-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۱ تیر ۲۵, یکشنبه

Latest News from Norooz for 07/15/2012

Email not displaying correctly? View it in your browser.
این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.



در پی درگذشت خواهر مهدی کروبی، شخصیت‌ها و گروه‌های گوناگونی از جمله آیت‌الله بیات، آیت‌الله صانعی، محسن کدیور، دفتر ادوار تحکیم وحدت، شورای هماهنگی راه سبز امید و مجمع مدرسین و محققین حوزه علمیه قم با انتشار پیام‌های خود این واقعه را به وی و خانوده‌اش تسلیت گفتند.

 

آیت‌الله اسدالله بیات زنجانی، در پیام خود به مهدی کروبی، خواهر وی را سند افتخاری دیگر برای خاندان کروبی دانست و همزمان با تصریح به غیر شرعی و غیر قانونی بودن حصر و حبس شیخ مهدی کروبی و همراهان بزرگوارش، برای شکسته شدن این حصر و حبس دعا کرد.


همچنین آیت‌الله صانعی در پیامی، درگذشت خواهر مهدی کروبی، را به وی و دیگر وابستگان سببی و نسبی آن مرحومه تسلیت گفت و در پیام تسلیت کوتاه خود، کروبی را «برادر مظلوم و در بند و حصر» و «یار دیرین امام و انقلاب» توصیف کرده و برای محشور شدن این مادر شهید با همنامش، حضرت زینب (س) دعا کرد.


محسن کدیور نیز در پیام تسلیت خود به این راهبر جنبش سبز، ضمن ابراز تاسف عمیق خود از تداوم حصر و حبس خانگی وی با گذشت بیش از ۵۰۰ روز، ادامه این حصر را "مایه روسیاهی" نظامی ذکر کرد که "نه جمهوری است و نه اسلامی."


سازمان دانش آموختگان ایران (ادوار تحکیم وحدت) نیز، در پیام خود تاکید کرد: بی‌ شک شرایط دشوار به سبب بازداشت خانگی شما و ممانعت از حضورتان در مراسم تشیع خواهر بزرگوارتان و همچنین محدودیت‌های شدید اعمال شده برای خانواده کروبی، تاثر و تالم این فقدان را دوچندان کرده است.


مجمع مدرسین و محققین حوزه علمیه قم نیز در پیامی به مهدی کروبی، درگذشت خواهرش را تسلیت گفته "از درگاه ایزد منان، علو درجات برای این مادر شهید، صبر و اجر برای بازماندگان، و عزت و سربلندی و رفع حصر و حبس از کروبی و سایر بزرگواران" را خواستار شدند.


 


در ادامه‌ی پیام‌های تسلیت به مناسبت درگذشت خواهر مهدی کروبی، شورای هماهنگی راه سبز امید نیز با انتشار پیامی ضمن ابراز همدردی و تسلیت این که صاحبان قدرت مانع حضور وی بر سر مزار خواهر شده‌اند را "تاسف‌بار" خواندند.

در این پیام با تاکید بر این که "حاکمان به‌خوبی از فقدان مشروعیت دموکراتیک خود اطلاع دارند"، آمده است: چنان از حضور رهبران محبوس و زندانیان جنبش سبز در مجامع عمومی درهراسند که ابتدایی‌ترین و معمولی‌ترین مناسبات اجتماعی را رعایت نمی‌کنند.

متن کامل این پیام در ادامه آمده است:

يَا أَيَّتُهَا النَّفْسُ الْمُطْمَئِنَّةُ ارْجِعِي إِلَى رَبِّكِ رَاضِيَةً مَّرْضِيَّةً فَادْخُلِي فِي عِبَادِي وَادْخُلِي جَنَّتِي
خواهر مومنه، آزاده و صبور حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی کروبی، که فرزندی را برای حراست از کیان ایران و آرمان‌های انقلاب، تقدیم هم‌میهنان و استقلال و آزادی وطن کرده بود، در گذشت. تأسف‌بار آن‌که صاحبان قدرت مانع حضور برادر ایشان (جناب آقای کروبی) در مراسم تشییع و تدفین خواهر شدند.
این نخستین بار نیست که اقتدارگرایان و یکه‌تازان، نسبت به حداقل‌های انسانی، عرفی، دینی و قانونی بی‌اعتنایی نشان می‌دهند. چنان‌که پیش‌تر، از حضور آقای مهندس میرحسن موسوی و خانم زهرا رهنورد در مراسم تشییع و تدفین پدر ارجمند آقای موسوی، و نیز مشارکت برخی دیگر از زندانیان جنبش سبز در آیین‌های مشابه، جلوگیری شده بود.
حاکمان که به‌خوبی از فقدان مشروعیت دموکراتیک خود اطلاع دارند، چنان از حضور رهبران محبوس و زندانیان جنبش سبز در مجامع عمومی درهراسند که ابتدایی‌ترین و معمولی‌ترین مناسبات اجتماعی (ازجمله شرکت در مراسم ترحیم) را رعایت نمی‌کنند.
شورای هماهنگی راه سبز امید ضمن طلب رحمت و مغفرت برای آن مرحومه‌ی شریفه، و با عرض همدردی و تسلیت به محضر استوار و آزاده‌ی جناب آقای کروبی که حدود 500 روز حبس غیرقانونی و غیرمنصفانه را صبوری می‌کنند، برای ایشان و خانواده‌ی محترم، سلامتی و استقامت و توکل بیش از پیش آرزو می‌کند.
این شورا همچنین ابراز امیدواری می‌کند که خودکامگان آزادی‌ستیز تا دیر نشده و هزینه‌های هولناک به ایران و ایرانیان تحمیل نکرده‌اند، انسانیت و انصاف و عقلانیت و تدبیر پیشه کنند.
شورای هماهنگی راه سبز امید
24 تیرماه 1391
 


 


 

فخرالسادات محتشمی پور از بازجویی مجدد مصطفی تاجزاده خبر داد.

به گزارش نوروز محتشمی پور در یادداشتی که امروز در صفحه فیس بوک خود منتشر کرده است ضمن اشاره به تعویض تیم بازجویی همسرش و بازجویی وی در دادسرای اوین از شرط جدید تاجزاده برای پاسخگویی به بازجوییها خبر داد.

این زندانی سیاسی که پیش از این محاکمه جنتی را به عنوان پیش شرط خود برای پاسخگویی به اتهامات وارده مطرح کرده بود در تازه ترین اظهارات خود از محاکمه و مجازات قاضی مرتضوی به اتهام قتل زهرا کاظمی و جنایات کهریزک به عنوان شرط دیگر خود نام برده است.

 

متن کامل روایت محتشمی پور از ملاقات امروز خود با همسرش در پی می آید:

 


بازجوی هفتم و هشتم سپاه از هسرجان چه می خواهند؟؟؟
در ملاقات امروز، همسرجان از سومین احضارش به دادسرای اوین برایم گفت که تا بازجوهای جدید برسند کتاب خوشه های شهریور خانم دکتر ابتکار وقتش را به خوبی و ثمربخشی پر کرده و صد صفحه آن را خوانده و بقیه را هم بعد از امانت گرفتن از بازپرس محترم در انفرادی خوانده من به نوبه خودم از جناب عبدی تشکر می کنم که لابد خودشان هم اهل مطالعه هستند و چیزفهم!

 

خلاصه همسرجان خواندن این کتاب سبز را که موسسه اطلاعات چاپ کرده به همه عزیزان خصوصا دوست داران محیط زیست توصیه کردند. و اما پاسخ همسرجان به بازجوهای هفتم و هشتم نیز همان بوده که بود: نه دفاع نه بازپرسی نه بازجویی تا محاکمه جنتی! و یک شرط جدید را هم برای احضار چهارم گذاشته اند که مطرح کنند: محاکمه و مجازات قاتل زهرا کاظمی و جانی کهریزک! یار دربند روزه دار ما که با یک سال و هشت ماهه شدن روزه داری اش به شدت نگران حالش هستیم، از حکم دکتر معین به شدت ابراز تأسف کرده گفت: در آزادترین کشور دنیا که هیچ زندانی سیاسی ندارد شخصیت موجه و مقبولی چون دکتر معین محاکمه و مجازات می شود و در حالی که افرادی چون آقای جنتی که برای دست کاری آرای مردم در مجلس ششم، بیش ازیازده سال است از او شکایت کرده ام مصونیت قضائی دارند.

 

یار روزه دار من که فرمایشات اخیر جواد لاریجانی باز هم اسباب مطایبه برایشان فراهم کرده گفت: این رفتار برادران لاریجانی مسبوق به سابقه است که فرار به جلو می کنند. ایشان هم که هروقت پرونده مالی اش مطرح می شود، فحشی به اصلاح طلبان می دهد و خود را تبرئه می کند، این بار هم پس از موضع گیری های به جای دکتر علی مطهری، درجهت خوشامد و آرام کردن انصار حزب الله و کانون قدرت و ثروت عرض اندامی کرده است.


همسرجان هم چنین از ویژه نامه شرق برای چهلم درگذشت نازنین سفرکرده مان فریده ماشینی تشکر کرد و در مورد اقدامات علیه بدحجابی تاکید کرد که این همه نه برای حفظ ارزش ها بلکه برای پلیسی کردن جامعه است وگرنه ارزش های بسیار و مهم تری زیرپا گذاشته شده که به آن توجهی نمی شود بلکه پرده پوشی می شود. 


و امااگر از احوالاتشان خواسته باشید روحاً عالی و جسماً نیازمند مداوای مشکل کمر و گردن و اخیراً دندان و ادامه مداوای چشمشان هستند به برکت رسیدگی عالی و متعالی به وضعیت زندانیان سیاسی و البت زندانی خاص جمهوری اسلامی که ماه هاست عزیزانش را نه حضوری و نه کابینی ملاقات نکرده و صدایشان را نشنیده است! حالا تا این قول ملاقات حضوری توسط برادرا، که سرشان گرم بازجویی های جدید است فعلا، کی محقق شود والله اعلم!


 


 

سید مصطفی تاجزاده با اشاره به اینکه رهبری نظام برخلاف دوره اصلاحات که مدام بر مسائل اقتصادی تاکید می کرد و از شعار مبارزه با فقر و فساد و تبعیض می گفت، حالا که بزرگترین فسادهای اقتصادی رخ داده یا در حال وقوع است، دستور کش ندادن صادر می کند و شعارهای سابق را فراموش می کند؛ تاکید کرد که اصول گرایان خود می دانند که نمی توانند از عهده اداره امور مملکت برآیند.

به گزارش کلمه، وی علت پیگیری نشدن پرونده تخلفات رحیمی معاون اول احمدی نژاد را هم رسوا نشدن مجلس هشتم و معلوم نشدن این واقعیت دانست که “نمایندگان، منصوب و منتصب امام زمان نبودند بلکه با طراحی گسترده سردار مشفق و با پول های سرقتی شرکت بیمه وارد مجلس شده اند.”

نمایش های احمدی نژاد و فسادهای این دوره فراموش نمی شود
بزرگترین فساد مالی تاریخ ایران در زمان حکومت یک دست اتفاق افتاده

این زندانی سیاسی منتقد حاکمیت در گفت و گو با کلمه، در مورد دو دادگاه اختلاس سه هزار میلیاردی و نیز سوء استفاده از شرکت بیمه گفت: “مردم نمایش های آقای احمدی نژاد را فراموش نمی کنند که با ادعای داشتن اسم فاسدان اقتصادی در جیب، وارد جلسات می شد و با متهم کردن رقبای خود به فساد مالی و سوء استفاده از قدرت می کوشید همه منتقدان سیاست ها و عملکرد نادرست جناح حاکم را ساکت کند.”

وی افزود: “اما اکنون در عمل ثابت شده که نه تنها بزرگترین فساد مالی تاریخ ایران در زمان حکومت یک دست اتفاق افتاده و مسئولان نهادهای گوناگون از بانک مرکزی درگیر بانک های دولتی تا وزارت خانه ها از راه و ترابری و صنایع و بازرگانی آلوده این فساد بوده اند، بلکه معاون اول کابینه نیز درگیر این پرونده است. اگرچه وقتی موضوع سوء استفاده میلیاردی از بیمه افشا شد، تعدادی از نمایندگان آقای رحیمی را به مجلس احضار کردند اما او در جلسه با اعتماد به نفس اعلام کرد که هیچ کس توان برخورد با او و محاکمه اش را ندارد. زیرا هزینه تبلیغات حدود ۲۰۰ نماینده مجلس هشتم، از جمله آقایان لاریجانی و باهنر با آن پول پرداخت شده است.”

چرا رحیمی تبرئه می شود؟ اصولگرایان از چه چیزی می ترسند؟

این عضو جبهه مشارکت ایران اسلامی و سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی در ادامه خاطر نشان کرد: “با همه ادعاهای رئیس دولت دهم، در بین نخست وزیران و معاونان اول رئیس جمهور از مرحوم مهندس بازرگان، شهید رجایی، مهندس موسوی، دکتر حبیبی و دکتر عارف، تنها معاون اول آقای احمدی نژاد با جعل مدرک خود را دکتر خواند و در جریان استیضاح آقای کردان سعی کرد با پرداخت پنج میلیون به هر نماینده مانع عزل او شود و در حال حاضر نیز مفتخر باشد که نظام (منظورش رهبری است) برای جلوگیری از سوء استفاده اصلاح طلبان و برای این که معلوم نشود نمایندگان، منصوب و منتصب امام زمان نبودند بلکه با طراحی گسترده سردار مشفق و با پول های سرقتی شرکت بیمه وارد مجلس شده اند، آقای رحیمی را هم تبرئه خواهد کرد!”

تاجزاده درباره علت توقف پیگرد قضایی رحیمی توضیح داد: “ضمنا علت این که اصول گراهای منتقد آقای احمدی نژاد که به نام طرد جریان انحرافی به او انتقاد می کنند در مورد این تخلف آشکارا سکوت کرده اند، آن است که نگران عملی شدن تهدید آقای رحیمی هستند که در صورت احضار به دادگاه می تواند آبروی مجلس هشتم را ببرد! کاری که آقای کردان می خواست انجام دهد اما به گفته خودش به دلایلی از آن منصرف شد.”

رهبری قبلا می گفت مبارزه با فقر و فساد و تبعیض؛ حالا می گوید کش ندهید
سانسور خبری دادگاه ها برای این است که آبروی جناح ذوب در ولایت بیش از این نریزد

معاون سیاسی وزارت کشور اصلاحات در ارتباط با نقش رهبری در ارتباط با این مساله و همچنین مباحث اقتصادی تاکید می کند: “در این میان جالب تر از همه مواضع رهبری نظام است. ایشان که در زمان اصلاحات همه جانبه صرفا به بعد اقتصادی تکیه می کرد و شعارشان مبارزه با فقر و فساد و تبعیض بود، اکنون که بزرگترین فسادهای اقتصادی رخ داده یا در حال وقوع است، توصیه می کند که مسئله کش پیدا نکند! و در واقع شعارهای سابق به فراموشی سپرده شده است. به راستی که از سریال رادیو – تلویزیونی شهرام جزایری تا سانسور خبری در دادگاه های متهمان فسادهای مالی اخیر یعنی همان دادگاه های الف – م و د – ز تلاش زیادی شده است تا آبروی جناح ذوب در ولایت حفظ شود یا این که بیش از این نریزد.”

وی در ادامه با اشاره به آنکه اصول گرایان نیز خود می دانند که نمی توانند از عهده اداره امور مملکت برآیند، تاکید کرد: “خوش بختانه امروز حتی مدافعان سرسخت حکومت یک دست علناً اعتراف می کنند که از چاه اصول گرایی آبی بیرون نمی آید اگر چه نان زیادی برای مدعیان و متولیانش داشته است. و خواهید دید که در این دادگاه ها هم در نهایت ضعیف کشی خواهد شد. ”

هتاکی و خشونت و پرده دری، علیه همه به جز یک نفر

سید مصطفی تاجزاده در بخش دیگری از این گفت و گو با اشاره به اتفاقات رخ داده در سالگرد ارتحال امام خاطر نشان کرد: ” به نظر من سریال دنباله دار توهین به نوه بنیان گذار جمهوری اسلامی ایران، در سال روز درگذشت وی و در کنار مرقد ایشان، هم چنان ادامه خواهد یافت مگر آن که رهبری شخصاً دستور دهد لباس شخصی های سازمان دهی شده توسط آقایان طائب و نقدی از تکرار این حرکت ناپسند و غیرمصلحت جویانه دست بردارند و این مخالفت توسط یکی از دو فرد مذکور علنا ابراز شود. در غیر آن صورت آن چه آقای هاشمی از قول رهبری نقل می کند در عملکرد این گروه حذفی- خوارجی تأثیری ندارد.”

او افزود: ” البته از زمانی که تئوریسین استبداد دینی را به نظریه پرداز اصل انقلاب اسلامی ارتقاء دادند، همه باید متوجه می شدند که بعد از این قرار است هتاکی و خشونت و پرده دری حرف اول را علیه همه کس، به جز یک نفر بزند و نظامیان میدان دار همه عرصه های کشور شوند.”

اصولگرایان هم خطر فردی- نظامی شدن مدیریت کشور را فهمیده اند
نظامیان به پادگان ها باز می گردند

این زندانی سیاسی حامی جنبش سبز با اشاره به نقش نظامیان در سیاست گفت: “تجربه ثابت کرده هرجا نظامیان در امور سیاسی و انتخاباتی دخالت کرده اند، استقرار دموکراسی و رعایت موازین حقوق بشری منتفی بوده است. مهم نیست که نظامیان سکولار باشند و به نام دفاع از میراث مصطفی کمال پاشا و جمهوریت نظام ترکیه دست به کودتا بزنند یا به بهانه حفظ نظم و امنیت درصدد برآیند انقلابیون مصری را سرکوب و ناامید و خانه نشین سازند و یا این که فرماندهان سپاهی مسلمان باشند که به اسم حمایت از اسلامیت نظام در ایران با اتخاذ راهبرد «النصر بالرعب» یا استقرار «حکومت براساس ترس» فضای پلیسی – امنیتی را در میهن حاکم سازند و بزرگترین انحراف را در مسیر انقلاب و مردم ایجاد نمایند و در نهایت «میزان رأی ملت است» را به «میزان رأی یک نفر است» تبدیل کنند.”

مصطفی تاجزاده در ادامه با ابراز امیدواری نسبت به این مساله که مردم ترکیه توانستند نظامیان کودتاگر را به پادگان ها بازگردانند گفت: “به یاری حق، مصری ها هم با انتخاب خود بتوانند شورای نظامیان را خلع قدرت کنند و ایرانیان هم به لطف خداوند خواهند توانست فرماندهان دخالت‌گر سپاه در امور سیاسی و انتخاباتی را به پادگان ها بازگردانند تا به انجام وظایف قانونی خود بپردازند. خوشبختانه اکنون بسیاری از اصول گراها نیز متوجه خطر فردی – نظامی شدن مدیریت کشور شده اند و برای حفظ موقعیت خود، و شاید هم برای حفظ کشور، به مقاومت در برابر روند هتاکی و خشونت و حذف پرداخته اند.”

اصلاح طلبان و سبزها در انتخابات به روشنگری ادامه دهند
شرایط فعلی می تواند مقدمه بازگشت نظامیان به پادگان ها و شروع مجدد اصلاحات باشد

او همچنین درباره انتخابات پیش رو تاکید کرد: “چنان چه اصلاح طلبان و سبزها در انتخابات پیش رو نیز هوشیارانه عمل کنند و به روشنگری خود ادامه دهند، اختلافات جناح های قدرت علنی تر و بیشتر خواهد شد و بی کفایتی، فساد و انحصار طلبی رقبای خود را بیش از پیش افشا خواهند کرد. چشم انداز اوضاع اقتصادی کشور نیز تیره است و با هر نتیجه ای از مذاکرات هسته ای و باوجود درآمد افسانه ای ششصد میلیارد دلاری نفت در عصر حکومت یک دست، سهم مردم گرانی، تورم و بی کاری بیشتر خواهد بود. این شرایط می تواند مقدمه بازگشت نظامیان به پادگان ها و تاکید بر ضرورت شروع مجدد اصلاحات باشد. ان شاء الله.”

زوایای پنهان آمارهای رسمی انتخابات مجلس نهم

تاجزاده در بخش دیگر این گفت و گو در باره انتخابات مجلس نهم با تاکید بر اینکه “می توان و لازم است که این انتخابات از زوایای گوناگون مورد بررسی قرار گیرد تا تجربه ملت از این پدیده مدرن که سهل و ممتنع است، غنی تر شود و همگان بتوانند از ابعاد مثبت آن بهره برند و با جنبه های منفی آن مقابله کنند” گفت:” طبق ادعای وزارت کشور از مجموع ۴۸ میلیون واجد شرایط کمتر از دو سوم مردم (حدود ۶۴ درصد) رأی داده اند. به این ترتیب و بر فرض پذیرش ارقام و نیز درصدها، میزان مشارکت ایرانیان در انتخابات مجلس نهم، جایگاه چهارم را در ادوار مختلف و بعد از انتخابات دور پنجم (۷۱ درصد)، ششم (۷۶ درصد) و دوم (۶۵ درصد) قرار گرفته است. البته میزان واقعی مشارکت مردم در انتخابات مجلس ششم نزدیک به ۷۰ درصد بود که با ابطال غیرقانونی یک چهارم هم وطنان تهرانی، به ۶۷ درصد کاهش یافت.”

او افزود: “این میزان از شرکت در مقایسه با آخرین انتخابات، بیش از ۲۰ درصد کاهش نشان می دهد (از ۸۵ درصد به کمتر از ۶۵ درصد رسیده است) یعنی دست کم ۱۱ میلیون نفر از کسانی که دو سال پیش رأی داده بودند، از شرکت در انتخابات خودداری کرده اند و این در حالی است که اختلاف آرای شرکت کنندگان در انتخابات مجلس ششم، دو سال بعد از حماسه دوم خرداد ۷۶، تنها یک میلیون نفر کمتر بود (از ۲۹ میلیون به ۲۸ میلیون رأی رسید.)”

رییس ستاد انتخابات دولت اصلاحات تاکید کرد: “مردم شهرهای بزرگ (تهران، شیراز، مشهد، اصفهان، تبریز و …) کمترین میزان مشارکت را نشان دادند و در مجموع کمتر از نیمی از واجدین شرایط در این شهرها رأی دادند. چنین وضعیتی به معنای آن است که درصد عظیمی از ایرانیان که به مهندس موسوی و دیگر کاندیداهای رقیب رأی داده بودند، از شرکت در این انتخابات خودداری کرده اند. تحلیل رفتار انتخاباتی رأی دهندگان نیز بسیار معنادار است. با توجه به این که نزدیک به شش میلیون واجد شرایط در تهران بزرگ (شامل اسلام شهر، شمیرانات و شهرری) زندگی می کنند، و آرای صحیح مأخوذ در مرحله اول دو میلیون و یک صد هزار نفر بود، باید گفت نه ۴۸ درصد تهرانی ها بلکه حدود یک سوم آنان رأی داده اند. با وجودی که اصلاح طلبان در تهران نامزدهای مشهوری نداشتند و رقابت عملا در انحصار اصولگراها بود، باز هم آرای منتخبان بسیار تأمل برانگیز است.”

او در این باره توضیح داد: “نفر اول تهران در انتخابات مجلس نهم، حدود یک میلیون و یک صد هزار رأی کسب کرد که در مقایسه با نفر اول تهران در انتخابات مجلس ششم، دکتر محمدرضا خاتمی ، یک میلیون و نهصد هزار رأی و دور دوم، آقای هاشمی با یک میلیون و هشتصد هزار رأی، دور اول مرحوم فخرالدین حجازی با یک میلیون و پانصد هزار رأی و دور سوم آقای هاشمی با یک میلیون و دویست هزار رأی، جایگاه پنجم را به خود اختصاص داد. آرای سی نفر اول در تهران به حدود هجده میلیون رأی می رسد یعنی هر نامزد به طور متوسط ۴۲۰ هزار رأی (حدود ۸ درصد واجدان شرایط) کسب کرد. در مقایسه با انتخابات رقابتی مجلس ششم، که واجدان شرایطش حدود ۲۰ درصد کمتر بود (کمتر از ۵ میلیون در سال ۷۸در قیاس با حدود ۶ میلیون در سال ۱۳۹۰) از این تعداد حدود سه میلیون نفر رأی دادند و در مجموع هر تهرانی نام ۲۰ نفر را در برگ رأی نوشت. به همین دلیل علاوه بر این که حدود ۶۰ میلیون اسم نوشته شد که بیش از دوبرابر آن چیزی است که در انتخابات مجلس نهم مشاهده کردیم، بیست نفر اول منتخب توانستند بیش از یک میلیون رأی کسب کنند و همگی در دور اول انتخاب شوند (تصور می کنم متوسط آرای منتخبان مجلس ششم بالای یک میلیون نفر رأی بود که در قیاس با مجلس نهم، دوبرابر و نیم است.)”

این عضو جبهه مشارکت ایران اسلامی در خصوص میزان آرای جناح اصول گرا و مقایسه آن با دوره های گذشته نیز گفت: “میزان آرای اصولگرایان در انتخابات اخیر در قیاس با انتخابات مجلس ششم (که شکست خوردند) و مجلس هفتم (که در غیاب رقبای قدرتمند با همان میزان رأی به مجلس راه یافتند) کمتر بود! چنین مسأله ای به معنای آن است که پایگاه مشروعیت این جناح، به رغم افزایش تعداد واجدان شرایط، هم به لحاظ درصد و هم از نظر کمی کاهش یافته است. حتی آقای حدادعادل که توانست بیش از یک میلیون رأی کسب کند (حدود ۲۰۰ هزار رأی بیش از دور قبل) توانست تنها آرای ۲۳ درصد واجدان شرایط را به دست آورد که در مقایسه با آرای بیش از ۵۰ درصدی واجدان شرایط تهران به آقای رضا خاتمی، کمتر از نصف محسوب می شود. ”

این تحلیلگر سیاسی در پایان خاطر نشان کرد:” کسانی که در فهرست مورد حمایت آقای احمدی نژاد و دولت قرار داشتند که روزنامه ایران آن را تبلیغ می کرد، شکست فاحشی خوردند و کاملا حذف شدند. جبهه پایداری به محوریت آقای مصباح یزدی که قرار بود مانند مجمع روحانیون مبارز در انتخابات مجلس سوم، با حمایت رهبری، اکثریت آراء را به دست آورد، نیز ناکام ماند. و در نهایت نامزد مورد حمایت آنان برای ریاست مجلس نیز کمتر از یک سوم آرای نمایندگان را به خود اختصاص داد.”


 


بمناسبت چهلمین روز در گذشت بانو فریده ماشینی عضو موسس و شورای مرکزی جبهه مشارکت روز چهارشنبه 21 تیر ماه مراسم یادبودی در منزل وی برگزار شد . دراین مراسم که یاران و همراهان این عزیز سفر کرده حضور داشتند رضا خاتمی دبیرکل سابق جبهه مشارکت ، دکتر شکوری عضو شورای مرکزی ، نورانی نژاد عضو شاخه اطلاع رسانی جبهه ، سرکار خانم مرضیه مرتاضی لنگرودی وچند نفر دیگر سخنرانی داشتند و درانتها پیام دکتر محسن میردامادی دبیرکل زندانی جبهه مشارکت  از زندان توسط همسرشان سرکار خانم زهرا مجردی عضو شورای مرکزی جبهه مشارکت خوانده شد.

در بخشی از این پیام آمده است : " او جایگاه و توان زنان دورانش را درک کرده بود و نابرابریها را خوب می شناخت پس با تمام توان در حوزه زنان به دفاع از حقوق آنان پرداخت و البته کارش در این مسیر دشوارتر از دیگران بود چون همزمان باید از منظر یک روشنفکر دینی مسائل را پیگیری می کرد."

متن کامل پیام دبیرکل زندانی جبهه مشارکت بشرح ذیل است :

به نام خدا
ولتکن منکم امة یدعون إلی الخیر و یأمرون بالمعروف و ینهون عن المنکر و اولئک هم المفلحون
و باید از شما گروهی باشند که دیگران را به خیر و خوبی دعوت و از بدیها نهی کنند و به راستی که آنان رستگارانند

و فریده ماشینی از قبیله آمران به معروف و ناهیان از منکر بود نه به گفتار که با رفتار خود و به راستی که رستگار شد و من متأسفم که امروز نمی توانم از نزدیک مراتب ارادت و تسلیت خود را به بازماندگان او و جمع دوستان عزیزم که در فقدان آن عزیز سفرکرده گرد هم آمده اند ابراز کنم.
در عین حال خداوند را شکرگزارم که توفیق آشنایی، همفکری و همگامی با آن بانوی نمونه که مصداقی والا از نواندیشی دینی، کنشگری سیاسی و فعالیت مدنی بود را در طول سالها و دهه ها به من ارزانی کرد. شخصیت فریده ماشینی که بنده افتخار هم دانشگاه بودن با ایشان را داشتم از دوران دانشجویی به واقع همه جانبه بود. در عین فعالیت در انجمن اسلامی دانشجویان، پیگیری مسائل اجتماعی و کارگری را همزمان در دستور کار خود داشت. او از همان زمان زنی ثابت قدم و مؤمن بود و در زمانه ای که حتی بسیاری از مردان به جهت سختی شرایط از صحنه سیاست و چالشهای آن فراری بودند به فعالیت پرمخاطره سیاسی در حزب روی آورد و آن را متن اصلی زندگیش قرار داد. او به خوبی فهمیده بود که تا زمینه حداقلی مشارکت و مدارای سیاسی در جامعه به وجود نیاید، تمامی انرژی ها و فعالیتهای دیگر به هدر می رود.
او جایگاه و توان زنان دورانش را درک کرده بود و نابرابریها را خوب می شناخت پس با تمام توان در حوزه زنان به دفاع از حقوق آنان پرداخت و البته کارش در این مسیر دشوارتر از دیگران بود چون همزمان باید از منظر یک روشنفکر دینی مسائل را پیگیری می کرد. هرچند که امروز همگان تصدیق می کنند که زنان و دختران جوان حزب مشارکت در روشنگری و استقامت و دفاع از آرمانها گوی سبقت از مردان ربوده اند و بنده به نوبه خود در مقابل بزرگی آنان سر تعظیم فرود می آورم؛ ولی در حقیقت این نگاه عمیق و پیگیری خستگی ناپذیر فریده ماشینی به عنوان رئیس کمیسیون زنان حزب بود که باعث ارتقای به حق جایگاه قانونی زنان در حزب مشارکت شد. ایشان با تلاش خود که از مهمترین وجوه آن خوب گوش کردن به ندای مخالف بود که ثابت کرد «ایران را برای همه ایرانیان» می خواهد خواهر عزیزمان پیروی از «معنویت، عداالت و آزادی» را در زندگی کوتاه خود به تصویر کشید. او معنویت را در پژوهشهای قرآنی و دینی و اخلاقی، عدالت را در حمایت از مظلوم و آزادی را در اعتراض به نگاه تنگ صاحبان قدرت جستجو می کرد. اکنون فقدان آن عزیز واصل را به همسر محترم و فرزندان و خانواده عزیزشان تسلیت عرض می کنم و هرچند که جای خالی فریده ماشینی در حزب و اجتماع همیشه ما را رنج خواهد داد ولی امیدوارم همگی با استقامت و پافشاری بر آرمانهایی که او دل در گرو آن داشت باعث خشنودیش شویم.
از خداوند منان برای ایشان علو درجات و برای دوستداران و خانواده شان صبر و اجر طلب می کنم.
محسن میردامادی – زندان اوین
21/4/91
 


 
شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به norooz-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به norooz@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته