مسوولان قضایی با تمدید مرخصی حسن اسدی زیدآبادی، عضو شورای مرکزی سازمان دانش آموختگان ایران (ادوار تحکیم وحدت) مخالفت کردند و او عصر روز گذشته به زندان اوین بازگشت.
به گزارش ادوارنیوز، حسن اسدی زیدآبادی مسوول کمیته حقوق بشر سازمان ادوار تحکیم وحدت که به اتهام اجتماع و تبانی به قصد برهم زدن امنیت ملی، تبلیغ علیه نظام، توهین به رییس جمهور، شرکت در تجمعات غیرقانونی و تشویش اذهان عمومی از سوی شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب اسلامی به ریاست قاضی مقیسه به پنج سال حبس تعزیری محکوم شده است در پی عدم موافقت دادستان تهران با تمدید مرخصی وی عصر روز دوشنبه ۲۶ تیرماه ۱۳۹۱ به زندان اوین بازگردانده شد.
این عضو ارشد سازمان ادوار تحکیم وحدت در ۳۱ مرداد ماه سال ۸۹ برای دومین از سوی نهادهای امنیتی بازداشت و در و از آن زمان تاکنون تنها دوبار به مرخصی کوتاه مدت آمده است.
اسدی پیش از این نیز در ۱۲ آبان ماه سال ۸۸ توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده بود.
هم اکنون به غیر از حسن اسدی، احمد زید آبادی دبیر کل سازمان دانش آموختگان ایران، عبدالله مومنی سخنگو و همچنین علی جمالی و علی ملیحی دو تن از اعضای شورای مرکزی این سازمان سیاسی در زندان های رجایی شهر و بند ۳۵۰ زندان اوین به سر می برند.
خبرگزاری رويترز روز سه شنبه از کشف يک «حمله جاسوسی اينترنتی در حال پيشرفت» توسط کارشناسان امنيتی خبر داد که برخی کشورهای خاورميانه، به ویژه ايران را هدف قرار داده است.
اين کارشناسان می گويند، حملات جاسوسی اينترنتی همچنان ادامه دارد و در همین زمینه ويروس جاسوسی اينترنتی جدیدی به نام تروجان «مهدی» کشف شده که در آن برای اولین بار از ابزار ارتباطی نوشته شده به زبان فارسی استفاده شده است.
به گزارش رادیوفردا، شرکت امنيتی اسرائيلی «سکيولنت» و شرکت روسی کاسپرسکی، سازنده نرم افزارهای امنيت اينترنتی گفته اند که اين ويروس که گمان می رود از هشت ماه اخير فعال شده است، تاکنون بيش از ۸۰۰ مورد قربانی داشته است.
هدفهای اين ويروس شامل شرکتهای زيربنايی حساس، رايانه های دانشجويان مهندسی، موسسات خدمات مالی و سفارتخانه های رسمی دولت ها در پنج کشور خاورميانه بوده و بيشترين آلودگی به اين ويروس در کشور ايران گزارش شده است.
اين شرکت ها گفته اند که نمی دانند چه کسانی پشت اين حمله اينترنتی هستند و آيا سازنده اين ويروس دولت بخصوصی است يا نه.
به گزارش رادیوفردا، «آويو راف»، مدير متصدی بخش تکنولوژی شرکت سکيولنت گفته است که مطئنا يک شخص که فارسی را خيلی روان بلد است (در نوشتن اين برنامه) دست داشته است، اما اينکه تيم نويسندگان اين ويروس چه مليتی دارند، معلوم نيست.
هر دو شرکت امنيت اينترنتی اذعان داشته اند که ويروس تروجان «مهدی» به مهاجمان اجازه می دهد که فايلهای کامپيوتر آلوده شده را سرقت کنند و ايميلها و پيام های کوتاه (چت) را نظارت کنند.
اين ويروس همچنين می تواند صداها را ضبط کند، کليدهای فشار داده شده در صفحه کليد کامپيوتر را ثبت کند و از فعاليتهايی که در صفحه مونيتور کامپيوتر نشان داده می شود، عکس برداری کند.
اين شرکتها گفته اند که به اعتقاد آنها چندين گيگابايت از اطلاعات کامپيوترهای مورد هدف قرار گرفته به بيرون ارسال شده است.
آقای راف گفته است که کسانی در حال تلاش برای ايجاد پرونده ای در مقياس بزرگ از برخی چيزها هستند، اما نمی دانيم که آنها نهايتا دنبال انجام چه کاری هستند. قبلا، محققان مسائل اينترنتی گفته بودند که ويروس های جاسوسی «فليم» که اوايل سال جاری و «دوکو» که سال گذشته کشف شد، به احتمال بسيار زياد از طرف يک يا چند دولت پشتيبانی می شوند.
سکيولنت و کاسپرسکی به اين خاطر نام حمله اينترنتی جديد را «مهدی» - که اشاره به منجی موعود اسلام در مذهب شيعه است- گذاشته اند که شواهد نشان می دهد، مهاجمان برای گسترش برنامه ويروس جاسوسی در کامپيوتر مورد هدف قرار داده شده، از پوشه ای با همين نام برای راه اندازی پروژه استفاده کرده اند.
همچنين، يک فايل متنی با نام «mahdi.txt» در برنامه نرم افزار مخرب آلوده کننده کامپيوترهای آلوده شده قرار گرفته است.
ندای سبز آزادی - در شرایطی که مدیران وزارت نیرو پیشتر از در پیش بودن خاموشی های گسترده در شهرهای مختلف کشور در فصل تابستان خبر داده بودند مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ این هفته گفته که «اگر مردم تنها در ۴۰ روز گرم سال در ساعت اوج مصرف یعنی ۱۳ تا ۱۵ و ۱۸ تا ۲۳ در مصرف برق صرفه جویی کنند، مشکلی نخواهیم داشت.»
سید محمد هاشمی در سخنرانی پیش از خطبههای نماز جمعه تهران گفته که «اگر در طول ۱۰ روز اوج مصرف صرفهجویی انجام شود ۴۰۰ میلیارد تومان برای دولت صرفهجویی ایجاد شده که راهکارهای متعددی برای صرفهجویی نیز وجود دارد.»
پیش از این وزارت نیرو نسبت به احتمال قطعی برق در تابستان امسال هشدار داده بود و از مردم خواسته بودند تا در مصرف برق ۵ تا ۱۰ درصد صرفهجویی کنند.
همچنین دولت از افزایش قطعی قیمت آب و برق و واقعی شدن قیمت این دو حامل انرژی در فاز دوم اجرای قانون هدفمندی یارانهها خبر داده بود.
پیامکهای تبلیغاتی گران میشود
به دنبال اعمال ممنوعیت تبلیغ کالاهای خارجی در تبلیغات شهری و رسانههای جمعی، طی روزهای اخیر اخباری درخصوص تلاش مسئولان برای ایجاد محدودیت در تبلیغ کالاهای خارجی از طریق پیامک تلفن همراه نیز منتشر شده است.
رضا باقری اصل مشاور معاون وزیر ارتباطات در گفتگو با رسانه ها در خصوص این که «چنین محدودیتی برای تبلیغات پیامکی نیز در نظر گرفته شده است؟»، گفته که «قاعده و قانونی برای این ممنوعیت وجود ندارد.»
با این حال باقری اصل می گوید «بهترین کار، تغییر در شیوه تعرفهگذاری است، به این صورت که قیمت برای تبلیغ کالاهای خارجی بالا تعیین شود و برای داخلیها تخفیف درنظر گرفته شود.»
اعمال محدودیت در تبلیغات کالاهای خارجی در حالی در هفته اخیر در دستور کار مسئولان دولتی قرار گرفته که براساس اخبار منتشر شده در رسانه های رسمی، واردات بی رویه کالا و مایحتاج عمومی مردم روند رو به رشدی را داشته است.
چندی پیش عبداللهی از مسوولان شهرداری تهران که مدتی است طرح جمع آوری تبلیغات شهری را در دستور کار خود قرار داده است، با انتقاد از اقدام دولت در واردات کالاهای خارجی گفته بود «زمانی که مسوولان ذیربط اجازه ورود کالا به داخل کشور را میدهند و همچنین اجازه تبلیغات میدهند ما باید چه کاری را انجام دهیم؟»
سفر غیرمنتظره مدیران سامسونگ به تهران
در خبرها آمده بود که تعدادی از مدیران ارشد شرکت سامسونگ به ایران سفر غیرمنتظره ای داشته و جهت انجام مذاکراتی با مسئولان کشور در تهران به سر می برند.
با این حال محمدحسین برخوردار رئیس مجمع عالی واردات در پاسخ به چرایی سفر غیرمنتظره مدیران سامسونگ به ایران گفته که «مدیران سامسونگ با هدف تجارت نیامدهاند و اهداف دیگری دارند.»
کره جنوبی مدتی پیش اعلام کرد که از خرید نفت ایران یا بیمه کردن نفتکشهای ایرانی خودداری خواهد کرد. ایران هم در پی این اتفاق اعلام کرد که واردات کالا از کره را محدود خواهد کرد.
واکنش متقابل ایران به تهدید کرهایها باعث شد که آنها خیلی زود برای جلوگیری از هرگونه تاثیر منفی بر روابط تجاری با ایران وارد مذاکره شوند.
فروش گسترده کالاهای کره ای در ایران در حالی است که نمونه های مشابه داخلی آنها نیز وجود دارد، اما تحت تاثیر همین واردات بی رویه با مشکل مواجه شده است.
سامسونگ و ال جی دو برند لوازم خانگی کره جنوبی در سال ۹۰ بیش از دهها میلیارد دلار در بازار ایران فروش داشتهاند.
یک عضو انجمن لوازم خانگی با اشاره به اشتغال ۱۰۰ هزار نفر در صنعت لوازم خانگی ایران میگوید: «در حال حاضر بیش از ۵۰ درصد ظرفیت کارخانههای داخلی غیرفعال است و طی سالهای اخیر حدود ۱۰ کارخانه تعطیل شدهاند.»
قطر پس از گاز به سراغ زمین های کشاورزی ایران آمد
به نظر می رسد پس از ناکامی ایران در رقابت با قطر در بخش پتروشیمی و انتشار خبر «تاراج ماهانه بیش از هزار میلیارد تومان از منابع نفت و گاز ایران توسط این کشور» از سوی نمایندگان مجلس شورای اسلامی و همچنین جذب نیروی انسانی توانا و با تجربه صنعت پتروشیمی ایران با پیشنهاد حقوق و مزایای مناسب برای فعالیت در واحدهای پتروشیمی قطر، این کشور حاشیه خلیج فارس این بار در بخش کشاورزی نیز سرمایه گذاران خود را به بازار ایران روانه کرده تا با اجاره بلند مدت زمین های کشاورزی و بهره برداری از آن به سودهای کلان دست یابند.
در این زمینه عباس رجایی رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس از بررسی مغایرتهای قانونی اجاره بلندمدت زمینهای کشاورزی به قطری ها خبر داده و گفته که «سرمایه گذاری خارجی باید توان تولید داخل را افزایش دهد، نه اینکه خارجیها بیایند، تولید کنند و ببرند.»
رجایی درباره اینکه که «کشور قطر اعلام آمادگی کرده از طریق اجاره بلندمدت زمینهای کشاورزی در بخش کشاورزی کشورمان سرمایهگذاری کند»، می گوید: «بر اساس قانون سرمایهگذاری، مالکیت زمین در اختیار کشور سرمایهگذار قرار نمی گیرد و سرمایه گذار خارجی تنها میتواند در زمینه بخشهای خاص سرمایهگذاری کند.»
وی با اشاره به آن که «در "قانون سرمایهگذاری" به استفاده از توان داخلی تاکید شده است» میگوید: «اگر قرار است سرمایهگذاری آنها توان داخل ما را افزایش دهد مخالف نیستیم اما اینکه بیاییم و صرفا مجموعهای را در اختیار خارجیها بگذاریم که آنها تولید کنند و ببرند و نقشی در تولید کشور ما نداشته باشند مخالفیم.»
شایان ذکر است در حال حاضر قطر به عنوان مهمترین شریک ایران در میادین مشترک گاز به طور متوسط روزانه ۳۶۰ میلیون متر مکعب گاز طبیعی از پارس جنوبی برداشت میکند که گفته شده به زودی ظرفیت تولید گاز خود را به ۴۵۲ میلیون متر مکعب افزایش می دهد.
نکته جالب توجه، تبلیغات گسترده شرکت های پتروشیمی قطری در پایگاه های اینترنتی ایرانی برای جذب متخصصان کشورمان است که با انفعال و سکوت مقام های مسئول همراه است.
طلا مرز ۷۰۰ هزارتومان را درنوردید
در بازار طلا و ارز در جریان معاملات امروز بازارهای جهانی، بهای هر اونس طلا ۴ دلار و ۱۰ سنت گران شد و به یک هزار و ۵۹۲ دلار و ۷۰ سنت رسید.
این رشد قیمت در پی کاهش ارزش برابری دلار آمریکا در برابر ارزهای عمده و نیز افت شاخص های سهام در بازارهای مالی رخ داد.
در بازار داخلی هر چند نرخ دلار آزاد امروز، ساعاتی بین ۱۹۱۰ تا ۱۹۲۰ تومان نوسان کرد ولی بعداز ظهر امروز عقب نشینی دلار آغاز شد.
بر همین اساس تاثیر رشد قیمت جهانی طلا سبب شد که قیمت سکه طرح جدید با ۴ هزار تومان رشد ۷۱۰ هزار تومان شد و طرح قدیم به ۷۱۳ هزار تومان رسید که نسبت به روز گذشته ۴ هزار تومان رشد قیمت داشت.
نیم سکه بدون تغییر ۳۵۵ هزار تومان، ربع سکه با ۵۰۰ تومان افت ۱۸۱ هزار تومان و سکه یک گرمی هم ۵۰۰ تومان کاهش یافت و به ۱۰۸ هزار تومان رسید.
همچنین هر گرم طلای ۱۸ عیار ۷۲ هزار و ۵۰۰ تومان، اونس جهانی با ۹ دلار کاهش ۱۵۸۵.۷ دلار و قیمت دلار با ۲ تومان افزایش قیمت ۱۹۱۰ تومان برای فروخته شد.
مدیر رادیو قران در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا ربنای استاد محمدرضا شجریان پخش می شود یا خیر؟ با اندکی سکوت گفت: بهتر است این سوالتان را پس بگیرید.
جریان حذف صدای مناجاتهای شجریان پس از انتخابات ریاست جمهوری آغاز شد. زمانی که محمدرضا شجریان نسبت به استفاده از آثارش در برنامه های صدا و سیما بر علیه اعتراضات مردمی اعتراض کرد.
به گزارش آریا، محمدحسین محمدزاده،مدیر شبکه رادیوقرآن درخصوص هدیه ویژه این رادیو به مخاطبین اظهار داشت: پخش مستقیم دیدار جامعه قرآنی با مقام معظم رهبری هدیه ویژه رادیو قرآن به مخاطبین است.این دیدار مهم ترین رویداد قرآنی در کشور است.زیراهرسال طرح تازه ای از سوی ایشان برای گسترش قرآن مطرح می فرمایند.سال گذشته مقام معظم رهبری بحث حفظ ملی را عنوان نمودند.
وی درپایان درپاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا ربنای استاد محمدرضا شجریان پخش می شود یا خیر؟ با اندکی سکوت گفت: بهتر است این سوالتان را پس بگیرید.
مراسم سالگرد شهدای جنایت کهریزک، عصر روز پنجشنبه در مسجد نور واقع در میدان فاطمی تهران برگزار خواهد شد.
به گزارش کلمه، خانواده شهدای کهریزک با انتشار اطلاعیه ای از برگزاری مراسم سالگرد فرزندانشان خبر دادند. در این اطلاعیه آمده است:
بنام الله که همه به سوی او رجعت می کنیم
سومین سالگرد عروج مظلومانه فرزندان عزیزمان را گرامی میداریم و بیادشان (امیر- محسن- محمد) به سوگ می نشینیم (جوادی فر- روح الامینی- کامرانی)
بر اساس این گزارش، زمان این مراسم، پنج شنبه ۲۹ تیر ماه از ساعت ۶٫۵ تا ۸ بعد از ظهر و مکان آن، مسجد نور واقع در میدان فاطمی تهران اعلام شده است.
جنایات بازداشتگاه کهریزک پس از آن اتفاق افتاد که مرتضوی و دو تن از زیردستان او به نامهای قاضی حداد و قاضی حیدری فرد، برخلاف قانون دستور انتقال گروهی از بازداشت شدگان اعتراضات خیابانی به بازداشتگاه نیروی انتظامی در منطقه کهریزک واقع در جنوب تهران را صادر کردند.
این سه قاضی هنوز محاکمه نشده اند، اما گروهی از ماموران نیروی انتظامی در این پرونده محاکمه شدند که دو تن از آنها به اعدام محکوم شدند؛ اما خانواده های قربانیان از آنها گذشت کردند و خواستار محاکمه و مجازات آمران و عاملان اصلی شدند.
در ماجرای کهریزک، علاوه بر سعید مرتضوی، حسن حداد و علی اکبر حیدری فرد؛ در گزارش های تایید نشده از نقش افراد بانفوذ و بلندپایه ای همچون سردار رادان، سردار صدرالاسلام، حسین فدایی و … نیز سخن به میان آمده که هیچ گاه از طرف نهادهای رسمی تایید یا تکذیب نشده است.
در این بازداشتگاه، دهها تن از جوانان بازداشت شده زیر شکنجه قرار گرفتند و کشته شدن دست کم چهار تن از آنها مورد تایید قرار گرفته است، که حکومت سه مورد از آنها را در پرونده های قضایی به رسمیت شناخته است:
۱- امیر جوادی فر. او دانشجوی مدیریت دانشگاه آزاد قزوین بود که او نیز در جریانِ درگیری های پس از انتخابات در روز ۱۸ تیر بازداشت شده بود. پیکر بی جان این جوان ۲۵ ساله، در حالی به خانواده اش تحویل داده شد که خانواده ی امیر بنا به تصمیمِ شخصی امیر، خودشان تصمیم گرفته بودند برای احترام به قانون او را تحویل پلیس امینت بدهند.
در گزارش هیات تحقیق و تفحص از حوادثِ بعد از انتخابات نیز تاکید شده بود؛ چون امیر جوادی فر در زمان دستگیری مورد ضرب و شتم قرار گرفته و نامبرده از نظر جسمی ضعیف شده و توان مقاومت در برابر صدمات کهریزک را نداشت جان باخت اما علی جوادی فر پدرِ امیر جوادی فر در زمان خاکسپاری فرزندش گفت: امیر در بیمارستان فیروزگر بستری بود، چکاب کامل شده بود، یک شب در بیمارستان خوابید، صحیح و سالم بود و با پای خودش تحویل پلیس پیشگیری داده شد با دست خودم، قبل از اینکه به پلیس برود نوشابه خورد، خنده کرد و گفت دو روز دیگر بر می گردم، ولی پسرم رفت … وقتی خودم با دست های خودم به پلیس تحویل دادم چرا جسد را به من تحویل دادند؟ من چون می دانستم پسرم عاری از هرگونه قصور بود اگر لحظه ای فکر می کردم تقصیری دارد که تحویلش نمی دادم، فراری می دادم، من تحویلش دادم ولی الان فکر می کنم احترام به قانون اشتباه است، من دادم را به کی بگویم، بر اساس قانون رسیدگی بکنند و مسببین این حادثه و آمران را معرفی و محاکمه کنند.
بابک جوادی فر برادر امیر جوادی فر نیز گفته است: من خودم سراغِ تک تک کسانی که با امیر در کهریزک بوده اند رفته ام، کسانی که به ما گفتند امیر در روزهای آخر بینایی اش را از دست داده بود، کسانی که می گفتند به دلیل آلودگی فضای بازداشتگاه پس از ضرب و شتم، چشم های امیر چرک کرده بود و دیگر بینایی کامل نداشت تا بتواند به تنهایی راه برود. سراغ کسانی رفته ام که زیر بغل امیر را می گرفتند تا موقع راه رفتن به در و دیوار نخورد. امیر در اتوبوسی که ساعت دوازده و نیم ظهر روز بیست و سوم تیر آنها را از کهریزک به اوین منتقل می کردند، به دلیل ضرب و شتم هایی که شده بود، حالش بد می شود، او را پیاده می کنند و بعد روی زمین می خوابانند. با کسی که مراقبت پزشکی می دانست و از اتوبوس پیاده شد و به امیر تنفس مصنوعی داده بود هم صحبت کردم، می گفت؛ امیر موقع تنفس مصنوعی خون بالا آورده بود. بعد از آن، امیر را دیگر به بیمارستان منتقل نکردند، شاید اگر به بیمارستان منتقل می شد، حالا امیر زنده بود.
۲- محمد کامرانی. او جوان ۱۸ ساله ای بود که در جریان اعتراضات ۱۸ تیر سال ۸۸ بازداشت شد. به گفته ی خانواده ی محمد کامرانی، این جوان در حالیکه خود را برای کنکور پزشکی آماده می کرد در جریان درگیری های نزدیک به دانشگاه تهران دستگیر شد و سپس به دلیل شکنجه، ضرب و شتم و جراحاتی که بر بدن او مشاهده می شد، در بیمارستان مهر جان باخت.
علی کامرانی، پدر محمد کامرانی گفته است: پسر من حتی سن قانونی برای رای دادن هم نداشت، در تجمع هم نبود، اما کسانی به اسم لباس شخصی دستگیرش کردند، او را بی رحمانه مورد ضرب و شتم قرار دادند و بعد بچه ای که در کما بود و تب شدید داشت را با غل و زنجیر به تخت بیمارستان لقمان بسته بودند تا زمانی که پس از انتقال به بیمارستان مهر تهران، دیگر جان اش را از دست داد.
وی گفته بود: خدا می داند چه به روزمان آمد وقتی در دادگاه متهمان پرونده ی کهریزک حرف های کسانی که در همان بازداشتگاه بوده اند را در مورد جنایت های رخ داده شنیدیم، یعنی بعد از برگزاری دادگاه من و مادر، دو خواهر و برادر محمد نتوانستیم بخوابیم…شب دادگاه ما روانی شدیم، دیوانه شدیم از این همه دردهایی که شنیدیم. فیلم دادگاه متهمان کهریزک را نشان دهند تا عمق فاجعه را مردم ببینند . آمران باید محاکمه شوند. ولله برای همه مردم سوال است که لباس شخصی ها از کجا دستور می گیرند، از کجا حمایت می شوند؟ امنیت کشور دست چند ارگان است؟
پدر محمد کامرانی پس از مطلع شدن از جان باختن فرزند خود، به هاشمی شاهرودی شکایت نامه ای نوشت که در آن نام سعید مرتضوی را به عنوان کسی که دستور انتقال زندانیان به کهریزک را داده بود قید کرده است و آقای شاهرودی نیز در ذیل نامه دستور پیگیری داده بود و در کنار این اقدام، او همچنین نامه ای به رهبری می نویسد که آیت الله خامنه ای نیز دستور پیگیری را در ذیل نامه آقای کامرانی می نویسد.
۳- محسن روح الامینی. او نیز در روز پنج شنبه ۱۸ تیرماه، بنا به گزارشِ شاهدانِ عینی توسطِ لباس شخصی ها دستگیر و به ساختمان نیروی انتظامی تهران بزرگ واقع در خیابان کارگر در نزدیک میدان انقلاب برده و صبح روز جمعه ۱۹ تیرماه آنها را با تعدادی اتوبوس به دو مقصد زندان اوین و اردوگاه کهریزک منتقل می کنند.
حسین علایی از سرداران سابق سپاه پاسداران در نامه ای سرگشاده ماجرای جان باختن محسن روح الامینی را اینگونه افشا کرد که فردی به دفتر کار آقای عبدالحسین روح الامینی پدرِ محسن زنگ زد و به ایشان گفت: شما که از مسؤولین هستید، چرا سراغ پسرتان را نمی گیرید؟ آقای روح الامینی می گوید که دو هفته به دنبال فرزندش همه جا را گشته است و هیچ کس از وی خبری نداد اما در همین مکالمه ی تلفنی به وی تسلیت می گویند و سپس نشانی محلی را که باید به دنبال فرزندش برود را نیز در اختیارش قرار می دهند.
در همین نامه به نقل از پدرِ محسن روح الامینی آمده است: راه افتادم و به پزشکی قانونی رفتم. مشخص شد که فرزندم را وقتی که گرفته اند مورد ضرب و شتم شدید قرار داده و او را مجروح کرده اند. جنازه اش را که دیدم متوجه شدم که دهانش را خرد کرده اند. فرزندم انسان صادقی بود. دروغ نمی گفت. مطمئنم هرچه از او سؤال کرده اند، درست پاسخ داده است. آنها احتمالاً نتوانسته اند، صداقت او را تحمل کنند و وی را به شدت، کتک زده و زیر شکنجه کشته اند. با عنایت مسؤولین، پرونده پزشکی او را مطالعه کردم، محل فوت او را لاک گرفته بودند. مشخص شد که بعد از مجروح شدن، به او نرسیده اند تا خون او عفونی شده و دچار تب شدید بالای ۴۰ درجه گردیده و از شدت تب، دچار بیماری مننژیت شده است. او را ساعت سه و نیم بعد از ظهر چهارشنبه به عنوان فرد مجهول الهویه به بیمارستان شهدای تجریش منتقل و صبح روز پنج شنبه جسد او را به سردخانه تحویل می دهند.
عبدالحسین روح الامینی کمی بعد افشا کرد که رامین آقازاده قهرمانی، چهارمین قربانی جنایات کهریزک است که در اثر ضرب و شتم جان باخت اما خانواده او به دلیلِ فشارهای نهادهای امنیتی تا کنون سکوت اختیار کرده اند. سکوتی که چندی بعد شکست.
۴٫ رامین آقازاده قهرمانی. این جوان ۳۰ ساله ایرانی، چهارمین قربانیِ بازداشتگاه کهریزک بود که در جریان اعتراضات پس از انتخابات دستگیر شد اما تنها چند روز بعد از آنکه آزاد شد، در اثر ضرب و جرح شدید جانش باخت.
رضا آقازاده قهرمانی برادر رامین آقازاده قهرمانی بعد از دو سال در مورد نحوه جان باختن برادر خود و پیگیری های خانواده اطلاع رسانی کرد. وی گفت: ما همان روزهای اول که این اتفاق افتاد یک سری مطالب را به برخی روزنامه ها دادیم و آنها هم گزارش هارا به نقل از خودشان منتشر کردند؛ ولی خب شرایط به گونه ای بود که مصاحبه ای انجام ندادیم. ما اصلا نمی دانستیم تحت چه شرایطی و چگونه این ماجرا را پیگیری کنیم تا اینکه همان روزهای اول که پرونده ی کهریزک مطرح شده بود، ابتدا آقای کامرانی و بعد آقای روح الامینی پدران تو تن از کشته شدگانی که مقامات جمهوری اسلامی مسولیت قتلِ آنها در کهریزک را پذیرفتند هم تماس گرفتند و بعد موضوع را در رسانه ها هم مطرح کردند.
پس از آن مادر رامین آقازاده قهرمانی نیز در مورد جزییات ماجرای احضار تا کشته شدن فرزندنش در اثر ضرب و شتم در زندان چنین توضیح داد: با دست های خودم بچه ام را تحویل دادم. همین عذاب وجدان دارد بدبختم می کند، این عذاب وجدان دارد مرا داغون می کند. وقتی او را می بردم که تحولیش بدهم در میان راه گفتم چه کار کردی مامان، گفتم هیچ کاری نکردم، گفتم خب یک سوالی از او می کنند و عصر بر می گردد… اما عصر که شد دیدم برنگشت، بعد با پدرش عصری رفتم همان کلانتری به من گفتند خانم پسر شما را کهریزک نمی برند، از همین جا بر می گردد خانه. دنبال یک سرباز دویدم، گفتم من هم مادرم، دارد جگرم می سوزد، به من بگو با بچه من چیکار کردند، گفت خانم، من هم اطلاع ندارم، بروید داخل سوال کنید. رفتم داخل به من گفتند، هیچی نیست، تا غروب می آید، اما صبحش فرستادند کهریزک، که رفتن همان شد و دیدارمان ماند به قیامت…
وی ادامه داد: پسرم بعد از آزادی چهارده روز پیش ما بود و بعد تمام کرد، اولین بار بود که پسرم زندانی شده بود و من حتی رویم نمی شد از او بپرسم که در زندان چه گذشته، می گفتم جوان هست شاید ناراحت شود اگر چیزی از او بپرسم. فقط اشک می ریختم. ولی جای زخم ها و ضربه ها را روی تن پسرم می دیدم، پاهایش زخم بود، گردنش باد کرده بود، اصلا فکر نمی کردم، شبی که از اوین آزادش کردند گفتند فیش حقوقی بیارید و بچه را ببرید، برادرهاش رفتند رامین را آوردند، همین فقط همین خاطره مانده از آن شب به بعد…
وی در مورد پیگیری های قضایی تصریح کرد: چه تاثیری به حال من دارد اگر چهارنفر را محاکمه کنند، یا چند مقصر را اعدام و زندانی کنند. بچه ام را از دست دادم، الان دو سال که رفته، هر وقت کلید به در می زنند، می گم این رامین هست، اصلا باورم نمی شود رامین کنارم نیست…. چرا به چه گناهی؟ بر فرض اگر جرمی داشت آیا باید بکشند؟
عضو کمیته مزد استان تهران اعلام کرد: امسال بیش از ۵۰ درصد از کارگران از کمکهای غیر نقدی کارفرمایان بیبهره شدند.
علی توفیقی با انتقاد از عدم تخصیص بسته حمایتی دولت در ماه رمضان، به ایلنا گفت: دولت با توجیه اینکه کارگران از کمکهای غیر نقدی برخوردار میشوند از ارائه بسته حمایتی به کارگران خودداری میکند. این در حالیست که کارفرمایان به دلیل وضعیت بحرانی واحدهای تولیدی دیگر قادر به ارائه کمکهای غیر نقدی نیستند.
این فعال کارگری ادامه داد: هم اکنون به دلیل افزایش بیرویه نرخ اقلام مصرفی سبد هزینه کارگران دیگر قادر به تامین معیشت خانوار خود نیستند.
آیت الله هاشمی رفسنجانی، رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام، گلایه ها از اوضاع سياسي، اقتصادی و فرهنگی جامعه را به حق و تأسفبار خواند و گفت که وضع موجود، نتيجه سوءمديريتها است.
به گزارش ایلنا، رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام در ديدار جمعی از طلاب و فعالان سياسی استان قزوين افزود: آنچه بيش از مشكلات اقتصادي مردم و به خصوص جوانان را آزار ميدهد، تشديد آلودگي جامعه به دروغ، تهمت، فساد و تبعيض است.
هاشمی اضافه کرد: اگر ما مردم را صاحبان اصلي نظام و انقلاب و موفقيتها را مرهون حضور وفادارانه آنان ميدانيم، نبايد اجازه دهيم عدهاي تندرو نظام را از پشتوانه مردمياش خالي و به جاي آنان تصميم بگيرند.
محمد نوری زاد، کارگردان و نویسنده منتقد رهبر جمهوری اسلامی دومین قسمت از فیلم کوتاه خود با عنوان «شعبون بیمخها» را منتشر کرد.
برای دیدن قسمت اول فیلم اینجا را کلیک کنید
آقای نوری زاد در توضیح این فیلم نوشته است:
من دراین فیلم بسیار صریح و بدون لکنت با رهبر صحبت کرده ام و به او نشان داده ام که شعبون بی مخ ها عمله های بیت رهبری هستند و محاکمه ی آنان بمثابه محاکمه ی خود ماست. در این فیلم به رهبر گفته ام: به لحاظ حقوق شهروندی چرا شما با سایر مردم برابر نیستید؟ و چرا این برابری که در قانون بدان تأکید شده امروزه به یک طنز منجرشده؟ به حادثه ی خونین کوی دانشگاه پرداخته ام. و این که چرا بانیان این حادثه که بسیجیان چماق بدست بوده اند، باوجود تأکید شما، محاکمه و مجازات نشدند؟ و خودم دلیل این رویگردانی حیرت انگیز را بازگفته ام. سرآخر با نمایش فیلم هایی از شقاوت شعبون بی مخ ها، به رهبر گفته ام ما دوست نداریم سرنوشت قذافی برای شما رقم بخورد. اما چرا باور نمی کنید که در این کشور هفتاد میلیونی، شما تنها رهبر ده میلیون نفرید، و نه بیشتر… بیش از این نگویم. خودتان تماشا کنید.
بیش از ۱۰۰ «دانشجوی بسیجی» دانشگاه تهران با انتشار نامهای خطاب به احمد جنتی٬ دبیر شورای نگهبان از وی خواستند مانع برخورد برادران لاریجانی با رسانهها و دانشجویان منتقد شود.
به گزارش دیگربان، این نامه روز سهشنبه در واکنش به آنچه «اوج گرفتن اقدامات معنادار دستگاه قضایی در برخورد با تعدادی از فعالان سرشناس دانشجویی و رسانهای انقلابی» خوانده شده منتشر شده است.
در این نامه به اسامی ۱۲ فعال سایبری حزبالله اشاره شده که به خاطر انتقاد از برادران لاریجانی احضار یا دادگاهی شدهاند.
امضاکنندگان این نامه نوشتهاند برخورد مدعیالعموم با فعالان «دانشجویی و رسانهای انقلابی» منتقد یکی از سران قوا {صادق یا علی لاریجانی} روندی «عجیب» بوده که رهبر جمهوری اسلامی نیز «مخالف» آن است.
در پایان این نامه از آقای جنتی خواسته شده این مسئله را «پیگیری کرده تا روند سرخوردگی دانشجویان و فعالان رسانهای انقلابی بیش از این ادامه پیدا نکند.»
دامنه برخورد قوه قضائیه با محافظهکاران منتقد برادران لاریجانی در ماههای اخیر افزایش قابل ملاحظهای داشته که منجر به بروز اعتراضهای گستردهای نیز شده است.
روز گذشته نیز امیرحسن سقا٬ نویسنده وبلاگ «همسه» و یکی از فعالان شبکههای اجتماعی به خاطر نوشتن یادداشتی در انتقاد از برادران لاریجانی در وبلاگ خود بازداشت شد.
بازداشت این فعال سایبری حزبالله با موج گستردهای از انتقادها و اعتراضهای جوانان حزب اللهی همراه شده است و در شبکههای اجتماعی آنان حملات تندی به قوه قضائیه به راه افتاده است.
معاون سیاسی سپاه گفت: نسبت به اعتراضات خیابانی در آستانه انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۲ هشدار داد و هدف تحریم های بین المللی علیه ایران را "از بین بردن آستانه تحمل مردم" دانست.
به گزارش ایسنا، علی اشرف نوری در گردهمایی سیاسی کارکنان مدیریت شهرک محلاتی، گفت: تنها امید دشمنان به تحریمهای به اصطلاح فلجکنندهای است که آقای اوباما ـ رئیسجمهور آمریکا ـ رسماً آنرا اعلام کرد تا شاید بتوانند با فشار اقتصادی و از بین بردن آستانه تحمل مردم، آنها را وادار به اردوکشی خیابانی همچون فتنه ۸۸ کنند و از درون این اتفاق، نتیجه مدنظر خود را در انتخابات ریاست جمهوری ۹۲ بدست آورند.
او در عین حال گفت که "پاسخهای کوبنده" در انتظار اعتراضات احتمالی خواهد بود.
معاون سیاسی سپاه وضعیت فعلی و آنچه که برنامه ریزی دشمن می خواند را یک جنگ تمام عیار نرم دانست و از مسئولان کشور خواست تا با وحدت و همدلی و تبعیت از فرامین رهبر جمهوری اسلامی این توطئه همهجانبه شکست دهند.
معاون سیاسی سپاه در ادامه راهبرد آمریکا را «فشار از بیرون و فروپاشی از درون» خواند و گفت: بنابراین تهدیدات نظامی در راستای بخش اول این راهبرد یعنی «فشار از بیرون» و سناریونویسی برای انتخاباتهای مختلف از جمله انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۲ و تکیه بر تحریمها در راستای بخش دوم راهبرد غرب یعنی «فروپاشی از درون» ارزیابی میشود.
ناوهای آمریکایی آهن پاره است
در همین حال جانشین فرمانده کل سپاه گفت: پاسداران انقلاب اسلامی از بزرگی ناوهای هواپیمابر آمریکا و دشمنان فرامنطقهای هرگز ترسی به دل راه نداده و این تجهیزات در نگاه آنان، "آهنپارهای" بیش نیست.
حسین سلامی در آیین اختتامیه همایش فرماندهان و مسئولین نیروی دریایی سپاه که در مشهد برگزار شد، با بیان اینکه "جنگ ما به نقطه سرنوشتساز و حساسی رسیده است" گفت: ما متحد متعهدی نداریم. همه قدرتهای عالم با وجود اختلافات فاحشی که در بسیاری موارد با یکدیگر دارند در موضوع مقابله با انقلاب اسلامی و نظام مقدس جمهوری اسلامی با یکدیگر اتفاق نظر دارند.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر