-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۰ مهر ۱۶, شنبه

Latest News from 30Mail for 10/08/2011

این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.

 

1390/7/15

مشاور زیست‌محیطی معاون شهرداری تهران می‌گوید که آزبست هوای شهر تهران تا ۶۰ برابر آزبست موجود در هوای شهرهای آمریکا و اروپاست.

وحید نوروزی، که با خبرگزاری ایسنا گفت‌وگو می‌کرد، دو ماه پیش میزان آزبست هوای تهران نسبت به آزبست هوای شهرهای پیشرفته جهان را حدود ۵۰ برابر عنوان کرده بود.

آقای نوروزی همچنین از کشور روسیه به عنوان تامین‌کننده نیمی از آزبست واراداتی ایران یاد کرد و گفت: «کشور ما طی ۴۰ سال اخیر مصرف آزبست را از ۱۰ هزار تن به ۱۰۰ هزار تن در سال افزایش داده که ۹۰ درصد آزبست مصرفی در محصولات سیمانی مانند لوله و ورق و ۱۰ درصد آن نیز در تولید لنت ترمز و کلاچ مورد استفاده قرار می‌گیرد.»

آزبست یا الیاف پنبه کوهی، ذرات بسیار ریز و نامرئی هستند که در شش‌ها باقی می‌مانند و زمینه‌ساز سرطان یا بیماری‌های مرگبار دیگر می‌شوند.

به گفته آقای نوروزی، بر اساس مصوبه شورای عالی محیط زیست ایران می‌بایست در فرصتی هفت ساله تا سال ۱۳۸۶، به تدریج تمام محصولاتی که در تولید آن‌ها از آزبست استفاده می‌کردند، حذف می‌شد اما به دلیل «عدم توجه دست‌اندرکاران»، کارخانه‌های تولید محصولات آزبستی همچنان از این ماده خطرناک استفاده می‌کنند.

آقای نوروزی همچنین تصریح کرد که «هم اکنون هزاران تن آزبست در گمرک دپو شده» و مجوز ثبت سفارش آن سال گذشته صادر گردیده است.

ایران بزرگ‌ترین واردکننده آزبست در خاورمیانه است و کار‌شناسان هشدار می‌دهند با ادامه روند کنونی مصرف این ماده طی ۲۰ سال آینده، افراد بسیاری در ایران به سرطان کمیابی از نوع سرطان ریه مبتلا خواهند شد.

منبع: ایسنا

مرتبط:

هشدار وزارت بهداشت درباره افزایش سرطان‌ خون در ایران

آزبست هوای تهران سه برابر آزبست هوای مترو است


 
 

1390/7/15

یک عضو کمیسیون اجتماعی مجلس ایران می‌گوید که استفاده از «ابزار زور» در جمع‌آوری ماهواره‌ها، «موثر» نبوده است.

علی زنجانی حسنلویی، که با خبرگزاری مجلس ایران گفت‌وگو می‌کرد، افزود مسئولان ایرانی ماهواره‌ها را از روی پشت بام جمع می‌کنند اما «آیا می‌توانند فلش‌هایی که به کامپو‌تر وصل می‌شود و با آن می‌شود تمام کانال‌های ماهواره را از طریق اینترنت دریافت کرد، جمع کنند؟»

پلیس ایران در دو ماه گذشته موج جدیدی از مبارزه با دارندگان تجهیزات ماهواره‌ای را آغاز کرده است که در آن از عملیاتی موسوم به راپل استفاده می‌کند.

برخی از رسانه‌های داخلی ایران، استفاده پلیس از عملیات راپل، عملیات فرود از بلندی با طناب، در مبارزه با دارندگان تجهزیرات ماهواره‌ای را برخوردی نامناسب توصیف کرده‌ بودند.

به گفته آقای زنجانی حسنلویی، باید سیاستی در پیش گرفته شود تا «مردم خود به این نتیجه برسند که برخی از کانال‌های ماهواره برایشان مضر است اما متاسفانه مسئولان به جای فرهنگ‌سازی از ابزار زور استفاده کردند».

قانون ممنوعیت استفاده از دستگاه‌های گیرنده ماهواره در سال ۱۳۷۳در مجلس ایران تصویب شده است و برخی از کار‌شناسان، استفاده از این قانون در سالهای کنونی را مناسب نمی‌دانند.

منبع: خبرگزاری خانه ملت

مرتبط:

طرح ضربتی دوباره پلیس تهران برای جمع‌آوری دیش‌های ماهواره‌ای

نعمت احمدی: تصویب قانون منع ماهواره از ابتدا غلط بود

فرمانده نیروی انتظامی قم: خودتان تجهیزات ماهواره‌ای را به کلانتری‌ها تحویل دهید


 
 

1390/7/15

سایت جرس گزارش داد که عیسی سحرخیز، روزنامه‌نگار زندانی در زندان رجایی‌شهر، به دلیل عدم رسیدگی به وضع وخیم جسمانی‌اش از روز پنج‌شنبه دست به اعتصاب غذا زده است.

بر اساس این گزارش، این چهره اصلاح طلب تهدید کرد که حتی ممکن است اعتصاب دارویی را نیز شروع کند.

آقای سحرخیز پیشتر فهرستی از بیماری‌هایش به عنوان «مشتی نمونه خروار» منتشر کرده بود که در آن بیماری‌هایی چون کم‌خونی، بیماری قلبی، فشار خون و دیسک کمر و صدمات و شکستگی‌هایی چون شکستگی قفسه سینه و پارگی تاندون شانه به چشم می‌خورد.

پسر آقای سحرخیز درباره وضعیت جسمانی کنونی پدرش می‌گوید: «پزشکان مشکوک به یک غده سرطانی در بدن پدر هستند که باید هر چه سریع‌تر نمونه برداری شود اما تا الان این نمونه برداری صورت نگرفته و در پیگیری‌های خانواده هم هیچ پاسخی نمی‌دهند.»

پسر آقای سحرخیز همچنین می‌افزاید که پدرش به نوسان شدید فشار خون نیز مبتلاست اما مقامات مسئول به درخواست مرخصی درمانی آن‌ها «حتی پاسخ منفی هم نمی‌دهند که مجبور به بیان دلیل آن باشند.»

عیسی سحرخیز، که عضو شورای مرکزی انجمن دفاع از آزادی مطبوعات و مدیرمسئول روزنامه‌ی توقیف شده‌ی اخبار اقتصاد و ماهنامه‌ی توقیف شده‌ی آفتاب بود، پس از انتخابات جنجال‌برانگیز ریاست جمهوری سال ۱۳۸۸ به اتهام «توهین به رهبری و تبلیغ علیه نظام» به سه سال زندان محکوم شد.

این فعال مطبوعاتی، که از دو سال و سه ماه پیش در زندان به سر می‌برد، تاکنون اجازه استفاده از یک روز مرخصی را نیز نداشته است.

منبع: جرس

مرتبط:

مهدی سحرخیز: پدرم نیاز فوری به مراقبت‌ پزشکی دارد

سحرخیز از خامنه‌ای، احمدی‌نژاد و اژه‌ای شکایت کرد

پرده گوش عیسی سحرخیز در زندان پاره شد

سازمان ملل: عیسی سحرخیز آزاد شود


 
 

1390/7/15


۲۶ زندانی سیاسی کرد زندانی رجایی شهر کرج در اعتراض با برخوردهای صورت گرفته با آن‌ها در زندان، اعتصاب غذا را شروع کرده‌اند.

به گزارش فعالان حقوق بشر و دمکراسی در ایران، زندانیان سیاسی کرد در بندهای 2 و 6 زندان گوهردشت کرج در اعتراض به یورش ها و اذیت وآزار ها و توهین به اعتقادات مذهبی و تحقیر آنها وادار به اعتصاب غذا شدند.

زندانیان سیاسی کرد در پی این رخداد ها و توهین به اعتقاداتشان دست به اعتصاب غذا زدند، که خواسته های زندانیان سیاسی کرد که در اعتصاب غذا بسر می برند به قرار زیر اعلام شد:
۱- پایان دادن به یورشها،ضرب وشتم ها ،شکنجه های جسمی و روانی
۲- انتقال آنها به بند زندانیان سیاسی
۳- به رسمیت شناختن حقوق اولیۀ آنها (حق برگزاری نماز جماعت و عدم توهین به اعتقادات مذهبی و تحقیر آنها)

رجایی شهر، زندانی است که برای نگهداری زندانیان با جرم‌های خطرناک مانند قتل و قاچاق‌ سنگین موادمخدر و سرقت‌های مسلحانه ساخته شده است اما حکومت ایران شمار زیادی از زندانیان سیاسی و عقیدتی به‌ویژه بازداشت‌شدگان پس از انتخابات ریاست جمهوری دهم را در این زندان نگاه داشته است.

اعتصاب غذای زندانیان کرد، بازداشت و اعدام فعالان کرد ازجمله فرزدا کمانگر و تهدیدها علیه روحانیون اهل سنت در سطح استان کردستان بخشی از مشکلات این اقلیت است که فعالان حقوق بشر به‌ویژه طی سال گذشته در مورد شدت گرفتن آن ابراز نگرانی کرده‌اند.

منبع: جرس و مردمک

 


 
 

1390/7/15

رئیس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفته است که ایران همکاری لازم را با این آژانس به عمل نیاورده تا آن‌ها را در مورد نبود مواد و فعالیت‌های هسته‌ای اعلام‌نشده، متقاعد کند.

یوکیو آمانو، رئیس آژانس بین المللی انرژی اتمی در سخنرانی اخیر خود در اندونزی از ایران خواست که برای رفع تردید‌ها درباره ماهیت برنامه هسته‌ای خود با این سازمان همکاری کند.

آقای آمانو گفت: «من از ایران می‌خواهم که برای اجرای کامل تعهدات خود در این زمینه به منظور ایجاد اعتماد بین المللی در مورد ماهیت صلح آمیز فعالیت‌های هسته ای‌اش، گام بردارد.»

مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، پیش‌تر نیز در روز ۱۲ سپتامبر در نشست فصلی شورای حکام آژانس در وین، از فعالیت احتمالی ایران برای ساخت موشک هسته‌ای ابراز نگرانی کرده و تهران را «به کوتاهی در همکاری کامل با بازرسان آژانس» متهم کرده بود.

آقای آمانو در این نشست گفته بود: ایران همکاری لازم را با آژانس انجام نمی‌دهد تا آژانس بتواند نسبت به غیرنظامی بودن ابعاد برنامه هسته‌ای این کشور مطمئن شود.

منبع: مردمک


 
 

1390/7/15

اسد تقی‌زاده، محیط‌بان منطقه حفاظت شده دنا که در درگیری مسلحانه یک شکارچی غیر مجاز را کشت، تا دو هفته دیگر اعدام می‌شود. خانواده او و سازمان محیط زیست سعی دارند از خانواده مقتول رضایت بگیرند.

بر اساس گزارش رسانه‌های ایران، اسد تقی‌زاده در سال ۸۶ در منطقه حفاظت شده‌ی دنا در درگیری مسلحانه با ۵ شکارچی مسلح، در حالی که از تمامی مجوزهای لازم برای برخورد با متخلفان و حفاظت از محیط زیست برخوردار بود دست به اسلحه برد و یکی از شکارچیان در این درگیری کشته شد.

خانواده تقی‌زاده و سازمان حفاظت محیط زیست، این قتل را غیر عمدی خواندند ولی دادگاه کیفری استان برای متهم حکم اعدام صادر کرد.

پس از اعتراض سازمان محیط زیست، حکم صادره برای بازنگری به دیوان عالی کشور ارسال شد اما دیوان عالی سرانجام این حکم را تأیید کرد.

علی سمیعی، سرپرست دفترحقوقی سازمان محیط زیست ایران، در گفت‌وگو با خبرنگار اعتماد گفت که «تلاش‌ها برای گرفتن رضایت از خانواده مقتول همچنان ادامه دارد و این امید وجود دارد که خانواده مقتول محیط بان سازمان را که هیچ تعمدی در ارتکاب قتل نداشته مورد عفو قرار دهند.»

برخی از دوستداران محیط زیست ایران نبود حمایت‌های لازم قانونی و آموزش‌صحیح را از دلایلی می‌دانند که منجر به اعدام احتمالی یک محیط‌بان شده است.

ناصر کرمی‌، سردبیر خبرگزاری مستقل محیط زیست ایران (ایرن) معتقد است که شرایط دشوار زندگی محیط‌بانان نیز منجر به بروز چنین وقایعی می‌شود.

او با اشاره به این نکته که «محیط بانی در ایران شغلی است که کوچک نگه داشته شده» در گفت‌وگو با دویچه‌وله می‌افزاید: «محیط‌بان درآمد پایین و کار سختی دارد و حقوقش، یعنی حق‌الزحمه و پشتیبانی قانونی از او، متناسب با زحماتش نیست. بارها شده افرادی وسط یک جنگل، دشت بی‌انتها یا کوهستانی به محیط بان که از نظر اجتماعی ضعیف است حمله کرده‌اند. وقتی حقوقتان خیلی کم است و جزو اقشار خیلی تهیدست جامعه محسوب می‌شوید این روی شخصیت، رفتار و برخوردشان تأثیر می‌گذرد. شرایط محیط‌بان‌ها خیلی دشوار است و از خانواده‌هایشان دور هستند.»

در طول سال‌های گذشته صدها محیط‌بان و جنگلبان ایران در درگیری با شکارچی‌های غیر مجاز کشته یا مجروح شده‌اند.

دوستداران محیط زیست ایران می‌گویند، چرا عاملان کشتن و مجروح کردن محیط‌بانان و جنگل‌بانان با مجازات جدی روبرو نمی‌شوند ولی اینک اسد تقی‌زاده باید در زندان به امید لغو حکم اعدامش روزگار بگذراند.

منبع: دویچه ووله


 
 

1390/7/15

مصطفی پورمحمدی، رئیس سازمان بازرسی می‌گوید در سه سال گذشته در ۱۳ نامه به احمدی‌نژاد درباره تخلفات بانکی تذکر داده بوده است.

پورمحمدی در یک سخنرانی در قم، «ضعف در اجرای مقررات» را مهم‌ترین دلیل وقوع اختلاس کلان اخیر در نظام بانکی دانسته و گفته است: در سه سال گذشته با فرستادن ۱۳ نامه درباره برخی فعالیت‌های بانکی به شخص رئیس جمهور، وزیر اقتصاد و رئیس کل بانک مرکزی تذکر دادم که اگر این تذکرات اجرایی می‌‌شد، امروز شاهد چنین اختلاسی نبودیم.

او یادآوری کرده که مکاتبات قبلی مورد اشاره‌اش، مربوط به اجرانکردن مقررات در بانک‌ها بوده و اگر این قوانین به مرحله اجرا در‌ می‌آمدند چنین اختلاسی رخ نمی‌داد.

پورمحمدی درباره واکنش‌ها به خبر انتشار این اختلاس گفته است: متاسفانه عده‌ای به جای این‌که معذرت‌خواهی کنند و گذشته را جبران کنند، بیشتر مدعی شده‌اند که این اختلاس تقصیر عملکرد دیگران است.‌ مثلا می‌گویند اگر بازرسی وظیفه خود را به درستی انجام می‌داد این اختلاس صورت نمی‌گرفت.

او تاکید کرده است: کسانی که مسئولند به جای این‌که مشکل به‌وجودآمده را بررسی و آن را حل کنند، می‌گویند ما این اختلاس را خبر دادیم و خودمان آن را کشف کردیم.

مصطفی پورمحمدی گفته است که اتهام‌ها درباره ارتباط اسفندیار رحیم‌مشایی و حمید بقایی با این اختلاس در دست بررسی است اما «در این زمینه سنگ اندازی‌ها ومقاومت‌هایی وجود دارد».

پیش از این، یک عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفته بود که سازمان بازرسی کل کشور پیش از وقوع اختلاس سه هزار میلیارد تومانی، بین ۱۰۰ تا ۱۱۰ نامه هشداری به دولت نوشته بود تا این‌گونه اختلاس‌ها به وجود نیاید.

احد خیری پس از جلسه غیرعلنی مجلس در روز ۲۷ شهریور که رئیس سازمان بازرسی کل کشور درباره اختلاس سه هزار میلیارد تومانی گزارش داد، ‌گفت که عمده گزارش آقای پورمحمدی به انتقاد از نظارت کم دستگاه‌های اجرایی بر سیستم بانکی باز می‌گشته است.

به گفته این نماینده مجلس، مصطفی پورمحمدی در گزارشش گفته بود دستورهایی که از سوی مقامات مافوق دولتی به بانک‌ها سرازیر شده، بدون هیچ‌گونه بررسی، اجرایی شده بود.

به اعتقاد این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس، اگر دولت توجه کافی به این نامه‌ها می‌کرد، می‌شد جلوی این‌گونه مشکلات را گرفت.

منبع: فارس نیوز و مردمک
 


 


شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به 30mail-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به 30mail@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته