-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۱ شهریور ۲۵, شنبه

Latest News from AzadCyber for 09/15/2012

Email not displaying correctly? View it in your browser.
این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا گزینه دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.



کریپتوکَت (Cryptocat) ابزاری امنیتی است که با آن می‌توانید مکالمات‌تان را «شطرنجی» کنید. این سرویس برای تامین امنیت کاربرانی که در کشورهای تحت حاکمیت رژیم‌های سرکوبگر زندگی می‌کنند ساخته شده و کاربری آن بسیار ساده است؛ چیزی در حد چت فیس‌بوک.

این سرویس آنلاین مبتنی بر سیستم PGP مکالمات شما را رمزگذاری می‌کند٬ به‌گونه‌ای که رهگیری آنها برای دیگران اگر نگوییم غیرممکن٬ بسیار دشوار خواهد شد.  ندیم کوبلیسی٬ متخصص  ۲۱ ساله کامپیوتر متولد لبنان و ساکن مونترال کانادا کریپتوکت را طراحی کرده است. پیش از هرگونه توضیح اضافه٬ تاکید می‌کنیم که اگر به هر دلیلی می‌خواهید مکالمات آنلاین‌تان محرمانه بماند٬ تردید نکنید که بهتر است از این سرویس ساده و اپن‌سورس استفاده کنید. از اینجا می‌توانید به سرویس کریپتوکت دسترسی پیدا کنید.

از کریپتوکت می‌توانید حتی برای ارسال فایل هم استفاده کنید و طبعا فایل‌هایی که از این طریق ارسال می‌شوند هم همچون مکالمات آنلاین شما رمزگذاری خواهند شد. برای استفاده ساده‌تر از کریپتوکت٬ می‌توانید از اینجا افزونه مخصوص آن برای مرورگر گوگل‌کروم را دانلود کنید تا هر زمانی که به آن نیاز دارید٬ بلافاصله بتوانید دوستان فیس‌بوکی خود را به مکالمه‌ای محرمانه و کدگذاری‌شده دعوت کنید.

از کریپتوکت می‌توان برای چت‌های گروهی هم استفاده کرد. در چت‌های گروهی٬ حداکثر ۱۰ کاربر می‌توانند وارد شوند. کریپتوکت با مرورگرهای موجود روی گوشی‌های هوشمند آی‌فون و اندروید و بلک‌بری هم سازگار است.

این ویدئو به صورت ساده طرز کار کریپتوکت را نشان می‌دهد:

نکته مهم این‌که کریپتوکت آی‌پی سیستم شما را پنهان نمی‌کند. بنابراین اگر می‌خواهید ضریب امنیت خود را افزایش دهید٬ می‌توانید از طریق ابزارهایی نظیر Tor یا سرویس‌های VPN ابتدا آی‌پی اتصال اینترنتی خود را تغییر دهید و سپس از آن برای رمزگذاری استفاده کنید.

تلاش دولت‌ها برای تجسس و رهگیری ارتباطات شهروندان موجب شده که از اوایل دهه ۱۹۹۰ متخصصان تکنولوژی روی طراحی و توسعه نرم‌افزارهای آزاد و رایگان رمزگذاری داده‌ها کار کنند. اما مساله این بوده و هست که کاربری این ابزارها و نرم‌افزارها همواره دشوار بوده و کاربران عادی٬ ژورنالیست‌ها یا اکتیویست‌ها به همین خاطر توجه شایانی به آن نمی‌کردند. کریپتوکت می‌گوید برای پر کردن این شکاف به میدان آمده.

سرویسی که ندیم کوبلیسی ساخته٬ تحسین تکنولوژی‌نویس‌های رسانه‌های بزرگ دنیا٬ از جمله مجلات وایرد و فوربس و روزنامه‌های وال‌استریت‌ژورنال و نیویورک‌تایمز را برانگیخته. بدیهی است که هیچ سرویس یا نرم‌افزاری وجود ندارد که بتواند امنیت شما را به صورت مطلق تامین و تضمین کند. امنیت٬ تلاش برای کاهش ریسک‌ها است و از بین بردن ریسک‌ها در دنیای آنلاین کاری غیرممکن است.

از آنجایی که فرآیند رمزگذاری کریپتوکت روی مکالمات و چت‌های آنلاین در سرورهای این سرویس انجام می‌شود٬ با هک شدن سیستم کاربر خطری او را تهدید نخواهد کرد و آسیب‌پذیری آن تنها در صورتی ظاهر خواهد شد که هکرها بتوانند به سرورهای مرکزی کریپتوکت نفوذ کنند.

منبع: کمیته حفاظت از روزنامه‌نگاران (CPJ)  


 
شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به azadcyber-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به azadcyber@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته