-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۰ آذر ۲۷, یکشنبه

Latest News from 30Mail for 12/18/2011

این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.

 

1390/9/26

مدیرکل مبارزه با شرکت‌های هرمی وزارت اطلاعات ایران می‌گوید که یکی از سرشاخه‌های اصلی شرکت کوئست به نام حسین غفوریان دستگیر و در دادگاه به نوزده سال حبس و استرداد ۳ میلیون و ۷۴۵ هزار دلار محکوم شده است.

علی تقوی، که روز شنبه ۲۶ آذر در یک نشست خبری شرکت کرده بود، افزود: «در طی سه سال مبارزه دستگاه اطلاعاتی کشور با شرکت‌های هرمی ۲۰ شرکت هرمی به صورت کامل متلاشی و هزار دفتر متعلق به این شرکت‌ها تعطیل شده و اینگونه شرکت‌ها دیگر در شهرهای بزرگ به لحاظ امنیتی و اقبال مردم، شانسی برای فعالیت ندارند.»

براساس قانونی که در سال ۱۳۸۴ در ایران تصویب شده، فعالیت شرکت‌ها و موسسات دارای ساختار هرمی یا شبکه‌ای مانند گلد کوئیست در این کشور ممنوع است.

بر اساس این قانون، کسانی که دست به چنین فعالیت‌هایی بزنند، علاوه بر رد مال، به حبس از شش ماه تا سه سال و جزای نقدی به دو برابر اموالی که از طریق مذکور به دست آورده‌اند، محکوم می‌شوند.

آقای تقوی همچنین گفته است که «سال آینده، سال محاکمه گردانندگان شرکت‌های هرمی» خواهد بود.

شرکت‌های هرمی از طریق تبلیغ و فروش یک کالا توسط خریدار به خریداران بعدی گسترش می‌یابند و در سال‌های اخیر» سوء استفاده‌های مالی «این شرکت‌ها به تشکیل پرونده‌های قضایی بسیاری در ایران انجامیده است. 

منبع: بی‌بی‌سی

مرتبط:

دانشجویان فعال در شبکه‌های هرمی اخراج می‌شوند

بیش از ۳۰۰ دفتر شرکت هرمی «کوئست» در تهران پلمب شد

«دستگیری هزار نفر در تهران در ارتباط با فعالیت هرمی»
 


 
 

وزیر خارجه:
1390/9/26

علی‌اکبر صالحی، وزیر خارجه ایران، می‌گوید که تنها شورای امنیت ملی ایران می‌تواند درباره «معامله یا مصالحه» بر سر پهپاد آمریکایی تصمیم بگیرد.

علی‌اکبر صالحی، که با خبرگزاری دولتی ایران، ایرنا، گفت‌وگو می‌کرد، افزود که اکنون ایران «صاحب اختیار» این هواپیمای جاسوسی بدون سرنشین است. 

حدود سه هفته پیش رسانه‌های ایرانی از سرنگونی یک هواپیمای جاسوسی بدون سرنشین آمریکا با اندکی خسارت در مرزهای شرقی ایران خبر داده بودند که مقام‌های آمریکایی نیز این خبر را تایید کرند.

پس از آن باراک اوباما، رویس‌جمهوری آمریکا، به صورت رسمی خواستار بازگردانی این پهپاد شده بود اما ایران این درخواست را رد کرد.

آقای صالحی همچنین اضافه کرده است که دولت آمریکا از طریق سفیر سوئیس نیز برای بازپس‌گیری این پهپاد اقدام کرده بود که با پاسخ منفی ایران روبرو شد.

به گفته آقای صالحی، اقدام (جاسوسی) آمریکایی‌ها، «اقدامی خصمانه» بوده است و ایران نیز این حق را برای خود قائل است «هر اقدامی که جامعه بین المللی در چارچوب مقررات جاری و کنوانسیون‌های موجود برای کشور مورد تجاوز اجازه می‌دهد، انجام دهد».

وزیر خارجه ایران افزود که ایران در این زمینه اعتراض‌هایی را به دبیرکل سازمان ملل، دبیرکل سازمان همکاری اسلامی و دبیرکل جنبش عدم تعهد ارسال کرده و وزرات خارجه این کشور نیز در حال بررسی «ابعاد حقوقی این تجاوز» است. 

آقای صالحی همچنین گفته است که ایران بدون کمک کشوری دیگر این پهپاد را سرنگون کرده است چرا که «وقتی چنین پهپادی وارد کشور می‌شود، فرصتی نیست که از کسی کمک بخواهید».

منبع: ایرنا

مرتبط:

آمریکا استفاده از هواپیماهای بی‌سرنشین در ایران را ادامه می‌دهد

نماینده مجلس از سرنگونی هواپیمای جاسوسی آمریکا بر فراز قم خبر داد


 


 
 

1390/9/26

وزارت اطلاعات ایران روز شنبه با انتشار بیانیه‌ای از دستگیری یک «جاسوس ایرانی‌تبار سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا» خبر داد.

در این بیانیه آمده است که شخص دستگیرشده، از «تحلیگران اطلاعاتی» سازمان سیا، سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا، است و سابقه فعالیت در واحدهای اطلاعاتی ارتش آمریکا و حضور در پایگاه‌های نظامی آمریکا در افغانستان و عراق را دارد.

در این بیانیه همچنین اشاره شده است که فرد متهم به جاسوسی از زمانی که برای انجام ماموریتش وارد افغانستان شد، توسط ماموران اطلاعاتی ایران زیر نظر بود و پس از ورود به ایران تحت تعقیب قرار گرفت و همزمان با آغاز «ماموریت جاسوسی» در ایران بازداشت شد.

رابطه میان دو کشور ایران و آمریکا طی هفته‌های گذشته و پس از اعلام خبر دستگیری پرویز ارباب سیار، فرد متهم به ترور سفیر عربستان در آمریکا، متشنج شد.

این وضعیت در این روز‌ها به دنبال شمار دیگری از متهمان جاسوسی برای آمریکا در ایران و نیز سرنگونی هواپیمای تجسسی در ایران به مجادله‌ای لفظی میان مقامات دو کشور بدل شده است.

وزارت اطلاعات ایران، اطلاعات بیشتری از زمان و محل بازداشت این فرد متهم به جاسوسی منتشر نکرده است.

سه روز پیش از این، عباس جعفری دولت‌آبادی دادستان تهران از صدور کیفرخواست و قرار مجرمیت برای ۱۵ نفر به اتهام «جاسوسی» برای آمریکا و اسرائیل خبر داده بود.

مقام‌های آمریکایی هم به طور تلویحی دستگیری شماری جاسوس این کشور در ایران را تایید کرده‌ بودند. 

منابع: بی‌بی‌سی و رادیو فردا

مرتبط:

وزیر اطلاعات: جاسوس‌های دستگير شده در بدنه مديريتی کشور فعال بودند

«بازداشت زن آمریکایی مجهز به تجهیزات جاسوسی» در یک روستای مرزی ایران


 
 

1390/9/26

یک دادگاه استیناف در آمریکا، در دعوای حقوقی دولت ایران با یک شرکت آمریکایی، به نفع ایران رای داد. 

دعوای حقوقی بین دولت ایران و شرکت سیستم‌های دفاعی و ترابری کیوبیک بر سر قراردادی بود که این شرکت پیش از انقلاب با دولت ایران منعقد کرده بود.
دادگاه استیناف در شهر پاسادنای کالبفرنیا در آمریکا شرکت کیوبیک را به پرداخت دو میلیون و هشتصد هزار دلار ملزم کرد.

طبق قرارداد سال ۱۹۷۷ کیوبیک متعهد شده بود که یک سیستم عملیات هوایی را برای ایران طراحی و قطعات و تجهیزات لازم برای راه اندازی آن را تامین کند اما با وقوع انقلاب ایران، اجرای قرارداد به تعلیق در آمد.

دولت ایران در پی توقف اجرای قرارداد، خواستار دریافت مبالغ پرداختی شد اما کیوبیک از تادیه این مبالغ خودداری می‌ورزید.

در سال ۱۹۹۱ دولت ایران موضوع اختلاف با شرکت کیوبیک را به بخش داوری اتاق بازرگانی بین المللی ارجاع کرد و این مرجع به نفع ایران رای داد.

براساس این رای، قرار شد شرکت کیوبیک مبلغ دو میلیون و هشتصد هزار دلار را همراه با هزینه پیگیری دعوا و بهره بانکی این مبلغ به ایران پرداخت کند اما شرکت آمریکایی از اجرای این رای نیز سر باز زد.

به گفته شرکت کیوبیک، حتی اگر ایران قانونا مستحق دریافت مبلغ مورد ادعا هم باشد، این شرکت بنا به دستور کار‌تر که روابط مالی و تجاری بین شهروندان ایالات متحده و ایران را ممنوع اعلام کرده بود، امکان و اجازه پرداخت آن را نخواهد داشت.

با این حال رای اخیر دادگاه استیناف به نفع جمهوری اسلامی می‌گوید با وجود تحریم‌های ایالات متحده علیه ایران، مطالبات مورد ادعای دولت این کشور علیه شرکت آمریکایی قابل پرداخت است. 

دولت آمریکا نیز در بیانیه‌ای در دادگاه گفته که با وجود اینکه روابط ایران با آمریکا محدود شده است، اما «تحریم‌های کنونی مانع از آن نمی‌شود که دادگاه رای داوری بین المللی را قابل اجرا نداند.»

اشغال سفارت آمریکا در ایران در آبان ماه ۱۳۵۸ به قطع روابط سیاسی آمریکا با جمهوری اسلامی منجر شد و دولت آمریکا چند میلیارد دارایی‌های ایران در آمریکا شامل سپرده‌های بانکی را مسدود کرد.

اختلاف بین دولت ایران و شرکت کیوبیک یکی از پرونده‌های مربوط به اختلافات مالی ایران و آمریکاست که از سی سال پیش به این سو در مراجع قضایی در جریان بوده است. 

منبع: بی‌بی‌سی


 


شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به 30mail-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به 30mail@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته