-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۱ شهریور ۲۴, جمعه

Latest News from 30Mail for 09/14/2012

این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.

 

1391/6/23
  •  

    سمیه توحیدلو
    بر ساحل سلامت

    یک سال گذشت. یک سالی که نه یک سال که بیشتر از آن برایمان حرف و معما داشت. اما بی حرف. در سکوت. همه چیز چرخ خورد و بازی رنگ به رنگ شد. آدم ها جورواجور شدند. خوب ها بد. بدها خوب. یک سال گذشت و بس بود برای اینکه یادم بماند خیلی چیزها مختوم نخواهد شد. یادمان بماند که حساب هست و حساب، دلهایمان را روزی شاد خواهد کرد. لایه های تحقیر هرچند شدید و سوزان رفتنی است و عزت و سربلندی از آن کسانی خواهد شد که راه را از بیراه بخوانند.

    تقویم را که ورق می زنم چشمانم روی ۲۳ شهریور ماه هر سال قفل می شود. روی روز به اصطلاح نمادینی که نمادین نبود اما نماد بود. آنقدر بازی با این کلمه شنیده ام که خنده ام می گیرد از همه نمادها. نمادهایی که روح و غرور آدمیان را درهم می ریزد. یک سال زمان کمی است برای اینکه چرخ برهم خورد، اما در روزگار ما زمانه زود چرخ می خورد. کمی صبر و امیدواری کافیست که به چشم خود نظاره گر چرخ خوردن هایش باشی. چقدر از دیروزی که این مطلب را نوشتم، تا به امروزی که نشسته ام و احساسم را به هم می بافم تفاوت کرده ام. حس تحقیر دیگر در وجودم نیست، آنچه هست – که حتما هست-  درسی است که برای من و ما مانده است.

    امروز حقارت کشورم، سرزمینم و مردمانم در هرکجای این کره خاکی دردناک تر است. امروز سفره نداشته ی ایرانی ای که در هوای لقمه نانی نفتی به یکی دل بست که هفت سال تمام داشته ها را به یکباره دود کرد، بیشتر برایم تحقیر دارد. دلم برای مردم نازنینمان می سوزد که اینگونه تمام سرمایه های اجتماعیشان را از کف داده اند. دلم برای سرنوشت  مردمان امیدواری که هرروز به سمت و سویی گرایش می یابند تا شاید آینده ی خوب و روشن ارزانیشان شود در تب و تاب است. دلم برای ایرانی ِ فشرده شده در تمامی صفحات تاریخ می سوزد که اینچنین تاریخ او را و روزگارش را احاطه کرده و هرچه بر او پیش می آید همانیست که پیشترها بر پدرانش رفته است. امروز به جای فکر کردن به تحقیرها به گسستن پوسته ها فکر می کنم. به رها شدن از فرهنگی که چنینمان کرده است. رها شدن از خودمان.

    یک سال گذشته است و می دانم که تا بوده همین بوده ولی نباید تا هست همین باشد. این را خوب می دانم!


     
     

    1391/6/23
  • سورنا
    بازتاب نفس صبحدمان

    سیاست یعنی وقتی قرار است با دولتی دوستی کنی سفیرت را هم که تکه تکه کنند و دور شهر بگردانند باز خدشه ای به روابط حسنه تان وارد نشود.


     
     

    1391/6/23
  •  

    مهشید
    زنانه‌ها

    شاید ایران از جمله معدود کشورهایی باشد که در آن خواننده با کلاه خود و زره مجبور به خواندن ترانه اش باشد و قبل از اینکه ترانه اش را منتشر کند ، گروه حمایت از او برای اینکه بتواند این آهنگ را بخواند تشکیل می شود.
    این بلایی بود که سر این آهنگ نامجو آمد. بناگاه دیدم که در فیس بوک گروهی برای حمایت از نامجو تشکیل شده و فکر کردم صاحب گروه اشتباهی شاهین نجفی را با محسن نامجو عوضی گرفته . ولی نه . مسئله این بود که نامجو ترانه ای خوانده و قبل از انتشارش ، گروه حمایت از او به خاطر خواندن ترانه اش تشکیل می شود. 
     
    خوب از آنجا که دوستان مبارز و دموکرات ما در دنیای مجازی به عنوان نایب ولی فقیه ، در صدد ممیزی ترانه ها بر آمده اند ، و با چوب الف بر دست ، ترانه سوا می کنند و هیات تشخیص مصلحت ترانه تشکیل میدهند و میگویند که کدام مسئله ضروری است ـ مثلا مسائل شخصی خودشان ، و کدام مسئله غیر ضروری است ـ مثلا هر مسئله ای که مسئله شخصی خودشان نباشد ـ نامجو و هر خواننده ی آوانگارد دیگری چاره ای ندارد جز اینکه با سپر و کلاه خود و زره ، وارد این عرصه شود . 
    خلاصه ، نامجو ترانه ی جدیدی خوانده که احتمالا مجمع تشخیص مصلحت نظام در فیس بوک و حومه آن را خوب تشخیص نمیدهد ، و اخه می داند . اما من از طنز و هجوی که در این ترانه بود خیلی زیاد خوشمان آمد. 

    این ترانه نه شعر خوبی دارد و نه آهنگ خوبی. به نظر من نامجو فقط سیخونک به همین مجامع تشخیص مصلحت که از چپ و راست جای دوست و دشمن را نشان میدهند میزند و این کارش واقعا معرکه است. 

    توصیه ی من این است که از پخش این ترانه برای مادر و مادر بزرگ خود  و برای احتیاط حتی پدر و پدر بزرگ هم ، اکیدن خودداری فرمایید.

    * تیتر از سی‌میل


     
     

    رییس مرکز پیشگیری سازمان بهزیستی:
    1391/6/23


    کاظم نظم‌ده، رییس مرکز پیشگیری سازمان بهزیستی می‌گوید مسائل «جنسی»، «اقتصادی» و «مداخلات» مهم‌ترین دلایل مطرح شده از سوی زوج‌های جوان متقاضی طلاق به سازمان بهزیستی است.

    آقای نظم‌ده این مطلب را در گفتگو با ایسنا بیان کرده و افزوده که بیش از ۶۰ درصد افراد متقاضی طلاق، زوج‌های جوانی هستند که کمتر از ۱۰ سال از زندگی مشترک آنها می‌گذرد.

    به گفته نظم‌ده،  مهم‌ترين دليل كارشناسي براي طلاق اين زوج‌ها، فقدان آموزش لازم مراحل مختلف زندگي و تحكيم خانواده است.

    پیش از این معصومه آباد دبیر کمیته سلامت شورای شهر تهران گفته بود که ایران رتبه چهارم طلاق در جهان را به خود اختصاص داده است.

    منبع: ایسنا


     
     

    1391/6/23


    حسن بتولي، رییس پلیس آگاهی ناجا می‌گوید ساليانه ۶۰ درصد از افرادي كه به زندان منتقل مي‌شوند، فاقد سابقه كيفري هستند.

    به گزارش ایسنا، آقای بتولی این مطلب را در همايش «آموزش انتظامي كاركنان دولت از ماموريت‌هاي پليس آگاهي» بیان کرده و افزوده که ۱۳ میلیون پرونده قضایی در ایران وجود دارد و سالانه ۴ میلیون پرونده نیز به آن اضافه می‌شود.

    به گفته این مقام ناجا این حجم عظیم پرونده قضایی‌ در حالي‌ست که تعداد قضات ایران هفت هزار تن است و با محاسبه اين تعداد سهم بررسي براي هر پرونده در حدود ۴۴ دقيقه مي‌شود.

    بتولي همچنين از تشكيل سالانه 18 تا 20 هزار پرونده كلاهبرداري در پليس خبر داد و گفت: گاهي قربانيان اين پرونده‌ها به 200 تا 300 هزار تن نيز مي‌رسند.

    وي همچنين با بيان اينكه بر اساس آمار بسياري از قتل‌ها در كشورخانوادگي است، اظهار كرد: پليس كه نمي‌تواند در هر خانه يك مامور بگذارد، اما بايد ريشه‌يابي كند كه چند درصد از قتل‌هاي خانوادگي در مورد زنان و شوهراني است كه هر دو شاغل‌اند.

    منبع: ایسنا


     
     

    مرکز آمار:
    1391/6/23


    مرکز آمار ایران می‌گوید که اجاره مسکن در نیمه دوم سال ۹۰ نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن نزدیک به ۶۰ درصد و نسبت به نیمه اول سال ۹۰ نیز «۲۷.۷ درصد» افزایش داشته است.

    این مرکز در آخرین گزارش خود در خصوص «اطلاعات قیمت و اجاره مسکن در نقاط شهری» ایران در نیمه دوم سال ۹۰ که در وب‌سایت رسمی اش منتشر کرده، آورده است که در نیمه دوم سال ۹۰، اجاره خانه در ایران نسبت به نیمه دوم سال ۸۹، رشدی «۵۸.۹ درصدی» داشته است.

    مرکز آمار ایران متوسط بهای اجاره یک متر مربع زیربنای مسکونی در نیمه دوم سال ۹۰ در ایران را «۵۳ هزار و ۲۲۴ ریال» اعلام کرده است.

    بر اساس جدولی که مرکز آمار ایران منتشر کرده است، در میان استان‌های مختلف ایران، بیشترین افزایش قیمت اجاره در تهران به چشم می‌خورد.

    در تهران که در نیمه دوم سال ۹۰، بیشترین سهم معاملات کشور در حوزه اجاره را نیز به خود اختصاص داده است (۳۴.۷ درصد)، قیمت اجاره یک متر مربع زیربنای مسکونی نسبت به نیمه اول سال ۹۰ «۲۱.۷ درصد» و نسبت به نیمه دوم سال ۸۹ نیز «۴۲.۱ درصد» افزایش داشته است.

    این آمار در حالی منتشر شده است که اوایل مردادماه سال جاری، وزیر راه و شهرسازی جمهوری اسلامی اوضاع بازار مسکن در ایران را «مناسب» توصیف کرده بود، ‌اگرچه همان زمان رئیس اتحادیه کشوری املاک اعلام کرده بود که بازا مسکن «به علت گرانی بیش از حد در رکود شدید فرو رفته است».

    منبع: خبرآنلاین و رادیو فردا


     


    شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به 30mail-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به 30mail@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

    هیچ نظری موجود نیست:

    ارسال یک نظر

    خبرهاي گذشته