-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۰ بهمن ۱۹, چهارشنبه

Latest News from Iran Green Voice for 02/08/2012

Email not displaying correctly? View it in your browser.
این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.



 

ندای سبز آزادی_ ریحانه موسوی: همزمان با اوج بحث ها در مورد تحریم بانک مرکزی و خرید نفت از ایران  شرکت های چینی در پی اختلاف بر بهای نفت، تصمیم به کاهش واردات نفت خام گرفت و امارات و قطر امارات متحده عربی و قطر با قطع تامین مالی مبادلات بازرگانی با ایران عملا تحریم بانک مرکزی در منطقه را کلید زدند.  

این در حالی است که در ادامه تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ایران، باراک اوباما با صدور بخشنامه ای تحریمهای سختگیرانه تری را علیه دولت ایران و بانک مرکزی آن کشور وضع کرده است.

مقابله با پولشویی

وزارت خزانه داری آمریکا اعلام کرده که بر اساس بخشنامه جدید، کلیه دارایی های تمام وزارتخانه های ایران و نهادهای متعلق به دولت از جمله بانک مرکزی ایران مسدود می شود.

اوباما در نامه ای به کنگره گفته است که تصمیم او در مورد اعمال تحریمهای بیشتر علیه ایران "بویژه در واکنش به اقدامات فریبکارانه ای بوده که از سوی بانک مرکزی و سایر بانکهای ایران در جهت پنهان کردن تبادلات مالی تحت تحریم صورت گرفته است."

یک دلیل دیگر تحریمهای جدید علاوه بر مساله سلاح هسته ای، نبود نظامی موثر برای مقابله با پولشویی در ایران است.

بانکهای آمریکایی پیش از این موظف بودند هرگونه تقاضایی را برای انجام مبادلات مالی با طرفهای ایرانی تحت تحریم رد کنند، اما از این پس آنها این اختیار را خواهند داشت که به جای جلوگیری از انتقال وجوه مالی و بازگرداندن آنها، اقدام به ضبط این وجوه کنند.

کاهش واردات از ایران در راستای اعمال تحریم

منابع صنعت نفت چین امروز گزارش کرده اند که در پی اختلاف سه ماهه چین با ایران بر سر بهای نفت وارداتی از ایران، شرکت های چینی تصمیم دارند واردات نفت خام از ایران را از ماه مارس سال جاری به نصف میزان سال گذشته کاهش دهند. این کاهش در حالی صورت می گیرد که تحلیلگران بر این باورند تحریم ها دلیل اصلی این تصمیم می باشد.  

چین بزرگترین وارد کننده نفت از ایران است اما از ماه گذشته تا کنون 285 هزار بشکه در روز خرید نفتی روزانه از ایران را کاهش داده است.  چندی پیش هم گزارش شده بود که شرکت های چینی، ظاهرا با هدف خرید نفت ایران به بهای نازلتر و با شرایط مناسب تر، نفت کمتری از ایران وارد می کنند.

از سوی دیگر روز گذشته " تانر ایلدیز" وزیر انرژی ترکیه باز هم ایران را به شکایت به مجامع بین المللی تهدید کرده و اظهار داشته است: "در صورتی که تهران با درخواست آنکارا برای کاهش بهای گاز صادراتی موافقت نکند، ترکها از ایران در دادگاه بین المللی (دیوان بین المللی دادگستری) شکایت می کنند."

در حالی که کشورهای غربی برای متقاعد کردن سایر کشورهای بزرگ خریدار نفت ایران در تلاش و مذاکره هستند، هیات ژاپنی برای مشورت در خصوص اعمال تحریم ها بر ایران به امریکا سفر کرد تا شاید بتواند را ه های جایگزین نفت ایران را بیابد  

این کشور در حال بررسی راه‌های مختلف برای معاف شدن از تحریم‌های تازه‌ای است که دولت آمریکا علیه ایران اعمال کرده است. این راه‌ها از جمله کاهش واردات نفت از ایران و کاستن از مراوده با بانک مرکزی این کشور را شامل می‌شود.

واردات نفت خام ژاپن از ایران در سال پیش ۱۱.۷درصد کاهش داشت و به ۳۱۴ هزار بشکه در روز رسید، این کشور روزانه ۹۰ هزار بشکه نفت خام از ایران خریداری می کند. این رقم نسبت به گذشته نصف شده است.

کاهش خرید نفت ایران توسط چین و ژاپن و چانه زنی بر سر قیمت نفت در حالی صورت می گیرد که کیمبرلی آن الیوت، از " پیترسون انستیتو برای اقتصاد بین‌الملل" در واشنگتن گفته بود: «تحریم‌ها نه فقط باید از شمار خریداران نفت ایران بکاهد، بلکه خریداران باقی‌مانده باید بتوانند بر تعیین قیمت پایین تأثیرگذار باشند تا از میزان درآمدهای نفتی ایران کاسته شود

اتحادیه اروپا اوایل ماه جاری اعلام کرد که در چارچوب افزایش فشارها بر ایران برای توقف فعالیت‌های هسته‌ای این کشور، خرید نفت خام ایران را متوقف می‌کند و آن دسته از اعضای این اتحادیه که هنوز قراردادهایی برای خرید نفت خام از ایران دارند، تا تابستان امسال برای پایان دادن به این قراردادها فرصت خواهند داشت.

هر چند وزیر نفت ایران گفته است که ایران نگران فروش نفت خود نیست و حتی کشورهای اروپایی را به قطع نفت پیش از موعود تهدید کرده است، اما واقعیت های موجود خلاف آن را نشان می دهد. قطع فوری نفت به کشورهای اروپایی برای ایران به معنای حذف ۲۵ میلیارد لار درآمد ارزی است که در حال حاضر بیش از گذشته ایران به آن نیازمند است. 

بر اساس آخرین گزارش های منتشر شده  کشورهای اتحادیه اروپا فقط ۴/۴ درصد نفت مورد نیاز خود را از ایران تأمین کرده‌اند و در این میان آلمان فقط یک درصد نفت خود را از ایران وارد کرده است و ادعای مقامات ایرانی در قطع نفت به اتحادیه اروپا مشکلی برای این کشورها ایجاد نخواهد کرد.

در حال حاضر، هند، چین و کره جنوبی را از خریداران مهم نفت خام ایران خوانده اما بنظر نمی رسد که شرکای نفتی ایران در برابر فشار کشورهای غربی تاب و توان ایستادگی داشته باشند.

ازآنجا که ماه پیش عربستان سعودی نیز برای جبران کمبود احتمالی نفت ناشی از توقف صادرات نفت ایران در بازار جهانی آمادگی خود را اعلام کرده بود، بنظر نمی رسد کشورهای جهان برای تامین نفت مورد نیاز خود با مشکلی روبه رو شوند.  علی النعیمی وزیر نفت عربستان سعودی اعلام کرده بود که کشورش آماده است در صورت تحریم نفتی ایران، ظرف چند روز جای خالی آن را در بازار پر کند و ظرفیت تولید نفت خام را تا ۱۲ میلیون بشکه در روز افزایش دهد.

نیویورک تایمز نیز گزارش داده است که احتمال اینکه بعد از تحریم ها مشکل عرضه نفت در جهان داشته باشیم، وجود ندارد . عربستان، عراق، لیبی و روسیه نفت اضافی کافی دارند و نزدیک به یک میلیون بشکه نفت بیشتر ممکن است از جانب این تولیدکنندگان تولید شود.

اینک از میان شرکای نفتی ایران فقط هند اعلام کرده است که واردات نفت از ایران را قطع نمی کند. هند چهارمین مصرف کننده بزرگ نفت در جهان است و نمی خواهد با وجود تحریم های اعمالی از سوی آمریکا و اروپا واردات نفت از ایران را کاهش دهد.

وزیر اقتصاد هند گفته است که کشورش 12 درصد نفت مورد نیاز خود را از ایران وارد می کند و نمی تواند بدون نفت ایران به پیشرفت ادامه دهد.

اما مساله این است که تحریم های آمریکا و اروپا علیه سیستم بانکی و مالی ایران موجب شد که هند در سال گذشته برای پرداخت پول نفت به ایران دچار مشکل شود و اینک هند اعلام کرده که بهای نفت را با طلا پرداخت خواهد کرد.

 

امارات و قطر و تحریم بانک مرکزی
 بانک‌های مرکزی کشورهای امارات و قطر به بانک‌های کشورهای خود دستور داده‌اند، تامین مالی تعاملات بازرگانی با ایران را متوقف کنند. این اقدام امارات و قطر در راستای تحریم‌های پولی و بانکی علیه ایران است.

ایران و امارات دارای تاریخی طولانی از مبادلات بازرگانی هستند و شمار زیادی از بازرگانان ایرانی در شهر دوبی فعالیت می‌کنند.
و این محدودیت ها به معنی بستن مجاری دیگری از تجارت ایران در عرصه بین المللی است.  در حال حاضر اگر یک تاجر ایرانی تا می‌خواست صادراتی داشته باشد،  می‌توانست یک ال.‌سی در کشور امارات باز کند و از طریق آن اعتبار اسنادی، کار مالی خود را با تاجر کشور دیگر انجام دهد یا اینکه بانک‌های اماراتی برای شرکت‌های ایرانی ال.سی باز می‌کردند که از این طریق شرکت‌های ایرانی بتوانند کار تجارت خود را به صورت رسمی انجام دهند اما اکنون این کار ممنوع شده است.

در آستانه اعمال تحریم های جدید اتحادیه اروپا و امریکا و در حالی که توقف کشتی های حامل حبوبات می تواند به سایر کالاهای مصرفی و سرمایه ای تسری یابد و  در حالی که با کاهش واردات و امکان تجارت ایران در صحنه بین المللی از بین رفته، شانسی برای چانه زنی هم در بازار جهانی باقی نمانده است و ابتدایی ترین تاثیر آن بر سر سفره های میلیونها ایرانی خواهد بود.

وقتی بررسی کنندگان بودجه سال 91 آن را مناسب شرایط "جنگی " نمی دانند و مسئولان اقتصادی کشور از حصر و تنگنای شعب ابی طالب سخن می گویند، مقامات بلندپایه کشور از جشن " خیبر" خبر می دهند و آن دیگری نگران " ورق پاره های" بین المللی نیست و حق مردم در یک اطلاع رسانی شفاف و روشن را باز نادیده می گیرند.

این در حالی که است که پیش از این میرحسین موسوی با درایت امروز را دیده بود و خواسته بود که به مردم "اطلاع رسانی صادقانه" شود. گفته بود که "این حق مردم است که ماهیت قطعنامه و تحریم های دیگری که در حال افزوده شدن به آن است بشناسند. باید آنها بدانند این تحریمها چه اثری بر سفره آنها و روی نرخ بیکاری و تورم وتولید وپیشرفت کشورو امنیت می گذارد. صرفا گفتن اینکه این قطعنامه یک ورق پاره است مشکل مردم و کشور را حل نمی کند. اگر قرار است مردم در مقابل بحرانی که ناخواسته در حال ورود به آن هستند مقاومت کنند ضرورت دارد که اعتماد آنها جلب شود و اعتماد جز ازطریق راستگوئی حکومت و شفافیت اطلاعات بدست نمی آید."

 


 


روابط عمومی نشریه «آیین گفت‌وگو» اعلام کرد به موجب ابلاغ مورخه ۱۱/۱۱/۹۰  اداره کل امور مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی، هیأت نظارت بر مطبوعات پروانه انتشار این نشریه را لغو کرده است.

صاحب امتیاز این نشریه توقیف شده سید محمد خاتمی رئیس جمهوری پیشین است.

به گزارش باران، نخستین شماره «آیین گفت‌وگو» که بر اساس مجوز رسمی آن «دوماهنامه فرهنگی، اجتماعی، سیاسی،‌ اقتصادی» است، به صاحب امتیازی سیدمحمد خاتمی در تاریخ ۲۴ آذرماه جاری با هدف طرح و تعمیق مباحث نظری درباب گفت‌وگو و گفت‌وگوی فرهنگ‌ها و تمدن‌ها منتشر و با استقبال گسترده و کم‌نظیر محافل علمی و فرهنگی و رسانه‌های مختلف، نخبگان و صاحب‌نظران و مردم فرهیخته کشور روبه‌رو شد.

"باران" نوشته است: استمرار انتشار این نشریه برای همه کسانی که دغدغه ایران و اسلام و پاسداشت میراث انقلاب اسلامی را دارند، می‌توانست سودمند باشد که با لغو امتیاز و تعطیلی آن در نخستین گام انتشار، متوقف شد.

جلوگیری از انتشار این نشریه اگرچه به استناد شمول ماده ۱۶ قانون مطبوعات و انتشار نامنظم آن اعلام شده است، اقدامی خارج از رویه متعارف درباره انتشار نشریات، به ویژه در حوزه‌های علمی و فرهنگی است.


 


در حاشیه تقدیر از همسر رهبری و مروه شربینی

بهار یکتا

در دهه فجر از تندیس مروه شربینی پرده برداری شد و او را نماد حجاب نامیدند و تقدیرش کردند. همو که قربانی عصبیت شد. اما عدالت "غربی" لحظه ای به ضاربش مهلت نداد و آنان که  " لائیک" هستند و " نژاد پرست" در همان دادگاهی که قتل اتفاق افتاد، قاتل را محکوم کردند و به دست عدالت سپردند.

در مهد " اسلام" برای مروه بورسیه داده اند و تندیسش را به نمایش گذاشته اند که "نماد حجاب" شود. در همین شهری که حجاب از سر زن ها کشیده بودند و دختران جوان و زنان را باتوم زده بودند و به کهریزک و سیاهچال برده بودند تا درس عبرتی برای دیگران شود.

در همین شهری که "شبنم " می رود و دیگر باز نمی گردد و" ندا" خونش به زمین می ریزد و فریادش در گلو برای همیشه خاموش می شود، مروه " نماد" است و تقدیر می شود در دهه ای که هر روز ش فجر سپیده است.

در آن سو تر در مشهد در کنار مرقد امام هشتم که خواهر معصومه اش در قم قربانی جهل شد، از همسر کسانی که برای انقلاب تلاش کرده اند، تقدیر می شود. همسر رهبری و واعظ طبسی. به پاس خدماتی که در زمان حبس و تبعید شوهرانشان در زمان "طاغوت" متحمل شده اند.

در همان شهری که همسر یک معلم بارها به زندان می رود تا معلم بیماری را که به پابند و دستبند به درمانگاه برده اند ملاقات کند.

در همان جایی که همسر شهید همت را در خیابان باتوم زده اند و چادر از سرش کشیده اند.

تقدیر می شود از همسران واعظ طبسی و رهبری شاید بخاطر صبری که می کنند و لب نمی گشایند بر ظلمی که بر همه زنان سرزمینشان می رود.

مادر " امید" کمی آن سو تر است. ماه هاست در آرزوی دیدار فرزندش مویه می کند. مادری که  همه زندگی و جوانی خود را برای تربیت نسلی بگذارد که می خواسته " امید ایران زمین" باشد، اما اینک قریب یک سال است مهمان " زندان" است.

مادر محمد که " دلاوری" است بی همتا. چشمانش خشک شده از اشک و انتظارش برای دیدار فرزند پایان نیافته. مثل مادر عربسرخی که بعد از فرزند شهیدش همه امیدش را به "فیض الله" بسته بود. مثل مادر " ابوالفضل" که دل نگران فرزند بیمارش است. مادر "حسین" و "مجید".

مادر "محمودیان" که بیش از دو سال است همه صبح ها که بر می خیزد، لباس رزم می پوشد و برای یک مرخصی استعلاجی برای " افشاگر کهریزک" راهی " داد" ستانی می شود.

شاید هم "مهدیه" که نجیبانه هم غم دوری پدر را کشیده است و هم اینک در هجران " احمد" هر هفته به گوهردشت کرج می رود و صبوری می کند.

"فخرالسادات" هم که این روزها شاید آماده پیوستن به شویش است، خود تقدیری جدا می طلبد در کنار " ژیلا" که هم از همسر محرومش کردند و هم از قلم.

"مهتاب " بی آغوش پدر " بی تاب" است و "سوده و نسترن" که با هم می گویند از دلتنگی پدر وقتی " عادله" خواهری ندارد که برایش از دلنگرانی هایش بگوید.

آن سو تر در دامنه کوه های شمال تهران، همه خواهران و مادران و دخترانم به جرم حق گویی در حبسند. نسرین به جرم حق خواهی آغوشش بر فرزندانش حرام است، بهاره را به گناه نوشتن به حبس برده اند، شبنم جوان هم فعال دانشجویی است. اما جرم لیلا نابخشودنی است. او شاهدی است ناظر بر ظلم وجنایت.

همه ملت تقدیر گوی نمایندگانش دراوینند. مردان و زنانی که مستوره ای از نسل من و فرزند من و مادرمن است. همان ها که گاه رفتن را یافته اند و عزم ایستادگی دارند بر سر آرمانشان برای فردایی دیگر.

امروز همه افتخار ماست که "برابری" که برایش سالها فریاد کرده ایم بدست آوردیم. هم "هاله" شهید اوین است هم " هدی". هم " شبنم" به حبس است هم " فرزاد". هم "سمیه" را به تازیانه کین می زنند هم " پیمان".

امروز هم ملت تقدیر گوی مادران و خواهران و همسران و دختران " آزادگانی" هستند که بهای "پرسشگری" را می دهند.

امروز سند افتخار همه ایران زمین در چشمان منتظر " مهراوه" است و " امن یجیب" های " ساجده".       

و فردا سرزمین من باز سبز است با قدوم آنان که دیروز در زمستان، بهار را برایمان به ارمغان آورده بودند.


 


ندای سبز آزادی - گروه شبکه های اجتماعی: در حالی به بیست و پنجم بهمن ماه، سالروز حصر غیر قانونی رهبران جنبش سبز نزدیک می شویم، که از یک سو در آستانه برگزاری انتخابات نمایشی مجلس قرار داریم و از سوی دیگر شورای هماهنگی راه سبز امید، در فراخوانی، از مردم سبز دعوت کرده تا بار دیگر به خیابان ها بیایند و ضمن اعلام مخالفت با انتخابات نمایشی و غیر آزاد مجلس، خواستار آزادی رهبران جنبش و زندانیان سیاسی شوند.

فضای آنلاین از مدت ها پیش صحنه بحث و هم اندیشی در قبال این موضوعات بوده که علاوه بر شبکه های اجتماعی انلاین مانند فیس بوک، وبلاگ ها را نیز در برگرفته است.

گروه شبکه های اجتماعی ندای سبز آزادی می کوشد، تا روز برگزاری انتخابات نمایشی مجلس، به بررسی روزانه وبلاگ ها بپردازد و آنچه پیش رو دارید، سومین گزارش از گزارش های روزانه بلاگستان است.

فراخوان شورای هماهنگی 

وبلاگ «اندرمیان»: «نکاتی در مورد تظاهرات ۲۵ بهمن»

نگارنده این وبلاگ تلاش کرده است با اتکا به تجربیات شخصی خود از حضور در راهپیمایی‌های اعتراضی، نکاتی را با خوانندگان در میان بگذارد. توجه نکردن به شایعاتی که مایه دلسردی است نخستین پیشنهاد وبلاگ است. نکته دوم استفاده از مسیرهای شلوغ و پرجمعیت برای آغاز راهپیمایی است و نکته سوم به حمایت از مردم سوریه به عنوان یکی از اهداف این راهپیمایی اختصاص دارد. وبلاگ‌نویس اندرمیان همچنین تاکید می‌کند که «این رو به یاد داشته باشین که بیشتر از این که ما از اونا بترسیم، اونا از ما می‌ترسن. از اتحادمون، از شعارایی که می‌دیم».

وبلاگ «میخک»: «قانون اساسی، خیابان و پیاده‌رو | چرا دعوت شورای هماهنگی جدی گرفته نمی‌شود؟»

وبلاگ میخک در دومین تحلیل خود بر بیانیه شورای هماهنگی می‌گوید که از نظر ظرفیت‌های اجتماعی و نارضایتی‌های عمومی، نه تنها شرایط برای تکرار راهپیمایی «۲۵ بهمن ۸۹» فراهم است، بلکه «حتی می‌توان با محاسبه‌ی دقیق‌تر به ۲۵ خرداد ۸۸ بازگشت» و «می‌توان امیدوار بود که جمعیتی میلیونی به خیابان‌ها بیایند». با این حال این وبلاگ، شکل و شمایل فراخوان شورا را عاملی بازدارنده بر سر راه چنین راهپیمایی گسترده‌ای می‌داند.
این وبلاگ شورای هماهنگی‌ را متهم می‌کند «که توان هماهنگی میان فعالان محلی شهرهای مختلف کشور را ندارد، و آن را به خود آن فعالان» واگذار کرده است. «میخک» مدعی می‌شود: «خط کلی حاکم بر شوراهی هماهنگی راه سبز امید، اصولاً مبتنی بر کنترل فعالیت‌های جنبش است نه باروری آن، خواستار محدودیت آن است نه گسترش آن، و در نهایت تنها باعث بستن دست و پای جنبش می‌شود و نه پر و بال دادن به آن». به باور این وبلاگ شورا نباید برای فراخوان‌های خود محدودیت‌هایی از قبیل ساعت شروع و پایان، محدوده راهپیمایی و حتی شرط مسالمت‌آمیز بودن را تعیین کند.

تحریم انتخابات

وبلاگ «نیکوماخوس»: «چرا انتخابات را فعالانه تحریم می کنم»

نگارنده این وبلاگ، با بیان این نظر که «هرگونه شرکت در انتخابات به نظرم تقویت استبداد است» برای تحریم فعال هم پیشنهادی ارایه می‌کن و می‌افزاید «معتقدم دموکراسی خواهان باید همواره با دوستان اصولگرای صادق گفتگو کنند و دلیل بیاورند چرا دموکراسی بهتر از استبداد و ولایت فقیه است». وبلاگ نویس «نیکوماخوس» دلیل مخالفت خود با ولایت فقیه را نیز توضیح می‌دهد: «ما با ولایت فقیه از این رو مخالفیم که به قول مرحوم مهدی حائری یزدی در حکمت و حکومت به همکاری اجتماعی تن نمی دهد و بر این اساس بنا شده که عده ای محدود که به آن نظریه معتقدند، حتی آتئیست هم که باشند، مادام که به لوازم حکومت اقلیت باورمند به ولایت فقیه بر بقیه مردم ملتزم باشند، از همه گونه مزایا برخوردارند. ولی همین که در ولایت ولی ان قلت کنند همان افراد قبلی از همه حقوق شهروندی محروم می شود. داستانی که دارد سر مشائی و اطرافیان احمدی‌نژاد می‌آید.

 

وبلاگ «پیپ، قهوه، شکلات»: «دوشنبه های اعتراض - نامزدهای ما - بهزاد نبوی»

این وبلاگ در راستای معرفی اسرای جنبش سبز به عنوان نامزدهای انتخاباتی در جریان «تحریم فعال» به معرفی بهزاد نبوی می‌پردازد. این وبلاگ ضمن یادآوری برخی سخنان آقای نبوی می‌نویسد: «جمهوری اسلامی را دیگر نمی‌توان شناخت. کسی نمی‌پرسد چرا و از چه راهی جمهوری اسلامی به جایی رسید که حلقه خودی‌ها چنین تنگ شد که بهزاد نبوی در آن جای نمی‌گرفت. نمی‌پرسند که چرا انقلابی‌های ۵۷ به ضد انقلاب‌های ۸۸ تبدیل شده‌اند. بهزاد نبوی ۷۰ ساله را به بهانه نظامی که خود به خاطرش سیانور جویده در زندان انداخته‌اند. پیرمرد را از ترس اینکه مبادا حرفی بزند که بر دل جوان‌های میهن مایملک‌شان خوش بیاید محبوس کرده‌اند بی‌آنکه بدانند حرف بهزاد نبوی چیست و چرا خریدار دارد»!

 


 


خانواده ابوالفضل قدیانی اعلام کردند  که حال او خوب نیست و مسئولین امنیتی مانع دسترسی او به خدمات درمانی شده اند.

همسر ابوالفضل قدیانی با اشاره به اخبار منتشر شده درباره وضعیت نامناسب جسمی وی نسبت به وضعیت همسرش ابراز نگرانی کرد.

زهرا رحیمی درگفتگو با تلویزیون بی بی سی فارسی تصریح کرد:امروز درسایتها دیدیم که حال آقای قدیانی بد شده است و با توجه به اینکه هیچ دسترسی به ایشان نداریم نگران شده ایم.

ابوالفضل قدیانی  چندی پیش در بخش مراقبت های ویژه بیمارستان ساسان بستری بود، پس از عمل جراحی قلب بدون طی کردن دوران نقاهت از همان بیمارستان به زندان منتقل شده بود.

ابوالفضل قدیانی اولین بار در دی ماه ۸۸ بازداشت و به اتهام توهین به رییس دولت به یک سال حبس محکوم شده بود.

وی حدود سه  ماه پیش در دادگاهی که در شعبه‌  ۱۵ دادگاه انقلاب برایش تشکیل شده بود، شرکت نکرده و آن را غیر قانونی خوانده بود.

عضو ارشد و دربند سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی با ارئه لایحه ای گفته بود دادگاه سیاسی، عقیدتی باید علنی و با هیئت منصفه باشد، بنابراین دادگاه غیرقانونی و مجری آن مجرم است.

ابوالفضل قدیانی باید چهارم آذر ماه امسال و پس از تحمل یک سال حبس آزاد می شد اما دادگاه احکام جدیدی برای او صادر کرده و اعلام شد که وی  بنا بر حکم جدید و به اتهاماتی چون  “توهین به رهبری” باید سه سال دیگر در زندان بماند.


 


احمد توکلی رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس از بازپرسی محمدرضا رحیمی معاون اول احمدی نژاد دردفتر وزیر دادگستری خبر داد.

احمد توکلی و الیاس نادران نمایندگان تهران پیش از این نیز محمدرضا رحیمی معاون اول احمدی نژاد را به عنوان یکی از متهمان اصلی پرونده اختلاس بیمه ایران معرفی کرده بودند.

احمد توکلی رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت:قوه قضائیه باید خودش را اصلاح کند؛ نباید بازپرسی از آقای رحیمی در دفتر وزیر دادگستری صورت بگیرد و بازپرس خدمت متهم برود و این واویلاست.

به گزارش فارس وی با بیان اینکه متهمی که بدین صورت بازپرسی شود، از همان ابتدا معلوم است که حکم آن دادگاه نیز ظالمانه خواهد بود.

نماینده تهران گفت: من در آن زمان در جلسه‌ای که برخی اعضای دولتی نیز حضور داشتند از یک فساد اقتصادی در ژاپن مثال زدم و گفتم که اعتماد مردم به دولت بسیار مهم است و چون در ژاپن در اینگونه موارد خودکشی مرسوم است، من به مسئولان اقتصادی دولت گفتم لازم نیست شما مثل ژاپنی‌ها خودکشی کنید، شما استعفا بدهید کافی است.

توکلی درباره حضور وکیل الدوله‌ها در مجلس هم گفت: البته طرفداران افراطی دولت در مجلس هفتم هم حضور داشتند اما در مجلس هشتم این نمود بیشتر بود و شما بایستی در انتخاب‌هایتان این مسایل را مدنظر بگیرید که اینگونه افراد دوباره وارد مجلس نشوند.

وی همچنین در پاسخ به سوالی درباره رأی نیاوردن طرح استیضاح وزیر اقتصاد گفت: من واقعاً متأسفم که طرح استیضاح در مجلس رأی نیاورد و آقای لاریجانی جلوی حادثه به این بزرگی را که البته احساس وظیفه هم کرده بود، گرفت و از طرف وزیر عذرخواهی کرد و خطاب به نمایندگان گفت که او را ببخشید.


 


در آستانه یک سالگی حصر رهبران جنبش سبز، یک بار دیگر به میدان می آییم تا نشان دهیم، عهدی که میان ماست، همچنان پا برجاست. می آییم به یاد ندا، سهراب، اشکان، صانع و ... می آییم به یاد صدها زندانی سرافراز... و می آییم برای آینده ایران....

 


 


کشورهای شورای همکاری خلیج فارس، در اعتراض به گلوله باران شهروندان سوریه توسط ارتش این کشور، سفرای خود را از سوریه فراخواندند و سفرای سوریه را از خاک خود اخراج کردند.

این در حالی است که گلوله باران شهر حمص در سوریه ادامه دارد و مناطقی از حومه دمشق نیز با حمله ارتش سوریه مواجه شده است.

به گزارش العربیه، در بیانیه شورای همکاری آمده است " کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس با ابراز خشم و تاسف شدید، کشتار کودکان، زنان و سالمندان سوری توسط رژیم این کشور را به دقت دنبال می کنند .

در این بیانه تاکید شده که" رژیم اسد بدون در نظر گرفتن ارزش های اخلاقی و انسانی به رفتارهای زشت خود ادامه می دهند و با کشتار دسته جمعی در سوریه هر روز فاجعه ای تازه ببار می آورد."

در بیانه همچنین آمده است که کشور پادشاهی سعودی که ریاست دوره ای اتحادیه عرب را به عهده دارد اعلام کرد، کشورهای شورای همکاری همه سفیران خود را از دمشق فرا می خوانند.

همزمان با فراخوانی سفیران شورای همکاری مقرر شد که سفرای دمشق نیز کشورهای عضو را ترک کنند.

در این بیانیه افزوده شده است "پس از آنکه سوریه تمام تلاش های کشورهای عربی برای جلوگیری از خونریزی بیشتر در این کشور را با شکست مواجه ساخت دیگر ضرورتی برای باقیماندن سفرایش در این کشورها وجود ندارد.

شورای همکاری خلیج فارس و اتحادیه عرب قرار است هفته آینده تصمیم سرنوشت سازی را در قبال کشتار بی رحمانه و خطرناک مردم سوریه اتخاذ کنند.

پیش از این کشور تونس سفیر سوریه را از خاک خود طرد کرده بود.

روز گذشته آمریکا نیز اعلام کرد که سفارتخانه اش را در دمشق تعطیل و تمامی کارکنان این سفارتخانه را از سوریه خارج کرده است.
بریتانیا هم به نشانه اعتراض با سیاست های سرکوبگرانه بشار اسد سفیرش را برای مشورت از این کشور فراخواند.
ویلیام هیگ، وزیر خارجه بریتانیا ضمن انتقاد شدید از روسیه و چین به خاطر وتو کردن قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل، گفته است که این اقدام آنها به معنای خیانت به مردم سوریه است.

رجب طیب اردوغان، نخست وزیر ترکیه هم در آنکارا به نمایندگان پارلمان این کشور گفته است :" ما با کشورهایی که حامی مردم سوریه هستند ابتکار عمل جدیدی را آغاز خواهیم کرد."

سخنگوی بان کی مون، دبیر کل سازمان ملل متحد هم افزایش خشونت ها در سوریه را "غیرقابل قبول" دانسته و از جامعه بین الملل خواست تا برای توقف خشونت ها در این کشور بر تلاش هایشان اضافه کنند.

با این حال سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه، که به دمشق سفر کرده، مذاکرات خود با بشار اسد، رئیس جمهوری سوریه را "بسیار مفید" توصیف کرد.

به گزارش بی بی سی، لاوروف گفته که رئیس جمهور سوریه آمادگی خود را برای انجام گفتگو با تمام گروه‌های سیاسی در داخل سوریه اعلام کرده است.

در همین حال تلویزیون دولتی سوریه تصاویری از هواداران بشار اسد را که در خیابان های دمشق به استقبال آقای لاوروف آمده اند، نشان داده است.

ویکتوریا نولند، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا از آقای لاوروف خواسته است تا " با استفاده از این فرصت برای بشار اسد روشن کند که تا چه حد در شرایط فعلی حکومت او در انزوا قرار دارد. "

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا همچنین از آقای لاوروف خواست تا " بشار اسد را به پذیرش طرح اتحادیه عرب ترغیب کرده و مقدمات دولت انتقالی را فراهم کند."

همزمان با سفر وزیر خارجه روسیه به دمشق، گزارش ها حاکی است که ارتش این کشور عملیات نظامی علیه مناطق مسکونی شهر حمص را با شدت بیشتری از سر گرفته است.

براساس گزارش های دریافتی، واحدهای ارتش سوریه اعزامی به شهر حمص از ساعات اولیه بامداد روز سه شنبه،  پس از چند ساعت وقفه، برای چهارمین روز متوالی آتشباری سنگین به سوی مناطق مسکونی این شهر را از سر گرفته اند.

حمص از مراکز عمده تظاهرات اعتراضی علیه حکومت بشار اسد است.

شاهدان عینی گفته اند که آتشباری سنگین به امکانات و کادر پزشکی در این محل آسیب رسانده و زخمی های حملات ارتش در وضعیت ناگواری به سر می‌برند در حالی که خانواده های آنان هم از بیم بازداشت و شکنجه، از مراجعه به بیمارستان های دولتی و حتی خصوصی اکراه دارند.

عملیات نظامی در حمص از روز شنبه و پیش از تشکیل جلسه شورای امنیت سازمان ملل متحد برای بررسی قطعنامه پیشنهادی اتحادیه عرب برای پایان دادن به بحران سیاسی در سوریه با شدت آغاز شد.

این قطعنامه، که از جمله شامل توصیه به کناره گیری بشار اسد و برگزاری انتخابات آزاد در سوریه زیر نظر نهادهای بین المللی بود، به دلیل وتوی روسیه و چین به تصویب نرسید.

همزمان بودن وتوی قطعنامه شورای امنیت و حملات گسترده ارتش سوریه در حمص این گمان را تقویت کرده است که دولت روسیه پیشاپیش در مورد وتوی این قطعنامه به حکومت سوریه اطمینان خاطر داده بود تا حکومت نیز، با استفاده از این فرصت، در صدد پایان دادن به اعتراضات یازده ماهه برآید.

تشکیل شورای نظامی انقلاب سوریه

در تحولی دیگر، فرماندهان جدا شده از ارتش سوریه روز سه شنبه از تاسیس شورای نظامی انقلابی سوریه خبر دادند.

به گزارش العربیه، سر لشکر مصطفی احمد الشیخ که یکی از فرماندهان عالی رتبه ارتش سوریه است، با صدور اطلاعیه ای درباره تاسیس شورای نظامی انقلاب سوریه گفت:" این شورا به مثابه اعلام آماده باش عمومی برای رهایی سوریه از رژیم اسد است."

مصطفی احمد اولین فرمانده ای است که بار درجه سرلشکری از ارتش سوریه جدا می شود .

در بیانه شورای نظامی انقلاب سوریه آماده است که تصمیم تاسیس شورای فرماندهی نظامی انقلاب در واکنش به وتوی روسیه و چین در شورای امنیت و با هدف دفاع از مردم سوریه در قبال سرکوب رژیم اسد گرفته شده است.

شورای نظامی انقلاب سوریه همچنین، جمهوری اسلامی و حزب الله لبنان را به دخالت مستقیم در کشتار کودکان و زنان سوریه متهم کرده است.

تاسیس شورای نظامی انقلاب مردم سوریه، یک روز پس از دعوت کشورهای عربی و غربی برای کمک به مردم سوریه خارج از چارچوب شورای امنیت اعلام شد.

پس از وتوی روسیه و چین، کشورهای عربی و غربی اعلام کردند برای کمک به مردم سوریه در خارج از چارچوب شورای امنیت عمل خواهند کرد.

پیشتر همه عملیاتی که توسط نظامیان جدا شده از ارتش سوریه انجام می گرفت به نام "ارتش آزاد" سوریه به فرماندهی سرهنگ ریاض الاسعد اعلام می شد."

موسس ارتش آزاد سوریه ژنرال حسین هرموش بود که بعدها توسط نیروهای امنیتی سوریه از ترکیه ربوده شد و برخی اخبار از تیرباران شدن او حکایت دارد.

 

 


 


در ادامۀ اعلام حمایت ها از فراخوان فعالان جنبش سبز برای تظاهرات اعتراضی و راهپیمایی سکوت در روز ۲۵ بهمن، سه تشکل سیاسی و دانشجویی دیگر نیز، با اعلام حضور در این آکسیون مسالمت آمیز، خواستار حمایت و پیوستن مجدد شهروندان به اعتراضات مدنی شدند.

بنا به گزارش های رسیده به جرس، در اعتراض به ادامه بازداشت فعالان و زندانیان سیاسی، و حمایت از تظاهرات مسالمت آمیز ۲۵ بهمن، تشکل مدنی «ستاد سبز امید»، حزب «وحدت ملی ایران» و همچنین جمعی از «جوانان سبز دانشگاه بوعلی سینا ، پیام نور و آزاد همدان»، طی بیانیه های جداگانه ای، دعوت و حمایت خود را اعلام کرده اند.

در بیانیۀ «ستاد سبز امید» آمده است: "امروز نزدیک به یکسال از حصر راهبران جنبش سبز می گذرد، و در حالی درآستانه ۲۵ بهمن ماه قرار گرفته ایم که عرصه سیاسی کشور همچنان با سرکوب و خفقان روبرو است، اقتصاد کشور نیز به دلیل سوءمدیریت و اصرار بر سیاست های ماجراجویانه رو به فروپاشی قرار گرفته است و عرصه فرهنگ و هنر نیز از مداخله و سرکوب اقتدارگرایان در امان نمانده است. آمارها نیز خبر از افزایش نرخ فقر، فساد، بیکاری و همچنین گسترش دایره تبعیض بر اقشار، اصناف، اقلیت های مذهبی و قومیت ها می دهند. همه اینها ما را بیش از پیش وا می دارد تا اعتراض خود را به وضع موجود که حاصل عملکرد دولتی نامشروع و مسئولینی بی کفایت و نالایق است اعلام نمائیم، و هشدار دهیم که بیش از این دیگر تاب تحمل چنین روندی را نداریم.

از این رو، ستاد سبز امید ضمن حمایت از دعوت شورای هماهنگی راه سبز امید برای راهپیمایی در روز ۲۵بهمن، و همچنین همصدا با بیانیه اخیر ۳۹ زندانی سیاسی که در آن اشاره شده است که از هیچ کوششی برای پیگیری آزادی رهبران محبوس جنبش سبز در بهمن ماه جاری دریغ نکنیم، از تمامی گروه ها، شبکه های اجتماعی و فعالین همراه جنبش سبز دعوت به عمل می آورد تا با حضور فعال، خلاق و مبتکرانه، در بازه زمانی باقی مانده تا ۲۵ بهمن در امر آگاهی رسانی همت گمارند تا بار دیگر شاهد حضوری سبز و باشکوه در سر تا سر میهن باشیم تا برگی دیگر در تاریخ مبارزات ضد استبدادی ملت ایران ثبت گردد."

حزب وحدت ملی ایران

حزب وحدت ملی ایران نیز در بیانیه ای با شرحی از وضعیت موجود و حاکم بر کشور آورده است: " توصیه میشود ملت ایران برای رسیدن به خواسته هایشان . با سازو کار قانونی و پرهیز از هرگونه خشونت و با استفاده از ظرفیتهای دموکراتیک قانون اساسی نظیر اصل ۲۷ همان قانون اعتراضات شان را برای تغییر وضعیت موجود بیان کنند. و پیش نیاز آن، همبستگی و همدلی و همکاری همه ملت ایران است. که مصداق این همبستگی و وحدت و همدلی در زمان انقلاب سال ۵۷ و چه در جنبش اعتراضی سال ۸۸ نمایان بود و همانا بیانگر و نشانه های امید به تحقق آرزوهای دیرینه این ملت بزرگ بوده است.

۲۵بهمن ماه امسال نقطه عطفی در ادامه اعتراضات مردمیست ، تا حاکمیت را مجبور به عقب نشینی در برابر خواسته های ملت ایران وا دارد . ما با همراهی در این راهپیمایی مسالمت آمیز از همه احزاب و گروهها، و تشکلهای سیاسی اصلاح طلب نیز می خواهیم با اعلام حمایت، پا پیش گذاشته . و از ملت حق جو و صبور ایران تقاضا داریم مثل گذشته با مشارکت گسترده خویش در این راهپیمایی اعتراضشان را بصورت کاملا مسالمت آمیز و قانونی بیان دارند."

جمعی از جوانان سبز دانشگاه بوعلی سینا ، پیام نور و آزاد همدان

همچنین گروهی که «جمعی از جوانان سبز دانشگاه بوعلی سینا، پیام نور و آزاد همدان» اعلام شده اند، طی بیانیه ای آورده اند: "ما جمعی از جوانان سبز دانشگاه بوعلی ، پیام نور و آزاد همدان ضمن تحریم فعالانه انتخابات از درخواست ۳۹ زندانی سیاسی ، شبکه بیست و پنجم بهمن و شورای هماهنگی راه سبز امید حمایت می کنیم و از همه آحاد مردم دعوت می کنیم در راهپیمایی ۲۵ بهمن شرکت نموده و اعتراض خود را نسبت به زندانی خانگی میر حسین موسوی ، مهدی کروبی و زهرا رهنور و زندانیان سیاسی نشان دهیم و بگوییم که در انتخابات فرمایشی شرکت نخواهیم کرد ، ما همچنین از همه مردم عزیز همدان درخواست می کنیم تا همگام با ما دانشجویان در تاریخ ۲۵ بهمن از ساعت ۱۷ تا ۲۰ از میدان امام به سمت آرامگاه بوعلی و از خیابان پاستور به سمت آرامگاه بوعلی راهپیمایی کنیم و اعتراض خود را نشان دهیم."

پیش از این نیز، فرزندان موسوی و کروبی در نامه ای مشترک، از تمامی هموطنان و انسان های حق طلب و آزادی خواه و عدالت جو در جای جای جهان خواسته بودند که "پژواک صدای حق خواهی" آنها بوده و صدای شان را به گوش جهانیان برسانند که "زندانیان مظلوم و مقاوم و همه زندانیان سیاسی و عقیدتی را در سراسرایران آزاد کنید."


 


رامین مهمانپرست،سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی گروگان گیری خانواده کارمندان بی بی سی فارسی را تائید کرد.

انتشار خبر گروگان گیری خانواده کارمندان شبکه خبری بی بی سی فارسی باعث واکنش مدیرکل بی بی سی و وزارت امور خارجه انگلیس شد.

رامین مهمانپرست،سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی امروز درمصاحبه مطبوعاتی خود در رابطه بر فشار به خانواده کارکنان بی بی سی فارسی گفت:رسانه های غربی به خصوص بی بی سی سابقه بدی در عملکرد دارند.

وی تصریح کرد:این رسانه ها  اگر قصد ایجاد فضای خصمانه را علیه ملت ما را داشته باشند نباید انتظار داشته باشند تسهیلات برای آنها فراهم باشد. مسئولیت رسانه ها انعکاس وقایع است و نباید ابزار قدرت های سیاسی شوند و طبیعی است مسئولان امنیتی هر کشوری برای حفظ ثبات با هر اقدام خصمانه مقابله خواهند کرد.


 
شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به irangreenvoice-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به irangreenvoice@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته