-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۱ اردیبهشت ۱۴, پنجشنبه

Latest News from AzadCyber for 05/03/2012

Email not displaying correctly? View it in your browser.
این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا گزینه دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.



احسان نوروزی

برای کاربران اینترنت در ایران که از سرعت پایین و کانکشن‌های بی‌کیفیت رنج می‌برند و اینترنت واقعا پرسرعت برای کسر بزرگی از آنها رویایی دور از دسترس است٬ معمولا اطلاعات مرتبط با سرعت و پهنای باند اینترنت در دیگر نقاط دنیا جالب توجه است.

آخرین آمار منتشرشده توسط کمپانی Akamai درباره «وضعیت اینترنت در جهان» در سه‌ماهه پایانی سال ۲۰۱۱ دربرگیرنده مجموعه‌ای از اطلاعات قابل‌تامل درباره سرعت اینترنت و ترافیک حملات سایبری در نقاط گوناگون جهان است.

کمپانی Akamai از سال ۲۰۰۸ با بهره‌گیری از پلت‌فرم هوشمند ابری خود گزارش فصلی «وضعیت اینترنت» را با بررسی و تحلیل ترافیک سایبری در نقاط گوناگون جهان منتشر می‌کند. آخرین گزارش آنها نشان می‌دهد که میانگین سرعت اینترنت در جهان٬ در سه‌ماهه پایانی ۲۰۱۱ نسبت به مدت مشابه سال ۲۰۱۰ نزدیک به ۱۴ درصد کاهش یافته و از ۲/۶ مگابیت بر ثانیه به ۲/۳ مگابیت بر ثانیه رسیده است. دو گزارش پیشین این کمپانی نشان‌دهنده رشد میانگین سرعت اینترنت در جهان بود.

گزارش کامل و نقشه اینتراکتیو این کمپانی درباره وضعیت اینترنت در جهان را از اینجا ببینید.

ایران؛ جهنم کاربران اینترنت

بررسی داده‌های منتشرشده در این آمار٬ تفاوتی فاحش میان سرعت اینترنت در ایران و دیگر نقاط جهان را نشان می‌دهد. به دلایل گوناگون٬ از جمله فیلترینگ گسترده و بهره‌گیری اکثر کاربران ایرانی اینترنت از ابزارهای عبور از فیلترینگ٬ اطلاعات دقیقی درباره وضعیت اینترنت در ایران وجود ندارد٬ اما بدیهی است که هنوز میانگین سرعت در ایران در بند کیلوبیت بر ثانیه محصور مانده است.

اکثر کاربران ایرانی به ناچار با کانکشن‌های دایل‌آپ به اینترنت متصل می‌شوند که حداکثر سرعت آن ۵۶/۶ کیلوبیت بر ثانیه است و در کمال ناباوری اینترنت بالای ۱۲۸ کیلوبیت بر ثانیه٬ در ایران «اینترنت پرسرعت» محسوب می‌شود. این در حالی است که تنها ۱/۲ درصد از کانکشن‌های اینترنت در دنیا٬ سرعتی کمتر از ۲۵۶ کیلوبیت بر ثانیه دارند. با این حساب٬ ایران را می‌توان «جهنم کاربران اینترنت» دانست.

این کمپانی کانکشن‌های ۲ مگابیت بر ثانیه و بالاتر از آن را «اینترنت پرسرعت» محسوب می‌کند که بر این اساس٬ تنها ۱ درصد از کاربران ایرانی به «اینترنت پرسرعت» دسترسی دارند.

کره جنوبی؛ بهشت کاربران اینترنت

پرسرعت‌ترین اتصالات اینترنتی در جهان از آن کره جنوبی است. ۸۳ درصد کاربران کره‌ای به کانکشن‌هایی با سرعت ۵ مگابیت بر ثانیه و بالاتر از آن دسترسی دارند. کره جنوبی سال‌هاست که «بهشت کاربران اینترنت» است. میانگین سرعت اینترنت در این کشور ۱۷/۵ مگابیت بر ثانیه استدر میان ۷ کشور اروپایی این فهرست٬ هلند پرسرعت‌ترین کانکشن‌ها (میانگین ۸/۲ مگابیت بر ثانیه) را در اختیار دارد و پیش‌گام اروپاییان است.

پس از کره جنوبی٬ این کشورها به ترتیب در جایگاه دوم تا دهم قرار گرفته‌اند: ژاپن (با میانگین سرعت ۹/۱ مگابیت بر ثانیه)٬ هنگ‌کنگ (۹/۱)٬ هلند (۸/۲)٬ لاتویا (۷/۸)٬ سوئیس (۷/۳)٬ ایرلند (۶/۸)٬ جمهوری چک (۶/۷)٬ رومانی (۶/۴) و بلژیک (۶/۱).

بر اساس آمار Akamai آمریکا در این جدول رده‌بندی با میانگین سرعت ۵/۸ مگابیت بر ثانیه در جایگاه سیزدهم قرار گرفته است.

استفاده از اینترنت روی تجهیزات موبایل هم در سه‌ماهه پایانی ۲۰۱۱ افزایش چشمگیری داشته. بر اساس آخرین آمار٬ میانگین سرعت اینترنت موبایل در جهان ۱ مگابیت بر ثانیه است. یک کمپانی سرویس‌دهنده در آلمان٬ پرسرعت‌ترین اینترنت را به مشتریان موبایل خود ارائه می‌کند. میانگین سرعت سرویس‌های این کمپانی ۲۳/۴ مگابیت بر ثانیه است.

­

۱۰۰ شهری که پرسرعت‌ترین اینترنت‌های جهان را در اختیار دارند

با تحلیل آمار این کمپانی٬ فهرستی از ۱۰۰ شهر جهان منتشر شده که پرسرعت‌ترین اتصالات اینترنتی را در اختیار دارند. شهرهای توسعه‌یافته آسیایی در این فهرست اکثریت را به خود اختصاص داده‌اند. ۶۹ شهر آسیایی در این فهرست حضور دارند٬ و جالب این‌که در این میان ۶۱ شهر از ژاپن‌اند. ۲۴ شهر از آمریکایی شمالی هم در این فهرست قرار دارند؛ ۲۲ شهر از ایالات متحده آمریکا و ۲ شهر از کانادا.

هفت شهر اروپایی هم در این فهرست حضور دارند؛ ۳ شهر از سوئد٬ ۲ شهر از سوئیس٬ و یک شهر در رومانی و لاتویا. استرالیا هم یک نماینده در این فهرست دارد.

نمایی از حملات اینترنتی در جهان؛ چین در صدر مهاجمان

آمار Akamai درباره حملات اینترنتی نشان می‌دهد که بیش از ۱۳ درصد ترافیک حملات سایبری از سوی چین بوده است. آمریکا با ۱۰ درصد و اندونزی با ۷/۶ درصد در جایگاه دوم و سوم قرار گرفته‌اند.

در مجموع٬ به تفکیک قاره‌ها٬ ۴۵ درصد حملات سایبری از آی‌پی‌هایی صورت گرفته که سرورهای ریشه آنها در آسیا و اقیانوسیه قرار دارند. اروپا با ۳۳ درصد و آمریکا با ۲۰ درصد در جایگاه‌های بعدی قرار دارند.

فایل پی‌دی‌اف گزارش کمپانی Akamai را می‌توانید از اینجا دانلود کنید.


 
شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به azadcyber-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به azadcyber@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته