایر مقامات رسمی روحانی اخلال در یک مراسم معنوی و رسمی که از سوی مقدس ترین نهاد مذهبی کشور منعقد شده بود محکوم نکردند؟ آیا مراسم روز قدس برگزار کننده ندارد؟ اگر دارد که دارد چرا هیچگاه تجاسر به یکی از شرکت کنندگان در راهپیمایی فارغ از موقعیت اجتماعی وی را محکوم نکرد؟ و چرا صدا وسیما که به هر مساله کوچکی می پردازد؛ با سکوت خود جلوی تکرار مکرر آن در آینده را نگرفت؟ مگر نه آنکه دعوت کنندگان در هر راهپیمایی حد اقل باید به سهم خود حرمت شرکت کنندگان را حفظ کنند؟ چرا آنان هیچ اطلاعیه ای صادر نکردند؟ همه¬ی اینها علامت های بدی است که به جامعه داده می¬شود.

وی با اشاره به بحث های مطرح در خصوص انتخابات ریاست جمهوری سال آینده گفت: من در جریان نگرانی هایی که همه شخصیتهای ملی کشور دارند هستم. مهم این است که آن اراده ای که باید نشان بدهد که ما در مقطعی هستیم که می خواهیم شکاف اجتماعی را پر کنیم و به نیروهای منتقد اجازه ورود آزاد می دهیم، هنوز چنین علامتی را به جامعه نداده است. لذا این دوستان، این افراد، این شخصیتها ضمن این که مرتب در حال رایزنی هستند اما مسئله اصلی¬شان این است که تا چه حد می توانند بطور مؤثر عمل کنند.

آخوندی افزود: اگر واقعا قرار است یک انتخابات آزاد و پرشور و مبنی بر قانون صورت بگیرد، قاعدتا اولین بحث این است که امنیت اجتماعی همه نیروهای منتقد تامین شود. این قضیه نشان می دهد که نگرانی این افراد تا حد زیادی به جاست. ضمن این که واقعا و طوری که من از رفتارشان متوجه می شوم، عمیقا نگران جمهوری اسلامی و ایران هستند ولی ضمنا حس می کنند هنوز اراده ای که بخواهد حضور آزادشان را تضمین بکند وجود ندارد یا حداقل تحقق خارجی پیدا نکرده است.

وی اصلی ترین مسئله حال حاضر را بررسی این موضوع دانست که آیا شرایط برگزاری یک انتخابات آزاد، رقابتی و همه شمول فراهم می شود یا نه. چرا که به گفته وی در غیر این صورت پیش دستی کردن و معرفی کردن یک فرد چه حسنی دارد؟!

عباس آخوندی در پایان، بازکردن فضای رسانه ای و ایجاد اجماع کلی پیرامون استقرار راه کارهای مدیریت کارآمد در جامعه را لازمه برون رفت از وضعیت فعلی دانست و گفت: چه نیروهای منتقد و چه نیروهایی که در پست های رسمی هستند، همه قبول کنند که اصلی ترین مسئله ی ما پر کردن شکاف اجتماعی است. همه قبول کنند که باید در واقع یک نوع سرمایه اجتماعی ایجاد کنیم و در برابر فشار خارجی به یک وحدت داخلی برسیم و اینکه کار باید به دست کاردان سپرده شود. این امر که بدون گفتگو حاصل نمی شود. نکته آخر اینکه بدون جلب اعتماد عمومی امکان پیشرفت وجود ندارد. اما این که گفته شد همه باید به همین وضع موجود تن در دهند، قاعدتا راه به جایی نخواهد برد.


 


امروز: سخنگوی بان گی مون، دبیرکل سازمان ملل متحد روز سه شنبه گفته است که وی در جریان سفر به تهران و در حاشیه اجلاس سران کشورهای غیرمتعهد، درباره وضعیت حقوق بشر و آنچه وی "وضع بحرانی آن" خوانده، گفت وگو خواهد کرد و این مسئله را با مقامات ایرانی در میان خواهد گذاشت.
به گزارش خبرگزاری آسوشیتد پرس، فرحان حق، از سخنگویان دبیرکل سازمان ملل روز سه شنبه در نیویورک گفت: بان گی مون در حاشیه اجلاس نه تنها در مورد وضعیت بحرانی حقوق بشر، که در مورد بحران اتمی، وضعیت سوریه و نیز تروریسم هم با مقامات ایران گفت وگو خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری فرانسه فرحان حق همچنین گفته است:«وقتی او (بان گی مون) به آنجا می رود باردیگر نگرانی خود را درباره وضعیت کلی حقوق بشر در ایران که همچنان در وضعیت بحرانی است، مطرح خواهد کرد.»

فرحان حق اضافه کرده است:«برنامه های او (دبیرکل سازمان ملل درتهران) هنوز نهایی نشده است، ولی او پیام خود را به همه اقشار جامعه ایران و طیف های سیاسی ابلاغ خواهد کرد.»
این سخنگوی سازمان ملل متحد در ادامه تصریح کرد:«در خصوص پیام در مورد وضعیت حقوق بشر، ایران براساس تعهداتش به قوانین و معاهده های بین المللی موظف به رعایت و تضمین آزادی هایی چون تجمع، بیان، فعالیت های رسانه ای، و حقوق مدافعان حقوق بشر و فعالان سیاسی است.

دبیرکل سازمان ملل هفته پیش اعلام کرد برای شرکت در اجلاس سران کشورهای غیرمتعهد، راهی تهران می شود. اعلام این نظر با مخالفت اسرائیل، آمریکا و شماری از گروه ها همراه شد.


 


امروز: اطلاعات منتشر شده از جانب منابع غربی حکایت از آن دارد که ایران دو آبشار 174 تایی دیگر به ماشین های سانتریفیوژ موجود در فردو اضافه کرده است.

به گزارش ایران هسته‌ای، دیوید سانگر در گزارشی برای روزنامه نیویورک تایمز و فردریک دال در گزارشی برای خبرگزاری رویترز از وین هر دو در روز جمعه 3 شهریور 1391 خبر دادند که ایران علاوه بر حدود 1000 (6 آبشار 174 تایی) ماشین قبلی، نصب دو آبشار 174 تایی از ماشین های سانتریفیوژ در فردو را به پایان رسانده است.

این منابع تاکید کردند که این موضوع در گزارش ماو اوت آژانس که احتمالا چهارشنبه آینده منتشر می شود، گنجانده شده است.

این منابع که احتمالا همان بازرسان آژانس هستند گفته اند که این ماشین ها نصب شده ولی هنوز تزریق گاز به آنها صورت نگرفته است.

منابع داخلی این خبر را رد نکرده اند.

فردو نهایتا گنجایش 3000 ماشین سانتریفیوژ را دارد.


 


امروز: در حالیکه عیسی سحرخیز بیش‌از شش‌ماه در "حصر بیمارستانی" و تحت مداوا بود، هم‌زمان با اجلاس سران جنبش غیرمتعهدها و مقارن ساعت ۱۰ شب سه‌شنبه، هفتم شهریور به زندان اوین منتقل شد.

به‌گزارش ندای سبز آزادی، ماموران تنها اجازه دادند تا سحرخیز داروهایش را همراه با خود را ببرد این درحالی است که کماکان از وی به‌صورت یک روز درمیان "خون‌گیری" می‌شود و پزشکی قانونی پیشتر نظر خود مبنی بر "عدم تحمل کیفر" در خصوص وضعیت پزشکی سحرخیز را صادر کرده بود.

مدیرمسئول ماهنامه توقیف شده آفتاب پیشتر گفته بود: چنانچه قانون درخصوص پرونده قضایی وی رعایت نشود و برخلاف نظر پزشکان معالج؛ وی را دوباره به زندان منتقل کنند، از همان روز نخست دست به اعتصاب‌غذا خواهد زد.

منابع بیمارستانی می‌گویند پزشکان معالج وی در ماه مبارک رمضان سحرخیز را به دلیل مشکلات کلیوی و قلبی از روزه گرفتن منع کرده بودند.

این فشارها درحالی نسبت به زندانیان سیاسی وارد می شود که کمتر از ۲۴ ساعت به ورود بان‌کی‌مون، دبیرکل سازمان ملل متحد به تهران باقی نمانده است و شرایط حاد پزشکی سحرخیز از طرق مختلف به دبیرکل گزارش شده است.


 


امروز: محسن امین‌زاده تحت مراقبت‌های شدید قرار گرفت.

به گزارش ندای سبز آزادی، سه‌شنبه هفتم شهریورماه مامورانی که از محسن امین‌زاده مراقبت می‌کردند، تعویض شده‌اند و محدویت‌های بیشتری برای وی در بیمارستان اعمال می‌شود.

منابع بیمارستانی می‌گویند: ماموران مراقب از محسن امین‌زاده، معاون پیشین وزارت امورخارجه در دوران اصلاحات، صبح امروز جای خود را به ماموران دیگری دادند.

در این تغییر و تحول که در آستانه‌ی ورود دبیرکل سازمان ملل صورت گرفته است، محافظان قبلی امین‌زاده که به یونیفورم سازمان زندان‌ها ملبس بودند و دو سرباز زندان اوین آنان را همراهی می‌کردند جای خود را به ماموران "شخصی‌پوش" داده‌اند.

منابع بیمارستانی از اینکه این ماموران به نیروهای سپاه‌پاسداران تعلق دارند یا وزارت اطلاعات، اظهار بی اطلاعی کردند.


 


امروز: مشاور نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران با ادعای اینکه "دشمن دنبال این است مردم در انتخابات سیاست نظام را به چالش بکشند و به انتخابات 92 امید بسته"، مدعی شد: "اصلاح‌طلبان مشکلاتی دارند برخی از آنان می‌گویند انسجام حول یک نفر مثل خاتمی باشد البته خاتمی جزو فتنه 88 است و نظام اجازه نمی‌دهد به این سطح و جایگاه برگردد..."

پاسدار یدالله جوانی همچنین اظهار عقیده کرد: "اکنون در حوزه نظامی امنیتی تهدیدهای دشمن جدی است.. البته هر که در این جنگ مهاجم باشد بازنده خواهد بود."

به گزارش خبرگزاری دانشجو، سردار پاسدار یدالله جوانی در همایش تخصصی کارگاه‌های پژوهشی بسیج اساتید که در مشهد در حال برگزاری است، با بیان اینکه مسائل کشور را نمی‌توانیم بدون در نظر گرفتن موقعیت و نقش ایران در فرامنطقه و منطقه تحلیل کنیم، تصریح کرد: رهبری سال گذشته در دانشکده افسری پاسخ‌های شفافی را دادند و گفتند که تهدید غرب را با تهدید پاسخ می‌دهیم، اینکه جواب دشمن را در سرزمین خودش می‌دهیم معنای زیادی دارد.

مشاور نماینده ولی فقیه در سپاه با بیان اینکه در این شرایط باید به نکات مهمی توجه کرد، گفت: بیداری اسلامی باعث باز شدن ژئوپولوتیک جمهوری اسلامی شده است، بیرونی‌ها نگاه دقیق تری به ما دارند، حسین هیکل در دیدار یکی از مقامات ایرانی گفته بود من نمی‌دانم ولایت فقیه چیست اما قدرش را بدانید چون که در طول تاریخ ایرانیان دو بار به سواحل مدیترانه رسیده اند یک بار به وسیله لشکرکشی در زمان هخامنشیان و یک بار هم بدون لشکرکشی با ولایت فقیه.

پاسدار جوانی با بیان اینکه بر همین اساس به نظر می رسد امریکایی ها و غربی‌ها تمام توان خود را صرف می‌کنند که روند جهان را متوقف کنند، افزود: امریکایی‌ها برای اینکه به خواسته‌شان برسند فشار مستقیم بر ایران، ایجاد جبهه در اطراف ایران و فشار مستقیم بر متحدین ایران را اعمال می‌کنند که موضوع سوریه یک مقدمه بر نظم نوین مدنظر شان است.

جوانی با اشاره به لزوم توجه به مسائل داخلی، فشارهای کنونی را به بهانه مسئله هسته ای دانست و گفت: امروز ایران در تمام صحنه‌ها درگیر است و غرب با راهبرد فشار برای مذاکره می‌خواهد ایران را تسلیم کند.
وی ادامه داد: این فشارها در همه حوزه‌ها از جمله تهدیدات نظامی، حمله سایبری و حتی اقدامات امنیتی است.

مشاور نماینده ولی فقیه در سپاه بیان داشت: در حوزه نظامی امنیتی تهدیدهای دشمن جدی است در اسرائیل کسانی هستند که اصرار دارند جز راه نظامی راهی نیست اگر جنگی رخ نداده به علت رویکرد صحیح جمهوری اسلامی و تجربه دفاع مقدس است؛ چرا که بعد از آن می‌دانستیم جنگ بعدی‌مان جنگ با ابرقدرت‌هاست و هر که در این جنگ مهاجم باشد بازنده خواهد بود.

جوانی با بیان اینکه رهبری سال گذشته در دانشکده افسری پاسخ‌های شفافی را دادند و گفتند که تهدید غرب را با تهدید پاسخ می‌دهیم، تصریح کرد: اینکه جواب دشمن را در سرزمین خودش می‌دهیم معنای زیادی دارد.

وی در ادامه بیان داشت: در حوزه مسائل امنیتی طی سال‌های اخیر تلاش‌های زیادی از سوی دشمن صورت گرفته است اگر تلاش دستگاه‌های امنیتی نبود با ناآرامی‌هایی در جنوب و شمال شرق کشور و سایر نقاط مواجه بودیم، بنابراین در حوزه مقابله با تجاوز نظامی دارای قدرت بازدارندگی هستیم.

مشاور نماینده ولی فقیه در سپاه با بیان اینکه جمهوری اسلامی از یک ثبات برخوردار است، گفت: "در حوزه فرهنگی و اجتماعی دارای ضعف هستیم، فتنه 88 پایان جنگ نرم دشمن نبود و امروز هم به شدت در حال فعالیت است."

جوانی چهار عمل عمده دشمن در مقابل ایران را در حوزه فرهنگی دانست و بیان داشت: ترویج ابتذال و بی‌بندوباری، ترویج زندگی غربی، تقدس زدایی از ارزش‌های انقلابی و سیاه نمایی از کشور چهار عمل دشمن است.

وی ادامه داد: در این حوزه دو مشکل داریم؛ برای تقابل آنچه به صحنه آورده‌ایم تناسبی با فعالیت دشمن ندارد و دوم اینکه یک فهم درستی در برابر این مسائل کسب نکردیم و دستگاه‌های مختلف نگاه‌های متفاوتی دارند.
مشاور نماینده ولی فقیه در سپاه ا اشاره به تمرکز دشمن در حوزه اقتصادی بیان داشت: امروز جنگ اقتصادی است دشمن به دنبال فلج کردن اقتصاد کشور و به دنبال آن ایجاد نارضایتی در مردم است.

جوانی ادامه داد: رهبری دو عبارت دارند یکی اینکه تشدید تحریم‌ها آخرین تیر دشمن است و اگر اینجا موفق نشود باید دست‌هایش را بالا ببرد غرب هم می‌داند ضرر تعامل با ایران کمتر از تقابل است.

وی با بیان اینکه هدف دشمن جداسازی مردم از نظام و قرار گرفتن در مقابل آن است، ادعا کرد: "در بحث تحریم‌ها رهبری می‌گویند سناریوی دشمن را باید فهمید امروز که جنگ اقتصادی راه انداخته است می‌خواهد در نقطه‌ای دیگر بهره اش را ببرد مثل جنگ نرمی که منجر به فتنه 88 شد."

مشاور نماینده ولی فقیه در سپاه دامه داد: ‌غربی‌ها بر این باورند که جمهوری اسلامی تغییر باور نمی‌دهد مگر زمانی که موجودیت خودش را در خطر ببیند.

جوانی افزود: مشابه آنچه در دفاع مقدس رخ داد و ما تا قبل از قطع نامه می‌گفتیم جنگ جنگ تا پیروزی برای همین دشمن دنبال ایجاد نارضایتی در مردم است و تحریم‌های میکروسکوپی انجام می‌دهد.

وی با بیان اینکه در مقابل فشارها در کشور دو دیدگاه است، گفت: یک نگاه از ابتدا در کشور بوده است که امریکا قدرت جهان است و خاطرات هاشمی که سال گذشته گفت که به امام نامه نوشته است نشان دهنده این است که از ابتدای انقلاب این نگاه بوده است.

مشاور نماینده ولی فقیه در سپاه ادامه داد: دشمن دنبال این است که مردم در انتخابات سیاست نظام را به چالش بکشند و به انتخابات 92 امید بسته است.

جوانی نگاه دوم را مقابله و دفاع دانست و گفت: در داخل کشور تقابل این دو نگاه است یعنی ایستادگی در مقابل امریکا و دیگری مذاکره با امریکا.

وی با اشاره به انتخابات سال 92 به عنوان مهم ترین مسئله پیش رو و اینکه در چه فضایی رقم می‌خورد، بیان داشت‌: ‌آرایش سیاسی در کشور در زمان انتخابات خودش را نشان می‌دهد و انتخابات سال 92 در حوزه ریاست جمهوری و شوراهاست که بسیار بر هم تأثیر گذارند.

مشاور نماینده ولی فقیه در سپاه ادامه داد:‌ چه بسا نگاه بعضی این باشد که ریاست جمهوری یازدهم راهی برای رسیدن به شوراهاست که در نهایت بتوانند ریاست جمهوری دوازدهم را داشته باشند.

جوانی گفت: اگر به اول انقلاب برگردیم تنها دو جریان فعال بود اما در انتخابات 92 سه جریان با ویژگی‌های متفاوت از گذشته حضور دارند.

وی ادامه داد: اصولگرایان بخشی از خودشان را از دست داده‌اند و حلقه جداشده از رئیس جمهور نیز باعث تشتت اصولگرایان شده است، فتنه 88 هم بر اصولگرایان تأثیر گذاشت که منجر به تشکیل جبهه متحد و پایداری شد، به نظر می‌رسد در این شرایط اصولگرایان با سه کاندیدای اصلی حضور پیدا کنند.

مشاور نماینده ولی فقیه در سپاه این خطر را برای اصولگرایان دانست که این انتخابات در فضایی برگزار شود که تحریم‌ها تأثیرگذار شده باشد و گفت: جریان اصلاح طلب انتخابات 92 را یک احیای سیاسی برای خود می‌داند و این برایشان از پیروزی مهم‌تر است، آنها به تحریم‌ها و تفرقه اصولگرایان امید بسته‌اند و اگر تحریم‌ها اثر بگذارد زبانشان باز می‌شود.

جوانی مدعی شد: اصلاح‌طلبان با این حال مشکلاتی دارند برخی از آنان می‌گویند انسجام حول یک نفر مثل خاتمی باشد البته خاتمی جزو فتنه 88 است و نظام اجازه نمی‌دهد به این سطح و جایگاه برگردد یک نگاه دیگر این است که اصلاحات به صورت یک ستاد فعالیت کند.

وی با اشاره به جریان دولت وابسته به مشایی اذعان داشت: این جریان دنبال این است که مردم دولت دهم را قبول کنند و بعد از آن هر چه احمدی‌نژاد گفت، همان رأی بیاورد.

مشاور نماینده ولی فقیه در سپاه در پاسخ به سوالی در مورد مذاکره با امریکا گفت: اگر امریکا را بشناسیم باید از خود بپرسیم که در این گفت‌وگوها چه چیزی را باید به امریکایی‌ها بدهیم تا فشارها کم شود.
جوانی‌ با اشاره به اینکه رهبری فرمودند اختلاف ما با امریکا اساسی و بنیادی است، ادامه داد: امریکا به دنبال سلطه بر جهان است و ایران در مقابل آن ایستاده؛ آنچه هاشمی می‌گوید که چه فرقی بین امریکا و سایر کشورهاست همین است که امریکایی ها ادعای رهبری جهان را دارند و برای آن چنگ و دندان هم نشان می‌دهند.

جوانی با بیان اینکه باید دور اندیش بود و دانست که میز مذاکره همانا و شکست هم همانا گفت: مصداق عینی این مذاکرات همان آیه قرآن است که می‌گوید یهود و نصارا به هیچ وجه راضی نمی‌شوند.

وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه مردم در این شرایط تا کجا باید مقاومت کنند، گفت: آرمان‌خواهی مرزی ندارد واقعیت‌ها را همان‌طور که هست باید ببینیم؛ چراکه دشمن دنبال این است که واقعیت‌سازی کند و با هیاهو این احساس را به وجود بیاورد که شعب ابوطالب هستیم که رهبری در جواب گفتند امروز در موقعیت بدر و خیبر هستیم.

مشاور نماینده ولی فقیه در سپاه دامه داد: رهبری یک جمله گفتند که تهدید غرب را با تهدید جواب می‌دهیم این را بسیاری تحلیل کردند که در دکترین دفاعی ایران تغییر به وجود آمده است.

جوانی خاطرنشان کرد: غرب سعی کرد صادارت نفت ایران را فلج کند و بعضی هم باور کردند به طوری که در جلسه با رهبری اظهار نگرانی کردند رهبری هم با تیزبینی فرمودند اگر آنها نگذارند ما نفتمان را از خلیج فارس خارج کنیم نمی‌گذاریم حتی یک قطره نفت از تنگه هرمز خارج شود.

وی ادامه داد: غرب از این مسئله شوکه شد و برای همین بود که اوباما به رهبری نامه نوشت این در حالی است که در طی این 33 سال که مقاومت کرده‌ایم روند رو به قدرت داشته‌ایم.


 


امروز: ریس کل بانک مرکزی از كاهش نرخ دلار طی روزهای آینده خبر داد.

محمود بهمنی در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایلنا از کاهش نرخ دلار در روزهای آینده خبر داد و گفت: با تدابیر اتخاذ شده و عملیاتی شدن بورس ارز این امر اتفاق خواهد افتاد.

گفتنی است طی هفته‌های اخیر قیمت دلار بار دیگر با افزایش قیمت زیادی مواجه شد و از مرز دو هزار تومان گذشت.

بهمنی در ادامه با اشاره به کاهش شتاب «رشد نقدینگی» در ۴ ماهه ابتدایی سال جاری خبر داد و گفت: در طی ۴ ماهه ابتدایی امسال در حدود ۲۰ درصد شتاب رشد نقدینگی کاهش یافته است.

رییس كل بانك مركزی اظهار كرد: افزایش ماندگاری سپرده‌های بانکی و همچنین افزایش ضریب فزایده پایه پولی باعث کاهش شتاب رشد نقدینگی در کشور بوده است.

وی تصریح کرد: افزایش حجم نقدینگی در چهار ماهه ابتدایی سال برخلاف روال سال‌های گذشته به سمت تولید و رشد اقتصادی سوق داده شده است.

بهمنی تأکید کرد: در حال حاضر رشد سپرده‌های بلند مدت در بانک‌ها باعث بازگشت سرمایه به فعالیت‌های اقتصادی شده و به طور طبیعی خدمات واسطه‌گری مالی کاهش پیدا کرده است.

به گزارش ایلنا‏ بر اساس گزارش بانك مركزی، حجم نقدینگی از 352 هزار میلیارد تومان در پایان سال 90 به 376 هزار میلیارد تومان تا پایان بهار امسال رسید. بر این اساس ضریب رشد نقدینگی سه ماه اول امسال در مقایسه با اسفند سال 90 هفت درصد است.


 


امروز: با گذشت هفت سال از اجرای ژستهای دیپلماسی تهاجمی علیه سایر کشورها، وضعیت امروز طیف تندرو و افراطی جریان اصولگرا قابل تامل است.

به گزارش «بازتاب»، از آغاز دولت نهم ، شعارهای تند علیه دیپلماسی جمهوری اسلامی قبل از این دولت از سوی حامیان احمدی نژاد سرداده می شد و رییس دولت نهم نیز این نوع نگرش و شعارها را تایید می کرد، شعارهایی با هدف زیر سوال بردن سیاستهای تنش زدایانه دولت های قبل در منطقه و جهان که هدف آن، کاستن از تعداد دشمنان و افزودن به تعداد دوستان ایران بود.

این شعارها که تمرکز اصلی آن بر کشورهای منطقه، به خصوص دولتهای عربی حاشیه خلیج فارس بود، تلاش داشت دوستان ایران را به جای خاورمیانه در آمریکای جنوبی جستجو کند و نتیجه این سیاست ها نیز مشخص گردید، دولت های عربی به صورت روزافزونی نسبت به ایران دچار نگرانی و ترس شدند و اظهارات ناشی از نگرانی و ترس آنان علیه ایران، به جای آن که هشداری بر نیروهای تندرو طرفدار دیپلماسی تهاجمی باشد، آنان را دچار شادی کودکانه ای کرد که عرب ها را ترسانده ایم، غافل از آن که نیتجه این ترس، همراهی دولت های عربی با استراتژی لابی اسرائیل و اتحاد تاکتیکی میان اعراب و اسرائیل علیه ایران خواهد بود.

تنها 5 سال طول کشید تا عربستان به قطب اصلی رایزنی ها علیه ایران در منطقه تبدیل گردد و نگرانی پر کردن جای خالی نفت ایران در بازار جهانی را به سادگی مرتفع کند و حتی اخباری غیر رسمی از چراغ سبز دولتهای عربی به آمریکا برای تامین هزینه های حمله احتمالی به ایران شنیده شده است.


نتیجه دیپلماسی تهاجمی که بیشتر در شعار و حملات لفظی و سنگ پرانی علیه برخی سفارتخانه ها نمود یافت، در شکل گرفتن اجماع علیه ایران در شورای امینت سازمان ملل با همراهی چین و روسیه و همچنین تصویب یکی پس از دیگری قطعنامه علیه ایران در شورای حقوق بشر سازمان ملل و سایر مجامع جهانی هویدا شد.

آخرین تیر ترکش افراطیون حمله نابخردانه به سفارت انگلیس و تسخیر آن بود که علاوه بر تنزل روابط و پرداخت خسارت میلیاردی به دولت فخیمه، موجب عذرخواهی رسمی ایران نیز گردید. با این حال لطمه سنگینی به اعتبار کشور در عرصه روابط بین الملل وارد شد که با پول به سادگی قابل جبران نخواهد بود.


اکنون که رهبر انقلاب صراحتا حمله به سفارت انگلیس را نادرست دانسته و وزارت خارجه برای مقامات میانمار و بحرین فرش قرمز پهن می کند، احمدی نژاد مشتاقانه دعوت پادشاه عربستان را لبیک می گوید اما دولت سعودی تنها معاون وزیر خارجه خود را به ایران می فرستد، و وزیر خارجه قطر پس از این همه حمله رسانه ای به قطر با استقبال رسمی به تهران می آید، باید از طیف افراطی و تندرو جناح اصولگرا پرسید که چه احساسی دارند؟

آیا از قربانی کردن منافع ملی کشور برای دادن شعارهای تند احساس غرور می کنند؟ یا آنکه دولت مورد حمایت خود را به سازشکاری متهم می کنند؟


قطعا تجمع و شعارهای انتقادی و اقدامات رسانه ای متعادل در دفاع از مظلومان، به ویژه از سوی جریانات دانشجویی و غیروابسته به دولت و نهادهای حکومتی قابل دفاع است، اما آیا دانشجویان و برادران حاضر در حملات به سفارتخانه ها نمی فهمند که ممکن است بخشی از فشارهای واردشده به شیعیان عربستان و بحرین ناشی از اقدامات تندروانه آنها باشد و هر حرکت افراطی و غیرمعقول آنها در تهران را نظامهای استبدادی عربستان سعودی و بحرین به حساب شیعیان آنجا می گذارند و با آنان تلافی می کنند؟

در این میان نباید از اهمال نیروی انتظامی و برخی دستگاه های امنیتی در برخورد با این حرکت های افراطی غفلت شود؛ هرچند شاید مسئولان دستگاه های انتظامی و امنیتی نیز نگران بودند پس از برخورد با پیاده نظام دیپلماسی تهاجمی، از سوی حامیان قدرتمند این گروه افراطی توبیخ شوند.


 


امروز: مسوول معاونت روابط عمومي و تبليغات سپاه شهداي آذربايجان‌غربي کشته شدن دو پاسدار در شهرستان سردشت بر اثر تيراندازي را تكذيب كرد.

به گزارش ایسنا، سرهنگ "يوسف حقدوست" اظهار كرد: شهادت دو پاسدار در شهرستان سردشت بر اثر تیراندازی گروهک‌های معاند به هيچ وجه صحت ندارد بلكه روز يكشنبه دو تن از پاسداران ما به نام‌هاي مهندس «فرشيد بهاري» كه اهل مياندوآب بود و همچنين يك سرباز به نام «دليرمحمد رحيمي» كه وي نيز اهل سردشت بوده است در حين انجام كارهاي عمراني و راهسازي در اين شهرستان بر اثر برخورد با مين‌هاي بر جاي مانده از زمان دفاع مقدس به شهادت رسيدند.

وي با تكذيب هرگونه تحركات مشكوك گروهك‌هاي تروريستي در اين رابطه، افزود: موضوع تحركات اين گروهك‌ها يك شايعه است و متاسفانه عده‌اي در جامعه اقدام به رواج چنين شايعاتي مي‌كنند و حتي در بحث سانحه اخير رخ داده براي بالگرد سقوط كرده نيز چنين القا مي‌كنند كه اين سانحه توسط گروهك‌هاي معاند صورت گرفته است درحالي كه به وجود آمدن سانحه براي بالگردها يك امر طبيعي است كه در همه جا اتفاق مي‌افتد.

سرهنگ حقدوست يادآور شد: متاسفانه منطقه سردشت آلوده به مين‌هاي برجاي مانده از زمان دفاع مقدس است و هرلحظه امكان بروز حادثه‌اي در چنين مناطقي وجود دارد. اينكه عده‌اي بار امنيتي به چنين مسائلي بدهند جز سلب آرامش و امنيت در استان برقرار و يك نياز بزرگ است، درست نيست و عواقب چنين شايعاتي دامنگير استان مي‌شود و حتي در جذب سرمايه‌گذاري براي توسعه اقتصادي و اشتغال در آذربايجان‌غربي تاثير سوء دارد.


 
شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به emrooz-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به emrooz@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته