-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۰ دی ۲۶, دوشنبه

Latest News from 30Mail for 01/16/2012

این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.

 

1390/10/25

نزدیک به 250 نفر از فعالان ایرانی موسوم به مخالفان فعال با جنگ در بیانیه‌ای ترور مصطفی احمدی روشن معاون بازرگانی کارخانه غنی سازی اورانیوم نطنز را محکوم کردند.

در این این بیانیه که نسخه‌ای از آن در اختیار سی‌میل قرار گرفته آمده است: «ما به عنوان مخالفان فعال جنگ، ترور مصطفی احمدی روشن از مدیران تاسیسات هسته ای نطنز را که در ۲۱ دی ماه در تهران اتفاق افتاد، بمانند هر ترور دیگری، شدیدا محکوم می کنیم. چنین روش‌هایی در تقابل با سیاست‌های رسمی مذاکره و گفتگوست که می‌توانند به نتایج سودمندی بیانجامند و خطر جنگ را کاهش دهند.»

در ادامه این بیانیه آمده است: «ما معتقدیم جنگ اطلاعاتی با جمهوری اسلامی و اقدامات خرابکارانه که در صورت‌های مختلف از جمله ترور فرماندهان ارشد و کارشناسان و نابودی تاسیسات موشکی و هسته‌ای ایران جریان دارد، حلقه‌ای از زنجیره لطمه‌ها و ضایعه‌هایی است که جمهوری اسلامی با ماجراجویی هسته ای خود به منافع ملی و سرمایه های علمی مردم ایران تحمیل کرده است.»

امضا کنندگان این بیانیه در ادامه با ابراز نگرانی از «تهدیدات خارجی» تاکید کرده‌اند که «امنیت و رشد اقتصادی و علمی ایران و مناسب ترین راه غلبه برمخاطرات خارجی در گرو مدیریتی بر اساس منافع ملی ایران و تنش زدایی با همسایگان و جامعه جهانی و از همه مهمتر آشتی با مردم کشور و انتقال قدرت به آنان است.»

به گفته آنها «امنیت واقعی مردم وقتی تضمین می شود که سیاست و مدیریت کشور از انزواطلبی و سرکوب داخلی و تنش زایی خارج شود و به سمت کاستن از شمار دشمنان و افزودن بر شمار دوستان ومشارکت موثر و صلح آمیز در منطقه حرکت کند و همچنین فضای سیاسی داخل را باز نماید و به اقتصاد ایران نیز مجال نفس کشیدن و تماس با جهان بدهد.»

امضا کنندگان این بیانیه در پایان تاکید کرده‌اند: «ما ضمن محکوم کردن این ترور از سوی هر دولت و نیرویی که باشد، از فعالان جامعه مدنی و کنشگران سیاسی دموکراسی خواه می‌خواهیم تا ضمن تاکید بر حق مردم ایران در استفاده صلح آمیز از انرژی اتمی و مرزبندی با بحران سازی هسته ای حکومت، مخالفت خود را با اعمال خشونت و هر گونه ترور ابراز کنند.»

مازیار بهاری، احمد منتظری، ویدا مشایخی، پروین بختیار نژاد، منصور فرهنگ، بیژن حکمت، حسین باقر زاده، سعید پیوندی، علی افشاری، آلکس وطنخواه، آسیه امینی، ابراهیم نبوی، شهرنوش پارسی پور، زیبا میرحسینی، مهرداد درویش پور، محبوبه عباسقلی زاده، رضا علیجانی، آرش نراقی، حسن شریعتمداری، محمد رضا نیکفر و حسن یوسفی اشکوری از جمله امضا کنندگان این بیانیه هستند.

متن کامل این بیانیه را به همراه فهرست اسامی امضاکنندگان از اینجا بخوانید.


 
 

1390/10/25

سایت «مشرق‌نیوز» خبر داده که علی‌اکبر جوانفکر مدیرعامل خبرگزاری ایرنا و مشاور محمود احمدی‌نژاد به اتهام توهین به علی خامنه‌ای به یکسال حبس محکوم شده است.

بر اساس این گزارش، آقای جوانفکر علاوه بر یکسال حبس، به پنج سال محروميت از عضويت در احزاب، گروهها، انجمن ها و فعاليت هاي رسانه اي و مطبوعاتي محكوم شده است.

پیش از این نیز دادگاه کیفری استان تهران علی‌اکبر جوانفکر را به اتهام انتشار مطالب خلاف موازین اسلامی به تحمل یک سال حبس و سه سال محرومیت از هرگونه فعالیت مطبوعاتی محکوم کرده بود.

منبع: مشرق نیوز

 


 
 

1390/10/25

علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی می‌گوید تاخیر دولت محمود احمدی نژاد در ارائه لایحه بودجه سال ۱۳۹۱ یک تخلف است.

این اظهار نظر رئیس مجلس ایران پس اخطار قانون اساسی نادر قاضی پور، نماینده ارومیه نسبت به تاخیر دولت در ارائه بودجه سال آینده صورت گرفت.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با استناد به اصل ۵۲ قانون اساسی ایران گفت "قانون بودجه سال ۹۱ باید قبل از ۱۵ آذر تحویل مجلس می‌شد اما دولت هنوز این کار را انجام نداده است، آیا این کار رئیس جمهور قابل رسیدگی نیست؟"

رئیس مجلس در پاسخ به اخطار این نماینده گفت قبلا هم در این مورد تذکر داده شده و افزود "متاسفانه تخلف شده است" که این برای بررسی بودجه در مجلس مشکل به‌وجود می‌آورد.

بنابر آئین نامه داخلی مجلس، دولت موظف است لایحه بودجه را پیش از نیمه آذر هر سال به مجلس بفرستد.

در شش لایحه بودجه ای که آقای احمدی نژاد تا کنون به مجلس برده غیر یک بار که روز ۱۷ دی در سال ۱۳۷۸ با ۳۲ روز تاخیر لایحه بودجه را به مجلس فرستاد، در بقیه موارد همواره تاخیرهای طولانی داشته است.

منبع: بی‌بی‌سی


 
 

1390/10/25

وب‌سایت کلمه در گزارشی نوشته است که در هفته‌های اخیر وزن زهرا رهنورد «کاهش مشهود» داشته و در برخی دیدارهای اخیر خانواده‌ی وی با رهبران سبز، «لرزش دست و حالت رنجور خانم رهنورد خانواده را دچار بهت کرده است.»

بر اساس این گزارش،‌ در هفته های اخیر به دلایلی مبهم و نگران کننده مجددا کلیه ارتباطات بسیار محدود و کم شمار باز هم بطور کامل قطع شده و ماموران از هرگونه ملاقات یا ارتباط تلفنی یا رسیدن هر خبری جلوگیری می کنند.

این گزارش می‌افزاید: «برخلاف اطلاعات داده شده در برخی رسانه ها تابه حال دیداری با دختران به صورت جمعی، یا درخانه پدری صورت نگرفته و همین چند ملاقات پراکنده ی انگشت شمار علاوه براینکه که در مکانی خارج از محل نگهداری این دو شخصیت بوده است، هیچ یک نتوانسته موجب آسایش و آرامش خاطر نسبی فرزندان گردد. بلکه دیدن شرایط تلخ آنها و نیز نحوه برخورد ماموران  افزایش نگرانی فرزندان را به همراه داشته است.»

انجمن اسلامی جامعه پزشکی اوایل تابستان امسال از وضعیت سلامت رهبران جنبش سبز ابراز نگرانی کرده و خواستار معاینه میرحسین موسوی و مهدی کروبی توسط پزشکان مستقل شده بود، درخواستی که هیچگاه اجابت نشد.

همچنین سعید حجاریان چندی پیش در نامه ای نسبت به سلامت رهبران جنبش سبز به دولتمردان هشدار دادو به «شایعه تلخی» اشاره کرد که حتی «تصورش آزار دهنده است.»

منبع: کلمه


 
 

1390/10/25

در ادامه واکنش‌ها به  مقاله حسین علایی، نخستین فرمانده سابق سپاه در روزنامه اطلاعات،  شماری از طرفداران علی خامنه‌ای در برابر منزل این فرمانده دوران جنگ تجمع کرده و علیه وی شعار دادند. همچنین ۱۲ فرمانده سپاه نیز نامه‌ عتاب‌آلودی را علیه وی منتشر کردند.

حسین علایی، که به سردار علایی مشهور است، در روز نوزدهم دی ماه و در سالروز انتشار مقاله «احمد رشیدی مطلق» در روزنامه اطلاعات علیه آیت‌الله خمینی، که اعتراض‌های گسترده‌ای به همراه داشت، در همان روزنامه مقاله‌ای نوشت و این پرسش را مطرح کرد که چرا  شاه ایران به جای گوش دادن به اعتراض‌ها، ماموران خود را علیه مردم بسیج کرد و رهبران آنها را حبس و حصر کرد تا اینکه مجبور به فرار از کشور شد.

در حالی که رسانه‌ها و سایت‌های طرفدار آیت‌الله خامنه‌ای بعضا با  عبارت رکیکی به این فرمانده سپاه حمله‌ور شده‌اند، روز شنبه گروهی در مقابل منزل وی تجمع کرده و شعارهایی نظیر «سردار بی‌‌بصيرت، بصيرت بصيرت» و «علايی ننگت باد، شرمت باد» سر دادند.

از سوی دیگر ۱۲ تن از فرماندهان سپاه، با انتشار نامه‌ای  خطاب به حسین علایی،  وی را به باد انتقاد گرفتند.

جعفر اسدی، علی فضلی، محمد کوثری، اسماعیل قاآنی، مرتضی قربانی، حسین همدانی، علی زاهدی، مرتضی صفاری، محمد حجازی، غلامرضا جعفری، غلامرضا جلالی و  سید علی بنی لوح در این نامه حسین علایی را ملامت کرده‌اند که چرا «با تیر زهرآلود قلم خویش»  به آیت‌الله خامنه‌ای چنین «جفا» روا می‌دارد.

  این ۱۲فرمانده سپاه  ضمن یاد از  فرماندهانی چون برادران باکری، همت‌، خرازی و زین‌الدین‌ که در جنگ کشته شدند، خطاب به حسین علایی می‌نویسند: «برگردید و بازتاب مقاله و مواضع خود را در رسانه‌های جبهه کفر و استکبار، نفاق و صهیونیسم جهانی مورد بررسی قرار دهید. آیا نمی‌بینید که ادعاهای شما را و نیش قلمتان، نوش جان آنان شده و لبخند رضایت بر لبان آنها نشانده است؟»

از سوی دیگر، ژیلا بدیهیان،  همسر محمدابراهیم همت و فاطمه چهل امیرانی همسر حمید باکری در نامه‌ای دیگر خطاب به حسین علایی شخصیت وی تجلیل کرده و «فرصت‌طلبانی» را که به او تاخته‌اند،«بی‌خرد» خوانده‌اند.

منبع: رادیو فردا


 


شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به 30mail-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به 30mail@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته