-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۱ مرداد ۲۴, سه‌شنبه

Latest News from Iran Green Voice for 08/14/2012

Email not displaying correctly? View it in your browser.
این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.



رسول منتجب نیا می گوید: متاسفانه اگرچه جناح اصولگرا امروز بايد پاسخ گوي مشکلاتي که مسبب آن بوده است، باشد اما برخي مي‌خواهند با زيرکي از پاسخ گويي فرار کنند و يا با گرفتن چهره انتقادي در ماه‌هاي آخر دولت آثار منفي تصميمات غلط خود را از بين ببرند.

رسول منتجب‌نيا در گفت‌و‌گو با ايلنا افزود: همانطور که بار‌ها تاکيد کرديم اصلاحات يک جريان مردمي، گسترده و قدرتمند در درون کشور است که ناديده گرفتن آن به معناي انکار بخش عظيمي از بدنه جامعه است.

 منتجب‌نيا با بيان اينکه اگر بپذيريم اصلاح طلبان بخش زيادي از جامعه را تشکيل مي‌دهند بايد از ورود آن‌ها در صحنه انتخابات استقبال کرد، اظهار داشت: اينکه برخي افراد تندرو و جنجالي اصولگرا بگويند اصلاحات مرده است و ديگر طرفداري ندارند، در واقع انکار بديهيات جامعه است.

قائم مقام حزب اتحاد ملي با اشاره به ضرورت زمينه سازي براي حضور فعال اصلاح طلبان، يادآور شد: ميان اصلاح طلبان و اصولگرايان در پذيرش نظام و قانون اساسي و حرکت در بستر انقلاب تفاوتي وجود ندارد منتها قرائت‌هاي هر يک از اين موارد متفاوت است.وي افزود: اين امکان براي حضور اصلاح طلبان هست که وارد گود رقابت سياسي شوند و از کانديداي خود حمايت کنند اما اينکه آيا چنين فرصتي براي آن‌ها فراهم مي‌شود يا خير بايد در انتظار اقدامات و ديدگاه‌هاي مسوولان از اين پس باشيم.

منتجب نيا با تاکيد براينکه در حال حاضر چراغ سبزي از ناحيه مسوولان براي حضور اصلاح طلبان در انتخابات رياست‌جمهوري مشاهده نشده است، تصريح کرد: اگرچه لازمه مشارکت همه گروه‌ها اين است که مسوولان آمادگي خود را براي حضور آن‌ها اعلام کنند اما هنوز اثري از اين تغيير و تحولات مشاهده نشده است.

وي در بخش ديگري از سخنان خود اضافه کرد: اگر چنانچه شرايط مهيا شود ما معتقد هستيم که بهترين گزينه ايده آل براي کشور حاکميت اصلاح طلبان در دستگاه اجرايي است.

منتجب نيا همچنين خاطرنشان کرد: در صورتيکه عده‌اي از مسوولان بر مواضع خود پافشاري کنند و شرايط لازم فراهم نشود، بايد به گونه‌اي ديگر به مساله نگاه کرد چرا که وقتي افراد غير اصولگرا زمينه فعاليت در عرصه را نداشته باشند دراين صورت بايد ميان اصولگرايان بررسي کرد و ديد که چه کسي واجد بيشترين شرايط است.

وي افزود: در چنين شرايطي تلاش مي‌کنيم تا تنها قواعد عقلي را اعمال کنيم البته ممکن است عده‌اي نام دولت آشتي را روي آن بگذارند اما من معتقدم نام اضطرار و ناچاري بيشتر شايسته اين روش تشکيل دولت است.منتجب نيا با تاکيد براينکه بهترين آشتي ملي بازشدن فضا براي رقابت است، اظهار داشت: در اين صورت مردم آزادانه در انتخابات شرکت مي‌کنند و با همدلي با يکديگر به کانديداي خود راي مي‌دهند. بنابراين اگر نظر مردم تامين نشود آشتي ملي که امروز از آن صحبت مي‌شود، تحميلي خواهد بود.

وي با بيان اينکه آشتي ملي يعني کسي که بيشتر مورد حمايت و توجه مردم است مورد تحريم قرار نگيرد، تصريح کرد: گزينه اول از ديدگاه ما بازشدن فضاي سياسي کشور است و در صورتيکه چنين چيزي ميسر نشود انتخاب اصلح از ميان اصولگرايان مورد نظر است.اين فعال سياسي اصلاح طلب با اشاره به اينکه اصولگرايان در دو دوره اخير ضربه‌هاي سنگيني بر کشور وارد کردند، گفت: متاسفانه اگرچه جناح اصولگرا امروز بايد پاسخ گوي مشکلاتي که مسبب آن بوده است، باشد اما برخي مي‌خواهند با زيرکي از پاسخ گويي فرار کنند و يا با گرفتن چهره انتقادي در ماه‌هاي آخر دولت آثار منفي تصميمات غلط خود را از بين ببرند.

وي اضافه کرد: خوشبختانه مردم ما کاملا به ياد دارند آقايان با شعارهاي شهيد رجايي و آوردن نفت بر سر سفره‌هاي مردم و احياي آرمان‌هاي امام (ره) آمدند اما امروز به اينجا رسيدند.

 


 


در پی انتقادات زیاد از عملکرد صدا و سیما در پوشش خبری زلزله شمال کشور، برنامه نود به مساله زلزله پرداخت و پول بیش از 4 میلیون پیامک به این امر اختصاص یافت. 

سری جدید برنامه‌ نود كه به دلیل همزمانی با بازی‌های المپیك با وقفه دو هفته ای مواجه شده بود، با بازگشت عادل فردوسی‌پور از مسابقات المپیك آغاز شد. 

 به گزارش «تابناک»، در آغاز برنامه نود فردوسی پور نظر سنجی برنامه را باتوجه به حادثه زمین لرزه شمال غرب ایران که منجر به کشته شدن و آسیب دیدن شماری از هموطنانمان شد بود به ابراز هم دردی با هموطنانمان اختصاص داد.

به همین جهت برنامه ی نود دوشنبه شب تحت تاثیر کامل ضایعه ی دلخراش زلزله در استان آذربایجان شرقی قرار گرفت. 

برنامه ی نود در حالی پس از دو هفته وقفه به خاطر برگزاری مسابقات المپیک دوشنبه شب با اجرای عادل فردوسی پور به روی آنتن شبکه سه سیما رفت و تا ساعات ابتدایی بامداد سه شنبه (امروز) به طول انجامید که تقریبا تمامی تایم این برنامه ی پر بیننده تحت تاثیر اتفاق تلخ زلزله ی آذربایجان شرقی قرار داشت. 

در اکثر دقایق این برنامه ی نود بسیاری از اهالی فوتبال روی خط ارتباطی برنامه آمدند و به جای مطرح کردن مسائل فنی بیستر از تاسف خود مبنی بر حادثه زلزله در آذربایجان شرقی و درخواست از مردم برای کمک به هموطنان آذری صحبت کردند. 

همچنین موضوع مسابقه پیامکی برنامه به شکل متفاوت انجام شد بطوریکه فردوسی پور از مردم خواست برای ابراز همدردی با مردم زلزله زده ی آذربایجان تنها یک متن خالی به شماره معروف ۲۰۰۰۹۰ ارسال کند. 

 اپراتور همراه اول نیز اعلام کرد تمامی هزینه ی پیامک مشترکین خود که در برنامه ی نود دوشنبه شب  شرکت کرده اند را به زلزله زدگان آذربایجان اختصاص می دهد.

درحالی که انتقادات شدیدی از سوی مردم و رسانه ها به عملکرد اخیر تلویزیون وچود دارد ، عادل فردوسی پور در اقدامی تحسین برانگیز، مسابقه پیامکی این هفته برنامه 90 را به زلزله زدگان اخیر کشور اختصاص داد. 
 
وی در ابتدای این برنامه گفت: از مردم می خواهیم برای تسلای خاطر زلزله زدگان عزیز کشورمان، پیامکی به شماره 200090 ارسال کنید. 

موضوع مسابقه پیامکی برنامه به شکل متفاوت انجام شد بطوری که فردوسی پور از مردم خواست برای ابراز همدردی با مردم زلزله زده ی آذربایجان تنها یک متن خالی به شماره معروف ۲۰۰۰۹۰ ارسال کند. به همین جهت حدود 4 میلیون و 200 هزار نفر در این نظر سنجی شرکت کردند .

این برنامه در ساعت 2 به پایان رسید .


 


 

مهدی محسنیان راد - شرق  

 

عدم پوشش مناسب اخبار زلزله آذربايجان توسط سيماي جمهوري اسلامي ايران را مي‌توان ناشي از حداقل دو عامل دانست. اولين عامل مي‌تواند ناشي از عدم تسلط بخش‌هاي خبري صدا و سيما بر مباحث «ارتباطات در بحران» باشد؛ حوزه‌اي كه در دانش ارتباطات، جايگاه خاص و مباحث تخصصي خاص دارد. در سطح دانشگاه‌هاي معتبر دنيا، اين تخصص تدريس مي‌شود و كتاب‌ها و متون مختلفي نيز در اين زمينه وجود دارد.

در گذشته نيز بررسي عملكرد صدا و سيما در شرايط بحراني نشان داده كه اين دانش در رسانه‌هاي جامعه ما ضعيف است. البته اين ضعف به دليل ماهيت تلويزيون در آنجا خود را بيشتر نشان مي‌دهد. حافظه من درباره زلزله بم نيز همين را مي‌گويد. چند روزي از زلزله سهمگين پنجم دي 1382 گذشته بود كه رييس وقت خبرگزاري جمهوري اسلامي ايران (ايرنا) از من دعوت كرد كه در جلسه‌اي با حضور عده‌اي از خبرنگاران، عملكرد خبري مطبوعات، راديو و تلويزيون در اين واقعه را بررسي و نقد كنم. از قبل نيز اعلام آمادگي كردند كه تمام اطلاعات مورد نياز من را جمع‌آوري كنند و در اختيارم قرار دهند. گزارش اين جلسه قرار نبود در جايي منتشر شود در نتيجه بايد از حافظه‌ام كمك مي‌گرفتم و كاملا به خاطر دارم كه اطلاعات نشان مي‌داد تخصص ارتباطات در بحران در حوزه رسانه‌ها در ايران به‌ويژه در صدا و سيما چقدر ضعيف بوده است. مثلا ارزيابي ما اين بود كه خط مشي صداوسيما از همان لحظه وقوع زلزله و پس از آن، مبتني بر تحريك عاطفه مخاطبان، تقريبا به همان شيوه تحريك عاطفه عزاداران دهه عاشورا بوده است.

در طول زلزله بم تقريبا شبيه وضعيت روزهاي مذهبي خاص است كه سوگواري انجام مي‌شود. اين تحريك در همان ساعات اوليه چنان هيجاني ايجاد كرده بود كه‌ هزاران اتومبيل شخصي براي كمك‌رساني به سوي بم حركت كرده و چنان راهبنداني را ايجاد كرده بودند كه امداد‌رساني نيروهاي موظف با دشواري مواجه شده بود. يا آنقدر لباس دست دوم جمع شده بود كه بيشتر دست و پا‌گير بود تا حلال مشكلات. در واقع تحريك عاطفه، انگيزه كمك را ايجاد كرده بود، اما به رفتارهايي برنامه‌ريزي نشده و بسيار بي‌نظم و دست‌وپا‌گير منتهي شده بود. خوشبختانه ابعاد زلزله آذربايجان با زلزله سهمگين و وسيع بم متفاوت بود و اين بار احتمالا صدا و سيما در دام عامل دوم افتاد. دومين علت كه موجب عدم پوشش خبري حوادث تلخي مثل زلزله مي‌شود به ميزان پروپاگاندايي يا با معادل فارسي آن مبلغ مسلكي بودن رسانه بستگي دارد؛ هرچقدر رسانه‌ها وظيفه خود را بيشتر پروپاگاندا بدانند يا هر چقدر از آنها توقع پروپاگانداي بيشتري برود، آنها انعكاس واقعيت را بيشتر فداي پروپاگاندا خواهند كرد. نمونه‌هاي بي‌نظيري از اين موارد را مي‌توان در تاريخ رسانه‌هاي دنيا سراغ گرفت كه در اينجا به دو مورد آن اشاره مي‌كنم. ماجراي چرنوبيل در ۲۵ و ۲۶ آوريل ۱۹۸۶ يكي از اين موارد است.

از لحظاتي پس از انفجار، حركت مواد راديو اكتيويته بر فراز شهرها آغاز شد و به سرعت از خاك شوروي به بلغارستان و روماني رسيد و ساعت سه نيمه‌شب به وقت سوييس در يكي از نيروگاه‌هاي ژنو دستگاه مخصوص هشدار مواد اتمي مهندسي در يكي از نيروگاه‌هاي اتمي اين كشور روشن شد. بعد از دقايقي اين مهندس و تيم همراه او متوجه مي‌شوند كه اين آلودگي در فضاست و مختص كارخانه نيست. نتيجه اينكه نيمه شب سوييس اعلام وضع فوق‌العاده مي‌كند در حالي‌كه اهالي اتحاد جماهير شوروي و ساير اهالي كشورهاي بلوك شرق هنوز از وقوع اين حادثه بي‌اطلاع بودند. اينچنين بود كه در يك نظام مسلكي مثل اتحاد جماهير شوروي، رسانه‌هاي دولتي خبر حادثه تشعشع راديواكتيو از مردم را پنهان نگه داشتند زيرا وظيفه رسانه‌ها، پاسداري از تصوير «همه چيز درست است» بود. حادثه دوم زماني اتفاق افتاد كه گورباچف در صدر هيات‌رييسه اتحاد جماهير شوروي به آمريكا سفر كرده بود. در همان زمان، زلزله مهيبي در ارمنستان به عنوان يكي از كشورهاي جماهير شوروي رخ داد. رسانه‌هاي دولتي شوروي اين خبر را ساعت‌ها از مردم دور نگه داشتند تا وقتي كه گورباچف سفرش را نيمه تمام گذاشت و به شوروي بازگشت و به اصطلاح اجازه انعكاس آن را داد. از تركيب اين دو علت پديده‌اي به دست مي‌آيد كه گاه ما شاهد آن مي‌شويم. 

اما چنين عملكردي پيامدهايي دارد كه مهم‌ترين آن آسيب به «اعتبار منبع» است. اين اصطلاح يكي از اصطلاحات بسيار كهن دانش ارتباطات است. نمونه بسيار زيباي اين اصطلاح در فرهنگ ايراني، همان افسانه چوپان دروغگو است. در اين افسانه هيچ كس راجع به تخصص چوپان در چراندن گوسفند صحبت نمي‌كند ولي بيانگر اتفاق نظر در آن است كه ديگر هيچ كس به خبر‌رساني او در باب آمدن گرگ اعتماد نمي‌كند. به سادگي همين پديده ممكن است در مورد رسانه‌ها نيز روي دهد. مخصوصا در دهكده جهاني و بازار پيام پيش رو.


 


 

آیت الله بیات زنجانی از مومنان خواست که زکات فطریه خود را به زلزله زدگان اختصاص دهند. 

در اطلاعیه ای که در وبسایت این مرجع تقلید منتشر شد آمده است:  با توجه به اعلام آمادگی دفتر جهت رساندن کمک های مردمی به آسیب دیدگان از زلزله آذربایجان شرقی و نظر فقهی حضرت آیت الله العظمی بیات زنجانی(مدظله العالی) پیرامون اجازۀ هزینه کردن فطریه در این مورد، می توان از طریق شماره حساب 11011010 نزد بانک سینا به شمارۀ کارت 8262 0259 4610 6393  و شمارۀ شبا 01 0100 1011 8131 0205 0590 IR 96  بنام حضرت آیت الله العظمی اسدالله بیات زنجانی که به صورت ویژه برای کمک به زلزله زدگان آذربایجان شرقی در نظر گرفته شده است، فطریه خود را نیز واریز نمایند.

متن این اطلاعیه به شرح زیر است:

زکات فطره از واجباتی است که در امّت اسلام اختلافی دربارۀ آن وجود ندارد و روایات مستفیضه‏ای که از طریق شیعه و سنّی وارد شده، بر وجوب آن دلالت دارند و همه‌ساله بر تمامی مکلّفین طبق شرایطی که در رسالۀ عملیه به آن اشاره شده است، واجب می‏شود و باید به مصرف مستمندان برسد.

 پیرامون زکات فطره، روایات متعددی از اهل‌بیت(ع) آمده است که آثار زیادی دارد  از جمله، انسان را از مرگهای ناگهانی در آن سال حفظ کرده و نجات می‏دهد، در بعضی روایات آمده است که تمامیت و کمال روزه‏های ماه رمضان با زکات فطره است همچنان‎که تمامیت نماز با صلوات بر پیامبر گرامی اسلام(ص) است.

میزان فطريه واجب بر هر نفر، سه کیلوگرم قوت غالب بوده و این قوت غالب برای افراد مختلف متفاوت است. برای مثال افرادی که در طول سال بیشتر برنج مصرف می کنند، باید برای هر نفر سه کیلو برنج و یا قیمت معادل آن را بپردازند و یا اگر در طول سال بیشتر گندم مصرف می کنند، باید سه کیلو گندم و یا قیمت معادل آن را بپردازند.

شماره حساب ویژۀ زکوات و فطریه 1406498079 نزد بانک ملت - جام به شماره کارت 6826 1062 3370 6104 و شماره شبا IR42 0120 0000 0000 1406 4980 79  بنام حضرت آیت الله العظمی اسدالله بیات زنجانی برای این امر اختصاص داده شده است و مؤمنین می توانند از این طریق فطریه خود را واریز نمایند.

لازم به توضیح است با توجه به اعلام آمادگی دفتر جهت رساندن کمک های مردمی به آسیب دیدگان از زلزله آذربایجان شرقی و نظر فقهی حضرت آیت الله العظمی بیات زنجانی(مدظله العالی) پیرامون اجازۀ هزینه کردن فطریه در این مورد، می توان از طریق شماره حساب 11011010 نزد بانک سینا به شمارۀ کارت 8262 0259 4610 6393  و شمارۀ شبا 01 0100 1011 8131 0205 0590 IR 96  بنام حضرت آیت الله العظمی اسدالله بیات زنجانی که به صورت ویژه برای کمک به زلزله زدگان آذربایجان شرقی در نظر گرفته شده است، فطریه خود را نیز واریز نمایند.


 


ندای سبز آزادی - کامران دانشجو وزیر علوم دولت محمود احمدی نژاد که از بدو تصدی این مسئولیت همواره به دنبال اجرای سیاست های موسوم به اسلامی کردن دانشگاه ها بوده، در جدیدترین اظهار نظر خود گفته که «قطعا اگر دانشگاه‌های ما از ابتدا جهت‌گیری بومی داشتند، شاهد پیشرفت‌ها و دستاوردهای بیشتری بودیم.»

وزیر علوم دولت دهم تغییر ۴۰۰ سرفصل و برنامه درسی دانشگاه‌ها، ایجاد ۱۰ دانشگاه ویژه دختران، بازگشت گفتمان انقلاب، اصرار بر جاری و ساری کردن احکام شرع اسلام، حرکت به سوی علم توامان با دین و تولید علم جهت‌دار را از جمله اقدامات وزارت علوم در این زمینه اعلام کرده و گفته که «با حمایت دولت دهم و احمدی نژاد، مراجع عظام و حوزه‌های علمیه، نمایندگان مجلس شورای اسلامی‌، مردم شریف ایران اسلامی و جامعه ولایتمدار دانشگاهی در راستای حرکت به سوی دانشگاهی اسلامی-ایرانی صورت گرفته است.»   

کامران دانشجو با تاکید بر ضرورت «اسلامی شدن دانشگاه‌ها» می گوید: «اگر ایجاد دانشگاه به سبک غربی را گسترش دهیم، هیچ مخالفتی از سوی دشمن ابراز نمی‌شود زیرا با سرمایه خودمان فرهنگ غرب را در کشور خودمان گسترش می‌دهیم.»

طرح موسوم به اسلامی کردن دانشگاه ها مدت هاست که بنا به خواست آیت الله خامنه ای رهبر جمهوری اسلامی ایران در دستور کار متولیان امر آموزش در کشور قرار گرفته است.

در کنار وزارت علوم، قوه قضائیه جمهوری اسلامی نیز به حمایت از این طرح می پردازد و چندی پیش صادق آملی لاریجانی رئیس دستگاه قضایی کشور «بازنگری در علوم انسانی» را «یک امر مهم» دانسته و گفته بود: «کار در این مسیر مجاهدت است؛ چرا که کمتر از جهاد و جنگ نیست».

آیت الله علی خامنه ای، رهبر جمهوری اسلامی «بسیاری از علوم انسانی» را «موجب بی ‌اعتقادی به تعالیم الهی و اسلامی» و مروج «ترویج شکاکیت و تردید در مبانی دینی و اعتقادی» دانست و از افزایش کمی تعداد دانشجویان علوم اسلامی در دانشگاه ‌ها انتقاد کرد.

خامنه ای به «مراکز تصمیم‌گیری اعم از دولت، مجلس و شورای عالی انقلاب فرهنگی» دستور داد تا حذف این گونه علوم را از برنامه‌های آموزشی دانشگاه‌ها پی‌گیری کنند.

آیت ‌الله علی خامنه‌ای بارها در سخنان خود دانشگاه را عرصه «جنگ و مبارزه ‌نرم»، دانشجویان را «افسران جوان این جبهه» و استادان را «فرماندهان جبهه‌جنگ نرم» لقب داده و از تحصیل حدود دومیلیون دانشجو از سه میلیون و نیم دانشجوی کشور در رشته‌ های علوم انسانی ابراز نگرانی کرده است.

فضای امنیتی و سرد در دانشگاه هنر سوره

تارنمای دانشجو نیوز از منابع خبری دانشجویی در گزارشی از وضعیت دانشگاه هنر سوره، به نقل از یکی از دانشجویان این دانشگاه از فضای امنیتی و سرد حاکم بر دانشگاه هنر سوره خبر داده و نوشته که این دانشگاه نیز همانند بسیاری از دانشگاه های کشور، در سال های اخیر و به ویژه پس از وقایع انتخابات ریاست جمهوری سال ٨٨ فضای امنیتی و سردی را می گذراند.

این گزارش می افزاید که «دانشجویان سوره، قربانی سیاست های متناقض مسئولان شده اند؛ فضای دانشگاه روز به روز امنیتی تر می شود، و حوزه ی اختیارات دانشجویان کمتر. سوره تبدیل به حوزه ی علمیه ای خنثی و منفعل شده است، که آرمان های دانشجویان هنرش رفته رفته سقوط می کند.»

این گزارش با اشاره به اعمال محدودیت های بسیار برای دانشجویان هنر این دانشگاه از سوی حراست از «سخت گیری های زیاد، ممنوع الورود کردن ده ها تن از دانشجوها، تعلیق کردن آن ها، و پرونده سازی» برای دانشجویان خبر داده است.

بر اساس این گزارش «مصاحبه ی دانشگاه سوره از دو بخش عقیدتی-سیاسی و تخصصی تشکیل شده است» هر چند مصاحبه ی عقیدتی-سیاسی در اولویت قرار دارد و سوالاتی نظیر «کاندیدای منتخب شما در انتخابات، شرکت در نمازجمعه و مقررات اجرای آن، توانایی قرائت قرآن، دستورات نماز و روزه و خمس و زکات و...» را شامل می شود.

این گزارش در پایان به تجمع اعتراضی دانشجویان دانشگاه هنر سوره در  ٧  اردیبهشت  ١٣٩٠ اشاره کرده و این روز را برای دانشجویان این دانشگاه «به یادماندنی» توصیف کرده و از «ممنوع الورود شدن شش نفر از دانشجوها» پس از برگزاری این تجمع اعتراضی در محوطه دانشگاه که با صدور بیانیه ای از سوی دانشجویان معترض همراه شد خبر داده است.

دانشجو: فقط ۱۰ درصد تفکیک جنسیتی کردیم

سرانجام کامران دانشجو، وزیر علوم و آموزش عالی از سوی نمایندگان مجلس احضار شد تا در خصوص دلایل و دامنۀ تفکیک جنسیتی در دانشگاه های کشور که به زیان دانشجویان دختر تمام شده توضیحاتی ارایه بدهد.

کامران دانشجو مدعی شد که تنها پنج درصد رشته های دانشگاهی کشور اختصاصاً دختران دانشجو و پنج درصد دیگر انحصاراً پسران دانشجو می پذیرند.

به بیان دیگر، وزیر علوم تلویحاً اعتراف کرد که دست کم ده درصد رشته های دانشگاه های کشور بر اساس معیار تفکیک جنسیتی در سال تحصیلی جدید سازماندهی شده اند.

کامران دانشجو سپس رسانه های خارج از کشور را به جنجال آفرینی در خصوص تفکیک جنسیتی در دانشگاه های کشور متهم کرد.

با این حال، خبرگزاری رسمی مهر در روزهای اخیر در گزارشی مفصل با استناد به داده های وزارت علوم خبر داد که از مهر ماه آینده دست کم ۳۶ دانشگاه کشور از پذیرش دختران در ۷۷ رشته خودداری خواهند کرد که در برگیرندۀ بخش اعظم رشته های تحصیلی دانشگاهی است. دامنۀ این تفکیک تا آنجاست که دانشجویان از این طرح نه به عنوان تفکیک جنسیتی، بلکه به عنوان نوعی ستیز آشکار علیه زنان یاد کرده اند.

در نامه ای که دانشجویان دفتر تحکیم وحدت در روزهای گذشته خطاب به آیت الله خامنه ای نوشتند اعلام شد که تفکیک جنسیتی نه حتی در ۳۶ دانشگاه کشور، بلکه در بیش از ۶۰ دانشگاه ایران به اجرا گذاشته شده است که در اصل جزیی از طرح گسترش خودکامگی و استبداد در دانشگاه های ایران است.

در ادامه دانشگاه تهران نیز در اقدامی بی‌سابقه حاضر به اعمال سهمیه معدل ورود به مقطع کارشناسی ارشد برای دختران رشته معدن نیست.

این در حالی است که این دانشجویان به امید داشتن سهمیه شاگرد اولی، فرصت شرکت در کنکور کارشناسی ارشد را از دست داده‌اند.

تعطیلی کلاس‌ها در اوقات نماز

این هفته مهدی قریشی٬ مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ارومیه از تعطیلی کلاس‌ها در اوقات نماز خبر داده است.

مسئول نهاد نمایندگی آیت الله خامنه ای در دانشگاه ارومیه گفته که «برپایی کلاس‌ها در اوقات نماز مانع حضور اساتید و دانشجویان در نماز جماعت دانشگاه‌ها می‌‍شود»

مهدی قریشی در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو، از رسانه های نزدیک به نهادهای امنیتی، «جهت دهی دانشجو به سمت ارزش های انسانی و رشد و شکوفایی استعدادهای آنان» را از جمله رسالت های اساتید دانشگاه در ارتباط با اقامه نماز را عنوان کرده است.

قریشی برپایی کلاس ها در اوقات نماز را مانع حضور اساتید و دانشجویان در نماز جماعت دانشگاه ها دانسته و گفته که «برای برطرف کردن این مانع باید قبل از شروع ترم تحصیلی جدید بر اساس فصل و ساعات شرعی، پیش بینی های لازم انجام گیرد.»

رشته های هسته‌ای ۴ برابر تسهیلات بیشتر دریافت خواهند کرد

در حالی که وزیر علوم از افزایش رقم وام مسکن دانشجویی برای دانشجویان متاهل تا سقف ۲۵۰ هزار تومان و برای دانشجویان مجرد تا ۱۰۰ هزار تومان خبر می دهد اما این رقم برای دانشجویان رشته های دارای گرایش هسته ای ۴ برابر در نظر گرفته شده است.

به گفته دانشجو، دانشجویان رشته‌های مرتبط با دانش هسته‌ای می‌توانند تا چهار برابر دیگر دانشجویان از وام‌ها و تسهیلات صندوق رفاه بهره‌مند شوند.

"وام دانش هسته ای" به تازگی از سوی صندوق رفاه وزارت علوم برای آن دسته از دانشجویان که در رشته های مرتبط هسته ای تحصیل می کنند، طراحی شده است.

به گفته گودرزی قائم مقام صندوق رفاه دانشجویان، این وام شامل وام‌های مسکن، ضروری، تحصیلی و شهریه است و تا سقف هزینه ای که دانشجویان برای رشته های خود می پردازند، پرداخت می شود.

تفتیش بدنی خانم‌ها در دانشگاه تهران

در خبرها آمده بود که خانواده‌هایی که در شبهای قدر امسال برای مراسم احیا به مسجد دانشگاه تهران رفته‌اند، با اقدامی عجیب از سوی حراست دانشگاه تهران مواجه شده اند.

در شبهای ۱۹ و ۲۱ ماه مبارک رمضان، ماموران حراست دانشگاه تهران، اقدام به تفتیش خانواده‌های شرکت کننده (آقایان و خانم‌ها و حتی کودکان) در این مراسم کرده‌اند.

اگرچه گفته شده که این تفتیش با دستگاه‌های دستی الکترونیکی انجام می شود، اما نکته قابل توجه آن است که خانم‌ها هم در مبادی ورودی دانشگاه تهران توسط آقایان بازرسی می شوند؛ به این شکل که مامور مرد حراست دانشگاه، راکت الکترونیکی خود را دور تا دور بدن زنان حرکت می دهد و در صورت به صدا درآمدن آژیر آن، باید کیف یا وسایل شخصی خانم‌ها را مورد بازرسی ریزتر قرار دهد!

این اقدام در ۲ شب قدر گذشته سال جاری مورد اعتراض برخی خانواده‌های شرکت‌کننده در این مراسم قرار گرفته است.

کلانتری مسوول نهاد نمایندگی رهبر جمهوری اسلامی در دانشگاه تهران در این باره گفته که «تفتیش دستی به هیچ عنوان صورت نگرفته است.»

وی با بیان اینکه به دلیل اخطارهای امنیتی، امسال بستر احتیاط فراهم شده است، می گوید: «شرایط منطقه به گونه‌ای است که باید احتیاط لازم صورت گیرد.»

تعطیلی ۶ روزه دانشگاه‌های تهران

و خبر آخر این که با توجه به برگزاری اجلاس عدم تعهد در ایران، کلیه دانشگاه های شهر تهران برای ٦ روز تعطیل خواهند بود.

دانشگاه تهران در اطلاعیه ای اعلام کرده است که با توجه به برگزاری اجلاس عدم تعهد در شهر تهران کل دانشگاه‌ها و ادارات شهر تهران از ٦ شهریور الی ١١ شهریور ماه تعطیل است.

محمدرضا فرقانی، سخنگوی شانزدهمین اجلاس جنبش عدم تعهد، پیش از این اعلام کرده بود که به خاطر ترافیک تهران و همچنین حجم بالای میهمانان شرکت‌کننده تدابیری در جهت تعطیلی تهران اندیشیده شده است.

بر اساس اظهارات فرقانی ایران برای ١٣٨ کشور عضو اصلی و ناظر این جنبش دعوتنامه فرستاده و تاکنون ٣١ کشور اعلام کرده‌اند که به صورت قطعی در سطح سران یعنی رییس‌جمهور یا نخست‌وزیر شرکت می‌کنند.

برگزاری اجلاس یک هفته‌ای سران عدم تعهد در تهران یکی از پر هزینه‌ترین برنامه‌هایی است که طی سال‌های اخیر در ایران برگزار می‌شود.

در هفته جاری سایت «دی‌نیوز» از خرید ۵۰ میلیارد تومانی ۲۰۰ خودروی بنز فوق لوکس برای مهمانان شرکت کننده در این اجلاس خبر داده بود.

همچنین قائم مقام سازمان گردشگری کشور نیز از هزینه ۱۰۰میلیارد تومانی خبر داده بود.

مقام‌های جمهوری اسلامی تلاش‌های گسترده‌ای برای برگزاری این اجلاس آغاز کرده‌اند و قصد دارند با دعوت تمام سران اعضای این جنبش٬ بهره‌برداری‌های گسترده‌ای از این مراسم کنند.


 


 

در پی وقوع زلزله در آذربایجان سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی با صدور اطلاعیه ای ضمن ابراز تاسف از این حادثه، به دعوت از مردم و خیرین برای شتاب به کمک رسانی به آسیب دیدگان پرداخت.

به گزارش امروز سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی در بخشی از اطلاعیه خود از تمامی خیرین و دلسوزان دعوت می کند تا با پیگیری از نهادهای دولتی و مسئولین بر روند هزینه کمک هایشان نظارت داشته باشند. همچنین انتظار می رود که رسانه ها در این موضوع ملی و تالم بزرگ سیاست بازی ها را کنار نهاده و بر نهادهای مسئول نظارت داشته باشند و افکار عمومی را از پیشرفت و کم کاری نهادهای مسئول مطلع نمایند.

در این اطلاعیه آمده است: زمین لرزه دو روز پیش در آذربایجان، حادثه ای اندوهگین و جبران ناپذیر است که هیچ کلامی توانایی التیام قلب داغداران آن را ندارد. در این روزها، پشتیبانی و کمک رسانی شهروندان و دولت کمترین کاری است که برای آسیب دیدگان این فاجعه می توان انجام داد. از نخستین ساعات انتشار خبر زلزله شاهد کمک های مردمی، صفوف طولانی اهدای خون و فضای پر تلاش جذب کمک های وسیع در قالب طرح های خودجوش توسط مردم بوده ایم.

در این حادثه مردم ایران بار دیگر شور انسان دوستی و همبستگی ملی خود را نشان دادند؛ همبستگی ای که نیاز به تبلیغات و جار و جنجال رسانه ای ندارد. در این بین اما اقدامات و سیاست های دولت متاسفانه بسیار ضعیف و نامناسب بوده که انتقادات و اعتراضات بسیاری را نیز در بین مردم و نارضایتی در بین زلزله زدگان ایجاد کرده است.

در سویی دیگر شاهد آن بوده ایم که رسانه های وابسته به دولت و صداو سیمای حاکمیت به جای تسهیل کمک های مردمی و اطلاع رسانی جهت جذب امدادهای لازم، با بی توجهی کامل موضوع زمین لرزه را به گوشه ای نهاده و انعکاس شایانی نداده است؛ موضوعی که سبب نگرانی های گسترده ای در میان هموطنان شده و بار دیگر ناکارآمدی دولت نامشروع را به نمایش گذاشته است.

سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی ایران ضمن تسلیت به داغداران حادثه زمین لرزه آذربایجان، از خداوند منان برای جانباختگان آمرزش و برای بازماندگان صبر مسئلت دارد. همچنین سازمان از تمامی خیرین و دلسوزان دعوت می کند تا با پیگیری از نهادهای دولتی و مسئولین بر روند هزینه کمک هایشان نظارت داشته باشند. همچنین انتظار می رود که رسانه ها در این موضوع ملی و تالم بزرگ سیاست بازی ها را کنار نهاده و بر نهادهای مسئول نظارت داشته باشند و افکار عمومی را از پیشرفت و کم کاری نهادهای مسئول مطلع نمایند.


 


همزمان با انتقاد صریح نمایندگان مناطق آسیب دیده از زلزله نسبت به مدیریت بحران، محمدرضا رحيمی، معاون اول احمدی نژاد، روز دوشنبه وعده داد که مناطق زلزله‌زده در استان آذربايجان شرقی ظرف دو ماه بازسازی شود.

وعده معاون احمدی نژاد در حالی مطرح می شود که رییس هیات دولت در حال حاضر در عربستان به سر می برد و گروه های امداد رسمی ساعت ها پس از وقوع زلزله خود را به محل رسانده بودند.

در همین حال همزمان گزارش‌ها حاکی از اسکان ۵۰هزار نفر از زلزله‌زدگان و فعال شدن تيم‌های «بيمارياب» است.

معاون اول محمود احمدی‌نژاد دیروز، همراه با هياتی از دولت به تبريز مرکز استان آذربايجان شرقی سفر کرد و در جمع خبرنگاران گفت: «تلاش می‌کنيم تا قبل از شروع زمستان، منازل و خانه‌های آسيب‌ديده بازسازی شوند و اين کار طی دو ماه انجام شود.»

به گزارش ايسنا، محمدرضا رحيمی افزود: قرار است در جلسه‌ای، مسئولان مربوطه و وزرا در مورد نحوه جبران خسارت و بازسازی مناطق زلزله‌زده و دادن وام تصميم‌گيری کنند. در همين حال، رئيس سازمان امداد و نجات هلال‌احمر گفت: به ۱۵۵هزار حادثه‌ديده در زلزله آذربايجان شرقی امدادرسانی شده و ۵۰هزار زلزله‌زده نيز اسکان يافته‌اند. 

انتقادات نمایندگان مجلس از عدم رسیدگی جدی به آسیب دیدگان زلزله همچنان ادامه دارد. 

 

 الله‌وردی دهقان، نماینده ورزقان در مجلس با متهم کردن مدیران این شهرستان و استان به تعلل در خدمات‌سانی گفت که آنها سه ساعت بعد از زلزله به محل حادثه رسیدند.

به گفته این نماینده مجلس، یکی از اصلی‌ترین دلایل افزایش تلفات در این زلزله تعلل برای آغاز عملیات نجات حادثه‌یدگان بود و فرماندار ورزقان هم از ساعت 7صبح تا ۲:۳۰عصر شنبه در شهرستان حضور نداشت.

وی توضیح داد که ۵۰درصد ساختمان‌های شهر و ۹۰درصد خانه‌های روستایی در این زلزله بین ۲۰ تا ۱۰۰درصد تخریب شده‌ است. تخریب راه‌های ارتباطی، ساختمان‌های ادارات دولتی، بانک‌ها، مساجد و خطوط تلفن از دیگر موارد تخریب شده‌ مورد اشاره این نماینده مجلس بود.

نماینده ورزقان در ادامه به انتقاد از وزیران کشور، بهداشت و درمان و رئیس سازمان هلال احمر پرداخت و گفت: روز گذشته این افراد در حالی مشاهده شدند که سوار بر بالگرد بودند اما در محل حادثه حضور پیدا نکردند. به گفته او، بهتر است وزیر بهداشت به جای ارائه گزارش عملکرد در مجلس، بیمارستان ورزقان را تجهیز کند تا اهالی آسیب‌دیده برای درمان به شهرستان‌های دیگر فرستاده نشوند.

این نماینده مجلس با اعلام این که حدود ۵۰۰ میلیارد تومان به این منطقه خسارت وارد شده است، از کمبود پتو و چادر در مناطق زلزله‌زده خبر داد.

مسعود پزشکیان، نماینده تبریز، آذرشهر و اسکو هم در انتقاداتی مشابه از مدیریت بحران، از مردم ایران تشکر کرد که به کمک زلزله‌زدگان شتافته‌اند. این نماینده مجلس تصریح کرد چرا باید نحوه مدیریت ساختمان‌سازی در ایران به گونه‌ای باشد که با وقوع یک زلزله، ۲۰۰روستا تخریب شود و بیمارستانی که به تازگی ساخته شده هم کاملا از بین برود.

به گفته مسعود پزشکان با وجود آنکه 8هزار چادر برای اسکان خانواده‌های آسیب‌دیده به منطقه فرستاده شده است اما تعدادی افراد فرصت‌طلب این چادرها را به تبریز بازگرداندند و چادر در مناطق زلزله‌زده کم آمده است.

 حسین قدمی، رئیس سازمان مدیریت بحران ایران عملکرد این سازمان در این زلزله را مناسب ارزیابی کرد و گفت: بلافاصله بعد از زلزله دو فروند بالگرد از تهران برای اعزام هرچه سریعتر تیم‌های ارزیاب به منطقه اعزام شد و ۶۷دستگاه آمبولانس هم در محل حادثه حضور داشت.


 


 

داریوش شایگان پس از یک هفته بیماری گرفتگی عروق و ایجاد لخته خون، شب گذشته در بیمارستان بستری شد.

به گزارش مهر، علی دهباشی پژوهشگر حوزه فرهنگ و از دوستان داریوش شایگان با اعلام این خبر گفت: دکتر شایگان بعد از یک هفته بیماری و گرفتگی عروق و ایجاد لخته خون، دیشب (22 مرداد) به تشخیص پزشکان معالج در یکی از بیمارستان‌های تهران بستری شد.

وی در عین حال تاکید کرد: خوشبختانه وضعیت جسمی دکتر شایگان وخیم نیست و در حال حاضر اندکی بهبود یافته است.

در همین حال کتاب جدید دکتر داریوش شایگان Consuence Métisse (آگاهی دورگه) که به زبان فرانسه نوشته شده و انتشارات Albin Michel آن را منتشر کرده، در فاصله چند ماه به چاپ دوم رسیده است.

این کتاب شامل 14 مقاله از دکتر شایگان از جمله با عناوینی مانند: دگرگونیهای امر قدسی ـ عصیان دیگر (که در یادنامه بودریار منتشر شده) ـ مفتش بزرگ، هایدگر در ایران ـ آیا تهران مدینۀ تمثیلی است، آیا تمدن جهانی وجود دارد؟، باززایی ادیان، سفر من در قرن چهاردهم، بیداری دنیای عرب و سه گفتگو با مجلاتی همچون نوول اُبزرواتور است.

دکتر شایگان در مقاله اول کتاب و مقدمه‌ای با عنوان «بیداری دنیای عرب» به مسایل جنبشهای آزادیخواهانه ملتهای عرب منطقه می‌پردازد و تحلیل خود را بر اساس مطالعات خویش و سفرهایی که داشته می‌نویسد.

آخرین کتاب دکتر شایگان که در ایران منتشر شد «آمیزش افقها» نام داشت.

خبر دیگر از این اندیشمند بین‌المللی اینکه ماه گذشته آکادمی فرانسه اعلام کرد که شایگان برنده جایزه اول این آکادمی شده که جایزه مذکور آبان ماه امسال طی مراسمی با حضور جمعی از بزرگترین نویسندگان فرانسوی و اعضای آکادمی به وی اهدا خواهد شد.

داریوش شایگان به خاطر مجموعه آثاری که به زبان فرانسه نوشته، از سوی آکادمی فرانسه مستحق دریافت مدال درجه یک این آکادمی شناخته شد.
 
داریوش شایگان متولد سال 1313 در تهران است. او در 15 سالگی برای تحصیل به انگلستان رفت و در رشته‌های فلسفه، علوم سیاسی، حقوق و زبان‌شناسی در دانشگاه ژنو و فرانسه تحصیلات خود را تا مقطع دکتری به پایان رساند و در دانشگاه تهران هم کرسی زبان سانسکریت و هندشناسی داشته است.
 
شایگان همچنین از همنشینی با بزرگان حکمت و فلسفه ایران‌زمین از جمله علامه طباطبایی، حاج ابوالحسن رفیعی قزوینی، حکیم الهی قمشه‌ای و علامه سیدجلال‌الدین آشتیانی بهره برده است.
 
آسیا در برابر غرب، ادیان و مکتب‌های فلسفی هندد، تصوف و هندوئیسم، افسون زدگی جدید، زیر آسمان‌های جهان، بت‌های ذهنی و خاطره‌های ازلی، سرزمین سراب‌ها و انقلاب دینی چیست؟ از جمله آثار منتشر شده از داریوش شایگان است.


 


 زلزله تقریبا شدیدی در ساعت 15:20 دقیقه روز دوشنبه  روستا  روستای دبکلو از توابع شهرستان هریس را لرزانده است.

شدت زلزله به حدی بوده که زمین شکاف برداشته است. روستای دبکلو از توابع شهرستان هریس در آذربایجان شرقی واقع شده است. این روستا 60 خانوار را در خود جای داده است که زلزله روز شنبه تاکنون 12 کشته در این روستا برجای گذاشته است. 

پس لرزه هایی که گاه شدید نیز هستند، باعث شده اند حتی آن عده از مردم که خانه هایشان به طور کامل تخریب نشده، جرأت نکنند شب ها به زیر سقف بروند ، بنابراین با توجه به کوهستانی بودن منطقه ناگزیرند شب ها را در هوای نسبتاً سرد بیرون و در کنار آتش بگذرانند و از این رو ، چادر و پتو ، از الزامات آنها برای این دوران گذار است.

زلزله

 در روستای دبکلو تعداد زیادی گاو زیر آوار مانده اند و بوی گند لاشه ها ثانیه به ثانیه در حال افزایش است. بوی لاشه این حیوانات به حدی ست که تنفس را مشکل می کند. 

از سوی دیگر گوسفندانی که در اثر زلزله سرگردان کوچه های روستا هستند باعث شده اند که شب هنگام گرگ ها به روستا حمله کنند. در دو شب گذشته تعدادی گوسفند طعمه گرگ ها شده اند و حضور گرگ ها در نیمه های شب باعث ترس و وحشت اهالی روستا شده که در اثر ویرانی خانه هایشان از داشتن سرپناهی امن در برابر گرگ ها محروم هستند.

در این منطقه آنتن دهی تلفن همراه همچنان با اختلال مواجه است. به طوری که خبرنگار ما با سختی بسیار توانست ارتباط تلفنی برقرار کند و اخبار مناطق زلزله زده را منتقل کند. 

در روستای کیوی 300 خانوار سکونت دارند که از میان آنان 19 نفر کشته و 120 نفر مجروح شده اند. در جریان زلزله دو روز پیش تلفات دامی –گاو و گوسفند- اهالی روستای کیوی چشمگیر بوده است و فضا آکنده از بوی لاشه حیوانات زیر آوار مانده است. روستاییان از فرآیند امدادرسانی راضی نیستند و در گفتگو با گزارشگر ما اعلام می کنند که کمک های ارسالی مردم و هلال احمر با عدالت در میانشان تقسیم نمی شود و اجناس ارسالی بیشتر در میان اطرافیان و اقوام مسوولان تقسیم کننده توزیع می شود.

خبرنگار عصرایران همچنین از تخریب 100 درصدی روستای شالّی از توابع هریس خبر می دهد. افراد بومی اعلام کرده اند که امدادرسانی خوب بوده و چادر برای اسکان موقت در اختیارشان قرار داده شده است اما از کمبود غذا و مواد خوراکی شکایت می کنند.

بر اساس این گزارش، بسیاری از مغازه داران و سوپر مارکت ها در یکی دو روز گذشته، مغازه های خود را تعطیل کرده اند و هیچ جنسی نمی فروشند با این حال، در مناطق مورد بازدید، خوشبختانه بازار سیاه ایجاد نشده و قیمت ها در فروشگاه هایی که همچنان فعال هستند، نسبت به قبل از زلزله تغییری نداشته است.

همچنین تعداد کشته شدگان تا این لحظه به 306 نفر رسیده است و بیش از 4500 مصدوم شمارش شده اند. البته این افراد کسانی هستند که در مراکز درمانی مورد معالجه قرار گرفته و آمارگیری شده اند و الا تعداد مجروحان بیشتر است.

نکته مهمی که در این میان به عنوان خطر بالقوه وجود دارد این است که به دلیل کمبود آب و نیز انبوه تلفات دامی در اغلب روستاها، امکان شیوع بیماری های مسری در منطقه زیاد است و نیروهای امدادی و مردم، باید بلافاصله مدفون سازی لاشه های حیوانات تلف شده را آغاز کنند.

 گرمای  شدید تابستانی هموطنان زلزله زده مان را آزار می دهد. نبود کلمن به شدت احساس می شود و نبودن آب خنک آوارگان زلزله را آزار می دهد.


 


در حالی که طی دو روز گذشته خبر از کشته شدن دو مامور نیروی انتظامی منتشر شده بود، یکی از نیروهای سپاه  نیز با شلیک گلوله کشته شد. 

به گزارش مهر، در آخرین ساعات روز گذشته برابر گزارش واصله مبنی بر وجود "اشرار" با احتمال وجود گروگان گیری، نیروهای رهایی گروگان یگان ویژه پاسداران استان فارس به سرعت خود را به محل رساندند. با توجه به اخبار اکیپ های اطلاعاتی در خصوص حضور مجرمین مسلح در یکی از طبقات ساختمان و تیر اندازی های مداوم، تخلیه ساختمان های مجاور و پاکسازی محل از سکنه در اولویت کار قرار گرفت.

 

در حالی که مقابله با جرایم اجتماعی و پدیده ای به نام " اشرار " به عهده نیروی انتظامی است، در این خبر اشاره نشده است که حضور یگان سپاه در این عملیات به چه منظوری بوده است. 

 
پس از اقدام به فرار مجرمین، دو تن از آنها توسط اکیپ های عملیاتی یگان ویژه استان فارس دستگیر شد اما مظنون اصلی شخصی با هویت معلوم در طبقه آخر ساختمان مخفی می شود و شروع به تیراندازی به سمت مامورین حاضر در صحنه می کند. 

پس از 9 ساعت درگیری و تیر اندازی، گروهان رهایی گروگان یگان فارس در عملیاتی ضربتی و غافلگیرانه با تسخیر کامل ساختمان، موفق به هلاکت شرور نامدار استان فارس شدند که دارای سوابق بسیاری همچون اخاذی های گسترده ، درگیریهای مسلحانه با مامورین و... بود.

 

 

 


 
شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به irangreenvoice-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به irangreenvoice@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته