-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۰ خرداد ۲۸, شنبه

Best of Balatarin for 06/18/2011

Email not displaying correctly? View it in your browser.
این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.




بهروز جاويد تهرانی از حوادث دانشگاه ۱۸ تير ۷۸ در زندان است . يعنی بيش از دوازده سال . دوازده سال یعنی ۴۳۸۰ روز میدونی یعنی چه ؟ ميدونی اگر يک جوان را دوازده سال در زندانی که تو خوب میدونی چیه به زنجیر و شکنجه کنند و بدون مرخصی یعنی چه ؟ میدونی چه می ماند از او بعد از دوازده سال زندان اونم در این حکومت جنایتکار ؟ میدونی یعنی چه ؟ ............
با ۲۴۲ امتیاز و ۲۵ نظر فرستاده شده در بخش سیاست
نظرات

 


اولین چاپخانه در سال ۱۲۲۷ توسط شاهزاده عباس میرزا در تبریز تاسیس شد و ۱۲ سال بعد دومین چاپخانه در تهران تاسیس گردید. برای اولین بار کتب خارجی در تبریز ترجمه گردید که از آن جمله عبارتند از: پطر کبیر،شارل دوازدهم،اسکندر کبیر،… . اولین رمان ایران به نام((ستارگان فریب خورده- حکایت یوسف شاه سراج)) توسط میرزا فتحعلی آخوند زاده در تبریز به رشته تحریر در آمد. اولین دایرهّ المعارف توسط محمد رضا زنوزی تبریزی نوشته شد. اولین کتابخانه عمومی توسط میرزاحسن خان خازن لشگردر سال ۱۳۱۲ در تبریز تاسیس شد. اولین سینمای ایران پس از پنج سال از اختراع جهانی آن(توسط برادرن لومیر) ، در تبریزبا نام سولّی(آفتاب) تاسیس گردید. اولین نمایشنامه وتئاتر در تبریز به سال ۱۲۶۱ شکل گرفت. اولین عکاسخانه توسط قاسم میرزا در تبریز راه اندازی شد. اولین فوتبالیست شاغل در اروپا (بلژیک) به نام حسین صدقیانی از اهالی تبریز در سالهای ۱۳۰۹-۱۳۱۱ بهترین گل زن باشگاههای این کشور بود و در فینال جام باشگاههای بلژیک با به ثمر رساندن سه گل باعث قهرمانی تیم رویال شالروا اسپورتینگ کلوپ در مقابل تیم بروکسل گردید. در زمینه پزشکی نخستین طبیب محصل فرنگ نخستین کتابهای پزشکی – نخستین آبله کوبی – نخستین دانشکده پرستاری مامائی – نخستین دندانهای مصنوعی – اولین عمل قلب باز – پیوند قلب برروی سگها و نخستین عمل پیوند کلیه توسط دکتر جواد هیات در سال ۱۳۴۷ در تبریز به انجام رسید. اولین هوانورد ایرانی به نام کلنل محمد تقی خان پسیان از اهالی تبریز بود. اولین کارخانه اسلحه و مهمات در شهر تبریز بنا نهاده شد. اولین کارخانه چینی سازی در شهر تبریز ساخته شد. اولین کارخانه تولید برق در این شهر و اولین خیابانی که در آن از چراغهای برقی استفاده شد خیابان چراغ گازی تبریز بود. اولین ضرابخانه ماشینی و انتشار اسکناس از فعالیت های این شهر اولین ها بود. اولین شهر ایران که صاحب تلفن شد تبریز بود. اولین انجمن زنان در تبریز توسط صاحب سلطان خانم تشکیل گردید. اولین بلدیه و نظمیه پلیس مردمی و شهرداری ایران متعلق به تبریز است. اولین مهمانخانه توسط میرزا اسحق خان معززالدوله در تبریز پذیرای مهمان گردید. اولین مدرسه کر و لال ها توسط جبارباغچه بان و اولین مدرسه نابینایان توسط یک میسیون آلمانی و اولین مدارس حرفه ای و بازرگانی توسط محمدعلی تربیت واولین کودکستان توسط ابوالقاسم فیوضات در تبریز بنا گذاشته شد. اولین پایگاه لرزه نگاری در تبریز (شهر زلزله خیز) بنا گذاشته شد.
با ۱۵۰ امتیاز و ۱۹۸ نظر فرستاده شده در بخش اجتماعی
نظرات

 


در این فیلم می‌بینید که یه کامیون چگونه بار خودشو که یه عده خره بدبخت هستن پیاده می‌کنه، وقتی‌ تو ایران جان ادامها بی‌ ارزش هست، انتظار احترام به حقوق حیوانات مسخره هست!!
با ۱۳۱ امتیاز و ۳۹ نظر فرستاده شده در بخش اجتماعی
نظرات

 


به سلامتی رامین پرچمی
با ۱۲۴ امتیاز و ۱۲ نظر فرستاده شده در بخش هنر و ادبیات
نظرات

 


همین.
با ۱۱۸ امتیاز و ۱۵ نظر فرستاده شده در بخش سیاست
نظرات

 


بهروز جاوید تهرانی در تاریخ ۴ خرداد ماه ۱۳۸۴ بازداشت و مدت سه ماه را در سلول‌های انفرادی بند ۲۰۹ زندان اوین تحت فشارهای روحی و جسمی به سر برد. به گزارش رهانا «خانه حقوق بشر ایران» جاوید تهرانی بر اثر ضربه‌هایی که به سرش در مدت بازجویی و حضور در سلول‌های انفرادی اوین وارد شده بود، از بازجویان خود شکایت کرد که به شکایت وی هرگز رسیدگی نشد. هر چند که وی از این ضربه‌ها دچار آسیب جسمی شده بود. جاوید تهرانی در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب در همان سال محاکمه و به ۷ سال زندان و ۷۴ ضربه شلاق محکوم شد که این حکم از سوی دادگاه تجدید نظر استان تهران تأیید شد. اتهامات عبارت بودند از تبلیغ علیه نظام و توهین به رهبری، تجمع در مقابل سازمان ملل و عضویت در جبهه دموکراتیک ایران. وی سپس از اقدامی خلاف قانون و بر خلاف اصل تفکیک و طبقه‌بندی زندانیان به زندان رجایی‌شهر که محل نگهداری مجرمان خطرناک است منتقل شد. وی در طول سپری کردن دوران محکومیت خود بارها مورد ضرب و شتم و توهین مامورین زندان قرار گرفت و بارها به سلول انفرادی زندان رجایی‌شهر منتقل شد. وی به خاطر این موراد متعدد نقض حقوق خود بارها در زندان دست به اعتصاب غذا زد که منجر به وارد آمدن صدمات جسمی به وی شده است. همچنین وی در زندان بارها از بندی به بند دیگر و از سالنی به سالن دیگر منتقل شده است که بارها از این مساله شکایت داشته است. وی هم اکنون در حالی در زندانن رجایی‌شهر به سر می‌برد که تا کنون و در طول این شش سال حتا یک روز به مرخصی نیامده است و بارها با درخواست مرخصی وی موافقت نشده است. لازم به یادآوری است که وی در حادثه کوی دانشگاه نیز بازداشت و نزدیک به سه سال را در زندان به سر برده بود.
با ۱۱۵ امتیاز و ۰ نظر فرستاده شده در بخش سیاست
نظرات

 


سوریه مزدوران بشار اسد یک دختر جوان را حلق آویز کردند
با ۱۰۳ امتیاز و ۱۳ نظر فرستاده شده در بخش اجتماعی
نظرات

 


يکی از مقامات منطقه نيمه خودمختار کردستان عراق روز پنج‌شنبه اعلام کرد که هفت سرباز ايرانی بر اثر انفجار مين در منطقه مرزی دو کشور ايران و عراق کشته شده‌اند. به گزارش خبرگزاری رویترز، جبار یاور، سخنگوی نیروهای کرد عراقی، گفت که نیروهای ایرانی به طور تصادفی وارد میدان مین‌گذاری شده در مرز ایران با کردستان عراق شده‌اند. به گفته وی، مین‌گذاری توسط نیروهای ایرانی انجام شده بود، ولی سربازان ایرانی قربانی به تازگی به منطقه آمده بودند و اطلاعی از این ماجرا نداشتند. آنها در این میدان مین گذاری‌شده به تله افتاده و همگی کشته شدند. در همین حال کنسولگری ایران در اربیل، مرکز کردستان عراق، اعلام کرده است که «هیچ اطلاعی» در این زمینه ندارد. از سوی دیگر ژنرال هلكورد خضر، از فرماندهان نظامی کردستان عراق، به وب‌سایت خبری اصوات العراق نیز اعلام کرد که سرنشینان یک خودروی نظامی ایران که وارد خاک عراق شده بودند بر اثر انفجار چهار مین کشته شده‌اند. وی افزود این اتفاق در شمال شرقی اربیل اتفاق افتاده است. منطقه کردنشین در غرب ایران در ماه‌های اخیر شاهد حملات و درگیری‌های مختلفی بوده ‌است که مقام‌های ایرانی بیشتر این حملات را در ارتباط با گروه پژاک، حزب حیات آزاد کردستان، دانسته‌اند. گروه پژاک پایگاه‌های خود را در شمال عراق و نوار مرزی با ایران قرار داده ‌است و هر از چندگاهی به سربازان و نیروهای مرزی جمهوری اسلامی حمله می‌کند. سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پیش از این بارها برای مقابله با حملات این گروه، اقدام به گلوله‌باران مناطق شمال عراق کرده‌ است. سال گذشته دولت عراق اعلام کرد که فقدان نقشه مشخص کننده محل کاشت مين‌ها در عراق، مين‌روبی در این کشور را دوچندان دشوارتر ساخته است. بسياری از اين مين‌ها به جنگ هشت ساله ۱۳۵۹ تا ۱۳۶۷ميان عراق و ايران، درگيری بر سر اشغال کويت در سال ۱۳۷۰ و حمله هشت سال پيش نيروهای بين‌المللی برای سرنگونی صدام حسين، ديکتاتور عراق، برمی‌گردد. به گفته کارشناسان سازمان ملل، از نزديک به بيست سال پيش تاکنون نزديک به هشت هزار عراقی، از جمله دو هزار کودک، بر اثر انفجار مين يا بمب‌های خوشه‌ای در این کشور کشته يا معلول شده‌اند.
با ۹۵ امتیاز و ۱۷ نظر فرستاده شده در بخش اجتماعی
نظرات

 


خبرنگاران سبز/ حقوق بشر: شورای بهداشت جهانی که در آمريکا مستقر است می گويد اين جايزه را بدليل آنکه آرش و کاميار علايی سمبل مبارزه جهانی برای کمک به افراد حامل ويروس «اچ آی وی» بوده اند به آنها می دهد. آنها دو پزشک فعال در زمينه مبارزه با بيماری ايدز و افزايش آگاهی عمومی هستند که در تابستان سال ۲۰۰۸ به اتهام تدارک «براندازی نرم» از سوی مقام های امنيتی ايران بازداشت شدند. جف استورچيو رئيس شورای جهانی حقوق بشر که اين جايزه ده هزار دلاری را اعطا کرده، به خبرگزاری فرانسه گفت که برادران علايی با حمايت از حقوق کسانی که با ايدز زندگی می کنند، زندگی خود را به خطر انداختند. وی گفت: «اگر اين هنوز جهانی است که در نقاطی در آن مردم تنها بدليل حمايت حقوق کسانيکه حامل اچ آی وی هستند، به زندان می افتند، بايد تلاش کنيم اين جهان را عوض کنيم.» دادگاه بدوی سه سال پيش با مجرم شناختن آرش و کاميار علايی، آنها را به ترتيب به شش و سه سال زندان محکوم کرد. مدتی بعد دادگاه تجديد نظر نيز حکم آنها را تاييد کرد. کاميار علايی که ۳۷ سال دارد، چند ماه پيش پس از دو سال ونيم حبس آزاد شد، اما آرش برادر ۴۲ ساله او همچنان در زندان است. آرش علايی در مصاحبه با خبرگزاری فرانسه گفت که تا زمانيکه کاميار آزاد نشده او نيز خود را آزاد نمی داند. وی ابراز اميدواری کرد کاميار نيز با سپری کردن نيمی از دوران محکوميتش مشمول آزادی شود. اين دو برادر از سال ۱۹۹۸ يک برنامه مقابله با گسترش «اچ آی وی» و شيوع بيماری ايدز را با تمرکز بر معتادان تزريقی در استان کرمانشاه دنبال می کردند. برادران علايی علاوه بر فعاليت هايشان در ايران، دوره هايی آموزشی را برای کارکنان نهادهای بهداشتی افغانستان و تاجيکستان برگزار و تلاش کردند همکاری های منطقه ای را در زمينه بهداشت بين دوازده کشور خاورميانه و آسيای مرکزی ايجاد کنند. آرش علايی، مدير سابق موسسه بين المللی آموزش و پژوهش در مرکز ملی آموزشی پژوهشی و درمانی سل و بيماری های ريوی در ايران است. کاميار علايی هم پيش از بازداشت مشغول گذراندن دوره دکترای بهداشت عمومی در دانشگاه ايالتی نيويورک بود. بازداشت اين دو پزشک ايرانی انتقاد و اعتراض هايی را در خارج از کشور از جمله از سوی سازمان های بين المللی فعال در زمينه مبارزه با بيماری ايدز در پی داشت.
با ۹۴ امتیاز و ۳ نظر فرستاده شده در بخش دانش و فناوری
نظرات

 


علم الهدی امام جمعه مشهد که شهرت خاصی در اراجیف گویی پیدا کرده و بتدریج از حسنی امام جمعه ارومیه داره سبقت می گیره طی افاضاتی گفته 50 نفر می‌خواهند کشور طویله باشد و میدان تاخت و تاز عیاشی‌ها و بی بندباری‌ها،‌ بی‌ناموسی‌ها و بی‌عفتی‌ها. درادامه هم پرسیده چرا جامعه مجازی را می‌بینید؟ بیایید فضای واقعی جامعه را ببینید. برای ملتی که سی سال پیش دیدن یک زن خود فروش در خیابان یک پدیده غیر قابل تصور بود به لطف سی سال حکومت اسلامی و اماله کردن تعلیمات اسلامی بطور 24 ساعته به ملت کار به جایی رسیده که در همه شهرهای بزرگ ایران این پدیده به یک امر عادی تبدیل شده است. ایرانیان که ملتی مغرور در حمایت از زنان و دخترانشان بودند اینک به لطف شما دخترانشان در همه کشورهای همسایه وادار به خود فروشی شده اند . کشوری که با در نظر گرفتن شاخص های توسعه انسانی در جایگاه قابل قبولی در جهان بود با حکومت ولایت دزدان و جنایتکاران الان تقریبن در اکثر شاخص های توسعه در رده های آخر در جهان قرار گرفته .آیا مقصر این وضعیت آن 50 نفر مورد ادعای شما هستند یا بی شرفهای چون ولی فقیه و همه اعوان انصارحنایتکارش که به قتل و غارت در این کشور مشغولند. باید به این حرامزاده گفت تا طویله ولایت هست که خوکهایی چون تو، ؛ احمد خاتمی؛ جنتی و مصباح رو بر مردم مسلط کنه ایران روی آرامش و آزادی و پیشرفت رو نخواهد دید.
با ۷۹ امتیاز و ۹ نظر فرستاده شده در بخش سیاست
نظرات

 


برادران علایی، دو پزشک ایرانی که سه سال پیش به اتهام تلاش برای براندازی حکومت ایران بازداشت شدند، به دلیل فعالیت های خود برای معالجه بیماران ایدز جایزه ای جهانی می گیرند. شورای بهداشت جهانی که در آمریکا مستقر است می گوید این جایزه را بدلیل آنکه آرش و کامیار علایی سمبل مبارزه جهانی برای کمک به افراد حامل ویروس "اچ آی وی" بوده اند به آنها می دهد. آنها دو پزشک فعال در زمینه مبارزه با بیماری ایدز و افزایش آگاهی عمومی هستند که در تابستان سال ۲۰۰۸ به اتهام تدارک "براندازی نرم" از سوی مقام های امنیتی ایران بازداشت شدند. جف استورچیو رئیس شورای جهانی حقوق بشر که این جایزه ده هزار دلاری را اعطا کرده، به خبرگزاری فرانسه گفت که برادران علایی با حمایت از حقوق کسانی که با ایدز زندگی می کنند، زندگی خود را به خطر انداختند. وی گفت: "اگر این هنوز جهانی است که در نقاطی در آن مردم تنها بدلیل حمایت حقوق کسانیکه حامل اچ آی وی هستند، به زندان می افتند، باید تلاش کنیم این جهان را عوض کنیم." دادگاه بدوی سه سال پیش با مجرم شناختن آرش و کامیار علایی، آنها را به ترتیب به شش و سه سال زندان محکوم کرد. مدتی بعد دادگاه تجدید نظر نیز حکم آنها را تایید کرد. کامیار علایی که ۳۷ سال دارد، چند ماه پیش پس از دو سال ونیم حبس آزاد شد، اما آرش برادر ۴۲ ساله او همچنان در زندان است. آرش علایی در مصاحبه با خبرگزاری فرانسه گفت که تا زمانیکه کامیار آزاد نشده او نیز خود را آزاد نمی داند. وی ابراز امیدواری کرد کامیار نیز با سپری کردن نیمی از دوران محکومیتش مشمول آزادی شود. این دو برادر از سال ۱۹۹۸ یک برنامه مقابله با گسترش "اچ آی وی" و شیوع بیماری ایدز را با تمرکز بر معتادان تزریقی در استان کرمانشاه دنبال می کردند. برادران علایی علاوه بر فعالیت هایشان در ایران، دوره هایی آموزشی را برای کارکنان نهادهای بهداشتی افغانستان و تاجیکستان برگزار و تلاش کردند همکاری های منطقه ای را در زمینه بهداشت بین دوازده کشور خاورمیانه و آسیای مرکزی ایجاد کنند. آرش علایی، مدیر سابق موسسه بین المللی آموزش و پژوهش در مرکز ملی آموزشی پژوهشی و درمانی سل و بیماری های ریوی در ایران است. کامیار علایی هم پیش از بازداشت مشغول گذراندن دوره دکترای بهداشت عمومی در دانشگاه ایالتی نیویورک بود. بازداشت این دو پزشک ایرانی انتقاد و اعتراض هایی را در خارج از کشور از جمله از سوی سازمان های بین المللی فعال در زمینه مبارزه با بیماری ایدز در پی داشت.
با ۷۹ امتیاز و ۲ نظر فرستاده شده در بخش دانش و فناوری
نظرات

 


جوانی که تیر خورده فرار نمیتواند کند صدها مزدور با باتون به جانش حمله میکنند
با ۷۸ امتیاز و ۱ نظر فرستاده شده در بخش سیاست
نظرات

 


پیش از هرچیز باید عنوان کنم که دفاع از جنگ و خونریزی و به هیچ عنوان پذیرفته نیست و به عنوان یک انسان امیدوارم مناقشه قره باغ هرچه زودتر پایان پذیرد و دیگر شاهد جنگ و جنایت های ضد بشری نباشیم. اما لازم میدانم بخشی از جعلیات منتشر شده از سوی ارگان های اطلاعاتی جمهوری آذربایجان و پانترک های نژاد پرست را افشا کنم. زیرا اینطور به نظر میرسد که این جریانات با انتشار این جعلیات و بزرگ نمایی در مورد فاجعه خوجالی و سایر حوادث تلخ جنگ قره باغ قصد دارند تحریفات تاریخی و ایدئولوژی فاشیستی خود را در قالب مظلوم نمایی و با نقاب حقوق بشر به دیگران تلقین کنند. پانترک ها که در تاریخ و آمار و همه چیز دروغ میگویند در انتشار عکس های دروغین به قصد مظلوم نمایی نیز تبحر دارند. در اینجا تعدادی از عکسهای دروغین پانترک ها در مورد جنگ قره باغ را بررسی میکنیم. پانترکها چون از ارمنیان در جنگ قره باغ شکست خوردند به ناچار برای ادامه جنگ روانی رو به این حرکات مفتضحانه آوردند. در این جنگ به مانند هر جنگ دیگری ارتش هر دو کشور مرتکب جنایات زیادی شدند. پس از پیروزی ارمنیان، پانترک ها برای ایجاد نفرت بیشتر از ارامنه در دل مردم آذربایجان با عکسهای جعلی رو به مظلوم نمایی آوردند. در اینجا توضیحات خوبی در مورد این عکسهای جعلی میدهیم و باز ثابت خواهد شد که مکتب پانترکیسم که در تاریخ دروغ میگوید (ترک بودن ایلامیها و مادها و سومریها و بابک خرمدین..) و در آمار دروغ میگوید (۴۰ ملیون ترک در ایران! و سه برابر کردن آمار ترکزبانان) , در مظلوم نمایی نیز عکسهای جعلی درست میکند.
با ۷۸ امتیاز و ۱۴۹ نظر فرستاده شده در بخش سیاست
نظرات

 


سه سال حبس بعد از واقعه کوی دانشگاه، بازداشت در خرداد 84 و سه ماه حبس انفرادی و تا امروز بدون هیچ مرخصی سهم بهروز جاوید تهرانی بود و من فقط یک بار نام او را در انتهای مطلب "روایتی از هجدهم تیر ماه 1378" (اینجا) بردم!!! کوتاهی از من و ماست که زود فراموش میکنیم. چگونه میخواهیم جوابگو باشیم؟ آگاهی با خودش مسئولیت میاره، و ما خیلی کوتاهی کردیم. این یه تلنگر میتونه باشه واسه همه ما، که بریم آرشیو هامون رو مرور کنیم ببینیم جای کیا خالیه! چه کسانی رو فراموش کردیم... . فقط امیدوارم از امروز بچه های بالاترین که مسئولیت سنگینی دارند این کار رو بکنند. اسم این افراد رو دوباره سر زبون ها بیاندازند که حداقل چند نفر که از مشکلات این مبارزان آگاهی ندارند مطلع بشن!
با ۷۸ امتیاز و ۲ نظر فرستاده شده در بخش اجتماعی
نظرات

 


جــرس: بنا به گزارش منابع حقوق بشری، زندانی سیاسی بهروز جاوید تهرانی، در حالی ششمین سال بازداشت مجدد خود را در زندان رجایی‌شهر سپری می‌کند که تا کنون حتا یک روز از مرخصی استفاده نکرده است. به گزارش رهانا، بهروز جاوید تهرانی در تاریخ ۴ خرداد ماه ۱۳۸۴ بازداشت و مدت سه ماه را در سلول‌های انفرادی بند ۲۰۹ زندان اوین تحت فشارهای روحی و جسمی به سر برد. بر اساس گزارش ها، جاوید تهرانی بر اثر ضربه‌هایی که به سرش در مدت بازجویی و حضور در سلول‌های انفرادی اوین وارد شده بود، از بازجویان خود شکایت کرد که به شکایت وی هرگز رسیدگی نشد. هر چند که وی از این ضربه‌ها دچار آسیب جسمی شده بود. این زندانی سیاسی در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب در همان سال محاکمه و به ۷ سال زندان و ۷۴ ضربه شلاق محکوم شد که این حکم که بر اساس اتهاماتی چون "تبلیغ علیه نظام و توهین به رهبری، تجمع در مقابل سازمان ملل و عضویت در جبهه دموکراتیک ایران" صادر شده بود، عینا از سوی دادگاه تجدید نظر استان تهران تأیید گردید. وی سپس از اقدامی خلاف قانون و بر خلاف اصل تفکیک و طبقه‌بندی زندانیان به زندان رجایی‌شهر که محل نگهداری مجرمان خطرناک بود منتقل شد و در طول سپری کردن دوران محکومیت خود بارها مورد ضرب و شتم و توهین مامورین زندان قرار گرفت و مکررا به سلول انفرادی زندان رجایی‌شهر منتقل شد. وی به خاطر این موراد متعدد نقض حقوق خود بارها در زندان دست به اعتصاب غذا زد که منجر به وارد آمدن صدمات جسمی به وی شده است. همچنین وی در زندان بارها از بندی به بند دیگر و از سالنی به سالن دیگر منتقل شده است که بارها از این مساله شکایت داشته است. بهروز جاوید تهرانی، هم اکنون در حالی در زندانن رجایی‌شهر به سر می‌برد که تا کنون و در طول این شش سال حتا یک روز به مرخصی نیامده است و بارها با درخواست مرخصی وی موافقت نشده است. لازم به یادآوری است که وی در سالگرد حادثه کوی دانشگاه نیز بازداشت و نزدیک به سه سال را در زندان به سر برده بود
با ۷۷ امتیاز و ۰ نظر فرستاده شده در بخش اجتماعی
نظرات

 


حضور مبارک اعلیحضرت همایونی پس از اهداء تحیت و دعا، به طوری که در روزنامه ها منتشر است، دولت در انجمن های ایالتی و ولایتی، اسلام را در رای دهندگان و منتخبین شرط نکرده و به زنها حق رای داده است و این امر موجب نگرانی علماء اعلام و سایر طبقات مسلمین است. بر خاطر همایونی مکشوف است که صلاح مملکت در حفظ احکام دین مبین اسلام و آرامش قلوب است. مستدعی است امر فرمائید مطالبی را که مخالف دیانت مقدسه و مذهب رسمی مملکت است از برنامه های دولتی و حزبی حذف نمایند تا موجب دعاگوئی ملت مسلمان شود. الداعی روح الله الموسوی "
با ۷۵ امتیاز و ۱ نظر فرستاده شده در بخش سیاست
نظرات

 


2011/06/17 لاذقیه جمعه شیخ صالح العلی
با ۷۵ امتیاز و ۵ نظر فرستاده شده در بخش سیاست
نظرات

 


يکی از مقامات منطقه نيمه خودمختار کردستان عراق روز پنج‌شنبه اعلام کرد که هفت سرباز ايرانی بر اثر انفجار مين در منطقه مرزی دو کشور ايران و عراق کشته شده‌اند. به گزارش خبرگزاری رویترز، جبار یاور، سخنگوی نیروهای کرد عراقی، گفت که نیروهای ایرانی به طور تصادفی وارد میدان مین‌گذاری شده در مرز ایران با کردستان عراق شده‌اند. به گفته وی، مین‌گذاری توسط نیروهای ایرانی انجام شده بود، ولی سربازان ایرانی قربانی به تازگی به منطقه آمده بودند و اطلاعی از این ماجرا نداشتند. آنها در این میدان مین گذاری‌شده به تله افتاده و همگی کشته شدند. در همین حال کنسولگری ایران در اربیل، مرکز کردستان عراق، اعلام کرده است که «هیچ اطلاعی» در این زمینه ندارد. از سوی دیگر ژنرال هلكورد خضر، از فرماندهان نظامی کردستان عراق، به وب‌سایت خبری اصوات العراق نیز اعلام کرد که سرنشینان یک خودروی نظامی ایران که وارد خاک عراق شده بودند بر اثر انفجار چهار مین کشته شده‌اند. وی افزود این اتفاق در شمال شرقی اربیل اتفاق افتاده است. منطقه کردنشین در غرب ایران در ماه‌های اخیر شاهد حملات و درگیری‌های مختلفی بوده ‌است که مقام‌های ایرانی بیشتر این حملات را در ارتباط با گروه پژاک، حزب حیات آزاد کردستان، دانسته‌اند. گروه پژاک پایگاه‌های خود را در شمال عراق و نوار مرزی با ایران قرار داده ‌است و هر از چندگاهی به سربازان و نیروهای مرزی جمهوری اسلامی حمله می‌کند. سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پیش از این بارها برای مقابله با حملات این گروه، اقدام به گلوله‌باران مناطق شمال عراق کرده‌ است. سال گذشته دولت عراق اعلام کرد که فقدان نقشه مشخص کننده محل کاشت مين‌ها در عراق، مين‌روبی در این کشور را دوچندان دشوارتر ساخته است. بسياری از اين مين‌ها به جنگ هشت ساله ۱۳۵۹ تا ۱۳۶۷ميان عراق و ايران، درگيری بر سر اشغال کويت در سال ۱۳۷۰ و حمله هشت سال پيش نيروهای بين‌المللی برای سرنگونی صدام حسين، ديکتاتور عراق، برمی‌گردد. به گفته کارشناسان سازمان ملل، از نزديک به بيست سال پيش تاکنون نزديک به هشت هزار عراقی، از جمله دو هزار کودک، بر اثر انفجار مين يا بمب‌های خوشه‌ای در این کشور کشته يا معلول شده‌اند.
با ۷۲ امتیاز و ۱ نظر فرستاده شده در بخش اجتماعی
نظرات

 


هر وقت من اسمی یا مطلبی از بهروز جاوید تهرانی را می بینم فقط دو چشمی به مطلب زل می زنم که نکنه اتفاقی براش افتاده باشد. بهروز جان برای تو می نویسم که در آن سوی دیوارهای بلند زندانی هستی. اما بی شک آن دیوارها به بلندی قامت سرو پر غرور چون تو نمی رسد. انها فقط توانستند جسمت را زندانی کنند. اما با روح بلند و افکار تو چه می کنند . تو در این مدت تحت وحشیانه ترین شکنجه ها و بدترین شرایط قرار گرفته ای، آنها تا این حد خواستن که تو را از پا در بیاورند که حتی نگذاشتن تشییع جنازه مادرت هم بری . ولی تو استوار و توانایی ، هر کاری شده انجام میدهیم تا ندای آزادی که تو را 12 سال به زنجیر کشید به گوش همه جهانیان برسانیم و این زنجیرها را پاره کنیم و تو از چنگال این حکومت دد منش نجات دهیم . كي مي تونه معنی 12 سال حبس تو بهترين سال هاي جووني رو بفهمه؟ سال هاي بي بازگشتي كه ما يك روزش رو تو خونه ي خودمون حبس نشديم. بهروز عزيز حقا كه جاويدي و جاويد خواهي ماند.جز شرم چي داريم براي ابراز و تشكر از اين مقاومت و اين ايستادگي....به اميد اينكه روزي در كنار هم آزادي و پيروزي وطنمون رو جشن بگيريم و با هم تو طراوت لحظه هايي كه تو با صبرت آفريدي تنفس كنيم.
با ۷۱ امتیاز و ۰ نظر فرستاده شده در بخش سیاست
نظرات

 


بهروز جاوید تهرانی که در تاریخ ۴ خرداد ماه ۱۳۸۴ بازداشت و مدت سه ماه را در سلول‌های انفرادی بند ۲۰۹ زندان اوین تحت فشارهای روحی و جسمی به سر می برد هم اکنون در حالی در زندان رجایی‌شهر کرج به سر می‌برد که در طول این شش سال حتی یک روز به مرخصی نیامده است و بارها درخواست مرخصی وی رد شده است.ه گزارش «خانه حقوق بشر ایران» جاوید تهرانی بر اثر ضربه‌هایی که به سرش در مدت بازجویی و حضور در سلول‌های انفرادی اوین وارد شده بود، از بازجویان خود شکایت کرد که به شکایت وی هرگز رسیدگی نشد. هر چند که وی از این ضربه‌ها دچار آسیب جسمی شده بود. جاوید تهرانی در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب در همان سال محاکمه و به ۷ سال زندان و ۷۴ ضربه شلاق محکوم شد که این حکم از سوی دادگاه تجدید نظر استان تهران تأیید شد. اتهامات عبارت بودند از تبلیغ علیه نظام و توهین به رهبری، تجمع در مقابل سازمان ملل و عضویت در جبهه دموکراتیک ایران. وی سپس از اقدامی خلاف قانون و بر خلاف اصل تفکیک و طبقه‌بندی زندانیان به زندان رجایی‌شهر که محل نگهداری مجرمان خطرناک است منتقل شد. وی در طول سپری کردن دوران محکومیت خود بارها مورد ضرب و شتم و توهین مامورین زندان قرار گرفت و بارها به سلول انفرادی زندان رجایی‌شهر منتقل شد. وی به خاطر این موراد متعدد نقض حقوق خود بارها در زندان دست به اعتصاب غذا زد که منجر به وارد آمدن صدمات جسمی به وی شده است. همچنین وی در زندان به دفعات از بندی به بند دیگر و از سالنی به سالن دیگر منتقل شده است که از این مساله شکایت داشته است. شایان ذکر است وی در حادثه کوی دانشگاه نیز بازداشت و نزدیک به سه سال را در زندان به سر برده بود. رهانا
با ۶۷ امتیاز و ۰ نظر فرستاده شده در بخش اجتماعی
نظرات

 


دروغ و عوام فریبی ریاست می کند اما دریغ از یک فریاد مظلومان کشته می شوند ، به حریم خصوصی و جمعی مردم تجاوز می شود ، آزادیهای قانونی و ابتدایی که حق اولیه ی هر انسان است سلب می شود که ملال و افسردگی بر چهره پیر و جوان نشسته و مشکلات بسیار ، قربانی می گیرد دروغ و عوام فریبی ، ریاست می کند اما دریغ از یک فریاد یک همدردی، و همدلی ، عذرخواهی و تلاش برای تصحیح ظلم تا کجا بنابراین محکوم به عذابیم بی قانونی و اعمال خودسرانه و هتک حیثیت مردم بیداد می کند هیچ مسئولی مسئولیت قانون شکنی ظالمانه، هرج و مرج افسار گسیخته را به عهده نمی گیرد به خاطر مردم نجیب که خواستن آزادی و عدالت و امنیت حق طبیعی ایشان است ناچارم در این مملکت بمانم و الا ترک وطن کرده و عزلت می گزیدم مظلومان کشته می شوند ، به حریم خصوصی مردم تجاوز می شود ، آزادیهای قانونی سلب می شود نشانی از درک این همه خیانت و قانون شکنی در کلام و رفتار مسئولان دیده نمی شود امروز برای رفع مظالم راه به جایی ندارم آیت الله محمود امجد استاد اخلاق و شاگرد مرجع فقید آیت الله بهجت در پیامی به مردم مسلمان و شریف ایران با تشریح وضعیت فعلی جامعه اعلام کرد: امروز بی قانونی و اعمال خودسرانه و هتک حیثیت مردم بیداد می کند و آن قدر رواج یافته که دیگر تعجب و تأسف مسئولان را بر نمی انگیزد . به گزارش سایت آیت الله امجد، ایشان در این پیام اعلام کرد: مظلومان کشته می شوند ، به حریم خصوصی و جمعی مردم تجاوز می شود ، آزادیهای قانونی و ابتدایی که حق اولیه ی هر انسان است سلب می شود که ملال و افسردگی بر چهره پیر و جوان نشسته و مشکلات بسیار ، قربانی می گیرد دروغ و عوام فریبی ، ریاست می کند اما دریغ از یک فریاد یک همدردی، و همدلی ، عذرخواهی و تلاش برای تصحیح . این استاد اخلاق همچنین در این پیام نوشت: به خاطر مردم نجیب و بسیاری از جوانان ارزشمند و متدین و فهمنده که خواستن آزادی و عدالت و امنیت حق طبیعی ایشان است ناچارم در مملکت بمانم و الا ترک وطن کرده و عزلت می گزیدم . متن کامل این پیام به همراه دستخط ایشان به شرح زیر است:
با ۶۶ امتیاز و ۱ نظر فرستاده شده در بخش اجتماعی
نظرات

 


جمعه ۱۷ ژوئن / فیلمی از تظاهرات مردم با اراده و مقاوم سوریه علیه رژیم بشار اسد دیکتاتور ، در دیرالزور محاصره شده با تانک و زرهپوش ها ، جمعه شیخ صالح العلي
با ۶۶ امتیاز و ۱ نظر فرستاده شده در بخش اجتماعی
نظرات

 


بهروز جاوید تهرانی در تاریخ ۴ خرداد ماه ۱۳۸۴ بازداشت و مدت سه ماه را در سلول‌های انفرادی بند ۲۰۹ زندان اوین تحت فشارهای روحی و جسمی به سر برد. به گزارش «خانه حقوق بشر ایران» جاوید تهرانی بر اثر ضربه‌هایی که به سرش در مدت بازجویی و حضور در سلول‌های انفرادی اوین وارد شده بود، از بازجویان خود شکایت کرد که به شکایت وی هرگز رسیدگی نشد. هر چند که وی از این ضربه‌ها دچار آسیب جسمی شده بود. جاوید تهرانی در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب در همان سال محاکمه و به ۷ سال زندان و ۷۴ ضربه شلاق محکوم شد که این حکم از سوی دادگاه تجدید نظر استان تهران تأیید شد. اتهامات عبارت بودند از تبلیغ علیه نظام و توهین به رهبری، تجمع در مقابل سازمان ملل و عضویت در جبهه دموکراتیک ایران. وی سپس از اقدامی خلاف قانون و بر خلاف اصل تفکیک و طبقه‌بندی زندانیان به زندان رجایی‌شهر که محل نگهداری مجرمان خطرناک است منتقل شد. وی در طول سپری کردن دوران محکومیت خود بارها مورد ضرب و شتم و توهین مامورین زندان قرار گرفت و بارها به سلول انفرادی زندان رجایی‌شهر منتقل شد. وی به خاطر این موراد متعدد نقض حقوق خود بارها در زندان دست به اعتصاب غذا زد که منجر به وارد آمدن صدمات جسمی به وی شده است. همچنین وی در زندان بارها از بندی به بند دیگر و از سالنی به سالن دیگر منتقل شده است که بارها از این مساله شکایت داشته است. وی هم اکنون در حالی در زندانن رجایی‌شهر به سر می‌برد که تا کنون و در طول این شش سال حتا یک روز به مرخصی نیامده است و بارها با درخواست مرخصی وی موافقت نشده است. لازم به یادآوری است که وی در حادثه کوی دانشگاه نیز بازداشت و نزدیک به سه سال را در زندان به سر برده بود.
با ۶۵ امتیاز و ۴ نظر فرستاده شده در بخش اجتماعی
نظرات

 


زنان ايران: بهروز جاوید تهرانی در تاریخ ۴ خرداد ماه ۱۳۸۴ بازداشت و مدت سه ماه را در سلول‌های انفرادی بند ۲۰۹ زندان اوین تحت فشارهای روحی و جسمی به سر برد. به گزارش رهانا «خانه حقوق بشر ایران» جاوید تهرانی بر اثر ضربه‌هایی که به سرش در مدت بازجویی و حضور در سلول‌های انفرادی اوین وارد شده بود، از بازجویان خود شکایت کرد که به شکایت وی هرگز رسیدگی نشد. هر چند که وی از این ضربه‌ها دچار آسیب جسمی شده بود جاوید تهرانی در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب در همان سال محاکمه و به ۷ سال زندان و ۷۴ ضربه شلاق محکوم شد که این حکم از سوی دادگاه تجدید نظر استان تهران تأیید شد. اتهامات عبارت بودند از تبلیغ علیه نظام و توهین به رهبری، تجمع در مقابل سازمان ملل و عضویت در جبهه دموکراتیک ایران. وی سپس از اقدامی خلاف قانون و بر خلاف اصل تفکیک و طبقه‌بندی زندانیان به زندان رجایی‌شهر که محل نگهداری مجرمان خطرناک است منتقل شد. وی در طول سپری کردن دوران محکومیت خود بارها مورد ضرب و شتم و توهین مامورین زندان قرار گرفت و بارها به سلول انفرادی زندان رجایی‌شهر منتقل شد. وی به خاطر این موراد متعدد نقض حقوق خود بارها در زندان دست به اعتصاب غذا زد که منجر به وارد آمدن صدمات جسمی به وی شده است. همچنین وی در زندان بارها از بندی به بند دیگر و از سالنی به سالن دیگر منتقل شده است که بارها از این مساله شکایت داشته است. وی هم اکنون در حالی در زندانن رجایی‌شهر به سر می‌برد که تا کنون و در طول این شش سال حتا یک روز به مرخصی نیامده است و بارها با درخواست مرخصی وی موافقت نشده است. لازم به یادآوری است که وی در حادثه کوی دانشگاه نیز بازداشت و نزدیک به سه سال را در زندان به سر برده بود.
با ۶۲ امتیاز و ۰ نظر فرستاده شده در بخش سیاست
نظرات

 


ما جمعی از ایرانیان برون مرز بر آنیم در اعتراض و محکومیت خشونت های سیستماتیک اخیر که منجر به شهادت هاله سحابی و رضا هدی صابر گشته ، روز ۲۵ ژوئن ۲۰۱۱ با نمادهای مشکی در شهرهای مختلف جهان گرد هم آییم تا علاوه بر اعلام چندین باره ی همبستگی با مبارزات درون مرز ، یاد و خاطره‌ی همه‌ی شهیدان راه آزادی را گرامی داشته و اجازه ندهیم نام آنان هرگز از ذهن هیچ وجدان بیداری پاک شود
با ۶۱ امتیاز و ۰ نظر فرستاده شده در بخش سیاست
نظرات

 


برادران علایی، دو پزشک ایرانی که سه سال پیش به اتهام تلاش برای براندازی حکومت ایران بازداشت شدند، به دلیل فعالیت های خود برای معالجه بیماران ایدز جایزه ای جهانی می گیرند. شورای بهداشت جهانی که در آمریکا مستقر است می گوید این جایزه را بدلیل آنکه آرش و کامیار علایی سمبل مبارزه جهانی برای کمک به افراد حامل ویروس «اچ آی وی» بوده اند به آنها می دهد. آنها دو پزشک فعال در زمینه مبارزه با بیماری ایدز و افزایش آگاهی عمومی هستند که در تابستان سال ۲۰۰۸ به اتهام تدارک «براندازی نرم» از سوی مقام های امنیتی ایران بازداشت شدند. جف استورچیو رئیس شورای جهانی حقوق بشر که این جایزه ده هزار دلاری را اعطا کرده، به خبرگزاری فرانسه گفت که برادران علایی با حمایت از حقوق کسانی که با ایدز زندگی می کنند، زندگی خود را به خطر انداختند. وی گفت: «اگر این هنوز جهانی است که در نقاطی در آن مردم تنها بدلیل حمایت حقوق کسانیکه حامل اچ آی وی هستند، به زندان می افتند، باید تلاش کنیم این جهان را عوض کنیم.» دادگاه بدوی سه سال پیش با مجرم شناختن آرش و کامیار علایی، آنها را به ترتیب به شش و سه سال زندان محکوم کرد. مدتی بعد دادگاه تجدید نظر نیز حکم آنها را تایید کرد. کامیار علایی که ۳۷ سال دارد، چند ماه پیش پس از دو سال ونیم حبس آزاد شد، اما آرش برادر ۴۲ ساله او همچنان در زندان است. آرش علایی در مصاحبه با خبرگزاری فرانسه گفت که تا زمانیکه کامیار آزاد نشده او نیز خود را آزاد نمی داند. وی ابراز امیدواری کرد کامیار نیز با سپری کردن نیمی از دوران محکومیتش مشمول آزادی شود. این دو برادر از سال ۱۹۹۸ یک برنامه مقابله با گسترش «اچ آی وی» و شیوع بیماری ایدز را با تمرکز بر معتادان تزریقی در استان کرمانشاه دنبال می کردند. برادران علایی علاوه بر فعالیت هایشان در ایران، دوره هایی آموزشی را برای کارکنان نهادهای بهداشتی افغانستان و تاجیکستان برگزار و تلاش کردند همکاری های منطقه ای را در زمینه بهداشت بین دوازده کشور خاورمیانه و آسیای مرکزی ایجاد کنند. آرش علایی، مدیر سابق موسسه بین المللی آموزش و پژوهش در مرکز ملی آموزشی پژوهشی و درمانی سل و بیماری های ریوی در ایران است. کامیار علایی هم پیش از بازداشت مشغول گذراندن دوره دکترای بهداشت عمومی در دانشگاه ایالتی نیویورک بود. بازداشت این دو پزشک ایرانی انتقاد و اعتراض هایی را در خارج از کشور از جمله از سوی سازمان های بین المللی فعال در زمینه مبارزه با بیماری ایدز در پی داشت.
با ۶۰ امتیاز و ۳ نظر فرستاده شده در بخش دانش و فناوری
نظرات

 


شورای بهداشت جهانی مستقردر آمریکا برادران علائی را برنده جایزه « جاناتان من َ برای حقوق بشر و بهداشت جهانی » اعلام کرد. این جایزه 10 هزار دلاری بخاطر یک دهه فعالیتهای آرش و کامیار علائی در کمک به بیماران مبتلا به ایدز در ایران به آنان تعلق گرفته است. رئیس شورای بهداشت جهانی آرش و کامیار علائی را سمبل مبارزه جهانی برای کمک به افراد حامل ویروس "اچ آی وی" خوانده است. دو برادر پزشک ایرانی ، آرش و کامیار علائی سه سال پیش به اتهام تلاش برای براندازی حکومت جمهوری اسلامی در ایران بازداشت شدند و دادگاه با مجرم شناختن آنها، احکام شش و سه سال زندان را برای آنها صادر کرد. کامیار علائی چند ماه پیش از زندان آزاد شد. جف استورچیو Jeff Sturchio ، رئیس شورای جهانی حقوق بشر در مراسم اهدای این جایزه گفت : برادران علایی با حمایت از حقوق کسانی که با ایدز زندگی می کنند، زندگی خود را به خطر انداختند. رادیو فردا
با ۶۰ امتیاز و ۰ نظر فرستاده شده در بخش دانش و فناوری
نظرات

 


آفتاب: سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس، بسیاری از آمارهای اعلام شده درباره پیشرفت طرح‌های توسعه پارس جنوبی را غیرقابل استناد و اعتماد خواند و گفت: بر خلاف وعده‌ها، تولید گاز از فازهای ۱۵ تا ۱۸ پارس جنوبی تا پایان امسال ممکن نیست؛ تبعات بی‌ثباتی در مدیریت وزارت نفت و انتصاب‌های غیرکارشناسی، بر روند اجرای طرح‌های ملی در میدان مشترک پارس جنوبی هم اثر منفی گذاشته است.
با ۵۲ امتیاز و ۰ نظر فرستاده شده در بخش اقتصاد
نظرات

 


امروز۲۷ خرداد1390 در چندین شهر سوریه علیه رژیم بشار اسد تظاهرات برگزار شده و ماموران امنیتی بروی تظاهرکنندگان آتش گشودند. علیرغم سرکوب شدید، معترضان سوری همچنان ایستاده اند.تظاهرات از شهر درعا و سه ماه پیش شروع شدو بلافاصله توسط یک پاسخ سخت رژیم بشار اسد روبرو شد.
با ۴۹ امتیاز و ۰ نظر فرستاده شده در بخش سیاست
نظرات

 


نیروهای سوری بسوی تظاهرکنندگان در شهر « بانیاس » تیراندازی کردند. چند شهر سوریه امروز پس از نماز جمعه شاهد تظاهرات بر ضد رژیم بشار اسد بود. خبرگزاری فرانسه به نقل از فعالان حقوق بشر سوری گزارش داد که تیراندازی بسوی مردم در شهر« بانیاس » تلفات جانی داشته است اما شمار تلفات معلوم نیست. بر اساس این گزارش، معترضین در شهرهای دَرعا، حُمص و جَبله با شعارهای ضد بشار اسد و ابراز همبستگی با شهرهای محاصره شده، دست به تظاهرات زدند. نیروهای سوری، امروز با تانک و زرهپوش، وارد شهر صد هزارنفری «مَعارَت النُعمان » در شمالغربی این کشور شدند.
با ۴۶ امتیاز و ۱ نظر فرستاده شده در بخش اجتماعی
نظرات

 
شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به unsubscribe@balatarin.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به subscribe@balatarin.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته