-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۰ شهریور ۱۴, دوشنبه

Latest News from 30Mail for 09/05/2011

این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.

 

1390/6/13

نیروگاه اتمی بوشهر شب گذشته، ۱۲ شهریور ماه در مرحله «مقدماتی» راه‌اندازی و با قدرت حدود ۶۰ مگاوات به شبکه سراسری برق ایران متصل شد.

در خبری که امروز در وب‌سایت سازمان انرژی اتمی منتشر شده، آمده است که بهره‌برداری مقدماتی از نیروگاه بوشهر آغاز شده و برای «هماهنگی کامل آن با شبکه سراسری برق، آزمایش‌ها در روزهای آینده ادامه دارد».

وب‌سایت این سازمان بدون اشاره به مراسم اتصال برق این نیروگاه به شبکه سراسری برق نوشته است که «مراسم بهره‌برداری مقدماتی نیروگاه اتمی بوشهر» ۲۱ شهریور امسال در این نیروگاه برگزار خواهد شد.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران پیش‌تر در اواخر مرداد ماه گفته بود که این نیروگاه اواخر ماه رمضان در مرحله پیش‌راه‌اندازی قرار می‌گیرد و به طور رسمی اواخر آبان یا آذر ماه افتتاح می‌شود.

این نیروگاه در حالی به‌طور مقدماتی به شبکه برق شده است که در سال‌های گذشته، مقام‎های ایران و روسیه بار‌ها وعده راه‌اندازی آن را داده بودند و هر بار به دلایل مختلف، این کار به تعویق می‌افتاد.

پیش‌تر قرار بود نیروگاه بوشهر در ماه فروردین به شبکه برق متصل شود اما شرکت «روس اتم» پیش از راه‌اندازی، درخواست بازرسی فنی نهایی را کرد و یک آسیب در نیروگاه شناسایی شد.

این درحالی است که بر اساس قرارداد سال ۲۰۰۶ میان دو کشور، شش ماه پس از ارسال سوخت اتمی، فاز نخست نیروگاه بوشهر باید راه‌اندازی می‌شد اما از آن زمان تا کنون به بهره‌برداری نرسیده بود.

اکنون نیز با وجود اتصال برق نیروگاه به شبکه سراسری برق و وعده افتتاح رسمی آن در آبان یا آذر امسال با حضور مقام‌های ارشد دو کشور، همچنان تا راه‌اندازی کامل این نیروگاه چند ماه باقی مانده است.

سابقه ساخت نیروگاه اتمی بوشهر به سال ۱۹۷۵ (۱۳۵۴ شمسی) بازمی‌گردد که پس از انقلاب اسلامی این طرح کنار گذاشته شد اما در سال ۱۹۹۵ قرارداد نهایی ساخت این نیروگاه با شرکت روسی طرف قرارداد یعنی شرکت «اتم استروی اکسپورت» امضا شد.

منبع: سازمان انرژی اتمی و مردمک


 
 

1390/6/13

محسن کرمی، معاون اسناد هویتی سازمان ثبت احوال ایران اعلام کرده که ۵۱ درصد جمعیت ایران را مردان و ۴۹ درصد را زنان تشکیل می‌دهند.

آقای کرمی با اشاره به ترکیب جمعیتی کل کشور در سال ۸۹ که "حدود ۶۹ درصد شهری و ۳۱ درصد روستایی" است گفته جمعیت ایران نسبت به سال قبل یک و شش دهم درصد رشد داشته است.

معاون اسناد هویتی سازمان ثبت احوال کشور در ادامه افزوده: در سال گذشته نزدیک به یک میلیون و چهارصد تولد در سراسر ایران ثبت شده است که استان سیستان و بلوچستان بیشترین آمار ولادت و استان گیلان کمترین آمار تولد را به خود اختصاص داده‌اند.

کرمی یادآور شد: در سال 89، نزدیک یک میلیون و چهارصد ولادت در سراسر کشور به ثبت رسیده است.
 
وی همچنین بیشترین میزان وفات ثبت شده به نسبت جمعیت را استان خراسان جنوبی و کمترین میزان ثبت وفات را استان کرمان دانست.
 
معاون امور اسناد هویتی گفت: نرخ رشد جمعیت در کشور در سال های 1376 الی 1389 سیر نزولی داشته است بطوری که در سال 1376 از 69/1 به 47/1 رسیده است.

منبع: فارس و بی‌بی‌سی


 
 

1390/6/13

برای چندین بار هواپیمای ایرباس شرکت هواپیمایی ماهان به شماره پرواز 613، که ساعت 22:30 شنبه شب از تهران عازم مشهد شده بود در فرودگاه شهید هاشمی‌نژاد این شهر دچار سانحه شد.

این هواپیما که محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام هم یکی از سرنشینان آن بود، حدود ساعت 24، هنگام فرود در باند فرودگاه به علت ترکیدگی چرخ جلو، با مشکل مواجه شد و به سختی فرود آمد.

اگرچه این حادثه، تلفات جانی نداشته اما تعدادی از مسافران از جمله، محسن رضایی دچار جراحات سطحی شده اند.

تعداد مسافران این پرواز را ۲۳۰ نفر گزارش شده است.

فرودگاه هاشمی‌نژاد مشهد یكی از فرودگاه‌های مهم و  پرحادثه كشور است كه چندی پیش نیز هواپیمای آریا قشم در آن دچار حادثه و 16 نفر از خدمه و مدیر عامل شركت هواپیمایی آریا قشم در آن كشته شدند.

منبع: رادیو فردا و جرس
 


 
 

1390/6/13

رئیس پیشین سازمان محیط زیست از برخورد با فعالان زیست محیطی که دلسوز دریاچه ارومیه هستند ابراز تاسف کرد. 

معصومه ابتکار در گفتگو با ایلنا فعالان جامعه مدنی و دوستداران محیط زیست را یک ظرفیت ملی دانست و گفت: «این‌ها فعالان مدنی‌ و دلسوز محیط زیست هستند و اگر هشداری می‌دهند باید استقبال کنیم و از آن برای پیشبرد برنامه‌ها بهره بگیریم.»

وی تاکید کرد: «خشک شدن تنها به دریاچه ارومیه منحصر نشده و اکثر تالاب‌های ما را نیز شامل می‌شود و می‌توان گفت این پدیده در کشور به صورت فراگیر درآمده است.»

به گفته رئیس اسبق سازمان حفاظت محیط زیست، برخلاف آنکه گفته می‌شود در سال‌های پیش هیچ مطالعه‌ای روی وضعیت دریاچه ارومیه انجام نشده است، در سال‌های ۷۸ و ۷۹ مطالعات تفصیلی روی دریاچه ارومیه انجام و برنامه‌ای تدوین شد.

وی تصریح کرد که نامه‌نگاری‌هایش با رییس جمهوری وقت منجر به دستورات جدی وی شد که از جمله آن می‌توان تامین حق‌آبه به دریاچه توسط سد‌ها و همچنین توجه به ارزیابی‌های زیست محیطی در سد سازی‌ها را نام برد.

ابتکار در مورد دریاچه ارومیه و می‌انگذر شهید کلانتری که گفته می‌شود یکی از عوامل خشک شدن دریاچه است نیز تصریح کرد: «با افتخار می‌گویم که دلیل تاخیر در ساخت این می‌انگذر سازمان محیط زیست بود و ما با شدت و با دلایل محکم و کار‌شناسی می‌گفتیم که این کار غلط است.»

ابتکار هشدار داد: «هم اکنون باید به راه حل‌های عاجل بیاندیشیم، تا دریاچه خشک نشود و حق آبه به دریاچه برسد که بخشی از آن یقینا در دست وزارت نیرو است و بخشی نیز در اختیار وزارت جهاد کشاورزی است تا راندمان آبی کشاورزی منطقه را کنترل کند و بخشی از حق آبه دریاچه ارومیه را تامین کنند.»

او تاکید کرد: «راه حل هر چه که باشد انتقال آب حوضه به حوضه، مدیریت آب، افزایش راندمان آب، باید اتفاق بیفتد تا دریاچه از این وضعیت اسف بار نجات یابد.» 

منبع: ایلنا


 
 

1390/6/13

رییس قوه قضاییه گفته بازنگری در علوم انسانی باید یک امر مهم تلقی شود و این کار کمتر از جهاد و جنگ نیست. 

به اعتقاد وی «شناخت خطر‌ها و جنبه‌های گوناگون علوم انسانی و آثار آن» یک هدف و امر بسیار مهم است و «باید یک بستهٔ روشن از علوم انسانی اسلامی» تبیین شود و در دستور کار قرار گیرد.

صادق آملی لاریجانی در دهمین همایش سراسری هم‌اندیشی اساتید بسیجی دانشگاه‌های کشور با رویکرد تحول در علوم انسانی گفته: «علوم انسانی که از مغرب‌زمین سرازیر شده است آیا بنیان معرفتی آن درست است؟ آیا می‌توان به عنوان صحیح آن را بپذیریم؟»

وی در این همایش که در که صداو سیمای مرکز خراسان رضوی برگزار شد، افزوده: «علوم انسانی خصیصه و جنبه‌های دیگری نیز دارد و می‌توان به آثار اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و سیاسی آن اشاره کرد. آثار علوم انسانی برای جامعهٔ دینی ما مهم و حائز اهمیت است.»

وی با اعلام اینکه «بحث بازنگری در علوم انسانی نباید سیاسی تلقی شود» تاکید کرده که «توصیه‌های علمی نباید با مسائل دینی ما در تعارض باشد.»

به گفته لاریجانی، بازنگری در علوم انسانی نیازمند «کار بسیار عمیق و طولانی» است و باید «قرآن و دین در ریشه و مسیر تحقیق و پیش‌شرط‌ها وارد شود و در مسیر پیش‌شرط‌ها حضور داشته باشد.»

منبع: ایسنا 


 


شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به 30mail-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به 30mail@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته