-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۱ خرداد ۳۰, سه‌شنبه

Latest New from Green Correspondents for 06/19/2012

Email not displaying correctly? View it in your browser.
این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا گزینه دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.

 

دکترعلی شریعتی در نقد حکومت اسلامیحکومت مذهبی، رژیمی است که در آن به جای رجال سیاسی ، رجال مذهبی (روحانی) مقامات سیاسی و دولتی را اشغال می کنند و به عبارت دیگر حکومت مذهبی یعنی حکومت روحانیون بر ملت. آثار طبیعی چنین حکومتی یکی استبداد است ، زیرا روحانی خود را جانشین خدا و مجری اوامر او در زمین میداند و در چنین صورتی مردم حق اظهار نظر و انتقاد و مخالفت با او را ندارند .

 
 


به نظر من توجيه شما برای سکوت آقايان قابل قبول نيست، بلکه بر اين باورم که مراجع تقليد به مشکلات کم و بيش آگاهند ولی مع الاسف سکوت می کنند. شايد دلايلی دارند که اميدوارم نزد خداوند سميع و عليم پذيرفته شود.


خبرنگاران سبز/سیاست:
مهدی خزعلی چند شب پیش در برنامه افق در صدای آمریکا علت سکوت مراجع تقلید را عدم مراجعه مردمی به بیوت آقایان علما اعلام کرد که در پی این سخنان زهرا ربانی املشی عروس مرحوم آیت الله منتظری با ارسال جوابیه ای به گفته های مهدی خزعلی واکنش نشان داد که در زیر متن این جوابیه می آید:

اگر درپی توجيه سکوت آن بزرگواران نباشيم بايد عرض کنم که واقعيت چيز ديگری است. 

برادر ارجمند جناب آقای دکتر مهدی خزعلی

با سلام و آرزوی سلامتی برای شما؛ حضرتعالی يکی از شرکت کنندگان برنامه افق شبکه VOA در چند روز پيش بوديد که در تشريح علت سکوت مراجع تقليد مطالبی قريب به اين مضمون فرموديد: "کسی از مراجع نمی‌خواهد، مگر چقدر دم منزل مراجع رفته‌اند؟ و اگر از مراجع بخواهند آنان اقدام خواهند نمود".

جناب آقای دکتر خزعلی؛ اگر درپی توجيه سکوت آن بزرگواران نباشيم بايد عرض کنم که واقعيت چيز ديگری است.

من از نامه‌هايی که خانواده‌های زندانيان به مراجع تقليد می‌نويسند و استمداد می‌طلبند و بی‌جواب می‌ماند سخن نمی‌گويم. من از وقت ملاقات ندادن به خانواده‌های زندانيان سخن نمی‌گويم؛ که صد البته اين موارد بسيار مهم است، بلکه از مشاهدات خود می‌گويم.

سال ۱۳۷۶ پس از سخنرانی آيت الله منتظری در ۱۳ رجب، نيروهای بسيج و سپاه پس از ۴ روز سازماندهی و فراخوانی نيرو از شهرستان‌ها، با تجمع در مسجد اعظم قم و پس از استماع سخنان يکی از مراجع فعلی، به بيت و دفتر و حسينيه آن مرحوم حمله کردند و ۳ شبانه روز در حسينيه شهدا و به قول خودشان جاسوس‌خانه دوم مستقر بودند و کشف اسناد می‌کردند و از بلندگوهای حسينيه هتاکی و فحاشی پخش می‌کردند. در آن زمان که خانواده و دوستان آن مرحوم وحشت زده بودند، چون شواهد زيادی دال بر اينکه سران اين تهاجم در صددند که هر لحظه ايشان را بربايند و از بين ببرند، و در آن زمان که با ديلم می‌خواستند درب منزل مسکونی ايشان را بشکنند، و در آن زمان که از بی‌سيم آن فرمانده سپاه چنين شنيده شد: "طناب به گردنش بيندازيد و او را ببنديد و بياوريد"، بله در آن زمان، من به همراه تعدادی از خواهران مقلّد و دوستدار ايشان به درب خانه مراجع تقليد با هدف استمداد برای نجات جان معظم‌له رفتيم. در حالی که ايشان استاد بعضی از آنان بود. بعضی از مراجع حتی ما را به داخل منزل و دفتر راه ندادند. آيا می‌دانيد که بعضی ديگر که اذن ورود داده بودند چه گفتند؟! يکی گفت: "خربزه خورده پای لرزش هم بنشيند". يکی گفت: "می‌خواست سخنرانی نکند". يکی شنيد ولی هيچ کلامی نگفت و هيچ کاری نکرد. اما آنان که حرف ما را شنيدند و دل سوزاندند، يکی گفت: "خوب نبايد چنين می‌کرد، حالا که جامعه لياقت ندارد چرا حرف ‌می‌زند؟ ايشان بايد بنشينند و درس‌هايشان را مکتوب کنند تا آيندگان اگر لياقت داشتند استفاده کنند". و ديگری گفت: "با او که آيت الله منتظری و فرد دوم انقلاب بود چنين کردند با من اگر چيزی بگويم چه خواهند کرد؟"

و به اين ترتيب، مراجعی که شما می فرماييد به درب منزلشان برويد و از آن‌ها بخواهيد، چنين گفتند و کاری انجام ندادند که در نهايت منجر به حصر پنج سال و اندی ايشان شد؛ و در طول حصر نيز اکثر قريب به اتفاق آنان برای رفع حصر ايشان، که با توجه به محدودیت های حصر دچار امراض جدی شده بودند، هيچ اقدامی انجام ندادند.

در مدت حصر، زمانی بود که از منزل ما به عنوان محلی برای پاسخگويی به مسائل مقلدان ايشان استفاده می‌شد، که آن را هم برنتافتند و درب اتاق‌ها را جوشکاری و پلمب کردند. در آن موقع من شخصاً به درب منزل بعضی از آقايان مراجعه کردم و خواستم که حداقل برای بازديد به آنجا تشريف بياورند و از ظلمی که به ما می‌شود از نزديک آگاه شوند، ولی پاسخ مثبتی نشنيدم.

بعد از رحلت ايشان، و حمله به دفتر و پلمب آنجا، علاوه بر نامه‌ای که همسرم به مراجع تقليد جهت دادخواهی نوشتند، اينجانب طی دو نامه سرگشاده از آنان استمداد نمودم؛ ولی هيچکدام از آنان حتی جواب سلام من را هم که يک واجب شرعی است ندادند.
جناب آقای دکتر خزعلی؛

من به منزل مراجع تقليد مراجعه کردم و جوابی نشنيدم، به آنان نامه نوشتم ولی جوابی نديدم، ولی حضرتعالی بهتر از من می‌دانيد مگر در اين زمان و با پيشرفت ارتباطات باز برای اطلاع رسانی نيازی به درب منزل رفتن می‌باشد؟! آيا در مواردی که آقايان به صورت انفرادی و گاه همزمان، نسبت به يک مسئله داخلی يا خارجی عکس العمل نشان می‌دهند، به علت مراجعه به دفاترشان و اطلاع رسانی مستقيم است؟! آيا از شرايط مرجعيت آگاهی به زمان و نيازهای آن نيست؟ کافی است که اين آقايان به نمايندگان خود در امر اخذ وجوهات شرعيه که در سراسر کشور حضور دارند، امر بفرمايند که مشکلات مردم را هم به اطلاع برسانند.

برادر بزرگوار؛ لابد به ياد داريد که فقيه عاليقدر آيت‌الله منتظری در تاريخ ۲۲/۶/۱۳۸۸ در نامه‌ای به مراجع تقليد و علماء چنين نوشت: "چرا مراجع محترم و‏ ‏علمای دين که حافظ دين و مذهب و حصن اسلام و شريعت و مدافع حقوق‏ ‏مردم و مبين احکام شريعت و از جمله امر به معروف و نهی از منکر و‏ ‏اظهار مخالفت با خلاف‌ها و بدعت‌ها هستند، در مقابل اين همه بدعت‌ها و‏ ‏کارهای خلافی که به نام دين و مذهب انجام می‎شود به پيروی از دستور‏ ‏پيامبر اسلام(ص) اظهار علم و مخالفت صريح با بدعت‌ها نمی‌کنند؟ و آيا‏ ‏اين همه مظالم و حق کشی‌ها و جنايات از بيرون آوردن خلخال از پای يک‏ ‏زن يهودی توسط سربازان معاويه کمتر است که مولای متقيان حضرت‏ ‏علی(ع ) فرمود: اگر مرد مسلمانی از غصه آن بميرد نبايد ملامت شود؟!‏"
اين بزرگواران حتی جواب يک هم‌صنف خود را ندادند!

به نظر من توجيه شما برای سکوت آقايان قابل قبول نيست، بلکه بر اين باورم که مراجع تقليد به مشکلات کم و بيش آگاهند ولی مع الاسف سکوت می کنند. شايد دلايلی دارند که اميدوارم نزد خداوند سميع و عليم پذيرفته شود.

اينک که تصميم به نگارش اين سطور گرفته ام، روز شهادت امام موسی کاظم(ع) است. آيا آن امام همام با آن درجه والای علمی و عصمت، در مقابل ظلم و ستم زمان خود سکوت کردند و تنها به مراسم عزاداری برای اجداد طاهرينش و برگزاری اعياد اکتفا نمودند؟ يا اينکه با اعتراض خود، و با امر به معروف و نهی از منکر، سال‌ها زندان با شرايط ناگوار را که در انتها منجر به شهادتشان شد به جان خريدند.

اميدوارم خداوند توفيق انجام وظيفه به همه ما عنايت فرمايد.






 
 

سپاه پاسداران به قدری بزرگ شده که «به دولت مجازی کاملی مبدل شده» و توان تاثيرگذاری بر بازار را دارد بدون آنکه نظارتی بر فعاليت‌های آن صورت بگيرد.
خبرنگاران سبز/ سیاست:
رسانه های تيم احمدی‌نژاد با هشدار نسبت به «کودتای» سپاه به رهبری محمدتقی مصباح يزدی عليه علی خامنه ای حملات تندی متوجه محافظه کاران منتقد دولت دهم کرده اند.

این سایت ادامه داده که سپاه و محمدتقی مصباح یزدی در برابر این پیروزی رفتاری از خود نشان خواهند داد که «همه برای میرحسین موسوی به دلیل نجابتش دعا» خواهند کرد.

اين سايت حامی دولت در پاسخ به انتقاد تيم مصباح يزدی که رحيم مشايی را يک فراماسونر و بزرگترين خطر از صدر اسلام عنوان کرده و خواستار حذف نام وی برای انتخابات رياست جمهوری سال ۹۲ شده آورده است:  حالا خودتان را بگذاريد جای آيت الله مصباح: " اگر مشايی حضور يابد(احتمال زياد) و تاييد صلاحيت شود(احتمال زياد)، شما چکار ميکنيد تا او انتخاب نشود؟! برويم جلوتر: اگر مشايی آمد و رای آورد، آنوقت آيت الله مصباح در برابر اين بزرگترين خطر از صدر اسلام چه ميکند؟! آيا ميتوانند او را تحمل کنند يا مجبور خواهند شد زير ميز بزنند؟! کسانی که به صورت اعتقادی مشايی را رد ميکنند و او را فراماسونر ميدانند، دست به چه اقداماتی ميزنند؟! اصلاح طلبان احمدی نژاد را رمال و بی صلاحيت و دروغگو ميدانستند و فتنه ۸۸ را بپا کردند، طيف آيت الله مصباح که مشايی را بزرگترين خطر از صدر اسلام و فراماسونر و باب و بهايی ميدانند چه خواهند کرد؟! اصلا اين دو فتنه را ميتوان در يک حد دانست؟! آيا برای اين قشر قابل هضم است که نظام به دست فراماسونرها بيفتد؟! من که معتقدم در سال ۹۲ احتمال همه ما برای ميرحسين موسوی به دليل نجابتش دعا خواهيم کرد!".


سايت «ندايی از درون» در بخش ديگری از يادداشت خود از سپاه با عنوان نهادی نام برده که فعاليت موازی با وزارت اطلاعات داشته و رسانه‌ها و موسسات زيادی در اختيار دارد.

آن‌طور که اين سايت نوشته است سپاه پاسداران به قدری بزرگ شده که «به دولت مجازی کاملی مبدل شده» و توان تاثيرگذاری بر بازار را دارد بدون آنکه نظارتی بر فعاليت‌های آن صورت بگيرد.

نويسنده اين سايت نوشته است هرچند سپاه پاسداران قصد داشت در انتخابات مجلس نمايندگان مطلوب خود را به مردم غالب کند اما مردم نيز در انتخابات مجلس به کسانی که سپاه علنا از آنان حمايت ميکرد توجهی نشان ندادند و اين مسئله را بدتر ميکند.

اين سايت در بخش ديگری از انتقاد خود ناخواسته به کودتای انتخاباتی سپاه پاسداران وخواست سپاه پاسداران برای ابقاء رييس دولت کودتا برای چهار سال آينده کشور اشاره کرده است. اين سايت نوشته است: تصور کنيد که رئيس جريان انحرافی از ديد فرمانده سپاه(و نه امام خامنه ای) در انتخابات کانديد و پيروز شود. در آن صورت عکس العمل سپاه چه خواهد بود؟! آيا سپاه ميتواند نه مردم به خود را(مانند انتخابات سال ۸۴) هضم کند؟! در آن زمان احمدی نژاد خط قرمز سپاه نبود، ولی اکنون مشايی خط قرمز آنها به شمار ميرود و حاضرند برای عدم حضور او دست به هر کاری بزنند.

سپاه پاسداران در انتخابات مجلس که چندی پیش با مهندسی و بطور گزینشی برگزار شده بود همسو با محمدتقی مصباح یزدی سعی در به حاشیه راندن اصولگرایان سنتی داشت که تاحدی به هدف خود رسید.از مصباح یزدی سپاه و نیروهای خودسر حزب الله به عنوان مفسرین نوین تئوری حکومت اسلامی یاد می شود و با افزایش حوزه عمل سپاه پاسداران، این تفکر مصباح است که در حاکمیت گسترش می یابد.حال باید دید وضعیت سپاه پاسداران با مجتبی خامنه ای که در کودتای انتخاباتی سال ۸۸ نقش کلیدی در به آشوب کشیده شدن کشور داشت چه می شود.


 
شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به greencorrespondents-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به greencorrespondents@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته