-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۱ مرداد ۲۸, شنبه

Latest News from 30Mail for 08/18/2012

این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.

 

1391/5/27

نایب رئیس ارتش آزاد سوریه می‌گوید افراد ربوده شده در سوریه از فرماندهان سپاه پاسداران ایران هستند و این سازمان نظامی برای آزادکردن گروگان‌های ایرانی شرط گذاشته است.

به گزارش صدای آمریکا، سرتیپ مالک کردی درباره شرط این سازمان برای آزادی گروگان‌ها ایرانی گفت: «اگر حکومت ایران حقوق و شان انسانی مردم خود را محترم بشمارد و نیز تلاش کند کشتار در سوریه متوقف شود، گروگانهای ایرانی را آزاد می‌کنیم.»

وی این درخواست را «درخواستی ساده از حکومت ایران» توصیف کرد.

این مقام نظامی ارتش آزاد سوریه افزود که دستگیرشدگان، از فرماندهان سپاه پاسداران ایران هستند و مدارک لازم در این زمینه نیز به کشورهای غربی ارایه شده است.

علی اکبر صالحی، وزیر خارجه ایران، پیش از این گفته بود که تعدادی از ۴۸ فرد گروگان گرفته شده بازنشسته سپاه و ارتش هستند که برای زیارت به سوریه رفته بودند.

حرفهای آقای صالحی البته از سوی دیگر مقامات ایرانی تکذیب شد.

نایب رئیس ارتش آزاد سوریه نیز گفته است که سوریه در حال جنگ است و هیچ زائری وارد این کشور نشده است.

در همین حال روزنامه آمریکایی وال استریت زورنال گزارش داده که دولت سوریه پیشنهاد ایران برای انجام عملیات نظامی پیرامون آزادی این گروگان ها از سوی ارتش سوریه یا نیروهای نظامی ایران را رد کرده است.

کشورهای غربی ایران را به دخالت در امور سوریه و کشتار مخالفان دولت متهم می‌کنند اما ایران بار‌ها این اتهام‌ها را رد کرده است.

منبع: صدای آمریکا و مردمک

مرتبط:

۴۸ ایرانی در سوریه ربوده شدند


 
 

1391/5/27

مدیرکل پزشکی قانونی استان گیلان می‌گوید آمار کشته شدگان حوادث رانندگی در بهار سال جاری در این استان نسبت به بهار سال گذشته حدود ۱۶ درصد افزایش یافته است.

به گزارش ایلنا، فریبرز آیتی فیروزآبادی گفته است که ۲۱۱ نفر در حوادث رانندگی بهار سال جاری در این استان کشته شده‌اند که این آمار ۲۹ نفر بیشتر از کشته شدگان سال گذشته است.

به گفته آقای آیتی فیروزآبادی، ۱۶۴ نفر از کشته شدگان در سال جاری مرد و ۴۷ نفر نیز زن بوده‌اند.

آقای آیتی فیروزابادی البته افزوده که مصدومین حوادث رانندگی بهار سال جاری در مقایسه با مدت زمان مشابه سال گذشته، ۱/۲ درصد کاهش یافته است.

جاده‌های ایران یکی از خطرناک‌ترین جاده‌های جهان به شمار می‌روند و سالانه ۲۰ تا ۲۷ هزار نفر بر اثر حوادث رانندگی در ایران جان خود را از دست می‌دهند.

منبع: ایلنا


 
 

1391/5/27

 

 
در آستانه برگزاری جنبش عدم تعهد در تهران، گروهی از فعالان سیاسی و روزنامه نگاران، با انتشار نامه ای به اعضای شرکت کننده در این اجلاس، وضعیت حقوق بشر در ایران را «وخیم» خوانده و از آنان خواستند که این موضوع را با مقامات ایرانی مطرح کنند.
 
در این نامه آمده است: «شهروندان ایران شاهد نقض روزانهء حقوق بشر در این کشور بوده و امیدهای آنان برای برقراری دموکراسی رو به افول است. با احترام فراوان تقاضا داریم با بازنگری در برنامه سفرتان به تهران برای شرکت در شانزدهمین اجلاس سران کشور‌های غیر متعهد ،با منظور داشتن بحث در باره حقوق بشر در ایران، درجهت بهبود شرایط بحرانی موجود در ایران گامی بردارید.»
 
امضا کنندگان این نامه در ادامه به سرکوب اعتراضات پس از انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ در ایران پرداخته و با اشاره به حبس خانگی رهبران جنبش سبز تاکید کرده اند: « آقای موسوی نخست وزیر و آقای کروبی سخنگوی پارلمان، و بسیاری دیگر، از جمله وکلا، معلمان، دانشجویان و کنشگران حقوق زنان و کارگران که برای برگزاری یک انتخابات عادلانه و آزاد ایستادگی کرده اند، اینک در زندان ها مورد اذیت و آزار قرار دارند و شایستهء حمایت ما هستند.»
 
به گفته امضا کنندگان این نامه «اهداف جنبش عدم تعهد در سطح بین المللی به نتیجه نخواهد رسید مگر زمانی که کشورهای عضو این جنبش در مسیر استقرار دموکراسی و احترام به حقوق اساسی شهروندان خود قرار گرفته باشند.»
 
در ادامه این نامه آمده است: ما امیدواریم در زمانی که خاورمیانه درگیر دگرگونی های تشنج بار و بسیاری از جوامع منطقه با وضعیت نامعلومی درگیر هستند، شما ملت ما را در راه عادلانه برای پیشبرد ارزش های دموکراسی و احترام به حقوق بشر در ایران و به ویژه وضعیت زندانیان سیاسی یاری دهید.
 
در پایان این نامه تاکید شده است: اطمینان داریم که اقدام دیپلماتیک شما نقش ارزشمندی در مبارزهء ما برای ارج نهادن به کرامت انسانی، حاکمیت قانون، و عدالت برای زندانیان سیاسی ایفا خواهد کرد. چنین اقدامی، مقامات ایران را زیر فشار قرار داده، وادار به تجدید نظر در زمینهء سرکوب منتقدان و مخالفامان سیاسی خواهد کرد.
 
علی افشاری،  فاطمه حقیقت جو، رضا فانی، علی‌ مزروعی،  علی‌اکبر موسوی خوئینی، مهدی نوربخش، ابراهیم نبوی و حسن یوسفی اشکوری برخی از امضا کنندگان این نامه هستند.
 
منبع: جرس

 
 

1391/5/27

مرکز مدیریت امداد و هماهنگی عملیات رخدادهای رایانه‌ای گزارش داد در تیرماه سال جاری استان تهران آلوده‌ترین استان اینترنتی ایران بوده است.

به گزارش ایسنا، استان تهران در زمان یادشده با ارسال ۴۱ مورد بدافزار به عنوان آلوده‌ترین استان اینترنتی ایران شناخته شده است.

پس از استان تهران، استان آذربایجان شرقی با ارسال ۳۴ ورد بدافزار و استان گیلان با ارسال ۲۹ مورد بدافزار به عنوان آلوده‌ترین استان‌های اینترنتی ایران شناخته شدند.

استان‌های تهران و آذربایجان شرقی در خردادماه سال جاری نیز عنوان آلوده‌ترین استان‌های اینترنتی ایران را در اختیار داشتند.

در انتهای این لیست نیز استان‌های فارس، زاهدان و خوزستان با ارسال تنها یک مورد بدافزار به عناون پاک‌ترین استان‌های اینترنتی ایران معرفی شدند.

مرکز مدیریت امداد و هماهنگی عملیات رخدادهای رایانه‌ای (ماهر)، سازمان اعلام کننده این گزارش، زیر نظر وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران فعالیت کرده و امنیت فضای تبادل اطلاعات در این کشور را بررسی می‌کند.

منبع: ایسنا


 
 

1391/5/27
  •  

    ایمایان

    چند نکته پیرامون روز قدس امسال- که از جهاتی مهمتر از سالهای پیش است- به نظرم می‌رسد:
       
    ۱- قدس در مقام بهانه
    ‌اگر مصاحبه‌های مدافعان نظام حاکم بر سوریه را – مثلاً در گفتگو با رسانه‌های ایران- دیده باشید، یک استدلال بیش از همه در سخنان آنها به چشم می‌خورد. آنها می‌گویند که ما را به جنگ و دعوا مشغول کرده‌اند تا اسرائیل کارش را جلو ببرد. بیت‌المقدّس را روز‌به‌روز بیشتر یهودی می‌کنند، شهرکهای تازه‌ساز را گسترش می‌دهند و مانند آن. این استدلال، امر درستی –دفاع از فلسطینیان- را دستاویزی می‌کند برای پوشاندن آنچه در سوریه رخ می‌دهد. جواب آن بسیار ساده است؛ مسئله‌ی سوریه را با توجّه به اوضاع داخلی آن کشور باید بررسید؛ در ضمن، احترام دفاع از مظلوم هم به جای خود. انسان، ماشین‌حسابی ابتدایی نیست که فقط به یک کار مشغول باشد؛ همیشه امور مختلفی ما را احاطه کرده‌اند و دلیلی ندارد که ما بعضی را به خاطر برخی تعطیل کنیم. فوقش اولویّت‌بندی می‌کنیم، ترتیب زمانی برای رسیدگی به هرکدام در نظر می‌گیریم و کارهایی از این دست. این استدلال را نظام ایران و رهبرش هم در موارد مختلف به کار می‌گیرد؛ کسی به خاطر گرانی اعتراض می‌کند، می‌گویند دشمن را شاد نکنید، کار ناشایستی انجام می‌دهند و می‌گویند که حفظ نظام اوجب واجبات است و... . پرسش اینجاست که چرا باید پرداختن به موضوعی مانند قدس را بهانه‌ای برای عملکرد نادرست خود در خارج و پوشاندن به کاستی‌های داخل کشور بکنید؟
       
    ۲- ریای مقدّس
    نوشته‌ی پیشین درباره‌ی ریاکاری (پرداختن فراوان به زلزله‌ی اهر پس از سکوت دو روزه) بی‌دلیل نبود. اگر از ابتدا آن چنان که شایسته است به آن رسيدگی می‌شد کسی نمی‌توانست اعتراض بیجا کند (ترک‌برداشتن ساختمانهایی که دولت ساخته یا نظارت‌نکردن بر نحوه‌ی صرف بودجه‌ی مقاوم‌سازی بناها در جای خود در خور بررسی است). این اتّهام، نه تنها عمل آنان در زمان حال بلکه بسیاری از کردارهای پیشین آقایان را نیز زیر سؤال می‌برد.
    احمدی‌نژاد را عملکرد وی در زمان رویدادن زلزله‌ی اردبیل احمدی‌نژاد کرد. در وصف کارهای او در آن زمان بسیار شنیدیم و مقداری از تصاویرش را در برنامه‌های تبلیغاتی اوّلین دوره‌ی نامزدی وی دیدیم. او تمام‌وقت، خود را وقف رسیدگی به مناطق آسیب‌دیده کرد و روزی- به روایتی- یکی دوساعت بیشتر نمی‌خوابید تا جایی که بیمار شد. حالا چه شده که به جای اینکه ابتدا بازدیدی هرچند مختصر از مناطق زلزله‌زده کند بعد به عربستان برود، چنین نمی‌کند و به جایش برای درگذشت مادام آليس روزالين كروما پیام تسلیت می‌فرستد؟ اگر کسی بگوید که آن رسیدگی به زلزله‌ی اردبیل هم دورخیزی برای رسیدن به مقامهای بالاتر بوده، آیا باید او را ملامت کرد؟
        
    ۳- چراغ، خانه، مسجدالاقصی
    «چراغی که به خانه  رواست به مسجد حرام است» این را بسیاری گفته‌اند و انتقادی که در بند اوّل آوردم، به آنان نیز وارد است. اگر این اصل را تعمیم دهیم، حتّی امروز هم کسی نباید از حقّ زن و بچّه‌اش بزند و به مردم آذربایجان کمک کند ولی همیشه راهی برای جمع بین امور مختلف است. گاهی با کمی صرفه‌جویی می‌توانیم به دیگری نیز بپردازیم و گرنه خود نیز در زمان سختی نباید از کسی چشم یاری داشته باشیم.
    امّا وقتی لاریجانی می‌گوید که برای رسیدگی به مناطق زلزله‌زده محدوديّت بودجه داریم، سپس یحیی‌زاده می‌گوید که بودجه‌ی حوادث در خارج از کشور خرج شده، مسئله فرق می‌کند. اینجا اولویّت قطعاً با داخل کشور است. با نظرداشت اينكه اين حرفها را اپوزيسيون نظام يا كاربران گمنام فلان سايت نزده‌اند و هر دو نفر مدافع سرسخت نظام و اصولگرا هستند؛ اوّلاً بسیار عجیب است که کشوری که سابقه‌ی زلزله‌های بزرگی چون بم، رودبار و طبس را داشته، خود را برای چنین رویدادی- تازه در مقیاس کوچکتر- آماده نکرده است. ثانیاً باید پرسید که این بودجه به صلاحدید چه کسی، کی و کجا خرج شده است؟ و آيا الآن تصمیم‌گیرنده‌ی محلّ خرج آن بودجه، جوابگوست؟
        
    ۴- کدام فلسطینیان ؟
    یک نکته در استدلال بند اوّْل از ديد طرفداران ایرانی و غیرایرانی بشّار اسد «ظاهراً» پنهان مانده است. مخالفان بشّار اسد به جز کردهایی که شهروند درجه دو بوده‌اند، اکثریّت ِاخوانی و اقلیّت ِتندور سلفی هستند. این دو گروه هیچ کدام با اسرائیل سر سازش ندارند. پس نمی‌توان فلسطین را حتّی بهانه‌ای برای دفاع از بشّار اسد قرار داد چون مخالفان اسد چه بسا از خود او در پرداختن به مسئله‌ی فلسطین تندتر باشند. شاید مانند مرسی ابتدا آرام پیش بیایند ولی بعد به جبهه‌ی مخالفان اسرائیل می‌پیوندند. دلیل شرکت امریکا در اجلاس مخالفان اسد هم واضح است. آنان اسد را مهره‌ی سوخته می‌دانند و تلاش می‌کنند با شرکت در روند روی کار آوردن جانشینان اسد، نفوذی هرچند اندک به دست آورند تا بتوانند بعدها به نفع اسرائیل از آن استفاده کنند. این از بُعد اوّل موضوع.
    و امّا بُعد دیگر؛ دوری فتح از نظام ایران که آشکار است؛ با رویکرد نادرست ایران در قبال سوریه، حماس نیز از ایران دورتر و دورتر می‌شود. اگر این دو گروه را نماینده‌ی فلسطینیان بدانیم، با دورشدن آنها از ایران، نظام ایران قرار است از حقوق کدام فلسطینیان دفاع کند؟
        
    برخی می‌گویند که امسال روز قدس نداریم؛ من می‌گویم که – علاوه بر دفاع همیشگی از مظلومان جهان- امسال پرداختن به روز قدس از هرسال واجبتر است؛ با این شرط که به پرسشهای چهارگانه‌ی فوق نیز پرداخته شود.
     
    * تیتر از سی‌میل

     
     

    1391/5/27
  •  

    آرمان امیری
    مجمع دیوانگان

    مدتی است یک سری آگهی تبلیغاتی جدید از سیمای جمهوری اسلامی پخش می‌شود که از همه جهت یک سر و گردن بالاتر از همتایان خودش است. من چند نمونه از این آگهی‌های تبلیغاتی-آموزشی را دیده‌ام. دست کم سه موردش مربوط به تاثیرات بازی‌های رایانه‌ای بر روی کودکان بود. (با شعار «کودکان در دنیای بازی‌های خود زندگی می‌کنند») یک نمونه مربوط به نقش منفی استفاده بیش از حد از موبایل در روابط حقیقی بود. یک نمونه دیگر پیام زیبایی داشت با این عنوان که «پیامک‌های شما جای خالی شما را پر نمی‌کنند». یک مورد آموزش کودک وجود داشت با این پیام که «ابتدا شخص (یا انسان) را بسازیم و بعد جهان را» و در نهایت نمونه‌ای که دیشب دیدم مربوط به تاثیرات تربیت (یا برخورد با) کودکان در آینده آنان بود.

    اگر بیننده معمول تلویزیون کشور باشید قطعا تاکنون به یک یا چند نمونه از آگهی‌های این مجموعه برخورد کرده‌اید و حتما موافق‌ هستید که از هر نظر محصولات منحصر به فردی هستند. چه از نظر تکنیک ساخت و چه از نظر پیام اخلاقی واقعا نمونه‌های تجربه نشده‌ای در تلویزیون به حساب می‌آیند. برای من به شخصه چیزی در حد یک کار آموزشی ایده‌آل هستند. شاید در رویای خودم هم نمی‌دیدم که روزی چنین پیامی با این عمق، این تاثیر و این ساخت زیبا و حرفه‌ای از تلویزیون پخش شود. سازمان و متولی مسوول این آگهی‌ها را معمولا در انتهای آن اعلام می‌کنند اما من الآن حضور ذهن ندارم. به هر حال همیشه گوشه ذهنم بود که دست کم یک بار اینجا و به نوبه خودم از دست‌اندرکاران این مجموعه تشکر کنم. «مسوول محترمی که تصمیم به ساخت این مجموعه گرفته‌اید؛ سپاس فراوان. گروه طراح و دست‌اندرکاران، درود بر کار خوب و حرفه‌ای شما».

    * تیتر از سی‌میل


     
     

    1391/5/27
  •  

    امیر
    پیپ، قهوه، شکلات

    این که رسانه‌ی ملی اخبار زلزله را پوشش نمی‌دهد، این که تعداد درست کشته‌شدگان اعلام نمی‌شود، این که کمک‌های اولیه پذیرفته نمی‌شود، این که عملیات امداد و نجات یک شبه به پایان می‌رسد، این که شریعتمداری هنوز بر طبلی پاره پاره می‌کوبد، این که نماینده‌ی اهر با ضجه می‌گوید کمک نیاز دارند، این که هنوز نیمی از ایران نمی‌داند چه رخ داده است...
     
    گویا حاکمیت هنوز نمی‌داند، خبررسانی وظیفه‌اش چیست. فکر می‌کند اگر مردم نفهمند که چه فاجعه‌ای رخ داده، راحت سر بر بالش می‌گذارند، به حکومتشان بی اعتماد نمی‌شوند و دنیا بر همان پاشنه‌ی خیالی ایشان می‌چرخد. فکر می‌کند خبررسانی تنها ثمری که دارد سیاه نمایی است.
     
    انگار نه انگار که متخصصینی مورد نیاز اند که مردم را اسکان موقت دهند، خیرینی نیازند که کمک‌های اولیه و نیازهای ابتدایی را برآورده کنند، امدادگرانی آموزش دیده و غیررسمی نیازند تا به کمک آسیب دیدگان بشتابند، پزشکانی که به بیمارستان‌ها کمک برسانند، حتی رانندگان ماشین‌های سنگینی که کامیون خود را به سازمان‌های مناسب بسپارند.
     
    وقتی که حفظ نظام از اوجب واجبات می‌شود، نه تنها مردن یک ندا و سهراب معترض نادیده گرفته می‌شود که جان باختن دست کم سیصد نفر انسان نیز لاپوشانی می‌شود مبادا زلزله از عظمت نظام اسلامی بکاهد.
     
    در فیلم نجات جان سرباز رایان، در اوج جنگ جهانی دوم، یک تیم سرباز آمریکایی مأمور می‌شود تا جان یک نفر که در پشت خطوط دشمن گیر کرده و سه برادر دیگرش در جنگ کشته شده اند را نجات دهند. ارتش آمریکا تصمیم گرفت که برای مادری سه فرزند از دست دادن کافی است، چهارمی را حتما می‌بایست نجات داد. در شرایط جنگی، چندین نفر می‌میرند، دلارها هزینه می‌شود تا سرباز رایان به خانه برگردد. مهم نیست که فیلم مبتنی بر واقعیت است یا خیر، مهم این است که حاکمیت آمریکا می‌خواهد حداقل نشان دهد که شهروندانش چقدر برایش اهمیت دارند.

     


    شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به 30mail-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به 30mail@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

    هیچ نظری موجود نیست:

    ارسال یک نظر

    خبرهاي گذشته