-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۱ اردیبهشت ۳۱, یکشنبه

Latest New from Green Correspondents for 05/20/2012

Email not displaying correctly? View it in your browser.
این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا گزینه دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.

 

بايد خود اصلاحات را هم آسيب شناسی کنيم. آزادی خواهی شعار مهم ما در دوم خرداد بود، همينطور شعار آقايان موسوی و کروبی. اما آزادی به معنای ولنگاری نيست، بی قانونی به معنای آزادی نيست. البته وقتی از يک فضای بسته به فضای باز می رويم، افراط و تفريط می شود. حکومت بايد مايه بگذارد و افراط و تفريطها را تحمل کند تا جامعه آزادی را بياموزد.
خبرنگاران سبز/سیاست:
روز گذشته سيدمحمدخاتمی به مناسبت سالگرد دوم خرداد و سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر ملاقاتی با تعدادی از حاضران که از قبل هماهنگ کرده شده بودند، جلسه ای دوستانه و البته چالش انگيز برگزار کرد.
در اين ديدار که با انتقاد جمعی از جوانان اصلاح طلب از اقدام اخير رييس دولت اصلاحات برای حضور در انتخابات دهم اسفند ۹۰ که باعث شوک دوستان قديم و ديگر بخش هايی از جامعه شده بود اغلب مباحث مطرح شده حول محور بازخورد تحريم جمعی انتخابات گذشته مجلس و ترديد و پرسش در مورد برنامه اصلاح طلبان در انتخابات ریاست جمهوری در سال آينده صورت گرفت .

به گزارش خبرنگاران سبز ، سيد محد خاتمی در ابتدای این جلسه، با صراحت با اين مضمون اعلام کردند که «ما از نظام عبور نکرده ايم، خود را در نظام می دانيم. چنانچه کسانی عبور کرده اند و به دنبال براندازی هستند، - همانطور  که از برخی سخنان برمی آيد - بدانند که آب در هاون کوبيدن است». اين سخنان رييس جمهور سابق کشورمان را می توان در پاسخ به اتهامات و جارو جنجالی دانست که رسانه های حامی دولت کودتا و البته رسانه های اصولگرا و ارگان های رسمی و نيمه رسمی سپاه پاسدارن از بعد از کودتای سال ۸۸ تا امروز که نزديک به دوره بعدی انتخابات می شويم مطرح کردند اند قلمداد کرد.

سيد محد خاتمی در بخش ديگری از سخنانش در دفاع از اصلاحات و جريان اصلاح طلبی در دوم خرداد اعلام کرد: جريانی که در دوم خرداد جلوه کرد، با عامليت و رای مردم رخ داد نه با فشار. در دوم خرداد دو ديدگاه در مقابل هم قرار گرفت و يکی مورد انتخاب مردم قرار گرفت. مردم ما به دو دليل اصلاحات را انتخاب کردند؛ يکی اينکه اکثر مردم ما دلبسته ی انقلاب هستند. اکثر مردم به هيچ وجه حاضر نبودند که نظام براندازی شود، هر چند انکار نمی شود که بخشی از کسانی که در ۷۶ و ۸۸ رای دادند هم شايد اين خواسته را داشته اند اما بخشی از همانها هم از تنش و برهم ريختگی استقبال نمی کردند.
سید محمد خاتمی ادامه داد: مبنا قانون اساسی است؛ مردم در دوم خرداد خواستار برهم زدن اوضاع نبودند، اما خواستار تغيير و اصلاح بودند، خواستار اجرای قانون اساسی بودند.

محد خاتمی همچين به انتقاد از ظرفيت پايين جامعه برای آزادی گفت: عامل ناکامی حرکت های اصلاحی، ذهنيت استبداد زده ی تارخی ملت ماست؛ يعنی بلد نيست آزادی داشته باشد يا از آن نگهداری کند.

خاتمی همچنين در جواب انتقادهايی که از جانب جوانان اصلاح طلب و حاضرين از جريان اصلاح طلبی ابراز شده بود تاکيد کرد: بايد خود اصلاحات را هم آسيب شناسی کنيم. آزادی خواهی شعار مهم ما در دوم خرداد بود، همينطور شعار آقايان موسوی و کروبی. اما آزادی به معنای ولنگاری نيست، بی قانونی به معنای آزادی نيست. البته وقتی از يک فضای بسته به فضای باز می رويم، افراط و تفريط می شود. حکومت بايد مايه بگذارد و افراط و تفريطها را تحمل کند تا جامعه آزادی را بياموزد.

در دوره ی اصلاحات برخی حرف ها زده شد که به دينداران برخورد، به حکومت برخورد، حتی به خود ما برمی خورد، و اين باعث سوءاستفاده ی مخالفان قرار می گرفت؛ آنها هم در جنگ روانی موفق بودند که اين موارد را بزرگنمايی کنند.

 رييس جمهور سابق کشورمان گفت: به نام اصلاحات نمی شود بداخلاقی کرد و تهمت زد؛ اما در مواردی چنين شد، حتی در مورد قتل های زنجيره ای حرف های ناجوری زده شد. در آن دوره، بسياری از ما توقعات را بالا برديم، بخشی از شعارهای غيرعملی هم سر داديم، و لذا دچار جنگ روانی از سوی ضداصلاحات شديم.

خاتمی خطاب به آنانی که از طرف «مردم» سخن می گويند و اکثريت آنها را مخالف نظام می پندارند، اعلام داشت که اصلاحات، خود را در درون نظام می داند، اکثريت اين مردم به ارزش های انقلاب علاقمند هستند. دينی که مردم به آن رای دادند البته نه تنها مقابل استقلال و آزادی نبود، بلکه همراه آن بود.

نه نظام از بين رفتنی است و نه اصلاحات

خاتمی در ادامه گفت: «نظام از بين رفتنی نيست»، «ولی حالا اين نظام از بين برود، چه می شود؟! راهی غير از اصلاحات نيست و البته «اصلاحات» هم حذف شدنی نيست.

او درباره ی رای دادنش که در سخنان برخی حاضرین به دفعات به کنايه و تمسخر گرفته شده بود، گفت: بعد از انتخابات مجلس انتظار داشتم که در فضا گشايشی بشود اما تا امروز که بدتر شده البته اين انتظار را الان هم همچنان دارم. يکی از حاضران در اين لحظه به باطل شدن رای حوزه ی دماوند اشاره کرد که آقای خاتمی در آن شهر در دور اول انتخابات شرکد کرده بود. آقای خاتمی با لبخندی گفت: آن کسی که به او رای نداديم تقلب کرده بود.

خاتمی قبلا هم گفته بود که اهل بده بستان و خواهش و التماس نيست، اما امروز تصريح کرد که هر گونه تفاهم و توافقی با حفظ اصول، اساسا اشکالی ندارد. همه بايد تلاش کنيم که فضا از حالا امنيتی دربيايد.

پس از ديدار امروز تعدادی از رسانه های حامی حکومت اعلام کردند که خاتمی از رای دادن خود پشيمان شده است اما طبق گزارش خبرنگاران سبز اصل ماجرا بدين سان بوده است: سيد محمدخاتمی درباره ی رای دادن خود در انتخابات مجلس نهم، اعلام کرد: به هيچ وجه پشيمان نيستم اما قبول دارم که رای دادن من احساسات بخشی از دوستان را جريحه دار کرد. از خود عمل دفاع می کنم اما مردم با شوک مواجه شدند. آنچه در آن ۴۸ ساعت آخر به آن رسيديم را میشد تبيين کرد تا دو دسته ی تحريمی نتوانند از آن سوءاستفاده کنند، هم آنهايی که در خارج تحريم را دنبال می کردند و هم آنهايی که در داخل ما را به آن سو هل می دادند.

خاتمی تصريح کرد: ما هيچ وقت تحريم نکرديم. البته تحريم به خودی خود به معنای براندازی نيست. کسی هم که می خواست رای بدهد اشکالی نداشت. اما ما کوتاهی کرديم و شوک وارد شد، نتوانستيم به خوبی تبيين کنيم.

همچنين در اين جلسه بخشی از سخنان خاتمی به سالروز آزادسازی خرمشهر اختصاص داشت و در بخش پايانی مراسم نيز لوح يادبودی به خواهر شهيد جهان آرا تقديم شد. خاتمی به علاوه در انتهای سخنرانی اش نیز ابراز اميدواری کرد که مذاکرات هسته ای پيش رو، به ياری خداوند به مصلحت کشور، منافع مردم و رفع فشار و تهديدها برسد.

وحید زادقی

 
 

به گزارش منابع خبری سازمان حقوق بشری ايران،  وی امروز پس از سپری کردن دوران محکوميت ۳۰ ماهه خود از زندان آزاد شد.
خبرنگاران سبز/جامعه:
 مهديه گلرو، فعال دانشجويی و عضو شورای دفاع از حق تحصيل، دقايقی قبل، پس از سپری کردن ۳۰ ماه حبس در زندان اوين، آزاد شد. مهديه گلرو در آذرماه سال ۸۸ به همراه همسرش " وحيد لعلی پور" به بازداشت نهادهای امنيتی در آمد، وی سپس از سوی دادگاه به تحمل ۲ سال و ۴ ماه حبس تعزيری محکوم شد که اين حکم در دادگاه تجديدنظر به ۲ سال حبس کاهش يافت.

این در حالی است که وی می بايست در آبان‌ماه سال گذشته از زندان آزاد می‌شد، به سبب نوشتن نامه ای از زندان به مناسبت ۱۶ آذرماه،روز دانشجو، و انتشار آن در رسانه‌ها، مجددا به اتهام " تبليغ عليه نظام" به ۶ ماه حبس محکوم شد.

به گزارش منابع خبری سازمان حقوق بشری ايران،  وی امروز پس از سپری کردن دوران محکوميت ۳۰ ماهه خود از زندان آزاد شد.

همچنين همسر وی "وحيد لعلی پور" نيز که از سوی دادگاه به تحمل يکسال حبس تعزيری محکوم شده و شهريورماه سال گذشته جهت سپری کردن دوران محکوميتش به زندان انتقال يافته بود، روز ۷ خردادماه از زندان آزاد خواهد شد.

خبرنگاران سبز به همراه ديگر رسانه های سبزانديش و مردمی، آزادی مهديه گلرو را به دوستان و خانواده‌ی وی تبريک می گويد. به اميد آزادی تمامی اسرای سبز و دانشجويان آزاده.

 
 

دیروز: من ایستاده ام تا رای خود را پس بگیرم
امروز: من ایستاده ام تا حق خود را پس بگیرم
برای فردا: ایرانی آزاد و آباد
آقایان به ظاهر خودی تا به کی در میدان حاکمیت به دنبال شعله دور آتش و گوساله سامری سرگردانید؟! آقای خزعلی، از شما دور است . کمی به عقب برگشتن و خون های به زمین ریخته شده را دیدن، به هاله نور و بصیرت نیاز ندارد کمی وجدان درد می طلبد.
یک سال به انتخابات ریاست جمهوری بعدی مانده است کمی آهسته برادر .
آرمان و پیمانمان با شهدای جنبش سبز چه شد؟ میرحسین را چه جواب دهیم ؟



 
شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به greencorrespondents-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به greencorrespondents@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته