-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۱ تیر ۲۹, پنجشنبه

Latest News from 30Mail for 07/19/2012

این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.

 

1391/4/28

 

 
پژوهش‌های یک طرح پیمایش آمار اختلالات روان در ایران نشان می‌دهد که مردم ایران به طور متوسط سالی ۳۷۵ تا ۵۰۰ میلیارد تومان برای «گشوده شدن گره از مشکلات» خود به رمالان می‌پردازند.
 
روزنامه اعتماد در شماره امروز چهارشنبه، ۲۸ تیرماه با اشاره به اظهارات آفرین رحیمی‌موقر، مجری طرح پیمایش آمار اختلالات روان نوشت که بر اساس تحقیقات میدانی برآورد می‌شود که ۱۰ درصد جمعیت ایران در طول یک سال برای حل مشکلات اختلالات روان خود به افراد غیرمتخصص مانند رمال و عطار مراجعه کرده و از آنان خدمات دریافت کرده‌اند.
 
بررسی‌های «اعتماد» نشان می‌دهد که هیچ‌ آماری از تعداد افرادی که به رمالان مراجعه می‌کنند در ایران وجود ندارد و اگر پلیس هم آماری در این ارتباط دارد منتشر نکرده است.
 
در عین حال در این گزارش آمده است که می‌توان بر اساس اخبار منتشر شده پلیس در زمینه بازداشت افراد رمال و دعانویس و همچنین برپایه برخی اخبار و پژوهش‌های علمی می‌توان برآورد کرد که بیش از هفت میلیون نفر در سال سری به بازار رمالان، کف‌بینان، طلسم‌گشایی و فالگیری زده‌اند.
 
در این گزارش با استناد به طرح پیمایش آمار اختلالات روان آفرین رحیمی‌موقر اینگونه عنوان شده است که اگر از جمعیت هفت میلیون نفر مورد اشاره فقط یک‌بار در سال به رمالان مراجعه کنند و برای همان یک بار هم ۵۰ هزار تومان پرداخت کنند به رقمی بیش از ۳۷۵ میلیاردتومان می‌رسیم.
 
اطلاعات مرکز اطلاع‌رسانی نیروی انتظامی نشان می‌دهد که زنان اصلی‌ترین مشتریان رمالان هستند و در عین حال بیش از ۸۰ درصد رمال‌های جدید را هم زنان تشکیل می‌دهد که در بین آنها افرادی با تحصیلات دانشگاهی دکترا هم مشاهده می‌شود. رمالان سنتی هم عمدتا از مردان هستند که دارای تحصیلات مکتبی و گاهی بی‌سواد هستند.
 
منبع: اعتماد و مردمک

 
 

1391/4/28

 

 
کارشناسان امنیت اینترنت از کشف یک بدافزار کامپیوتری جدید خبر داده اند که ایران و شماری دیگر از کشورهای خاورمیانه را هدف قرار داده است.
 
این ویروس که "مهدی" نامگذاری شده و قابلیت به سرقت بردن انواع اطلاعات کامپیوتری را دارد، از این جهت منحصر به فرد تلقی می شود که در ابزار ارتباطی آن زبان فارسی دیده می شود.
 
کارشناسان می گویند که تا کنون صدها هدف را که مورد حمله این ویروس قرار گرفته شناسایی کرده اند.
 
پژوهشگران شرکت‌ اسرائیلی «سکولرت» و  شرکت روسی «کاسپرسکی» روز سه‌شنبه ۱۷ ژوئیه (۲۷ تیرماه) اعلام کردند که این بدافزار کامپیوتری حدود ۸۰۰ شرکت را در ایران، اسرائیل، عربستان سعودی، امارات متحده عربی و افغانستان هدف حمله قرار داده است.
 
به گفته این پژوهشگران منبع این بدافزار هنوز مشخص نشده اما به‌نظر می‌رسد که اطلاعات دزدیده شده از کامپیوترهای مورد هدف به سرورهایی در کانادا و تهران منتقل شده است.
 
طبق این گزارش این بدافزار دست‌کم ۳۸۷ کامپیوتر را در ایران و ۵۴ کامپیوتر را در اسرائیل هدف حمله قرار داده است.
 
کارشناسان از اظهارنظر درمورد این که به‌طور مشخص چه اشخاص یا نهادهایی هدف حمله این نرم‌افزار قرار گرفته‌اند، خودداری کرده‌ اما گفته‌اند که شرکت‌های مهم، دانشجویان مهندسی، شرکت‌های خدمات مالی و سفارت‌خانه‌ها هدف این حمله قرار گرفته‌اند.
 
بدافزار مهدی به خرابکاران اینترنتی که از آن استفاده می‌کنند این امکان را می‌دهد که هرگونه فعالیت اینترنتی کاربران ازجمله رمز عبور، ای-میل، تلفن‌ها و ویدیوهای اینترنتی را ضبط کند.
 
این بدافزار هم چنین قادر است از صفحه کامپیوتر و کیبورد عکس بگیرد و صداهای اطراف کامپیوتر را ضبط کند.
 
کارشناسان این بدافزار را مهدی نامگذاری کرده‌اند زیرا به‌نظر می‌رسد که طراحان آن برای اجرای این ویروس اینترنتی از فایلی به همین نام استفاده کرده‌اند.
 
پژوهشگران احتمال داده‌اند که این بدافزار به خاطر هزینه‌بر بودن آن توسط دولت یک کشور ساخته شده است.
 

 
 

رفسنجانی:
1391/4/28

 

 
اکبر هاشمی رفسنجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، روز سه‌شنبه ۲۷ تیرماه طی یک سخنرانی اوضاع جامعه ایران را «تأسف‌بار» خواند و این وضع موجود را نتیجه «برخی سوءمدیریت‌ها» دانست.
 
به گزارش وب‌سایت خبرآن‌لاین، وی که در دیدار با روحانیون و مسئولان و فعالان سیاسی در قزوین سخن می‌گفت افزود که «آن چه بیش از مشکلات اقتصادی، مردم و به‌خصوص جوانان را آزار می‌دهد، تشدید آلودگی جامعه به دروغ، تهمت، فساد و تبعیض است.»
 
به گفته رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام جمهوری اسلامی، این در حالی است که «انتظار این است که پس از گذشت ۳۲ سال از پیروزی انقلاب، با ثروت خدادادی نفت و  وجود زیربناهای تولید و توسعه، پیشینه تاریخی، فرهنگی و دینی مردم ایران، مشکلات و معضلات فرهنگی، اقتصادی و سیاسی کاهش یافته و آثار دروغ و فقر و فساد در جامعه از بین برود».
 
بنا بر این گزارش، وی گلایه‌ها از اوضاع سیاسی، اقتصادی و فرهنگی جامعه را «به‌حق و تأسف‌بار» خواند و افزود که «نباید اجازه دهیم عده‌ای تندرو نظام را از پشتوانه مردمی‌اش خالی [کنند] و به جای آنان تصمیم بگیرند».
 
هاشمی رفسنجانی در ادامه به یک روایت دینی اشاره کرد که در آن گفته شده «اگر کسی آب و خاک داشته باشد و فقیر بماند از خدا دور است» و در این باره افزود: «حال آن که ما بر دریایی از نفت، گاز و منابع آب و خاک و هوا و موقعیت بی‌نظیر جغرافیایی، ثروت خدادادی قرار داریم و باید قدردان این نعمت‌ها برای خدمت به مردم باشیم.»
 

 
 

1391/4/28
  •  

    اگر بگویم تصادفا سر از صفحه‌ی فیسبوک کمپین ( حالا مگر غیرفیسبوکی‌اش را هم داریم که تاکید کردم روی فیسبوکی بودنش؟) «نه به حجاب اجباری» در آوردم دروغ گفته‌ام. دوستی  دو سه روز پیش لینک داده بود و باز کردم و دیدم همین طور عکس مشاهیر است که آپلود می‌کنند به عنوان کسانی که از این شعار/خواسته/مطالبه حمایت کرده‌اند. بحث‌ در مورد کمپین و اینکه چرا حالا سر و کله‌اش پیدا شده بماند برای رفقای دیگر. برای من اما عکسی که سر در صفحه گذاشته‌اند دافعه‌ی عجیبی داشت.
     
    عکس سر در صفحه زنی را نشان می‌دهد پشت به دوربین با لباس و شال سفید و موهای بلند. سیاهی‌ گیسوان تا کمر رسیده‌اش می‌خواهد تاکیدی باشد بر ایرانی بودن صاحب عکس که تایید دوچندان آن برج میلاد پس زمینه‌ی تصویراست. اما صورت زن پیدا نیست و این اصلا نشانه‌ی خوبی نیست. وقتی زنی که نماد کمپین نه به حجاب اجباری است، نمی‌تواند به دوربین خیره شود و خواسته‌اش را فریاد بزند، چیزی این وسط ایراد دارد. وقتی زنی که نماد کمپین است، پشت به دوربین از بازدید کننده‌ها طلب لایک می‌کند و به دنبال حمایت است، یک جای کار می‌لنگد. نمی‌خواهم این واژه را به کار ببرم، اما کل این تصویر چیزی جز انفعال به من بیننده نشان نمی‌دهد.
     
    کاش اقلا به جای برج میلاد، عکس برج آزادی را گذاشته بودند. آن وقت شاید زن بر می‌گشت، به ما نگاه می‌کرد و چیزی را فریاد می‌زد.

    تیتر از ۳۰میل

     
     

    1391/4/28
  •  

    نیما اکبرپور
    عصیان


    وقتی که سال‌ها پیش سیدرضا شکرالهی فراخوانی را برای جایزه ادبی بهرام صادقی در وبلاگش منتشر کرد، فکر نمی‌کردم که یکی از بهترین داستان‌های کوتاهی را که تا کنون خوانده‌ام، آنجا پیدا کنم. داستان «دست‌نوشته‌های قابیل» را که کیوان حسینی نوشت و در آن دوره از برگزاری این جایزه ادبی رتبه سوم را کسب که به چند علت دوست داشتم. نخست برای این که داستان به شدت واقعی بود و من نمی‌توانستم مرز بین داستان و واقعیت را از هم جدا کنم. دوم به این خاطر که شیوه روایت داستان به صورت پست‌های یک وبلاگ بود و سوم این که شخصیت‌های حاشیه داستان هم آشنا بودند و می‌شناختمشان.

    امشب فرصتی دست داد تا دوباره این داستان را بخوانم و البته بهانه‌اش چیز دیگری بود. چند وقت پیش گزارشی را در برنامه کلیک کار کردیم درباره شیوه‌ای امروزی از داستان‌نویسی به نام داستان‌نویسی ترارسانه‌ای یا Transmedia Storytelling.
    هدف پدیده‌ای که به Transmedia یا ترارسانه مشهور شده این است که با استفاده از ابزارهایی چون گوشی‌های تلفن همراه و اینترنت، داستان‌هایی را منتشر کنند که با مخاطبان ارتباط نزدیک‌تری برقرار کند. اصطلاح داستان‌گویی ترارسانه‌ای اولین بار توسط پرفسور هنری جنکینز از دانشگاه ماساچوست و در سال ۲۰۰۳ به کار برده شد. هر چند که در دنیای حرفه‌ای پرداختن به آن امکانات پیشرفته و توسعه‌دهندگان چیره‌دست در زمینه‌های طراحی دیجیتال و برنامه‌نویسی را طلب می‌کند، اما با ظهور شبکه‌های اجتماعی و توسعه ابزارهای تولید دیجیتالی و قرار گرفتن آنها در دسترس عموم، این پدیده وارد مرحله جدیدی از هستیش شده است.

    امروزه ابزارهای نوی ارتباطی و شبکه‌های اجتماعی این امکان را فراهم آورده‌اند تا شخصیت‌های داستان بتوانند با حضور در این فضاهای مجازی، موجودیت ملموس‌تری یافته و در راستای ایجاد تأثیری عمیق‌تر، در ارتباطی تنگاتنگ با مخاطب خویش قرار گیرند.
    در تعریف کلی، داستان‌گویی ترارسانه‌ای زیرمجموعه‌ای از مفهوم کلی «هنرهای رسانه‌ای»، یا «هنر رسانه‌های نوین» است که از سکوهای مختلف رسانه‌ای برای داستان‌گویی استفاده می‌کند. هر چند می‌توان در آینده مفاهیم و تعاریف جدیدی را برای آن در نظر گرفت، با وجود همه درگیری‌اش با دنیای دیجیتال، هدف اصلی یک پروژه ترارسانه‌ای از این دست همچنان جلب نظر مخاطب به نسخه چاپی داستان اصلی است. از جمله سکوهایی که می‌توانند با تعریف مذکور در تعامل باشند، می‌توان به انواع شبکه‌های اجتماعی مانند فیس‌بوک و توییتر، نرم‌افزارهای موبایل، بازی‌های کامپیوتری، وب‌سایت‌ها و وبلاگ‌ها اشاره کرد.

    گذشته از موارد و مثال‌هایی که در گزارش برنامه  کلیک و نسخه متنی‌اش در سایت بی‌بی‌سی به آن اشاره شد، این روزها مورد دیگری به فارسی را در فیس‌بوک دنبال می‌کنم که شاید برای شما هم خالی از لطف نباشد: استفاده از تایم‌لاین فیس‌بوک به عنوان یک ابزار قصه‌گویی.
    تایم‌لاین «سهراب» شخصیت اصلی و راوی داستان «شکار» نوشته امین انصاری قسمتی از اولین پروژه ترارسانه‌ای فارسی است که به عنوان اولین نمونه از نوع خود در ۲۲ ژوئن ۲۰۱۲ راه‌اندازی شده است. فاز اصلی این پروژه، نگارش و انتشار رمان اخیر این نویسنده با همین عنوان توسط نشر «گردون» در کشور آلمان بود که به سرانجام رسیده و در دسترس مخاطبان قرار گرفته است.

    پس از آن فازهای بعدی این پروژه راه‌اندازی شده که هر روز در حال تکمیلند. هر چند که رمان مذکور از استقلال محتوایی و شکلی برخوردار است، خواننده داستان می‌تواند با ورود به صفحه «سهراب»، قسمت‌های دیگری از شخصیت وی را که در رمان به آن پرداخته نشده (به عنوان یک داستان فرعی) مورد کنکاش قرار دهد. این امر با مرور تایم‌لاین او از تولد تا لحظه‌ای که داستان در آن اتفاق می‌افتد امکان‌پذیر است. لازم به ذکر است که شخصیت‌های دیگری از این رمان نیز به زودی با صفحه‌های شخصی‌شان به این پروژه خواهند پیوست.

    امین انصاری، نویسنده این داستان پس از به پایان رساندن دوره کارشناسی در رشته مهندسی نرم‌افزار، تحصیلات خود را در رشته ادبیات نمایشی در مقطع کارشناسی ارشد ادامه داد و در این بازه زمانی دست به انجام پژوهش‌هایی در رابطه با زمینه‌های مشترک هنر و فناوری‌های دیجیتال زد. او هم اکنون  مشغول به تحصیل در مقطع دکتری رشته ی هنرهای دیجیتال در استرالیا است.


     
     

    1391/4/28

    رضا ساکی
    عبید شاکی

    در خبرها آمده بود که افراد بی‌خانمان از خشت‌های آتشکده‌ی تپه‌ی باستانی کرکو، متعلق به دوره‌ی ساسانی در سیستان و بلوچستان، برای ساخت خانه‌هایشان استفاده می‌کنند.

    این کار خیلی هم خوب است. اصلا یکی از موارد استفاده از میراث فرهنگی همین است. وقتی ما از آجرهای یک بنای فرهنگی برای ساخت خانه استفاده کنیم با یک تیر دو نشان زده‌ایم؛ هم از میراث فرهنگی حفاظت کرده‌ایم و هم به صورت خودجوش برای خود خانه ساخته‌ایم. خدا خیر بدهد دولت ساسانی را که این آجرها را برای ما به ارث گذاشت. در سراسر ایران بناهای ساسانی زیادی هست که می‌شود با آجر آنها خانه ساخت. خانه‌های محکم و ضدزلزله. چون آجری که دو هزار سال کار کرده است و هنوز سالم است دست‌کم هزار سال دیگر هم به همین قوت باقی می‌ماند!

    البته بر خلاف سیاه‌نمایی‌ها، مردم منطقه هم بنابر نیاز خود آجر برداشته‌اند و بنده‌‌های خدا خانه‌های کوچکی هم ساخته‌اند. به هر حال جا دارد از همین تریبون از تمام مسئولانی که در زمان ساسانیان در امر ساخت آجر و ساختمان دخیل بوده‌اند تشکر کنیم. امیدوارم ما هم طوری عمل کنیم که دوهزار سال بعد چیزی‌های به دردبخوری برای آیندگان به ارث بگذاریم.

    ولی ای کاش علم در زمان ساسانیان به درجه‌ای از پیشرفت رسیده بود که ساسانیان می‌توانستند علاوه بر آجر مرغ هم برای‌مان به ارث بگذارند تا همان طور که با خشت ساسانی خانه می‌سازیم با مرغ ساسانی هم سیر بشویم. واقعا اگر از هر بنای ساسانی می‌توانستیم خروار خروار مرغ یخ‌زده بیرون بیاوریم چقدر خوب می‌شد. آن وقت روی مغازه‌ها درشت می‌نوشتیم: مرغ ارزان شد، مرغ ساسانی رسید! بمیرند شاهان ساسانی که جز خشت‌خام چیزی برای‌مان به ارث نگذاشتند. البته گویا مدت‌هاست مرده‌اند!


     
     

    1391/4/28

    فریبا آقاباقری، از اعضای شورای شهر اراک، با تایید این خبر به روزنامه شرق گفته که دستگیری‌ها با حکم دادستانی صورت گرفته و روز گذشته نیز معاون شهردار آزاد شده است.

    خانم آقاباقری به تاریخ دقیق این دستگیری اشاره‌ای نکرد.

    به گفته خانم آقاباقری، سیدمرتضی میری، شهردار اراک، پس از این اتفاقات استعفا داده و استانداری استان مرکزی نیز سرپرست جدیدی برای شهرداری تعیین کرده است.

    وی البته گفته که این کار استانداری بر خلاف قانون است و سرپرست شهرداری باید از میان کارمندان شهرداری انتخاب شود.

    این عضو شورای شهر اراک با انتقاد از عدم تعریف اختیارات لازم برای فعالیت شورا‌ها در انجام وظایف نظارتی، درباره این تخلف مالی افزود: «نظام حسابرسی‌های شهرداری به جز تهران، چندان شفاف نبوده و همین امر، دست برخی افراد را در سوءاستفاده مالی باز می‌گذارد.»

    سه روز پیش دادگستری استان اراک با انتشار اطلاعیه ای اعلام کرده بود که «بدون تایید صحت و سقم» تخلفات مالی شهردار، در حال بررسی این موضوع است.

    منبع: روزنامه شرق


     


    شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به 30mail-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به 30mail@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

    هیچ نظری موجود نیست:

    ارسال یک نظر

    خبرهاي گذشته