سید ضیا نبوی و دیگر زندانیان سیاسی زندان کلینیک اهواز، دوشنبه هفته گذشته به زندان کارون اهواز بازگردانده شدند.
به گزارش کلمه، این زندانیان که در پی افشای وضعیت اسفبار زندان کارون به زندان کلینیک اهواز منتقل شده بودند، با ساخت بند جدیدی در زندان کارون به عنوان بند امنیتی به این بند اعزام شدند.
بر اساس این گزارش، انتقال از زندان کلینیک به زندان کارون همراه با چشم بند و پابند و کیسه بر سر زندانیان بوده و یک ساعت زمان انتقال به همین وضعیت در گرمای اتوبوس گذشته است.
این گزارش می افزاید وضعیت سوء مدیریت در این زندان به روال سابق است و این زندانیان که مدتی با مدیریت قانونی و عقلانی حاکم بر زندان کلینیک مواجه بودند، بار دیگر دچار تنش های ناشی از مدیریت داخلی مسئولیت ناپذیر و تندخوی کارون شده اند.
این در حالی است که بنا بر تصور زندانیان سیاسی کارون، شخص رییس این زندان علاقمند به تغییر مثبت فضای موجود دارد اما سنت حاکم بر مدیریت این زندان و ترکیب مدیران داخلی امکان این تغییر را تاکنون فراهم نکرده است.
لازم به ذکر است با وجود گذشت یک هفته از انتقال مذکور، هنوز امکان تماس تلفنی به این زندانیان داده نشده و امکان تردد به سایر بخش های زندان که در گذشته فراهم بوده، از زندانیان سیاسی سلب شده است.
اخبار رسیده از زندان کارون اهواز همچنین حاکی است در بندهای دیگر این زندان همچنان در بر همان پاشنه ای می گردد که سید ضیا نبوی در نامه اش به جواد لاریجانی بیان کرده بود، از جمله اینکه در گرمای طاقت فرسای تابستان اهواز هنوز عده ای به دلیل کمبود جا و تعداد بالای زندانیان در هواخوری و زیر تابش شدید آفتاب می خوابند و وضعیت بهداشتی نیز اسفبار است هرچند این وضعیت برای زندانیان سیاسی در بند تازه تاسیس این زندان بسیار بهتر است.
به نظر می رسد بازنگری کلان در وضعیت مدیریتی حاکم بر زندان کارون و تغییر مدیران داخلی و رویه حاکم بر این زندان و کاهش زندانیان و یا افزایش فضای موجود در آن فوری ترین نیازها برای پیشگیری از فاجعه ای است که پیشتر در مواردی چون کهریزک دامن قوه قضاییه را آلوده کرد.
دبیر اجرایی خانه کارگر استان خوزستان خبر داد: اعتصاب کارگران کیسون وارد هشتمین روز خود شدهاست.
آقایار حسینی در گفتوگو با ایلنا افزود: ۴۰۰ کارگر شرکت کیسون که برای متروی اهواز کار میکنند در اعتراض به عدم پرداخت ۷ ماه حقوق خود اعتصابکردهاند که در چند روز گذشته فقط یک ماه از هفت ماه حقوق معوق آنان پرداخت شدهاست.
دبیر اجرایی خانه کارگر استان خوزستان با بیان اینکه تاکنون هیچ یک از مسئولان این استان پاسخگوی مشکلات کارگران کیسون نبودهاند، اظهار داشت: این موضوع بیانگر بیتوجهی مسئولان استان خوزستان به قشرکارگر است.
حسینی گفت: مدیرعامل مترو میگوید مطالبهای به شرکت کیسون ندارد و مدیران این شرکت نیزمیگویند همه مبالغ پرداختی مترو بهکارگران داده شده است.
جمعی از اعضای شورای مرکزی و دیگر ارکان جبهه مشارکت، در آستانه عید سعید فطر با برپایی مراسم افطاری، دور هم گرد آمده و سالگرد تولد دکتر محسن میردامادی دبیرکل دربند جبهه مشارکت و مهدی اقبال دیگر عضو در بند این حزب را گرامی داشتند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نوروز، حاضران در این مراسم ضمن گرامی داشت مقاومت این دو عضو دربند جبهه مشارکت و دیگر زندانیان سیاسی پس از انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ برگزاری دادگاه های فرمایشی و صدور احکام ناعادلانه از سوی قوه قضاییه را محکوم کردند و ایستادگی زهرا مجردی و دیگر خانواد های زندانیان سیاسی را ارج نهادند.
زهرا مجردی همسر محسن میردامادی در این مراسم، با بیان اینکه هر چه می گذرد اعتقادم به درستی راهی که حزب مشارکت برگزیده است بیشتر می شود، افزود: زیباترین واژگان برای من شعارهای حزب مشارکت یعنی "معنویت، عدالت و آزادی" است و امیدوارم روزی برسد که دیگر شعار «ایران برای همه ایرانیان» واقعا تحقق یابد.
وی افزود: ۲ سال پیش اولین بار که آقای میردامادی را بعد از بازداشتش دیدم ۱۲ کیلو از وزنش کم شده بود و رنج ۱۲۰ روز سلول انفرادی کاملا در چهره اش مشخص بود، در این دوسال و اندی رنجهای زیادی را تحمل کرده ایم، اما به رنج زندانیان گمنام که فکر می کنم رنج خودم و همسرم را فراموش می کنم، همسرم می گوید شاید خواست خدا بوده که ما در کنار این زندانیان گمنام قرار بگیریم تا بهتر بفهمیم در ۲ سال چه حقوقی نادیده گرفته شد چه بر سر مردم کوچه و خیابان که ابتدا با آرامش خواستار رسیدگی قانونی به رایشان شدند چه آمد.
زهرا مجردی به تغییراتی که در دیدگاه های سیاسی و اجتماعی همسرش در دوسال اخیر به وجود آمده اشاره می کند و می گوید: هر چند زندان سختی های زیادی دارد اما این تجربه را لطف الهی می دانم، چرا که تغییرات ارزشمندی را در همسرم و دیگر دوستانش به وجود آورده است و برای همه ما منظرهایی فراهم کرده که شاید تا در این موقعیت قرار نمی گرفتیم به این وضوح برایمان شفاف نمیشد و واقعیتهایی را متوجه شدیم که در شرایط عادی امکان درک آن وجود نداشت.
وی افزود: من حضور در زندان را به عنوان کلاس درس آموزشی برای همسرم می دانم که خدا برای او فراهم کرده است، چرا که کسی که می خواهد جامعه را اصلاح کند و با افکار گوناگون به خصوص جوانان نزدیک تر شود و امروز به لطف خداوند این فرصت برای این عزیزان فراهم شده است.
حمید رضا جلایی پور نیز در این مراسم دکتر میردامادی را از افرادی دانست که باید دعا کرد تعدادشان در جامعه افزایش یابد. وی گفت: در حالت عادی همه به اخلاق و پایبندی به اصول باور دارند مهم این است که وقتی کسی در جامعه به قدرت می رسد این اصول را رعایت کند و دکتر میردامادی چنین فردی است.
دکتر جلایی پور ادامه داد: ویژگی های آقای میردامادی در جمهوری اسلامی خیلی نمونه است، ایشان یک شخصیت مذهبی، نزدیک به امام و دارای سابقه حضور در جنگ تحمیلی است، ایشان فردی صاحبنظر و متخصص و اصول گرا به معنای واقعی است، با این ویژگی ها خیلی می توانسته خودش را بالا بکشد اما روی اصول و اعتقاداتش ایستاد و هزینه اش را هم داد.
وی با بیان اینکه دکتر میردامادی در دو واقعه که در تاریخ ایران خواهد ماند حضور داشته است، به جریان تحصن و استعفای نمایندگان مجلس ششم و دادگاه فرمایشی بعد از انتخابات سال ۸۸ اشاره کرد و گفت: نطق تاریخی آقای میردامادی در جریان استعفای نمایندگان مجلس ششم خواهد ماند، آنجا که «قرار نبودها» را بیان می کرد و همین طور ایستادگی ایشان در دادگاه فرمایشی سال ۸۸ در تاریخ می ماند.
دکتر جلایی پور ادامه داد: در مکتب وبر در جامعه شناسی، برای نشان دادن تغیرات اجتماعی از مثالهای تیپیک استفاده می شود، مثالهایی که بتواند تغیرات اجتماعی را به خوبی نشان دهد، به نظر من یکی از مثالهای خوب برای نشان دادن تغیرات اجتماعی ایران، توهین سال گذشته جریان انحرافی به سید حسن خمینی در مراسم سالگرد امام بود، اما امسال تابلوی همین جریان پایین کشیده شد. یکی دیگر از مثالهایی که تغییرات اجتماعی این سالها را نشان می دهد اقامه نماز شب اول مرحوم هدی صابر به امامت دکتر میردامادی است، ایشان در جایی که تعداد زیادی از نیروهای ملی مذهبی حضور داشتند، پیش نماز شدند که این خود نشان دهنده تغیر مرزبندی های سیاسی است.
دیگر اعضای شورای مرکزی جبهه مشارکت نیز در این مراسم با ذکر خاطراتی از دوران همکاری و فعالیت سیاسی با دکتر میردامادی، جدیت ایشان در کار تشکیلاتی، مسئولیت پذیری، اخلاق گرایی، پیگیری در کارهای مهم مجلس ششم از جمله مسایل مربوط به قتل های زنجیره ای، توجه ویژه به مسائل زنان در حزب و مقاومت و ایستادگی وی در زندان را ستودند.
دکتر محسن میردامادی دبیرکل جبهه مشارکت خردادماه سال ۸۸ بازداشت و به ۶ سال زندان محکوم شد، مهدی اقبال عضو جوان این حزب نیز آبان ماه همان سال بازداشت و به ۴ سال حبس محکوم شد، این دو از زمان بازداشت تا کنون در زندان اوین به سر می برند.
نماینده مردم لنگرود در مجلس با انتقاد از فقدان سیاستگذاری مناسب برای کنترل واردات و خودکفایی در تولید برنج، از انباشته بودن انبارها به علت تداوم واردات برنج خبر داد و گفت: هرچند اکنون فصل برداشت برنج و واردات آن ممنوع است، اما حجم بالای واردات آن در سالهای گذشته، کشور را تا چند سال از واردات این محصول بینیاز میکند.
"مهرداد بائوجلاهوتی" در گفتوگو با خبرنگار خانه ملت از فقدان برنامهریزی مناسب برای مدیریت واردات برنج به کشور و سستی وزارت جهاد کشاورزی در تلاش برای حرکت به سمت خودکفایی در تولید این محصول انتقاد کرد و گفت: متأسفانه سیاستگذاریها در باره واردات برنج به گونهای است که به جای مد نظر قرار دادن مصالح کشاورزان بیشتر به سمت حفظ منافع عده خاصی از واردکنندگان سوق دارد.
نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: نیاز کشور به برنج در حدود ۲.۸ میلیون تن است که از این مقدار دو میلیون و ۳۰۰ هزار تن آن در کشور تولید میشود و تنها به واردات سالانه ۵۰۰ هزار تن برنج نیاز داریم، اما همه به خاطر دارند که تنها در سال ۸۷ به بهانه خشکسالی حدود ۶ میلیون تن برنج به کشور وارد شد که این مقدار برای تأمین نیاز ۱۲ سال کشور به واردات است.
وی همچنین افزود: بحران برنج در سالهای ۸۸ و ۸۹ تداوم خسارتی بود که شالیکاران به علت واردات بیرویه برنج در سال ۸۷ متحمل شدند.
واردات برنج در سال ۸۷، کشور را تا سالها از واردات آن بینیاز کرد
لاهوتی با بیان این که واردات برنج در سال ۸۷ به قدری بوده است که تا سالها به وارد کردن برنج نیاز نباشد، تصریح کرد: نیاز واردات برنج کشور حدود ۵۰۰ هزار تن در سال است که این مقدار هماکنون از باقیمانده حجم واردات سال ۱۳۸۷ قابل تأمین است و تأثیر این اشباع موجب انبار شدن برنجهای تازه برداشت در انبارها برای سالهای آینده میشود که این موضوع به معنای بینیازی از واردات برای چند سال آینده است.
وی تأکید کرد: حمایت از مصرفکنندگان تنها به معنای اشباع بازار از برنج بی کیفیت و غیراستاندارد خارجی نیست، بلکه مسئولان میتوانند با برنامهریزی مناسب برای خودکفایی در تولید برنج به سمتی حرکت کنند که مصرفکننده برنج با کیفیت و با قیمت مناسب مصرف کند.
عضو کمیسیون عمران مجلس همچنین یادآور شد: هماکنون به دلیل قرار داشتن در فصل برداشت برنج، واردات این محصول ممنوع شده است، اما نکته این است که واردات برنج باید برای همیشه متوقف شود تا برنجهایی که در انبارها خاک میخورد، به بازار بیاید.
عضو هیئت علمی جامعة المصطفی، گفت: «شورای نگبهان باید مانع اعمال نفوذ جریان انحرافی شود.»
حجت الاسلام محسن غرویان در گفتگو با فرارو در خصوص چالشهای امنیتی در انتخابات گفت: «رقابتهای انتخابات نباید وضعیت امنیت کشور را به خظر بیاندازد.»
حجت الاسلام غرویان ادامه داد: «اگر رقابتهای انتخاباتی تند و حاد شود، ممکن است به خشونت کشیده شده و طرفداران هر کاندیدایی برای حمایت از کاندیدای خود با طرفداران کاندایداهای دیگر درگیرشوند و طبیعتا این مسائل میتواند امنیت کشور را به خطر بیاندازد.»
این استاد سطوح عالی حوزه در خصوص امکان تاثیر عملکرد نهادهای نظارتی و اجرایی در ایجاد چالش های امنیتی، گفت: «هر چیزی محتمل است، ولی به هر حال شورای نگهبان طبق قانون اساسی وظیفه نظارت انتخابات دارد و البته در شورای نگهبان، افرادی هستند که سعی و تلاششان بر این است که دخالتهایشان از عدالت خارج نشود. به هر حال شورای نگهبان وظیفه دارد که نظارت بر انتخابات را به نحو احسن اجرا کند.»
وی در پاسخ به این پرسش که آیا به نظر شما یک نهاد بی طرف برای جلوگیری از شائبه تقلب در انتخابات وجود دارد، گفت: «باید ببینیم که چه کسانی شائبه تقلب در انتخابات را مطرح میکنند. حضور نمایندگان، جناحها، احزاب و گروههای مختلف مردمی، احتمال تقلب را خیلی ضعیف میکند. احتمال تقلب عقلایی نیست مگر اینکه دلیل و سند وحکمی در این مورد ارائه شود.»
غرویان در مورد تحرکات جریان انحرافی در راستان انتخابات و احتمال اقدام تقلب این جریان، گفت: «به هر حال وظیفه شورای نگهبان این است که از تقلب، جوسازی، فریبکاری جلوگیری کند. آیت الله جنتی هم به عنوان دبیر شورای نگهبان در خصوص جریان انحرافی، موضع گیری سختی داشته و گفتهاند، ما هرگز نخواهیم گذاشت که این افراد با تقلب، فریب و حقه به قدرت برسند.»
این روحانی اصولگرا با بیان اینکه به هر حال جریان انحرافی در این صدد است که کرسیهای مجلس را به دست بیاورد، گفت: «ایشان در این راه از هیچ سرمایه گذاری دریغ ندارد و فعالیتهایشان طبق اطلاعات واصله از مدتی پیش آغاز شده است.»
عضو هیئت علمی جامعة المصطفی، ادامه داد: «به هر حال این وظیفه شورای نگبهان است که جلوی این اعمال نفوذ را بگیرد و احتمال زیاد هست که این جریان انحرافی از موقعیت خود در قدرت اجرایی سوء استفاده بکند.»
غرویان با بیان اینکه مقام معظم رهبری هم به این انتخابات نظارت دارند، گفت: «اگر تقلبی بخواهد شکل بگیرد و یا هرگونه انحرافی پیش بیاید، ایشان در مقابلش خواهند ایستاد.»
وی افزود: «انتخابات باید پر شور باشد و همه جناحهایی که به اسلام، انقلاب و نظام اعتقاد دارند، باید حضور فعال داشته باشند. قهر و تحریم انتخابات، راههای درستی نیست.»
غرویان در پایان گفت: «ما برای اینکه اخلاق و آداب اسلامی در جامعه حاکم شود انقلاب کردیم و نه اینکه اخلاق را زیر پا بگذاریم. انتخاباتی که در پیش داریم نباید ما را از جاده اخلاق و معنویت دور کند. انتخابات ما بزرگتر از بعثت پیامبر نبوده است و پیامبر فرمودهاند که من برای مکارم اخلاق معبوث شدهام. انقلابما نیز برای زیر پا گذاشتن اخلاق نبوده و ما نیز انتظار داریم که تمام نامزدها در مسیر اخلاق، انصاف و تقوا حرکت کرده و یک انتخابات مردمی و عادلانه داشته باشیم.»

در حالی كه یك هفته از فتح طرابلس توسط مخالفان قذافی می گذرد و هنوز محل اختفای معمر قذافی اعلام نشده، او در پیامی اولتیماتوم و ضرب الاجل اعلام شده از سوی انقلابیون را رد كرد و از حامیان خود خواست به مبارزه ادامه دهند. وی در این پیام گفت: «حتی اگر تمامی كشور لیبی در آتش بسوزد، به جنگ ادامه خواهم داد.»
به گزارش خبرگزاری رویترز، شبكه های تلویزیونی عربی روز پنجشنبه پیامی از سوی معمر قذافی را پخش كردند كه می گوید: «بگذارید مبارزه و جنگی طولانی درگیرد و بگذارید تمامی خاك لیبی در شعله های آتش بسوزد. عقب ننشینید و به مبارزه ادامه دهید.»
وی همچنین گفته است:«ما زن نیستیم و تسلیم نخواهیم شد.ما به جنگ ادامه خواهیم داد»
یكی از سران تشكیلات دولت انتقالی لیبی گفت كه به احتمال زیاد معمر قذافی در «بانی ولید» در خارج از طرابلس مخفی شده و مشغول آماده سازی برای حمله است. نیروهای تشكیلات انتقالی كه معمر قذافی را به خارج ازقدرت رانده اند، به حامیان او در زادگاهش در«سرت» هشدار داده اند تا روز شنبه سلاح های خود را زمین گذاشته و تسلیم شوند.
معمر قذافی در پیام خود گفته كه نیروهای وفادار به او در سرت و بانی ولید آماده نبرد هستند و «در هر دره و در هر كوهستان» مبارزه خود را دنبال می كنند. او مخالفان خود را "گروههای تبهكار خواند" و وعده پیروزی علیه آنها را به مخاطبانش داد.
او گفت دشمنان از وسایل ارتباط جمعی پیشرفته برای "برنامه های تبلیغاتی خود" استفاده می كنند و نقشه آنها بهره برداری از منابع لیبی است.
معمر قذافی حتی گفته كه اگر دیگر پیامی هم از او پخش نشد، باز حامیانش به نبرد ادامه دهند.
معمر قذافی همچنین گفته كسانی كه در مقابل او ایستاده اند یك جبهه متحد ندارند و از سران قبایل خواسته به كسانی كه مقابل او ایستاده اند، «كمین» بزنند. وی همچنین گفته است: «كسانی هستند كه نمی خواهند لیبی صدای من را بشنود و از این رو در ارسال پیام اخلال می كنند.»
قذافی كجاست؟
مقامات نظامی تشكیلات انتقالی لیبی می گویند به احتمال زیاد معمر قذافی در جنوب لیبی مخفی شده ولی تا زمان به سر رسیدن ضرب الاجل، طرحی برای حمله نظامی در كار نیست.
عبدالمجید ملغتا از فرماندهان نظامی ارشد شورای ملی انتقالی لیبی روز پنجشنبه اعلام كرد معمرقذافی در شهر بیابانی «بنی ولید» حدود ۱۵۰ كیلومتری جنوب شرق طرابلس به سر می برد.
عبدالمجید ملغتا كه هماهنگ كننده بخش عملیات نظامی طرابلس است به خبرگزاری رویترز گفته براساس اخبار منابع مطلع، سه روز پس از تصرف شهر طرابلس به دست نیروهای شورای انتقالی در هفته گذشته ، قذافی به همراه پسرش « سیف الاسلام» و « عبدالله السنوسی» رئیس اطلاعات، به شهر بنی ولید رفته است.
به گفته این مقام نظامی شورای ملی انتقالی لیبی، ظرف چند روزآینده، مخالفان مسلح، آماده حمله به شهر بنی ولید خواهند شد.
شورای انتقالی لیبی روز سه شنبه اعلام كرده بود خود را برای آخرین حمله به شهر سرت، زادگاه معمر قذافی و از بین بردن تمامی نقاط قدرت حاكم سابق لیبی آماده می كند.
معمر قذافی در پیام های قبلی خود، مخالفانش را «مشتی موش صحرایی» خوانده و گفته بود همه آنها را شكست خواهد داد. در حال حاضر مخالفان معمر قذافی پایتخت لیبی را در اختیار خود گرفته اند.
سران ۶۰ كشور جهان قصد دارند امروز، پنجشنبه، در نشستی در پاریس پیرامون مواردی نظیر رسمیت دادن به رهبران جدید لیبی، تأمین بودجه برای این كشور و آموزش نیروهای پلیس به بحث بنشینند.
در آستانه برگزاری این نشست، روسیه اعلام كرد كه شورای ملی انتقالی را به رسمیت میشناسد و الجزایر نیز تأكید كرد كه زمانی كه مخالفان معمر قذافی دولتی عمومی تشكیل دهند، آنها را به رسمیت خواهد شناخت.
همچنین آلن ژوپه، وزیر امور خارجه فرانسه اظهار كرده است كه كشورش در صدد است حدود «۱.۵ میلیارد یورو» از اموال مسدود شده لیبی را در اختیار شورای ملی انتقالی قرار دهد.
«كنفرانس دوستان لیبی» در حالی در پاریس برگزار میشود كه كشورهای روسیه و چین كه با عملیات ناتو در لیبی به شدت مخالف بودند نیز در این نشست شركت خواهند داشت، اما آفریقای جنوبی در اعتراض به اقدامات ناتو در لیبی اعلام كرده است كه به این نشست نخواهد آمد.
در حال حاضر ۶۰ كشور جهان شورای ملی انتقالی را به رسمیت شناختهاند و در تلاشند تا شرایط را برای روی كار آمدن دولت جدید و برقراری ثبات در لیبی فراهم كنند.
لاله افتخاری، نماینده تهران در مجلس كه میهمان بخش خبری ساعت 10 شبكه تلویزیونی قرآن بود، گفت:امروز چادر مشكی از بحث هسته ای برای ما مهمتر است.
به گزارش آینده، وی در پاسخ به پرسش مجری كه گشت های نهی از منكر را چقدر تایید می كنید، گفت: نود و چند درصد تایید می كنم. البته اینها مظلوم هستند و چون بقیه مراكز وظیفه خود را انجام نمی دهند، كار اینها یك وصله ناچسب شده است.
این عضو فراكسیون زنان همچنین به سوالاتی در زمینه برخورد با عوامل ویژه نامه خاتون پاسخ داد.
افتخاری همچنین در خصوص عوامل رواج بدحجابی در جامعه، چندین بار موضوع را به زمان آدم و حوا ارجاع داد و این كه این اقدامات از آنجا ریشه گرفته و هنوز چه در غرب و چه در داخل ادامه دارد.
وی در پاسخ به پرسشهای پرحرارت مجری علت دفاع از چادر مشكی را نماد شدن آن دانست و گفت: این حرف من نیست، حرف یك زن غیر مسلمان غیر ایرانی زرتشتی است كه چادر نماد استقلال زن ایرانی است. الآن ما همه جا با همین چادر مشكی می رویم و خیلی ها هم بر خلاف گذشته كه از ما صنایع دستی می خواستند، الان از ما چادر مشكی می خواهند.
خانم افتخاری همچنین مشكی را از نظر روانشناسی رنگ دارای ابهت و شكوه خواند و گفت: در یك دایره سفید می شود نوشت، اما در دایره سیاه نمی شود.
این نماینده مجلس بعد از حرفهای كلی در زمینه لزوم قانونگذاری و فرهنگ سازی و...، در نهایت راهكار اصلاح حجاب در جامعه را كار جهادی دولت دانست.
به نظر می رسد موضوع حجاب و عفاف و نحوه طرح و جا انداختن آن در جامعه هنوز به كار فكری بیشتری نیاز دارد؛ كارهایی كه می تواند به برخی مسوولین و امثال این نماینده مجلس نیز داده شود تا در دفاع از یك ارزش فرهنگی كمی قویتر ظاهر شوند.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر