معاون حقوقی و پارلمانی وزیر کشور دولت اصلاحات درباره برخي اظهارات اصولگرایان درخصوص حضور اصلاح طلبان در انتخابات آینده مجلس گفت: رقیب اصولگرایان نه امکان دسترسی به رسانههای تصویری را دارد نه امکان استفاده از رسانههای مکتوب را. اینها که از حضور اصلاح طلبان و برابری فضا حرف میزنند گویا متوجه نیستند که فضای سیاسی کشور یک فضای شیشهای است و جامعه نظاره گر رفتارها است.
سید محمود میرلوحی در گفتوگو با ایلنا افزود: اصولگرایان از رانتهای مختلفی مانند تبلیغات و امکانات تبلیغاتی برخوردارند از سوی دیگر تعداد رقبا و فضای حضور رقبا نیز محدود است. بنابراين نباید در فضایی که رقیب زبانش بسته است این همه بلبل زبانی کرد.
وی با اشاره به اینکه اصلاح طلبان دارای بلوغ و رشد کافی هستند، گفت: اصلاح طلبان روش تصمیم گیریشان بر اساس خرد جمعی است و هیچ وقت شیوههای فرماندهی ندارند در حال حاضر نیز اصلاح طلبان سخنگوی مشخصی ندارند البته شخصیتهای مشخصی به عنوان چهرههای اصلاح طلب شناخته میشوند.
وی درباره نگرانی اصولگرایان از عدم حضور اصلاح طلبان گفت: این نگرانی به این خاطر است که عدم حضور اصلاحطلبان موجب تقسیم شدن اصولگرایان خواهد شد زیرا اصولگرایان فکر میکردند که باحضور اصلاح طلبان متحد میشوند اما در حال حاضر که اصلاح طلبان را از صحنه خارج کردند خودشان به چند طیف تبدیل شده و رقابت درون گروهی بین آنها بیشتر شده است.
میرلوحی خاطر نشان کرد: میتوان سه دیدگاه مشخص برای اصولگرایان در نظر گرفت گروه اول افراطیون هستند که آنقدر مرگ بر این و نفرین بر آن گفتند که حالا نیز همدیگر را نفرین میکنند و مرگ بر هم میگویند.
وی در ادامه در تشریح گروه دوم اصولگرایان گفت: گروه دیگر عقلای راست و سنتیهای راست هستند که اوضاع را میبینند و میدانند که تقسیم کردن جامعه و شکافهای عمیق بین بخشهای مختلف کشور که نیاز به همدلی وحدت و نیاز به بسیج نیروها در مقابل مشکلات بین المللی دارد درست نیست به همین دلیل عقلای راست مرتب از اصلاح طلبان برای حضور در انتخابات آینده دعوت میکنند.
این فعال سیاسی گفت: گروه سوم این وسط گیر کردهاند هم ميفهمند که عقلای اصولگرا درست میگویند هم اینکه از پول و قدرت اصولگرایان افراطی ترسیدهاند لذا مرتب بین این دو گروه در رفتوآمد هستند و تعادل ندارند.
میرلوحی معتقد است:نظرات این سه گروه در جامعه مطرح میشود و در غیبت اصلاح طلبان و محدودیتهای این طیف٬ به جای اصلاح طلبان تصمیم میگیرند و سخن میگویند.
وی بیان داست: اصلاح طلبان دیدگاهشان با اصولگرایان متفاوت است خصوصا در بخش حقوق اساسی مردم ٬ آزادی مدنی و ازادی مطبوعات و اینها مسائل مشخصی است. اصلاح طلبان شعارهایی چون ایران برای ایرانیان را میدهند و این در حالی است که اصولگرایان حتی با پیروان امام و خط امام هم به این دلیل که مثل آنها فکر نمیکنند مخالف هستند.
وی با اشاره به اينکه اصولگرایان باور دارند که عدم حضور اصلاح طلبها در انتخابات مانع شور انتخاباتی میشود، گفت: وقتی تنها طیف اصولگرا در انتخابات باشد مردم سوال میپرسند که با پول ملت چه کردید؟ پول نفت چه شد؟ و بسیاری از وعدههای دیگر که محقق نشده به چه دلیلی است؟ به همین دلیل اصولگرایان میخواهند که اصلاح طلبها در انتخابات حضور داشته باشند تا اولاً به بهانه این حضور به وحدت برسند و ثانیاً با بهانه گیریها فضا را به نفع خود تغییر دهند.
معاون حقوقی و پارلمانی وزیر کشور دولت اصلاحات خاطر نشان کرد: اصولگرایان افراطی نه افکار داخل را رصد میکنند نه فضای خارج را و تنها به پیرامون خود که عدهای متملق و چاپلوس هستند توجه دارند و حتی در بین خودشان برخی را با نام خواص مردود و ساکتین فتنه میخوانند و اصولگرایان سنتی را نیز قبول ندارند.
وی افزود: این گروه با اعلام اینکه ۴۰ میلیون ایرانی طرفدار ما هستند در شرایطی قرار گرفتهاند که باید حضور این میزان طرفدار را ثابت کنند. لذا با نگاه کارشناسی متوجه این نکته هستند که بدون ایجاد فضای رقابتی نمیتوانند این میزان افراد را در صحنه حاضر کرد.
میرلوحی گفت: شور انتخاباتی با فعال کردن و حساس کردن اقشار مختلف مردم در سطح ملی ایجاد میشود لذا عقلای اصولگرا میدانند که برای حضور حداکثری باید اصلاح طلبان نیز حضور داشته باشند اما تنها گفتن این مسائل کافی نیست.
وی تاکید کرد: حداقلها برای حضور و اظهار نظر اصلاح طلبها وجود ندارد لذا وقتی این طیف اظهار نظر نمیکنند اصولگرایان تلاش میکنند خلاء حضور اصلاح طلبها را پر کنند.
میرلوحی با بیان اینکه در ابتدا اصولگرایان باید به این سوال پاسخ بدهند که چرا به جای اینکه اصلاح طلبان به عنوان یک طیف بزرگ در کشور برای خود تصمیم بگیرد اصولگرایان برای آنها تصمیم میگیرند و برای آمدن یا نیامدن آنها تکلیف تعیین میکنند گفت: اصلاح طلبها صلاح کار خود را میدانند.
وی تاکید کرد: به طور معمول در فضای نزدیک به انتخابات مسئولین بنا را بر وحدت کشور و ایجاد شور انتخاباتی میگذارند نه اینکه برای حضور احزاب و گروهها نظر شخصی بدهند.
میرلوحی با تاکید بر اینکه مشکل ما این است که این آقایان به جای دفاع از آزادی ٬ عدالت ٬ رقابت ٬ شور و مشارکت در انتخابات خط و نشان برای هم و برای طیفهای مختلف میكشند،گفت: آقايان حتي دیگر حاضر نیستند که در پرده سخن بگویند و به راحتی اسم افراد و گروهها را میآورند و حتی از این سخن میگویند که ما اجازه حضور اصلاح طلبها را نمیدهیم.
وی خاطر نشان کرد: در دوران اصلاحات همه امکانات اطلاع رسانی دست اصولگرایان بود در آن زمان هم نتوانستند تلاشها و تحولات اقتصادی و پیشرفتهای کشور را در دوران اصلاحات انکار کنند در یک مقایسه گذرا متوجه میشویم که در حال حاضر نیز همه امکانات اطلاع رسانی دست اصولگرایان است اما نمیتوانند از کارهای خود دفاع کنند زیرا نقطه ضعف و مشکلات زیادی دارند.
این فعال سیاسی بیان داشت: با توجه به اینکه اصولگرایان در راس قدرت هستند خلافهایی را در بدنه دولت و با رانتهای دولتی شکل دادهاند که قابل انکار نیست. باید منتظر بود و دید که بعد از خروج این آقایان از دولت دیگر چه خلافهایی از اینها بر ملا خواهد شد.
وی تصریح کرد: این افراد کسانی هستند که چراغ به دست داشتند و به دنبال مشکلات و خلافهای اصلاحطلبها بوده و هستند در حالی که عیوب و اختلاسهای خود را نمیبینند.
میرلوحی تاکید کرد: اصلاح طلبان در شرایطی کنونی مورد پذیرش مردم هستند و نمیتوان این جریان را از بدنه جامعه حذف کرد.
وی در پایان در خصوص اينكه بهتر نيست اصلاحطلبان در انتخابات شركت كنند، متذکر شد: در حال حاضر فضای مناسبی برای حضور اصلاح طلبها وجود ندارد و اگر حداقلهای اصلاح طلبان تامین نشود فضا برای حضورشان مناسب نیست. آقای خاتمی را همه میشناسند و میدانند که ایشان فردی معتدل است و همیشه حساب شده سخن میگوید وقتی ایشان فضا را مناسب نمیبیند یعنی فضا مناسب نیست.
ایلنا: دبیر کل حزب مردم سالاری گفت:اعضای جبهه پایداری در مجلس، میگویند ما اصلا آن ها(برخی از اعضای 8+7) را اصولگرا نمیدانیم؛ آنها هم میگویند 11روز دورکاری آقای احمدی نژاد هم جاده خاکی بوده او رفته و بعد دوباره به جاده اصلی برگشته است. بعد می گویند مشایی را هم با دو سوت برمیداریم؛ ما هم می گوییم 7سال است عالم و آدم نتوانستند او را بردارند، شما چطور دو سوته او را بر میدارید؟
به گزارش خبرنگار ایلنا در قم، مصطفی کواکبیان شامگاه شنبه در مناظرهای با حجت الاسلام مجتبی ذالنور جانشین سابق نمایندگی ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در سالن امام خمینی(ره) دانشگاه پردیس قم، در پاسخ به این سؤال مجری برنامه که نظر شما در خصوص این ایده برخی از اصولگرایان که معتقدند اختلافات فعلی در اردوگاه اصولگرایان کار اصلاح طلبان است، چیست؟ اظهار داشت: تصور نمیکنم اختلافات فعلی اصولگرایان یک جنگ زرگری باشد، زیرا عدهای می گویند این جنگ، جنگ زرگری است و این ها نهایتا با هم یکی هستند؛ یعنی در سراسر کشور بالای 150کاندیدای مشترک دارند. مثلا میگویند 8+7، فقط 30درصد افرادش با جبهه پایداری تفاوت دارد و جبهه پایداری هم 10درصد با جریان انحرافی یا دولتیها اختلاف دارند و نهایت امر این است که8+7 با دولتیها حدود 40درصد اختلاف دارند که این مقدار اختلاف هم طبیعی است و در نهایت 150 اسم مشترک دارند.
وی افزود: اما بنده به نوبه خود فکر میکنم اختلافات اصولگرایان در مقطع فعلی خیلی جدی است؛ اگر چه ممکن است در بعضی جاها اسامی مشترک داشته باشند.
نماینده مردم سمنان در مجلس گفت: هر چه آیت الله مهدوی کنی به دوستان اصولگرای خود در جبهه پایداری میگوید شما را به خدا بیایید وحدت کنیم، پایداری ها می گویند ما نمیرویم. پس بنابراین، ما اصلاح طلبان چه کار به دعوای اصولگرایان داریم؟
وی خاطرنشان کرد: البته به نظر من آیت الله مهدوی کنی با توجه به جایگاه فعلی خود باید فراجناحی باشد و شاید درست نباشد که یک چنین شخصی بیاید و برای جریان اصولگرایی کار کند. به نظرم بهتر بود ایشان حالت فراجناحی داشت. اما با این حال باز هم میبینیم که خود اعضای جبهه پایداری حرف ایشان را گوش نمی دهند. پس اختلافات اصولگرایان به ما چه مربوط است که بگویند اصلاح طلبان باعث اختلاف اصولگرایان هستند؟
*اعضای جبهه پایداری میگویند با دو سوت مشایی را بر میداریم
کواکبیان یادآور شد: از دوستان جبهه پایداری در مجلس، در مورد همین قضایا پرسیدم، می گویند ما اصلا آن ها(برخی از اعضای 8+7) را اصولگرا نمیدانیم؛ آن ها هم میگویند 11روز دورکاری آقای احمدی نژاد هم جاده خاکی بوده او رفته و بعد دوباره به جاده اصلی برگشته است. بعد میگویند مشایی را هم با دو سوت برمیداریم؛ ما هم می گوییم 7سال است عالم و آدم نتوانستند او را بردارند، شما چطور دو سوته او را بر می دارید؟
وی گفت: ما هم دلمان می خواهد که اصولگراها به اتحاد برسند تا ما بدانیم حریفمان در انتخابات کیست.
بعد از سخنان کواکبیان، ذالنور هم در مقام پاسخگویی برآمد و به ابراز نظرات خود پرداخت.
بعد از سخنان ذالنور، کواکبیان با اشاره به این بخش از سخنان ذالنور که گفت اصلاح طلبان بهتر است در مقطع فعلی فکری به حال خود کنند، چون قبری هم از آنها باقی نمانده تا ما بر سر آن فاتحهای بخوانیم، گفت: شما می توانید بروید هر جا فاتحه بخوانید، اما بدانید استقبال مردم به اصلاح طلبان در همین انتخابات پیش رو، از اصولگرایان حامی دولت بیشتر است.
وی افزود: آقای ذالنور! قطعا اصولگرایی مثل علی مطهری از شما بیشتر رأی میآورد. مگر میشود جلوی آفتاب را گِل گرفت؟
*جریان خط امام(ره) نخواهد مرد
کواکبیان با تأکید بر این که هر وقت هر جریان سیاسی بخواهد یک دست شود، از درون متلاشی خواهد شد، گفت: مگر قرار است در رقابت سیاسی مجلس نهم که همه باید به مشارکت سیاسی بیاندیشیم، به حذف یکدیگر فکر کنیم؟ از این بابت من برای آقای ذالنور که می گویند قبری هم از اصلاحات باقی نمانده تا بر روی آن فاتحهای بخوانیم، متأسفم.
وی خاطرنشان کرد: اصلاً آن ور آبیها دوست دارند حاکمیت ما یک دست باشد، اما متأسفانه عدهای از اصولگرایان آن ور آبیها را با اصلاحات یکی می دانند و فقط برای این که جای پای خود را محکم کنند و بخدا اشتباه می کنند. یعنی همانگونه که آن ور آبی ها اشتباه می کنند، این دسته از اصولگرایان هم که این گونه فکر می کنند اشتباه می کنند.
دبیر کل حزب مردم سالاری گفت: جریان خط امام(ره) نخواهد مرد و از این جهت اگر آقای ذالنور میخواهد فاتحه بخواند، برود جایی که لازم است فاتحه بخواند.
وی در ادامه سخنان خود با تأکید بر این که به مشارکت حداکثری مردم در انتخابات میاندیشیم، گفت: ما از ابتدا هم با تحریم انتخابات مخالف بودیم و گفتیم که اگر 150نامزد در سراسر کشور داشته باشیم، لیست سراسری میدهیم و البته درصد احتمال پیروزی مان را هم، صد در صد میدانیم.
کواکبیان گفت: آن 14میلیونی که به آقای احمدی نژاد رأی ندادند باعث شدند رأی 40میلیونی شکل بگیرد و البته شاید عدهای از آنها در این انتخابات شرکت نکنند، اما اکثریت آن ها اگر نامزدهای مورد نظر خود را ببینند شرکت میکنند. از این جهت فقط باید به مشارکت حداکثری در انتخابات بیاندیشیم.
وی با اشاره به بخش دیگری از سخنان ذالنور مبنی بر این که اصلاح طلبان سردرگم هستند، گفت: این اصلاح طلبان نیستند که سردرگم هستند، بلکه این اصولگرایان هستند که سردرگم اند، چرا که روزی، وقتی احمدی نژاد وارد مجلس شد، برخی از اصولگرایان از سر و کول هم بالا می رفتند تا از او تبرکی بگیرند، اما روزی هم بود که اصلا کسی به استقبال او نرفت.
نماینده مردم سمنان در مجلس شورای اسلامی، افزود: این ها روی شان نمیشود بگویند احمدی نژاد، میگویند جریان انحرافی؛ بعد تازه میگویند ما با جریان انحرافی ائتلاف میکنیم؛ آخه این به ما میچسبد؟
*آقای ذالنور، راههای "شیمی درمانی" را بگوید
بعد از سخنان ذالنور در بخش دوم، کواکبیان با اشاره به سخنان ذالنور مبنی بر این که جریان انحرافی یک تومور و غده چند گرمی در کنار نخاع و مغز بدنه دولت است و جراحی آن کار سادهای نیست و باید شیمی درمانی کرد، گفت: از آقای ذالنور میخواهیم راههای شیمی درمانی جریان انحرافی را هم بگوید؛ چون مثل این که ایشان چند واحدی پزشکی گذراندهاند.
*احمدی نژاد نامه رهبری را نادیده گرفت
کواکبیان با اشاره به این بخش از سخنان ذالنور مبنی بر این که دولت احمدی نژاد هدف و مسیر انقلاب را با وجود انحراف، گم نکرد، گفت: قهر 11 روزه آقای احمدی نژاد، برخی را به این فکر فرو برد که اصلا از اول آقای احمدی نژاد این گونه بوده است؛ زیرا مقام معظم رهبری در قضیه وزیر اطلاعات نامه خصوصی به آقای احمدی نژاد میدهند که من میخواهم آقای مصلحی در مقام وزیر اطلاعات باقی بماند و کنار رفتن ایشان نه به مصلحت شما و نه به مصلحت نظام است. این نامه نادیده گرفته میشود؛ بعد مقام معظم رهبری نامه رسمی به آقای مصلحی میدهند که شما به کارتان ادامه دهید؛ بعد دوباره در جلسه خصوصی به آقای احمدی نژاد میگویند که من کنار رفتن آقای مصلحی را به مصلحت نمیدانم. با همه این توضیحات بعد از قهر 11 روزه، آقای احمدینژاد در جلسه هیئت دولت به آقای مصلحی میگوید برو بیرون. از آقای ذالنور میپرسم که این کجا با راه انقلاب میخواند؟
وی افزود: در دولت آقای هاشمی و آقای خاتمی، هیچ وقت به این وضوح، جبهه گیری در قابل رهبری معظم انقلاب نداشتیم.
کواکبیان گفت: ما که یادمان نرفته نامه مقام معظم رهبری در خصوص معاون اولی آقای مشایی، یک هفته در کشوی میز آقای رئیس جمهور بیجواب ماند.
*احمدی نژاد فکر میکرد مردم در 11 روز قهر او به خیابان میریزند
وی خاطرنشان کرد: آقای احمدی نژاد فکر میکرد همه مردم با او هستند و اگر 11 روز در خانه بنشیند، همه مردم به خیابانها میریزند.
دبیر کل حزب مردم سالاری گفت: آقای ذالنور! در حرف همه تابع رهبری هستند، اما در عمل چقدر این تابعیت وجود دارد؟
وی در ادامه با بیان این که یک عده از کلمه فتنه، نان میخورند، گفت: من از ابتدا هم گفتیم که معتقدم هر کس که خط امامی است، باید معتقد به ولایت فقیه باشد و کسی که خط امامی است نمیتواند مقابل رهبری موضع بگیرد. اصلا خود من اولین کسی بودم که در مجلس قبل از همه اصولگرایان کلمه فصل الخطاب بودن سخنان رهبری را به کار بردم.
بعد از سخنان ذالنور در بخش سوم، کواکبیان، با اشاره به سخن ذالنور مبنی بر این که برخی از سران اصلاحات گفتهاند انتخابات را تحریم میکنیم، گفت: فلان آقا نظر خودش را گفته است.
وی افزود: آقای ذالنور! شما میگویید اگر فلان آقا را از اصلاحات بگیری، چیزی از اصلاحات باقی نمیماند در حالی که اصلاحات بیش از 50 حزب هستند.
کواکبیان خاطرنشان کرد: ما به دنبال نهادینه کردن احزاب در کشور هستیم و وقتی هم که مقام معظم رهبری بحث نظام پارلمانی را مطرح کردند لازمهاش وجود احزاب قوی در کشور است.
*این که در انتخابات میآییم، بزرگترین موضع ماست
وی با اشاره به آن بخش از سخنان ذالنور مبنی بر این که آقای کواکبیان!موضع خود را مشخص کن، گفت: روزنامه مردم سالاری که هر روز منتشر میشود، موضع ماست؛ اصلا همین قدر که ما می گوییم در انتخابات میآییم، بزرگترین موضع ماست.
بعد از سخنان ذالنور در بخش چهارم کواکبیان با اشاره به سخنان وی مبنی بر این که بسیاری از احزاب اصلاح طلب را مردم نمیشناسند، گفت: این که شما احزاب اصلاح طلب را نمیشناسید مشکل ما نیست؛ برای مثال خانه کارگر در همه شهرها دفتر دارد و روزنامهاش هر روز منتشر میشود.
*وقتی وزارت کشور اجازه فعالیت به حزب مشارکت نمیدهد، چه توقعی دارید که لیست بدهند
وی افزود: آقای ذالنور! این که شما بگویید اصلاح طلبان فقط حزب مشارکت هستند و چون فاتحه آنها خوانده شده، فاتحه اصلاحات خوانده شده، اشتباه است. مضاف بر این که وزارت کشور اجازه فعالیت به احزابی مثل مشارکت را نمیدهد؛ پس چه توقعی از آنها دارید که لیست انتخاباتی بدهند؟
کواکبیان گفت: حالا شورای هماهنگی جبهه اصلاحات هم گفته ما به عنوان شورای هماهنگی جبهه اصلاحات لیست انتخاباتی نمیدهیم، اما چه اشکالی دارد که برخی از احزاب لیست بدهند؟ برخی از شخصیت های اصلاح طلب هم گفتهاند اصلاح طلبان لیست نمیدهند.
بعد از مناظره کواکبیان و ذالنور نوبت به پرسش و پاسخ دانشجویان رسید.
*حتما فتنه ای در کار بوده است
کواکبیان در پاسخ به سؤال یکی از دانشجویان بسیجی مبنی بر این که حوادث بعد از انتخابات را اعتراض می دانید یا فتنه؟ گفت: وقتی رهبری لفظ فتنه را به کار بردند حتما فتنهای در کار بوده است.
*اگر رد صلاحیتم کنند اعتراض نمیکنم
وی در ادامه در پاسخ به سؤال دانشجوی بسیجی دیگری مبنی بر این که چه تضمینی وجود دارد که اگر حزب مردم سالاری در انتخابات شکست بخورد، شما نتیجه آن را بپذیرید؟ و نگویید تقلب شده است؟ گفت: ما مطمئن هستیم این اتفاق نمیافتد؛ اصلا اگر همین الان بگویند دیگر نماینده نیستم و یا در انتخابات پیش رو رد صلاحیت میشوی، اعتراض نمیکنم و اصلا بنای ما این نیست که بگویند به زور دنبال قدرت هستیم.
*اگر تخلفات به جایی برسد که ستاد پیشگیری از جرایم انتخاباتی دخالت کند نباید از من ایراد گرفت
دبیر کل حزب مردم سالاری گفت: آیت الله آملی لاریجانی رسما گفتند حتی اگر شکایتی از روند انتخابات نشود و ما احساس کنیم مجری انتخابات تخلف میکند، وارد میشویم؛ اگر تخلفات به جایی برسد که صدای ستاد پیشگیری از جرایم انتخاباتی دخالت کند، نباید از من ایراد بگیرید.
*نیروگاه نطنز که امروز به آن افتخار میکنید، زمان خاتمی ساخته شد
وی پس از سخنان ذالنور مبنی بر این که دولت خاتمی به بیگانگان امتیاز داد تا تحریم نشود اما دولت احمدی نژاد روی اصول ایستاد و انرژی هستهای را پیش برد، گفت: همین نیروگاه نطنز که شما الان افتخار آن را میکنید، زمان آقای خاتمی ساخته شد.
کواکبیان افزود: آقای حسن روحانی زمانی پروتکل الحاقی را امضا کرد که 80کشور دیگر هم امضا کرده بودند، و اصلا سؤال من این جاست که مگر میشود شورای عالی امنیت ملی کشور بدون تصویب رهبری کاری را صورت دهد؟
وی خاطرنشان کرد: چهارشنبهای که گذشت جلسه غیر علنی مجلس در خصوص همین تحریمها بود؛ یکی از نمایندگان گفت ما تا آخر ایستادهایم و حتی اگر دو قطعنامه دیگر هم بدهند ما از موضع هستهای کوتاه نمیآییم؛ البته این آقا فکر میکرد در نمازجمعه صحبت میکند.
*هنر این است که هم موضع هستهای داشته باشیم و هم تحریم نشویم
عضو فراکسیون خط امام (ره) مجلس شورای اسلامی گفت: درست است که ما نباید از موضع هستهای کوتاه بیاییم، اما هنر این است که هم موضع هستهای داشته باشیم و هم قطعنامه نگیریم.
*سوریه، لبنان و فلسطین در موقع صدور قطعنامه علیه ایران، دستشوییشان گرفت
وی خاطرنشان کرد: برای مثال در قضیه قطعنامه علیه ایران در خصوص اتهام ترور سفیر عربستان، در موقع رأی دادن در موافقت یا مخالفت با قطعنامه علیه ایران، کشورهایی مثل سوریه، فلسطین و لبنان دستشویی شان گرفت؛ یعنی از جلسه بیرون رفتند تا به نفع ایران رأی ندهند.
*بی نظمیهای دولت احمدی نژاد در تاریخ انقلاب بی سابقه بود
کواکبیان با تأکید بر این که بی نظمی ایی که در این دولت شد، در تاریخ انقلاب سابقه نداشت، گفت: رئیس سازمان هدفمندی یارانهها در آخرین سخن خود گفته است ما بخشی از درآمد هدفمندی یارانهها را به مردم تزریق کردیم؛ شما بیجا کردید؛ شما غیر قانونی عمل کردید؛ او صریحا اقرار کرده است.
*کمتر خانوادهاي است که بیکار و کمتر فامیلی است که معتاد نداشته باشد
وی گفت: آقای ذالنور! در حال حاضر کمتر خانوادهاي است که بیکار نداشته باشد و یا در فامیل شان حداقل یک معتاد نباشد، بعد شما بگویید مملکت گل و بلبل است؟
کواکبیان در پاسخ به سخنان ذالنور مبنی بر این که دستاوردهای دولت احمدی نژاد، ارزش آن را داشت که حتی ده برابر تحریمها بر کشورمان تحمیل شود، گفت: اگر با دید شما باشد که حمله به سفارت انگلستان هم مورد تأیید شماست. در حالی که باید پرسید چرا باید کاری کنیم که وزیر خارجه ما برود و در مقابل انگلیس تأسف بخورد؟
وی در پاسخ به این سؤال که نظر شما در خصوص حضور اصلاح طلبان در انتخابات چیست؟ گفت: ما همه نخبگان کشور را به حضور در انتخابات و ثبت نام در آن تشویق می کنیم و علاوه بر آن با تحریمی ها موضع داریم. اصلا تحریم را بر خلاف وصیت نامه سیاسی امام راحل می دانیم.
دبیر کل حزب مردم سالاری در خصوص نظرش راجع به بیانیه اصلاحطلبان لندن نشین در خصوص تحریم انتخابات گفت: فلان کس آن ور آبی غلط میکند.
*پسرجان! ماهم برای وحدت اصولگرایان دعا میکنیم، اما چه کنیم، نمیشود
وی در پایان در خصوص دعای یکی از دانشجویان بسیجی که دعا میکنیم اصولگرایان به وحدت برسند تا شاهد حضور امثال آقای کواکبیان در خانه ملت نباشیم، گفت: پسرجان! ما هم برای وحدت اصولگرایان دعا میکنیم، اما چه کنیم که این اتفاق نمیافتد.
ایلنا: جانشین سابق نمایندگی ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفته که اگر بدنه دولت یک وزنه 100کیلویی باشد،جریان انحرافی درون آن یک غده چند گرمی است، اما این غده یک تومور بدخیم است که کنار مغز و نخاع این بدنه قرار گرفته و جراحی آن ممکن است تبعاتی برای نظام داشته باشد. وقتی هم كه نمیشود جراحی کرد، باید شیمی درمانی صورت گیرد.
به گزارش خبرنگار ایلنا در قم، حجت الاسلام و المسلمین مجتبی ذالنور، شامگاه شنبه در مناظره با مصطفی کواکبیان دبیر کل حزب مردم سالاری در محل سالن امام خمینی(ره) دانشگاه پردیس قم، بعد از سخنان کواکبیان مبنی بر این که امیدواریم اصولگرایان به وحدت برسند، اظهار داشت: آقای کواکبیان برای آیت الله مهدوی کنی و دیگر اصولگرایان تعیین تکلیف کردند، در حالی که بهتر است ایشان، اول در مورد جبهه اصلاحات صحبت کند که قبری هم از آن باقی نمانده تا ما بر سر آن فاتحهای بخوانیم؛ از این رو اگر آقایان به فکر نجات جبهه اصلاحات باشند، بهتر است.
وی با اشاره به سخنان کواکبیان مبنی بر این که اعضای جبهه پایداری حرف آیت الله مهدوی کنی را گوش نمی کنند، گفت: اصولگرایی با اشخاص تعریف نمیشود، بلکه اصولگرایی یک خط کش و شاقول است و ما با آن ابزار افراد را میسنجیم.
جانشین سابق نمایندگی ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به این بخش از سخنان کواکبیان مبنی بر این که انتظار داشتیم با توجه به جایگاه آیت الله مهدوی کنی که ریاست مجلس خبرگان را بر عهده دارد، فراجناحی میبود، گفت: آیت الله مهدوی کنی در رأس جبهه اصولگرایی که مبنایش یک گفتمان است قرار دارد. یعنی پاسداری از اهداف و اصول انقلاب اسلامی و شخصیتی مانند ایشان قطعا فراجناحی است؛ اما نمیشود کسانی که 180درجه با انقلاب زاویه دارند را بگویند، شما داخل انقلاب هستید.
*اصلاح طلبان به دنبال اختلاف در اصولگرایان هستند
وی با اشاره به این بخش از سخنان کواکبیان مبنی بر این که اصولگرایان به خودی خود گرفتار اختلاف هستند و از این جهت اختلافاتشان کار اصلاحطلبان نیست، گفت: این که اصلاح طلبان به دنبال اختلاف میان اصولگرایان هستند، چیزی نیست که بتوان مخفی کرد.
ذالنور در ادامه سخنان خود با بیان این که اصلاح طلبان به هیچ وجه حیات قبلی خود را ندارند، گفت: اصلاح طلبان در حال حاضر مضطرب هستند و نمیدانند در خصوص انتخابات چه تصمیمی بگیرند؛ حتی رسانههای بیگانه هم میگویند آنها شفاف نیستند.
وی افزود: اگر اصلاح طلبان یک درصد احتمال پیروزی می دادند به طور قطع، با قدرت وارد انتخابات می شدند، اما چون احتمال پیروزی نمی دهند، نمی دانند چه تصمیمی بگیرند. البته آن ها فکر می کنند که اگر افراد ناشناخته اصلاح طلب در برخی شهرها نامزد شوند، شاید رأی بیاورند.
این کاندیدای احتمالی مجلس شورای اسلامی گفت: امروز اصلاح طلبی یک بدن بی سر است و خودشان به این موضوع اعتراف دارند؛ یعنی آن ها یک تشکل از هم پاشیده اند که برخی میگویند بهتر است در انتخابات وارد شویم و برخی میگویند وارد نشویم.
وی با بیان این که آقای خاتمی گفته اصلاح طلبان بیایند یا نیایند، 60درصد مردم در انتخابات مجلس نهم شرکت میکنند، گفت: اصلاح طلبان چند فکر با خود می کنند، یکی این که شانس پیروزی خود را کم می بینند، یکی این که می خواهند حضور حداکثری مردم در انتخابات را کمرنگ کنند و در نهایت این که نظام را بترسانند که اگر ما اصلاح طلبان نیاییم، مشارکت حداکثری مردم در انتخابات کم خواهد شد، تا در نتیجه شورای نگهبان کاری کند که افراد از فیلتر شورای نگهبان به راحتی عبور کنند؛ همچنین اختلاف اصولگرایان هم راهبرد اصلاح طلبان در این انتخابات است.
ذالنور، بعد از سخنان کواکبیان، یعنی در بخش دوم سخنان خود در پاسخ به این سؤال مجری برنامه مبنی بر این که با توجه به مشکلات اقتصادی مردم و از جمله بیکاری و تورم موجود، چه تضمینی وجود دارد که مردم در انتخابات مشارکت حداکثری داشته باشند؟ گفت: مردم از اول انقلاب حضور پرشوری در انتخابات ها داشتند و این به میزان آب و نان آنان نبوده است.
وی افزود: اگر چه امروز هم وضعیت موجود مردم مطلوب نیست، اما ملاک حضور مردم در پای صندوقهای رأی این چیزها نبوده که اگر معیشتمان سخت شد در انتخابات نباشیم.
جانشین سابق نمایندگی ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در ادامه سخنان خود با اشاره به سخنان انتقادی کواکبیان مبنی بر این که در انتخابات پیش رو باید به مشارکت حداکثری اندیشید و نگاه حذفی نداشت، گفت: نگاه من، نگاه حذفی نبود، بلکه اتفاقا آن هایی که برای حضور مردم در انتخابات شبهه ایجاد میکنند و میگویند لیست انتخاباتی نمیدهیم، نگاه حذفی دارند.
وی خاطرنشان کرد: مردم هم معطل نگاه این و آن به انتخابات نیستند و خودشان در انتخابات میآیند.
ذالنور گفت: اعتقادم بر این است که آن سلسله جنبانها که فکر میکنند مردم همراه آنها هستند و مردم را به یک مسیر خاص دعوت میکنند، مشکل ما با آن هاست.
*نظام، نگرانی از اشتباه مردم ندارد
وی تصریح کرد: نظام، نگرانی از اشتباه مردم ندارد، چون نیت های مردم پاک است اما شاید در مصداق شناسی اشتباه کنند. پس کسانی هم که به میرحسین موسوی رأی دادند هم کار درستی کردند اما باید راه را از کسانی که با بیگانگان بودند جدا کرد و مردم هم در 9دی همین را گفتند.
این فعال سیاسی، با اشاره به سخنان کواکبیان مبنی بر این که ما خط امامی هستیم و به مشارکت حداکثری مردم در انتخابات می اندیشیم، گفت: خط امام(ره) خطی است که رهبری در 14خرداد سال گذشته، مبانی آن را تبیین کردند و هر کس به آن شاخص ها نزدیک تر باشد، مورد قبول ماست.
وی در ادامه با اشاره به این بخش از سخنان کواکبیان مبنی بر این که اصولگرایان سردرگم هستند، زیرا یک روز در مجلس، از سر و کول هم بالا میروند تا از او تبرکی بگیرند، و یک بار اصلا به استقبال او نمیروند، گفت: تفاوت جریان اصولگرایی و اصلاح طلبی در همین است که اصلاح طلبها، به لیدرهای خود میگویند، حتی وسط جهنم هم بروی با تو هستیم، اما در اصولگرایی ملاک ما اشخاص نیست، بلکه شاخصهاست.
ذالنور افزود: در اصولگرایی اگر بنای ما به تقابل باشد، نزدیکترین فرد هم باشد زیر پا له میکنیم و ما تعصب به افراد نداریم و اسیر طرفداری از کسی نیستیم.
*جریان اصلاحات راه خود را از سران فتنه جدا نکرد
وی با بیان این که زمانی که اوباما میخواست جایزه صلح نوبل را دریافت کند، چشم میلیاردها نفر به او بود و او گفت من این جایزه را زیر پای سران فتنه میریزم و از آن ها تعریف کرد، گفت: با همه این احوال، جریان اصلاحات، هیچ گاه راهشان را از سران فتنه جدا نکردند، اما مردم راهشان را جدا کردند؛ چون منافع حزبی و گروهی ندارند و برای خوردن به جلو نمیآیند.
جانشین سابق نمایندگی ولی فقیه در سپاه پاسداران گفت: احمدی نژاد یا هر کس دیگری، وقتی از مسیر اصولگرایی فاصله بگیرد، راه ما از او جداست.
*جریان انحراف غدهای در کنار مغز و نخاع دولت است/جراحی تبعات دارد؛ باید شیمی درمانی شود
وی در ادامه سخنان خود در خصوص شاخص های جریان انحرافی هم گفت: ما منکر این جریان نیستیم، اگر چه رئیس جمهور می گوید این فقط نظر مخالفان دولت است، اما این طور نیست. البته این طور هم نیست که کل بدنه دولت جریان انحرافی باشد.
ذالنور افزود: اگر بدنه دولت یک وزنه 100کیلویی باشد، جریان انحرافی در درون آن، یک غده چند گرمی است، اما این غده یک تومور بدخیم است که کنار مغز و نخاع این بدنه قرار گرفته و جراحی آن کار سختی است. اما اگر نمی توانیم جراحی کنیم، به این دلیل است که ممکن است، این جراحی تبعاتی برای نظام داشته باشد. اما سؤال این جاست که نباید برخورد شود؟ چه کسی گفته وقتی نمی شود جراحی کرد، شیمی درمانی هم نمی شود کرد؟
وی با بیان این که ما معتقد به اصل و فرع هستیم، گفت: رهبر انقلاب گفتند قطار انقلاب به سمت صحیح خود پیش می رود، اگر چه در یک واگن آن دعوا باشد.
*جریان انحرافی به احمدی نژاد گفت، برای رفتن از قم به تهران، از ساوه برو تا انار هم بخریم
جانشین سابق نمایندگی ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: معتقدیم اگر احمدی نژاد پشت ماشین انقلاب رفت تا از قم به تهران برود، جریان انحرافی او را از مسیر صحیح تر منحرف کرد و ماشین انقلاب را به جاده ساوه انداخت و گفت در جاده ساوه انار هم می خریم، اما در نهایت به سمت تهران می روند و هدف گم نشده است، اما اگر موسوی پشت ماشین انقلاب مینشست و قرار بود از قم به تهران بیاید، سر از اراک و کرمانشاه و در نهایت آن ور مرز ایران در می آورد و بعد خداحافظ شما. حتی اگر رهبری هم در این مسیر ایست می داد، به ایست او توجهی نمیکردند.
بعد از سخنان کواکبیان در بخش سوم، ذالنور با اشاره به سخنان کواکبیان مبنی بر این که دولت احمدی نژاد بیشترین جبهه گیری در مقابل رهبری را داشته است، گفت: مگر من از احمدی نژاد دفاع می کنم که او اشتباه نکرده است؟ ملاک من ملاک های اصولگرایی است که هر کس فاصله بگیرد با او کاری نداریم.
ذالنور گفت: آقای کواکبیان! شما که می گویی من کلمه فصل الخطاب بودن سخنان رهبری را قبل از همه نمایندگان در مجلس به کار بردم، چرا از برخی حمایت های اصلاح طلبان از سران فتنه نمی گویی؟ سران اصلاح طلب و اتاق فکر اصلاح طلبی چه کسانی هستند؟ و موضع آن ها نسبت به سران فتنه چیست؟ و اصلا خود شما چطور خود را از آن ها جدا میکنی؟
وی تأکید کرد: احمدی نژاد اگر سر سوزنی از رهبری فاصله بگیرد مقابلش هستیم.
جانشین سابق نمایندگی ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: آقای موسوي خوئینی ها همین چند روز پیش گفت که موسوی و کروبی بازهم بهترین گزینههای ما هستند.
وی گفت: حرف من به آقای کواکبیان این است که اگر افرادی مثل آقای موسوی خوئینی ها را از اصلاح طلبی بگیرید چه کسی در آن می ماند؟
ذالنور با بیان این که اگر بازهم به انتخابات ریاست جمهوری سال 88برگردم به احمدی نژاد رأی می دهم گفت: یک طرف جناب آقای رضایی بود که اقبال عمومی نداشت و رأی به او در حقیقت کاستن از رأی رقیب احمدی نژاد یعنی آقای موسوی بود، و آن طرف هم که آقای کروبی بود که رأی او پایین تر از آرای باطله بود.
وی خاطرنشان کرد: من که در مقام سینه چاک دفاع از دولت احمدی نژاد بودم امروز منتقد او شدهام و کار او را زیر سؤال می برم.
جانشین سابق نمایندگی ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به سخنان کواکبیان مبنی بر این که احمدی نژاد در خصوص دستورات رهبری تعلل کرد، گفت: اگر آقای احمدی نژاد 11 روز در خانه می نشیند، بعد از آن 11 روز آسمان و ریسمان را به هم می بافد که من با رهبری هستم اما آقای موسوی در دانشگاه گرگان به دانشجویان خط می داد که آن ها بگویند، بسیجی دیکتاتور اخراج باید گردد.
*میرحسین موسوی می گفت قانون اساسی وحی منزل نیست
وی افزود: آقای موسوی کسی بود که کد می دهد و می گوید قانون اساسی ما که وحی منزل نیست و اگر اصلی با مردم سالاری مغایرت داشت می شود آن را عوض کرد؛ در حالی که به نظر من هیچ کدام از اصول قانون اساسی ما با مردم سالاری در تضاد نیست.
ذالنور گفت: اگر آقای خاتمی تنها 1 روز قهر می کرد، ممکلت را به آشوب می کشاندند چون افراد خاصی پشت سر او بودند.
*استخوان بندی جریان اصلاحات، احزاب مشارکت، مجاهدین، مجمع روحانیون مبارز و کارگزاران است
بعد از سخنان کواکبیان در بخش چهارم، ذالنور با اشاره به سخن کواکبیان مبنی بر این که اصلاح طلبان بیش از 50حزب در کشور هستند، گفت: شما خرده احزابی که بیشتر به ngo شبیه هستند را در قالب حزب معرفی می کنید و خیلی از مردم هم آن ها را نمی شناسند؛ شاید هم این بخش از سخنان شما پیام بازرگانی و تبلیغ حزب مردم سالاری بود. زیرا استخوان بندی جریان اصلاحات، احزاب مشارکت، مجاهدین انقلاب اسلامی، مجمع روحانیون مبارز و کارگزاران هستند.
ذالنور افزود: آقای کواکبیان! کدام یک از این احزاب، موضع شان، مثل موضع شما در انتخابات است؟ آیا ائتلاف شما اتفاق میافتد؟ چه شده که ائتلاف نمیکنید؟
*آقای کواکبیان! نه اصولگرائید و نه اصلاح طلب
وی خطاب به کواکبیان گفت: شما خودتان می گویید اصولگرا نیستید، از طرفی هم با تعریفی که از تفکر خود دارید اصلاح طلب نیستید؛ پس با یک اسم جدید جلو بیایید.
ذالنور بعد از سخنان کواکبیان در بخش پایانی، با اشاره به سخن وی مبنی بر این که شورای هماهنگی جبهه اصلاحات لیست انتخاباتی نميدهد اما چه اشکالی دارد احزاب اصلاح طلب لیست بدهند؟ گفت: اصلا این شورای هماهنگی جبهه اصلاحات چه کسانی هستند؟ در قانون سیاست کسی را نداریم که بگوید دلم میخواهد لیست نمیدهم. چرا لیست نمیدهید؟ چون ائتلاف ندارید؟
بعد از مناظره ذالنور و کواکبیان نوبت به پرسش و پاسخ دانشجویان رسید.
یکی از دانشجویان حامی احمدی نژاد خطاب به ذالنور گفت: تفکیک احمدی نژاد و مشایی خنده دار است زیرا یا احمدی نژاد این قدر نادان است که این انحرافی که شما این قدر از آن دم میزنید را نمیبیند، یا به قول برخی علما طلسم شده است؛ خوب علما بیایند و این طلسم را باطل کنند؛ به علاوه این که دکتر{احمدی نژاد} چون تعطیلات عید نرفته بودند، 11 روز به دلیل فشار کاری به خانه رفتند.
ذالنور در پاسخ به این دانشجو گفت: من در سخنانم رئیس جمهور را از مشایی تفکیک نکردم بلکه گفتم یک تومور بدخیم به نخاع دولت احمدی نژاد چسبیده است.
*مشایی شاید طلسم کند/علما طلسم باطل نمیکنند
وی افزود: در مورد این که آقای احمدی نژاد طلسم شده، اعتقاد ندارم ایشان صد در صد طلسم شده است. اما این که آقای مشایی برای ان که بخواهد در پازل رئیس جمهور جای بهتری داشته باشد هر کاری از جمله جادو و جمبل ممکن است انجام دهد. البته در خصوص این که علما طلسم را باطل کنند، باید گفت که علما طسم نمی کنند تا آن را باطل کنند، چون اساسا طلسم خارج از حوزه علمیه است.
جانشین سابق نمایندگی ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پاسخ به سؤال دانشجوی دیگری مبنی بر این که انتخابات نهمین دوره مجلس، در لیست جامعتین هستید یا در لیست جبهه پایداری؟ گفت: اولا که هنوز جامعتین و جبهه پایداری کسی را رسما به عنوان نامزدهای لیست خود معرفی نکردند و ثانیا این که من مستقل هستم و از هیچ جریانی هم درخواست نکردم در لیست شان باشم؛ البته آن ها هم با من صحبتی نکردهاند.
*رهبری به احمدی نژاد گفت می توانی از رئیس جمهوری استعفا دهی
وی در پاسخ به سؤال دانشجوی دیگری مبنی بر این که آیا این قدر که از احمدی نژاد گفته شد، در دولت اصلاحات هم مسئله گریز از حکم ولایت را سراغ دارید؟ گفت: در قضیه وزیر اطلاعات و قهر 11 روزه آقای رئیس جمهور، خود آقای احمدی نژاد به رهبری گفت اگر من نتوانم با وزیر اطلاعات کار کنم، میتوانم استعفا بدهم یا نه؟ که رهبری هم به آقای احمدی نژاد فرمودند میتوانی استعفا بدهی؛ بعد رئیس جمهور میگوید من رفتم 11 روز در خانه نشستم تا فکر کنم استعفا بدهم یا نه، که البته من این کار آقای احمدی نژاد را درست نمیدانم؛ اما با تمام این احوال، رئیس جمهور بعد از 11 روز در تلویزیون حاضر شد و گفت رابطه من با رهبری رابطه پدر و فرزندی است؛ که البته من انتقاد به این سخن آقای احمدی نژاد کردم و گفتم رابطه با رهبری فراتر از رابطه عاطفی پدر و فرزندی است، چون چه کسی گفته پدر همیشه درست میگوید؟ رهبری در جایگاهی است که مشروعیت همه ارکان نظام با اوست.
ذالنور تأکید کرد: رئیس جمهور احمدی نژاد مقابله شفاف و رسمی با رهبری نداشته است، اما مجموعه دولت اصلاحات انحراف از آرمانهای انقلاب داشت. اصلا دولت اصلاحات گریز از این آرمانهای انقلاب داشت.
*تهدید به استعفای خاتمی از رئیس جمهوری شمشیری زیر گلوی علی بود
در این لحظه ذالنور در پاسخ به کواکبیان که گفت آقا ذالنور مغلطه هم حدی دارد؛ ما می گوییم انحراف شخص رئیس جمهور شما میگویی دولت اصلاحات از آرمانهای انقلاب انحراف داشت؛ گفت: در تحصن طلاب در مسجد اعظم قم برای برکناری مهاجرانی، آقای خاتمی به مرحوم آیت الله مشكینی تلفن کردند که این تحصن را تمام کنید؛ آقای مشكینی گفتند اینها با حرف من نیست شما تضمینی بدهید که مهاجرانی را بر میدارید من بگویم تحصن را تمام کنند؛ آقای خاتمی در پاسخ گفت مگر میشود با حرف هر کسی وزیر را برداشت؛ آقای خاتمی تأکید کرد: مهاجرانی کارهای نیست، او مجری برنامههای فرهنگی من است؛ مشکل این طلبهها من هستم و من استعفا میدهم. بعد از این تلفن، آیت الله مشكینی به رهبر معظم انقلاب تلفن کرده و ماجرا را گفتند، رهبر معظم انقلاب هم به آقای مشكینی گفتند به طلاب بگویید، تحصن را جمع کنند؛ دوباره آقای مشكینی گفتند طلاب به حرف من گوش میدهند، اگر امکان دارد چند جملهای را شما بفرمایید من بنویسم و برای آنها بخوانم تا تحصن را جمع کنند. بعد آقای مشگینی به مسجد اعظم که خود من هم در آن جا بودم آمدند و سخنان رهبری را خواندند که ای مالک اشترها برگردید؛ این مالک اشترها برگردید اشاره به جریان جنگ امام علی با معاویه دارد که دشمنان شمشیر در زیر گلوی امام علی(ع) گذاشتند و گفتند به مالک اشتر بگو برگردد؛ یعنی تهدید به استعفای آقای خاتمی از رییس جمهوری، شمشیری بود زیر گلوی علی.
*دهکهای پایین جامعه از دولت رضایت دارند
وی در پاسخ به سؤال دانشجوی دیگری مبنی بر این که با این همه حمایت و هزینهای که برای آقای احمدی نژاد شد، چه خدمتی به مردم شد؟ گفت: کارشناسان اقتصادی موافق و مخالف دولت پیش بینی می کردند با تحول اقتصادی کشور، تورم بالای 60درصد داشته باشیم، اما نشد؛ دولت کارهای بزرگی کرده است. باید رفت در دهکهای پایین جامعه و رضایتمندی را دید.
جانشین نمایندگی ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: در دولت خاتمی با منبای توسعه سیاسی اصلا تیم اقتصادی نداشتیم، اما این دولت فحش خورد و کارهای اقتصادی بزرگی کرد.
*ریشه دولت خاتمی در دولت هاشمی بود
وی افزود: به دولت قبلی در خصوص اقتصاد هیچ نمرهای نمیتوان داد چون کارنامهاش سفید است و کاری نکرده؛ در حالی که در دولت هاشمی دهها برابر دولت خاتمی کار اقتصادی شد. البته من خیلی انتقاد به دولت آقای هاشمی دارم و اصلا ریشه اصلاحات را در دولت آقای هاشمی میدانم.
ذالنور گفت: در دولت آقای خاتمی امتیاز به بیگانگان داده شد تا تحریم نشویم اما این دولت روی اصول ایستاد و انرژی هستهای را به پیش برد.
وی بعد از سخنان کواکبیان در خصوص وضعیت بد اقتصادی مردم و بیکاری در جامعه گفت: من نگفتم وضع مملکت گل و بلبل است، بلکه معتقدم ریشه این مشکلات به 8سال دولت اصلاحات بر میگردد.
*دولت خاتمی یکی از عوامل لو رفتن برنامه هستهای ایران بود
جانشین سابق نمایندگی ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، با اشاره به این بخش از سخنان کواکبیان مبنی بر این که هم موضع هستهای داشته باشیم و هم تحریم نشویم، گفت: آقای روحانی میگفت ما در حال چانه زنی با سه وزیر خارجه اروپایی بودیم و گفتیم مردم ما نمیپذیرند ما پروتکل الحاقی را قبول کنیم؛ شما امتیازاتی به ما بدهید تا مردم راضی شوند؛ آقای روحانی تعریف می کند که بعد از این سخنان این سه وزیر خندیدند و گفتند مردم یعنی نمایندگان مجلس که عصاره مردم هستند و آن ها هم که طرح سه فوریتی آوردند که پروتکل الحاقی را بپذیرید. یعنی آن ها آب به آسیاب دشمن ریختند.
وی مدعی شد: یکی از عوامل لو رفتن برنامه هستهای ایران دولت خاتمی بود که فضایی درست کردند که دنیا روی سر ما ریختند.
ذالنور گفت: اما زمانی که دولت آقای احمدی نژاد روی کار آمد به دنیای غرب گفتند تا حالا ما اعتماد سازی کردیم حالا شما اعتماد سازی کنید. یعنی آقای احمدی نژاد اگر قرار بود ماشین انقلاب با ماشین دنیای غرب شاخ به شاخ هم قرار گیرند، فرمان ماشین انقلاب را کند و گفت اگر شما میتوانید جلو بیایید و خوشبختانه تا حالا هم هیچ غلطی نتوانستند انجام دهند.
*دستاوردهای دولت احمدی نژاد در بحث هستهای، ده برابر این تحریمها را میارزد
وی گفت: وقت نیست دستاوردهای هستهای دولت احمدی نژاد را بگویم که ده برابر این تحریمها هم میارزید تا به آن ها برسیم.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر