-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۰ مهر ۱۵, جمعه

Latest News from 30Mail for 10/07/2011

این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.

 

گزارش خبری:
1390/7/14

در شهرستان شهرضا واقع در استان اصفهان، سالانه 900 تن کیلو گوشت گوسفند و بز از چرای در زباله تامین می شود

به گزارش خبرآنلاین سایت‌های انباشت و دپوی زباله شهرضا به دلیل محصور نبودن و رعایت نشدن موارد ایمنی و بهداشتی به چراگاه احشام و حیوانات تبدیل شده است.

 این در حالی است که گفته می شود سالانه یک میلیون کیلو گوشت این گوسفندها و بزها، در شهرستانهای مختلف به فروش می رسد و مردم، گوشت فراوری شده از زباله ها را می خورند.

مسئولان شهرداری شهرضا می گویند روزانه حدود 150تن زباله در این شهر تولید می شود و یک دهم این میزان، با جمع آوری افراد سودجو دوباره به شهر باز می گردد و در چرخه زندگی مردم قرار می گیرد.

مصطفی مهدی نیا، مسئول خدمات موتوری شهرداری این شهر، می افزاید: "هر روز 15هزار گوسفند در منطقه دپو و دفن زباله های شهرستان به چرا می‌پردازند."

چرای دام، مشکل دوم زباله دانی
رئیس مرکز بهداشت شهرضا، زباله خواری گوسفند و بزهای شهرضایی را مشکل دوم مرکز دفن و دپوی زباله عنوان می کند. زیرا به اعتقاد وی، تا زمانی که ماشین حمل زباله و حمل تره بار این شهرستان، یکی است، عفونی شدن تره بار مصرفی مردم، مشکل اول و مهمتر است.
حجت الله تنهایی در این باره می گوید: با چرای دام در منطقه و عفونی شدن زباله‌های بازارچه تره بار مشکلات دو چندان شده است.

آلودگی آب، خاک و دام
دفن غیر اصولی، چراگاه شدن محل دفن زباله، نزدیک بودن زباله ها به مناطق مسکونی و نشت شیرابه ها به آبهای زیر زمینی در شهرضا، باعث آلودگی آب، خاک و دام در این شهر شده است.

در کنار بیماریهای مختلفی که از یک میلیون کیلو گوشتهای تولید شده از زباله به وجود می آید، رها شدن زباله‌های بیمارستانی از قبیل آمپول و انواع زباله های عفونی بیمارستانی در این مکان به وفور به چشم می خورد. زباله هایی که در دستگاه هاضمه گوسفندان، انباشته و عفونتهای مختلفی را به جامعه منتقل می کنند. همچنین تجمع افراد سود جو و معتاد در این مکان به وفور مشاهده می شود.

این طور که به نظر می رسد مشکل مربوط به دفع غیر بهداشتی زباله، از جنگلها و کوه های شمال کشور به شهرهایی که در حاشیه کویر مرکزی ایران قرار گرفته اند نیز رسیده، هر چند این شهرها به دلیل در اختیار داشتن عرصه های زیاد بیابانی، می توانند با جانمایی علمی و صحیح، میزان آسیبهای محیطی از دفع زباله را حداقل برسانند، ولی چرای انحصاری گوسفند و بز در زباله، دیگر نوبر است.

منبع: خبرآنلاین


 
 

هاشمی رفسنجانی:
1390/7/14

اکبر هاشمی رفسنجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به در پیش بودن انتخابات مجلس هشتم، مشارکت حداکثری و جلب اعتماد مردم را از «شرایط یک انتخابات خوب» برشمرده است.

آقای هاشمی عصر دیروز چهارشنبه در دیدار با گروهی از فعالان جوان سیاسی، فرهنگی و اجتماعی استان کرمان گفت: می‌توان با فراهم‌نمودن شرایط مدنظر فعالان سیاسی دلسوز نظام و گسترش آگاهی‌بخشی و نقد منصفانه، فضای مناسبی‌ برای مردم و گروه‌ها برای حضور در انتخابات فراهم کرد.

هاشمی در سخنان خود یأس و ناامیدی را مضر دانسته و گفته است: اگرچه ممکن است به خاطر عملکرد بد و سلیقه‌ای برخی اشخاص، به ارزش‌ها و دستاوردهای انقلاب صدمه وارد شده باشد، اما در هیچ شرایطی نباید امید به اصلاح امور را از دست داد.

او «حضور هوشیارانه، آگاهانه و منتقدانه مردم» را یکی از راه‌های افزایش امید به اصلاحات بر شمرده و گفته است: افزایش مطالعه، آگاهی‌بخشی به جامعه و انتقادات مفید در میان جوانان، نخبگان و اقشار تأثیرگذار جامعه، می‌تواند عرصه را بر افراد ناصالح و بدخواه نظام تنگ و امید به اصلاح را بیشتر کند.

رئیس سابق مجلس خبرگان رهبری همچنین اعتراض‌ها و انقلاب‌های اخیر در کشورهای منطقه را «مبارک» خوانده و گفته است: در سایه آگاهی و هوشیاری روزافزون مردم، دیگر عمر حکومت‌های استبدادی و حاکمان دیکتاتور کوتاه خواهد بود.

او این اعتراض‌ها را در ادامه «راه صد سال گذشته مردم ایران در انقلاب مشروطه و انقلاب اسلامی» دانسته است.

منبع: کلمه و مردمک


 
 

1390/7/14

مهرداد مشایخی، جامعه‌شناس، پژوهشگر، فعال سیاسی و از پایه‌گذاران سازمان جمهوری‌خواهان ایران روز گذشته در اثر بیماری سرطان درگذشت. 

مشایخی متولد ۱۳۳۲، تحلیلگر سیاسی و اجتماعی و نویسندهٔ مقالات و گفت‌و‌گوهای بسیاری در بارهٔ توسعهٔ اجتماعی و سیاسی پس از انقلاب بود و مطالب بی‌شماری به فارسی و انگلیسی در نشریات مختلف از جمله «ایرانیان واشنگتن»، «مجله دمکراسی باز»، و «شهروند» به چاپ رسانیده بود.

او یکی از ویراستاران کتاب «ایران: فرهنگ سیاسی در جمهوری اسلامی» بود.

مشایخی دکترای جامعه‌شناسی و فوق لیسانس اقتصاد از دانشگاه آمریکایی واشنگتن دی سی داشت و به عنوان استادیار مه‌مان در گروه جامعه‌شناسی دانشگاه جرج تاون واشنگتن دی سی تدریس می‌کرد.

وی چندی پیش در تحلیل رفتار سیاسی نسل سوم به سایت جرس گفته بود: «روش این نسل، مسالمت آمیز و مدنی است. مطالبات خود را به صورت مقطعی از حکومت می‌خواهد. ولی اگر حکومت زیر بار نرود خود را به روشهای اصلاحی محدود نمی‌کند. بنابراین پایی در حرکت اصلاحی دارد و پایی در حرکت فرا اصلاحی.» 

منبع: جرس


 
 

محمدرضا خاتمی:
1390/7/14

محمدرضا خاتمی، نایب رئیس پیشین مجلس و از اعضای ارشد جناح اصلاح طلب می گوید که اصلاح طلبان در انتخابات آینده مجلس شرکت نخواهند کرد.

محمدرضا خاتمی هنگام شرکت در یک مجلس ترحیم در تهران نظر خود را در مورد عدم شرکت اصلاح طلبان در انتخابات ابراز داشت و این سخنان توسط خبرگزاری فارس منتشر شد، اما این خبرگزاری  مدت کوتاهی پس از آن، خبر را از وبسایت خود حذف کرد.

آقای خاتمی در پاسخ به این سئوال که گفته اند اصلاح طلبان برای شرکت در انتخابات باید علیه "فتنه" موضعگیری کنند، گفت: "همه درباره فتنه موضعگیری می کنند، اختلاس و دزدی مملکت را برداشته است."

وی همچنین از نحوه حضور اصلاح‌طلبان در انتخابات آتی ابراز بی‌اطلاعی کرد و گفت: بنده تشکیل ۱+۷ جبهه اصلاحات را از زبان شما می‌شنوم.

منبع: آفتاب و بی‌بی‌سی
 


 
 

1390/7/14

یک روز پس از اظهارات مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره‌بار تهران مبنی بر آلوده بودن پیاز‌های تولیدی در حریم پالایشگاه شهرری به سرب، رئیس جهاد کشاورزی شهرری آن را رد کرد. 

حسین صفایی، مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره‌بار تهران، روز سه‌شنبه در جلسه شورای شهر گفته بود که همچنان در زمین‌های آلوده حریم پالایشگاه شهر ری محصولات کشاورزی از جمله پیاز کشت می‌شود.

به گفته او، پیازی که در حریم پالایشگاه تهران تولید می‌‌شود چندین برابر حد مجاز آلودگی سربی دارد.

با این حال مدیر جهادکشاورزی شهرری روز چهارشنبه با رد کشت پیاز در حریم پالایشگاه شهرری گفته که از کشت پیاز در زمین‌های آلوده اطراف پالایشگاه تندگویان در جنوب تهران جلوگیری شده اما همچنان بعضی از کشاورزان در شهر ری شلغم، شوید و نعنا می‌کارند.

محمد رضا درگاهی، در گفت‌وگو با مهر، تایید کرده که در این زمین‌ها گندم و ذرت کشت می‌شود اما کشت این دو محصول را خطرناک ندانسته است.
زمین‌های اطراف پالایشگاه تهران به دلیل نشت مخازن نفت در طول سال‌ها به سرب و سایر عناصر آلوده شده‌اند.

به گفته معاون انسانی سازمان محیط زیست نشت نفت در برخی سال‌ها به‌گونه‌ای بوده که کشاورزان در جوی‌ها موانعی ایجاد و نفت را وارد بشکه کرده و می‌فروختند.

درگاهی می‌گوید که از حدود ۱۰ سال پیش، کشت محصولاتی مانند خیار، پیاز و سبزیجات در این مناطق ممنوع شده است اما کشاورزان به دلیل مشکلات مالی برای امرار معاش در همین زمین‌ها کشاورزی می‌کنند.

سرب فلزی سمی است که به پیوندهای عصبی آسیب می‌رساند و موجب بیماری‌های خونی و مغزی می‌شود. این فلز مخصوصا برای کودکان بسیار مضر است.
تماس طولانی با این فلز یا نمک‌های آن می‌تواند باعث بیماری‌های کلیه و دردهای شکمی شود. 

منبع: مردمک، مهر، ایسنا، جام جم


 


شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به 30mail-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به 30mail@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته