-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۱ مرداد ۱۷, سه‌شنبه

Latest News from Emrooz for 08/06/2012

Email not displaying correctly? View it in your browser.
این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.



امروز: یك نماینده اصلاح طلب مجلس شورای اسلامی، درباره طرح اسامی برخی اصلاح‌طلبان به عنوان كاندیدای انتخابات ریاست جمهوری آینده گفت كه هنوز تصمیم جبهه‌ای و جناحی در این باره گرفته نشده است.

به گزارش ایسنا، محمدرضا تابش اظهار كرد: هنوز هیچ فردی به عنوان كاندیدای اصلاح‌طلبان در انتخابات آینده قطعی نشده و ممكن است این موضوع به عنوان علایق خود افراد یا دوستانشان در محافل و جلسات داخلی مطرح شده باشد.

وی افزود: ما فعلا در این مرحله هستیم كه بعضا خود آقایان اعلام آمادگی كرده‌اند، برخی هنوز مردد هستند و برخی حضور خود را به عنوان كاندیدای انتخابات ریاست جمهوری را رد كرده‌اند اما هنوز صحبت رسمی با هیچ كس انجام نشده است.

رییس فراكسیون اصلاح‌طلبان مجلس هشتم، با تاكید به اینكه اصلاح‌طلبان حتما قصد ورود به عرصه انتخابات را دارند و در این عرصه فعالیت می‌كنند در عین حال گفت كه فعالان سیاسی اصلاح‌طلب منتظر باز شدن روزنه‌ها برای فراهم شدن امكان حضور در عرصه رقابت‌های انتخاباتی هستند.

تابش یادآور شد: البته فعالیت‌هایی در درون اصلاح‌طلبان انجام می‌شود و با افراد موثر صحبت‌هایی شده است.

وی با بیان اینكه اگر زمینه حضور اصلاح‌طلبان در انتخابات فراهم شود اقبال مردم به اصلاح‌طلبان نیز بالا خواهد بود، گفت: با توجه به گرفتاری‌ها و نارضایتی‌هایی كه برای مردم فراهم شده بدنه اصلاح‌طلبان قاطبه مردم هستند و اقبال به اصلاح‌طلب‌ها خیلی زیاد است لذا خیلی نیازمند فعالیت اصلاح‌طلبان نیستیم.

تابش ورود اصلاح‌طلبان به عرصه انتخابات را در شرایط فعلی انتحار دانست و یادآور شد: اگر شرایط آن طور كه می‌خواهیم مهیا نشود برای نظام جمهوری اسلامی مردم و اصولگرایان دعا خواهیم كرد.


 


امروز: وزیر بهداشت دولت اصلاحات و نماینده کنونی مجلس، لغو طرحهای تنظیم‌خانواده را اشتباه دانست.

به گزارش مهر، مسعود پزشکیان، در واکنش به حذف بودجه دولت برای کنترل جمعیت و همچنین سخنان رهبری جهت افزایش جمعیت کشور گفت: برای کنترل جمعیت باید همه ابعاد بررسی و بسترهای لازم برای زاد ولد مهیا شود؛ با لغو قانون تنظیم خانواده مشکل جمعیتی حل نمی‌شود.

پزشکیان با بیان اینکه راه حل مشکل کنترل جمعیت کاهش یا افزایش جمعیت نیست، اظهار داشت" ما در مسیر کنترل جمعیت درست قدم برنداشتیم و نتوانستیم کنترل مطلوبی داشته باشیم.

این عضو کمیسیون بهداشت و درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: کنترل جمعیت یعنی بین رده های سنی سالمندی، میان سالی و جوانی و کودکی تناسب حاکم باشد بنابراین مشکل ما این نیست که چون مردم کنترل می کنند، جمعیت ما زیاد نشده است. اگر نتوانیم بسترهای لازم را فراهم کنیم مادران تمایلی به بچه دار شدن نخواهند داشت.

وی گفت: مادران ما نیاز دارند تا مطمئن شوند بچه هایی که به دنیا می آورند در جامعه سرگردان نمی شوند و از امکانات حداقلی برای رشد برخوردارند. اگر خیال مادران را راحت کنیم که آینده بچه های آنها تامین است و خطری برای آنها وجود ندارد حتما خیلی از مادران تصمیم می گیرند که بچه دار شوند.

نماینده تبریز گفت: کسانی هستند که به ما مراجعه می کنند و بالای 35 سال سن دارند و هنوز دنبال کار می گردند و ازدواج نکرده اند یا عقد کرده اند و نمی توانند زیر یک سقف بروند. کسانی هستند که ازدواج هم کردند اما به دلیل بی پولی از هم جدا شدند. وقتی بسترها فراهم شد انتظار رشد جمعیت منطقی است.

وی ادامه داد: اگر همه مسائل با هم و به شکل جامع دیده نشود صرف اینکه گفته شود قانون تنظیم خانواده حذف شود مشکل حل نمی شود. قانون تنظیم خانواده باید اجرایی شود و از یک مادر در مراحل بارداری و قبل و بعد آن پشتیبانی کند. همچنین برای کسانی که بچه هایشان را با مصیبت و مشقت بزرگ می کنند باید امکانات اشتغال و ازدواج فراهم باشد. امروز خیلی ها در سن ازدواج هستند اما آیا امکان ازدواج دارند؟ اگر این امکان فراهم شود خود به خود زاد ولد روی می دهد.

پزشکیان گفت: دولت صرفا لایحه داده و گفته هر قانونی که مربوط به تنظیم خانواده بود از این پس لغو می شود اما نگفته خب باید از این به بعد چه کنیم؟ حداقل در طرحی که مجلس تهیه کرده راهکارهای حمایتی هم عنوان شده است. در هر حال موضوع نیاز به بررسی همه جانبه و کارشناسانه دارد و نمی شود سرسری به مسئله پرداخت. ما برای حمایت از مادران و خانواده ها به پول و امکانات نیاز داریم و تا بسترها فراهم نشود خانواده ها علاقه ای به داشتن فرزند ندارند.


 


امروز: امسال 36 دانشگاه کشور ظرفیت پذیرش دختران را در برخی از رشته ها در دفترچه انتخاب رشته سال 91 حذف کرده اند و در حالیکه در سال 90 تنها دو رشته از ظرفیت دختران حذف شده بود، امسال 77 رشته کارشناسی پذیرش دختران ندارند.

به گزارش مهر، امسال دامنه این حذف ظرفیت به تعداد زیادی از رشته هایی کشیده شده که به نظر نمی آید ارتباطی با جنسیت داشته باشند. رشته هایی همچون حسابداری، علوم تربیتی و راهنمایی و مشاوره، مرمت بناهای تاریخی و شیمی محض و ... ده ها رشته دیگر از جمله این رشته ها هستند.
بررسی این گزارش در گروه های پنجگانه علوم انسانی، ریاضی و فنی، علوم تجربی، هنر و زبان های خارجی و تنها در دوره روزانه دانشگاه ها بر اساس مندرجات دفترچه انتخاب رشته سال 91 صورت گرفته است.
36 دانشگاه در این گزارش مورد بررسی قرار گرفتند که دانشگاههای هنر اسلامی تبریز ، مازندران ، کاشان ، دانشگاه سمنان، خوارزمی تهران، دریانوردی و علوم دریایی چابهار و ایلام تنها در یک رشته پذیرش صرفاً مرد دارند.

دانشگاه محقق اردبیلی با 24 رشته و دانشگاه لرستان با 18 رشته و دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) با 15 رشته دارای بیشترین میزان پذیرش صرفاً مرد در این رشته ها هستند.
رشته مهندسی عمران، مهندسی عمران گرایش نقشه برداری و کاردانی عمران در 15 دانشگاه بیشترین تعداد را در پذیرش صرفاً مرد دارد و پس از آن گروه مدیریت ها و همچنین مهندسی معدن در 12 دانشگاه پذیرش صرفاً مرد را به خود اختصاص داده اند.
این 36 دانشگاه در کنکور سال گذشته در رشته های مذکور اقدام به پذیرش زنان کرده بودند اما در کنکور امسال پذیرش دختران را حذف کرده و نسبت به پذیرش صرفا مردان اقدام کرده اند.

دانشگاه اراک : پذیرش مرد و حذف پذیرش زن در رشته های زبان و ادبیات انگلیسی. علوم تربیتی گرایش تکنولوژی آموزشی. علوم کامپیوتر. مهندسی شیمی. مهندسی صنایع. مهندسی عمران. مهندسی مکانیک. مهندسی کشاورزی گرایش مکانیک ماشینها. مهندسی مواد گرایش متالوژی صنعتی. شیمی محض.
دانشگاه ارومیه : پذیرش مرد پذیرش مرد و حذف پذیرش زن در رشته های مهندسی معدن. مهندسی کشاورزی گرایش مکانیک ماشینها
دانشگاه اصفهان : پذیرش مرد و حذف پذیرش زن در رشته های علوم سیاسی. حسابداری. مدیریت بازرگانی. مدیریت دولتی. مدیریت صنعتی. مهندسی برق گرایش قدرت. مهندسی عمران. مهندسی مکانیک. مهندسی راه آهن. مترجمی زبان انگلیسی
دانشگاه ایلام : پذیرش مرد و حذف پذیرش زن در رشته مهندسی کشاورزی گرایش مکانیک ماشینها

دانشگاه بوعلی سینا همدان : پذیرش مرد و حذف پذیرش زن در رشته های مهندسی کشاورزی علوم دامی. زمین شناسی. مهندسی کشاورزی گرایش مکانیک ماشینها. باستان شناسی.
دانشگاه بیرجند : پذیرش مرد و حذف پذیرش زن در رشته های مهندسی برق گرایش قدرت. مهندسی معدن. کاردانی تکنولوژی آبیاری. کاردان فنی برق. کاردانی تکنولوژی تولیدات دامی.
دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) قزوین : پذیرش مرد و حذف پذیرش زن در رشته های حقوق . زبان و ادبیات فارسی. علوم سیاسی. مدیریت صنعتی. مرمت و احیای بناهای تاریخی. مهندسی برق گرایش کنترل. مهندسی شهرسازی. مهندسی معدن. مهندسی معماری. مهندسی مکانیک. مهندسی مواد گرایش متالوژی صنعتی. زمین شناسی. مترجمی زبان انگلیسی. آموزش زبان انگلیسی.
دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی تهران : پذیرش مرد و حذف پذیرش زن در رشته های مهندسی برق گرایش الکترونیک. مهندسی برق گرایش قدرت. مهندسی عمران گرایش نقشه برداری. مهندسی مکانیک گرایش تاسیسات حرارتی و برودتی. مهندسی مکانیک گرایش ساخت و تولید. مهندسی مکانیک گرایش مکانیک در حرارت و سیالات. مهندسی مکانیک گرایش مکانیک در طراحی جامدات. مهندسی مواد گرایش متالوژی صنعتی. مهندسی منابع طبیعی گرایش مهندسی چوب و کاغذ.

دانشگاه تهران : پذیرش مرد و حذف پذیرش زن در رشته های مهندسی معدن. مهندسی منابع طبیعی گرایش جنگلداری.
دانشگاه خلیج فارس بوشهر : پذیرش مرد و حذف پذیرش زن در رشته های مهندسی دریا گرایش کشتی سازی. مهندسی صنایع. مهندسی عمران. مهندسی مکانیک.
دانشگاه خوارزمی تهران : پذیرش مرد و حذف پذیرش زن در رشته مهندسی عمران.
دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار : پذیرش مرد و حذف پذیرش زن در رشته مخابرات و الکترونیک دریایی
دانشگاه رازی کرمانشاه : پذیرش مرد و حذف پذیرش زن در رشته های مهندسی صنایع . مهندسی کشاورزی گرایش مکانیک ماشینها.
دانشگاه سمنان : پذیرش مرد و حذف پذیرش زن در رشته مهندسی منابع طبیعی گرایش مرتع و آبخیزداری

دانشگاه سیستان و بلوچستان : پذیرش مرد و حذف پذیرش زن در رشته های صنایع دستی. کارشناسی فرش. مرمت و احیای بناهای تاریخی. مهندسی معدن. مهندسی مواد گرایش متالوژی صنعتی.
دانشگاه شهید باهنر کرمان : پذیرش مرد و حذف پذیرش زن در رشته های مهندسی معدن. مهندسی کشاورزی گرایش مکانیک ماشینها. زمین شناسی.
دانشگاه صنعت نفت : پذیرش مرد و حذف پذیرش زن در رشته های حسابداری . مدیریت بازرگانی. مدیریت صنعتی. مهندسی ایمنی. مهندسی برق. مهندسی شیمی. مهندسی مکانیک. مهندسی نفت.
دانشگاه صنعتی اصفهان : پذیرش مرد و حذف پذیرش زن در رشته های مهندسی معدن. مهندسی کشاورزی گرایش مکانیک ماشینها.مهندسی کشاورزی گرایش آب. مهندسی کشاورزی علوم دامی. مهندسی منابع طبیعی گرایش مرتع و آبخیزداری.

دانشگاه صنعتی جندی شاپوردزفول : پذیرش مرد و حذف پذیرش زن در رشته های مرمت و احیای بناهای تاریخی . مهندسی عمران. مهندسی مکانیک.
دانشگاه صنعتی امیرکبیر : پذیرش مرد و حذف پذیرش زن در رشته های مهندسی دریا گرایش کشتی سازی. مهندسی معدن.
دانشگاه صنعتی سهند تبریز : پذیرش مرد و حذف پذیرش زن در رشته های مهندسی معدن. مهندسی مواد گرایش های متالوژی استخراجی و متالوژی صنعتی
دانشگاه صنعتی قم : پذیرش مرد و حذف پذیرش زن در رشته های مهندسی برق. مهندسی پلیمر. مهندسی صنایع. مهندسی عمران. مهندسی کامپیوتر. مهندسی مکانیک. فیزیک مهندسی.
دانشگاه علامه طباطبایی : پذیرش مرد و حذف پذیرش زن در رشته های راهنمایی و مشاوره. علوم اجتماعی گرایش پژوهشگری اجتماعی . مددکاری اجتماعی. حسابداری. مدیریت صنعتی . مدیریت هتلداری.

دانشگاه صنعتی بیرجند : پذیرش مرد و حذف پذیرش زن در رشته های مهندسی عمران. مهندسی معدن.
دانشگاه علم و صنعت ایران : پذیرش مرد و حذف پذیرش زن در رشته های مهندسی خط و سازه های ریلی. مهندسی ماشین های ریلی
دانشگاه قم : پذیرش مرد و حذف پذیرش زن در رشته های علوم اقتصادی گرایش اقتصاد بازرگانی. مهندسی صنایع. مهندسی عمران. مهندسی مکانیک.
دانشگاه کاشان : پذیرش مرد و حذف پذیرش زن در رشته مهندسی معدن.
دانشگاه گلستان : پذیرش مرد و حذف پذیرش زن در رشته های زمین شناسی. ژئومورفولوژی. آمار و کاربردها. فیزیک. مهندسی برق گرایش کنترل.
دانشگاه لرستان : پذیرش مرد و حذف پذیرش زن در رشته های تاریخ. ژئومورفولوژی. حسابداری. آب و هوا شناسی. مهندسی برق. مهندسی عمران. مهندسی کشاورزی گرایش آب. مهندسی معدن. دامپزشکی. کاردانی دامپزشکی. مهندسی کشاورزی در 5 گرایش. مهندسی منابع طبیعی در 2 گرایش. زمین شناسی.

دانشگاه مازندران : پذیرش مرد و حذف پذیرش زن در رشته بازرسی گوشت.
دانشگاه محقق اردبیلی : پذیرش مرد و حذف پذیرش زن در رشته های باستانشناسی. راهنمایی و مشاوره. روانشناسی عمومی. جغرافیا و برنامه ریزی شهری. جغرافیا و برنامه ریزی روستایی. ژئومورفولوژی. جغرافیا و برنامه ریزی گردشگری. مدیریت بازرگانی. مدیریت جهانگردی. آمار و کاربردها. ریاضیات و کاربردها. فیزیک نظری. فیزیک هسته ای. مهندسی برق قدرت. مهندسی عمران. مهندسی کامپیوتر. مهندسی مکانیک. مهندسی کشاورزی دو گرایش مکانیک ماشینها، مکانیزاسیون کشاورزی و آب. کاردانی تکنولوژی تولیدات گیاهی. کاردانی تکنولوژی مرتع و آبخیزداری.زیست شناسی عمومی و علوم گیاهی.
دانشگاه ملایر : پذیرش مرد و حذف پذیرش زن در رشته های مهندسی مکانیک. مهندسی کشاورزی علوم دامی. مهندسی منابع طبیعی مرتع و آبخیزداری.
دانشگاه هرمزگان : پذیرش مرد و حذف پذیرش زن در رشته های مهندسی کشاورزی گرایش آب و زراعت و اصلاح نباتات.
دانشگاه هنر اسلامی تبریز : پذیرش مرد و حذف پذیرش زن در رشته کاردانی علمی کاربردی فرش دستباف

دانشگاه یاسوج : پذیرش مرد و حذف پذیرش زن در رشته های شیمی کاربردی. مهندسی پلیمر. کاردان فنی عمران. کاردان فنی مکانیک
دانشگاه یزد : پذیرش مرد و حذف پذیرش زن در رشته های مهندسی عمران. مهندسی مکانیک. مهندسی مواد گرایش متالوژی صنعتی.
گروه فنی و مهندسی دارای بیشترین رشته هایی است که در آنها پذیرش دختران حذف شده است و گروه زبان های خارجی دارای کمترین رشته از این جهت است.
این اتفاق در حالی رخ داده است که در سال 90 بسیاری از همین رشته ها پذیرش از هر دو جنس را در دفترچه راهنمای انتخاب رشته درج کرده بودند اما همان رشته ها در سال 91 به پذیرش صرفاً مرد اختصاص یافته است.
در این میان البته دو رشته مهندسی معدن و مهندسی کشاورزی گرایش مکانیک ماشین های کشاورزی سال گذشته نیز پذیرش دختران را حذف کرده بودند.


 


امروز: معاون اجتماعی سازمان بهزیستی گفت: طلبه‌های زن و هیات‌های مذهبی در اولویت دریافت مجوز ایجاد مهدهای کودک هستند، چرا که ایجاد مهدهای کودک با رویکرد دینی در اولویت سازمان بهزیستی قرار دارد.

به گزارش ایسنا؛ محمد نفریه اظهار کرد: ویرایش دوم کتاب آموزش مفاهیم دینی از مهرماه در میان مهدهای کودک سراسر کشور توزیع می‌شود.

وی افزود: ویرایش نخست این کتاب، در سه هزار نسخه 10 جلدی به چاپ رسید، سپس میان اساتید حوزه و دانشگاه و مهدهای ممتاز توزیع و بعد از جمع‌آوری نظرات آنها، ویرایش دوم این کتاب انجام شد.

معاون اجتماعی سازمان بهزیستی در ادامه با اعلام خبر انعقاد تفاهم‌نامه میان سازمان بهزیستی و هیا‌ت‌های مذهبی بزرگ کشور، اظهار کرد: بر اساس این تفاهم‌نامه‌، هیات‌های مذهبی برگزیده، مهدهای کودک با رویکرد دینی ایجاد می‌کنند.

نفریه در ادامه با اشاره به تصویب آیین‌نامه اورژانس اجتماعی در کمیسیون اجتماعی و دولت الکترونیک هیات دولت، از مطرح شدن این آیین‌نامه در هیات دولت ظرف دو هفته آینده خبر داد.

وی در پایان اظهار امیدواری کرد که لایحه حمایت از خانواده که پس از عودت از سوی شورای نگهبان به مجلس شورای اسلامی، مورد بازنگری قرار گرفته و دوباره به شورای نگهبان ارسال شده است، پس از سه سال راکد ماندن به تصویب نهایی برسد.


 


امروز: این روزها یکی از ماموریتهای مشترک پلیس و سازمان تعزیرات برخورد با قاچاق و عرضه خارج از شبکه مرغ است. درحالی وقوع این جرم جدید در برخی استانها زیاد شده که تنها در 15 روز 60 هزار کیلوگرم مرغ قاچاق در کشور کشف و ضبط شد.

به گزارش مهر؛ شاید هیچکس فکرش را هم نمی کرد که علاوه بر کالاهای لوکس و آرایشی بهداشتی، لوازم صوتی و تصوریری، پوشاک و ... مرغ هم در زمره کالاهای قاچاق قرار بگیرد. مرغی که پس از رشد 100 درصدی قیمتش به کالایی کم یاب تبدیل شد و سودجویان را به فکر قاچاق و عرضه خارج از بازار انداخت. فعالیتی که می تواند تا 50 درصد سود بیشتری را نصیب افراد سودجو کرده و چرخه فعالیت مرغداری ها و تنظیم بازار را با تهدید روبه رو کند.

اولین بار ماموران شهرستان آستارا قبل از خروج سه تن مرغ موفق شدند آن را در تاریخ نوزدهم تیرماه امسال کشف و تحویل کشتارگاه شهر دهند. البته پس از آن کشف های سریالی مرغ های قاچاق و عرضه شده خارج از آغاز شده و ماموران هر روز چندین تن مرغ زنده یا کشتار قاچاق را کشف و تحویل مراجع مسئول می دهند.

پس از کشف اولین محموله بلافاصله هر روز کشف های دیگری نیز توسط ماموران پلیس و تعزیرات حکومتی انجام شد که کشف 23 تن مرغ زنده قاچاق در دره شهر ایلام،کشف چهارهزار کیلوگرم مرغ قاچاق در رشت، دو هزار قطعه مرغ سرقتی در قم،6 تن مرغ زنده فاقد مجوز در شهرستان های استان یزد،7 تن در استان کهگیلویه و بوید احمد،سه هزار و 500 کیلوگرم در رضوانشهر گیلان و 1100 قطعه در اردکان یزد مهمترین کشفیات روزهای اخیر است.
از کشف 23 تن مرغ زنده قاچاق تا سرقت دو هزار مرغ
شاید مهمترین کشفیات اخیر در خصوص مرغ قاچاق کشف 23هزار کیلوگرم مرغ زنده در دره شهر ایلام باشد. ماموران پلیس ایلام موفق شدند دوم مردادماه 23 هزار کیلوگرم مرغ قاچاق که توسط چهار کامیون و دو دستگاه وانت در حال خروج از استان بود راشناسایی و کشف کنند. البته مرغ های کشف شده تحویل کشتارگاه شده و پرونده نیز در اختیار سازمان تعزیرات قرار گرفت.

کشف 7 تن مرغ زنده نیز در کهکلویه و بویر احمد نیز از دیگر از کشفیات مهم در هفته های اخیر بود. ماموران پلیس شهرستان بویر احمدتوانستند این میزان مرغ قاچاق را نهم مرداد از سه دستگاه کامیون کشف کنند.

البته تب افزایش قیمت مرغ به اینجا ختم نشد و در پرونده ای دیگر یکی از اتباع خارجی که کارگر مرغداری در قم بود از اعتماد صاحب مرغداری سوء استفاده کرده و دو هزار مرغ را به جای مالک به خریداران مرغداری فروخته بود. البته این فرد قبل از اینکه بتواند پولها را خارج کند شناسایی و دستگیر شد.
برخورد با عرضه کنندگان خارج از شبکه
البته حسینی مدیرکل تعزیرات حکومتی استان یزد که یکی از سه استان اول کشف مرغ قاچاق است با رد اطلاق قاچاق برای مرغ های کشف شده به مهر گفت: این موضوع جزو مصادیق قاچاق محسوب نمی شود و از نظر تعزیرات عرضه خارج از شبکه است. اگرچه پلیس این کشفیات را قاچاق می داند اما ما با خاطیان برابر مقررات عرضه خارج از شبکه برخورد می کنیم.
وی ادامه داد:مجازات افرادی که اقدام به خارج کردن مرغ از استان یاعرضه خارج از شبکه کنند به پرداخت دوبرابر قیمت جنس مجازات محکوم می شوند.
خرید مرغ با چک پول جعلی
در اتفاقی دیگر ماموران پلیس بوئین زهرا موفق شدند فردی را که با چک پول تقلبی اقدام به خرید مرغ کرده بود شناسایی و دستگیر کنند. این فرد با دادن چک پول 50 هزار تومانی اقدام به خرید مرغ کرده بود که فروشنده متوجه تقلبی بودن چک پول شده و ماموران را خبر کرده است. البته راننده پژو بلافاصله از محل متواری شده اما ماموران با طرح مهار راننده را دستگیر و از او 9 چک پول دیگر نیز کشف و ضبط کردند.
مرغ قاچاق بازار را خرابتر می کند
یکی از فروشندگان مرغ در میدان الغدیر در شمال شرق تهران با بیان اینکه هم اکنون می توان به راحتی مرغ قاچاق تهیه کرد گفت: مرغ قاچاق در بازار کیلویی 4 هزار تومان است و بین پنج و هشتصد تا هفت هزار تومان به فروش می رسد. این موضوع باعث شده تا بازار مرغ مانند بازار ارز شود و به شکل ساعتی قیمت ها جابه جا شود. اگر جلوی قاچاق یا عرضه خارج از شبکه گرفته نشود بازار مرغ از این هم بدتر می شود.


 


امروز: رییس ‏کل دادگستری استان لرستان با بیان اینکه میزان جرم با زندانی کردن مهار نمی‏‌شود، از ورود سالیانه 800 هزار نفر به زندان‌های کشور خبر داد.

به گزارش ایسنا؛ جعفر بدری طی سخنانی در مراسم جشن گلریزان زندانیان استان لرستان تصریح کرد: مشکل زندانیان از زمان تشکیل زندان‌ها در تمام دنیا به وجود آمده زیرا با ورود زندانی به زندان اعضای خانواده این فرد دچار آسیب می‏‌شوند.

وی با بیان اینکه 4500 نفر در زندان‌های استان لرستان به سر می‏‌برند، ادامه داد: یکی از سیاست‌های دستگاه قضایی در خصوص زندانیان این است که مجازات زندان را به حداقل برساند زیرا هرساله 800 هزار نفر وارد زندان‌های کشور می‏‌شوند.

رییس‎ شورای قضایی استان لرستان افزود: زندان، راه حل مشکل نیست و هیچ وقت نتوانسته‏‌ایم با زندان جرم را مهار کنیم زیرا اگر این امر نتیجه‏‌بخش بود تا کنون آمار زندانیان مواد مخدر کاهش می‏‌یافت.

بدری اظهار کرد: متاسفانه یکی از مشکلات و دغدغه‌های جامعه ما این است که می‏‌خواهیم جرم را با زندانی کردن مهار کنیم در صورتی که ورود افراد به زندان، خود منجر به تولید جرم می‏‌شود.


 


امروز: رسانه های خارجی لحظاتی پیش از به کشته شدن سه نفر از ایرانیان ربوده شده در سوریه توسط ارتش آزاد سوریه خبر دادند.

به گزارش مهر، اسکای نیوز عربی خبر کشته شدن سه ایرانی ربوده شده توسط گروههای مسلح در سوریه را تایید کرده است.

گروههای مخالف اسد مدعی شدند این سه نفر در جریان بمباران دمشق از سوی ارتش سوریه به شهادت رسیده اند.

گروههای مسلح اخیرا 48 ایرانی را ربوده و به نقطه نامعلومی منتقل کردند و مدعی شدند اینها، وابسته به نیروهای مسلح ایران هستند.

العربیه هم به نقل از ارتش آزاد اعلام کرده است این گروه در صورتی که عملیات ارتش سوریه علیه گروههای مسلح متوقف نشود، تمام گروگانهای ایرانی را به کشته خواهد رساند.


 


امروز: طبق تصميم امروز دولت، اصلاحیه اساسنامه صندوق تامین اجتماعی برای اجرا ابلاغ شد که بر اساس آن شرایط انتصاب مدیر عامل سازمان شامل؛ داشتن مدرک تحصیلی حداقل کار‌شناسی ارشد و داشتن پنج سال سابقه کار تخصصی در امور مدیریتی یا اقتصادی یا مالی یا حسابداری یا انفورماتیک و گروه پزشکی است.

به گزارش ايلنا به نقل از پايگاه اطلاع‌رساني دولت، هیئت وزیران بنا به پیشنهاد وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و تایید شورایعالی رفاه و تامین اجتماعی و به استناد ماده (۱۷) قانون ساختار نظام جامع رفاه و تامین اجتماعی ـ مصوب ۱۳۸۳ ـ با اصلاح اساسنامه صندوق تامین اجتماعی موافقت کرد.

بر اساس اصلاحات ماده (۱) این صندوق، به موجب قانون اصلاح ماده (۱۱۳) قانون مدیریت خدمات کشوری و چگونگی مدیریت سازمان تامین اجتماعی - مصوب ۱۳۸۸- صندوق تامین اجتماعی به سازمان تامین اجتماعی تغییر نام می‌یابد.

همچنین متن «هیئت امنای سازمان علاوه بر سازمان تامین اجتماعی در حکم هیئت امنای کلیه صندوق‌ها از جمله صندوق بازنشستگی کشوری و صندوق بیمه روستاییان و عشایر خواهد بود» به ابتدای ماده (۷) اضافه می‌شود.

بر این اساس، تبصره ماده (۱۴) به عنوان تبصره (۱) تلقی و سه تبصره دیگر به آن الحاق می‌شود که بر اساس آن شرایط انتصاب مدیر عامل سازمان شامل؛ داشتن مدرک تحصیلی حداقل کار‌شناسی ارشد، داشتن پنج سال سابقه کار تخصصی در امور مدیریتی یا اقتصادی یا مالی یا حسابداری یا انفورماتیک و گروه پزشکی است.

همچنین بر اساس این اصلاحیه، منظور از مدیریتی شامل مواردی همچون؛ مدیریت دولتی شامل وزراء، معاونان و مشاوران و مدیران کل و همتراز آن‌ها در دستگاه‌های اجرایی، مدیریت بازرگانی و صنعتی شامل اعضای هیئت مدیره و مدیران عامل شرکتهای دولتی و شرکتهای فعال در حوزه بازرگانی و صنعتی و تجارت پذیرفته شده در بازار بورس و فرابورس، مدیریت حقوقی و قضایی شامل معاونان و مدیران ستادی قوه قضائیه و روسای کل دادگستری و دادستانهای مراکز استان و معاونان حقوقی دستگاه‌های اجرایی در سطح معاونان وزیر و سایر مدیریت‌ها از جمله روسای دانشگاه‌ها ‌دانشکده‌ها ‌و مراکز آموزش عالی حسب مورد پس از تایید معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور است.

بر اساس اصلاح این اساسنامه، احراز شرایط مدیر عامل منتخب موضوع تبصره‌های ۲ و ۳ با معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور و تایید نهایی رئیس شورایعالی رفاه و تامین اجتماعی خواهد بود.

این مصوبه از سوی محمدرضا رحیمی؛ معاون اول رئیس جمهور برای اجرا ابلاغ شده است.


 


امروز: روز 17 مرداد روز خبرنگاراست . روز 17 مرداد سال 77 محمود صارمی خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی در مزار شریف افغانستان به دست طالبان شهید شد و جان بر سر پیمان حرفه ای خویش نهاد. این واقعه تلخ ودردناک که در دومین سال استقرار دولت اصلاح طلب خاتمی و بهار مطبوعات ایران رخداد ، به پشنهاد انجمن صنفی روزنامه نگاران ایران واستقبال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به تصویب شورای فرهنگ عمومی رسید و از آن پس اینروز بنام « روز خبرنگار » در تقویم کشور ثبت و گرامی داشته شد به امید آنکه زان پس جان خبرنگاری در ایران بواسطه شغلش گرفته نشود و به مهلکه نیافتد.
انجمن صنفی روزنامه نگاران ایران ، که خود بانی این روز بود ، تاپایان دولت خاتمی که مجری مسابقه جشنواره مطبوعات بود ، اینروز را فرصت در انجام مراسمی می دانست برای قدردانی از روزنامه نگاران برتر کشور ، اما با روی کارآمدن دولت احمدی نژاد وکنار زدن انجمن از جشنواره مطبوعات و سنگ اندازی ریز و درشت در مسیر فعالیت های این نهاد صنفی ، انجمن اینروز را هر سال درسالن کوچک خود با حضور روزنامه نگاران گرامی می داشت تا اینکه در سال 88 و پس از انجام کودتای انتخاباتی درست درآستانه « روز خبرنگار » و درحالی که قرار بود مجمع عمومی سالانه انجمن برگزار شود ، بدستور قاضی مرتضوی دادستان وقت تهران و قاتل مطبوعات و دشمن روزنامه نگاران ماموران شبانه به پلمپ درب ساختمان انجمن صنفی اقدام کردند و روز بعد که روزنامه نگاران برای برگزاری روز خبرنگار و مجمع عمومی به خانه خود مراجعه کردند ، در را بروی خود بسته دیدند و حاکمیت کودتایی و اقتدارگرا اینگونه به پاسداشت روز خبرنگار پرداخت !
در روز خبرنگار قرار بود از مقام و منزلت و جایگاه خبرنگاران تقدیر و تجلیل شود اما از زمان روی کارآمدن دولت احمدی نژاد ، حاکمیت یکدست اقتدارگرایان تلاش فراوان کرده است تا با مصادره اینروز و برگزاری مراسم های تشریفاتی ، وضعیت اسف باری را که دامنگیر فعالیت های رسانه ای و روزنامه نگاران ایران کرده است پرده پوشی کند . خوشمزه اینکه نهادهایی که بیشترین نقش و سهم را درسرکوب آزادی مطبوعات و روزنامه نگاران ایران دراین سالها داشته اند بمناسبت اینروز با صدور بیانیه و برگزاری مراسم در پی ارج نهادن به خبرنگاران و اهالی رسانه برمی آیند !
توقیف پی در پی مطبوعات آزاد و مستقل و به بند و زنجیر کشیدن دهها روزنامه نگار دراین مدت کمترین تردیدی دراین باره که ایران بزرگترین زندان روزنامه نگاران شده است و مقامات حاکم زندانبان آنان ، برجای نمی گذارد . تنها در دو سال گذشته و در پی کودتای انتخاباتی بیش از 130تن از روزنامه نگاران بازداشت و زندانی و به مجازات های حیرت انگیز سال ها حبس و محرومیت از فعالیت های مطبوعاتی محکوم شده اند و غالب اینان ماهها سلول انفرادی را تحمل وهنوز در بدترین شرایط در زندان به سر می برند . روزنامه نگارانی همچون احمد زیدآبادی ، عیسی سحرخیز ، مسعود باستانی ، کیوان صمیمی ، بهمن احمدی عمویی ، و مهدی محمودیان ، که تنها و تنها بدلیل روزنامه نگاری و اطلاع رسانی درست و صادقانه گرفتار اینهمه بلیه و زندان شده اند . علاوه کنید براین وضعیت توقیف و تعطیلی بیش از ده روزنامه مستقل و آزاد اصلاح طلب را که موجبات بیکاری بسیاری از روزنامه نگاران را فراهم آورده و برناامنی شغلی و عدم استقلال حرفه ای اهل رسانه دامن زده است ، و دراین مسیر پلمپ و تعطیلی دفتر انجمن صنفی روزنامه نگاران جای کوچکترین فریاد و حمایتی رااز اینهمه روزنامه نگار آسیب دیده و بیکار باقی نگذاشته است . مجموعه این شرایط مهاجرت بسیاری از روزنامه نگاران را برای حفظ جان و شغلشان از کشور دامن زده و آنها را آواره دیار غربت کرده است ، و البته اینگونه نبوده است که حاکمیت اقتدارگرا به این بند و بست اهالی مطبوعات و روزنامه نگاران بسنده کند بلکه با اعمال فیلترینک در اینترنت وارسال پارازیت بر روی ماهواره ها در صدد برآمده است که چشم و گوش ایرانیان داخل را بروی هر پیام و خبری که افشاگر استبداد ومظالم ومفاسد قدرت حاکم است ببندد و تمام مجاری و منافذ اطلاع رسانی واقعی را بروی ملت مسدود نماید ، و قطعا اگر می توانستند همچون کشورهای کمونیستی سابق بدور کشور دیوارآهنین می کشیدند و به مردم اجازه نمی دادند که جز رادیوی یک موج داشته باشند ، اما روزگار ، روزگاری دیگر است ، روزگاری است که فن آوریهای ارتباطات همه دیوارهای آهنین و مرزهای ملی را فروریخته و اخباررا بردوش ماهواره ها سوارکرده وبر پستوی هرخانه ای در هرگوشه ای از عالم فرو می نشاند ، و از طریق یک رایانه دستی می توان با همه جهان پیوند خورد و در این جهان "هرشهروند یک رسانه " شده است ، و اینگونه است که همه بگیر و ببندهای حاکمیت اقتدارگرا در ایران پس از کودتای انتخاباتی نقش برآب شده و واقعیات جامعه ایران و جنبش سبز همچون آفتاب برآفاق سایه افکن شده است و می رود تا عصر جدیدی را در حیات ایرانیان رقم زند . اینروز را به همه روزنامه نگارانی که در پی اطلاع رسانی درست و صادقانه به دیگران هستند و دراینراه همه سختی ها و بلایا را به جان خریده و می خرند و حاضرند جان بر سر حرفه خویش نهند تبریک گفته و سلامتی همه خبرنگاران متعهد و آزادی روزنامه نگاران در بند را آرزو دارم .

بمناسبت روز خبرنگار


 


امروز: بنا به گزارشهاي رسيده از فعالان حقوق بشر در أهواز ، اين روز ها بعد از اعدام چهار نفر ، صدور حكم اعدام در حق تعدادي از جوانان عرب اهوازي و بازداشتهاي وسيع علاوه بر محكوميتهاي گسترده نهادها و سازمانهاي حقوق بشري بين المللي ،پارلمان اروپا و سازمان عفو بين الملل ، نيروهاي امنيتي دست به دستگيريهاي تازه اي در تاريخ ٢٦،٢٨/٠٧/٢٠١٢در مناطق مختلف از جمله ويس ، زرگان و امويلحه در مسير اهواز- شوشتر و منطقه عبوده در مسير اهواز- حميديه ، نموده اند.

به گفته فعالان ، نظر به روگرداني جوانان عرب از مجالس مروج خرافات به اصطلاح مذهبي نظام در أهواز و شهرهاي تابعه كه توسط سپاه و بسيج أداره مي شود، جوانان فرهيخته و مذهبي عرب أقدام به تشكيل جلسات قرآن مستقل همراه با نمازهاي شبانه ماه مبارك رمضان و همچنين احياى بازي سنتى محيبس(گل يا پوچ) نموده و در پايان ماه مبارك رمضان با برپايي نماز عيد فطر مستقل از نماز عيد فطر به سركردگي نماينده ولي فقيه، از شرعيت و مشروعيت انداخته اند.

نيروهاي أمنيتي براي ايجاد رعب و وحشت بين صفوف منسجم و متشكل از جوانان عرب، هرساله با هجوم وحشيانه به اين جلسات قرآن سعي در تفكيك و تعطيل اين گونه مجالس كرده عده اي را بازداشت و به زندان طويل المدت در اسارت كشيده اند.

امسال و كما في السابق قبل از و در طول ايام ماه مبارك رمضان عده اي وابسته به خود را براي تحريك احساسات عوام الناس ( كه خوشبختانه بين انها هم پايگاهي ندارد) جهت ايجاد زمينه براي هجوم گسترده تر از گذشته به مجالس مذهبي و فرهنگي گسيل نموده كه سخنان أخير شفيعي ( عضو خبرگان رهبري) در همين راستا بوده است. تا ضمن حمله وحشيانه و به أجرا در آوردن نيت شوم عليه مردم عرب با حمله به مجالس و دستگيري جوانان عرب از هم كنون هراس خود را از برقراري نماز عيد فطر مستقل از سركردگي ( ولي فقيه) تا به زعم خود از برگزاري چنين نمازي جلوگيري و ممانعت نمايند.

به گفته منابع محلي در روز هاي أخير چندين فعال فرهنگي و مذهبي دستگير و به اماكن نامعلومي برده شده اند از جمله:
منصور عسكري، باقر غلامي( نعامي) ، صباح شرباز ، حميد السبع و حاكم فرزند عويد كه همگي ساكن زرگان و ملاثاني و در تاريخ ٢٦/٧/٢٠١٢ دستگير شدند. ثامر جامعي ، ابوحمزه و يوسف مياحي فرزند جان الله ساكنين ويس در همان تاريخ بازداشت شده اند. از اهالي امويلحه : محمود حميدي فرزند عطيه، احمد حميدي فرزند عطيه ، رضا حميدي فرزند عطيه، مسلم حميدي و برادر وي حميد حميدي فرزندان رسول، منصور سلامي فرزند مطير ، محمد حميدي فرزند عزيز،عبدالله نيسى ، عزيز حميدي همراه برادرانش نعيم و جمعه( ناصر) فرزندان عبدالرضا و فيصل حميداوي فرزند عبدالعلي جزء دستگيرشدگان مي باشند. همزمان با دستگيري هاي فوق الذكر در عبوده و حميديه نيز بيش از ١٥ نفر بازداشت شده اند.


 
شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به emrooz-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به emrooz@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته