-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۱ مرداد ۴, چهارشنبه

Latest News from Webna for 07/25/2012

Email not displaying correctly? View it in your browser.
این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.



یک کارشناس فضای مجازی در برنامه "گفت و گوی روز" عنوان کرد: اجرای وب 3 در کشور نیازمند همکاری بخش خصوصی است. محمدمسیح یاراحمدی (جانشین سردبیر همشهری دیجیتال)، پرهام باغستانی و شایان شلیله (از کارشناسان فضای مجازی) با حضور در استودیوی رادیو گفتگو به بررسی چالش ها و راهکارهای حوزه وب هوشمند پرداختند.

شلیله با اشاره به تفاوت های وب 1 و 2 گفت: «در حوزه وب 2 کاربرها، خود به تولیدکنندگان محتوا تبدیل می شوند، اما مشکلی که در این بین پدید می آید پراکندگی اطلاعات کاربران است که نیاز دسترسی به وب 3 را بوجود می آورد.»

باغستانی در ادامه تصریح کرد: «در کشورمان یکی از لایه های پیاده سازی وب 3 در اختیار دولت است، بنابراین دولت نقشی کلیدی را در اجرای وب 3 بر عهده دارد.»

شلیله افزود: «عدم وجود اینترنت پرسرعت در مکان های عمومی باعث کاهش کارایی وب 3 می شود و گاه دولت نیز اجازه نمی دهد بخش خصوصی در حوزه وب 3، همچون توان استفاده از GPS برای سنجش میزان ترافیک خیابان ها فعال شود.»

وی خاطرنشان ساخت: «یا باید با همکاری مگاکمپانی های خارجی از این امکانات استفاده نماییم و یا به فعال سازی بخش خصوصی در این حوزه کمک کنیم.»

شلیله با اشاره به امکانات وب هوشمند گفت: «عده ای برای بهره گیری از تلفن های همراه هوشمند هزینه می کنند، درصورتیکه هیچ استفاده ای از ابزار آن نمی برند، چراکه تنها نیازمند به یک مانیتور بزرگ روی گوشی خود بوده اند.»

یاراحمدی در ادامه اضافه کرد: «به اشتراک گذاشتن فضای شخصی افراد در وب 3 کاملا مبتنی بر آموزش است، بنابراین کاربر باید تصمیم بگیرد که اطلاعات خود را به اشتراک بگذارد تا بتواند از ابزار خاصی در وب هوشمند استفاده نماید.»

شلیله اظهار داشت: «وب 3 کم کم وارد کشور ما خواهد شد اما آیا می بایست بعد از ورود آن قوانین لازم را تدوین نماییم... مشاوران این حوزه باید در رابطه با وب 3 و آسیب ها و کارکردهای آن به مجلس کمک دهند.»

وی افزود: «تکنولوژی وارد کشور ما شده است اما از جهات فرهنگی، اقتصادی و حقوقی هیچ دید و تصوری نسبت به آن وجود ندارد. دغدغه های اصلی مسئولان نیز مبتنی بر مسائل گذشته و حال حاضر است.»

یاراحمدی در بخشی دیگر از این برنامه عنوان کرد: «از دست دادن بسترها مهم ترین چالش پیش روی وب 3 است و چنانچه بخشی از این بستر از خارج از کشور مهیا شود، دیگر هیچ کنترلی روی آن نخواهد بود.»

وی با بیان اینکه ساماندهی وب هوشمند تنها بر عهده دولت نیست، افزود: «اجرای وب 3 مسئله ای اجباری و ورود آن به کشور بدیهی است و دولت می بایست نقشه راهی را برای ورود این سیستم به داخل فراهم آورد.»

یاراحمدی تصریح کرد: «سرعت اینترنت یکی از زیرساخت هایی است که باید از سوی دولت تامین شود؛ این در حالی است که در حوزه استانداردهای وب 1 و 2 هنوز چندین گام عقب هستیم.»

شلیله در ادامه اذعان داشت: «تصمیم گیری نباید عجولانه باشد، بلکه می بایست سریع و منطقی صورت گیرد. همچنین اگر با نگاه فیلترینگ به وب 3 نگاه کنیم کنترل خانواده ها را نیز از بین برده ایم و این بسیار خطرناک است.»

باغستانی نیز در خصوص لزوم حرکت به سمت وب 3 گفت: «سرویسی مثل یاهو که سال ها اولین موتور جست و جو بود، بدلیل عدم حرکت به سمت وب 2 و 3 عقب افتاده و ارزش سهام آن به سرعت کاهش یافته است.»

این برنامه با سردبیری و اجرای منصوره صامتی و هماهنگی مریم طاهری از ساعات 18 روی آنتن رفت. (اف.ام، ردیف 103.5)


 


وبنا - گیم اندروید٬ مرجع بازی های اندروید آغاز به کار کرد. در گیم اندروید علاوه بر دسترسی و دانلود مستقیم بازی های مارکت گوگل می توانید از آخرین اخبار و اطلاعات در مورد تمام بازی های سیستم عامل موبایلی اندروید اطلاعات کسب کنید.

جهت مشاهده وبسایت به آدرس http://games-android.ir مراجعه نمایید.


 


وبنا - یکی از مهمترین و چالش برانگیزترین مسائل مربوط به نسخه بندی درست و دقیق نرم‌افزارهاست. اگر نرم‌افزار شما درست نسخه بندی بشود به راحتی می‌توانید آن را گسترش بدهید بدون آنکه مشکلی در ادامه دادن پروژه داشته باشید، مهم نیست پروژه شما چقدر بزرگ است.

در دنیای مدیریت نرم‌افزار یک موقعیت ناخوشایند به نام "جهنم وابستگی" وجود دارد. هر چه سیستم شما بزرگ‌تر می‌شود و هر چه کتابخانه‌های بیشتری به نرم‌افزار خود می‌افزایید، به همان میزان احتمال گرفتار شدن شما در این دام بیشتر خواهد شد. در سیستم‌هایی با وابستگی بسیار زیاد، انتشار نسخه جدید کم کم تبدیل به یک کابوس می‌شود. به عنوان یک راه حل برای حل این مشکل، یک مجموعه ی ساده از قوانین و الزامات که چگونگی طراحی شماره های نسخه و افزایش آن را دستور میدهد را پیشنهاد می‌کنیم.

نسخه بندی معنایی یک سند پارسی (ترجمه شده) توسط تیم usabli.ca است که در مورد نسخه بندی معنایی در نرم‌افزارها توضیح می‌دهد و به شما راه حل‌هایی عملی در جهت کنترل نسخه‌های برنامه‌تان ارائه می‌کند.

جهت مشاهده وبسایت به آدرس http://www.semver.ir مراجعه نمایید.

 


وبنا - معاون مركز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از رایزنی این مركز برای بیمه شدن صاحبان پایگاه های اینترنتی فرهنگی و غیر انتفاعی خبر داد.

محمد صادق افراسیابی در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا با بیان اینكه پایگاه های اینترنتی از نظر تولید محتوا به چند دسته تقسیم می شوند افزود: بر اساس دسته بندی های صورت گرفته، آن دسته از پایگاه های اینترنتی كه از نظر محتوایی با رویكردهای وزارت ارشاد مرتبط هستند، از حمایت های این مركز بهره مند خواهند شد.

این مقام مسوول در مركز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: در همین راستا، توافقاتی با صندوق بیمه هنرمندان به منظور بیمه مدیران مسوول پایگاه های اینترنتی فرهنگی و غیر انتفاعی صورت گرفته است.

افراسیابی در پاسخ به این سووال كه آیا حمایت مركز رسانه های دیجیتال، مدیران مسوول پایگاه های اینترنتی خبری را نیز در برمی گیرد یا خیر؟گفت: مركز رسانه های دیجیتال، متولی پایگاه های اینترنتی فاقد محتوای خبری است و حمایت از سایت های خبری بر عهده معاونت مطبوعاتی قرار دارد.

معاون مركز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال با بیان اینكه نشریات الكترونیك از طریق معاونت مطبوعاتی حمایت می شوند افزود: نشریات الكترونیك سایت هایی هستند كه در فضای اینترنت و فضای مجازی، گزارش، خبر و عكس خبری منتشر می كنند.


 
شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به webna-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به webna@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته