-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۰ شهریور ۱۰, پنجشنبه

Latest News from Emrooz for 09/01/2011

Email not displaying correctly? View it in your browser.
این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.




 


روز گذشته خانواده مهدی کروبی با وی دیدار کردند.

به گزارش سحام نیوز، در این دیدار حسین کروبی به همراه همسر و فرزندانش و نیز فاطمه کروبی حضور داشتند. حسین کروبی در خصوص این دیدار به خبرنگار سحام نیوز گفت: "نزدیک هفت ماه بود که پدرم را ندیده بودم؛ یعنی از همان روز نخست حصر خانگی. امروز به صورت ناگهانی از موافقت نیروهای امنیتی برای دیدار من و خانواده ام به همراه مادرم برای دیدار با پدر مطلع شدیم. لذا حوالی ظهر امروز به همان ساختمانی که پدر از یک ماه قبل در آن سکونت یافته اند رفتیم."
حسین کروبی در ادامه در خصوص وضعیت روحی و جسمی آقای کروبی افزود: "ایشان هم به لحاظ روحی و هم از نظر جسمی در شرایط مطلوبی به سر می بردند و در تمام طول دیدار با روحیه ای قوی، همچون گذشته در خصوص مسائل صحبت می کردند و همچنان بر مواضع خود بیش از پیش تاکید می کردند. "
فرزند ارشد مهدی کروبی با شایعه خواندن اخبار و اطلاعات منتشره در سایت های حکومتی مبنی بر نوشتن توبه نامه از سوی آقای کروبی؛ به خبرنگار ما گفت: " در این ملاقات من خبرهای منتشر شده در سایت های حکومتی مبنی بر نوشتن توبه نامه را به ایشان منتقل کردم و ایشان در پاسخ گفتند «من بر مواضع و عقاید فکری خود استوار ایستاده ام و ذره ای از مواضع خود کوتاه نخواهم آمد.»
حسین کروبی همچنین با ذکر نقل قول دیگری از آقای کروبی، افزود: " حکومت و نیروهای اطلاعاتی طی مدت هفت ماه اخیر با روحیات من به خوبی آشنا شده اند و مواضع مرا می دانند و فهمیده اند که من چگونه فکر می کنم، لذا به خود اجازه نمی دهند که مرا راهنمایی و ارشاد کنند، چه برسد به اینکه بخواهند وارد چنین فازهایی در خصوص نوشتن توبه نامه و ندامت نامه با من بشوند."
به گزارش سحام، با توجه به نگرانی در خصوص وضعیت ایشان؛ ماموران امنیتی در این دیدار به خانواده آقای کروبی قول مساعد داده بودند که طی ۱۵ روز آینده آقای کروبی را به مکان مناسبی منتقل نمایند تا ایشان بتوانند از حیاط و هوای آزاد بهره مند شوند. ایشان همچنین از احتمال موافقت مقامات در خصوص حضور خانم فاطمه کروبی در کنار آقای کروبی در آن مکان جدید خبر داده اند. در حال حاضر مایحتاج غذایی و خوراکی ایشان توسط وزارت اطلاعات تهیه می گردد.
لازم به توضیح است که در روزهای اخیر سایت های منتسب به جریان حاکم در داخل کشور با انتشار مطالبی کذب، خبر از انتشار توبه نامه آقای کروبی داده بودند. این سایت ها با انتشار دروغین بخش هایی از این "به اصطلاح توبه نامه" سعی در تخریب چهره آقای کروبی به عنوان نمادی از مقاومت و سرسختی در میان مردم نمودند. از طرفی نگرانی ها در خصوص وضعیت نگهداری آقای کروبی همچنان وجود دارد.

حکومت در خصوص ظلم رفته بر این مردم مسئول است و باید پاسخگو باشد


 



در اعتراض به حبس معلّمان و فرهنگیان


همای آزاد:
دانشجو بودم و جوان که این سخن نغز را اینجا و هر جا به روایت از رهبر انقلاب اسلامی ایران می خواندیم ومی شنیدیم. اگرچه تاریخ هیچ نبی از جنس زن را به خود ندیده است ،اما باشد ، حق با او بود.

معلم تکلیفش هدایت است ، هدایت به سوی اوج ، نه به قهقرا.

هدایت انسانها ، خاصّه جوان ، که بداند کیست ، چه گوهرها یی در درون دارد ، چگونه یک به یک آنها را از اعماق اقیانوس اندیشه اش خارج کند و به مدد آنها واقعیات و حقایق جهان را بشناسد و بر آن مسلط شود . امّا مهمتر اینکه با ترازوی تفکر ، مدام فاصله ی میان واقعیت و حقیقت یعنی فاصله ی هست و نیست تا باید ونباید را بسنجد و اندازه کند .

در آن زمان نه برای من تنها که برای همه ی جوانانی که دانش و فن معلمی را با عشق می آموختند ، این سخن مؤید یک اعتقاد بود ؛ که بدانیم مکلفیم و مسئول ، نه برای اینکه فقط ضرب تقسیم ، بعد و حجم ، قافیه و عروض ، تجزیه و ترکیب و به مانند آنرا در مغز شاگردانمان انباشته کنیم . نه ! ما معلمیم و مسئول تا دریچه ها ی افکار فرزندان میهنمان را به واقعیات و حقایق بگشاییم و به آنها بیاموزیم یک انسان چگونه می تواند پرده های تاریک را از برابر دیدگان خود کنار زند و اجازه دهد این مغز و چشم و گوش آنچه بر تمامی انسانها در جهان و نیز بر مردمان در ایران میگذرد را ببیند و قضاوت کند و هرجا لازم است فریاد اعتراض برآورد و نهراسد.

اما ای دریغ ،آنزمان که ما معلمان به رسم تکلیف هدایت به حق طلبی برخاستیم، چونان انبیاء تاریخ سرزنش و سرکوب شدیم. امّا باشد، ما معلمیم و مسئول و "معلمی شغل انبیاء است" !

همان سان که ابراهیم تن به آتش داد تا منکرانش باور کنند، پایان این آتش افروزیها رویش گلستانی است زیبا.همچون عیسی که مصلوب شد تا بدانند، شاید شاید شاید یک تن خاکی را بتوان در چهار میخ جهل و سکوت و ظلم وتردید به نابودی کشاند اما حقیقت هرگز به صلیب کشیده نمی شود . حقیقت رها است.

و همچون محمّد که در راه ا یمانش با زر و زور می جنگد و چون زمانش فرا میرسد، کاشانه بر دوش ، مرارت هجرت به جان می پذیرد تا مروج آرمانش شود ، در جهانی به وسعت امروز.

...و امروز هم ما معلیم و مسئول و معلمی شغل انبیاء است و تاریخ هیچ پیامبری را به خود ندیده است که پیام بری را ، با سکوت ، با سازش وبا تسلیم به مقصد رسانده باشد ؛ اگر هم چنین بوده ،پیامش در کشاکش زمان به وادی فراموشی سپرده شده است. امّا پیامهای پایدار از آنِ پیامبرانی است که بر تکلیف خود ثابت قدم ماندند و در پهنای تاریخ ماندگار شدند.

و امّا، دیری است که در سرزمینمان ایران ،قابیلیان برادرکشی از سر گرفته اند. آتش میکشند، بردار میزنند ، بربند می کشند ، هر کس را که دهانش بوی حق میدهد.چه بسیار دردناک اینکه فرهیختگان ، هنرمندان، متفکران و نیز معلمان را که رهبر انقلاب چونان انبیاء خوانده بود ، بیش از همیشه زیر تیغ ظلم و بی عدالتی خود گرفته اند. امّا غافلند از اینکه شاگردان خلف صمد بهرنگی، دکتر علی شریعتی و دیگر معلمان پرچمدار، درس خود را خوب از بر دارند و ساکت نخواهند نشست . گرچه گفته اند : "سکوت سرشار از ناگفته هاست" ، امّا نه ، اکنون زمان فریاد است و افشاء بیشرمیها ، افشاء روزگار تلخی که بر روشن اندیشان میگذرد. سلولهایی که برای حبس سارقان ، رهزنان وفاسقان و برای در امان بودن افراد جامعه از شرّ مفاسد ساخته شده اند ، هم اکنون در پناه پرچم اسلام ، تبدیل به چهار دیوار رنج و وحشت شیر مردان و شیرزنانی شده است که هریک به نوعی یا معلمند و تعلیم حقیقت جویی میدهند ، و یا شاگردند و درس حقیقت در محضر تاریخ پس میدهند. پس در این روزگار غریب سکوت برای من معلم ، برای من پیامبر! یک خیانت است ،چرا که : ما معلمیم و مسئول و" معلمی شغل انبیاء است".


 


derang-logo.jpgنخستین شماره‌‌ی فصل‌نامه‌ی سیاسی، اجتماعی، فرهنگی «درنگ» منتشر شد. این فصل‌نامه تلاش خود را در راستای «برقراری پل ارتباطی میان منابع معرفتی در حوزه‌های مختلف علوم انسانی از یک سو و فرهیختگان و دانش‌پژوهان ایرانی از سوی دیگر» پر کردن نیازهای فکری جامعه ایران توصیف کرده است. این نشریه می‌کوشد نیازهای لازم فکری جنبش سبز را با معرفی منابع آکادمیک، گفتگو با نخبگان و طرح نظریه‌های متناسب با جنبش اعتراضی ملت ایران برآورده کند.

شماره‌ی اول این نشریه، که مصادف با عید فطر منتشر شد، از بخش‌های مختلفی تشکیل شده است. پس از سخن سردبیر با عنوان «چرا درنگ؟»، در بخش تطبیقی، مقاله‌ای از علی برزگر با عنوان «بحران اقتصادی و گذار به دموکراسی (ملزومات استفاده از مطالبات اقتصادی در جهت نیل به دموکراسی)» می‌بینیم. سپس محمد علی کدیور «درآمدی بر نظریه های اعتراضات انتخاباتی» نوشته است. در بخش سیاست داخلی، این نشریه اقتراح یا پرسمانی در باب نسبت شعارهای داده شده توسط معترضین با خواست اکثریت جنبش سبز برگذار کرده است. در این اقتراح پیمان وهاب‌زاده، نادر هاشمی و محمود صدری به سوالاتی پیرامون موضوع فوق الذکر پاسخ داده اند.

در بخش اندیشه‌ی سیاسی، روایتی از کتاب نادر هاشمی با عنوان «اسلام، سکولاریسم، و لیبرال دموکراسی‌: رسیدن به یک تئوری دموکراتیک برای جوامع مسلمان» ارائه شده است.

در بخش دین‌پژوهی، یاسر میردامادی نگاهی سنجش‌گرانه به کتاب «الهیات و عقائد در اسلامِ اهل سنت: اخوان المسلمین، اشعری‌گرایی و اهل سنتِ سیاسی» نوشته‌ی جفری ر. هالوِرسون دارد. آخرین مقاله‌ی نشریه‌ی درنگ، معرفی کتاب «چشم‌اندازهای اخلاق اسلامی» نوشته‌ی امین ب. ساجو است.
درنگ با آدرس اینترنتی http://www.derangmag.info در دسترس عموم قرار گرفته است.


 
شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به emrooz-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به emrooz@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته