-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۰ اردیبهشت ۲, جمعه

Latest Posts from Tehran Review for 04/22/2011

Email not displaying correctly? View it in your browser.
این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا گزینه دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.



Mahmoud Ahmadinejad came under criticism today from Iran’s prosecutor and judiciary spokesman. According to Mehr News Agency, Gholamhossein Mohseni Ejei told a gathering in Lorestan Province that the president’s recent moves regarding the minister of intelligence are "inexplicable."

On Sunday, Ahmadinejad accepted the resignation of Intelligence Minister Heydar Moslehi, only to be overruled two hours later by the supreme leader Ayatollah Khamenei.

Mohseni Ejei said that any activity around the intelligence ministry must be done carefully in order to protect this sensitive government organ.

Ejei added that the supreme leader wrote a letter to the president saying the removal of Heydar Moslehi as intelligence minister is not in the interest of the country at this juncture.

Appointment of ministers of intelligence, defence and foreign affairs must be approved by the Supreme Leader.

Despite the official statement about Heydar Moslehi staying on as intelligence minister, the Ahmadinejad's official website has not yet published that news.

Ahmadinejad’s silence in response to Ayatollah Khamenei’s letter has been criticized by members of parliament, and some have even hinted that a vote may be needed to decide the "competence" of the president.

source: Radio Zamaneh


 


The head of Iran’s Basij militia has described the latest mass protests against the Islamic Republic government as "a deep sedition" and warns that future seditions will be more difficult to recognize.

The Iranian establishment uses the word "sedition" when referring to the protests that erupted in 2009 following allegations of fraud in the presidential elections.

Commander Naghdi said: "In the sedition of 2009, we faced people who blatantly broke their fast on Qods Day, prayed with their shoes on and danced and partied during times of mourning; therefore, identifying them was not difficult. In the coming seditions, the situation will be more hazy, and recognizing the righteous from the evil will be much harder.”

He said the Islamic Republic may have to face a rising enemy in the "name of the Qoran and prayer as well as apparent love for justice." Overcoming such an enemy, he said, will mean practising piety and obeying the leadership.

Last March, Commander Naghdi was targeted by U.S. sanctions for his role in violating human rights in the post-election period. Eight Islamic Republic officials including Revolutionary Guards commanders and cabinet ministers are under U.S. sanctions for similar violations.

More recently the European Union froze the assets of 32 Iranian officials and banned them from travelling to EU countries because of their human rights violations.

Commander Naghdi’s statements come at a time when tensions have intensified between Mahmoud Ahmadinejad administration and conservative members of the parliament and the establishment.

source: Radio Zamaneh


 


محمدرضا نقدی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین، روز چهارشنبه هشدار داد که «در فتنه بعدی تشخیص حق از باطل بسیار دشوار خواهد بود و چه بسا منحرفان با علاقه ظاهری به عدالت و مهدویت و با نام صالحین رو در روی انقلاب بایستند.»

وی افزود که پیچیدگی فتنه‌های پیش رو «حتی با فتنه عمیق ۸۸ هم قابل قیاس نیست.»

به گزارش رادیو فردا، در ماه‌های اخیر گروه‌های اصولگرا بارها درباره «فتنه جدید» و «جریان انحراف» در میان اصولگرایان هشدار داده و نوک پیکان حملات خود را متوجه اطرافیان محمود احمدی‌نژاد، به ویژه اسفندیار رحیم مشایی، مسئول دفتر ریاست جمهوری، کرده‌اند.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین روز چهارشنبه در این باره اظهار داشت: «علی‌رغم عمقی که فتنه ۸۸ داشت و از همه ظرفیت‌های افراد به ظاهر موجه استفاده شد، در صحنه عمل ما با کسانی مواجه بودیم که آشکارا در روز قدس روزه‌خواری می‌کردند، با کفش نماز می‌خواندند و در ایام سوگواری به شادی و پایکوبی می‌پرداختند و شناخت ماهیت آن‌ها کار سختی نبود، اما در فتنه بعدی شرایط بسیار غبارآلود و تشخیص حق از باطل بسیار دشوارتر خواهد بود و ممکن است با عده‌ای مواجه شویم که با نام قرآن و نماز و علاقه ظاهری به عدالت و مهدویت، به مبارزه با ولایت برخیزند و چه بسا منحرفان با نام صالحین رو در روی انقلاب بایستند.»

محمدرضا نقدی افزود: «فتنه‌هایی که در آینده پیش روی ماست، پیچیده‌تر است و باید بدانیم آخرین فتنه آخرالزمان شبیه‌ترین آنها به حقیقت است و پیچیدگی آن حتی با فتنه عمیق ۸۸ هم قابل قیاس نیست.»

شخصیت‌ها و رسانه‌های اصولگرا در جمهوری اسلامی، اصطلاح «فتنه ۸۸» را برای اشاره به اعتراض‌های خیابانی پس از انتخابات دهم ریاست جمهوری به کار می‌برند.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین در ادامه با اظهار اینکه «جنس فتنه‌های بعدی با آنچه در فتنه ۸۸ دیدیم متفاوت خواهد بود» افزود: «پیچیدگی فتنه‌های آینده و شباهت بسیار زیاد آنها با جریان حق، قدرت بصیرت بسیار بیشتری می‌خواهد، لذا برای پیروزی بر فتنه‌های آخرالزمان باید بصیرت کسب کنیم.»

روز سه‌شنبه، حسین شریعتمداری، سردبیر کیهان و نماینده مستقیم رهبر جمهوری اسلامی در این روزنامه نیز اسفندیار رحیم مشایی را «همه‌کاره دولت» خوانده و متهم کرده است که با «باند منحرف و نفوذی» خود محمود احمدی‌نژاد را تحت نفوذ خود درآورده است.

آقای شریعتمداری در نوشته خود «باند نفوذی» آقای مشایی را متهم کرده است که افراد «کارآمد و متعهد» را از محمود احمدی‌نژاد دور کرده و جای آنها را با «بی‌خاصیت‌های گوش‌به‌فرمان» پر می‌کند.

چندی پیش محمدرضا باهنر، دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین، در همین راستا، با محکوم کردن کسانی که به گفته وی «به بهانه دفاع از ولایت با روحانیت و مرجعیت مشکل دارند» گفت: «فتنه آینده که در حال اوج‌گیری است فتنه‌ای است که می‌خواهد از درون اصولگرایی در آید و بگوید اصولگرا است اما حوزه‌های علمیه و شریعت را قبول ندارد.»

محمدرضا باهنر افزود: «این فتنه عظیم در حال شکل‌گیری است و بیان مکتب ایرانی و تفکر لیبرال در مسائل فرهنگی در همین راستا است.»

اشاره وی به سخنان اسفندیار رحیم مشایی است که گفته بود جمهوری اسلامی باید از این پس «مکتب ایران» را به دنیا معرفی کند و «اگر ایرانیان نبودند، اسلام در توهم ناشی از ناسیونالیسم عربی مدفون می‌شد».

«کاری نکنید دکتر، مُهر را از دهان بردارد»

با افزایش تنش میان گروهی از اصولگرایان از یک‌سو و دفتر ریاست‌جمهوری از سوی دیگر، سایت «دولتِ یار» از رسانه‌های حامی دولت که توسط نزدیکان رحیم مشایی منتشر می‌شود روز سه‌شنبه هشدارهایی نسبت به عملکرد گروه مخالف خود داد.

این پایگاه اینترنتی نوشت: «اگر موج تخریب دولت به همین شکل ادامه یابد و اعتراضات به اصطلاح رسانه‌ای به اغتشاشات خیابانی تبدیل شود و لات‌ها و شعبان بی‌مخ‌ها به سمت پاستور [که دفتر رئیس دولت در آن واقع است] حرکت کنند قطعاً گروه‌های معاند با ظاهر مشابه در آنها رخنه کرده و طولی نخواهد کشید کشور به عرصه زد و خوردهای خونین و بی‌قاعده تبدیل خواهد شد زیرا در آن صورت کسی طرف مقابلش را نخواهد شناخت.»

«دولت یار» در ادامه نوشت: «این یک اخطار نیست. به عنوان برادرانی که حالا در نظر شما از فتنه سبز هم خطرناک‌تر شده‌ایم به شما نصیحت می‌کنیم خود را به ورطه نابودی گروه‌های معاند قبلی نیندازید. کاری نکنید دکتر، مُهر را از دهان بردارد که اگر چنین شود با مردم خشمگینی طرف خواهید بود که فتنه شما را در نیمی از روز جمع خواهند کرد. اگر مردم عمق فساد و جنایات برخی‌ها را بدانند مطمئن باشید کاخ‌های شما را یکی بعد از دیگری فرو خواهند ریخت.»

تنش‌ها میان دو گروه یاد شده در روزهای اخیر در مسئله عزل و نصب وزیر اطلاعات نیز نمود یافته‌است.

این قضیه روز یک‌شنبه زمانی آغاز شد که رسانه‌های خبری ایران اعلام کردند حیدر مصلحی از سمت خود استعفا کرده و رئیس جمهور نیز با این کناره‌گیری موافقت کرده است.

دلیل این امر را برخی از وب‌سایت‌های نزدیک به مقامات جمهوری اسلامی اختلاف وزیر اطلاعات و رئیس دفتر محمود احمدی‌نژاد بر سر یکی از معاونان این وزارتخانه اعلام کردند.

ساعاتی پس از انتشار این خبر، رسانه‌های خبری ایران اعلام کردند که رهبر جمهوری اسلامی با این استعفاء مخالفت کرده و خواهان ادامه کار آقای مصلحی شده است.


 


وزیرخارجه امارات متحده عربی و مفتی اعظم مصر از جمهوری اسلامی ایران خواستند که از دخالت در مسائل داخلی کشورهای عربی منطقه بپرهیزد. دولت بحرین پیش از این ایران را به تحریک شیعیان این کشور متهم کرده است.

به گزارش دویچه‌وله، از زمان آغاز ناآرامی‌های بحرین، مناسبات جمهوری اسلامی ایران و کشورهای عربی حوزه خلیج فارس تیره‌تر از همیشه شده است. اکنون، شیخ عبدالله بن زاید آل‌نهیان وزیر خارجه امارات متحده عربی از تهران می‌خواهد که سیاست منطقه‌ای خود را مورد تجدید‌نظر قرار دهد.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، امروز (چهارشنبه ۳۱ فروردین، ۲۰ آوریل) وزیر خارجه امارات متحده عربی در یک کنفرانس خبری مشترک با کاترین آشتون مسئول روابط خارجی اتحادیه اروپا گفت: «ایران باید به وحدت و استقلال ملی کشورهای حوزه خلیج فارس احترام بگذارد و اجازه ندارد در مسائل داخلی این کشورها دخالت کند.»

کنفرانس خبری وزیر خارجه امارات متحده عربی و مسئول روابط خارجی اتحادیه اروپا در پی نشست مشترک وزرای خارجه کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس و اتحادیه اروپا در ابوظبی برپا شد. ریاست این کنفرانس را شیخ عبدالله بن زاید آل نهیان به عهده داشت.

خبرگزاری فرانسه در گزارش خود تاکید می‌کند که ایران پشتیبانی خود را از اکثریت شیعی بحرین پنهان نمی‌کند و به تصمیم عربستان سعودی و امارات متحده عربی برای اعزام نیرو به این کشور اعتراض دارد. به همین دلیل، حکومت‌های عربی خلیج فارس، تهران را متهم می‌کنند که قصد بی‌ثبات کردن منطقه را دارد.

همزمان با وزیرخارجه امارات متحده عربی، “احمد محمد الطیب” مفتی اعظم مصر و شیخ پرنفوذ الازهر نیز در یک کنفرانس خبری که در قاهره تشکیل شد، به ایران هشدار داد که از دخالت در امور داخلی کشورهای عربی بپرهیزد. الطیب بزرگترین مقام مذهبی اهل سنت است. وی گفت:«آنچه که در کشورهای عربی می‌گذرد موضوعی داخلی است و فقط به ملت‌های همین منطقه مربوط می‌شود.»

رسانه‌های دولتی ایران، اظهارات شیخ احمد محمد الطیب را خصمانه توصیف کردند.

به دنبال تیرگی مناسبات ایران و بحرین، تهران و منامه سفرای خود را احضار کردند. ایران تاکنون با ارسال سه نامه به مجامع بین‌المللی خواستار خروج نیروهای خارجی از خاک بحرین شده است. متقابلا بحرین اعلام کرده که دو ایرانی را به اتهام جاسوسی محاکمه خواهد کرد. پیش‌تر، کویت نیز دو ایرانی و یک شهروند خود را به اتهام عضویت در یک شبکه جاسوسی برای ایران به اعدام محکوم کرده بود.

در پی صدور این حکم، کویت همچنین سه دیپلمات ایرانی را از خاک خود اخراج کرد. جمهوری اسلامی نیز با عمل متقابل به این اقدام کویت پاسخ داد.

پیش از سقوط حسنی مبارک، آیت‌الله خامنه‌ای با ایراد خطبه عربی در مراسم نماز جمعه تهران، تحولات مصر و تونس را دنباله انقلاب اسلامی سال ۱۳۵۷ ایران خواند. این اظهارات حتی با اعتراض اخوان المسلمین مصر روبرو شد.


 
شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به tehranreview-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به tehranreview@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته