-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۰ مهر ۱۹, سه‌شنبه

Latest News from 30Mail for 10/11/2011

این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.

 

1390/7/18

مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری اصفهان می‌گوید نیمی از رانندگان سرویس‌های مدارس اصفهان به دلیل یک‌نوبته شدن مدارس در سال جدید از شغل خود استعفا دادند.

علیرضا تاجمیر ریاحی افزوده که مدارس اصفهان هم اکنون به دست کم ۵۰۰ تاکسی نیاز دارند تا دانش آموزان را جابجا کنند و در روز‌های آینده تمام خودرو‌های مورد نیاز برای این موضوع فعالیت خود را آغاز می‌کنند.

به گفته آقای تاجمیر، حدود ۶هزار دستگاه خودرو شخصی، حمل‌ونقل روزانه دانش‌آموزان اصفهانی را انجام می‌دهند.

سات خبرآنلاین هم به نقل از رانندگان مستعفی گزارش داد که این رانندگان، درآمد کم حاصل از جابجایی دانش‌آموزان را دلیل این کار عنوان کرده‌اند.

به گزارش خبرآنلاین، این رانندگان گفتند با قیمت فعلی سوخت و هزینه‌های نگهداری تاکسی به صرفه نیست خودروی خود را تنها برای یک نوبت صبح در اختیار مدارس قرار دهند.

منابع: فارس و خبرآنلاین


 
 

1390/7/18

دادستان کل ایران شکایت معاون اول رییس‌جمهوری از وی را تایید کرد.

به گزارش خبرآنلاین، غلامحسین محسنی اژه‌ای که در نشست خبری هفتگی قوه قضاییه شرکت کرده بود، درباره موضوع شکایت محمدرضا رحیمی گفت: «من یک بار در جلسه سخنگو گفتم که این شخص که نام بردید بر اساس اظهارات دیگران اتهام مورد توجه آن هست و زمانی که بخواهیم باید از وی تحقیق شود و شاید هم تبرئه شد و آقای رحیمی بر اساس گفته‌های من شکایت کرده است.»

پیش‌تر برخی سایت‌های خبری از شکایت آقای رحیمی علیه آقای محسنی اژه‌ای به اتهام نشر اکاذیب خبر داده بودند که این خبر به صورت رسمی تایید نشده بود.

این رسانه‌ها همچنین نوشته بودند که آقای رحیم‌مشایی نیز از آقای محسنی اژه‌ای شکایت کرده است که آقای اژه‌ای در این‌باره گفت این مسئله را در سایت‌ها خوانده اما از سوی قوه قضائیه، چیزی به او گفته نشده است.

پیش از این آقای رحیمی از چندین نماینده مجلس از جمله علی مطهری نیز شکایت کرده بود.

منبع: خبرآنلاین

مرتبط:

نماینده مجلس: پرونده رحیمی به دستور خامنه‌ای مسکوت ماند

نادران: رحیمی رئیس حلقه فساد خیابان فاطمی است


 
 

دادستان یاسوج:
1390/7/18

محمد موسوي‌پور، دادستان عمومي و انقلاب ياسوج گفته است که حکم قصاص محیط بان دنا که اعدام با طناب دار است، با تایید در دیوان عالی کشور آماده اجرا است.

آقای موسوی‌پور در گفتگو با ایسنا گفته است: «پرونده برای اجرای حکم آماده است اما سازمان محیط زیست و افراد خیر دیگری در حال رایزنی برای ایجاد سازش و گرفتن رضایت اولیای دم مقتول هستند.»

بر اساس گزارش رسانه‌های ایران، اسد تقی‌زاده، محیط‌بان دنا در سال ۸۶ در درگیری مسلحانه با ۵ شکارچی مسلح، در حالی که از تمامی مجوزهای لازم برای برخورد با متخلفان و حفاظت از محیط زیست برخوردار بود دست به اسلحه برد و یکی از شکارچیان در این درگیری کشته شد.

در اعتراض به تایید حکم محیط بان دنا، اعتراضات زیادی در شهرهای مختلف ایران از جمله تهران صورت گرفته و برخی از نمایندگان مجلس ایران می گویند سعی دارند اجرای حکم اعدام را متوقف کنند.

دادگاه می گوید محيط بان اداره کل محيط زيست کهگيلويه و بوير احمد، مرداد سه سال پیش در منطقه حفاظت شده دنا و در پي درگيري با 5 شکارچي غيرمجاز به سمت آن‌ها تيراندازي کرده كه در نتيجه اين تبادل آتش، يك نفر از شكارچيان کشته شده است.

حکم اعدام این محیط بان یک بار توسط دیوان عالی کشور نقض شده اما با رسیدگی مجدد در استان فارس، اکنون دیوان عالی کشور این حکم را برای اجرا تایید کرده است.

منبع: آفتاب و بی‌بی‌سی


 
 

1390/7/18

سخنگوی یک انجمن غیردولتی حافظ محیط زیست در خوزستان خبر داده که زیر پل کارون، به محلی برای پیاده‌روی تبدیل شده است.

مجتبی گهستونی دوشنبه، ۱۸ مهرماه در گفتگو با ایلنا گفته است که زیر پل تاریخی و قدیمی اهواز ماهی‌های زیادی مرده‌اند و حتی سربازان چادرهایی برپا کرده و در آن محل زندگی می‌کنند.

به گفته سخنگوی انجمن دوستداران میراث فرهنگی تاریانا در خوزستان، همه بستر رودخانه کارون خشک نشده، اما به دلیل گستردگی تشکیل جزایر در کارون، موضوع خشکسالی کارون در منطقه اهواز به فاجعه تبدیل شده‌است.

این کارشناس محیط زیست، ساخت سدهای متعدد بر رود کارون را یکی از دلایل عمده خشک شدن رودخانه کارون عنوان کرده است.

او از جمله به سدهایكارون سه، چهار، شهيد عباس‌پور، مسجد سليمان، گتوند عليا، سد مخزنی گتوند و سدهای كوچک و بزرگ ديگری اشاره کرده که در این سال‌ها روی این رود ساخته شده‌اند.

آقای گهستونی همچنین به طرح ساخت ۲۰ پارک ساحلی در حاشیه رود کارون اشاره و هشدار داد که به دلیل خشک کردن دو طرف شرق و غرب کارون برای ساخت پارک، عرض این رودخانه در حال کم شدن است.

مجتبی گهستونی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ریزش ۲۰۰ میلیون مترمکعب فاضلاب شهری و صنعتی به رودخانه کارون، مشکل آب در شهرهای آبادان، خرمشهر و شادگان را یک مشکل اساسی دانست.

او رودخانه کارون را به استخر فاضلاب شهری و صنعتی شبیه دانست و تاکید کرد که این آلودگی قابل کتمان نیست.

رود کارون، با ۹۵۰ کیلومتر طول، بزرگترین و پر آب‌ترین رودخانه ایران است؛ تنها رود ایران است که بخشی از آن قابل کشتیرانی است و آب آشامیدنی اهواز از این رود تامین می‌شود.

منبع: ایلنا و مردمک


 
 

مدیرعامل متروی تهران:
1390/7/18

علی محمد قلی‌ها، مدیر عامل متروی تهران می‌گوید که دولت بدهی ۸۰ میلیارد تومانی خود به متروی تهران را نپرداخته و مترو از این بابت دچار مشکلات عمده ای شده است.

آقای قلی‌ها تامین قطعات یدکی، تعمیر و نگهداری قطارها را از مهمترین مشکلات توصیف کرده است.

او گفته است: «از ملت ایران و تهران درخواست می‌کنم بعد از نمازهایشان برای ما دعا کنند دولت پول بدهد. راه دیگری وجود ندارد.»

قلی‌ها از مسئولان خواسته است به مترو «با دید سیاسی» نگاه نکنند: «مترو وسیله‌ای است برای جابجایی مردم؛ باید به مترو به عنوان دستگاه خدمت‌رسان نگاه کنند.»

منبع: مشرق نیوز


 
 

1390/7/18

یک نماینده مجلس خبر داده که طرح استیضاح شمس‌الدین حسینی با موضوع اختلاس بانکی و ناتوانی وزیر اقتصاد در امور اقتصادی، سرمایه‌گذاری و بانکی کشور، سه‌شنبه ۱۹ مهرماه به هیئت رئیسه مجلس ارائه می‌شود.

نادر قاضی‌پور، نماینده ارومیه و از طراحان اصلی این طرح روز دوشنبه ۱۸ مهرماه به خبرگزاری مهر گفته که هم‌اکنون ۲۵ نفر این طرح را امضا کرده‌اند و در جلسه فردا نیز شمار امضاها بیشتر خواهد شد.

به گفته آقای قاضی‌پور، طرح استیضاح شمس‌الدین حسینی، وزیر اقتصاد چهار بند دارد و قرار است چهار بند دیگر نیز به آن اضافه شود و در مجموع در هشت بند به هیئت رئیس مجلس ارائه شود.

طرح استیضاح وزیر اقتصاد روز یکشنبه ۲۷ شهریور ماه و به دنبال افشای تخلف سه‌هزار میلیاردی در سیستم بانکی ایران، در مجلس کلید خورد.

او پس از رسانه‌ای شدن موضوع رسوایی بزرگ مالی در نظام بانکی ایران، ابتدا اعلام کرد که هنوز هیچ چیز روشن نیست و فرد اختلاس کننده را قهرمان صنعتی کشور خواند که در سال‌های گذشته ده هزار فرصت شغلی ایجاد کرده‌ و حالا خطایی مرتکب شده است.

به دنبال آن، برخی از چهره‌های شاخص مجلس که طرح استیضاح وزیر اقتصاد را امضا کرده بودند، دلیل این درخواست را عدم برخورد قاطع شمس‌الدین حسینی با مسئولان و مدیران متخلف در جریان تخلف مالی سه هزار میلیارد تومانی اعلام کردند.

این افراد گفته بودند که اگر وزیر اقتصاد با عاملان اصلی تخلف مالی برخورد قاطعی انجام ندهد، طرح استیضاح او به هیئت رئیس مجلس ارائه می‌شود.

آقای حسینی که در آن زمان در سفر خارج از کشور بود، در تماسی تلفنی، قول مساعدت و همکاری در برخورد با متخلفان و برکناری مدیران متخلف بانکی داد.

اما حالا ظاهرا وزیر اقتصاد نتوانسته خواسته نمایندگان را برآورده کند و طرح استیضاح او فردا روی میز هئیت رئیسه مجلس می‌رود.

منبع: مهر و مردمک


 
 

1390/7/18

وزيران امور خارجه اتحاديه اروپا روز دوشنبه نام ۲۹ مقام دیگر ايرانی را به دلیل نقض حقوق بشر در فهرست محدوديت های صدور ويزا و مسدود کردن دارایی های آنها قرار دادند.

در نشست روز دوشنبه لوکزامبورگ، وزیران امور خارجه اتحادیه اروپا تاکید کرده اند که در ماه ها و هفته های اخیر نقض حقوق بشر در ایران شدت گرفته است که از جمله آنها می توان به اعدام افراد زیر سن قانونی اشاره کرد.

هنوز اسامی افراد جدید مورد تحریم اتحادیه اروپا منتشر نشده است.

این اتحادیه از جمهوری اسلامی ایران خواسته است تا به آزادی مذهبی احترام گذاشته و سرکوب مخالفان را متوقف سازد.

اتحاديه اروپا در ماه مارس گذشته نام ۳۲ مقام ايرانی را در فهرست افرادی قرار داد که ورود آنها به اتحاديه اروپا ممنوع شده و دارايی های آنها در کشورهای عضو ضبط می شود.

محمد علی جعفری، فرمانده سپاه، حسن فيروزآبادی، رييس ستاد کل نيروهای مسلح، علی سعيدی، نماينده ولی فقيه در سپاه، عبدالله عراقی و حسين همدانی از فرماندهان سپاه محمد رسول الله، حسين طائب، رييس سازمان اطلاعات سپاه پاسداران، محمدرضا نقدی، فرمانده بسيج، اسماعيل احمدی مقدم، فرمانده نيروی انتظامی و همچنين وزيران کشور، ارشاد، دادگستری و علوم همراه با رييس قوه قضاييه، معاون اول وی، سعيد مرتضوی، دادستان پيشين تهران و چند قاضی دادگاه های انقلاب از جمله کسانی بودند که مورد تحريم اتحاديه اروپا قرار گرفتند.

منبع: رادیو فردا

 


 
 

جبهه مشارکت:
1390/7/18

جبهه مشارکت ايران اسلامی در بيانيه ای با تشريح موضع خود در قبال انتخابات مجلس نهم از شرايط اعلام شده از سوی محمد خاتمی حمايت کرده و گفته است که آزادی ميرحسين موسوی و مهدی کروبی می تواند گامی در جهت برگزاری انتخابات آزاد باشد.

اين تشکل سياسی، انتخابات در جمهوری اسلامی را «به رغم کاستی های فراوان و تضييع حقوق مردم و نامزدها»، از «حداقل های لازم برای بسته نشدن دريچه های تنفس ملت و دخالت کم و يا گاهی زياد مردم در سرنوشت خود» ارزيابی کرده است.

جبهه مشارکت با اين حال افزوده است: «اما کودتای سال ۸۸ ضربه بزرگی بر اعتماد مردم به نهاد انتخابات بود به صورتی که امروز متاسفانه برای اکثريت مردم عدم شرکت در انتخابات اصل شده است مگر آنکه خلاف آن يعنی سلامت انتخابات تضمين شود.»

اين حزب که فعاليت آن از سوی وزارت کشور جمهوری اسلامی ممنوع شده است، از انتخابات رياست جمهوری دهم به عنوان «تقلب بزرگ سال ۸۸» ياد کرده و گفته است: «هنوز اراده کافی و لازم در حاکميت ديده نمی شود که خواستار تلطيف فضای سياسی و تضمين حداقل های يک انتخابات آزاد و عادلانه باشد.»

در ادامه این بیانیه آمده است: «در حالی که به نظر می رسد تنها راه نجات کشور از بحران های فراگير و رو به رشد داخلی و خارجی، برگزاری يک انتخابات آزاد و سپردن امور به دست منتخبين واقعی ملت باشد، شاهد تداوم سياست های کودتايی دو سال گذشته و حتی در مواردی تشديد آنها هستيم.»

اين تشکل سياسی، شرايط به گفته آن «حداقلی» محمد خاتمی، رييس جمهوری پيشين، برای بررسی حضور اصلاح طلبان در انتخابات را، «گشودن راهی پيش پای حاکميت برای اصلاح سياست ها و آشتی با ملت و پيشنهادی به مردم برای گذشت و مسئوليت پذيری بيشتر» عنوان کرده است ولی می گويد که اين شرايط «با واکنش مثبت حاکميت روبرو نشد.»

جبهه مشارکت ايران اسلامی در بيانيه خود با بيان اينکه «سياست سرکوب و تبديل فضای سياسی به ميدان نظامی و امنيتی، سياستی شکست خورده است» گفته است: «تداوم حبس زندانيان سياسی و حصر عزيزان، آقايان موسوی و کروبی که آزادی آنها می تواند طليعه ای از باز شدن فضای سياسی و گامی در جهت برگزاری انتخابات آزاد باشد، به منزله چرخيدن در بر همان پاشنه سابق است که هيچ گره ای از کار اقتدارگرايان باز نخواهد کرد.»

به گفته اين حزب اصلاح طلب، «بازنگری در سياست سرکوب، حبس و حصر سبب خواهد شد اميد به تحقق شرايط افزون و زمينه برای گفت و گو جهت بازسازی فضای سياسی و نشاط بخشيدن به آن آماده گردد.»

منبع: جرس و رادیو فردا


 
 

جمعی از فعالان محیط زیست در نامه‌ای به سران سه قوه:
1390/7/18

جمعی از فعالان و کار‌شناسان محیط زیست، با تهیه نامه سرگشاده‌ای به سران سه قوه، خواستار توقف موقت اجرای حکم قصاص محیط‌بان، اسد تقی‌زاده، شدند. 

به گزارش سبزپرس، امضا کنندگان این نامه با «غیرعادلانه» خواندن این حکم نوشته‌اند: «در آستانه روز محیطبان، دیوان عالی کشور حکم قصاص یکی از ماموران وظیفه‌شناس و خادم محیط زیست ایران که در منطقه حفاظت شده دنا در استان کهکیلویه و بویراحمد انجام وظیفه می‌کرده است را تایید کرد و جامعه محیط زیست ایران را در اندوه، تاسف و شگفتی فرو برد.»

نویسندگان این نامه افزوده‌اند: «آیا براستی فراموش کرده‌اید که در همین سه دهه گذشته محیط زیست ایران شاهد ریخته شدن خون پاک بیش از ۱۱۲ شهید محیطبان محیط زیست به دست همین شکارچیان از خدا بی‌خبر بوده؟ شهدایی که جملگی جانشان را برای حفظ محیط زیست و میراث طبیعی سرزمین مادریمان فدا کردند و شگفتا که دستگاه قضایی در تمام این مدت از مجازات و‌گاه حتی شناسایی عوامل شهادت این محیطبانان فداکار عاجز ماند.»

امضا کنندگان این نامه از مسئولان قضایی، قانونی و اجرایی ایران «توقف موقت اجرای حکم و بازنگری مجدد این پرونده» را درخواست و اعلام کرده‌اند که عواقب اجرای این حکم غیر عادلانه، برای جامعه محیط زیست کشور و محیطبانان «بسیار سنگین و غیر قابل جبران» خواهد بود.

امضا کنندگان این نامه همچنین از «تمامی سازمان‌های غیردولتی و مردم نهاد و همچنین کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی فعال در حوزه محیط زیست» دعوت کرده‌اند تا با امضای این نامه از مسئولان ارشد کشور بخواهند تا نسبت به توقف اجرای حکم قصاص محیطبان منطقه حفاظت شده دنا و بررسی مجدد پرونده اقدام کنند.

فهرست امضاکنندگان این نامه که همچنان در حال تکمیل است، تا لحظه تنظیم این خبر این گونه در سبزپرس منتشر شده:

سازمان‌ها:
کانون عالی گسترش فضای سبز و حفظ محیط زیست ایران، جمعیت حامیان زمین، کانون پژوهش و حفاظت از طبیعت پایدار محیطبان، انجمن یوزپلنگ ایرانی، موسسه خزنده‌شناسان پارس، موسسه زیست اندیشان کاسپین، انجمن طرح سرزمین، کانون سبزفارس، موسسه زیست محیطی سبزاندیشان اراک، دیده‌بان کوهستان، کمیسیون محیط زیست انجمن طرفداران توسعه انزلی، انجمن دوستدارن دماوند، انجمن دیده‌بان می‌انکاله، موسسه حیات سبز سرزمین، موسسه ۱۳ فروردین، اعضای هیات علمی موسسه تحقیقات جنگل‌ها و مراتع، انجمن بوم پژوهان، موسسه نبض سبز حیات، جمعیت زنان مبارز با آلودگی محیط زیست، گروه کوهنوردی کلک چال، کانون محیط زیست دانشگاه رجایی، جمعیت داوطلبان سبز، موسسه توسعه پایدار، موسسه طبیعت پژوهان زیما، انجمن حمایت از حیوانات اصفهان، دیده‌بان حقوق حیوانات، موسسه انسان پاک، زمین پاک و موقات زیست محیطی دکتر غلامعلی بسکی، گروه کوهنوردی طبرستان جوان بابل، انجمن آوان سبز دزفول، انجمن حفظ محیط کوهستان، موسسه کوهنوردی و زیست محیطی اوج سبز، موسسه طبیعت گردی آسمان کویر، موسسه توسعه پایدار هرمد، انجمن جوانان حافظ زمین (دامون)، انجمن پایشگران حامی محیط زیست، اعضأ هیأت علمی گروه آموزشی محیط زیست دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران، انجمن حافظان محیط زیست بادرود،

افراد:
مژگان جمشیدی، علی شفیعی، حمید رضا میرزاده، محمد توحیدی فر، حامد پارسی، سعید طهماسبیان، افشین زارعی، محمد‌پور هدایت، محمدعلی الله قلی، هادی فهیمی، رضا گلجانی، هانیه غفاری، علیرضا شهرداری، لیلی خلعتبری، حسین یوسفی، کوشان مهران، پوررنگ پورحسینی، محمد رضا خسروی، رضا درخشنده، پویان ایرانمنش، مرتضی اسلامی، محمد فرهادی نیا، صفورا زواران حسینی، فاطمه حسینی زواره، نگار سلجوقی، سارا باقری، صبا سهرابی نیا، باقر نظامی، علی رضا مهدوی، کامبیز برادرانی، مرتضی پورمیرزایی، باربد صفایی، فرشید جعفرزاده، المیرا شعربافی، مهدی مجتهدی، شادی توکلی، امیرحسین خالقی، حامد مشیری، علی ترک قشقایی، طاهر قدیریان، یاسمن طالبی، لیلا صدریه، محمود صوفی، آذر صداقتی، الناز نینواز، نغمه نقی لو، سهیلا نوریان، سید محمد بنی هاشمی، بهمن ایزدی، پیام احتسابیان، نگار حسینی، پریسا خلف بیگی، نسرین صالحی، سپیده سلیمان‌پور، سید مهدی نبی یان، حامد شفیعی، مینو مومنی، منا قاسمیان، ناصر کرمی، محسن ظهوری، سجاد محمدی، سمیرا سلیمی، زهره یزدانی نسب، رامین نوری، لیلا مسروری، مریم قدیری، محمد گائینی، سعید نوری نشاط، آرزو صانعی، مرجان عبودی، زهره احمدی کردستانی، مهدیه حاج بابایی، فریبا آقاخانی، میر یام‌پور، محمد رضا احمدیان، امیر پژمان حبیبیان، ستاره بابکی راد، لیلا الله قلی، کامبیز بهرام سلطانی، محمد درویش، محسن زعیم، حر منصوری، محمد سوزنچی، حمید طراوتی، فوزیه میر دریکوند، هومان خاکپور، بهرام اکرامی، مهدی الماسی، مائده سلیمی، لیلا ستوده، مریم عطاریه، محسن آغاسی، بابک خرم، منصوره خسروشاهی، حمید رضا ریحانیان، سپیده حجتی، محمد حسین نیری، شاهین خردمند، محمد رضا حق جو، محبوبه شیر خورشیدی، مونا مبرقع، دلارام عشایری، ندا قبادی، سمیه غلامی، امیر نعمتی، سپهر سلیمی، احمد افقهی، بهاره افقهی، بهروز افقهی، میترا البرزی منش، بدری افقهی، بهنوش سرخ پر، بهراد سرخ پر، مجتبی زینال، زهرا اکبری، لیلا جولایی، داریوش صبحانی، مریم علی‌نژاد، نرگس سلیمی، پرویز پاکزاد منش، ناهید مشهدی آقایی، ابو الفضل وطن پرست، پیمان جوادی، ترانه مهاجر، امیر شیرازی، سارا خرم، شهرزاد آریانا، مونا یحیی، هومن روانبخش، مریم بخشی، صادق حیدری نیا، بهنام اتابکی، ندا یارایی، محسن نورزاد مقدم، شیرین موسیوند، آرمین زاهدی، طهورا دهشور، آزاده رضوی، میترا آزرم، خدیجه رضوی، مونا عطاریه، بهاره سلاحورزی، معصومه اکبری، نسرین برادر خدام خسروشاهی، مریم نظری، عبدالحسین وهابزاده، بیژن فرهنگ دره شوری، غلامعلی بسکی، مونس جهابنخش، سعید راعی، شهرام امیر شریفی، رضا باقر‌زاده شیرازی، مهدی فرهادی، محمد رضا احمدیان، شهره صدری خانلو، مهسا حسنی، مهدی سیلابی، یاسمین یوسفی تودشکی، مرتضی بدری‌پور، محسن تیزهوش، امیر الهامی، افسانه گرجستانی، قاسم دانش، وحید مستعلی، فرزانه بهار، پروانه کاظمی، وحید فربد راد، الهام عین الهی، محمد صارمی، زه ا میر نیام، علی قاسم‌زاده، فاطمه رضاخانی، محمد همتی، فریده قربانی، محسن حسینی، عبدالرضا دانشگر، علیرضا جورابچیان، نرگس رضوی، عاطفه عاطفی، سید محمد هاشمی، شمین فیروزبخت، زهرا خداوردیان، مصیب شمس، زهرا صابر، فرشته زعفرانی، شهین شیبانی، المیرا صباحی، فرشته فراهانی، شکوفه پاشایی، اسفندیار مهرابیان، ایرج کیان مهر، آوا مقبلی، سعید جمشیدی، مجید جمشیدی، آزاده پیر عظیمیان، فهیمه قاسمی، رضا اسکندری، علی فتحی، جواد سلیاری، سعید ملماسی، علی جعفری، جواد حسن‌نژاد، پانیذ ناظمی، محمود مالکی، حمید رضا نورزاده، موژان معارف، فرح کمالی، الناز متین، علیرضا مهدوی، پریسا نوروزی طلب، کاظم واحدی، حسین رییس‌زاده، عبدا.. اشتری، می‌تزا فراز، الهام نیاسری، نوشین حسینی نسب، شهریار جلیلیان، سارا قدیری، امیر آریا، علیرضا پاغوس، سعید عنابستانی، جهانگیر ملکی، فرزین ملکی، مهناز مویدی، صبا فرزان یار، محمد دادرس، فهیمه بادکوبه، پریناز علمیردانی، یکتا هستی، سارا کاظمی، فریدون قدوسی، کاوه حاتمی، علیرضا اشتیاقی، آرش یکدانه، مهدی فقیه، مهدی رجبعلی، شیرین ابوالقاسمی، بهمن عطرفروش، شیرین نیازمند، بهروز شلیله، آزاده محنتی، شیدا عشایری، فرزانه پارسی، نیکو خیرخواه، زهرا می‌رنیام، محمد صارمی، شیرین ملکی، احمد پازوکی، منا حمزه‌پور، مهدی غلامی، بهار بهاری، قدسیه حبیبی، ترگل انوری‌نژاد، محسن قاسمی شاد، سائل مهدوی، اعظم فیروزی، رضا رهنما، رضا رستمی، مصطفی محمودی، فیروزه رازقی، کیانا گودرزی، فریدون غلامعلی، زهرا رحیمی، فاطمه والا، حمید دارایی، ناصر جهانگیری، رسول خسروی، امیر قادر مرزی، میترا شریعتی، پرهام شیرازی نیا، علی اصغر جهان مهین، سیامک جهانگیری، صیاد شیخی لیلانلو، مسعود فصاحت، علی محمدی، عباس ترابیان، ستاره خالدی بسته علیدوستی، حسین جمشیدی، کبری جمشیدی، ابوالفضل جمشیدی، سعیده میرزاده واقفی، علی رضا میرزایی، حمید رضا میرزایی، حامد میرزایی، غزال کردرستمی، اشکان احمدی‌نژاد، فریبرز حیدری، کاوه فیض الهی، طاهره رنجبر، ناهید احمدی، سپیده خالدی، سارا خالدی، رامین آگاه، علی کردرستمی، یلدا شیخ، دلارام شیخ، دانیال شیخ، پانته آ اردانی، طناز پولادین، احد یاریاب، سارا زاهدی، میثم قاسمی، مهدی توانبخش، حسین برومندنیا، عباس نوایی، سید محمد هاشمی محترم، حمید شکرزاده، حمید ملکی، مجتبی آفاقی، عباس ابوالحسنی عدالت پناه، محمد فرقانی.، داود اکبری، زکیه اخلاقی‌پور، محمد رضا کیانی، محمد رضا کرمانی‌زاده، رضا جعفری، حامد رخشنده، حامد مقیمیان، مسعود روحبخش، قاسم قاسمی، حسن نادری، حسین جنتیان، محسن مقداری، آزاده آرام بنیاد، فرهاد وحدتی، محمد علی اصغر‌زاده، عادل رگ جان، کسری طالبی، رضا خاکپور، محمد رضا ناییجی، مهسا کیایی‌پور، سیما احمدی، میترا نجفی، حمید خیاط‌زاده، تینا قضاتی، فرهاد امینی، مینو محمدزاده، سعیده کریمی، شاهرخ حسینی، بهاره فرجی، علیرضا ابراهیمی، ماهرخ جعفری سپهر، صدیقه فرجی، میثم اسفندیاری، افشین دانه کار، مینا قاجارگر، فاطمه معصومی، سیما فرجی، زهره سادات برکاتی، طاهره سعدی‌زاده، لیدا دوله، سعید فردوسی، پرهام دیباج، عبدالرضا باقری، حسین یوسفیان، یگانه سپاسی، افسانه احسانی، امید چیت سازان، ترانه هراتیان، نسرین نصیرزاده، فواد رضاپور، نیما اسکندری، علیرضا حبیبیان، فاطمه مشتاق، پریسا شهبازان، رضا راستی، بهنوش مرادی، عنبر خوش صحبت، فراهام احمدزاده، محمد میر حسینی، سید مرضیه جعفری، مجید مومنی مقدم، سمیه نکاسی، ابراهیم حیدری، جمشید اسکندری، آرش قدوسی، رضا پارتیا، علی گلشن، مهناز قربانی، سهیلا جوانمردی، هیوا اسد‌زاده، رضا اسدی، نسرین نصیرزاده، مانی طلایی، اکبر نعمتی، مجتبی گهستونی، علیرضا نادری، اعظم کارگر، پویا نیک جو، مصطفی حاضری، صبا واصفی، پیام فیلی، رامین رستم‌پور، علی عبدی، معصومه ابوالحسنی، منیر غزل خوان، سحر حمیدی، لیلا عمیق، معصومه حقیفی، نسیم دباغ، آنیتا ایراونی، علی کسروی، حمید بوستانچی، مهدی صباغ، مسعود عسگری، صبا واصفی، علیرضا خداکرم‌زاده، آرزو فیضی، فاطمه یثربی، نوشین نظری، شهاب عباسپور، مانیا هاشمی، احمد خلف بیگی، مازیار خلف بیگی، سیام جهانبانی، الهام فخاری، محبوبه قدیریان، بهزاد بهمن‌نژاد، الهه دائمی، هادی ساداتی، نینا مازیار، مهناز میر نوروزی، سعید میرزا محمدی، هوشمند حسن نیا، شقایق نبوی، مرضیه آژینی، احسان جنتی، مهسا کیا، اصغر عبدلی، امیر قاسمی نصر، مریم امین، سوده جمشیان، ایمان رحیمی، سجاد مهدی‌زاده، حامد سلمانی، سینا مباشر، زارا امجدیان، ستاره سجادی، نینا مرتضوی، کوپا حکیمی، زهرا یوسفی، محمد آقا علیخانی، هامون طهماسبی، ندا آریانیا، حسین آخانی، فرشید فاریابی، هانیه محمدی، مارال فرخی، آرش صادقی، نفیسه آزاد، کاوه اشکشی، فرزین قزوینیان، اکرم شهلایی، شقایق فتحعلی‌زاده، زینب پارسی، حمید امینی، حسن امیر الیاسی، سید علی اکبر کاظمینی، ستاره رضوی، محمد یعقوبی فر، تارا اکبری، مجتبی معززی، ابوذراکبری نیا، سید مهدی مطفوی، نادره سعادتی، عاطفه دربندی، علی نصیری، وحید موسوی، احسان اردکانیان، حمید رفیعیان، مهشید شبرو، حامد نورسته، فاطمه تاج، ایکندر گردمردی، فرزانه عابد نیا، حسین مارزلو، سام خسروی فرد، حمید اخلاقی، کوشا کوشانی، علی محمدی، نازنین اسکندری، روشن احمد آبادی، محمد رضا خویشتن دار، سید محمد کوثری، مه لقا کاشفی، حمید بستانچی، اعظم تبیانیان، نوشین شویدی، مسعود بُربر، وحید عرفانی ، سحر رفعت، ملک حسینی، اردوان بهارلو، مدثر تیموری، سعید توانا، حمید ایامی، حسین فاتح ، محمد خادر، حمید عظیم پور، اکبر احمدیان، غلام یعقوبی، بهار جلالتی، مهدی اعرابی، هادی صوفیان، بهناز تنها، سید امی رحامد همراهیان، کامران حسنی، شهرزاد ملکی، مهدی بلوکی، بهروز دادرسی، محدثه پیمان، پروانه اجلی، سارا لانیان، مریم تهرانی، لیلا جباری، بابک کوهستانی، سعید مختار زاده ، گیتا یوسفی

منبع: سبزپرس


 
 

1390/7/18

وبسایت انجمن مستندسازان ایران از آزادی ناصر صفاریان و محسن شهنازدار دو تن از مستندسازان متهم به همکاری با بی‌بی‌سی خبر داده است.

این وب‌سایت با انتشار خبری کوتاه نوشته است: «همکاران گرامی آقایان ناصر صفاریان و محسن شهنازدار آزاد شدند» اما در این مورد جزئیات بیشتری نداده است.

این دو مستند ساز همراه با هادی آفریده، شهنام بازدار، مجتبی میرطهماسبت کتایون شهابی به اتهام «همکاری با تلویزیون فارسی بی بی سی» در روز ۲۶ شهریور بازداشت شدند و بعدا، برخی مقامات حکومتی ایران به خاطر پخش آثارشان از تلویزیون بی بی سی، آنان را به ارتباط با شبکه های جاسوسی و اقدام علیه مصالح کشور متهم کردند.

بازداشت این مستندسازان بلافاصله بعد از پخش مستند «خط و نشان رهبر» که از بی‌بی‌سی فارسی پخش شد صورت گرفت.

در مقابل، بی بی سی اعلام کرد که آثار این افراد در جشنواره ها و سایر رویدادهای بین المللی به نمایش در آمده و بی بی سی فارسی نیز به شیوه رایج برای پخش در یک برنامه خاص فیلم های مستند، حق پخش این فیلم ها را خریداری کرده است.

چندی پیش نیز هفتاد و هشت تن از اندیشمندان و فعالان ایرانی در نامه‌ای به بازداشت این مستندسازان ایرانی اعتراض کرده‌اند.

منبع: انجمن مستندسازان ایران و بی‌بی‌سی

پیشینه
اعتراض ده‌ها اندیشمند و فعال ایرانی به بازداشت مستندسازان
بازداشت ۶ مستندساز «به اتهام همکاری با بی‌بی‌سی»


 
 

رئیس ستاد محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران:
1390/7/18

رئیس ستاد محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران هزینه‌های اجتماعی، اقتصادی و بهداشتی آلودگی هوا را قابل مقایسه با اختلاس سه هزار میلیارد تومانی و «حتی بسیار بیشتر از آن» عنوان کرد. 

محمد هادی حیدرزاده در نشست اسکان بشر در ستاد محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران، ضعف مدیران و مسئولان را مقصر اصلی در تحمیل هزینه‌های آلودگی هوا بر جامعه دانست و تاکید کرد که قوه قضائیه بایستی در پیگیری و شناسایی مجرمان این قضیه جدی باشد.

به گفته وی، هزینه‌های تحمیلی آلودگی هوا بر سلامت و اقتصاد به ندرت به ریال محاسبه می‌شوند که اگر محاسبه شوند قصور مسئولان روشن می‌شود.

حیدرزاده تصریح کرد: «البته تغییرات اقلیمی نیز بر تحمیل این هزینه‌ها در کلانشهر‌ها موثر هستند اما در حال حاضر تحولات و تغییرات اقلیمی منشا انسان ساخت دارند و این انسان است که با توسعه ناپایدار خود این اثرات را بر اکوسیستم‌ها و اقلیم بر جای می‌گذارد.» 

منبع: مهر


 
 

1390/7/18

خانه حقوق بشر ایران، همزمان با روز جهانی مبارزه با اعدام، از تارنمای آماری «کمیته ضد اعدام و مجازات مرگ» رونمایی کرد. 

این کمیته به منظور ثبت و ارائه‌ی گزارش‌های آماری از «اجرای احکام اعدام»، «مجازات‌هایی که به مرگ افراد منجر می‌شوند» و «پیگیری وضعیت زندانیان محکوم به اعدام» راه‌اندازی شده است.

در تارنمای کمیته ضد اعدام و مجازات مرگ تمام موارد اجرای احکام اعدام در ایران از منابع «رسمی» و «غیررسمی» به صورت تفکیکی آورده شده و تمامی آمار‌ها از نظر اجرای حکم در شهرهای مختلف، دلائل اتهامی و جرمی اجرای احکام اعدام، جنسیت، سن، محل اجرا و آمارهای زمانی اجرای احکام اعدام، به تفکیک ماهیانه در دسترس فعالین حقوق بشر، روزنامه‌نگاران و فعالین علیه مجازات اعدام قرار گرفته است.

سازمان ملل متحد، در سال ۱۹۶۶ پیمان حقوق شهروندی و سیاسی را از تصویب گذراند که در آن از همه کشورهای عضو با تاکید خواسته شد که مجازات اعدام را لغو یا دست کم فقط در مورد جنایات خاص اعمال کنند.

یکی از استاندارد‌ها برای مجازات اعدام در اسناد بین‌امللی «ارائه آمار شفاف از اجرای احکام اعدام در کشورهای مختلف» است اما جمهوری اسلامی هرگز در ارائه این آمار شفاف تلاشی صورت نداده است.

ایران بعد از کشور چین به عنوان دومین کشور اعدام کننده جهان قرار گرفته و به نسبت جمعیت اولین کشور اجرا کنندهٔ این حکم در جهان است. 

منبع: رهانا


 


شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به 30mail-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به 30mail@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته