-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۰ اردیبهشت ۲۷, سه‌شنبه

Latest News from Kaleme for 05/17/2011

Email not displaying correctly? View it in your browser.
این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا گزینه دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.




 


بدنبال سکوت خبری رسانه های دولتی جمهوری اسلامی در خصوص خشونتهای انجام شده علیه مردم سوریه، نماینده مردم دزفول در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از عملکرد صدا و سیما گفت: صدا وسیما و مطبوعات ایران نیز تا حدودی اخبار سوریه را یا سانسور کرده یا اصلا به آن نمی پردازند که این درست نیست.

به گزارش آرمان ایران، سید احمد آوایی شامگاه یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران در خصوص عملکرد خبرنگاران گفت: خبرنگار اگر نقد نکند خیانت کرده و سکوت خبرنگار جامعه را به نابودی می کشاند، متاسفانه بسیاری از مسئولان ظرفیت شنیدن انتقاد از خود را ندارند.

وی تصریح کرد: خبرنگار باید آزاد باشد و صدای مردم را به مسئولان برساند ولی در این برهه کشور دچار بحران چاپلوسی مدیران شده ایم.

آوایی در پاسخ به این سئوال که چرا رسانه های داخلی کمتر به مسئله خیزش مردمی در سوریه پرداخته اند گفت: خیزش اسلامی کشورهای منطقه نقاط اشتراک و افتراق دارند. در این کشورها همانطور که شاهد هستیم دیکتاتوری وجود دارد، رای گیری و رفراندوم در این کشورها تشریفاتی است. سوریه، مصر، یمن، بحرین، لیبی و بسیاری از کشورهای عربی از این جمله هستند.

نماینده دزفول افزود: سوریه در قضیه لبنان و حزب الله و همچنین دفاع از مردم مظلوم فلسطین متحد جمهوری اسلامی ایران است و در موضع ضدیت با اسرائیل است و در بسیاری از مسائل با ایران همگرایی دارد. این نقطه بسیار مثبتی است ولی نحوه برخورد نیروهای دولتی، امنیتی و نظامی این کشور با مردم خشن است و همانطور که قبلا هم گفته ام اینگونه برخوردها در قبال اعتراضات مسالمت آمیز مردم اصلا صحیح نیست هر چند بیشتر برخوردها و درگیریهای ارتش سوریه با معترضین این کشور به حزب بعث این کشور برمی گردد که تاحدودی مستقل از دولت بشار اسد عمل می کند.

وی تصریح کرد: صدا وسیما و مطبوعات ایران نیز تا حدودی اخبار سوریه را یا سانسور کرده یا اصلا به آن نمی پردازند که این درست نیست و نباید اینگونه باشد که مردم برای کسب اخبار سوریه رسانه های بیگانه را به عنوان مرجع خبری انتخاب کنند که ماهیت منفعت طلبانه این شبکه های مغرض بر هیچکس پوشیده نیست.

نماینده دزفول درخصوص برخورد عربستان سعودی با وزیر امور خارجه و عدم پذیرش وی گفت: انتظار کمیسیون امنیت ملی مجلس از وزارت امور خارجه و دستگاه دیپلماسی کشور این است که در برابر این برخورد سعودیها واکنش محکمی از خود نشان دهند و گزینه حق مقابله به مثل را برای خود حفظ کرده و به دولت عربستان به صورت رسمی اعتراض کنند.


 


کلمه: محمد نوری زاد  مستند ساز و جهاد گر که اخیرا از زندان آزاد شده در یادداشت جدیدی که در وبسایت خود منتشر کرده است با اشاره به  سختی طاقت فرسای  زندان انفرادی، آن را به خودی خود شکنجه دانسته و  شرح داده است که در دیدار با دادستان و مسوولان امنیتی بارها به سختی جانفرسای آن اشاره کرده است. نوری زاد  در این یادداشت  از  رهبری خواسته است تا  اگر زندانیان را آزاد نمی کنند، انفرادی هایی که آنان تحمل کرده اند را به ازای هر  روز معادل ده روز محاسبه کنند. وی ابراز امیدواری کرده است اینبار صدای مظلومیت زندانیان به گوش دستگاه قضا برسد.

متن یادداشت نوری زاد به شرح زیر است:

یکی از تلخ ترین ساعت ها و حتی ثانیه های زندان ، لحظه ها و روزهای انفرادی است . در یک فضای تنگ ، و ارعابی هایل ، و بلاتکلیفی عذاب آور، و اضطرابی گسترده، و نگرانی وسیع، و آشوبی درهم پیچیده ، و تلخکامی آشوبنده، و ترسی فراگیر، و امیدی که به سستی تار مو گراییده، و بی خبری و بی کسی و بی پناهی روح خراش ، و حالت ها و وضعیت های آمیخته به نفرت و ترس ، و آینده ای که به دره ای از بیچارگی درافتاده است . دره ای که در ته آن ، رودخانه ای از تیزاب سلطانی و اسیدهای ساینده در حرکت است .

سلول انفرادی به خودی خود شکنجه است. فرد زندانی – هرکه هست باشد- در سلول انفرادی، ساعت به ساعت می فرساید و آب می شود. یکی از حقوقی که از زندانیان سیاسی، به ناجوانمردانه ترین شکل زیر پا نهاده می شود، محاسبه ی یکسان سلول انفرادی با بند عمومی است.

من هرچه در توان داشتم، از همان درون زندان، دراین خصوص گفتم و نوشتم. درآخرین دیدارم با دادستان تهران – حدودا دوهفته ی پیش – به همین مهم اشاره کردم. با این همه، مرا چاره ای نیست که به نمایندگی از همه ی زندانیانی که حقوقشان به هیچ گرفته می شود ، به این ظلم آشکار اشاره کنم . شخصا به دادستان تهران گفتم : اگر خود شما یا یکی از قضات صاحب رای شما، تنها یک روز از هول و هراس زندان انفرادی را " درک" می کردید ، به محض بیرون آمدن ، همان یک روز را معادل صدروز محاسبه می کردید. علت این ظلم مستمر هیچ نیست الا این که قانون گذار، مطلقا خود به این مهم واقف نیست.

تقاضای من از رهبرشریفمان دروحله ی نخست : آزادی همه ی زندانیان بعد از انتخابات است. اگر این درخواست ناشدنی است، ناگزیر دست به دامان ترمیم همان حقوق نادیده گرفته شده می برم. این که حضرت ایشان در فرمانی جامع الاطراف، دستور فرمایند تا: تحمل یک روز زندان انفرادی، حداقل معادل ده روز محاسبه شود. که اگر این مهم رخ بدهد، بسیاری از جوانان و زندانیان این روزهای عرصه ی سیاست، به آغوش خانواده های خود باز خواهند گشت. رهبر ما خود طعم زندان و تبعید را چشیده اند و از هول و هراس انفرادی خبر دارند. بدیهی است که بی توجهی به این حق دور انداخته شده، ما را بدهکار جوانان و دیگرانی خواهد کرد که: در سرای دیگر، و یا حتی درهمین دنیا، طلب خود را مطالبه خواهند کرد.

آیا صدای مظلومیت زندانیان طلبکار ما به گوش قانونگذاران دستگاه قضا و رهبر خوبمان می رسد؟


 


کلمه: سید محمد خاتمی در دیدار با جمعی از رزمندگان دوران دفاع مقدس و ایثارگران با طرح این پرسش که چرا باید عده ای به جرم مشارکت فعال در انتخابات مورد فشار و تنگنا قرار گیرند؟ تاکید کرد: همه مردم این کشور از اندیشمندان و روشنفکران گرفته تا رزمندگان، بانوان و تمام لایه ها و طبقات اجتماعی در انتخاباتی که گذشت مشارکت فعال داشتند. چه کسی سبب شد که آنهمه شور و شکوفایی در انتخابات پدید آید؟

رییس جمهور سابق کشورمان با انتقاد از تندروی ها و انحصار طلبی هایی که نه تنها اصلاح طلبان بلکه حتی اصولگرایان را هم از دایره خارج می دانند گفت: اگر از آغاز یک هیأت بی طرف رسیدگی به اعتراض و دغدغه بخش مهمی از جامعه را به عهده می گرفت بدون تردید مشکل حل می شد و اصلا شاهد بحران نبودیم. چنانچه می بینید امروز دیگر فقط بحث اصلاح طلبان نیست و حتی می گویند مسائل انحرافی در جاهای دیگری است.

به گفته ی رییس جمهور سابق کشورمان، در متن نظام جمهوری اسلامی حرمت و کرامت انسان ایرانی را می طلبند و به ایران نیز عشق می ورزند و خدمت به ایران و ایرانی را افتخاری بزرگ می دانند و القاء تقابل میان اسلام و ایران را امری انحرافی می دانند.

وی در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به محدودیت های اطلاع رسانی تصریح کرد: گرچه بخش قابل توجهی از مردم دسترسی به اینترنت ندارند اما همه آنهایی که اینترنت دارند و روز به روز هم بر تعدادشان افزوده می شود از این محدودیت ها عبور می کنند و به مطالب خوب یا بد دسترسی دارند.

سید محمد خاتمی گفت: در این عرصه تنها افرادی مثل ما که دلشان برای انقلاب می سوزد محدود می شویم ولی مردم و جوانان به آسانی به جهان اطلاعات دسترسی پیدا می کنند. طبیعی است در این میان وقتی خیرخواهان محدود می شوند میدان بدست کسانی می افتد که هر دو طرف را قبول ندارد. متاسفانه امروز میدان دار کسانی هستند که دلسوز انقلاب و مردم و کشور نیستند و دلسوزان انقلاب در محدودیت و ممنوعیت های مختلف قرار دارند.

رییس بنیاد باران، با اشاره به واقعیت های جامعه و بیان این خاطره که اخیراً یکی از دوستان به روستایی ۹۰ خانواری رفته و از پشت بام خانه ای بیش از ۸۰ دیش ماهواره را شمرده است، اظهار داشت: ارتباطات در دنیای امروز وجود دارد و طبیعی است وقتی عرصه های مختلف وجود دارد در صورتی ما موفق خواهیم بود که عرصه ما جذاب تر، پاسخگوتر و دلپذیرتر باشد.

متن کامل سخنان سید محمد خاتمی در این دیدار به گزارش وب سایت شخصی وی به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

در این ماه (جمادی دوم) به مناسبت ایام فاطمیه و نیز ولادت حضرت زهرا سلام الله علیها نام و یاد آن بانوی بزرگوار بیشتر فضای جامعه را معطر می کند. برکتی که وجود مبارک حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها برای اسلام و بشریت داشته است واقعا بی نظیر است. چه در دوران سختی مکه که اسلام و مسلمانان با بحران و ناملایمات زیادی مواجه بودند و چه پس از هجرت پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم.

در واقع حضرت زهرا سلام الله علیها یک پناه و یک تکیه گاه اطمینان بخشی برای حضرت پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم بودند و ایشان بارها فرمودند: “زهرا مادر پدر است” حضرت زهرا سلام الله علیها نقشی داشت که پیامبر با او احساس آرامش می کرد و نیز حضرت زهرا در کنار امام علی علیه السلام کانونی را به وجود آورد که از آن خیر کثیر که همان «کوثر» است نصیب امت اسلامی شد و امامت از چشمه جوشان کوثر جوشید و بوجود آمد.

ملت ایران نیز همواره ارادت خاصی به حضرت زهرا سلام الله علیها داشته و دارند و این امر مختص به شیعه هم نیست و حتی سایر مذاهب و ادیان هم دلبستگی خاصی به حضرت زهرا سلام الله علیها دارند. علاوه بر مسلمانان در ایران زرتشتیان و مسیحیان و یهودیان ایرانی هم به بانو زهرا ابراز علاقه ویژه می کنند.

در انقلاب اسلامی نیز شیوه و منش فاطمی نقش مهمی داشت و این ایام که روزهای این بانو است یاد و نام او بیشتر طرح می شود و ما نیز به ریسمان ولایت ایشان، پدر بزرگوار ایشان، شوهر و فرزندانشان چنگ می زنیم.

من خوشحال و خشنودم که در خدمت شما فاطمیون و شما عزیزانی هستم که دلتان به عشق فاطمه و اهل بیت می تپد و در راه اهل بیت و سیره آنان در ۸ سال دفاع مقدس در جبهه های جنگ ایثارگری کردید و هزینه ها دادید.

شاید مناسب این بود که نشست با شما که از حاضران فداکار در جبهه ها بوده اید و از ایثارگرانید در سوم خرداد برگزار می شد که نماد سرافرازی ملت ایران در ۸ سال دفاع مقدس بود. بی شک حماسه آفرینی رزمندگان هرگز از یاد و خاطر ما نمی رود. آن هم جنگی که برخلاف آنچه در دویست سال گذشته در جنگهای ایران حاصل شده است حتی یک وجب از خاک کشور عزیزمان را از دست ندادیم.

شاید اینجا یک سوال پیش بیاید که مگر خاک ایران چه اهمیتی دارد؟

باید بگوییم این خاک مهم است. ایران بسیار عزیز است و هیچگاه نبایستی ایران و اسلام را در مقابل هم قرار داد.

ما می گوییم: ایران و اسلام هر دو. ایران ظرف این انقلاب و وطن عزیز ما است لذا اهتمام به ایران بایستی همواره مدنظر باشد. نگرانی شما و بسیاری از عزیزان نسبت به لطمه دیدن اسلام جا ندارد، گرچه اگر کسانی و مسلمانانی اسلام را بد بفهمند و به نام اسلام بد عمل کنند نظرها نسبت به آنچه هست منفی می شود و در طول تاریخ بارها تحریف در دین چه در وجه نظری و چه در وجه عملی صورت گرفته است اما اصل اسلام همیشه مانده است و خواهد ماند و حتی اگر اسلام به گونه ای عرضه شود که موجب بدبینی های موسمی و مقطعی شود ولی اصل اسلام و آنچه در عمق وجود مسلمانان و تاریخ است کار خودش را می کند.

به قول سید جمال اسلام چیزی است و مسلمانان چیزی دیگر. لذا اگر انحرافی هم باشد ما منحرف می شویم نه اساس اسلام که به یاری حق آسیبی نخواهد دید.

من معتقدم وقتی حکومتی خود را منتسب به اسلام می داند باید مرز میان حقایق اسلامی و آنچه صورت می گیرد را مشخص کند، نه اینکه خدای ناکرده به گونه ای باشد که حتی نارواییها و نارساییها به نام اسلام تمام شود. و این وظیفه حکومت و کسانی است که امکانات در اختیارشان است. گرچه در طول تاریخ این فراز و نشیب ها بوده است از این جهت هیچ نگرانی وجود ندارد و ما معتقدیم این مشیت و عزم و اراده خداوند است که پیامبرش را فرستاد تا دین او را بر همه گرایش ها و مکتب ها غالب کند ولو اینکه کج اندیشان و بددینان و منحرفان نخواهند.

ما ایمان داریم که حق پیروز است البته معتقدیم باید وظیفه خود را بشناسیم و دغدغه انجام وظیفه هم داشته باشیم اما نباید نگران باشیم که اصل دین خدا لطمه می بیند که خدا فرمود: «ما ذکر را فرو فرستادیم و بر نگاهداری آن تواناییم» .

ما باید نگران ارزشها و مطالبات بر حق مردم از انقلاب و نظام و مسئولیت های اجتماعی مان در شرایط کنونی باشیم.

مسائل مختلفی در اینجا مطرح شد که هر کدام بحث های مفصلی را می طلبد ولی نکته ای را یادآور می شوم که مخصوص این روزگار است و اسلام، خاورمیانه و ملت ما هم با آن مواجه بوده است.

من بارها گفته ام: بشر امروز، بشری است متفاوت با بشر دیروز و ارتباطات که به طور شگفت انگیزی گسترده و کارآمد شده است تأثیر مهمی در این تفاوت داشته است.

امروز هیچ کس نمی تواند جلوی حرف حق و یا ناحق را بگیرد. تعبیر انفجار اطلاعات درست است و انقلاب سایبری و انقلاب الکترونیکی کل مرزها را برداشته است و اینکه برخی حکومت ها و نظام ها خیال کنند که با ایجاد محدودیت ها و بخشنامه و دستور می توانند بین دنیای اطلاعات و ذهن ملت ها دیوار ایجاد کنند خیال باطلی است.

من یادم هست وقتی در وزارت ارشاد بودیم ویدئو را ممنوع کردیم و معاونتی اختصاص دادیم تا ممیزی صورت بگیرد و با فیلم های غیر مجاز هم برخورد شد. فیلم های زیادی ضبط و سوزانده شد.

تازه آن روز ها فضای سایبری کنونی حاکم نبود ولی ما صد در صد موفق نبودیم و ویدئو راهش را به خانه ها باز کرد. یکی از عوامل بسیار مهم در تحولاتی که امروز در دنیا و منطقه از تونس گرفته تا مصر، لیبی، سوریه، یمن و بحرین و سایر نقاط رخ داده وی می دهد همین شبکه های ارتباطی، اینترنتی و الکترونیکی و ارتباطات گسترده است.

در ایران و بسیاری از جاهای دیگر هم گرچه محدودیت و فیلترینگ ایجاد می شود با این حال پوشش این امواج وسیع است.

اکنون گرچه بخش قابل توجهی از مردم دسترسی به اینترنت ندارند اما همه آنهایی که اینترنت دارند و روز به روز هم بر تعدادشان افزوده می شود از این محدودیت ها عبور می کنند و به مطالب خوب یا بد دسترسی دارند.

اتفاقاً در این عرصه تنها افرادی مثل ما که دلشان برای انقلاب می سوزد محدود می شویم ولی مردم و جوانان به آسانی به جهان اطلاعات دسترسی پیدا می کنند.طبیعی است در این میان وقتی خیرخواهان محدود می شوند میدان بدست کسانی می افتد که هر دو طرف را قبول ندارد. متاسفانه امروز میدان دار کسانی هستند که دلسوز انقلاب و مردم و کشور نیستند و دلسوزان انقلاب در محدودیت و ممنوعیت های مختلف قرار دارند.

اخیراً یکی از دوستان می گفت به روستایی ۹۰ خانواری رفته و از پشت بام خانه ای بیش از ۸۰ دیش ماهواره را شمرده است.

بنابراین ارتباطات در دنیای امروز وجود دارد و طبیعی است وقتی عرضه های مختلف وجود دارد در صورتی ما موفق خواهیم بود که عرضه ما جذاب تر، پاسخگوتر و دلپذیرتر باشد.

وقتی ما می گوییم: اسلام، نباید از نوسازی فکر دینی غافل شود و باید به پرسش های بشر امروز توجه داشته باشیم. با همه تلاش ارجمندی که عالمان دینی در گذشته داشتند باید اذعان کرد که با بسیاری از آن معارف ارزشمند گذشته نمی توانیم جوابگوی سؤوالات و شبهات نسل حاضر نحله ها و مکتب های مختلف باشیم.

امروز هم جهان تغییر کرده و هم پرسشها و نیازهای بشر امروز. و دینی که جاودانه است باید بتواند به پرسش ها پاسخ دهد و نیازها را برآورد. مثلا یکی از مسائل مهمی که در زمان م و در دنیای متجدد بسیار مطرح و رایج شده است حق و حرمت انسان و بخصوص حق حاکمیت انسان بر سرنوشت است. البته ما ریشه این حق و اعتراف به آن را به خوبی می توانیم در متن آموزش های اصلی اسلامی و دین های الهی بیابیم، ولی آنچه تازه است عمومیت یافتن این انگاره است و انگیزه ای که به دنبال آن پیدا می شود. و واقعا امر مبارکی است که اگر کسانی که پای بند به اسلامند توجه به این امر نکنند و راه کار مسأله را از اسلام نجویند هم به اسلام جفا کرده اند و هم به جامعه. خوشبختانه در قانون اساسی ما اصل مهمی وجود دارد (اصل ۵۶) که نه تنها حق حاکمیت انسان بر سرنوشت را به رسمیت شناخته است بلکه بالاتر از حق طبیعی آن را حق الهی هم به حساب آورده است.

امروز همه مکاتب و نحله ها و و گرایش ها با هم مسابقه دارند که چگونه حاکمیت بشر بر سرنوشت را نشان می دهند. ما هم به عنوان مسلمان نه تنها نمی توانیم نسبت به آن بی اعتناء باشیم،‌ بلکه باید بکوشیم راه حلی که ارائه می دهیم منطقی تر، جذاب تر و بهتر باشد.

بشر امروز می گوید: من انسانم دارای حرمت و کرامتم و حق دارم و مهمترین حق هم، حق حاکمیت بر سرنوشتم می باشد.

اگر یادتان باشد امام به هنگام ورود به ایران در بهشت زهرا فرمودند که پدران ما حق نداشتند برای ما تصمیم بگیرند. ما خود باید تعیین تکلیف کنیم و برای تعیین تکلیف هم همه پرسی و بعد انتخابات آزاد را راه کار دانستند و دانستیم. جذابیت و بی بدیل بودن مردم سالاری هم در دنیای امروز از همین جا ناشی می شود.

البته دموکراسی یک روش و شیوه برای ادراه حکومت است و محتوایش بستگی به فرهنگ، منش و انتخاب آن جامعه دارد. از این جهت هم منافاتی میان اسلامی بودن و دموکرات بودن نمی بینیم.

اگر جامعه ای دین مدار بود گرچه روش و چارچوب دموکراسی است اما رنگ و بوی آن حاکمیت، دینی خواهد بود. مهم این است که اسلام حق حاکمیت مردم بر سرنوشت خویش را به رسمیت می شناسد و ما نیز به شدت به این مهم باور داریم و بر آن پا می فشاریم.

محور تمام تحولات و مسائلی که در خاورمیانه شکل گرفته است نیز همین است که آنان می خواهند بر سرنوشت خویش حاکمیت داشته باشند. آنها می گویند: ما حکومت استبدادی مادام العمر نمی خواهیم. ما دیکتاتوری نمی خواهیم، ما انتخابات آزاد و آزادی احزاب و تشکل ها و جوامع را می خواهیم. ما می خواهیم ظلم و استبداد و وابستگی نباشد.

اگر جمهوری اسلامی همانگونه بود که مردم می خواستند و اگر معیارها و ارزشهایی که از جمله در قانون اساسی ما منعکس است با دقت بیشتری مورد توجه و عمل قرار گرفته بود و اگر شبهه تعارض میان آزادی های اساسی و دینداری رفع می شد آیا امروز تمام مردم منطقه نمی گفت، حکومت اسلامی می خواهیم؟ و می دانیم که اکثریت قریب به اتفاق کسانی که در عرصه تحولات و انقلاب های منطقه حضور دارند مسلمانند.

باری اسلام و حکومت اسلامی که ما می فهمیدیم و امام راحل ارائه داد اگر پیاده می شد مطمئن باشید که امواجش امروز در سراسر منطقه سایه می انداخت.

انقلاب اسلامی ما افتخارش این بود که این پاسخ را می داد که می توان حکومت منتسب به اسلام داشت که در آن آزادی های اساسی وجود دارد و انسان، هر انساین در پناه آن محترم است. البته مراد از آزادی ولنگاری و فحشا نیست، زیرا رکن دیگر این حکومت اخلاق و تأمین فضائل انسانی است.

آزادی یعنی: آزادی بیان، آزادی اندیشه، آزادی انتخاب، آزادی پرسش از قدرت و هزینه نداشتن پرسش.

و می دانیم که ایمان حقیقی هم در متن آزادی بوجود می آید. زیرا ایمان ارزشمند ایمانی است که با انتخاب و خردورزی به دست آید و انتخاب و خردورزی منوط به وجود آزادی است.

یعنی انقلاب ما خواستار آزادی های اساسی مورد نظر جهان سکولار منهای بداخلاقی و ولنگاری است که دشمن عقل و امنیت و کرامت انسانی است.

بهرحال الان حق رایج و مطلوب و مورد تقاضا در جهان امروز حاکمیت بر سرنوشت است و ظالم کسی است که این حق را از مردم بگیرد و حکومت عادل آن است که از هر جهت زمینه انتخاب آزاد را فراهم آورد تا مردم در سرنوشت خویش نقش داشته باشند. از سوی دیگر حکومت مطلوب آن است که زمینه رشد و اعتلاء و پیشرفت کشور را توأم با عدالت فراهم آورد.

ما می گوییم خیلی بهتر از آنچه هست می شود کشور را اداره کرد. ببینید: از روزی که نفت در ایران کشف شد که حدود یکصد سال از آن می گذرد تا کنون حدود یکهزار میلیارد دلار پول از محل فورش نفت نصیب این ملت شده است که حداقل ۴۵۰ میلیارد دلار آن که نزدیک به ۵۰درصد درآمد نفتی ایران از ابتدا تاکنون بوده است در این پنج شش سال اخیر حاصل شده است. آیا به تناسب این درآمد وضع مملکت هم خوب است؟

رشد اقتصادی به شدت پایین آمده و حتی گاه منفی است. اشتغال وضع خوبی ندارد. تولید در همه عرصه ها لطمه فراوان دیده است. مگر می شود مدعی ایجاد ۵/۲میلیون شغل شد ولی رشد اقتصادی پایین باشد. ایجاد ۵/۲میلیون فرصت شغلی مستلزم حداقل ۲۰ درصد رشد اقتصادی است.

سال ۸۳ ما به خودکفایی گندم رسیدیم و در آن سال نیز به طور سمبولیک گندم صادر شد اما بعدها دیدیم که باز هم میلیونها تن گندم وارد شد. و نیز به جای حضور بهتر و بیشتر در بازارهای جهانی بر حجم واردات، بر حجم بودجه جاری و بر اتکاء به درآمد نفت افزوده شد.

چه کسی است که عدالت را نخواهد ولی عدالت واقعی یعنی اینکه بنیاد جامعه درست باشد و حق هر ذی حقی نه فقط در عرصه اقتصادی، در همه عرصه ها داده شود. آنچه ما می گفتیم و باز هم می گوییم این مورد است که جمهوری اسلامی آنگاه تحقق می یابد که در سایه حاکمیت مردم بر سرنوشت خویش، عدالت، اخلاق و ادب حاکم باشد. دروغ و فریب نباشد.

همه مردم این کشور از اندیشمندان و روشنفکران گرفته تا رزمندگان، بانوان و تمام لایه ها و طبقات اجتماعی در انتخاباتی که گذشت مشارکت فعال داشتند. چه کسی سبب شد که آنهمه شور و شکوفایی در انتخابات پدید آید؟ حالا چرا باید عده ای به جرم مشارکت فعال در انتخابات مورد فشار و تنگنا قرار گیرند؟

اگر از آغاز یک هیأت بی طرف رسیدگی به اعتراض و دغدغه بخش مهمی از جامعه را به عهده می گرفت بدون تردید مشکل حل می شد و اصلا شاهد بحران نبودیم، اما تندروهایی بوده و هستند که فقط به انحصار می اندیشند و نه تنها اصلاح طلبان را بلکه حتی اصولگرایان را هم از دایره خارج می دانند.

چنانچه می بینید امروز دیگر فقط بحث اصلاح طلبان نیست و حتی می گویند مسائل انحرافی در جاهای دیگری است.

به هر حال اصلاح طلبان که به نظام و جمهوری اسلامی پای بندند و در متن نظام جمهوری اسلامی حرمت و کرامت انسان ایرانی را می طلبند، به ایران نیز عشق می ورزند و خدمت به ایران و ایرانی را افتخاری بزرگ می دانند و القاء تقابل میان اسلام و ایران را امری انحرافی می دانند.

شهید مطهری نیز در خدمات متقابل ایران و اسلام نوشت: این جان ایرانی بود که انوار اسلام را گرفت و انتشار داد، این نزدیکی ایران و اسلام بود که تمدن اسلامی را بوجود آورد.

اوایل جنگ در حضور امام گفته بودند شط العرب، امام گفته بودند: «اروند رود» چه اشکالی دارد؟ آیا امام خدای ناکرده ضد اسلام بودند؟ من می خواهم بگویم ما خواستار هم ایران و هم اسلام هستیم. این جان ایرانی بود که در ایجاد عظمت های فرهنگی و علمی و تمدن اسلامی نقش ممتاز داشت و ایران کانون انقلاب است و ایران می تواند و باید امروز هم الگو باشد.

ما اگر مردم سالاری داشته باشیم که با معنویت و عدالت توأم باشد آیا این برای دنیا الگو نمی شود؟

بسیاری از کسانی که عشق به امام، انقلاب و اسلام داشته و دارند با اتهام های گزاف در زندان به سر می برند یا در تنگنا و محدودیت قرار می گیرند. اصلاحات می گوید: دروغ و تهمت نباشد، آزادی های اساسی تأمین شود. همان آرمان هایی که در انقلاب ما جلو ه داشت و جوانها برای آن جان دادند مورد توجه و مبنای عمل قرار گیرد.

اصلاحات می گوید: به سادگی آبرو و حیثیت افراد صالح به نام دفاع از انقلاب زیر سؤال نروند و مورد اتهام و تحت فشار قرار نگیرند.

این ملت هم اگر به جمهوری اسلامی رأی داده خواسته هایی داشته است. بیاییم بررسی کنیم مردمی که به جمهوری اسلامی رأی دادند به چه چیزی رأی داده اند؟

شما مصاحبه ها و گفتارهای امام در قبل و پس از پیروزی انقلاب تا مرحله رفراندوم جمهوری اسلامی را بخوانید. مردم به آن جمهوری اسلامی رأی دادند. بعد از انقلاب هم همین امام فرمان هشت ماده ای را صادر کردند که تأمین کننده بسیاری از حقوق مدنی افراد و گروهها است.

در قانون اساسی ما هم اصول آن اگر همه جانبه و درست و متوازن رعایت شود مطالب آمده است و می تواند تأمین کننده خواستهای مردم در رأی به جمهوری اسلامی باشد.

ما به اسلام و جمهوری اسلامی اعتقاد داریم. قانون اساسی را چارچوب عملی می دانیم. همین حقوقی را که در قانون اساسی به ملت داده شده است ما همان را می خواهیم.

البته قانون اساسی وحی منزل نیست. ساز و کاری هم در آن گنجانده شده و می شود در قانون اساسی تجدید نظر کرد.

ما معتقدیم این نظام باید بماند و البته که اصلاحات مداوم براساس موازین و معیارهای درست راه تداوم نظام و انقلاب هم هست و راه دیگری نیست.

واقعا من نگرانم با تقابلی که در درون کشور ایجاد شده که باعث ایجاد توهم و شیدایی در یک سو و ایجاد نفرت در طرف دیگر شده است و دائماً هم از دو طرف به آن دامن زده می شود. از اصطکاک میان شیدایی بی حساب و نفرت فزاینده باید ترسید و به خدا پناه برد.

برخی از رفتارها دارد نظام را تضعیف می کند و چهره انقلاب و اسلام را زشت جلوه می دهد.

ما می گوییم این جو مسموم درمان شود. هر منتقدی برانداز و عامل دشمن به حساب نیاید و اگر فضا تلطیف و تعدیل شود بسیاری از مسائل حل خواهد شد.

فضا باز شود، احزاب و گروه ها کار کنند و عقلا هم ساز و کاری را برای انتخابات در نظر بگبرند تا در آن حرف و حدیث نباشد. خدا می داند اگر چنین شود آرامش و ثبات و پیشرفت از هر جهت تأمین خواهد شد.

اگر ظلمی شده است که شده است همه بیاییم عفو کنیم و به آینده نگاه کنیم و اگر به نظام و رهبری ظلم شده است به نفع آینده از آن چشم پوشی شود و ملت هم از ظلمی که بر او و فرزندانش رفته است می گذرد و آن وقت همه به آینده بهتر رو خواهیم آورد. البته همه بکوشیم برای آینده روی فضای سالم و امن و آزاد و تأمین حقوق مردم همراه و زمینه ساز شویم.

حاضرین در این دیدار در آغاز ضمن عرض ارادت به پیشگاه حضرت صدیقه طاهره و تسلیت به مناسبت ایام فاطمیه، از عظمت روحی رزمندگان در دفاع مقدس و آرمانها و خواسته های آنها یاد نموده، ضمن تأکید بر جایگاه والای سپاه و بسیج نسبت به وقایع روز جامعه و بروز تلقی ایستادن بسیج و سپاه در برابر خواست مردم ابراز نگرانی نمودند.

همچنین با اشاره به این نکته که اصلاح طلبی اصیل راهی مطمئن برای جریان یافتن اندیشه های امام و استقرار قانون اساسی و پیشرفت کشور است بر لزوم حضور در صحنه ها و بخصوص پرکردن خلاء رابطه میان توده مردم و رهبران و شخصیت های اصلاح طلب تأکید شد.

همچنین رزمندگان و ایثارگران حاضر در این نشست بر اهمیت اطلاع رسانی بهتر به علماء اعلام و انتقال این توقع جامعه به مراجع برای سخن گفتن و موضع گیری در برابر ناروایی ها و نارسایی های جامعه و ظلمی که بر افراد می رود و رفتارهایی که به اسلام و انقلاب و ایران لطمه می زند شده و علماء بزرگوار را پناه مردم و اسلام دانستند.


 


اتحادیه عرب با محکوم کردن جنایات تازه رژیم صهیونیستی علیه شهروندان عرب در مرز فلسطین اشغالی، به این رژیم هشدار داد که با آتش بازی نکند.

به گزارش فارس به نقل از روزنامه “الاهرام ” چاپ مصر، “محمد صبیح ” معاون دبیرکل اتحادیه عرب در امور فلسطین و اراضی اشغالی به رژیم صهیونیستی هشدار داد که با آتش بازی نکند.

وی تاکید کرد: ملت‌های عرب که جنبش تغییرات در منطقه را رهبری کردند؛ هراسی از اسرائیل و قدرت آن ندارند.

صبیح با محکوم کردن جنایت تازه صهیونیست‌ها و تیراندازی آنها به شهروندان عرب در نزدیک منطقه “مارون الراس ” در مرز جنوب لبنان با فلسطین اشغالی، بلندیهای اشغالی “جولان ” و نزدیک گذرگاه “بیت حانون ” در نوار غزه و همچنین تیراندازی آنها به راهپیمایی مسالمت آمیز مردم فلسطین در کرانه باختری و مقابل مرکز ایست و بازرسی “قلندیا ” در این منطقه گفت: اتحادیه عرب حمله اسرائیل به غیرنظامیان بی پناه در مرز فلسطین [اشغالی] با سوریه ، لبنان ، کرانه باختری و نوار غزه را نگران کننده می‌داند و نیروهای اشغالگر از خشونت شدید و سلاح‌های ممنوع شده در سطح بین‌المللی علیه شهروندان عرب استفاده می‌کنند.

معاون دبیرکل اتحادیه عرب تاکید کرد: رویدادها و تحولات کنونی پاسخی به توهم اسرائیل است که فکر می‌کند اراده ملت فلسطین و امت اسلامی را درهم شکسته است و گواه دیگری بر پایبندی ملت فلسطین به حقوق ثابت خویش به شمار می‌رود و اسرائیل این پیام را امروز در همه کشورهای عربی شاهد است به گونه‌ای که مردم این کشورها جدا از مسئله فلسطین نیستند.

وی افزود: رویدادهای دیروز در مرز با فلسطین [اشغالی] ثابت کرد که مسئله فلسطین به صدر مسائل جهان عرب بازگشته است و در قلب‌های جوانان عرب جای دارد که به حقوق ملت‌های خود و امنیت آنها پایبند هستند.


 


بدنبال سه روز اعتصاب غذای خشک و وخامت وضعیت جسمی، مهدی محمودیان به بند عمومی منتقل شد.

به گزارش جرس، افشاگرجنایات کهریزک و شکنجه های روحی و جسمی زندانیان، پس از سه روز اعتصاب غذا دچار ضعف شدید شد که نگهبانان او را به بهداری زندان منتقل کردند.

از آنجا که محمودیان به مسئولان بهداری اجازه نداد به او سرم تزریق کنند، بدنبال درخواست پزشکان از رئیس زندان، این زندانی سیاسی را به بخش عمومی منتقل کردند.

وی در حال حاضر اعتصاب خشک خود را به اعتصاب تر تبدیل کرده است.

“مهدی محمودیان” روزنامه نگار زندانی در زندان رجایی شهر کرج پس از انتشار نامه افشاگرانه اش درباره فجایع انسانی جاری در این زندان خطاب به رهبری، به سلول انفرادی منتقل شد.

وی پیش بینی کرده بود که در صورت انتشار این نامه دچار رنج مضاعف شود.

لازم به ذکر است که قرار بود وی به مدت ۱۰ روز در انفرادی نگهداری شود اما اعتصاب غذای وی و حمایت ها و اعتراض های فعالان سیاسی و رسانه ها باعث تجدید نظر در حکم شده و وی به بند عمومی بازگشت.

جبهه مشارکت ایران اسلامی، خانواده های زندانیان سیاسی و فعالان سیاسی در بیانیه ها و پیام های خود از وی خواسته بودند اعتصاب خود را بشکند چون کشور، وی را سالم می خواهد.


 


رئیس انجمن رادیولوژی ایران با تاکید بر این که در هفته‌های اخیر شرکت‌های بزرگ تولید کننده فیلم رادیولوژی در دنیا بالغ بر۵۰ درصد به قیمت تولیداتشان افزوده‌اند، گفت: متاسفانه تعرفه رادیولوژی برای سال ۹۰ فقط ۵ درصد افزایش داشته است.

به گزارش خبرگزاری ایسنا، دکتر عبدالرسول صداقت در آستانه برگزاری بیست و هفتمین کنگره انجمن رادیولوژی ایران (۲۷ تا ۳۰ اردیبهشت ماه جاری) افزود: علاوه بر افزایش قیمت جهانی فیلم‌های رادیولوژی، طی دو ماه گذشته نرخ ارز در کشور ۳۰ درصد بالا رفته و همین مسئله باعث شده هزینه‌های یک مطب یا مرکز رادیولوژی در ایران بیش از ۸۰ درصد افزایش یابد.

وی با اظهار تاسف از تصمیم گیری‌های شورای عالی بیمه در تعیین تعرفه‌های پزشکی، گفت: متاسفانه این شورا فقط ۵ درصد به تعرفه رادیولوژی در سال ۹۰ افزوده است. ادامه روند فعلی تعرفه گذاری خدمات تصویربرداری پزشکی در کشور منجر به ورشکستگی و تعطیلی مراکز رادیولوژی خواهد شد.

رئیس بیست هفتمین کنگره انجمن رادیولوژی ایران با اشاره به نامه معاونت درمان وزارت بهداشت مبنی بر توافق این وزارتخانه با سازمان نظام پزشکی برای افزایش ۱۰ تا ۲۰ درصدی تعرفه‌های رادیولوژی در بخش خصوصی، ادامه داد: متاسفانه شورای عالی بیمه توجهی به این نامه نداشته است.

صداقت با طرح این سئوال که وزارت بهداشت طبق قانون برنامه پنجم توسعه کارشناس اصلی در تعیین تعرفه‌ها هست یا خیر، افزود: در هیچ جای دنیا خریدار کالا قیمت را تعیین نمی‌کند. بیمه‌ها هم تعیین کننده خدمت و هم خریدار هستند.


 


تعدادی از نمایندگان مجلس به‎دلیل آنچه‌ استنکاف دولت از قوانین نامیده‌اند، شکایتی را به هیئت رئیسه مجلس ارائه کرده‌اند که این شکایت به کمیسیون اصل نود ارجاع شده است.

به گزارش خبرگزاری فارس سیدفاضل موسوی عضو کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: تعدادی از نمایندگان مجلس از دولت به دلیل استنکاف‌هایی که از قانون اساسی داشته است، شکایت کرد‌ه‌اند.

وی در این رابطه افزود: در تاریخ نهم اسفند سال گذشته تعدادی از نمایندگان با استناد به ماده ۲۳۳ آئین‌نامه داخلی مجلس شکایتی را از دولت به دلیل تخلفات دولت به هیئت رئیسه ارائه دادند که ‌حدود ۱۰ اردیبهشت ماه این شکایت از طریق هیأت رئیسه به کمیسیون اصل نود مجلس ارجاع شد و کمیسیون اصل نود هم موظف است که حداکثر ظرف مدت ۱۰ روز وارد بودن شکایت و یا وارد نبودن شکایت را طی نامه‌ای به هیأت رئیسه اعلام کند.

بر اساس ماده ۲۳۳ آئین‌نامه داخلی مجلس هرگاه حداقل ده نفر از نمایندگان و یا هرکدام از کمیسیون‌ها عدم رعایت شئونات و نقض یا استنکاف از اجرای قانون یا اجرای ناقص قانون توسط رئیس‌جمهور یا وزیر و یا مسئولین دستگاه‌های زیرمجموعه آنان را اعلام کنند، موضوع بلافاصله از طریق هیأت رئیسه جهت رسیدگی به کمیسیون‌ ذی‎ربط ارجاع می‌شود.

کمیسیون حداکثر ظرف مدت ده روز موضوع را رسیدگی و در صورت وارد بودن با اظهار نظر صریح، گزارش خود را از طریق هیأت رئیسه به مجلس ارائه می‌دهد.

چنانچه نظر مجلس بر تأیید گزارش باشد، موضوع جهت رسیدگی به قوه قضائیه و سایر مراجع ذی‏صلاح ارسال می‌شود تا خارج از نوبت و بدون تشریفات دادرسی آن را رسیدگی کنند.

در صورتی که مجلس در مورد رئیس‌جمهور یا هریک از وزیران سه نوبت رأی به وارد بودن گزارش بدهد، طرح استیضاح در صورت رعایت مفاد اصل هشتاد و نهم ۸۹ قانون اساسی در دستور کار مجلس قرار خواهد گرفت.

موسوی در ادامه ‌گفت که مهلت تعیین شده برای بررسی شکایت در واقع ۱۰ روز کاری است و از آنجا که مجلس هم‌اکنون در تعطیلی به سر می‌برد، مهلت برای بررسی این شکایت باقی ‌مانده است.

وی همچنین اظهار داشت که حدود ۱۲ نفر از نمایندگان نامه شکایت از دولت را امضا کردند.

این نماینده مجلس افزود: در این شکایت به طور مستدل حدود ۵۰ مورد از تخلفات دولت در چندین محور ذکر شده است.


 


درحالی که انقلابیون لیبی موفق شدند، با آزاد سازی شهر “تاور غاء ” در شرق مصراته پیشروی خود به سوی طرابلس را ادامه دهند، قذافی بار دیگر آمادگی خود را برای آتش‌بس فوری اعلام کرد.

به گزارش فارس به نقل از الجزیره، روز گذشته نیز انقلابیون لیبی به پیشروی‌های خود ادامه داده و موفق شدند، بدون مقاومت نیروهای قذافی شهر تاور غاء در شرق مصراته را آزاد کنند. همچنین تلویزیون دولتی لیبی اعلام کرد، ناتو بندر راس لانوف را بمباران کردند.

* کنترل کامل شهرک الدفینه و تحکیم مواضع انقلابیون در آن

اما انقلابیون لیبی در شهر مصراته در شرق طرابلس پایتخت لیبی اعلام کردند که پس از بدست گرفتن کنترل کامل شهرک الدافنیه، در حال تحکیم مواضع خود اطراف شهر زلیتن هستند.

پیشروی انقلابیون به سمت زلیتن درحالی صورت می‌گیرد که هواپیماهای ناتو نیز اقدام به بمباران مواضع نیروهای قذافی اطراف شهرک الدفینه کردند.

انقلابیون لیبی پس از چند روز درگیری و نبرد سخت با نیروهای قذافی روز گذشته موفق شدند، شهرک الدفینه را آزاد نمایند و کنترل کامل آن ا بدست گیرند.

گفتنی نیروهای قذافی از این شهرک به عنوان پایگاهی برای حمایت و پشتیبانی از نیروهای خود که شهر مصراته را محاصره کرده بودند، استفاده می‌کردند.

* شنیده شدن صدای دو انفجار قوی در شرق طرابلس و بمباران راس لانوف توسط ناتو

در همین راستا شاهدان عینی گفتند که صدای دو انفجار شدید از شرق طرابلس شنیده شده اما سخنی از مکان و محل دقیق انفجارها به میان نیامده است.

از سوی دیگر تلویزیون دولتی لیبی اعلام کرد: نیروهای ناتو اقدام به بمباران انبارهای سوخت در بندر راس لانوف در شرق لیبی کردند که موجب سرایت سوخت به خارج از این انبارها شده است، ناتو تا کنون درباره این حملات و علت آن هیچ توضیحی نداده است.

* بمباران محل تجمع نیروهای قذافی در الزنتان و الزواره توسط ناتو

ناتو روز گذشته اعلام کرده بود که بمب‌افکن‌های آن تجمع نیروهای قذافی در طرابلس و الزنتان در غرب لیبی و دو انبار ذخیره سوخت در روستاهای جنوب طرابلس را هدف قرار داده‌اند.

درحالی که خبرگزاری رسمی لیبی اعلام کرد که پایگاه‌های نظامی و غیر نظایم در شهر الزواره در غرب طرابلس در معرض بمباران هواپیماهای نظامی ناتو قرار گرفته و خساراتی مادی و بشری به این مناطق وارد شده است.

سخنگوی ناتو روز گذشته در واکنش به انتشار این خبر اعلام گفته بود: بمباران‌های جنگنده‌های ناتو یکی از پایگاه‌های نظامی قذافی در منطقه الزواره را شامل می‌شد که نیروهای تابع قذافی از آن برای هدف قرار دادن غیرنظامیان استفاده می‌کردند.

* اعلام آمادگی رژیم قذافی برای آتش‌بس و اتهام ناتو به ارتکاب جنایات ضدبشری در لیبی

اما در عرصه سیاسی و به گزارش خبرگزاری رسمی لیبی البغدادی محمودی نخست وزیر رژیم قذافی اعلام کرد که قذافی آماده است، به محض توقف حملات هوایی ناتو آتش‌بس را به اجرا بگذارد.

همچنین محمودی هنگام استقبال از عبد اله الخطیب فرستاده ویژه سازمان ملل متحد به لیبی ناتو را به ارتکاب جنایایت ضد بشری در لیبی محکوم کرد. الخطیب برای بررسی اوضاع جاری در لیبی روز شنبه هفته جاری وارد این کشور شده بود.

* محکومیت صدور احکام بازداشت دادگاه جنایی بین‌المللی برای مقامات رژیم قذافی

از سوی دیگر خالد الکعیم وزری خارجه لیبی نیز اقدام دادگاه جنایی بین المللی برای صدور احکام بازداشت علیه سه تن از مقامات بلند پایه رژیم لیبی را محکوم کرد.

وی در یک گفتگوی تلویزیونی تاکید کرد: لیبی به این احکام توجهی ندارد، چراکه طرابلس و اکثر کشورهای آفریقایی دادگاه جنایی بین المللی را به رسمیت نمی‌شناسد.

لویس مورینو أوکامبو،‌ دادستان دادگاه جنایی بین المللی پیش از این از اقدام این دادگاه جهت صدور حکم بازداشت برای سه تن از مقامات بلند پایه لیبی طی روزهای آینده سخن گفته بود.


 


بر اساس دستورالعمل ابلاغی ستاد هدفمندی یارانه ها گازبهای مشترکان پله اول (کمترین میزان مصرف گاز) به ازای هر متر مکعب ۷۰۰ ریال و مشترکان پله دوازدهم (بیشترین میزان مصرف گاز) ۳۵۰۰ ریال تعیین شده است.

به گزارش شانا، جواد اوجی با اعلام ابلاغ تعرفه گاز طبیعی بخش خانگی در هفت ماهه نخست امسال، افزود: از پانزدهم فروردین امسال و بر اساس الگوی تعریف شده، مشترکانی که مصرف گاز آنها کمتر از ۴۵ متر مکعب در ماه است، به ازای هر متر مکعب ۷۰۰ ریال و مشترکانی که مصرف گاز آنها ۴۶ تا ۹۵ متر مکعب در ماه است، به ازای هر متر مکعب ۹۰۰ ریال پرداخت خواهند کرد.

وی تصریح کرد: مشترکان این بخش(خانگی) که مصرف گاز ماهانه آنها ۹۶ تا ۱۴۵ متر مکعب باشد به ازای هر متر مکعب ۱۲۰۰ ریال و مشترکانی که در ماه مصرف کننده ۱۴۶ تا ۱۹۵ متر مکعب باشد، گازبهای آنها به ازای هر متر مکعب ۱۶۰۰ ریال محاسبه خواهد شد.

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران گفت: مشترکان خانگی که مصرف گاز ماهانه آنها( در هفت ماه نخست امسال) ۱۹۶ تا ۲۴۵ متر مکعب باشد، گازبهای آنها به ازای هر متر مکعب ۲۰۰۰ هزار ریال و مشترکانی که مصرف گاز آنها ۲۴۶ تا ۲۹۵ متر مکعب باشد، گازبهایشان به ازای هر متر مکعب ۲۲۰۰ ریال محاسبه خواهد شد.

اوجی گفت: بدین ترتیب مشترکان پله هفتم به بعد که مصرف گاز آنها بین ۲۹۶ تا ۳۴۵متر مکعب باشد، به ازای هر متر مکعب۲۵۰۰ ریال پرداخت خواهند کرد.

به گفته وی گازبهای مشترکانی که میزان مصرف گاز آنها بین ۳۴۶ تا ۳۹۵ متر مکعب باشد، هر مترمکعب ۲۸۰۰ریال و مشترکانی که میزان مصرف ماهانه آنها در هفت ماه نخست امسال بین ۳۹۶ تا ۴۴۵ متر مکعب باشد، به ازای هر متر مکعب ۳۰۰۰ ریال و مشترکانی که مصرف کننده ۴۴۶ تا ۴۹۵ متر مکعب گاز در ماه باشند، به ازای هر متر مکعب ۳۲۰۰ ریال، پرداخت خواهند کرد.

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران گفت: مشترکانی که مصرف گاز ماهانه آنها بین ۴۹۶ تا ۵۴۵ متر مکعب باشد(پلکان یازدهم) گازبهای آنها به ازای هر متر مکعب مصرف، این حامل انرژی، ۳۴۰۰ ریال محاسبه خواهد شد.

به گفته اوجی، مشترکانی که در پله دوازدهم قرار دارند و مصرف ماهانه گاز آنها بیش از ۵۴۵ مترمکعب باشد، گازبهای آنها به ازای هر مترمکعب به قیمت ۳۵۰۰ ریال محاسبه و در قبوض آنها درج خواهد شد.

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران تاکید کرد: مشترکان مصارف خود را طوری کنترل کنند که با رعایت الگوهای تعیین شده، مشمول پرداخت های مازاد بر این الگوها نشوند.

وی تصریح کرد: مشترکان می توانند با استفاده بهینه و صحیح از گاز طبیعی علاوه بر ایجاد زمینه برای توسعه گازرسانی به نقاط محروم، تا حدود زیادی به اقتصاد خانواده خود نیز کمک کنند.

اوجی همچنین تاکید کرد: میانگین گازبهای خانگی برای دوازده ماه امسال ۸۴۲ ریال به ازای هر متر مکعب تعیین شده است.


 


محمود احمدی نژاد، گفته است که سرپرستی وزارت نفت را برعهده می گیرد.

او در مصاحبه تلویزیونی روز یکشنبه گفت: “هم‌اکنون خود من سرپرست وزارت نفت هستم و نفت و نیرو با هم ادغام شده‌اند.”

به گزارش بی بی سی فارسی به نقل از خبرگزاری ایسنا، احمدی نژاد افزود: “وزارت نفت و وزارت نیرو با هم ارتباطات زیادی دارند. با ادغام این دو وزارتخانه‌، ساختمان‌ها و مسئولیت‌ها کم می‌شود.”

او ادغام وزارتخانه‌ها را امر مثبتی دانست و گفت: “حتی می‌توان سه وزارتخانه را در یکی ادغام کرد.”

یک روز بعد از برکناری وزرای رفاه، صنایع و نفت، محمود احمدی نژاد مهدی غضنفری، وزیر بازرگانی را به سرپرستی وزارت صنایع و معادن عبدالرضا شیخ الاسلامی، وزیر کار را به سرپرستی وزارت رفاه منصوب کرده است.

روز شنبه، ۲۴ اردیبهشت احمدی نژاد، صادق محصولی وزیر رفاه، علی اکبر محرابیان وزیر صنایع و معادن و مسعود میرکاظمی، وزیر نفت را برکنار کرد.

محمود احمدی نژاد در نامه های خود به وزرای برکنار شده نوشت که پایان مسئولیت آنها نتیجه ماده ۵۳ قانون برنامه پنجم در مورد کاهش تعداد وزارتخانه ها و مصوبه هیأت دولت در اجرای آن بوده است.

برکناری این وزرا بر اساس مصوبه ای صورت گرفت که بر اساس آن دولت تصمیم گرفته که وزارتخانه های نفت با نیرو، صنایع با بازرگانی و کار با رفاه ادغام شود، اما در متن نامه معرفی سرپرست برای وزارتخانه هایی که وزرای آنها برکنار شده اند، هیچ سخنی از ادغام وزارتخانه ها به میان نیامده است.

برخی تصمیم تازه احمدی نژاد در معرفی سرپرست برای این وزارتخانه ها را عقب نشینی وی تعبیر کرده اند.

هفته گذشته هیات وزیران تصمیم گرفت وزارتخانه های راه و ترابری با مسکن، نیرو با نفت، صنایع و معادن با بازرگانی و وزارت رفاه با کار و امور اجتماعی ادغام شوند و بنابر مصوبه هیات وزیران، قرار است تمام امکانات، تجهیزات، اموال، و نیروی انسانی آنها به وزارتخانه های جدید منتقل شوند.

همزمان بر اساس مصوبه مجلس در خصوص ادغام سازمان ملی جوانان و سازمان تربیت بدنی، دولت باید وزارت ورزش و جوانان را نیز تشکیل دهد که با گذشت چند ماه از تصویب این طرح، دولت تاکنون از تشکیل وزارت جدید ورزش و جوانان با وجود انتقادهای زیاد خودداری کرده است.


 


نیروی دریایی رژیم صهیونیستی صبح امروز (دوشنبه) با تیراندازی به سمت کشتی امدادرسانی مالزیایی مانع ورود این کشتی به سواحل نوار غزه شدند.

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری فرانسه، نیروهای دریای رژیم صهیونیستی صبح امروز (دوشنبه) به سمت کشتی امدادرسانی مالزیایی چندین تیر هوایی و هشدار شلیک کردند که باعث شد این کشتی مسیر خود را به سمت آب‌های منطقه‌ای مصر تغییر دهد.

رژیم‌ صهیونیستی از مدت‌ها پیش تلاش‌های دیپلماتیک خود برای ممانعت از اعزام کاروان‌ امداد‌رسانی به غزه را آغاز کرده است و در همین راستا “بنیامین نتانیاهو ” اخیرا در دیدار با سفرای کشورهای اروپایی در تل‌آویو از آنها خواست تا از دولت متبوع خود بخواهند که مانع اعزام این کاروان شوند و مدعی شد که غزه هیچ کمبودی ندارد و نیازی به اعزام کاروان نیست.

قرار است کاروان آزاد ۲ امدادرسانی به نوار غزه نیز بزودی عازم این منطقه شود و در همین راستا یک هفته پیش بنیاد امداد‌رسانی و ارسال کمک‌های بشر‌دوستانه ترکیه در بیانیه‌ای اعلام کرد که طی چهار روز ۵ هزار نفر برای مشارکت در کاروان “آزادی ۲ ” درخواست کرده‌اند.


 


رئیس کمیسیون اصل ۴۴ مجلس، با بیان این که دولت باید ابتدا قانون خصوصی‌سازی را به طور کامل اجرا می‌کرد، گفت: ادغام وزارتخانه‌ها پیش از خصوصی کردن بخش‌های قابل واگذاری آنها، اهداف قانون را از این تکلیف برآورده نمی‌کند؛ دولت دست‌کم یک‌سال برای تکمیل پروژه خصوصی‌سازی شرکت‌های زیرمجموعه وزارتخانه‌ها وقت بگذارد.

“حمیدرضا فولادگر” در گفت‌وگو با خبرنگار خانه ملت، افزود: ادغام وزارتخانه‌ها با هدف کوچک‌ کردن حجم و ساختار دولت است و اگر قرار باشد با ادغام‌‌های نابه‌جا و بی‌موقع این اهداف برآورده نشود، دیگر چه نیازی به ادغام وجود دارد؟

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: کار وزارتخانه‌های ادغامی باید ستادی، نظارتی و در حد تعیین خط مشی کلی سیاست‌ها باشد، نه بنگاه‌داری و درگیری مکانیکی با لایه‌های پایین دستی.

وی ادامه داد: تا زمانی که واگذاری شرکت‌های زیرمجموعه وزارت صنایع به بخش خصوصی به طور کامل انجام نشود، هر تصمیمی برای ادغام این وزارتخانه مشکل‌زا است.

فولادگر تأکید کرد: در موضوع واگذاری شرکت‌های زیرمجموعه وزارت صنایع هنوز مشکل‌های بسیاری وجود دارد که بعید است کم‌تر از یک‌سال این مشکل‌ها برطرف شوند، بنابراین ادغام این وزارتخانه در کم‌تر از یک‌سال آینده به صلاح نیست.

نماینده دور هشتم مجلس، با اظهار نگرانی از وضعیت ادغام‌ها با گرایش دولت به بازرگانی و واردات، توضیح داد: نباید ادغام‌ها را طوری مدیریت کرد که در بلند مدت، زیرساخت‌های تولید کشور دچار آسیب شوند.

وی با بیان این که کاهش تصدی‌گری دولت به نفع توسعه تولید داخلی است، افزود: قانون اصل ۴۴ و بیشتر قوانین توسعه‌ای کشور برای حمایت از تولید کشور تدوین شده‌اند و در صورت عدم اجرای آنها، در همه بخش‌ها نیازمند واردات خواهیم شد.

رئیس کمیسیون ویژه نظارت و پیگیری اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی در مجلس، یادآور شد: با توجه به این که شورای نگهبان نیز ادغام وزارتخانه‌ها را تنها با تصویب مجلس به رسمیت می‌شناسد، نمایندگان سعی می‌کنند با نظارت دقیق بر این ادغام‌ها، مشکل‌ها و کمبودهای این موضوع را تا حد امکان برطرف کنند.


 


یک مقام آگاه از بدهی ۲۰۰ میلیاردی مخابرات به زیرساخت خبر داد و گفت: این مبلغ در گذشته ۷۰۰ میلیارد تومان بوده که با پرداخت بخشی از بدهی توسط مخابرات در دوره‌های پیشین، هم‌اکنون مخابرات ۲۰۰ میلیارد تومان به زیرساخت بدهکار است.

به گزارش خبرگزاری فارس، وی اظهار داشت: بدهی شرکت مخابرات ایران در شرکت زیرساخت حدود ۲۰۰ میلیارد تومان است.

این منبع که فارس نامش را فاش نکرده است، گفت: مبلغ این بدهی در گذشته ۷۰۰ میلیارد تومان بوده شده که بخشی از آن پرداخت شده و هم‌اکنون ۲۰۰ میلیارد تومان از بدهی باقی مانده است.

این مقام مطلع ادامه داد: گویا شرکت زیرساخت در نامه‌ای که در تاریخ ششم اردیبهشت ۹۰ برای مخابرات ارسال کرده، تا تاریخ بیستم اردیبهشت برای تسویه بدهی به این شرکت مهلت داده و اعلام کرده در غیر این صورت، به تدریج ارتباطات مخابرات را قطع می‌کند.

وی افزود: البته شرکت زیرساخت یک شرکت دولتی و حافظ منافع دولت و مردم است و قاعدتاً در وهله نخست اقدام به قطع ارتباط مشترکان نمی‌کند، بلکه ابتدا ارتباطات پهنای باند مخابرات را قطع خواهد کرد که خیلی هم ممکن است لطمه‌ای به مشترکان نزند اما برای مخابرات قابل توجه است.

وی در پاسخ به این سوال که به گفته مخابراتی‌ها مبلغ بدهی سال ۸۹ مخابرات به زیرساخت تسویه شده و احتمالا بدهی مورد نظر برای ماه‌های ابتدایی سال ۹۰ و ناچیزاست، گفت: اصلاً هنوز برای ‌ماه‌های فروردین و اردیبهشت صورت حساب صادر نشده و اتفاقاً‌ این بدهی از زمان خصوصی‌سازی مخابرات تا پایان سال ۸۹ و به عبارتی برای سال‌های ۸۹ و ۸۸ است.

این مقام مطلع توضیح داد: صورتجلسه‌ای که مخابراتی‌ها به آن اشاره دارند، وجود دارد اما اصلاً صورتجلسه تسویه نیست؛ صورتجلسه‌ای است که در آن مبلغ بدهی را قبول کرده‌اند و گفته‌اند که به چه نحو بدهی‌هایشان را پرداخت خواهند کرد.

وی تصریح کرد: در جلسه پیش از سال ۹۰، دو طرف ( زیرساخت و مخابرات) روی مبلغ بدهی به توافق رسیده‌اند؛ معمولا در این جلسات دو طرف پای مذاکره می‌نشیند، می‌گویند بدهی فلان مبلغ است، بدهکار می‌گوید فلان مبلغ را قبول دارد و فلان مبلغ را قبول ندارد، یک مبلغی مشخص می‌شود و پیش از سال نیز روی یک مبلغی که باید پرداخت کنند توافق شده است.

این منبع آگاه گفت: زیرساخت از مبلغ بدهی مخابرات سند مکتوب دارد و مخابراتی‌ها قبول کردند که این مبلغ بدهی دارند، آن هم فقط راجع به اینترکانکشن؛ که همین مبلغ نیز هنوز تسویه نشده است.

این منبع آگاه افزود: در مجموع حداقل یک مورد بدهی در خصوص پهنای باند در تاریخ ششم اردیبهشت به مخابرات اعلام شده، که مبلغ بدهی پهنای باند یک قسمتی از مجموع ۲۰۰ میلیارد بدهی است که به مخابرات اخطار داده شده بود که اگر تا بیست اردیبهشت تسویه نکند، پهنای باند اینترنت مخابرات به تدریج قطع خواهد شد.

وی اظهار داشت: البته این پول‌ها اصلا برای مخابرات پولی نیست و مشخص نیست که چرا وقتی مخابرات ادعای مبالغ کلان سود و درآمد می‌کند، چرا هزینه‌های دولت را نمی پردازد.

وی در خاتمه خاطر نشان کرد: البته زیرساخت هنوز فقط اخطار داده ‌و قطع نکرده است؛ اخطار که به معنی قطع نیست؛ به معنی این است که اگر بدهی را نپردازید قطع می‌شود.

* طلب علی‌الحساب و دوره‌ای زیرساخت از مخابرات بدیهی است؛ از رسانه‌ای شدن این موضوع متعجبم

داود زارعیان در گفت‌وگو با خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس در پاسخ به اینکه آیا زیرساخت پس از اخطار قطع تاکنون ارتباطی از مخابرات را قطع کرده گفت: خیر، هیچ یک از ارتباطات مخابرات قطع نشده است.

مدیر روابط عمومی شرکت مخابرات ایران در این خصوص اظهار داشت: معتقدیم که در تعامل بین شرکت مخابرات ایران و شرکت زیرساخت چیزی به عنوان طلب و بدهی معنا ندارد.

وی ادامه داد: مخابرات ایران تنها مشتری بزرگ شرکت زیرساخت است و قطعا به ازای خدماتی که از انها دریافت می‌کنیم، باید پول آنها را نیز دریافت کنیم.

زارعیان افزود: بر همین اساس در هیچ‌جا و هیچ سندی نیز اعلام نکرده‌ایم که قصد پرداخت پول زیرساخت را نداریم.

مدیر روابط عمومی شرکت مخابرات ایران تصریح کرد:‌ ممکن است در برخی صورت‌حساب‌ها اختلاف داشته باشیم اما در اصل موضوع که پرداخت پول به زیرساخت است، صحبتی نداریم.

زارعیان ادامه داد: به یقین اگر شرکت زیرساخت تاکنون به حیات خود ادامه داده از محل فروش خدمات و پرداخت به شرکت‌هایی مثل ما و دریافت هزینه این خدمات است؛ اما تعجب ما از این است که چرا این مباحث بدیهی رسانه‌ای شده است.

وی تأکید کرد: شرکت زیرساخت را یک شرکت خودی می‌دانیم و مطمئنا معتقدیم که باید هزینه‌های ان را پرداخت کنیم.

زارعیان در پاسخ به این سؤال که دلیل اختلاف نظر مخابرات و زیرساخت روی صورت‌حسابی که زیرساخت مدعی است برای مخابرات ارسال کرده و مخابرات مدعی است صورت‌حسابی دریافت نکرده، چیست، گفت: من معتقد هستم که این موارد نباید به هیچ‌عنوان رسانه‌ای شود؛ ممکن است یک نامه‌ای در مسیر گم شود؛ یک نامه‌ای نیاز به بررسی بیشتر شود و در جایی معطل بماند.

وی گفت: پیش از این نیز (در اسفندماه) هیئت‌مدیره دو شرکت نشستند تا مسائل را باهم حل و فصل کنند.

مدیر روابط عمومی شرکت مخابرات ایران تأکید کرد: تنها نکته‌ای که از باعث تعجب من می‌شود این است که چرا این موارد رسانه‌ای شده است.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا در هر حال مخابرات به زیرساخت بدهی دارد، یا خیر، گفت: قطعا به ازای خدماتی که از زیرساخت می‌خریم به صورت دوره‌ای زیرساخت از مخابرات طلب دارد؛ مانند طلبکاری مخابرات از مشترکان خود که تا رسیدن دوره صورت‌حساب مخابرات مبلغ صورت‌حساب را از مشترکان طلب‌کار است.

زارعیان بار دیگر تأکید کرد: در هر صورت اعلام می‌کنیم که مخالف رسانه‌ای شدن این قضیه هستیم.

زارعیان در خاتمه در پاسخ به اینکه رقم علی‌الحساب بدهی مخابرات به زیرساخت چه مقدار است،‌ گفت: مبلغ بدهی زیاد نبود و آنقدر نبود که رسانه‌ای شود.


 


یک سازمانی حقوقی در یمن با انتشار اسنادی از اقدام رژیم صالح مبنی بر ربودن انقلابیون، شکنجه، کشتن و در نهایت دفن کردن‌ آنها در گورهای جمعی خبر داد.

به گزارش فارس به نقل از پایگاه خبری “التغییر نت “، سازمان دفاع از حقوق و آزادی‌ها در یمن موسوم به “هود ” از وجود اسناد و اطلاعاتی مبنی بر وجود گورهای جمعی برای دفن کردن انقلابیون یمنی که توسط مزدوران صالح کشته می‌شوند، خبر داد.

این سازمان طی یک نشست خبری اسناد مختلفی از جنایات رژیم “عبدالله صالح ” علیه انقلابیون را فاش کرد که به شرح زیر است:

۱- ربودن انقلابیون یمنی و دفن آنها در گورهای جمعی: حقوق‌دانان و انقلابیون یمنی همواره اعلام می‌کردند که تعداد زیادی از تظاهرات‌کنندگان در تعقیب و گریزهای نیروهای امنیتی ناپدید می‌شدند و بیشترین تعداد ناپدید شدگان مربوط به چهارشنبه گذشته بود که انقلابیون قصد داشتند به سمت کاخ ریاست‌جمهوری یمن پیشروی کنند.

این منابع اعلام کردند که ۵۰ جوان انقلابی که توسط نیروهای امنیتی و گارد ریاصت‌جمهوری ربوده شده‌اند، کشته و دفن شده‌اند.

بر اساس این اسناد ده‌ها تظاهرات‌کننده یمنی در طی چند روز گذشته کشته شده‌اند و در گورهای جمعی در منطقه “آرتل ” دفن شده‌اند. خبرهای موجود حاکی از آن است نیروهای امنیتی با نقض تمام قوانین بین‌المللی و قوانین مربوط به حقوق بشر تمام انقلابیون زخمی را که قادر به فرار نبوده‌اند، دستگیر و سپس پاکسازی و دفن کرده‌اند.

طبق اسناد موجود، نیروهای امنیتی یک جنایت جنگی دیگر در تاریخ ۲۰۱۱/۰۴/۰۹ در مرکز صنعاء انجام دادند که طی آن ۸ انقلابی کشته شدند و صدها تن زخمی شدند که این ۸ نفر به بیمارستان تحویل داده شدند، اما صدهای زخمی دیگر به مکان‌های نامعلومی منتقل شدند و بسیاری از آنها پس از شکنجه، به قتل رسیدند و تاکنون معلوم نیست که پیکرهای این انقلابیون در کجا دفن شده‌اند.

۲- استفاده از بمب‌های دودزای تاریخ مصرف گذشته علیه انقلابیون: برخی اسناد نیز وجود دارد که وزیر کشور یمن از فرمانده امنیت مرکزی یمن خواسته است که نیروهایش دیگر از بمب‌های دودزا علیه تظاهرات‌کنندگان استفاده نکنند زیرا بر اساس آزمایشهای پزشکی، تاریخ مصرف این بمب‌ها به پایان رسیده است و پیامدهای خطرناکی برای کسانی که از این دودها استشمام می‌کنند به همراه دارد.

۳- حمله به آمبولانس‌ها و ربودن انقلابیون زخمی: سازمان هود همچنین یک سند دیگر را منتشر کرد که طی آن اداره کل عملیات در وزارت کشور از مدیر امنیتی صنعاء و مقامات امنیتی استان‌های دیگر یمن خواسته است تا به آمبولانسهای حامل زخمی‌ها حمله کنند و زخمی‌ها را دستگیر کنند.

۴- تحت تعقیب قرار دادن انقلابیون در هر مکانی: از جمله دیگر اسناد منتشر شده این است که اداره عملیات وزارت کشور یمن حکم بازداشت ساکنان “الحدب بنی مطر ” در هر مکانی صادر کرده است.

۵- کمک نظامی آمریکا به صالح برای سرکوب انقلابیون: این سازمان همچنین سندی منتشر کرده است که بر اساس آن نیروهای امنیتی صالح از سوی آمریکا تجهیز می‌شوند و اخیرا یک هواپیما حامل انواع مختلف سلاح برای سرکوب تظاهرات‌کنندگان از جمله آر.‌پی.جی، بمب‌های ویژه برای نیروهای امنیتی و سلاح‌های سبک دیگر برای تجهیز نیروهای امنیت مرکزی، یگان مبارزه با تروریسم از سوی آمریکا در فرودگاه صنعاء فرود آمده است.


 


عضو فراکسیون ورزش با تاکید بر تسریع در روند تشکیل وزارت ورزش و جوانان از سوی دولت و معرفی وزیر، نسبت به اقدام دولت برای تشکیل کمیته‌ای برای رفع ابهامات این قانون گفت: ایجاد کمیته، کار گروه و امثال اینها مبنای قانونی ندارد زیرا ابتدا باید وزارتخانه تشکیل شود و سپس اگر دولت نقطه ضعفی احساس کرد، لایحه بیاورد و اصلاحات را انجام دهد.

“سید کاظم دلخوش اباتری” در گفت‌وگو با خبرنگار خانه ملت، با اشاره به صحبت‌های شب گذشته رییس دولت مبنی بر وجود ابهام در قانون تشکیل وزارت ورزش و جوانان و تشکیل کمیته‌ای برای رفع ابهامات و انجام اصلاحات، گفت: براساس قانون مجلس شورای اسلامی دولت موظف به تشکیل وزارت ورزش است و با توجه به اینکه قانون اساسی و آیین‌نامه داخلی برای تشکیل و ایجاد وزارتخانه جایگاه را مشخص کرده، دولت اگر می‌خواهد تغییراتی در سازمان مربوطه ایجاد شود، باید بر هرچه سریعتر لایحه وزارتخانه را تنظیم و وزیر مربوطه را معرفی کند و به مجلس پیشنهاد دهد و اگر بنا دارد همان ترکیب سازمان تربیت بدنی را به وزارتخانه تبدیل کند، اولین کاری که باید انجام دهد این است که حتما وزیر را به مجلس معرفی کند تا در مورد آن تصمیم‌گیری انجام شود.

نماینده مردم صومعه سرا در مجلس درخصوص ابهامات مورد اشاره احمدی نژاد در تشکیل این وزارتخانه افزود: در شرایط فعلی مجلس در انتظار است تا وزیر معرفی شود و اگر اصلاحاتی لازم است در این خصوص انجام شو و یا نقطه ضعف و ابهامی وجود دارد، در مرحله بعد است و اکنون ایجاد کمیته، کار گروه و امثال اینها مبنای قانونی ندارد زیرا ابتدا باید وزارتخانه تشکیل شود و سپس اگر دولت نقاط ضعفی احساس کرد، لایحه بیاورد و اصلاحات را انجام دهد.

عضو فراکسیون ورزش درخصوص کمیته تشکیل شده از سوی دولت توضیح داد: برای مجلس این موضوع مهم نیست؛ اینکه دولت برای انجام و برای فراهم کردن تسهیلات لازم اجرای یک قانون چه کاری در داخل خود انجام می‌دهد، به ما ارتباطی ندارد زیرا مجلس چارچوب را مشخص می‌کند و در اینجا نیز چارچوب این است که دولت وزارتخانه ورزش را تشکیل دهد و مسلما در این مرحله، معرفی وزیر مدنظر قانونگذار است.

وی درخصوص نامه‌ای که گفته می‌شود از دولت به ریاست مجلس در مورد وزارت ورزش و جوانان ارسال شده، گفت: نامه‌ای از طرف دولت به مجلس نرسیده و هیئت رییسه نیز اعلام کرده چیزی در این خصوص دریافت نکرده و با توجه به اینکه مهلت دولت برای اجرای قانون تمام شده، به دولت توصیه می‌کنیم سریعتر قانونی را که نوشته شده اجرایی کند.


 


هنگامه شهیدی روزنامه نگار و زندانی سیاسی روز گذشته دومین سالروز تولد خود را در زندان گذراند.

هنگامه شهیدی روزنامه نگارو زندانی عقیدتی در حالی روز گذشته درحالی به سی وششمین سال زندگی خود پاگذاشت که یکی از نزدیکان به پرونده وی به کمپین بین المللی حقوق بشر درایران گفت که از هفته گذشته و پس از انتقال تعدادی از زندانیان زن زندان اوین به زندان ورامین وی از بند عمومی به بندمتادون منتقل شده است. به این ترتیب وی هم اکنون به همراه دیگر زندانیان سیاسی زن در بند متادون به سر می برد.

به گفته منبع یاد شده وی روز سه شنبه گذشته با خانواده خود دیدار کرده است و خانواده وضعیت روحی و جسمی او را «نسبتا خوب» توصیف کرده اند. این روزنامه نگار از ۴ اسفند ۸۸ جهت اجرای حکم ۶ سال حبس تعزیزی خود به زندان فراخوانده شد و هم اکنون در حال سپری کردن دوران محکومیت خود می باشد. وی تنها روزنامه نگار زنی است که هم اکنون درحال سپری کردن محکومیت خود می باشد. هنگامه شهیدی در آبان ماه سال ۸۹ به دلیل بیماری به مرخصی استعلاجی آمده است ولی پس از ۱۰ روز بار دیگر به زندان بازگشت درحالی که درمان وی ناتمام باقی ماند.

این دومین بهاری است که هنگامه شهیدی روز تولد خود را پشت میله های زندان سپری می کند. این روزنامه نگار پس از انتخابات سال ۸۸ خارج از کشور به تحصیل مشغول بود اما به کشور بازگشت و پس از انتخابات بازداشت شد. از دیگر روزنامه نگاران زنی که پس از انتخابات بازداشت شدند می توان به فرزانه روستایی و بدالسادات مفیدی نیز اشاره کرد.

هنگامه شهیدی که ازبرندگان یازدهمین دوره جشنواره مطبوعات کشور دسال ۸۳ است علاوه بر موضوعات داخلی از کشورهای عراق و افغانستان نیز گزارش هایی منتشر کرده است. وی همچنین در سال ۸۱ کتاب «جعبه سیاه خرم آباد» را با مقدمه ای از دکترسیدهاشم آغاجری توسط انتشارات نشرسرایی منتشر کرده است.

حکم دادگاه بدوی این روزنامه نگار در در اردیبهشت ماه سال گذشته توسط قاضی شعبه ۵۴ دادگاه تجدید نظر استان تهران تایید و وی به شش سال محکومیت قطعی محکوم شد. تبلیغ علیه نظام و اقدام علیه امنیت کشور و نیز توهین به رییس جمهوری از جمله اتهام های وی بوده است.


 


در این هفته بهای گوشت گوسفند و گوشت مرغ افزایش یافت.

به گزارش خبرگزاری مهر، بانک مرکزی متوسط قیمت خرده فروشی برخی از مواد خوراکی در تهران در هفته منتهی به ۲۳ اردیبهشت ماه جاری را اعلام کرد.

بانک مرکزی گزارش داد: در هفته منتهی به ۲۳ اردیبهشت ماه، در هفته مورد گزارش در گروه لبنیات بهای ماست پاستوریزه نسبت به هفته قبل اندکی افزایش ولی قیمت کره پاستوریزه کاهش جزئی داشت بهای سایر اقلام این گروه ثابت بود.

قیمت تخم مرغ افزایش یافته و شانه ای ۴۴۴۰۰ الی ۵۶۰۰۰ ریال فروش می رفت.

در گروه برنج، بهای داخلی وارداتی غیر تایلندی بدون تغییر بود. قیمت برنج داخله درجه یک و درجه دو افزایش داشت. در گروه حبوب بهای لپه نخود افزایش جزئی ولی قیمت لوبیا چیتی اندکی کاهش یافت. بهای سایر اقلام این گروه ثابت بود.

در هفته منتهی به ۲۳ اردیبهشت ماه، در میادین زیر نظر شهرداری تهران پرتقال درجه دو عرضه نمی گردید و لیمو شیرین عرضه کمی داشت ولی بقیه اقلام میوه و سبزی تازه را که تعدادی از آنها از نظر کیفی در سطح پایینی قرار داشتند به نرخ مصوب سازمان میادین میوه و تره بار می فروختند.

میوه فروشی های سطح شهر اقلام مرغوب میوه و سبزی تازه را عرضه می نمودند که در گروه میوه های تازه قیمت سیب قرمز تخم لبنان، پرتقال درجه یک و درجه دو و نارنگی افزایش ولی بهای سایر اقلام این گروه به ویژه گوجه سبز کاهش یافت. در گروه سبزی های تازه قیمت همه اقلام این گروه نسبت به هفته قبل کاهش داشت.

در این هفته بهای گوشت گوسفند و گوشت مرغ افزایش یافت. قیمت گوشت گاو و گوساله نیز به هفته قبل بدون تغییر بود. در هفته مورد بررسی بهای شکر اندکی کاهش ولی قیمت چای خارجی افزایش جزئی داشت. بهای قند و انواع روغن نباتی ثابت بود.


 


کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی پرونده‌ای را در دست بررسی دارد که در آن زمین‌های مرغوب دولتی، در وزارت جهاد کشاورزی به صورت کاملاً غیرقانونی به اشخاص حقیقی و حقوقی واگذار شده است.

غلامرضا اسداللهی نماینده مردم تربت جام و عضو کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با فارس، با اشاره به یکی از پرونده‌های مفتوحه در کمیسیون متبوعش، گفت: کمیسیون اصل ۹۰ بررسی واگذاری اراضی دولتی به اشخاص حقیقی و حقوقی در وزارت جهاد کشاورزی را در دستور کار بررسی دارد.

وی افزود: در روند واگذاری این زمین‌ها، برخی با استفاده از ارتباط، اقدام به دریافت زمین‌هایی برای اجرای طرح‌ها و پروژه‌هایی کرده‌اند که هرگز اجرایی نشده است؛ براساس اسناد موجود در کمیسیون این افراد حتی برای غصب اراضی دولتی حتی ظاهر قراردادها را هم رعایت نکرده‌اند.

عضو کمیسیون اصل ۹۰ مجلس تصریح کرد: بیشترین میزان اراضی واگذار شده در این پرونده مربوط به محدوده‌های شمال کشور و منطقه لواسانات استان تهران است البته در برخی مناطق دیگر کشور نیز از این نوع واگذاری‌ها وجود دارد.

اسداللهی ادامه داد: در بررسی‌های کمیسیون اصل ۹۰ مشخص شده است که در برخی موارد، این عده زمین‌هایی را برای اجرای طرح‌هایی اخذ کرده‌اند که به هیچ وجه “وجود خارجی ” نداشته‌اند.

به گفته وی ادامه بررسی و پیگیری این پرونده، از اولویت‌های جلسات آتی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس است.


 


میرحسین سال ۸۸: ما با یک پدیده واقعا شگفت آوری مواجه هستیم که می تواند در برابر مردم به دوربین نگاه کند و بگوید سفید، سیاه است  و هیچ چیز بدتر از این نیست که حکومت به مردم دروغ بگوید.


 
شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به kaleme-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به kaleme@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته