-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۱ اردیبهشت ۱۶, شنبه

Latest News from Kaleme for 05/05/2012

Email not displaying correctly? View it in your browser.
این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا گزینه دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.



رییس انجمن آسم و آلرژی ایران با اشاره به اینکه برای هر یک‌میلیون ایرانی فقط یک آلرژیست وجود دارد و داروهای پرمصرف آلرژی نیز بیمه نیستند، گفت: تهران، اهواز و کرج نیز سه شهر نخست آلوده جهان به حساب می‌آیند.

به گزارش شرق، محمد قراقوزلو در حاشیه همایش هفته جهانی آسم و آلرژی با انتقاد از عملکرد برخی پزشکان‌ اظهارداشت: عفونت‌ها، استرس و اضطراب، خستگی از کار، آلودگی هوا و دود و بو موجب ایجاد آلرژی و تحریک آلرژی در آدمی می‌شود که متاسفانه تهران، اهواز و کرج سه شهر نخست آلوده جهان هستند و همین موجب شده تا این بیماری‌ها تشدید شود. وی افزود: متاسفانه پزشکان فهرستی از غذاهای ممنوعه برای بیماران مبتلا به آسم و آلرژی تهیه کرده و در اختیار بیمار قرار می‌دهند که این کار صحیح نیست زیرا متهم نخست آلرژی غذاها نیستند. البته آجیل، بادام شامی یا زمینی، غذاهای دریایی، لبنیات، تخم‌مرغ، گندم، سویا و غلات غذاهای موذی و حساسیت‌زا و تشدید‌کننده آلرژی محسوب می‌شوند.

وی در پاسخ به اینکه چرا در سطح کشور کلینیک‌های تخصصی آلرژی نداریم، افزود: این علم در سطح دنیا جدید است و تعداد کل آلرژیست‌های ایرانی بیشتر از ۶۰ نفر نیست، البته رشته فوق تخصصی آلرژی تنها در سه دانشگاه علوم پزشکی تدریس می‌شود که می‌طلبد دانشجویان رشته پزشکی و مسوولان بیشتر به این رشته تخصصی توجه داشته باشند.
قراقوزلو در این همایش اظهار داشت: تا ۵۰ سال قبل بیماری‌هایی مانند کزاز، سرخک، سل، جزام و بیماری‌های عفونی مردم را تهدید می‌کرد ولی با حذف بسیاری از بیماری‌ها و توسعه صنعت و تکنولوژی شاهد هستیم که آلرژی از ۱۰ به ۲۵‌درصد در جهان افزایش یافته است.

عضو هیات‌علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه یکی از دلایل ایجاد آلرژی، ارثی بودن این بیماری است، گفت: همچنین یکی دیگر از عوامل آن ورود ماده حساسیت‌زا در بدن است ولی آلرژی مسری نیست. وی افزایش سزارین در ایران را بسیار تاسف‌بار عنوان کرد و افزود: استاندارد سزارین در ایران هشت برابر جهان است، همچنین شیر خشک جایگزین شیر مادر شده و این موارد هم در ایجاد آلرژی در بدن کودک تاثیرگذار است.

رییس انجمن آسم و آلرژی از ویزیت‌های غیرضروری برخی پزشکان انتقاد کرد و افزود: کلینیک‌های زالو درمانی، بادکش درمانی و استخدوس هندی برای درمان آلرژی راهکار نیست هرچند طب سنتی در جایگاه خودش بسیار ارزشمند بوده و هرچه داریم از طب سنتی است ولی متاسفانه برخی افراد سودجو از این راه تنها درآمد کسب می‌کنند.


 


“ژیلا کرم‌زاده مکوندی”، فعال مدنی و از همراهان مادران پارک لاله (مادران عزادار) که هم‌اکنون جهت گذراندن حکم دو سال حبس تعزیری خود در زندان نگهداری می‌شود، از بیماری ” فشار خون” رنج می‌برد.

به گزارش کمیته گزارشگران حقوق بشر، کرم‌زاده طی هفته‌های اخیر، بارها به دلیل افزایش ناگهانی فشار خون، بیهوش و به بهداری منتقل شده است.

ژیلا کرم زاده، روز سه‌شنبه ششم دی‌ماه، هنگامی که جهت انجام کارهای اداری مربوط به گذرنامه به اداره گذرنامه تهران مراجعه کرده بود، توسط ماموران امنیتی دستگیر و جهت اجرای حکم ۲ سال زندان تعزیری به دادسرای زندان اوین و از آن‌جا به بند زنان منتقل شد.

وی پیش از این در روز ۱۹ بهمن سال ۱۳۸۸ در منزل دستگیر و مدت ۳۴ روز را در بند ۲۰۹ زندان اوین به سر برده و سپس با قرار کفالت ۵۰ میلیون تومانی آزاد شده بود. کرم‌زاده در بهمن‌ماه سال ۱۳۸۹ از سوی دادگاه بدوی به تحمل چهار سال حبس تعزیری محکوم شد که این حکم در دادگاه تجدیدنظر به ۲ سال حبس تعزیری و دو سال حبس تعلیقی کاهش یافت.

ژیلا کرم‌زاده که سرپرستی خواهر معلول خود را به عهده داشت، پس از زندانی شدن، بارها درخواست مرخصی و حضور در کنار خواهرش را داد، اما تاکنون با درخواست مرخصی وی موافقت نشده است.


 


در حالی که حضور نهاد سپاه پاسداران در مسایل اقتصادی مورد انتقاد بسیاری از فعالان سیاسی است، قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص) اعلام کرد که تاکنون ۱۱هزار طرح اجرا کرده است.

به گزارش واحد مرکزی خبر، مشاور فرمانده سپاه و فرمانده قرارگاه سازندگی قرب کوثر گفت : در طول چند سال اخیر حدود ۱۱ هزار پروژه عمرانی کوچک در شعاع ۷۰ کیلومتری پروژه‌های عمرانی بزرگ توسط قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء احداث و به بهره‌برداری رسیده است.

وی به طرح های بزرگ و میلیاردی این قرارگاه که شامل طرح استخراج نفت، ساخت بزرگراه های کشور، سدسازی و پروژه های مخابراتی است اشاره نکرد.

سردار حزنی در حاشیه بازدید از طرح های قرارگاه سازندگی خاتم در کهگیلویه و بویراحمد افزود : قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء علاوه بر سازندگی کشور ، محرومیت‌زدایی را اولویت برنامه‌‌های خود قرار داده است.

فرمانده مؤسسه سازندگی قرب کوثر با بیان این‌که تاکنون بیش از ۱۰ هزار و ۷۵۸ طرح بدون اعتبار دولتی از سرریز اعتبارات قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء انجام شده است گفت : ساخت هزار و ۲۶۰ مجموعه ورزشی ، هزار و ۲۰۰ خانه بهداشت ، ۲ هزار و ۳۳۳ مسجد ، ۴۷۵ مدرسه ، هزار و ۸۰۰ غسالخانه ، ۲۲۸ کتابخانه و ۵۴۲ گلزار شهدا بخشی از این طرح ها بوده است .

سردار حزنی به طرح های قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص) دراستان کهگیلویه وبویراحمد اشاره کرد و گفت: راه ارتباطی دهدشت – پاتاوه که به کریدور شمال جنوب معروف شده از جمله راههایی است که استان کهگیلویه را از محرومیت و بن‌بست خارج و آن را به یک منطقه توسعه یافته تبدیل می‌کند.


 


جلد اول خاطرات دکتر ابراهیم یزدی، دبیر کل نهضت آزادی ایران با عنوان “شصت سال صبوری و شکوری” منتشر شد.

به گزارش ندای آزادی، جلد اول شامل ۵ فصل است با عناوین ریشه ها، تحصیلات، در صحنه زندگی کارها و مشاغل علمی و حرفه ای، ازدواج خانه و خانواده، فعالیت های سیاسی، اجتماعی و اسلامی.

جلد اول از خاطرات دکتر یزدی شامل ۳۳۶ صفحه با حجم ۱۱.۳۸ مگا بایت در فرمات پی دی اف است.

علاقمندان می توانند با استفاده از لینک زیر این کتاب را دانلود نمایند :

شصت سال صبوری و شکوری – جلد اول از کتاب خاطرات دکتر ابراهیم یزدی

 

 


 


مردم بحرین دیروز در ادامه اعتراضات خود علیه رژیم آل خلیفه و در واکنش به اصلاحات پادشاه این کشور به خیابانها آمدند.

مردم بحرین به دعوت احزاب سیاسی برجسته نظیر “الوفاق”، “وعد”، “الاخاء”، “الوحدوی” و القومی علیه رژیم آل خلیفه تظاهرات کردند.

این تظاهرات از میدان “جنوسان” تا منطقه “باربار” ادامه داشت وباسرکوب ماموران امنیتی روبرو شد.

این در حالیست که شیخ حمد بن عیسی آل خلیفه شاه بحرین اصلاحات قانون اساسی را که در مجالس نمایندگان و شورا تصویب شده بود، تأیید کرد. وی ادعا کرد: این اصلاحات نتیجه گفتگوهای ملی است و یک نقطه عطف به شمار می‌رود که به آن افتخار می‌کنیم. این اصلاحات همچنین نشان دهنده برگزاری بهترین نوع گفتگو و تبادل نظر در بحرین است.

روز نامه جمهوری اسلامی نوشت: وی در حالیکه نیروهای امنیتی این کشور مشغول سرکوب مردم هستند مدعی شد: ما اجماع ملی را دنبال می‌کنیم و به اصل تکثر و همزیستی برای تامین منافع ملی متعهدیم و مردم بحرین نمایندگان خود را در شوراهای شهری و مجالس قانونگذاری برمی گزینند.

وی بدون اشاره به خواسته‌های مورد نظر مردم و سرکوب انقلابیون گفت: مردم بحرین حس میهن پرستی خود و توانمندیشان را برای پشت سرگذاشتن بحران‌ها نشان دادند.

شاه بحرین درحالی از اصلاحات قانون اساسی سخن گفت که گروهها و جناح‌های مخالف این اصلاحات را رد کرده و به تلاش‌های آمریکا برای متقاعد کردن برخی طرفها به قبول این اطلاحات در مقابل کناره‌گیری نخست‌وزیر از قدرت و تعیین یک شخصیت مورد توافق مخالفان اشاره کردند. گروهها و جناح‌های مخالف این اصلاحات را به مثابه کودتا علیه راهکار سیاسی دانستند و در تظاهرات دیروز علیه آن شعار دادند.

شکنجه زندانیان بحرینی به صورت عریان

یک وکیل بحرینی تاکید کرد که مسئولان زندان‌های بحرین اعضای جنبش امل را با سخت‌ترین شکنجه‌ها به صورت عریان آزار می‌دهند.”ریم خلف” وکیل بحرینی مدیریت زندانهای رژیم بحرین را به افزایش فشارها علیه زندانیان و اقدامات زشت و توهین آمیز علیه اعضای جمعیت عمل اسلامی محکوم کرد.

این فعال حقوقی بحرینی تاکید کرد که اداره زندان‌ها، زندانیان را لخت و عریان می‌کنند و آنها را مورد انواع شکنجه‌های وحشتناک فرار می‌دهند.

وی در کنفرانسی مطبوعاتی که در منطقه شمالی بحرین برگزار شد، تاکید کرد که دولت بحرین هیچ دلیلی مبنی بر اینکه این افراد به دنبال کودتا علیه حاکمیت بحرین با استفاده از زور باشند، در اختیار ندارد. اما دادستانی این ادعا را علیه آنها مطرح کرده است.


 


بعد از نم کشیدن حمام فین کاشان و تخریب کاخ ناصری، پشت دیوار مدرسه‌ تاریخی “البرز” در محوطه دانشگاه امیرکبیر، بیش از شش متر گودبرداری غیرمجاز شده است.

به گزارش ایسنا، در محوطه‌ دانشگاه امیرکبیر و درست پشت دیوار ساختمان تاریخی و ثبت ملی‌ شده‌ مدرسه‌ البرز که به دوره‌ پهلوی اول برمی‌گردد، بدون مجوزه اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری استان تهران، بیش از شش متر گودبرداری شده است.

محمدحسین فرمهینی‌فراهانی ـ مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری استان تهران ـ در این‌باره گفت: دانشگاه امیرکبیر برای این گودبرداری هیچ استعلام و یا مجوزی از این اداره‌ کل نگرفته است.
او تاکید کرد: طبق قوانین و ضوابط میراث فرهنگی، گودبرداری در حریم و یا عرصه‌ بناهای تاریخی باید بر اساس تعیین حریم میراث فرهنگی و با مجوز سازمان مربوطه باشد.

وی با تاکید بر وظیفه‌ سازمان میراث فرهنگی و گردشگری برای توقف چنین عملیات‌هایی، اظهار کرد: پس از اطلاع از این گودبرداری، یگان حفاظت اداره‌ کل میراث فرهنگی و گردشگری استان تهران با حضور در این محل، این عملیات را متوقف کرد و قرار است بررسی‌های لازم برای چگونگی این پروژه و علت انجام این کار انجام شود.


 


کسری نوری پس از ۲۵ روز حبس در بازداشتگاه اداره‌ اطلاعات شیراز به بند هدایت قرنطینه زندان مرکزی منتقل شد.

به گزارش مجذوبان نور، کسری نوری تا کنون ۲ مرتبه توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده است. این درویش گنابادی یکبار در تاریخ ۲۱ دی‌ماه سال گذشته به اتهام فعالیت شبانه روزی و اقدام علیه نظام و عضویت در “گروهک انحرافی” بازداشت و پس از ۴۶ روز حبس در اداره اطلاعات شیراز و زندان عادل آباد شیراز با وثیقه ۵۰ میلیونی آزاد شد و سپس مجددا در تاریخ ۲۴ اسفند ماه سال گذشته به اتهام فعالیت تبلیغاتی علیه نظام به نفع بیگانگان و ارتباط و مصاحبه با رسانه‌های بیگانه بازداشت شد.

پس از بازداشت مجددا کسری نوری، فشار نیروهای امنیتی و اطلاعاتی به خانواده این درویش گنابادی به شدت افزایش یافته است تا جایی که هفته‌ی گذشته امیر نوری ، برادر ۱۶ ساله این درویش گنابادی را به مدت ۵ ساعت در بازداشتگاه اداره اطلاعات معروف به پلاک ۱۰۰ مورد بازجویی و بازخواست قرار داده اند و این نوجوان بیگناه را تهدید به بازداشت و حبس در سلول انفرادی کرده اند.

کسری نوری در شرایطی در بند هدایت قرنطینه‌ی بازداشتگاه مرکزی شیراز نگهداری می‌شود که این بازداشتگاه دارای وضعیت اسف باری است و بازداشت شدگانی که در این قرنطینه نگهداری می‌شوند در بد‌ترین وضعیت بهداشتی قرار دارند و برخورد غیر انسانی مامورین و بازجویان همراه با شکنجه و خلاف قوانین حقوق شهروندی می‌باشد.

 


 


داریوش مهرجویی کارگردان فیلم «نارنجی‌پوش» با اهدای ۱۰ میلیون ریال از احمد ربانی رفتگری که یک میلیارد تومان را بعد از پیدا کردن به صاحبش برگرداند، تقدیر کرد.

مهرجویی در مراسم تقدیری که با حضور سازندگان فیلم نارنجی پوش، در سینما آزادی برگزار شد، گفت: «این ۱۰ میلیون ریال تحفه ناقابلی است که از طرف عوامل فیلم تقدیم ایشان می‌کنم. امیدوارم همه نارنجی‌پوش‌ها و مردم از این رفتگر یاد بگیرند.»

وی ادامه داد: «برای من بسیار عجیب است که در مقابل فداکاری این فرد، صاحب پول، تنها مبلغ ناچیز ۲۰۰ هزار تومان برای این کار بزرگ پرداخت کرده است. پیشنهاد شد که مردم یک حساب بانکی برای این رفتگر فداکار باز کنند و اگر این کار انجام شود من اولین کسی هستم که به این حساب کمک می‌کنم.»

به گزارش خبرآنلاین، مهرجویی درباره احمد ربانی، گفت: «کار این رفتگر فداکار، کاری شرافت‌مندانه بود و امیدوارم همه دزدان و کلاهبرداران، شرافت را از این فرد پاک و صادق یاد بگیرند. من به آقای ربانی مرحبا می‌گویم، در شرایط کنونی که همه دچار مشکلات مالی هستند و ایشان هم درآمد زیادی ندارد، این کار بسیار قابل ستایش است. ایشان نارنجی‌پوشی شریف هستند.»


 


سید مصطفی تاح زاده، عضو ارشد سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی در نامه ای به همسرش می نویسد: وقتی من رضایت پدر و مادرم، حمایت فرزندانم و از خودگذشتگی شریک زندگی ام را می بینم، ناسپاسی می دانم که اندک جدایی و تنهایی را تاب نیاورم و نشاط و امید از کف بنهم و در برابر بی عدالتی و استبداد که بزرگترین منکر زمانه است، ساکت بنشینم.

به گزارش کلمه، در این نامه که به مناسبت تولد فخرالسادات محتشمی پور، همسر این زندانی سیاسی نوشته شده است، تاج زاده از صبوری و ایمان همسرش تقدیر و تشکر کرده است.

سید مصطفی تاج زاده که عضو شورای مرکزی حزب مشارکت نیز هست، بیش از بیست ماه است که در قرنطینه و انفرادی نگهداری می شود. وی از ملاقات با بستگان درجه یک خود محروم شده و تنها می تواند هفته ای یکبار با همسرش ملاقات کابینی داشته باشد.

مصطفی تاج زاده طی مدت حبس انفرادی در اعتراض به شرایط زندان همچنان به روزه های اعتراضی خود ادامه داده است.

وی در اولین روزهای پس از انتخابات مهندسی شده ریاست جمهوری بازداشت و چهار ماه در انفرادی بود.

معاون وزیر کشور دولت سیدمحمد خاتمی، در این دوران چندین بار اعلام آمادگی کرده تا با انجام مناظره های زنده با افرادی چون شریعتمداری و… به دفاع از خود، عملکردها و موضوعاتی مربوط به جنبش سبز و انتخابات سال ۸۸ بپردازد که همگی این درخواست ها البته بی پاسخ ماند.

تاجزاده یکی از هفت نفری است که اقدام به شکایت از سردار مشفق در زمینه دخالت های نهادهای امنیتی-نظامی در جریان انتخابات و انجام کودتای انتخاباتی کرد. پس از این شکایت بود که فشار بیشتر به شاکیان و حتی خانواده های آن ها وارد شد، در حالی که دستگاه قضایی کوچکترین اقدامی درباره شکایت قانونی آنها نداشته است.

وی از مرداد ماه سال ۸۹در قرنطینه زندان اوین نگهداشته می شو. آخرین مرخصی وی نیز که در نوروز، تنها یک روز به طول انجامید.

در حال حاضر موضع گیری ها و نظرات انتقادی وی در دوران زندان باعث شده تا بار دیگر اتهامی برای او ساخته و پرونده ای جدید برایش تشکیل دهند.

متن نامه سیدمصطفی تاج زاده به شرح زیر است:

فخری عزیزم سلام!
طالع من بلند بود که همسری آگاه، مؤمن و صبور نصیبم شد و خداوند را سپاسگزارم که در کنار الطاف بی پایانش مرا به داشتن خانواده ای هم دل و همراه مفتخر گرداند و حجت را بر کمترین بنده خود تمام کرد. وقتی من رضایت پدر و مادرم، حمایت فرزندانم و از خودگذشتگی شریک زندگی ام را می بینم، ناسپاسی می دانم که اندک جدایی و تنهایی را تاب نیاورم و نشاط و امید از کف بنهم و در برابر بی عدالتی و استبداد که بزرگترین منکر زمانه است، ساکت بنشینم.

گرامی بانوی من!
سال روز تولدت بهانه ای است برای این که برایت نامه بنویسم، با تو سخن بگویم و به خاطر همه چیز از تو تشکر کنم.
در حالی که مولانا درباره پیامبر اکرم(ص) چنین می سراید: « آن که عالم مست گفتارش بُدی کلمینی یا حمیرا می زدی »، این بنده کوچک معذور است از این که دلتنگی اش را از دوری ات، اشتیاقش را برای شنیدن ترنم صدای گرمت و بوسیدن روی ماهت، ابراز کند. حتی اگر فقیه خشونت پرور فتوا دهد که در نامه ها و علن به همسرانتان بگویید: «دوستت دارم»!
هم دم و هم رزمم!

Sky scrapes را در زبان فارسی آسمان خراش ترجمه کرده اند اما شنیده ام که در پاکستان این اصطلاح را آسمان بوس می خوانند. هرچند به نظر می رسد ترجمه فارسی آن، دقیق تر است زیرا که در اصل از ترکیب فعل scrapeبه معنای تراشیدن و خراشیدن و اسم sky به معنای آسمان درست شده است.

اما چه کنم که ترجمه اردویش را بیشتر می پسندم. راستی چه اشکالی دارد که ما نیز اصطلاح «آسمان بوس» را به کار بریم تا اندکی از سردی و زمختی تمدن آهنی بکاهیم و چهره شهرهایمان را، دست کم در ذهن و ضمیرمان تلطیف کنیم؟!

گرما بخش زندگی من!
تو در اردیبهشت به دنیا آمدی و همواره بهاری بوده و هستی و من امیدوارم که خود مصداق آن چه شکسپیر گفته است نباشم که : «مردان هنگام خواستگاری در ماه بهارند ولی وقتی همسر می شوند، هوا تغییر می کند»

به دعای خیر تو بیش از همیشه محتاجم.
تولدت مبارک
مصطفی – اوین
اردیبهشت ۱۳۹۱


 


در حالی که هنوز متهمان اصلی اختلاس سه هزار میلیارد تومانی دردادگاه حضور نیافته اند، رئیس سازمان بازرسی کشور از آزادی به قید وثیقه ۱۴ نفر در جریان پرونده ارائه تسهیلات ۱۰۰ میلیون یورویی در یکی از شعب بانک ملی خبر داد.

آزادی غارتگران بیت المال با قید وثیقه در حالی صورت می گیرد که روزنامه نگاران و فعالان سیاسی حتی از مرخصی قانونی نیز محرومند

به گزارش مهر، مصطفی پورمحمدی ظهر جمعه در نشست مطبوعاتی که در سالن جلسات سازمان بازرسی استان هرمزگان برگزار شد، بیان داشت: مدیرعامل سابق و فراری بانک ملی نیز یکی از افرادی است که تخلفات در این پرونده نیز با دستور و پیگیری وی انجام شده است که ۸۰ میلیون یورو از این مبلغ بیرون رفته که توقیف شده و برای ۹ میلیون یورو باقیمانده نیز پس از رسیدگی در دادسرا، وثیقه تامین شده است.

وی عنوان کرد: در جریان این پرونده ۱۴ نفر احضار شدند که با قرار وثیقه آزاد شده اند و در مراحل بازجویی و رسیدگی به تخلفات صورت گرفته حضور خواهند داشت.

رئیس سازمان بازرسی کشور با ابراز نگرانی از اعطای کیفهای پر پول به قضات در دستگاه قضا بیان داشت: رسیدگی قضایی و دادرسی بسیار سخت است و یکی از مباحث جدی و دغدغه‌های رئیس قوه قضائیه رسیدگی به پرونده‌های فساد اقتصادی و مالی است، زیرا افراد متخلف با خرج کردن پول و گرفتن وکلای قوی محاکم را تحت فشار قرار می‌دهند.

چند روز پیش مشاور رئیس سازمان بازرسی، برای اولین بار خبر این تخلف بانکی را اعلام کرد و گفت که وام ارزی به شرکتی داده شده که نه از کالاهای ساخت داخل استفاده کرده و نه خدماتی صادر کرده است و بخشی از تجهیزات خریداری شده برای پروژه مخابراتی موضوع وام، اسرائیلی بوده است.

عباس مؤمن‌آبادی مشاور رئیس سازمان بازرسی پیش از این گفته بود: در بند «د» ماده ۱۹ آیین‌نامه و بند ۶-۲ مصوبه شورای پول و اعتبار تصریح شده است که پرداخت وام به شرکت‌های ایرانی پیمانکار پروژه‌ها در خارج از کشور باید پس از تحقق همه شرایط، زمانی پرداخت شود که امکان تأمین ۶۰ درصد ارزش آن قرارداد کالاهای ساخت داخل یا خدمات فنی و مهندسی باشد، اما با صراحت می‌گویم برابر بررسی‌های انجام شده و به اذعان خود شرکت وام گیرنده در جریان پرداخت ۱۰۰ میلیون یورو و ۲۰ میلیون دلار به این شرکت هیچ کالای ساخت ایران و صدور خدماتی اتفاق نیافتاده ، در حالی که بخشی از تجهیزات خریداری شده برای پروژه مخابراتی موضوع وام اسرائیلی بوده و مستندات آن نیز موجود است.

رئیس سازمان بازرسی کشور بیان داشت: رفع موانع دو کاربرد دارد، یکی آنکه کسی که بخواهد سرمایه گذاری و تولید داشته باشد زمانیکه مسیر اداری را طولانی و پر از موانع ببیند پشیمان خواهد شد و شاهد عدم حضور سرمایه گذاری در بخشهای تولیدی داخل کشور خواهیم بود، یکی دیگر از کاربردها آن است که مانع بر سر راه موجب تولید فساد می کند و با عارضه منفی مضاعف روبرو می شویم، نباید فراموش کنیم که فساد راهزن راه تولید و سرمایه گذاری است و سبب تشدید اختلافات و دروغهای اجتماعی خواهیم شد.

پورمحمدی با اظهار اینکه استان هرمزگان به لحاظ موقعیت استراتژیکی به یکی از مراکز مهم صادرات و واردات، تجارت و بازرگانی در کشور تبدیل شده است و دارای مناطق آزاد و ویژه و صنایع بزرگ کشور است گردش مالی فراوان با مبالغ بالایی در آن صورت می پذیرد که احتمال انجام تخلف مالی و فساد اداری را بالا می برد.

وی اضافه کرد: به لحاظ حجم بالای فعالیتهای اقتصادی و اهمیت استان در کشور به اندازه لازم کنترل و مراقبت به جهت کمبود نیرو در این استان نداشته ایم اما با خلاقیت و پیاده سازی سیستمهای نظارتی نوین این کنترلها قابل قبول بوده است.

رئیس سازمان بازرسی کشور تصریح کرد: با توجه به حجم اقتصادی و گردش مالی در هرمزگان، به اندازه کافی نظارت و مراقبت مناسب در این حجم عملیات بزرگ صورت نمی‌گیرد چرا که بنا بر اعلام دستگاه‌های دولتی در این استان، حجم ساختار و سیستم نظارتی از نظر بودجه‌ای یک ده هزارم و از نظر نیروهای ناظر یک پنج هزارم از کل سیستم دولتی و اجرایی است.

پورمحمدی با بیان اینکه مبحث جریان انحرافی یک مبحث سیاسی است، افزود: سازمان بازرسی سازمانی اطلاعاتی و امنیتی نیست و کسانی که ادعای وجود جریان انحرافی را دارند باید مستندات خود را ارائه کنند.

وی بیان داشت‌: پرونده‌هایی را داریم که افرادی که به وابستگی به جریان انحرافی معروف هستند در آنها متخلف شناخته شده‌اند.


 



 


همسر محمدرضا معتمدنیا، زندانی اعتصاب کننده غذا که این روزها در انفرادی بند ۲۴۰ به سر می برد در یادداشتی کوتاه به همسرش نوشته است: با توجه به نگرانی افراد خانواده، درخواست خواهرانمان(دختران جناب آقای مهندس موسوی و سرکار خانم دکتر رهنورد)، نگرانی های دوستان و نزدیکانت و لزوم حضور سبزت در کنار خانواده تقاضای پایان دادن به اعتصاب غذایت را دارم.

به گزارش کلمه، محمدرضا معتمدنیا، زندانی سیاسی که از ۲۱ فروردین ماه سال جاری در اعتراض به حبس میرحسین و کروبی و خانم رهنورد دست به اعتصاب غذای نامحدود زده بود، هفته ی گذشته پس از بدحالی شدید به بیمارستان شهدی تجریش منتقل شد.

محمدرضا معتمد نیا، مشاور ویژه رجایی، باهنر و میرحسین موسوی که از ۲۷ فروردین به انفرادی بند ۲۴۰ زندان اوین منتقل شده بود و در این بین دو بار بر اثر وخامت وضعیت جسمی به بیمارستان اعزام شده بود.

این زندانی سیاسی که اعلام کرده تا پایان حبس نخست وزیر امام در اعتصاب خواهد ماند، چندی پیش طی نامه ای به رهبری با انتقاد از عملکرد وی تاکید کرده بود: اینک شما بر سر یک دوراهی تاریخی قرار دارید، یک راه همسویی با اراده ملت و احترام به حق انتخاب آزادانه آنان بر سرنوشتشان است و انتخاب دیگر تقابل با ملتی است که طی ۱۵۰ سال گذشته خیزش و انقلاب را در مقابل حاکمیت فردی و تحمیل اراده سلطانی سامان داده و به سرانجام رسانده است؛ فرصت را دریابید چه بسا که در آینده با الزام ها روبرو شوید نه با انتخاب ها.

محمدرضا معتمدنیا که تا چندی پیش به عنوان زندانی گمنام از او یاد می شد امروز در نامه اش به معرفی خود پرداخته و هر روز روشنتر از قبل می شود ماهیت انقلابی و میهن دوستی و جهادگر آنان که فتنه گر نامیده شدند.

متن کامل این نامه به گزارش کلمه به شرح زیر است:

بسم الله القاسم الجبارین

همسر عزیزم سلام

بیست و شش روز از اعتصاب غذا و بیست روز از محبوس بودنت در انفرادی (البته این بار) می گذرد. نبودن هایت از آغاز زندگیمان سخت و گرانبار بوده ولی هیچکدام رنج این مدت را نداشته. نه آنگاه که در جبهه های حق علیه باطل رو در روی دشمن می ایستادی و نه آنگاه که برای راه اندازی کارخانه یخ فاو در دمای بالای ۵۰ درجه زیر آفتاب عرق ریزان به تعمیر و یا راه اندازی ماشین آلات می پرداختی تا فرزندان میهن مان آب خنک بنوشند و نه آنگاه که بعد از جنگ در بازسازی مناطق جنگ زده شرکت می کردی و نه آنگاه که در مسیر صنعت کشور تلاش می نمودی که البته هیچ کدام از این موارد را هرگز خودت به من نگفتی ولی اطرافیان و همرزم هایت به عنوان فداکاری و ایثارت این امور را برایم بازگو می کردند.

به هر حال از اول زندگی مشترکمان در راه اسلام و وطن و دور از خانه و خانواده بودی. اگرچه آن زمان فرزندانمان ساعت ها پای پنجره روی صندلی می ایستادند و وقتی به آنها می گفتم چرا اینجا ایستاده اید می گفتند: می خواهیم خیابان را نگاه کنیم شاید بابا از اینجا بگذرد و ما بابا را ببینیم. این کلمات مانند خنجری در قلبم فرو میرفت ولی رنج ندیدنت در حال حاضر هم برای من و هم برای فرزندانمان بسیار طاقت فرساتر از گذشته است. زیرا در گذشته هم از لحاظ جسمی و هم از لحاظ روحی توان بیشتری داشتی و آن زمان به دلیل سلامتی کاملت هیچگاه دغدغه سلامتی ات را نداشتیم و فقط غم دوری ات بود. ولی اکنون که در سن بالای ۶۰ سال و از صدقه ظلم هایی که در این مدت حدود یکسال محبوس بودنت که ناراحتی قلبی، ناراحتی های ستون فقرات، فلج شدن انگشتان دست، خونریزی های مکرر لثه، مشکلات تنفسی و … متوجه ات شده به شدت نگران سلامی ات هستیم.

علاوه بر خانواده ات، خواهرانمان (دختران جناب آقای مهندس موسوی و سرکار خانم دکتر رهنورد) و بسیاری از دوستان و هم رزمانت به شدت نگران وضعیت سلامتی ات می باشند.

لذا با توجه به نگرانی افراد خانواده، درخواست خواهرانمان، نگرانی های دوستان و نزدیکانت و لزوم حضور سبزت در کنار خانواده تقاضای پایان دادن به اعتصاب غذایت را دارم.

در پایان لازم به ذکر است فداکاری ها و ایثارهایت همواره باعث سربلندی و سرافرازی مان بوده و هست.

ما همگی وعده خدا را برحق دانسته و معتقدیم که مظلومان و مستضعفان وارث حقیقی زمین اند.

به امید پیروزی حق بر باطل و آزادی تمام عزیزان دربند و برقراری حکومت اسلامی حقیقی توسط امام زمان(عج)

همسرت

نسرین کباری

روزشمار اعتصاب محمدرضا معتمدنیا:

دختران موسوی و رهنورد به معتمدنیا و ولایتی: رنج شما، غم پدر و مادر ماست، به اعتصاب خود پایان دهید

اعزام محمدرضا معتمدنیا، زندانی سیاسی اعتصاب کننده غذا به بیمارستان

طرح سبز/ اعتصاب در انفرادی های اوین تا آزادی نخست وزیر امام

نامه سرگشاده محمدرضا معتمدنیا به رهبری: شجاعت داشته باشید و خواست ملت را بپذیرید

اعتصاب غذای خشک محمدرضا معتمدنیا و انتقال چند ساعته وی به بیمارستان

انتقال محمدرضا معتمدنیا به سلول انفرادی در میان شعار "یا حسین میرحسین" زندانیان

طرح سبز/ تا رفع حصر نخست وزیر امام به اعتصاب غذا ادامه خواهم داد

محمدرضا معتمدنیا به روایت هم بند سابقش؛ صدای نمازهای شبانه اش را از کانال کولر می شنیدم

همسر معتمدنیا: هرگز چنین روزهایی را تصور نمی کردم

اعلام اعتصاب غذای محمدرضا معتمدنیا؛ از امروز تا روزی که نخست وزیر امام آزاد شود


 


در پی برگزاری نماز جمعه در شهرهای مختلف سوریه، تظاهرات گسترده ای علیه حکومت بشار اسد، رئیس جمهوری، برگزار شد و به گفته مخالفان حکومت، دست کم ده نفر در اثر حمله نیروهای دولتی به تظاهرکنندگان کشته شدند هر چند امکان تایید مستقل این خبر نبوده است.

به گزارش بی بی سی، در تظاهرات جمعه این هفته، شهر حلب هم که مقامات دولتی تا کنون آن را یکی از نقاط آرام سوریه می دانستند، شاهد راهپیمایی گسترده ضد دولتی بود و تظاهرکنندگان حمله نیروهای دولتی به خوابگاه دانشگاه این شهر و قتل چهار دانشجو را به شدت محکوم کردند.

همزمان، سخنگوی کوفی عنان، نماینده سازمان ملل برای پایان دادن به خشونت در سوریه، گفته است که طرح آقای عنان “به کندی در حال پیشرفت است” و افزود که لازم است دولت و ارتش به عنوان طرف قوی تر در این درگیری پیش از طرف دیگر به تعهدات خود در چارچوب طرح آتش بس عمل کنند.


 


سازمان زندان‌های اسرائیل می‌گوید هم اکنون ۱۵۵۰ زندانی فلسطینی در زندان‌های اسرائیل در اعتصاب غذا به سر می‌برند.

به گزارش بی بی سی، پزشکان نسبت به سلامت چهار تن از این زندانیان ابراز نگرانی کرده‌اند. دو نفر از آنها، بلال دیاب و طاهر حلاحله، ۶۳ روز است در اعتراض به بازداشت بدون محاکمه خود دست به اعتصاب زده‌اند.

رابرت فالک، گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد، نسبت به ‘نقض مداوم حقوق بشر در زندان‌های اسرائیل’ اعلام نگرانی کرده و از اسرائیل خواسته است که با زندانیان فلسطینی اعتصابی مطابق استانداردهای بین‌المللی رفتار کند.

این در حالی است که آخرین بیانیه سازمان زندان‌های اسرائیل وضعیت سلامت همه زندانیان را “مطلوب” توصیف کرده است.

به گفته گروه اسرائیلی پزشکان حقوق بشر، این اعتصاب توسط ۶ تن از زندانیانی که بدون محاکمه در بازداشت موقت به سر می‌برند آغاز شد. پس از آن در روز ۱۷ آوریل سایر زندانیان برای همبستگی به آنان پیوستند.

روزنامه اسرائیلی هاآرتص به نقل از سازمان‌های فلسطینی فعال در رام‌الله شمار زندانیان اعتصابی را حدود ۲ هزار نفر عنوان کرده است.

یکی از اعضای پزشکان حقوق بشر که روز دوشنبه بلال دیاب و طاهر حلاحله را در درمانگاه زندان رام‌الله معاینه کرده است، می‌گوید مراقبت‌های پزشکی لازم از آنان به عمل نیامده و جانشان به خطر افتاده است.

او هشدار می‌دهد که “بلال تنها آب می‌نوشد، آن هم کمتر از یک لیتر در روز. این خطر هست که دچار ایست قلبی شود. نشانه‌های عفونت ریه را نیز می‌توان در طاهر دید. هر دوی آنها باید به بیمارستانی مجهز منتقل شوند”.

بلال دیاب از اوت سال گذشته و طاهر حلاحله از ژوئن ۲۰۱۰ در بازداشت موقت به سر می‌برند. آنها خواستار برگزاری دادگاه و یا آزادی خود هستند.

حدود ۳۰۰ زندانی فلسطینی بدون اتهام یا برگزاری دادگاه در بازداشت موقت اسرائیلی‌ها به سر می‌برند.

سایر زندانیانی که به اعتصاب غذا پیوسته‌اند، خواهان بهبود شرایط زندان، از جمله ملاقات‌های بیشتر با وکلا و خانواده‌هایشان هستند.

در پی اقدام زندانیان فلسطینی‌ به اعتصاب غذا، میان نیروهای امنیتی اسرائیل و تظاهرکنندگان فلسطینی معترض در نزدیکی بیمارستان نظامی رام‌الله درگیری‌هایی رخ داد.

رهبران سیاسی فلسطینی‌ها، از جمله محمود عباس، رییس‌ تشکیلات خودگردان فلسطینی و رهبر فتح، و خالد مشعل، دبیر سیاسی جنبش حماس، گفته‌اند که مساله زندانیان فلسطینی را به سازمان ملل می‌برند.

گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد در امور حقوق بشری اراضی اشغالی فلسطینی “اقدامات تنبیهی” مقامات اسرائیلی علیه زندانیان فلسطینی را مورد انتقاد قرار داده است. به گفته آقای فالک بعضی از زندانیان فلسطینی اعتصابی برای تنبیه به سلول انفرادی منتقل شده‌اند.

روزنامه هاآرتص در همین زمینه می‌نویسد: “زندانی‌های فلسطینی‌ با مقاومتشان انسان بودن خود را نشان می‌دهند، اسرائیلی‌ها دوست دارند بابت این کار از آنان انتقام بگیرند”.

بنا به گزارش‌ها کمی پیشتر هنا شلبی و خضر عدنان، از اعضای سازمان جهاد اسلامی، با اعتصاب غذای طولانی مدت توانستند به بلاتکلیفی خود در بازداشت موقت پایان بدهند.

مطابق تخمین سازمان ملل هم اکنون ۴۵۰۰ فلسطینی در زندان‌های اسرائیل نگهداری می‌شوند. از زمان جنگ اعراب و اسرائیل در سال ۱۹۶۷ تا کنون بیش از ۷۰۰ هزار فلسطینی مدتی را در زندان‌های اسرائیل سپری کرده‌اند.


 


خانوادهء محمد توسلی، رئیس دفتر سیاسی نهضت آزادی ایران، از وضیعت وی در بند ۲۰۹ زندان اوین به شدت اظهار نگرانی کردند.

به گزارش ندای آزادی، همسر محمد توسلی با بیان اینکه روز پنج شنبهء هفتهء گذشته با وی ملاقات داشته است از وضعیت سلامت و بلاتکلیفی وی در بند ۲۰۹ اظهار نگرانی کرد.

خانم یزدی با اشاره به مشکل چشم، کاهش وزن و درد در ناحیهء سینه محمد توسلی گفت: با توجه به سن محمد توسلی (۷۴ سال) و علیرغم بازداشت وی نزدیک به ۷ ماه، ادامهء نگه داری وی در بند ۲۰۹ غیر قانونی است.

همسر این عضو ارشد نهضت آزادی ایران با بیان اینکه نامه نگاری هایی با رئیس قوه قضائیه و وزیر اطلاعات صورت گرفته، از عدم دریافت هیچ گونه پاسخی از سوی این مسئولین اشاره و اضافه کرد: پاسخی به ما نمی دهند و تنها به این جمله اکتفا می کنند که “دست ما نیست، دست بالاتر هاست”. خانم یزدی میگوید ما نمیدانیم این “بالاترها” چه کسانی هستند و چرا قانون اجرا نمیشود.

همسر این زندانی سیاسی با اشاره به تودیع وثیقه تعیین شده می گوید: علیرغم اینکه وثیقه را تودیع نموده ایم اما نه تنها وی را آزاد نمی کنند بلکه همچنان از انتقال مهندس توسلی به بند عمومی خودداری میشود. وی با اشاره به حکم سال ۱۳۸۰ توسلی ادامه میدهد که این حکم بنا به قانون مشمول مرور زمان شده است و اگر حکم جدیدی برای مهندس توسلی صادر شده است چرا با گذشت ماه ها از بازداشت به بند عمومی منتقل نمیشود.

خانم یزدی ضمن اشاره به بیماری چشم محمد توسلی گفت: پزشکان زندان اوین انجام عمل جراحی بروی چشم مهندس توسلی را در حال حاضر غیر ضروری و زود تشخیص داده اند.

لازم به ذکر است، محمد توسلی، رئیس دفتر سیاسی نهضت آزادی ایران و اولین شهردار تهران بعد از پیروزی انقلاب، ۱۲ آبان سال ۹۰ در تهران و در ارتباط با نامهٔ ۱۴۳ فعال سیاسی و اجتماعی به سیدمحمد خاتمی در خصوص انتخابات مجلس بازداشت شده بود.


 


میرحسین موسوی: امروز خواست عمومی برای سازوکاری کارآمد جهت انتخابات که در آن اطمینان ملی حاصل شود و دروغ، تقلب و تزویر جایی نداشته باشد، به یک مطالبه انکار ناپذیر مردمی تبدیل شده است.


 


زلزله ۵٫۵ ریشتری که در شهرستان آبدانان به وقوع پیوست موجب سرگردانی مردم روستاهای این شهرستان شد و ۱۴ حادثه دیده این واقعه به صورت سرپایی درمان شدند.

به گزارش مهر، زلزله که بیش از یک ماه است در استان ایلام سایه افکنده است دیروز با شدت بیشتری در شهرستان آبدانان باعث وحشت مردم شده است.

این زلزله که قدرت آن ۵٫۵ ریشتر بوده، موجب خسارت به منازل مسکونی در شهرهای مورموری، سراب باغ و چند روستا در شهرستان آبدانان شده است.

در این راستا ۱۴ نفر زخمی به صورت سرپایی درمان شدند ولی به دلیل بارش باران هنوز مردم سرگردان هستند.

ستاد بحران در شهرستان آبدانان تشکیل شده است که در این راستا جواد بیگ محمدی معاون هلال اهمر استان ایلام اظهار داشت: پنج تیم اسکان، ۱۰۰ تخته چادر، پنج آمبولانس، هزار پتو، چهار وانت، ۹۰ امدادگر در این راستا برای بحث ساماندهی این مشکل به شهرستان آبدانان اعزام شده است.

وی عنوان کرد: دو اردوگاه در منطقه زلزله زده مورموری و سراب باغ احداث شده است.

وی تصریح کرد: جمعیت هلال احمر استانهای کرمانشاه و لرستان به عنوان استانهای معین برای کمک رسانی اعلام آمادگی کرده اند.

بارش باران از یک طرف و ترس از زلزله های احتمالی موجب سرگردانی مردم روستاهای شهرستان شده است.

همچنین تعدادی از مردم شهرستان جلوی درب جمعیت هلال احمر شهرستان آبدانان به منظور گرفتن چادر صف کشیده اند.

تعدادی از مردم از ترس زلزله شب را در بیرون از خانه سپری کردند و در این راستا ساماندهی مردم ضروری است.


 


ما پیشنهادمان را به مجمع امور صنفی برای ۲۰ درصد افزایش قیمت بستنی ارائه داده‌ایم که روز دوازدهم اردیبهشت ماه مصوب شده و به احتمال زیاد از روز شانزدهم یا هفدهم اردیبهشت ماه این افزایش قیمت اعمال می‌شود.

رییس اتحادیه صنف بستنی، آبمیوه و کافی‌شاپ، با اعلام خبر بالا افزود: قیمت مواد اولیه بستنی گران شده و در برخی مواد اولیه تهیه بستنی حتی تا چهار برابر نیز افزایش قیمت را در چند ماه اخیر شاهد بودیم.

وی ادامه داد: به عنوان مثال پودر کاکائو که چهار هزار تومان بود، در چند ماه اخیر به ۱۴ هزار تومان افزایش یافته و طبیعی است که قیمت بستنی نیز باید افزایش می‌یافت.

رییس اتحادیه صنف بستنی، آبمیوه و کافی‌شاپ در ادامه اظهار داشت: این افزایش قیمت شامل همه نوع بستنی و فالوده می‌شود و می‌توان گفت قیمت انواع بستنی و فالوده در سال جاری معادل ۲۰ درصد نسبت به پارسال گران‌تر می‌شود.


 


بعد از پلیس فتا، سردار سید حسن بتولی با بیان اینکه ا امروزه روش‌های سنتی کشف جرم جوابگوی جرایم جدید نیست، از تشکیل پلیس جرایم اقتصادی خبر داد.

پلیس فتا که مخفف پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات است سال گذشته در کشور آغاز به کار کرد. این واحد پلیسی به جرایم سایبری می‌پردازد.

به گزارش ایسنا، بتولی در حاشیه برگزاری آزمون تخصصی زبان انگلیسی ویژه کارآگاهان پلیس آگاهی نیروی انتظامی با بیان اینکه در گذشته کارآگاهان در یک محدوده تعریف شده از روی نوع سرقت، عناصر موثر را شناسایی و در نهایت به کشف جرم نائل می‌آمدند گفت: با افزایش جمعیت، سیالیت جمعیت و جرم، استطاعت پلیس برای برخورد سنتی با جرم محدود شده است و ما نیازمند روش‌های علمی برای کشف جرم هستیم.

رییس پلیس آگاهی ناجا با بیان اینکه کشف علمی جرم مگر با نیروهای تحصیل کرده و متخصص حاصل نمی‌شود گفت: اطلاعات ماموران پلیس دائما باید به روز شده چرا که مجرمان ما دیگر مجرمان سنتی سابق نیستند و امروزه مجرمان تحصیل کرده و از آخرین اطلاعات و فناوری‌های روز باخبر هستند.

وی با بیان اینکه امروزه سارقان آخرین تاکتیک‌ها و رفتارهای مقام قضایی و پلیس را چک می‌کنند گفت: سارقان حتی در زندان‌ و در تعامل با یکدیگر تجارب خود را به روز می‌کنند و این مسئله باعث می‌شود که پلیس نیز در بررسی مسائل به روز عمل کند.

بتولی با بیان اینکه برای کشف علمی جرم باید از تجارب دیگر کشورها نیز استفاده شود، گفت: در سه سال اخیر دستوراتی مبنی بر کشف علمی جرایم از سوی کارآگاهان پلیس آگاهی از فرمانده ناجا ابلاغ شده است و ما نیز بنا به ضرورت باید به سمت کشف علمی جرم پیش رویم.

وی با بیان اینکه کارآگاهان پلیس آگاهی با حضور در کنفرانس‌ها و دوره‌های آموزشی خارج از کشور و همچنین بهره‌گیری از متون خارجی در حوزه فعالیت پلیس‌های تخصصی می‌توانند علاوه بر افزایش سطح علمی، تجارب خود را نیز افزایش دهند، گفت: بسیاری از متون مربوط به پلیس توسط مترجم زبان ترجمه شده است و این مسئله سبب شده که به جنبه‌های تخصصی کار پلیس توجه نشود به گونه‌ای که ترجمه‌های کتب خارجی در حوزه پلیس امروزه فاقد کارایی لازم برای پلیس است.

بتولی در ادامه با بیان اینکه یادگیری زبان‌های خارجی لازمه ارتقاء سطح علمی کارآگاهان پلیس است گفت: امروزه برای تعامل با جهانیان و کسب تجارب و همچنین استفاده از منابع علمی پلیسی نیازمند پلیسی هستیم که با زبان‌های خارجی آشنایی داشته باشد که در این راستا از سال گذشته یادگیری زبان انگلیسی را در دستور کار خود قرار داده‌ایم.

وی گفت: در گام اول پلیس آگاهی بر یادگیری زبان انگلیسی تمرکز دارد اما در گام‌های بعدی برنامه‌ریزی‌هایی برای یادگیری زبان‌های کشورهای همسایه از جمله عربی، ترکی استانبولی، اردو و غیره انجام شده است.

وی در مورد چرایی یادگیری زبان کشورهای همسایه افزود: مرزنشینان به دلیل نزدیکی با کشورهای همسایه قرابت‌های معنوی و زیادی با آنان دارند و این مسئله سبب شده است که کارآگاهان پس از یادگیری زبان انگلیسی تمرکز خود را روی یادگیری کشورهای همسایه بگذارند.

به گفته رییس پلیس آگاهی در مرحله سوم زبان‌های زنده دنیا اعم از فرانسوی، آلمانی و غیره به کارآگاهان پلیس آگاهی آموزش داده خواهد شد.

بتولی با بیان اینکه برای تعامل با کشورهای همسایه باید به زبان آن کشورها تسلط داشته باشیم، به بحث جرایم سازمان یافته اشاره کرد و گفت: دنیا به سمت جرایم سازمان یافته حرکت می‌کند اما خوشبختانه مجرمان در ایران سازمان پیدا نکرده و ما باید در بررسی علل و چگونگی جرایم سازمان یافته در دو طرف مرز تحقیقاتی انجام دهیم و این نیازمند تسلط به زبان کشورهای همسایه است.

وی افزود: در مرحله اول آزمون زبان انگلیسی کارآگاهان پلیس آگاهی ۲۲ نفر شرکت کرده‌اند که از این میان ۱۲ نفر از سایر استان‌ها و ۱۲ نفر نیز از ستاد پلیس آگاهی در این امتحان حضور پیدا کرده‌اند که این افراد در صورت قبولی برای گذراندن مرحله بالاتر به دانشگاه علوم انتظامی معرفی می‌شوند.

رییس پلیس آگاهی در مورد میزان استاندارد بودن این آزمون گفت: این آزمون زیر نظر گروه خارجه دانشگاه علوم انتظامی برگزار می‌شود و دانشگاه علوم انتظامی نیز به عنوان زیر مجموعه‌ای از وزارت علوم محسوب می‌شود.

بتولی درباره راه اندازی پلیس تخصصی جرایم اقتصادی به ایسنا گفت: پیش‌نویس‌های فعالیت این پلیس آماده شده است و در همایشی که در آینده‌ای نزدیک با همکاری مرکز پژوهش‌های مجلس و همچنین سازمان‌های مرتبط با مسایل اقتصادی برگزار می‌شود، ضرورت و زمینه‌های ایجاد این پلیس به همگان معرفی می‌شود.

وی با بیان اینکه سعی داریم در سال ۹۱ پلیس جرایم اقتصادی را به همگان معرفی کنیم گفت: رسیدگی به جرایم اقتصادی دارای سه ضلع پلیس، مقام‌قضایی و سازمان‌های اقتصادی دولتی است که باید هماهنگی این سه رده حاصل شود.

بتولی در پایان با اعلام آمادگی پلیس برای راه اندازی این پلیس تخصصی ابراز امیدواری کرد که با ایجاد این پلیس در جلوگیری از بروز و همچنین کشف سریع جرایم اقتصادی گشایشی حاصل شود.


 


دو سال پس از تغییر رئیس فرهنگستان هنر و انتصاب علی معلم دامغانی به جای میرحسین موسوی بر این سمت، خبرهای رسیده حاکی از ادامه روند تخریبی این نهاد فرهنگی است که او تلاش بسیار و با همکاری هنرمندان و متفکرین سرشناس به آن سامان داده و جایگاه ویژه ای بخشیده بود.

به گزارش خبرنگار کلمه، فضای فرهنگستان هنر در دوران پس از میرحسین به قدری به سمت انحطاط رفت که سال گذشته اعتراض مکتوب کارمندان این نهاد را بلند کرد و آنها با انتقاد از عملکرد علی معلم در این مدت، در نامه ای در شهریور ۹۰ هشدار دادند: “رخوت، افسردگی و باند بازی‌های پی در پی، جابه‌جایی‌های نابجا و سوء مدیریت چنان بر این فرهنگستان تاخت که فرهنگستان هنر مانند نیستانی گرفتار در آتش قدرت به خاکستر افسوس تبدیل شد.”

اکنون بر اساس تازه ترین خبرها، مسئولان حراست از کارکنان این فرهنگستان که بسیاری از آنها سالها سابقه خدمت دارند، خواسته اند گواهی عدم سوء پیشینه تهیه کنند و مدارک شخصی خود را تحویل حراست دهند.

 

بر اساس این گزارش، در سومین سال ریاست علی معلم و در حالی که اخراج، جابجایی و تعویض چندین باره مدیران و معاونت های مختلف فرهنگستان هنر، تخریب ساختمان بزرگ موسسه آسمان در زعفرانیه و تعطیلی برنامه ها و همایش های علمی، به قدر کفایت به تضعیف این نهاد انجامیده است، حراست نیز با ابلاغیه جدید خود دست به تشویش اذهان کارکنان این فرهنگستان زده و فضایی شبه نظامی در این محیط فرهنگی ایجاد کرده است.

به گزارش کلمه، حراست فرهنگستان هنر خواستار آن شده که همه کارکنان و کارمندان، مدارک شخصی خود از جمله عکس؛ اصل شناسنامه و کارت ملی خود، همسر و فرزندان مجرد؛ اصل کارت پایان خدمت، آخرین مدرک تحصیلی و گذرنامه؛ تلفن وآدرس دقیق منزل مسکونی جدید و قدیم؛ آدرس های زمان تحصیل از مقطع متوسطه تا کنون؛ مشخصات، آدرس و تلفن محل کار یا سکونت ۴ تن از دوستان اداری یا غیر اداری؛ آدرس و تلفن محل های اشتغال از ابتدا تا کنون؛ مشخصات کامل همراه با آدرس و شماره تلفن های محل کار و سکونت پدر، مادر و خواهران، برادران خود را تحویل حراست دهند.

حراست تحت ریاست علی معلم دامغانی همچنین از کارکنان زیر دست او در فرهنگستان هنر خواسته است که تست عدم اعتیاد و گواهی عدم سوء پیشینه نیز تهیه کنند و تحویل دهند. به این موارد، باید پر کردن یک فرم محرمانه و امضای یک تعهدنامه را هم افزود، و اینها همه در حالی است که کارمندان این نهاد فرهنگی اغلب دارای سوابق چندین ساله اداری هستند و بارها در بدو استخدام از فیلترها و گزینش های متعددی گذشته اند.

این حجم از دخالت در حوزه خصوصی کارمندان که به ایجاد نوعی فضای پلیسی و گسترش بی اعتمادی در میان کارکنان فرهنگستان هنر انجامیده، در حالی صورت می گیرد که اهداف اصلی فرهنگستان در دوره ریاست علی معلم دامغانی یکسره فراموش شده و زحمتهای فرهیختگان در دوره پیشین، با روند فعلی، می رود که به کلی نابود شود.

فرهنگستان هنر در سال ۱۳۷۸ تأسیس شد و از ابتدا ریاست آن برعهده میرحسین موسوی بود. قسمت های زیادی از ساختمان فرهنگستان و معماری بخش هایی از داخل آن توسط مهندس موسوی انجام شده است. بناهایی که در دوران حصر مهندس موسوی نیز همچنان یاد روزهای حضور او را زنده نگه می دارد و همچنان بسیاری از مردم هنگام عبور از تقاطع خیابان ولیعصر- طالقانی، مدتی توقف می کند و به بزرگی مردی می اندیشند که در دلهای آنها جا دارد، حتی اگر از دی ماه ۱۳۸۸ دیگر در فرهنگستان هنر حضور نداشته باشد، و حتی اگر تابلوی حاوی نام او به عنوان معمار را از دیوار محوطه “رواق هنر ایران” برداشته باشند.


 


در حالی که از مردم خواسته شده است برای انصراف از دریافت یارانه به سایت مراجعه کنند، مسئولان سازمان هدفمندی یارانه‌ها به خاطر گرفتاری‌های اجرای فاز دوم از قانون هدفمندی یارانه‌ها هنوز یارانه ها را به حساب مردم نریخته اند.

در ماه‌های گذشته زمان پرداخت یارانه‌ها هر ماه با تاخیر نسبت به ماه گذشته روبرو بوده است. این در حالی است که قیمت ها روز به روز افزایش می یابد.

دی ماه سال گذشته، یارانه خانوارها که مرحله یازدهم پرداخت آن می‌شد، در تاریخ ۱۴ دی ماه ۱۳۹۰ پرداخت شد.

ماه بعد یعنی بهمن ماه با تأخیر چند روزه همراه بود به طوری که در مرحله دوازدهم پرداخت یارانه‌ها، حساب سرپرستان خانوارها در ۱۹ بهمن ۱۳۹۰ با یارانه این مرحله شارژ شد.

اسفند ماه نیز با تأخیر پرداخت شد به طوری که پرداخت مرحله سیزدهم یارانه‌ها در این ماه در تاریخ پنجشنبه ۱۸اسفند صورت گرفت که البته فردا آن روز قابل برداشت بود.

جام جم نوشت: هرچند مرادی رئیس سازمان هدفمندی یارانه‌ها از واریز یارانه‌های فروردین در پازدهم ماه خبر داده بود، اما مبلغ یارانه در روز ۱۷ فروردین قابل برداشت بود.

در همین حال ایسنا گزارش داد: بنا به اعلام سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها امروز ۱۴ اردیبهشت ماه پایان مهلت اعلام عدم انصراف برای افرادی است که پیامکی از شماره ۳۰۰۲۵ دریافت کرده‌اند. در این پیامک آمده که آقای … نظر به تمکن مالی لطفا جهت انصراف از دریافت یارانه به سامانه www.refahi.ir مراجعه کنید.

بنا به اعلام کاربران صفحه اول سامانه باز می‌شود اما هنگام انتخاب گزینه عدم تایید، ادامه عملیات ممکن نیست.

بر این اساس سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها با اشاره به اینکه افرادی که پیامک سازمان را دریافت نکردند، مطمئن باشند که مبلغ ۲۸ هزار تومان در حساب آنها است، تاکید کرد: تنها افرادی که پیامک سازمان هدفمندی یارانه‌ها مبنی بر اعلام انصراف یا عدم انصراف دریافت کرده‌اند، به سایت رفاهی مراجعه کنند.

در ساعات پایانی مهلت اعلام عدم انصراف از دریافت یارانه نقدی برای افرادی که پیامک سازمان هدفمندی از شماره ۳۰۰۲۵ را دریافت کرده‌اند ابهاماتی برای کاربران سامانه www.refahi.ir به وجود آمده که ممکن است باعث شود کاربران گزینه نادرست را انتخاب کنند و به جای اعلام عدم انصراف، انصراف خود را اعلام کنند.


 


در پی افزایش قیمت روزانه شیر و لبنیات، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به موافقت اتحادیه‌های دامداری و تولیدکنندگان فرآورده‌های لبنی در جلسه امروز اعلام کرد: قیمت خرید هر کیلوگرم شیرخام از دامدار مانند اسفند پارسال ۶۳۰ تومان با ۳/۲ چربی تعیین شد.

محمد علی ضیغمی امروز در گفت و گو واحد مرکزی خبر افزود: برای جلوگیری از افزایش قیمت فراورده‌های لنبی از هفته گذشته بلافاصله وارد کار شدیم و برای کنترل قیمت‌ها قرار شد نهاده‌های مورد نیاز دامدران با نرخ اسفند ماه در اختیار آنان قرار گیرد.

وی گفت: برای تامین علوفه مورد نیاز دامداران تا پایان سال با همان قیمت اسفند پارسال هیچ محدودیتی نداریم.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد: قیمت فرآورده‌های لبنی در روزهای آینده به قیمت اسفند ماه باز خواهد گشت و مردم به زودی شاهد کاهش قیمت خواهند بود.

ضیغمی گفت: با توجه به اینکه وظیفه تامین نهاده های مورد نیاز دامداران به وزارت صنعت، معدن و تجارت سپرده شده، برنامه بلند مدتی برای تامین این نهاده ها نیز تدوین شده است.

در همین حال، استاندار تهران گفت: عده‌ای در بحث شیر و لبنیات مرتکب تخلف شدند که جرایم سنگینی را برای آنها وضع کردیم و محکم هم ایستادیم و دومین مرحله برخورد با کسانی که در بحث عرضه شیر و فرآورده‌های لبنی به مردم اجحاف کردند از پنجشنبه۱۴ اردیبهشت آغاز می‌شود.

مرتضی تمدن در گفت‌وگو با ایسنا، درباره آخرین تصمیات اتخاذ شده برای کنترل قیمت شیر در بازار گفت: آخرین مراحل کارشناسی قیمت شیر انجام شد و مجموعه‌ای که در بحث شیر اثرگذار و تعیین کننده هستند مورد کارشناسی قرارگرفته که در جلسه تنظیم بازار هفته گذشته بررسی شد و چون دارای ابهاماتی بود کارشناسی مجدد شد و این هفته نتیجه نهایی را در جلسه تنظیم بازار کشور مشخص خواهم کرد و معین می‌شود که شیر با چه قیمتی و چگونه عرضه شود.


 


قیمت سکه با وجود اینکه در ساعات ابتدایی دیروز به تاثیر از افت قیمت طلای جهانی نوسان رو به پایینی را تجربه کرد، اما در ادامه روند مبادلات به تاثیر از تحرکات مثبت قیمت دلار شاهد حرکت رو به بالایی بود. این در شرایطی است که همه در انتظار نتیجه نشست دور دوم مذاکرات گروه ۱+۵ با ایران در رابطه با انرژی هسته‌ای هستند.

دنیای اقتصاد نوشت: مریم علی نیا یکی از کارگزاران بورس کالا با اشاره به اینکه در دادوستدهای دیروز روند قیمت‌ها در ابتدا با افت مواجه و در ادامه به تاثیر از مبادلات بازار ارز تکانه‌های مثبتی را شاهد بود، افزود: روند قیمت‌ها در مبادلات دیروز متناسب با نرخ‌های تسویه شروع شد. این در حالی بود که با افزایش قیمت دلار و نوسانات موجود در این بازار قیمت طلا نیز با افت و خیز مواجه شد.

به اعتقاد علی نیا در شرایط فعلی نگاه بازار طلا به دلار است و هرگونه تغییر در این بازار می‌تواند تاثیر قابل توجهی روی قیمت‌ها بگذارد. این کارشناس بازار آتی در ادامه صحبت‌هایش افزود: در شرایط کنونی بازار ارز بانک مرکزی در روند مبادلات زیاد دخالت نمی‌کند. این در حالی است که از دید مشتریان دادوستدهای بازار آتی به تغییر قیمت دلار بستگی دارد.

براساس گفته علی‌نیا، مشکلات سامانه معاملاتی تا حدودی برطرف شده؛ اما زمانی که سیستم شلوغ است، روند معاملات کند می‌شود که انتظار می‌رود با حل تمام مشکلات بتوان به بهبود اوضاع و افزایش حجم مبادلات امیدوار بود.

این کارگزار بورس کالا در ادامه به موضوع میزان وجه تضمین پرداخت و گفت: افزایش وجه تضمین یکی از موضوعاتی است که در شرایط فعلی روی کاهش حجم مبادلات تاثیرگذار بوده است. معامله‌گران بیشتر سعی می‌کنند با نوسان‌گیری روی دادوستدها، دادوستدهایشان را دنبال کنند. این در حالی است که از حجم مبادلات کاسته شده است.

براساس گفته علی‌نیا اگر بی‌احتیاطی شرکت‌های کارگزاری نمی‌بود و و کنترل‌ها روی روند مبادلات بیشتر می‌شد، شاید مسائلی که در حال حاضر در بازار پیرامون وجه تضمین وجود دارد ایجاد نمی‌شد. به نظر می‌رسد برای رونق معاملات بهتر است، نسبت به روند فعلی مکانیزم تعیین وجه‌ تضمین تغییراتی اعمال کرد. این کارشناس بازار آتی در پایان درباره اینکه آیا بهتر نیست برخی از امور معاملات به شرکت‌های کارگزاری واگذار شود؟ افزود: مطمئنا واگذاری و انتقال برخی امور که از دید مدیریت بورس خللی در روند دادوستدها ایجاد نمی‌کند، به شرکت‌های کارگزاری می‌تواند رضایت مشتریان را در پی داشته باشد. این در شرایطی است که در حال حاضر واریز وجوه به خود شرکت‌های کارگزاری واگذار شده اما بعضی موضوعات همچون انتقال وجه همچنان در اختیار مدیریت بازار است.

براساس گزارش گروه مطالعات اقتصادی آریا سهم، صبح دیروز بانک، سکه را به قیمت بازار می‌خرید (قیمت خرید سکه توسط بانک ۶۳۶ هزار تومان بدون در نظر گرفتن ارزش افزوده) این امر باعث شد سکه وارد بازار نشود و از صبح تا بعدازظهر قیمت سکه ثابت باشد. بررسی روند قیمت ارز از اول این هفته نیز نشان می‌دهد تمایل به حفظ کف قیمت یک هزار و ۷۰۰ تومان برای دلار در بازار داخلی زیاد است. این در حالی است که با وجود افت و خیز قیمت جهانی طلا، خریداران بازار آتی از فروشنده‌ها تحرک بیشتری دارند و افت قیمت‌ها با حرکت کندتری صورت می‌گیرد.

براساس گفته فعالان؛ روز گذشته پس از گزارش عباس کمره‌ئی عضو هیات مدیره بانک ملی در رابطه با تحویل ۸۶۰ هزار قطعه سکه پیش فروش شده و از سویی استقبال از اوراق گواهی سپرده، بازار با افت اندکی همراه شد؛ زیرا در صورت اینکه روند فعلی تصمیمات بانک مرکزی تا قبل از دور دوم مذاکرات بغداد ادامه پیدا کند، نزول قیمت‌ها هم ادامه خواهد داشت. این در حالی است که نتایج این نشست تاثیر روانی قابل توجهی روی معاملات خواهد گذاشت. در مجموع در مبادلات دیروز در حالی که حجم و ارزش مبادلات نسبت به روزهای ماقبل افت محسوسی داشت روند قیمت‌ها نیز با دامنه نوسان اندکی دنبال شد؛ قیمت سکه در سررسید اردیبهشت ماه با ۶۶/۰ درصد افت در محدوده ۶۶۶ تا ۶۶۸ هزار تومان، سررسید خردادماه با ۹۷/۰ درصد افت در محدوده ۶۷۹ تا ۶۸۳ هزار تومان، سررسید تیرماه با افت ۶۳/۰ درصدی در مبادلات صبح و رشد ۲۷/۰ درصدی در مبادلات بعدازظهر در محدوده ۶۹۲ تا ۶۹۸ هزار تومان و سررسید مردادماه نیز با افت ۶۲/۰ درصدی در دادوستدهای صبح و رشد ۲۱/۰ درصدی در مبادلات بعدازظهر در محدوده ۷۰۲ تا ۷۰۹ هزار تومان قرار گرفت.

این در شرایطی است که برخی بر این باورند، بازار در شرایط رکودی قرار گرفته و ممکن است این روند تا قبل از دور دوم مذاکرات ادامه پیدا کند. همچنین تعداد موقعیت‌های تعهدی باز در سررسیدهای اردیبهشت و مردادماه افزایش داشت؛ اما در سررسیدهای خرداد و تیر این روند کاهشی بود.


 


نگاهی به آمارهای رسمی از خروج بیش از ۷۷۰ میلیارد دلار ارز از کشور طی ۳۱ سال گذشته درپی تشدید واردات خبر می‌دهد. به تازگی نیز دولت طی مصوبه‌ای اجازه واردات ۲۴ میلیارد دلاری را که ۱۰ میلیارد دلار آن شامل مواد غذایی و کالاهای اساسی مصرفی است، داده است.

به گزارش فارس، این در حالی است که اقتصاددانان و کارشناسان بزرگ‌ترین مانع رونق تولید ملی را واردات بی‌رویه کالاهای مصرفی می‌دانند، ضمن اینکه در کنار واردات رسمی این کالاها، قاچاق نیز به شکل گسترده‌ای هر روز به تولید ضربه می‌زند. بر اساس آمار رسمی گمرک و بانک مرکزی، طی سال های ۶۱ تا ۹۰ بیش از ۷۷۰ میلیارد دلار ارز به دلیل واردات از کشور خارج شده است که این رقم به ویژه در سال‌های ۸۳ تا ۹۰ تشدید شده است.

بر اساس این گزارش، طی سال ۱۳۶۰ تا ۱۳۶۵ بیش از ۶۷ میلیارد و ۳۱۲ میلیون دلار کالا از کشور خارج شده و از سال های ۶۶ تا ۷۰ نیز شاهد واردات ۷۸ میلیارد و ۷۵۹ میلیون دلاری بودیم که این رقم طی سال‌های ۷۱ تا ۷۵ به بیش از ۸۸ میلیارد دلار افزایش یافت. مجموع ارزش واردات به کشور طی سال های ۷۶ تا ۸۰ بیش از ۷۳ میلیارد و ۱۷۵ میلیون دلار بوده است که در این سال‌ها واردات بین ۱۲ تا ۱۷ میلیارد دلار در نوسان بوده است. این در حالی است که واردات در ۵ سال بعدی یعنی از سال ۸۱ تا ۸۵ به بیش از ۱۶۵ میلیارد و ۲۳۳ میلیون دلار رسید که در مقایسه با ۵ سال قبل از آن ۲/۲ برابر شده است. طی سال‌های ۸۱ تا ۸۵ ارزش واردات از ۲۲ میلیارد دلار تا ۴۱ میلیارد دلار نوسان داشته است. این گزارش حاکی است: ارزش واردات در پنج ساله پایانی یعنی سال‌های ۸۶ تا ۹۰ رشد شدید داشته و به ۲۸۶ میلیارد دلار رسید. واردات سالانه به کشور از سال ۸۶ تا ۹۰ از ۴۸ میلیارد دلار تا ۶۴ میلیارد دلار بوده است.
منبع تامین مصوبه واردات ۲۴ میلیارد دلاری؟

از سوی دیگر معاون بازرگانی داخلی وزیر صنعت، معدن و تجارت در پاسخ به این سوال «فارس» که منبع تامین ۲۴ میلیارد دلار وارداتی که اخیرا تصویب شد، کجاست، اظهار کرد: ۲۴ میلیارد دلاری که برای واردات کالاهای اساسی در نظر گرفته شده است ردیف بودجه‌ای ندارد و در واقع اصلا بودجه نیست، بلکه تخصیص ارز رسمی از طریق سیستم بانکی برای واردکنندگان کالاهای اساسی و مواد اولیه است.

محمد علی ضیغمی افزود: در سال‌های گذشته هم ۲۰ تا ۲۲ میلیارددلار ارز به این گروه از وارد‌کنندگان تخصیص داده می‌شد و هدف از این مصوبه تاکید دولت بر تسریع بانک مرکزی و بانک‌های عامل در ارائه ارز مورد نیاز وارد‌کنندگان کالاهای اساسی و تامین مواد اولیه مورد نیاز کالاهای تولید داخل و ضروری بوده است. ضیغمی گفت: دولت حتی یک دلار هم از این رقم را صرف واردات نمی‌کند و عین تخصیص ارز صورت گرفته در اختیار بخش خصوصی قرار می‌گیرد و دولت تنها پشتیبانی لازم را انجام می‌دهد تا مواد اولیه بخش تولیدی کشور راحت‌تر و سریع‌تر در اختیار تولیدکنندگان قرار گیرد.

ضیغمی در گفت‌وگو با «مهر» نیز این سیاست را در راستای حمایت از تولید خواند و گفت: بانک مرکزی و بانک‌های عامل برای تسریع در اختصاص ارز به اقلام مذکور مکلف شده‌اند؛ بنابراین منظور این مصوبه اختصاص ۲۲ میلیارد دلار ارز به واردات کالاهای نهایی و محصولات تولیدی خارجی نیست و هدف حمایت از تولید و تامین مواد اولیه مورد نیاز کارخانه‌های را دنبال می‌کند.

ضیغمی با انتقاد از برخی از اظهارنظرهای صورت گرفته در ارتباط با اختصاص ۲۲ میلیارد دلار برای واردات کالاهای اساسی، گفت: این اظهارنظرها نادرست و غیرکارشناسی است و به نظر می‌رسد ناشی از عدم اطلاع دقیق از مفاد این مصوبه و اهداف آن و نیز آمار و اطلاعات واردات کشور باشد. البته باید گفت، در حالی اخیرا دولت در مصوبه‌ای ویژه مجوز واردات ۲۴ میلیارد دلار کالا را صادر کرده است که یک مقام مسوول در وزارت جهادکشاورزی می‌گوید: به هیچ‌وجه کمبود مواد پروتئینی در کشور نداریم و حتی مازاد تولید هم در این زمینه داریم.

اسماعیل عباسپور در گفت‌وگو با «مهر» درخصوص اظهارنظر مسوولان دولتی مبنی بر کمبود کالاهای اساسی در کشور گفت: متاسفانه مدتی است که برخی از افراد در مصاحبه‌های خود اعلام می‌کنند که در کشور دچار کمبود برخی از کالاها از جمله مرغ و گوشت هستیم و باید آنها را وارد کنیم درحالی که به هیچ‌وجه کمبود مواد پروتئینی در کشور نداریم و حتی مازاد تولید هم در این زمینه داریم. وی اضافه کرد: اگر الان کمبود گوشت و مرغ داشتیم، باید ویترین مرغ‌فروشی‌ها و قصابی‌ها خالی از مرغ و گوشت بود یا حداقل جلوی قصابی‌ها و مرغ‌فروشی‌ها
مردم در صف‌های طولانی می‌ایستادند، درحالی که واقعا چنین نیست!

مدیرکل دفترحمایت از سرمایه گذاری، کارآفرینی و توسعه تجارت وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: طرح چنین موضوعاتی تبدیل به ایجاد فضا و حیات خلوتی برای برخی دلالان و توزیع‌کنندگان مواد غذایی در کشور شده است.

عباسپور با بیان اینکه درحال حاضرفاصله معنی‌داری بین قیمت فروش توسط تولیدکننده و قیمت خرید توسط مصرف کننده در برخی از محصولات مصرفی وجود دارد، گفت: مسوول تنظیم بازار وزارت صنعت، معدن و تجارت است، چون بیشتر ابزارهای نظارتی و تنظیم بازار در اختیار این وزارتخانه قرار دارد و وزارت جهادکشاورزی بیشتر متولی تولیدات در کشور است تا تنظیم بازار.


 
شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به kaleme-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به kaleme@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته