-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۱ آبان ۱۵, دوشنبه

Posts from Global Voices Farsi for 11/05/2012

Email not displaying correctly? View it in your browser.
این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.



این پست بخشی از پوشش ویژه‌ی ماست ازاعتراضات ۲۰۱۱/۱۲ در سوریه.

عکاسان از سراسر کشور سوریه در حال رونمایی، به اشتراک گذاری و بایگانی قیام سوریه در قالب عکس‌هایی هستند که تخریب کشور را به نمایش می‌گذارند. با وجود منابع رسانه‌ای محدود، آنچه از سوریه بیرون می آید بیانگر واقعیت وحشتناکی است که متوجه سوریان داخل کشور است در حالی که کشورشان را می‌بینند که به معنای واقعی کلمه پاره پاره می‌شود. با وجود عدم دسترسی به منبع موجهی برای تایید محل عکس ها یا تعداد قربانیان، عکس‌هایی که در ادامه می‌آیند همچنان مشتی نشانه‌ی خروار ویرانی‌های زیرساخت‌ها و مناطق مسکونی در سوریه است.

یکی از صدها نفر از عکاسان، یزن الحمصی، صحنه هایی از تخریب حمص را با ما در میان می‌گذارد. یزن الحمصی خود را این‌گونه معرفی می‌کند:

 يزن الحمصي - ابن حمص العدية - ناشط في الثورة السورية من حي الخالدية ثورة حتى النصر أو الشهادة …

@YazanHomsY: يزن الحمصي - پسر حمص بزرگ، فعال سیاسی در انقلاب سوریه، اهل محله‌ی خالدیه. انقلاب تا پیروزی یا شهادت

الحمصی عکس‌هایش از تخریب ساختمان‌ها در شهر حمص را در صفحه‌ی فیس‌بوک اش پست کرده است. در اینجا دو تا از عکس‌های او را می‌بینید که با اجازه‌ی خودش آورده شده‌اند.

حمص: محاصره‌ی ۱۳۹ روزه‌ی ۱۴ خیابان شهر. شش ماه و ارتش اسد انواع مواد منفجره و موشکی را در تخریب این محله‌ی تحت محاصره به کار بردند. منبع: صفحه‌ی فیس بوک یزن الحمصی. استفاده با کسب اجازه.

بازار قدیمی در حمص بعد از بمباران و آتش‌سوزی. ۱۳ ژوئن ۲۰۱۲. منبع: صفحه‌ی فیس بوک یزن الحمصی. استفاده با کسب اجازه.

شبکه‌ی خبر سوریه (S.N.N.) [عربی] نیز به طور روزمره در به روز رسانی وبسایتش فعال بوده است و با عکس‌هایی از سه شهر اصلی سوریه - حلب، حمص، و دمشق- روند ویرانی‌ها را ثبت می‌کند.

دستچینی از این عکس‌ها را در ادامه می‌بینید:

سوریه - حمص - ۲۱ اکتبر ۲۰۱۲ - خرابی در اثر بمباران توسط نیروهای اسد - عکس از محمد ابراهیم - شبکه‌ی خبر شام | خبرنگار SNN. استفاده با کسب اجازه.

سوریه - حمص - ۲۱ اکتبر ۲۰۱۲ - خرابی در اثر بمباران توسط نیروهای اسد - عکس از محمد ابراهیم - شبکه‌ی خبر شام | خبرنگار SNN. استفاده با کسب اجازه.

سوریه - حمص - ۱۹ اکتبر ۲۰۱۲ - خرابی در اثر بمباران توسط نیروهای اسد - عکس از محمد ابراهیم - شبکه‌ی خبر شام | خبرنگار SNN. استفاده با کسب اجازه.

سوریه - حلب - شهر قدیم - ۱۳ اکتبر ۲۰۱۲ - ویرانی و آتش‌سوزی در اثر موشک‌باران مسجد جامع اموی. منبع عکس: شبکه‌ی خبر شام | SNN. استفاده با کسب اجازه

سوریه - حلب - ۲۳ سپتامبر ۲۰۱۲ - ویرانی در اثر حمله‌ی جتی و موشکی. منبع عکس: شبکه‌ی خبر شام | SNN. استفاده با کسب اجازه.

سوریه - دمشق - محله‌ی تضامن - ۷ سپتامبر ۲۰۱۲ - ویرانی محله در اثر بمباران توسط نیروهای اسد. منبع عکس: شبکه‌ی خبر شام |‌ SNN. استفاده با کسب اجازه.

سوریه - دمشق - شهرستان عربين - ۲۹ اکتبر ۲۰۱۲ - ساختمان ویران‌شده در اثر بمباران مناطق مسکونی توسط نیروهای اسد. منبع عکس: شبکه‌ی خبر شام | SNN. استفاده با کسب اجازه.

این پست بخشی از پوشش ویژه‌ی ماست ازاعتراضات ۲۰۱۱/۱۲ در سوریه.


 


چه چیزی رسانه‌های شهروندی را از رسانه‌های سنتی متمایز می‌کند؟ آیا هنوز می‌توان بین این دو مفهوم خط‌ کشی کرد؟

دبورا مدیروز، نویسنده صداهای جهانی، یادداشت‌های خود [انگلیسی] را از مبحثی در مورد اشکال جدید روزنامه‌نگاری که در جلسه‌ای در کنفرانس جامعه و اینترنت در تاریخ ۲۶ اکتبر ۲۰۱۲ در برلین انجام شده به اشتراک گذاشته است.


 


از سال 2009 تا کنون 4 میلیون نفر به افراد با درآمد روزانه کمتر از 1.25 دلار در روز اضافه شده است. 500000 کودک از مدرسه محروم شده‌اند و 336000 فرصت شغلی به علت بحران مشکلات سیاسی طولانی‌مدت از دست رفته است.

رازوکی وبلاگ‌نویس آخرین گزارش از وضعیت اقتصادی ماداگاسکار را خلاصه [فرانسوی] کرده است.


 


کوستاس واکسوانیس، روزنامه‌نگار یونانی و سردبیر مجله «مدارک داغ» خبر دستگیری خود را از طریق توئیتر منتشر کرد. او چند ساعت پس از انتشار لیستی لو رفته از اسامی ۲۰۰۰ یونانی‌ دارای حساب بانکی در بانک سوئیس در مجله‌اش، پیامی ویدئویی منتشر کرد. این لیست که تحت عنوان «Lagarde list» نام گرفته سال‌ها توسط دولت یونان مخفی شده بود.

(more…)


 
شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به globalvoices-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به globalvoices@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته