سایت آینده در گزارشی نوشت:
در حالی که با حذف یارانه آرد گندم و پرداخت نقدی قیمتهای جدید نان یمعمولی که سه برابر قیمتهای سابق است اعلام شده وقیمت نان آزاد پز فعلی نیز ۲۰درصد بیشتر از نان معمولی تعیین شده است ، گمانهزنی های مختلفی درباره سرنوشت نان با قیمت غیریارانه ای مطرح شده است، آینده در گزارش ابهامات این موضوع را بررسی کرده است.
با ارائه نان آزادپز در سالهای اخیر بخشی از مردم با خرید این نوع نان از کیفیت آن راضی هستند. ارائه نان سنگک با قیمت ۵۰۰ و۷۰۰ تومانی آزاد به مردم در حالیکه اندازه کمی بزرگتر وکیفیتی بمراتب بهتر از نان معمولی دارد واستقبال از این نوع نان که حتی به تشکیل صف مقابل نانوایی های آزاد پز نیز منجر شده است این ذهنیت را در مسئولان بوجود آورده است که با آزاد شدن قیمت نان مشکلی بوجود نخواهد آمد اما این موضوع تا چه حد صحیح است.
خبرنگار آینده با پرسش از تعدادی از نانوایی های آزادپز به نکات جالبی درباره این شیوه دست یافته است.
نکته اول اینکه برخلاف دستور العمل رسمی که نانوایی های یارانهای حق فروش آرد را ندارند تقریبا یک سوم آرد مورد نیاز نانواییهای آزادپز از محل فروش آرد یارانه ای به نانواییهای آزاد پز تامین می شود نانوایی های آزاد پز یک سهم آرد یارانهای را با دوسهم آرد با کیفیت آزاد مخلوط می کنند.واین اقدام هم بخشی از هزینههای نانواییهای یارانهای را تامین می کند وهم بخشی از هزینه های نانواییهای آزاد پز را کاهش می دهد.بنابراین با یکسان شدن قیمت نان نانواییهایآزادپز نه تنهاقادر به کاهش قیمت خود نخواهند بودبلکه بخشی از هزینه های آنان نیز اضافه می شود.
نکته دوم کیفیت نانهای نانواییهای آزادپز است که بدلیل استفاده از آرد مرغوب سه ستاره می توانند نانی با کیفیت را به مردم تحویل دهند اما نانوایی های یارانهای بخشی از نازل بودن کیفیت خود را ناشی از آرد نامرغوب می دانند که در شرایط جدید با توجه به عدم تغییر شرایط نگهداری گندم وآرد کردن آن بخش عمده آرد تولیدی کشور همچنان نامرغوب بوده وبنابراین آرد تحویلی به نانواییهای آزادپز نیز کاهش کیفیت شدید داشته و آرد نانواییهای معمولی نیز تفاوت آنچنانی نخواهد داشت ، همچنین هنوز در ایران شیوه مخلوط کردن مناسب آردحاصل از آسیاب گندم های مختلف وجود نداشته وبخشی از نازل بودن کیفیت نان نیز ناشی از همین ناتوانی است بنابراین انتظار از مردم که با پرداخت مبلغ ۴۰۰ یا ۵۰۰ تومانی برای یک نان همان نان یارانهای بیکیفیت فعلی را بخرند تاحدود زیادی غیرمنطقی وموجب نارضایتی مردم خواهد شد.
نکته سوم به افزایش سایرهزینههای نانوایی غیر از آرد برمی گردد در محاسباتی که برخی از رسانهها درباره نان غیریارانهای انجام دادهاند تنها قیمت آرد را محاسبه کرده اند در حالیکه بخش قابل توجهی از هزینه نانوایی به تامین انرژی حرارتی لازم برای گرم نگاه داشتن تنور اختصاص می یابد وبا افزایش شدید قیمت گاز ونفت کوره هزینههای نانوایی نیز بشدت افزایش می یابد و همچنین موضوع دستمزدها که براثر اجرای طرح هدفمندی افزایش می یابد و مهمترین بخش هزینه نانوایی ها را تشکیل می دهد.
نکته چهارم هم پارامترهای غیر مستقیم موثر در کسب وکار نانوایی است، مسائلی چون ارزش دهها میلیون تومانی ارزش جواز نانوایی ومسایل مربوط به کاربری مغازههای که به صورت نانوایی اداره می شود و روابط میان صاحب ملک واداره کنندگان نانوایی که با آزادشدن قیمت نان، کاهش مصرف و کاهش درآمد غیررسمی نانوایی ها از محل فروش آزاد آرد یارنهای میباشد که موجب بروز بحرانهای بخشی در این صنعت خواهد شد.
نکته پنجم شرایط زمانی اجرای این طرح است که در۴ فصل سال پایین ترین کیفیت آرد در فصل زمستان است وبدلیل سستی آرد وکیفیت نازل آن نانوایان یارانهای از انواع افزودنیها مجاز وغیرمجاز برای بعمل اوردن نان استفاده می کنند ودر این شرایط فروختن این نان باقیمت سه برابر به مردم موجب نارضایتی خواهد شد، همچنین شرایط روانی هدفمندی نان که بدون تبلیغات ، تعامل وحمایت لازم از صنف نانوایان در مقایسه با رانندگان که علاوه برتقدیر وحمایت معنوی از تسهیلاتی نظیر خطوط اعتباری قرض الحسنه هم بهره می بردند شرایط اجرا را دشوار ساخته وامکان ورشکستگی بسیاری از واحدهای نانوایی معمولی بخصوص در مناطق محرومتر شهرها را جدی کرده است.
رئیس کمیسیون ویژه مجلس با اشاره به اقدام اخیر دولت در آزادسازی قیمت حامل های انرژی تاکید کرد: هدف دولت رسیدن به نقطه هدف در هدفمند سازی یارانه ها کمتر از 5 سال مصوب مجلس است.
غلامرضا مصباحی مقدم در گفتگو با مهر، با اشاره به اقدام جدید دولت در راستای هدفمند کردن یارانه ها و از جمله افزایش قیمت بنزین به 700 تومان گفت: در خصوص افزایش قیمت تا این میزان با کمیسیون ویژه هیچ هماهنگی نشده بود و البته طبق مصوبه مجلس افزایش قیمت در اختیار دولت بود.
وی گفت: اما پیش بینی ما این بود که در آزادسازی قیمت، دولت مبنای قیمت بنزین را 400 تومان قرار دهد اما به هر حال از آنجا که از اختیارات دولت بود ما صرفا پیش بینی کرده بودیم.
رئیس کمیسیون ویژه یادآور شد: برنامه ما طبق مصوبه ای که داشتیم این بود که آزادسازی قیمت ها ظرف 5 سال انجام شود تا به نقطه هدف برسیم اما دولت با اقدامی که اکنون انجام داده هدفش این است که سریعتر اصلاح قیمت ها را به نقطه هدف برساند.
وی در پاسخ به این سئوال که نظر کمیسیون ویژه مجلس در این خصوص چیست، توضیحی ارائه نکرد و بیان نظر خود را به جلسه غیر علنی مجلس در صبح روز چهارشنبه (فردا) و در حضور وزیر موکول کرد.
به گزارش مهر، بر اساس گفتگوی تعدادی از نمایندگان مجلس با خبرنگار مهر، یکی از مواردی که قرار است در جلسه غیر علنی به وزیر اقتصاد یادآوری شود نحوه افزایش قیمت حامل های انرژی به شیوه فعلی است.
نمایندگان مجلس علیرغم ابراز خرسندی از اجرای قانون هدفمندی یارانه ها و انعکاس آن با صدور یک بیانیه، نسبت به افزایش بالای قیمت حامل های انرژی دچار ابهام شده اند که قرار است درجلسه غیر علنی فردا که با حضور وزیر اقتصاد برگزار می شود نسبت به این قضیه سئوال کنند زیرا نمایندگان معتقدند این شیوه افزایش قیمت بر خلاف مصوبه مجلس است.
رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکری مبنی بر تاخیر در بررسی طرح قطع رابطه با انگلیس در مجلس گفت: با توجه به مواضع دولت انگلیس نسبت به ایران در ادوار گذشته به خصوص یک سال اخیر این مواضع نیازمند پاسخ جدی از سوی مجلس است و مصوبه کمیسیون امنیت ملی طبق روال در دستور قرار می گیرد.
به گزارش مهر، مهدی کوچک زاده نماینده تهران در جلسه علنی امروز سه شنبه مجلس در تذکری نسبت به تاخیر در بررسی طرح قطع رابطه با انگلیس در صحن مجلس گفت: این طرح بیش از 10 ماه است که به کمیسیون امنیت ملی ارجاع شده است در همان زمان نیز شبهات قانونی داشت.
وی گفت: طبق ماده 195 آیین نامه داخلی مجلس پس از ارجاع طرح یا لایحه به کمیسیون زمان بررسی آن نباید یک ماه پس از وصول به کمیسیون تجاوز کند ولی این طرح هم اکنون 10 ماه است که به کمیسیون داده شده است.
کوچک زاده گفت: طبق آیین نامه در صورت طی شدن زمان تعیین شده، نمایندگان حق دارند تقاضا کنند که طرح بدون نوبت در دستور کار قرار گیرد و من کتبا تقاضا کردم. دیروز نیز این طرح در کمیسیون امنیت ملی نیز به تصویب رسیده است و امروز نیز باید در دستور کار قرار بگیرد.
وی خطاب به لاریجانی گفت: اعلام کنید چرا در بررسی طرح تعلل شده و حداقل فردا در دستور کار قرار گیرد.
وی در پاسخ به کوچک زاده گفت: پیگیری شما به حق است.
رئیس مجلس افزود: با توجه به مواضع دولت انگلیس نسبت به ایران در ادوار گذشته به خصوص یک سال اخیر این مواضع نیازمند پاسخ جدی از سوی مجلس است.
لاریجانی ادامه داد: کمیسیون امنیت ملی در این باره تصمیم گرفته و تصمیم این کمیسیون طبق روال در دستور کار قرار می گیرد و مسیرش را طی خواهد کرد.
شامگاه ۲۵ خردادماه ۸۸، مأموران وزارت اطلاعات با ورود به منزل یکی از شرکتکنندگان در تظاهرات اعتراضی آن روز، اقدام به بازداشت تمامی افراد حاضر در منزل کردند. با اینحال هدف مأموران از ورود به این منزل، مهمتر از همه، دستگیری ضیاءالدین نبوی و دخترعمویش عاطفه نبوی بود. سید ضیا نبوی، دانشجوی ستارهدار دانشگاه بابل در سال ۸۵، و سخنگوی شورای دفاع از حق تحصیل به همراه سایر بازداشتشدگان، به بند ۲۰۹ زندان اوین منتقل شد.
وزارت اطلاعات ضیاء و عاطفه نبوی را به اتهام "ارتباط با سازمان منافقین" مورد بازجویی و فشار قرار داد. اما علیرغم تمامی فشارهای بازجویی و ضرب و شتم شدید ضیا نبوی، این دو، هرگونه ارتباط با این سازمان را کذب دانستند.
اتهام دروغین ارتباط با سازمان مذکور، تنها به این دو نفر وارد نشد، بسیاری از بازداشتشدگان اعتراضات پس از انتخابات، اعضای شورای دفاع از حق تحصیل، کمیته گزارشگران حقوق بشر و ... نیز به همین اتهام مورد بازجویی و فشار قرار گرفتند. این اتهام از آن رو مطرح میشد که در سناریوسازیهای دستگاه امنیتی ایران، هیچ فعالیتی نمیتوانست هویت مستقلی داشته باشد و لاجرم میبایست به گروه و یا جریانی وصل باشد. از این رو دستگاه امنیتی، تمامی فعالان مستقل دانشجویی و حقوق بشری را به "سازمان منافقین" منتسب کرد.
ضیاء و عاطفه نبوی پس از سپری کردن بیش از ۳ ماه حبس در بند ۲۰۹، به بند عمومی زندان اوین منتقل شدند.
عاطفه نبوی، در آذرماه ۸۸ از سوی شعبه ۱۲ دادگاه انقلاب که شعبه مخصوص به رسیدگی به جرایم قاچاق و مواد مخدر است، به چهار سال حبس تعزیری محکوم شد. نبوی به اتهام " اجتماع و تبانی و فعالیت تبلیعی علیه نظام" از طریق شرکت در راهپیمایی ۲۵ خرداد، این حکم را دریافت کرد. وی از اتهام "محاربه از طریق ارتباط با سازمان تروریستی مجاهدین خلق" تبرئه شد.
عاطفه نبوی اولین زنی بود که به دلیل اعتراضات پس از انتخابات، حکم محکومیت دریافت کرد. این حکم سپس در دادگاه تجدیدنظر به ۳ سال حبس تعزیری کاهش پیدا کرد. پس از صدور این حکم، کمپینی با عنوان "من عاطفهام" در محکومیت حکم سنگین وی، توسط جمعی از فعالان مدنی راهاندازی شد.
این کمپین که به سرعت توانست در فضای مجازی توجه افکار عمومی را به پرونده این زن زندانی جلب کند، به موضوعی برای اعمال فشار بیشتر بر وی تبدیل شد. وزارت اطلاعات پس از شروع به کار این کمپین، بارها وی را تهدید کرد که در صورت ادامه یافتن این روند، در دادگاه تجدیدنظر حکم وی را افزایش خواهد داد.
با وجود تمامی اعتراضات صورت گرفته، عاطفه نبوی، حتی در نوروز سال گذشته نیز که بسیاری از زندانیان اعتراضات پس از انتخابات از مرخصی برخوردار شدند، حق استفاده از مرخصی را پیدا نکرد.
عاطفه نبوی، ۲۸ ساله، هماکنون حدود ۱۸ ماه است که در زندان به سر میبرد و علیرغم سپری کردن نیمی از دوران محکومیتش از حق استفاده از "آزادی مشروط" و "مرخصی" محروم بوده است. وی هماکنون به همراه سایر زندانیان سیاسی زن، در بند موسوم به قرنطینه متادون نگهداری میشود و از حق استفاده از تلفن محروم است
ضیا نبوی نیز در دی ماه ۸۸ از سوی شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب به اتهام " محاربه" مورد محاکمه قرار گرفت. دادگاه؛ این فعال دانشجویی ۲۵ ساله را به ۱۵ سال حبس تعزیری و تبعید به زندان شهرستان ایذه محکوم کرد.
بسیاری بر این باورند، که صدور احکام سنگین برای فعالان حق تحصیل به سبب اعتراضات دامنهدار آنان در سالهای گذشته و به خصوص در جریان انتخابات ریاست جمهوری، "محمود احمدی نژاد" را در جریان مناظرههای انتخاباتی با چالشی جدی مواجه کرد؛ به طوری که وی ناچار شد وجود دانشجویان ستارهدار را از اساس تکذیب کند و همین موضوع اعتراضات دانشجویان ستارهدار را شدت بخشید.
دادگاه تجدیدنظر، ضیا نبوی را از اتهام "اجتماع و تبانی" تبرئه کرد و حکم او را به ۱۰ سال حبس در تبعید کاهش داد.
در حالی که پیگیریهای مکرر خانواده این فعال دانشجویی با قول مساعد مسئولان مبنی بر عدم اجرای حکم تبعید او مواجه شده بود، حدود دو ماه پیش ضیا نبوی به زندان کارون اهواز انتقال یافت.
وی هماکنون بیش از ۱۸ ماه است که بدون استفاده از حق مرخصی در زندان به سر میبرد. او بارها از سوی وزارت اطلاعات تحت فشار قرار گرفت تا وجود دانشجویان ستارهدار را انکار کند و به این طریق زمینه آزادی خود را فراهم کند، با اینحال ضیاءالدین نبوی، که یکی از پایهگذاران "شورای دفاع از حق تحصیل" است، به این خواست مسئولان امنیتی تن نداده و همچنان دوران محکومیت خود را در یکی از بدترین زندانهای ایران میگذراند.
با وجود تعیین وثیقه برای آزادی عبدالرضا تاجیک و تامین آن از سوی خانواده این روزنامه نگار زندانی، به خانواده او اعلام شده که تصمیم دادگاه تغییر کرده و او باید تا زمان محاکمه اش در زندان بماند.
به گزارش کلمه، خانواده عبدالرضا تاجیک که معادل ۵۰۰ میلیون تومان وثیقه را برای آزادی او تودیع کرده بودند، صبح روز دوشنبه مطلع شدند مسئولان قضایی تغیر نظر دادهاند و قصد آزاد کردن او را ندارند.
آزادی این روزنامهنگار در حالی به زمان تشکیل دادگاه موکول شده که تاکنون دو بار برای محاکمه او تعیین وقت شده، اما به بهانه عدم حضور نماینده دادستان، دادگاه برگزار نشده است.
پروین تاجیک، خواهر عبدالرضا تاجیک، چندی پیش به علت مصاحبه درباره وضعیت برادرش، به تبلیغ علیه نظام و تشویش اذهان متهم و به یک سال و نیم حبس محکوم شد.
صبح امروز ماموران زندان اوین از ملاقات همسران بهاره هدایت و مهدیه گلرو دانشجویان زندانی با ایشان ممانعت کردند.
به گزارش میزان خبر، دلیل این امر نیز از سوی ماموران ممنوع الملاقات بودن این دو دانشجوی زندانی عنوان شده است.
بهاره هدایت عضو شورای مرکزی دفتر تحکیم وحدت به نه و نیم سال زندان و مهدیه گلرو نیز به دوسال زندان محکوم شده اند.
این دو دانشجو در آستانه ۱۶ آذر پیامهایی خطاب به دانشجویان منتشر ساخته بودند.
باز تعريف اصولگرايي در جامعتين ودبيركل جبهه پيروان خط امام و رهبري به ارزيابي عملكرد اخير جامعتين در راستاي وحدت آفريني و همگرايي در جامعه ، تلاش جريان اصولگرايي براي پيشبرد گفتمان پيشرفت، عدالت و خدمت و همچنين تلاش نافرجام اصلاحات براي حفظ جريان فتنه در ايران پرداخت.
حبيب الله عسگراولادي در گفتگوي اختصاصي با باشگاه خبرنگاران ضمن تسليت به مناسبت شهادت امام حسين(ع) و امام زين العابدين(ع) و همچنين شهادت دکتر شهرياري و تعدادي از هموطنانمان در حمله ي تروريستي چابهار و همچنين تبريک روز وحدت حوزه و دانشگاه با اشاره به اظهارات اخير موسوي و عملکرد وي طي يکسال گذشته خاطرنشان کرد: موسوي پس از انتخابات دهمين دوره رياست جمهوري از حدود و ميزاني که امام راحل تعيين کرده بودند عدول کرد و با شروع ساختار شکني و هنجار گريزي از اردوگاه انقلاب خارج شد و به اردوگاه ضد انقلاب و بيگانه پناه برد و راي و انتخاب ملت را ناديده گرفت.
دبير کل جبهه پيروان خط امام و رهبري همچنين تصريح کرد: موسوي طي يکسال گذشته در مسيري گام نهاد که از سوي اوباما و سارکوزي و ساير سردمداران استکبار طراحي شده بود و طي اين مدت به خيرخواهي دوستان و نصيحت دلسوزان نظام کمترين توجهي نکرد.
عسکر اولادي همچنين اظهار داشت: به وضوح روشن است که غرب و دشمنان نظام براي موسوي و ساير فتنه گران برنامه هايي را تدارک ديدند و آنها را طبق فرامين اتاق فکر آشوب جهت توطئه عليه ملت به حرکت درآورده و تشويق مي کنند، لذا مردم به خوبي درک کردند که موسوي گفتمان انقلاب، اسلام و ولايت را رها کرده و به گفتمان غرب پناه برده است.
وي همچنين تاکيد کرد: آمريکا خواستار جدايي دين از حکومت اسلامي است لذا مي کوشد تدابيري بيانديشد که در جامعه ي جهاني وضعيت و جايگاه ايران را خود تعيين کند و از اين روست که به حمايت از اپوزوسيون داخلي نظام رو آورده است.
وي همچنين با اشاره به اظهارات اخير موسوي در خصوص تلاش جريان فتنه براي شکل گيري جبهه ي جديد ائتلافي در كشور،تصريح کرد: مي توان حدس زد که جريان فتنه همان جنبش مدرنيته اي است که از يکصد سال پيش در ايران شكل گرفته است ولي به طور يقين اين جنبش در كشور اسلامي ما عقيم بوده و عقيم خواهد ماند.
عضو ارشد حزب موتلفه اسلامي همچنين تصريح كرد: انقلاب اسلامي تاكنون ثابت كرده كه جنبش مدرنيته درجهان خواه سوسياليسم، ليبراليسم؛ فاشيسم و هر نوع ايسم ديگر در اين كشور اسلامي قدرت باز توليد ندارد و حدود يك قرن است كه اين ايسم فرصت هاي ملت ايران را سوزانده و از بين برده است لذا هيچ سنخيتي با كشور اسلامي ما ندارد.
دبير كل جبهه ي خط امام و رهبري همچنين با تاكيد بر اظهارات برخي افراد كه جريان اصلاح طلبي را مرده مي پندارند افزود: از گفته ها و نوشته هاي برخي از اصلاح طلبان اينگونه استنباط مي شود كه جريان اصلاحات ادامه ي جريان مدرنيته در ايران است لذا بخشي از اين جريان به حمايت ها و پشتيباني بيگانگان دلخوشند كه تا زماني وضع بر اين منوال پيش برود اين ارتباط دو جانبه دشمنان خارجي و داخلي نظام قطع نخواهد شد ولي مردم ما با بصيرت خود نشان داده اند كه هيچ گرايشي به اين جريان ندارند.
وي همچنين افزود: جريان مدرنيته از لحاظ مادي و معنوي از انديشه هاي غرب تغذيه مي كند و تا زماني كه بسط اين انديشه در ايران توسط سلطه گري ها و زورگويي هاي آمريكا و دست نشاندگان در اولويت استراتژي هايشان است، آنها با قطع شريان حياتي رابطه ي اپوزيسيون داخلي با غرب است كه ملت ايران مي تواند نفس راحتي از دست فتنه انگيزي ها و توطئه دشمن داخلي و خارجي بكشند.
عسگر اولادي همچنين اظهار داشت: اسلام ناب با انديشه هاي الحادي غرب فاصله و مرزبندي دارد لذا خطوط اين مرزبندي از سوي امام راحل و مقام معظم رهبري بارها مشخص شده اند ونيازي به تكرار مكررات نيست.
وي در ادامه با اشاره به اينكه برخي معتقدند جريان اصولگرا در حال پوست اندازي است خاطر نشان كرد: جريان اصولگرا يك جريان نيرومند و مقاوم است كه از بطن انقلاب اسلام و مردم برخاسته و در انحصار هيچ فرد يا گروه خاصي نيست و همواره در همه ي عرصه هاي جريان اصولگرا با حفظ طراوت خود همواره حرفي نو جهت تداوم نظام ارائه كرده است.
وي همچنين اظهارداشت: جريان ارزشي اصولگرا همواره طي سال هاي گذشته با باز تعريف و باز توليد خود سعي كرده طراوت و تازگي خود را حفظ نموده و حرفي نو جهت تداوم نظام و انقلاب مطرح نمايد.
عضو ارشد موتلفه اسلامي همچنين اذعان داشت: در حال حاضر جريان اصولگرا پرقدرت تر از هميشه در صحنه ي سياسي كشور حضور دارد و با پيشبرد گفتمان پيشرفت، خدمت و عدالت و پاسخ به مطالبات مقام معظم رهبري كوتاهي نخواهد كرد و در عرصه سياسي كشور حضوري پررنگ خواهد داشت.
عسگر اولادي هم چنين در ادامه با ارائه ي راهكار جهت دست يابي به وحدت حداكثري در جريان اصولگرايي خاطر نشان كرد: جريان اصولگرايي با محوريت جامعه ي مدرسين حوزه علميه ي قم و جامعه ي روحانيت مبارز(جامعتين) در مسير وحدت و همگرايي قرار دارد لذا با تمسك به رهنمودهاي رهبري و مرزبندي هاي شفاف وروشن با سران فتنه فرآيند روشن و بي بديل جذب حداكثري و رفع حداقلي را پشت سر خواهند گذاشت وجاي هيچ گونه نگراني وجود ندارد.
دبير كل جبهه ي پيروان خط امام و رهبري هم چنين با مثبت ارزيابي كردن بيانيه ي جامعتين تصريح كرد: بيانيه ي جامعتين حاوي وجوع مثبت و ارزشمنديست كه نكات قابل توجهي را در خصوص جامعه ي سياسي كنوني بيان مي كند و از آن جايي كه روحانيت معظم همواره پيشگام حركت هاي سياسي در كشور بوده اند اين بار نيز چتر حمايتي خود را بر سر همه ي اضلاع و طيف هاي اصولگرايي باز كرده اند و مي كوشند به روند همگرايي و وحدت حداكثري جامعه ي امروز سرعت بيشتري ببخشند.
وي همچنين بااشاره به نظر جامعتين نسبت به سران فتنه تاكيد كرد: جامعتين نسبت به سران فتنه و فتنه گران مرزبندي و موضع شفافي تبيين كرده لذا علم بيداري و روشنگري را در كشور بر دوش گرفته و پرچم حقانيت نظام را بر فراز قله هاي پيشرفت و عدالت برافراشته و سعي در حفاظت از آن دارد.
عضو ارشد موتلفه اسلامي همچنين به نقش جامعتين در کشور اشاره کرد و افزود: جامعتين همواره نقش بصيرت افزايي در جامعه را برعهده داشته و قصد دارد با نوسازي جريان اصولگرايي، کشور را براي جهش هاي بزرگ به سوي پيشرفت اسلامي_ ايراني آماده نمايد، لذا از همه اقدامات سياسي در راستاي وحدت آفريني بيشتر در جامعه حمايت مي کند.
عسگراولادي، همچنين با تاکيد بر تدوين منشور اصولگرايي و اتمام کار اين منشور توسط جامعتين، اظهار داشت: جامعتين در بيانيه خود وعده داده است که جهت بازتعريف اصولگرايي يک حرکتي نو و بديع انجام دهد که بزودي آن را منتشر خواهد کرد، لذا ما نيز منتظريم با انتشار آن، آهنگ جديد حرکت نو و پوياي خود را در جامعه سامان دهيم.
دبيرکل جبهه پيروان خط امام و رهبري، همچنين در خصوص محور قراردادن جامعتين براي تدوين منشور اصولگرايي و وحدت حداکثري جريان اصولگرا در جامعه، اذعان داشت: به طور کلي اکثريت اضلاع اصولگرايي محوريت دو جامعه مدرسين حوزه علميه قم و روحانيت مبارز، جهت همگرايي و وحدت در اين جريان را پذيرفته اند؛ لذا بنده نيز به عنوان دبيرکل جبهه پيروان خط امام و رهبري به جمع دوستان پيوسته و با اين حرکت وحدت آفرين به خواست خداوند همراه و هم داستان شده ام.
عضو ارشد حزب موتلفه اسلامي، در رابطه با چرايي بازتعريف شاخصه هاي اصولگرايي، اظهار داشت: جريان اصولگرا يک جريان نوزاست؛ لذا همواره در سپر سياست حرفي نو و جديد براي گفتن داشته و دارد، لذا بازتعريف شاخص هاي اصولگرايي نوعي نوزايي و نوسازي فرهنگ اصولگرايي است.
وي همچنين خاطرنشان ساخت: ما در افق چشم انداز بيست ساله و برنامه پنجم توسعه، ماموريت هاي خطير و بزرگي جهت ساختن ايران آزاد و تاثيرگذاري در جهان جوياي حق داريم؛ لذا بايد ظرفيت هاي کنوني متناسب با آن ماموريت عظيم را سامان بخشيم و از اتلاف وقت بپرهيزيم.
باز تعريف اصولگرايي در جامعتين ودبيركل جبهه پيروان خط امام و رهبري به ارزيابي عملكرد اخير جامعتين در راستاي وحدت آفريني و همگرايي در جامعه ، تلاش جريان اصولگرايي براي پيشبرد گفتمان پيشرفت، عدالت و خدمت و همچنين تلاش نافرجام اصلاحات براي حفظ جريان فتنه در ايران پرداخت.
حبيب الله عسگراولادي در گفتگوي اختصاصي با باشگاه خبرنگاران ضمن تسليت به مناسبت شهادت امام حسين(ع) و امام زين العابدين(ع) و همچنين شهادت دکتر شهرياري و تعدادي از هموطنانمان در حمله ي تروريستي چابهار و همچنين تبريک روز وحدت حوزه و دانشگاه با اشاره به اظهارات اخير موسوي و عملکرد وي طي يکسال گذشته خاطرنشان کرد: موسوي پس از انتخابات دهمين دوره رياست جمهوري از حدود و ميزاني که امام راحل تعيين کرده بودند عدول کرد و با شروع ساختار شکني و هنجار گريزي از اردوگاه انقلاب خارج شد و به اردوگاه ضد انقلاب و بيگانه پناه برد و راي و انتخاب ملت را ناديده گرفت.
دبير کل جبهه پيروان خط امام و رهبري همچنين تصريح کرد: موسوي طي يکسال گذشته در مسيري گام نهاد که از سوي اوباما و سارکوزي و ساير سردمداران استکبار طراحي شده بود و طي اين مدت به خيرخواهي دوستان و نصيحت دلسوزان نظام کمترين توجهي نکرد.
عسکر اولادي همچنين اظهار داشت: به وضوح روشن است که غرب و دشمنان نظام براي موسوي و ساير فتنه گران برنامه هايي را تدارک ديدند و آنها را طبق فرامين اتاق فکر آشوب جهت توطئه عليه ملت به حرکت درآورده و تشويق مي کنند، لذا مردم به خوبي درک کردند که موسوي گفتمان انقلاب، اسلام و ولايت را رها کرده و به گفتمان غرب پناه برده است.
وي همچنين تاکيد کرد: آمريکا خواستار جدايي دين از حکومت اسلامي است لذا مي کوشد تدابيري بيانديشد که در جامعه ي جهاني وضعيت و جايگاه ايران را خود تعيين کند و از اين روست که به حمايت از اپوزوسيون داخلي نظام رو آورده است.
وي همچنين با اشاره به اظهارات اخير موسوي در خصوص تلاش جريان فتنه براي شکل گيري جبهه ي جديد ائتلافي در كشور،تصريح کرد: مي توان حدس زد که جريان فتنه همان جنبش مدرنيته اي است که از يکصد سال پيش در ايران شكل گرفته است ولي به طور يقين اين جنبش در كشور اسلامي ما عقيم بوده و عقيم خواهد ماند.
عضو ارشد حزب موتلفه اسلامي همچنين تصريح كرد: انقلاب اسلامي تاكنون ثابت كرده كه جنبش مدرنيته درجهان خواه سوسياليسم، ليبراليسم؛ فاشيسم و هر نوع ايسم ديگر در اين كشور اسلامي قدرت باز توليد ندارد و حدود يك قرن است كه اين ايسم فرصت هاي ملت ايران را سوزانده و از بين برده است لذا هيچ سنخيتي با كشور اسلامي ما ندارد.
دبير كل جبهه ي خط امام و رهبري همچنين با تاكيد بر اظهارات برخي افراد كه جريان اصلاح طلبي را مرده مي پندارند افزود: از گفته ها و نوشته هاي برخي از اصلاح طلبان اينگونه استنباط مي شود كه جريان اصلاحات ادامه ي جريان مدرنيته در ايران است لذا بخشي از اين جريان به حمايت ها و پشتيباني بيگانگان دلخوشند كه تا زماني وضع بر اين منوال پيش برود اين ارتباط دو جانبه دشمنان خارجي و داخلي نظام قطع نخواهد شد ولي مردم ما با بصيرت خود نشان داده اند كه هيچ گرايشي به اين جريان ندارند.
وي همچنين افزود: جريان مدرنيته از لحاظ مادي و معنوي از انديشه هاي غرب تغذيه مي كند و تا زماني كه بسط اين انديشه در ايران توسط سلطه گري ها و زورگويي هاي آمريكا و دست نشاندگان در اولويت استراتژي هايشان است، آنها با قطع شريان حياتي رابطه ي اپوزيسيون داخلي با غرب است كه ملت ايران مي تواند نفس راحتي از دست فتنه انگيزي ها و توطئه دشمن داخلي و خارجي بكشند.
عسگر اولادي همچنين اظهار داشت: اسلام ناب با انديشه هاي الحادي غرب فاصله و مرزبندي دارد لذا خطوط اين مرزبندي از سوي امام راحل و مقام معظم رهبري بارها مشخص شده اند ونيازي به تكرار مكررات نيست.
وي در ادامه با اشاره به اينكه برخي معتقدند جريان اصولگرا در حال پوست اندازي است خاطر نشان كرد: جريان اصولگرا يك جريان نيرومند و مقاوم است كه از بطن انقلاب اسلام و مردم برخاسته و در انحصار هيچ فرد يا گروه خاصي نيست و همواره در همه ي عرصه هاي جريان اصولگرا با حفظ طراوت خود همواره حرفي نو جهت تداوم نظام ارائه كرده است.
وي همچنين اظهارداشت: جريان ارزشي اصولگرا همواره طي سال هاي گذشته با باز تعريف و باز توليد خود سعي كرده طراوت و تازگي خود را حفظ نموده و حرفي نو جهت تداوم نظام و انقلاب مطرح نمايد.
عضو ارشد موتلفه اسلامي همچنين اذعان داشت: در حال حاضر جريان اصولگرا پرقدرت تر از هميشه در صحنه ي سياسي كشور حضور دارد و با پيشبرد گفتمان پيشرفت، خدمت و عدالت و پاسخ به مطالبات مقام معظم رهبري كوتاهي نخواهد كرد و در عرصه سياسي كشور حضوري پررنگ خواهد داشت.
عسگر اولادي هم چنين در ادامه با ارائه ي راهكار جهت دست يابي به وحدت حداكثري در جريان اصولگرايي خاطر نشان كرد: جريان اصولگرايي با محوريت جامعه ي مدرسين حوزه علميه ي قم و جامعه ي روحانيت مبارز(جامعتين) در مسير وحدت و همگرايي قرار دارد لذا با تمسك به رهنمودهاي رهبري و مرزبندي هاي شفاف وروشن با سران فتنه فرآيند روشن و بي بديل جذب حداكثري و رفع حداقلي را پشت سر خواهند گذاشت وجاي هيچ گونه نگراني وجود ندارد.
دبير كل جبهه ي پيروان خط امام و رهبري هم چنين با مثبت ارزيابي كردن بيانيه ي جامعتين تصريح كرد: بيانيه ي جامعتين حاوي وجوع مثبت و ارزشمنديست كه نكات قابل توجهي را در خصوص جامعه ي سياسي كنوني بيان مي كند و از آن جايي كه روحانيت معظم همواره پيشگام حركت هاي سياسي در كشور بوده اند اين بار نيز چتر حمايتي خود را بر سر همه ي اضلاع و طيف هاي اصولگرايي باز كرده اند و مي كوشند به روند همگرايي و وحدت حداكثري جامعه ي امروز سرعت بيشتري ببخشند.
وي همچنين بااشاره به نظر جامعتين نسبت به سران فتنه تاكيد كرد: جامعتين نسبت به سران فتنه و فتنه گران مرزبندي و موضع شفافي تبيين كرده لذا علم بيداري و روشنگري را در كشور بر دوش گرفته و پرچم حقانيت نظام را بر فراز قله هاي پيشرفت و عدالت برافراشته و سعي در حفاظت از آن دارد.
عضو ارشد موتلفه اسلامي همچنين به نقش جامعتين در کشور اشاره کرد و افزود: جامعتين همواره نقش بصيرت افزايي در جامعه را برعهده داشته و قصد دارد با نوسازي جريان اصولگرايي، کشور را براي جهش هاي بزرگ به سوي پيشرفت اسلامي_ ايراني آماده نمايد، لذا از همه اقدامات سياسي در راستاي وحدت آفريني بيشتر در جامعه حمايت مي کند.
عسگراولادي، همچنين با تاکيد بر تدوين منشور اصولگرايي و اتمام کار اين منشور توسط جامعتين، اظهار داشت: جامعتين در بيانيه خود وعده داده است که جهت بازتعريف اصولگرايي يک حرکتي نو و بديع انجام دهد که بزودي آن را منتشر خواهد کرد، لذا ما نيز منتظريم با انتشار آن، آهنگ جديد حرکت نو و پوياي خود را در جامعه سامان دهيم.
دبيرکل جبهه پيروان خط امام و رهبري، همچنين در خصوص محور قراردادن جامعتين براي تدوين منشور اصولگرايي و وحدت حداکثري جريان اصولگرا در جامعه، اذعان داشت: به طور کلي اکثريت اضلاع اصولگرايي محوريت دو جامعه مدرسين حوزه علميه قم و روحانيت مبارز، جهت همگرايي و وحدت در اين جريان را پذيرفته اند؛ لذا بنده نيز به عنوان دبيرکل جبهه پيروان خط امام و رهبري به جمع دوستان پيوسته و با اين حرکت وحدت آفرين به خواست خداوند همراه و هم داستان شده ام.
عضو ارشد حزب موتلفه اسلامي، در رابطه با چرايي بازتعريف شاخصه هاي اصولگرايي، اظهار داشت: جريان اصولگرا يک جريان نوزاست؛ لذا همواره در سپر سياست حرفي نو و جديد براي گفتن داشته و دارد، لذا بازتعريف شاخص هاي اصولگرايي نوعي نوزايي و نوسازي فرهنگ اصولگرايي است.
وي همچنين خاطرنشان ساخت: ما در افق چشم انداز بيست ساله و برنامه پنجم توسعه، ماموريت هاي خطير و بزرگي جهت ساختن ايران آزاد و تاثيرگذاري در جهان جوياي حق داريم؛ لذا بايد ظرفيت هاي کنوني متناسب با آن ماموريت عظيم را سامان بخشيم و از اتلاف وقت بپرهيزيم.
از قرار معلوم شایعاتی پیرامون عزل منوچهر متكی راه افتاده است. اتفاق خاصی هم نبوده. قبلاً هم در تاریخ اتفاق افتاده. یك روزگاری هم حاجی واشنگتن نامی در ولایت غربت بیسر و صاحاب ماند. باز متكی خوشعاقبتتر بود؛ بگذریم ...
چون یك ور ماجرا به مشایی میخورده، در اینباره سخنانی گفته است. حالا نمیدانم شرایط یك طوری كنونی شده كه هر ماجرایی یك طرفش به ایشان اصابت میكند.
(اخیراً زیادی داریم میگذریم، خدا به خیر بگذراند.)
اسلامشناس برجسته، اسفندیار رحیممشایی در روز دوشنبه در نشست هماندیشی دستگاهها و نهادهای فعال در خارج از كشور با انتقاد از رسانههایی كه در باب تغییر وزیر خارجه این مسائل را نوشتهاند، گفته است: «این رسانهها قصد دیگری دارند، بنیان آنها بر آتش استوار است و با نشر اكاذیب تلاشهایی علیه دولت انجام میدهند.»
استقسات اربعه كه همه چیز در عالم از آنها ساخته شده است، عبارتند از آب، خاك، باد و آتش. اگر بنیان رسانههای منتقد دولت بر آتش استوار است، بنیان رسانههای حامی دولت بر چه چیز استوار است؟ آب، خاك یا باد؟ لطفاً از آنها هم رمزگشایی نمایید.
ایرنا: «مشایی تغییر در دولت آقای احمدینژاد را یك تحول مثبت و سازنده خواند و گفت: كل آفرینش نیز بر اساس تغییر آفریده شده است.»
1- من نمیدانم چرا این اسلامشناس برجسته هر وقت میخواهد درباره دولت آقای احمدینژاد حرف بزند، دنبال مابهازای ماجرا در نظام هستی و كل آفرینش میگردند؟
2- البته بد نیست بدانیم كه در علم زیستشناسی، هر اكوسیستمی به طور طبیعی به سمت آنتروپی (بینظمی) میل میكند. البته بینظمی در كل آفرینش با نظم خاصی پیش میرود.
3- این كه تغییر خوب است، خوب است، فقط نمیدانم چرا تغییر در باب معاون اول و رئیس دفتر خوب نیست.
رئیس دفتر رئیسجمهور و اسلامشناس برجسته، اسفندیار رحیممشایی: «سایتی كه متعلق به یكی از نمایندگان مجلس است - من عادت ندارم اسم ببرم - به دروغ ادعا كرده است كه مشایی وزیر تعیین میكند. این سایت و مجله وابسته به آن، رو به جهنم باز میشود.»
1- آقای مشایی عادت ندارد اسم ببرد، ولی عادت دارد كه دقیق آدرس بدهد. همین تقوای این اسلامشناس برجسته من را كشته.
2- كاش حالا كه ایشان به این خوبی آدرس جهنم را دادهاند، نشانی بهشت را هم میدادندكه مردم سرگردان نشوند. گرچه نشانی كاخ ریاستجمهوری به قدر كفایت سرراست هست.
مریضه منظوره
در راستای این كه تغییر خوب است، رئیس سازمان ملی جوانان تغییر كرد و خانم فرحناز تركستانی به این سمت منصوب شد. خانم تركستانی ضمن این كه خود را «سرباز» رئیسجمهور خوانده، گفته است: «به دلیل بیماری از رئیسجمهور درخواست كرده بودم كه این مسئولیت را به فرد دیگری بسپارند، اما پس از صدور حكم رسمی، خود را موظف به انجام این وظیفه مهم میدانم.»
1- تا جایی كه میدانم، «سرباز» مربوط به مباحث نظامی و پادگان و اینجور چیزهاست. من نمیدانم چرا برخی فكر میكنند مملكت پادگان است.
2- از مجموعه گفتههای ایشان نتیجه میگیریم كه احكام رسمی رئیسجمهور به شدت شفابخش است و هر كس حكم بگیرد، به شفای عاجل میرسد لذا خواهشمندیم برای چند مریض و مریضه منظوره دیگر هم در این ماه محرمی احكامی صادر كنند تا دل خانوادههایشان شاد شود.
كشف و خنثیسازی
از آنجا كه اغلب وزیران معرفی و معزول شده در دولتهای نهم و دهم، پیشتر سابقه وزارت نداشتهاند، این میزان كشف و خنثیسازی استعدادهای وزارت را رسماً به ریاست محترم جمهوری تبریك عرض میكنیم و امیدواریم در این راه همیشه ثابت قدم و استوار بمانند.
در حالیكه چند روز از عزل جنجالی منوچهر متكی از وزارت خارجه می گذرد برخی منابع خبری در مجلس شورای اسلامی از ناگفته های جدیدی درباره این ماجرا خبر می دهند .
به نوشته شفاف این برای اولین بار است كه گفته می شود متكی به هنگام دیدار با رئیس جمهور سنگال از وی شنیده است كه از سمتش عزل شده است . در همین حال روز گذشته در راهروهای مجلس گفته می شد كه وزارت خارجه سنگال به اطلاع متكی رسانده است كه چون دیگر وزیر خارجه دولت ایران نیست ، تشریفات تدارك دیده شده برای یك وزیر خارجه را برای وی در نظر نمی گیرند و لذا بدون گارد امنیتی و با یك ماشین غیر تشریفات متكی را به هتل محل اقامتش هدایت كرده اند ! چرا كه از دیدگاه آنان عزل وزیر خارجه حامل پیام در حین انجام ماموریت یك توهین به كشورشان تلقی شده است .
در همین حال نایب رییس كمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با انتقاد از شیوه عزل آقای متكی از وزارت امور خارجه تصریح كرد: عزل وزیر امور خارجه در حین ماموریت و سفر به خارج از كشور امر غیر اخلاقی است و از لحاظ عرف كاری پسندیده نیست.
حسین ابراهیمی نایب رییس كمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی شفاف در خصوص عزل متكی از وزارت خارجه، اظهارداشت: عزل و نصب از اختیارات دولت و رییس جمهور است و هرزمانی كه رییس جمهور اراده كنند می توانند وزیر را بركنار كنند و قانون نیز این اجازه را داده است.
وی با بیان اینكه رییس جمهور اختیار عزل و نصب وزرا را دارد ،تاكید كرد: اما در نوع برداشت ها ملاحظاتی داریم و هیچ مشكلی وجود نداشت كه آقای متكی از این سمت بركنار شود و باید محترمانه تودیع می شدند.
این نماینده مجلس روش عزل متكی را مناسب ندانست و خاطر نشان كرد: به این صورت كه متكی برای رساندن پیام رییس جمهور از كشور خارج شود و به ماموریت برود و در حالت مذاكره با رییس جمهور سنگال متوجه عزل خود شود این امر غیر اخلاقی و از جهت عرف كاری پسندیده نیست.
سرور تصاویر ویكی پدیا، دانشنامه آنلاین جهانی فیلتر شد.
به گزارش الف، از شب گذشته، تمامی تصاویر ویكی پدیا توسط سرویس دهنده های داخلی فیلتر شده است و اكنون در تمامی مقالات این دانشنامه به زبان های مختلف تصویری وجود ندارد.
گفتنی است این دومین بار است كه صفحات ویكی پدیا به اشتباه مورد فیلترینگ قرار می گیرد.
شنبه شب كه برنامه بیست وسی شبكه دو را می دیدم با ناباوری به حرفهای رحیمی معاون اول احمدی نژاد درباره بركناری منوچهرمتكی وزیر سابق خارجه كه با مكث های خاصی كه حكایت از خیلی چیزها می كرد گوش می دادم والبته هیچ یك از حرفهایش را قبول نكردم.
شنبه شب كه برنامه بیست وسی شبكه دو را می دیدم با ناباوری به حرفهای رحیمی معاون اول احمدی نژاد درباره بركناری منوچهرمتكی وزیر سابق خارجه كه با مكثهای خاصی كه حكایت از خیلی چیزها می كرد گوش میدادم و البته هیچ یك از حرفهایش را قبول نكردم. یك دلیل آن هم اینكه از نحوه صحبت كردن او پیدا بود دارد حین صحبت كردن بدنبال واژههایی در جهت توجیه این مساله میگردد ودرونی كاملا نا آرام دارد.
رحیمی میگفت متكی وزیر بركنارشده از قبل در جریان بركناری خود بوده و روزهای قبل با او در این زمینه و حتی در باره زمان تودیعش! صحبت هم شده و اینطور نبوده كه بدون اطلاع از تصمیم احمدی نژاد درسفرسنگال از این قضیه مطلع شده باشد!
نتیجه گیریهای بدیهی ازسخنان رحیمی این است:
1- شنونده با شنیدن حرفهای رحیمی در باره مطلع بودن متكی از بركناری خود درآیندهای بسیارنزدیك با خود میگوید این دیگر چه وزیری است كه با علم به اینكه دارد بركنار میشود به روی مبارك خود نمیآورد وبه سفر میرود تا پیام رییس دولت را به رییس جمهور سنگال تقدیم كند و آنوقت میپذیرد درحال ماموریت خارج از كشور از كار بركنار شود.
2- شنونده حرفهای رحیمی از خود میپرسد چرا رییس دولت با علم به اینكه در آینده نزدیكی قصد بركناری متكی را دارد وطبق گفته رحیمی این مساله را با اوهم درمیان گذاشته در عین حال او را به سفر سنگال میفرستد ولی تا پای جناب وزیر به سنگال می رسد حرمت فرستاده و حتی پیام خود رانگه نمی ندارد و در رفتاری بقول متكی كاملا غیر دیپلماتیك او را درهمانجا از كار بركنار میكند.
3- در اینكه برخلاف گفته رحیمی، متكی درخارج مساله بركناری خود را متوجه شده و این قضیه در ارتباط مستقیم با اعتراض وی به سفر مشایی به اردن برای تقدیم پیام رییس دولت به پادشاه اردن است شكی نیست سوال این است برفرض اینطور باشد و با متكی قبلا در این باره توافق شده، احمدی نژاد چه عجلهای داشته كه صبر نكرده لااقل پای وزیرش به كشور برسد بعد خبر عزل را به او بدهد؟!
امروزخبرتكذیب سخنان رحیمی راتوسط متكی در این باره در مصاحبه با خبرگزاری مهر دیدم. وی در این مصاحبه گفته در سنگال خبر بركناریاش را شنیده است!
تا اینجا را داشته باشید تا بقول قدیمی ها نبش قبری بكنیم و سری هم به آقای الهام سخنگوی سابق دولت در باره علت بركناری علی لاریجانی از منصبش - دبیر شورای امنیت و مسول مذاكره با طرف غربی ایران در قضیه انرژی هسته ای - توسط احمدی نژاد داشته باشیم كه وقتی خبرنگاری از او درباره این بركناری سوال كرد گفت آقای لاریجانی مشكل شخصی داشته وخودش از این مسولیت كنار رفته است كه در كوتاهترین زمان ممكن علی لاریجانی در مصاحبهای رندانه اعلام كرد تا آنجا كه او ازخودش خبر دارد وی دچار هیچ مشكل شخصی نبوده است! البته ابن نقل قولها قریب به مضمون است وطالبان! برای دریافت اصل صحبتها می توانند زحمت جستجو در اینترنت را بكشند.
به اینكه كی در این باره چقدر خلاف میگوید! كار ندارم.
به اینكه چرا كسی در منصب معاون اولی دولت لااقل احتمال نمیدهد متكی درمقام دفاع از خود هم كه شده بلافاصله حرفهای او را تكذیب میكند - كه كرد- كار ندارم.
به اینكه حتی اگر رحیمی راست میگوید نتیجه این میشود كسی كه پنج سال وزیر خارجه ما بوده تا این حد دروغگوست كار ندارم.
به اینكه رحیمی نمیتوانسته و نمیتواند بدون هماهنگی با او به این عرصه بیاید و چنین حرفهایی را بزند كاری ندارم.
كار به این دارم كه چرا كسانی كه بر مسند قدرت این مملكت اسلامی نشستهاند :
اینقدر قبح دربینشان شكسته شده است.
اینقدر راحت حرف خلاف می زنند.
اینقدر راحت هوش مردم وسطح آگاهی جامعه وافكارعمومی را دست كم می گیرند.
اینقدر راحت با آبروی هم بازی میكنند.
اینقدر با پرده دری ازهم و روكردن دست یكدیگر علنا آبروی این نظام مظلوم را به سخره میگیرند.
اینقدر شهامت و جسارت ندارند تا عواقب تصمیمی را كه گرفته اند صادقانه بپذیرند واینگونه با طرح مسائل خلاف واقع درجامعه از زیربار تصمیمات خود شانه خالی میكنند.
اینقدر راحت و بدون در نظرگرفتن عواقب شرعی سخن خلاف با مردم مواجه میشوند.
اینقدر از عواقب تاثیر این خلاف گویی دربین مردم و نیز زیر دستان خودغافلتد و برای آن هیچ اهمیتی قائل نیستند.
اینقدر غافلند كه برفرض متكی از خود دفاع نكند و جامعه هم این خلافها را بپذیرد جواب خدای خبیرو بصیر وحاضر وناظر را نمیتوانند بدهند.
در این قضیه بهر حال یكی از دوطرف قضیه دروغ گفته است .آیا تجربه مرحوم كردان و آن مسائلی كه در مجلس برای او پدید آمد كفایت نمیكند تا عالی جنابان دست از این روشها بردارند؟
شب بخیر!
عضو تشخيص مصلحت نظام و وزير سابق فرهنگ و ارشاد اسلامي فردا با موضوع عملكرد خواص در فتنه 88 در دانشگاه آزاد مشهد مناظره ميكنند. محمد خسروي مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه آزاد مشهد در گفتوگو با فارس، با اعلام اين خبر گفت: محمد هاشمي رفسنجاني عضو تشخيص مصلحت نظام و محمدحسين صفارهرندي وزير سابق فرهنگ و ارشاد اسلامي با موضوع "عملكرد خواص در فتنه 88 " ساعت 14:30 فردا چهارشنبه 1 دي در آمفيتئاتر دانشكده حقوق و علومسياسي دانشگاه آزاد مشهد مناظره ميكنند.
بعد از نزدیک به دو هفته بازداشت، مجید صادقی، دانشجوی دانشگاه هنر تهران، که بعد از مراسم روز دانشجوی امسال همراه به پنج تن از دانشجویان آن دانشگاه توسط نیروهای امنیتی دستگیر شده بود، با قرار وثیقه ای پنجاه میلیون تومانی آزاد شد.
به گزارش منابع خبری جرس، از میان دانشجویان دستگیر شده در ۱۶ آذر امسال، تنها مجید صادقی در بازداشت مانده بود و بقیه دانشجویان، اوایل هفته جاری آزاد شده بودند.
یکی از اعضای شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه هنر، وحید نصرتی، هومن جعفری، سوین شیوا، مجید صادقی، حجت صحرایی و سعیدی را، دانشجویانی اعلام کرد که روز سه شنبه ١۶ آذر، بعد از مراسم روز دانشجو توسط ماموران امنیتی بازداشت شده بودند.
منابع خبری جرس اوایل هفته اعلام کرده بودند که احمد حسین خانی، از اعضای انجمن اسلامی دانشگاه هنر نیز، که بعد از انتخابات ریاست جمهوری سال گذشته دو بار بازداشت و به قید وثیقه آزاد بود، از دانشگاه اخراج شده است.
بنا به گزارش منابع خبری و دانشجویی، تعداد دانشجویان احضار، بازداشت و ناپدید شده بعد از مراسم روز دانشجوی امسال، بالغ بر ٧٠ تن بود.
محسن میردامادی، دبیرکل زندانی جبهه مشارکت، طی نامهای به سید عباس نبوی، به اظهارات وی در برنامه تلویزیونی «دیروز، امروز، فردا» واکنش نشان داد و خواستار مناظره با وی شد.
این پیشنهاد میردامادی، واکنشی به ادعای یکطرفه عباس نبوی در برنامه مذکور می باشد، که ادعا کرده بود منتقدان وضع موجود حاضر به بحث و مناظره نیستند.
به گزارش کلمه، میردامادی در نامه خود، ضمن اعلام آمادگی برای گفتوگو و مناظره با نبوی و هر فرد صاحب صلاحیت دیگری در مورد هر مسأله مهم سیاسی کشور و مسائل مختلف دوران سی ساله پس از انقلاب، نوشته است: هرچند درحال حاضر اینجانب بدون ارتکاب هیچ خلافی در زندان هستم و امثال من به دلائلی واهی از همه حقوق سیاسی و اجتماعی خود محروم شده ایم و گرفتار ظلم و محدودیتهای بسیاری هستیم؛ اما درصورت موافقت با این پیشنهاد طبعاً با توجه به تجارب گذشته صدا و سیما و رئیس آن در مورد دیگران، می توانید هماهنگی لازم را با مسئولین زندان اوین به عمل آورید تا برای مدت چند ساعت اینجانب را از زندان به محل مناظره بیاورند.
متن نامه محسن میردامادی به سید عباس نبوی، به نقل از سایت نوروز، ارگان جبهه مشارکت به شرح زیر است:
بسمه تعالی
جناب آقای حجتالاسلام سید عباس نبوی
با سلام
پنجشنبه مورخ ۱۸/۰۹/۸۹ در برنامه «دیروز، امروز، فردا» که از شبکه سوم صدا و سیما به مناسبت روز دانشجو پخش شد، درباره تحولات پس از انقلاب و چگونگی تشکیل دفتر تحکیم وحدت از همکاری تعدادی از دانشجویان از جمله خود شما و همچنین اینجانب در تشکیل این سازمان سخن گفتید. در بخشی از این سخنان تصریح کردید "افرادی که اکنون دیدگاههای اعتراضی و انتقادی به مسائل روز و به خصوص مسائل اخیر داشته اند حاضر به بحث و مناظره نیستند که دلیل آن مشخص نیست."
بنده با شناختی که از جنابعالی از همان سالها دارم و شما را فردی منصف می دانم، باور دارم که برداشت شما صحیح نیست و برخلاف این نظر، اطمینان دارم که تمامی شخصیتهای متعهد و منتقد که نام بعضی از آنها در این برنامه برده شده - از جمله دکتر شکوری راد؛ که روز قبل از برنامه به جهت صحبتهایی که در مناظره آخرشان کرده بودند بازداشت شده بودند - کاملاً آماده استفاده از هر فرصتی برای بیان دیدگاهها و انتقادهایشان هستند اما به دلیل محدودیتهای بسیار و بی سابقه ای که برای این افراد ایجاد شده چنین امکانی در صدا و سیمای جمهوری اسلامی و نیز بسیاری دیگر از عرصه های عمومی کشور وجود ندارد.
به عنوان یک مثال اخیر، مطلع شدم که به مناسبت ۱۶ آذر قرار بوده در روز ۱۴ آذر، جنابعالی با مهندس عبدی در دانشگاه علم و صنعت مناظره داشته باشید که علیرغم هماهنگیهای قبلی، در آخرین ساعات با حضور ایشان مخالفت شده است و این چیزی جز یکطرفه به قاضی رفتن از جانب شما نیست.
به هر حال اینجانب آمادگی خود را برای گفتوگو و مناظره با جنابعالی و هر فرد صاحب صلاحیت دیگری در مورد هر مسأله مهم سیاسی کشور و مسائل مختلف دوران سی ساله پس از انقلاب اعلام می کنم و به عنوان فردی که به انقلاب اسلامی و اصول آن اعتقاد داشته و دارم آمادگی دارم در چارچوب همان اصول و ارزشها در همان برنامه صدا و سیما - و یا عرصه های عمومی دیگر اجتماع - مناظره ای داشته باشم.
هرچند درحال حاضر اینجانب بدون ارتکاب هیچ خلافی در زندان هستم و امثال من به دلائلی واهی از همه حقوق سیاسی و اجتماعی خود محروم شده ایم و گرفتار ظلم و محدودیتهای بسیاری هستیم؛ اما درصورت موافقت با این پیشنهاد طبعاً با توجه به تجارب گذشته صدا و سیما و رئیس آن در مورد دیگران، می توانید هماهنگی لازم را با مسئولین زندان اوین به عمل آورید تا برای مدت چند ساعت اینجانب را از زندان به محل مناظره بیاورند.
بی تردید برگزاری چنین برنامه ای گام بلندی در جهت آزاد اندیشی که در برنامه ۱۸/۰۹/۸۹ سیما نیز مورد بحث بود می باشد.
با احترام؛ محسن میردامادی
زندان اوین
۱۹/۰۹/۸۹
امروز: مجمع مدرسین و محققین حوزه علمیه قم طی نامه ای به نمایندگان مجلس شورای اسلامی خواستار تحقیق مجلس برای رسیدگی به وضعیت زندانیان سیاسی ای شده است که برای اعتراض خود دست به اعتصاب غذا زده اند. متن کامل این نامه در پی می آید.
بسم الله الرحمن الرحيم
لا يُحِبُّ اللَّهُ الْجَهْرَ بِالسُّوءِ مِنَ الْقَوْلِ إِلاَّ مَنْ ظُلِمَ وَ كانَ اللَّهُ سَمِيعاً عَلِيماً (نساء/148)
نمايند گان محترم مجلس شوراي اسلامی و اعضاي هيئت ريئسه محترم مجلس شوراي اسلامي
با سلام
ضمن گرامي داشت ايام عاشوراي حسيني و ياد آوري ظلم ستيزي سالار شهيدان حسين بن علي (ع) ،
براساس گزارشها ونامه های رسيده برخي ازخانواده های زندانيان سياسي زندان اوين بعضی از زندانیان جهت اعتراض به جریان رسیدگی اتهامات خویش و برخوردهای غیر قانونی وتحقیرآمیز اقدام به اعتصاب غذا نموده اند و طبق خبرهاي واصله حال بعضي از آنان از جمله جناب آقاي محمد نوري زاد وخيم گزارش شده است. خانواده هاي آنان براي تظلم خواهي و اظهار همدردي و داد خواهي و دفاع از زندانيان خود روز عاشورا در كنار زندان اوين تجمع كرده وبه خواندن زیارت عاشورا پرداختند در هنگام قرائت زيارت عاشورا مامورين به عده اي از آنها با تحقير و توهين بازداشت ، و پس از ساعتي آزاد كرده اند .
نمايندگان محترم مجلس شوراي اسلامي مي دانند كه برخوردهاي غير قانوني و اذيت آزار و توهين نسبت به كساني كه به عنوان متهم سياسي بازداشت شده اند كم نبوده است و متاسفانه اين روند همچنان ادامه دارد .هماگونه كه مستحضر هستيد بنيان اسلام و تعاليم قرآن ، عدالت ، عزت و كرامت آدميان است و در شريعت اسلام هيچكس نبايد به خاطر آئين و انديشه مورد اهانت و از حقوق شهروندي محروم گردد. آيات و روايات زيادي گواه براين مطلب است. بلكه از وظايفي كه اسلام بر دوش هر مسلمان گذشته است امر به معروف و نهي از منكر بويژه در برابر حاكمان است. و در اصل 8 قانون اساسي به صراحت اين حق را بيان كرده است .
مضافا بعضی از اقدامات فوق الذکرخانواده های زندانیان را نیز نگران می کند و از نظر روحی و روانی موجب آزار و اذیت آنان می شود.
نمايندگان محترم مجلس شوراي اسلامي بنابر سوگندي خورده اند كه قانون اساسي باشند
و براساس قانون اساسی مجلس شوراي اسلامي كه ناظر بر همه قواست و بنابر فرموده امام (ره) در راس امور است ، انتظار مي رود تحقيق در اين امر مهم را از كار هاي اوليه خود قرار دهد، چنانچه حقوق زندانيان و خانواده هاي آنان تضييع شده است اقدام عاجل مبذول دارند.
زيبنده نظام جمهوري اسلامي نيست كه فرزندان اين انقلاب كه همواره در برابر دشمنان اصلي اين نظام با قلم و يا با قدم خود مبارزه مي كرده اند و غالب آنها سالها در جبهه هاي جنگ حضور داشته اند و بيشتر از آنان از خانواده محترم شهدا هستند ، به خاطر انتقاد از وضع موجود كه از حقوق اساسي آنان است ، در زندانها در حال اعتصاب غذا بسر برند .
اين تاريخ و ايام زود خواهد گذشت، قضاوت آيندگان و تاريخ عملكرد ما را رقم خواهد زد
مجمع مدرسین و محققین حوزه علمیه قم
تقديم به احمد بورقاني كه يادش درزندان همواره با ما بود.
من پیروزی جنبش سبز را در زندان دیدم، هم در بعد سلبی و هم در بعد ایجابی آن. در بعد سلبی همه اتهامات عليه ما عملاً پس گرفته شد. اگر متن کیفرخواست عليه متهمان فعالیت های انتخاباتی كه حكم بازداشت آنها در 19خرداد 88 صادر شد و در فرداي انتخابات بازداشت شدند با حكم دادگاه مقایسه شود، به وضوح شاهد عقب نشینی فاحش از اتهامات نخستین خواهیم بود. یعنی در حالی که "محاربه"، "براندازي" و «برپايي انقلاب مخملي» یا به تعبیر تصحیح شده بعدی «کودتای مخملی» محور اصلی متن کیفرخواست را تشکیل می دهد، در رأی دادگاه آقايان بهزاد نبوي، ميردامادي، صفايي فراهاني، رمضان زاده، امين زاده، عرب سرخي و من اتهامي تحت عنوان "معاونت درمحاربه و افساد في الارض" و"فتنه و توطئه عظيم كه در راستاي براندازي نظام" و به اصطلاح «كودتاي مخملی» به میان نیامده است. به علاوه در حكم محكوميت من، جنبش اعتراضي مردم ایران به نام خود یعنی «جنبش سبز» آمده است. من این را یک پیروزی ، نه برای خويش، که برای ملت ایران محسوب می کنم که اتهام زنندگان، نامگذاری خود را كه براساس آن ما را بازداشت کردند پس گرفتند و ناچار شدند بعد از آن همه سرمایه گذاری های گزاف و به پا کردن جنگ روانی پرهزینه با مشارکت جویان در انتخابات و پس از آن همه سركوب هاي اعتبارسوز، اتهام انقلاب صربستانی و گرجستانی را کنار گذارند و اصالت ایرانی جنبش سبز را اعتراف كنند. البته گذار و عبور از متن پرمدعای کیفرخواست به متن رأی دادگاه درخصوص جنبش سبز به نحو خاموش و بی سر و صدا صورت گرفته است. يعني در حالی که دوربین «رسانه ميلي» با آن طمطراق و جنجال، درباره دادگاه نمايشي اثبات «كودتای مخملی» به روی صحنه آمد و به آن حالت سريالي بخشيد، دفاعيات روشنگر محكومان سرافراز و نيز عدم ارائه دفاعيه من به عنوان اعتراض به "آپارتايد قضايي" موجود و همچنين رأی دادگاه من و دوستانم، به سکوت برگزار شد و اعتراف نامه دادگاه درباره اصالت ایرانی جنبش سبز دوربینی و نمایشی نشد.
در بعد اثباتی قضیه نیز همگان دیدند که اكثر قريب به اتفاق کادرهای دولت اصلاحات جزو پاک ترین و امین ترین فرزندان این مرز و بوم هستند و دستگاه هاي امنيتي، اطلاعاتي و نظامي به رغم همه فشارهايي كه عليه ما اعمال كردند، نتوانستند حتي يك سند برای مدعای خود عرضه کنند. آنان به رغم اینکه در طول همه سال های اصلاحات و پس از آن، حرکات و سکنات برگزیدگان ملت را زیر ذره بین اطلاعاتی، امنیتی، شنودی و بازجویی قرار دادند، و به رغم بهره گیری از همه امکانات، تهديدات و احكام سنگين و ظالمانه قضايي، نتوانستند اتهامات خود را ثابت كنند و ناکام ماندند. متن کیفرخواست دادستاني و متن رأی دادگاه درخصوص اینجانب و دیگر دوستانم سند آن تلاش بی حاصل است. به اين ترتيب مردم در زیر بمباران آن اتهامات دروغ به وضوح مشاهده کردند که اصلاح اندیشان این دیار نه فقط امین رأی ملت بودند بلکه امانت دار صدیق بیت المال نيز بودند و اگر کوچک ترین خدشه ای در این امانت وجود داشت، بی تردید در صدا و سيما به ابعاد مضاعف در معرض بزرگ نمایی قرار می گرفت. در واقع خلاء اسنادی و فقدان کمترین دلیل محکمه پسند باعث شد تا کمبودهای حقوقی و قضایی کیفرخواست عمومی با انبوهی از مدعیات گزاف و شبیه سازی های بی محتوا بین ایران و صربستان پر شود. اکنون مردم ایران می توانند گزارش تلاش هاي سه بازجوي اولم را كه بيست و هفت روز پس از بازداشت اينجانب تهيه كرده و به عنوان گردش كار ماموران قرارگاه ثارا... سپاه پاسداران براي تمديد قرار بازداشتم من تحويل مقام قضايي دادند و در پرونده اينجانب ثبت است (پيوست 1) و نيز متن كيفرخواست عليه ما را كه در دادگاه نمايشي قرائت و در رسانهها منتشر شد، در مقايسه با رأی دادگاه من بخوانند (پيوست 2) و این سه متن سیاسی (گردشكار، كيفرخواست دادستاني تهران و حكم دادگاه) را با یکدیگر مقايسه کنند تا به وضوح شاهد اعتراف اعتراف سازان به شكست خود باشند، بدون آنکه در سلول های انفرادی و تحت فشارهای گوناگون مجبوربه پذيرش شكست شده باشند.
به این ترتیب كساني که اصلاح اندیشان و فعالان جنبش سبز را به تغذیه مادی و معنوی از آمریکا متهم میکردند، اکنون بايد پاسخگوی حاتمبخشيها و سفره پروری هاي ايام فعاليت هاي انتخاباتي از يك سو و به هرز دادن طلایی ترین فرصت های سیاسی و اقتصادی ملي از سوي ديگر باشند. درحقیقت در زندان ها سلامت مالي، اخلاقي و سياسي بازداشت شدگان در معرض رؤیت دستگیرکنندگان قرار گرفت و معلوم شد که نه فقط اتهام فسادهاي سه گانه مالی، اخلاقی و سياسي علیه اصلاح طلبان بی اساس بود، بلکه در واقع این «طبقه جدید» سیاسی و اقتصادی حاکم است که هم بابت بي كفايتي در اداره كشور و هرز دادن فرصت ها بايد به ملت حساب پس دهد و هم بايد پاسخگوی بیت المال و رانت های عظیم نفتی و غیرنفتی باشد.
سرانجام آنكه در دوران انفرادی و بازجویی های بعدي شاهد دگرگونی در مواضع بعضي بازجویان بودم. یعنی اگر در روزها و مراحل نخستین، علاوه بر اتهام محاربه و براندازي و آشوبگري، متهم به آن می شدم که چرا دغدغه سازگاری ولایت فقیه و دموکراسی را دارم و به فرمول «ولایت فقیه به اضافه حقوق شهروندی» معتقدم و چرا خواهان داخل نمودن یک عنصر «ناسازگار»، «غربي» و «بیرونی» به نام دموکراسی در ولایت فقیه هستم و می خواهم خلوص و اصالت اسلامي - شيعي آن را به حقوق شهروندی و دموکراسی آلوده کنم، در مراحل بعد قضیه کاملاً برعکس شد. این بازجوها بودند که مدعای دموکرات بودن خود و دیکتاتور بودن ما را فریاد می کردند! اگر بازجويي ما با گفتمان و ادبيات كيهان آغاز شد، در پايان اين «روش كيهان» بود كه مورد نقد بعضي بازجوها قرار گرفت كه تكصدايي را نفي و از تعامل دو جناح دفاع مي كردند و به ضرورت حضور دو بال پا مي فشردند.
هنگامي كه از زندان بیرون آمدم و به تدریج در جریان تحولات شگرف اجتماعی- فرهنگي و سياسي يك سال اخيرقرار گرفتم، «دموکراسی» خواهی بازجوها برایم معنای اصلی خود را آشکارکرد. اکنون به خوبی می توانم بفهمم که چگونه فریاد دموکراسی خواهی اكثريت قاطع ملت ایران و مخالفتشان با هر نوع دیکتاتوری، از دیوارهای اوين عبور کرده و طنین خاص خود را در مدعیات بازجوها یافته است. هنگامی که بازداشت كنندگان ما زیر فشار سنگین جنبش سبز اكثريت ملت ایران مدعای خود را در زمينه عدم سازگاري انديشه امام با دموكراسي تغییر دادند و از دموکراسی با لحن مثبت سخن گفتند، احساس کردم همه کوشش های فکری آقای مصباح و شاگردانش درباره سرشت غربی و غیردینی دموکراسی و همه آن هزینه های گزاف رسانه ها و تریبون های رسمی دود شد وبه هوارفت!
من در سالگرد بازداشت خود، ابتدا مقاله «پدر، مادر، ما باز هم متهميم!» را منتشر كردم. اكنون به ياري خداوند متن گردش كار قرارگاه ثارا... سپاه پاسداران (مورخ 19/4/88) را كه بيانگر روحيه حاكم بر اوين و سلول هايش در ماه اول بازداشت ها بود، به همراه متن كامل حكم دادگاه، بدون هيچ گونه توضيحي براي استحضار ملت ايران منتشر مي كنم.
پيشاپيش از بذل توجه هم ميهنان خود به اين مقالات و نقد و ارزيابي آنها سپاسگزارم.
سيد مصطفي تاج زاده
18 مرداد 1389
گردش كار قرارگاه ثارا... سپاه پاسداران درباره آقاي تاج زاده
(27 روز بعد از بازداشت، در تاریخ 19/4/1388)
گردش كار پرونده آقاي تاج زاده در تاريخ 19/4/88
جرائم منتسب به آمرين و محركين اين خيانت عظيم عبارتند از :
1. مباشرت در اجتماع و تباني در ارتكاب جرائم بر ضد امنيت داخلي و خارجي كشور موضوع ماده 610 قانون مجازات اسلامي .
2. تشويق افراد وگروه ها به تجمعات غير قانوني و انجام اعمال غير متعارف و ايجاد اغتشاش و بلوا موضوع ماده 618 ق.م.ا.
3. معاونت در محاربه و افساد في الارض از طريق تشويق گروهها و افراد به انجام اقدامات مذكور موضوع ماده 687 ق.م.ا.و تخريب و تحريق و اتلاف وسايل و تاسيسات مورد استفاده عموم و اخلال در نظم و امنيت جامعه موضوع مواد 671 الي 675 ق.م.ا.
4. تبليغ عليه نظام از طريق ايراد الفاظ ركيك و مطالب سخيف نسبت به نظام اسلامي و بيانيه هاي مجرمانه و انتساب موضوعات كذب و آلوده به افترا نسبت به اركان رسمي كشور و فراهم نمودن خوراك تبليغاتي كذب براي شبكه هاي خبري بيگانه و رسانه هاي معاند نظام اسلامي موضوع ماده 500 ق.م.ا .
5. ايراد تهمت و افترا و توهين و اهانت و انتساب مطالب مجرمانه و كذب نسبت به مسوولين نهادهاي رسمي كشور از جمله اعضاي شوراي نگهبان و نشر اكاذيب به قصد تشويش اذهان عمومي با تهيه و انتشار نامه هاي محجول به منظور مخدوش نمودن نتيجه انتخابات و القاي شبهه جعل وتقلب در جريان دهمين دوره انتخابات رياست جمهوري موضوع مواد 697 ، 698 ، 609 ق.م.ا.
در اين پرونده سيد مصطفي تاج زاده فرزند سيد مظفر متولد 1335 كارمند رياست جمهوري كه در مورخ 23/3/88 دستگير شده است و در راستاي جرائم مذكور و اقدامات مجرمانه فوق الذكر فعاليت موثر داشته و تا اين مرحله از تحقيق به پاره اي از موارد مذكور اعتراف نموده كه برخي ازدلايل انتساب بزه بشرح ذيل مي باشد .
1. ايراد سخنراني هاي تحريك آميز قبل از برگزاري انتخابات در بين مردم آذري زبان و بوشهر و القاي شبهه جعل و تقلب و تلاش در جهت ايجاد بدبيني و بي اعتمادي عمومي نسبت به مسوولين برگزاري انتخابات . برگ شماره پرونده 11، 36 ، 37 ، 51.
2. شركت مستقيم در صدور بيانيه تحريك آميز بخصوص نحوه برگزاري انتخابات و نتايج آن و عنوان نمودن كودتاي انتخاباتي در ايران.برگ شماره پرونده صص 3 ، 26 ، 25 ، 18 ، 88 ، 200 ، 201 ، 202 .
3. تبليغ عليه نظام از طريق به كار بردن الفاظ وهن آلود نسبت به نظام و مسوولين و نهاد هاي رسمي كشور و زير سوال بردن اقدامات قوه قضايه و دولت،ص 19 پرونده.
4. توهين، اهانت، نشر اكاذيب و ايراد افترا بر عليه مسوولين شوراي نگهبان، صص 33 ، 199 .
5. تشويش اذهان عمومي، القا وجود فساد و دروغ گوييهايي فراوان دولت نهم، صص 21 ، 48 ، 97 .
6. نگهداري غير مجاز اسناد طبقه بندي شده وزارت كشور در منزل صص، 22 ، 46.
7. كشف اسناد، توزيع و تكثير شب نامه در جهت تخريب دولت نهم در منزل متهم كه تقاضاي تكثير شب نامه در آن ذكر شده است، ص 47 .
8. تشكيل ستاد گروه 88 و سازمان راي و سوء استفاده از آن در جهت اخلال در نظم و امينت كشور، صص207 ،206 ، 54.
9. پذيرش مسووليت خود در تدوين جزوه تاملات راهبردي در حزب مشارکت و تدوين 2 بحث از چند بحث جزوه مذكور ص 141،140.
10. اقرار به اشتباه و خطا درچند مورد در تدوين جزوه تاملات راهبردي از قبيل موضوع عزل رهبري پس از رسيدگي به شكايت در قوه قضاييه، ص 160 .
11. پذيرش مسووليت حقوقي كليه بيانیه هاي حزب مشاركت ايران اسلامي، ص 25 .
12. پذيرش مسووليت حقوقي كليه بيانیه هاي سازمان مجاهدين، ص 25 .
13. كسب خبر از درون سپاه از طريق يكي از اعضاي سابق سپاه به نام تركاشوند و سوء استفاده از آن در سخنراني ها و نوشته ها به منظور تشويش اذهان عمومي، صص 148 ،149 .
14. طرح اخبار خيلي محرمانه بيت رهبري در جلسات شوراي مركزي حزب مشاركت كه متهم اذعان مي دارد از بهزاد نبوي گرفته است و سوء استفاده از آن، ص 144 .
15. شركت در جلسه بعد از ظهر ستاد قيطريه كه در آن طرح تجمع در پارك لاله توسط گروه 88 مطرح كه عده اي موافق ليكن متهم طرح تجمع را منوط به تصميم مير حسين موسوي براي روز شنبه موكول مي كند ،صص 224 ، 225 ، 226 .
16. متهم شركت فعال خود در جلسات شوراي مركزي حزب مشاركت كه بمنظور تهيه و تدوين استراتژي حزب مشاركت در حوزه سياست تحت عنوان تاملات راهبردي برگزار مي گرديد را پذيرفته است .
تاملات راهبردي حزب به شرح پيوست،مطالبي به شرح ذيل مي باشد :
وضعيت گذار جمهوري اسلامي به يك نظام سلطاني
تدوين راهبردهاي اساسي براي اين گذار از طريق تحریك بخشي و توانمند سازي اجتماع ، جنبش ها و پويش ها در ايران ، محدود كردن اختيارات رهبري و ..
توجه : نتايج منطقي و قطعي جزوه تاملات راهبردي جبهه مشاركت اين است :
تحريك و اغوا و انحراف در جامعه پيرامون وضعيت موجود از طريق سخنرانيها و مقالات در پوشش فعاليت هاي انتخاباتي .
فراهم شدن شرايط اجرايي انقلاب رنگي از طريق مقاومت مدني ، اغتشاشات و نا آرامي هاي اجتماعي و نهايتاً كسب مقبوليت و مديريت بحران پس از دگرگوني اساسي .
بنا به مراتب مذكور و اهميت جرايم ارتكابي و خسارات سنگين مادي و معنوي نسبت به حيثيت و امنيت داخلي و خارجي كشور و با لحاظ اينكه جرائم فوق به صورت سازماندهي شده و گروهي ارتكاب يافته، تقاضاي استمرار باز داشت موقت و جلوگيري از تباني با ساير متهمين تا زمان تكميل تحقيقات و كشف اين فتنه و توطئه عظيم كه در راستاي بر اندازي نظام و به اصطلاح كودتاي مخملي تدارك گرديده مورد استدعا است .
حکم شعبه 15 دادگاه انقلاب اسلامی تهران درباره آقای سید مصطفی تاج زاده
بسم الله الرحمن الرحیم
شعبه 15 دادگاه انقلاب اسلامی تهران بر اساس ابلاغ شماره 100/19232/9000 مورخ 10/4/88 ریاست محترم قوه قضائیه و مستنداً به ماده 212 ق.آ.د.ک. در مورخ 25/1/89 جهت رسیدگی به پرونده کلاسه 88/1542/ط د اتهامی آقای سید مصطفی تاج زاده فرزند سید مظفر تشکیل شده است. با عنایت به تحقیقات به عمل آمده و اخذ آخرین دفاع از متهم ختم دادرسی را اعلام و با استعانت از خداوند متعال به شرح ذیل مبادرت به صدور رأی می نماید.
رأی دادگاه
در خصوص اتهام آقای سید مصطفی تاج زاده فرزند سید مظفر به شماره شناسنامه 3109 صادره از اصفهان متولد 1335 دارای سابقه محکومیت، متأهل، کارمند ریاست جمهوری، باز داشت موقت از تاریخ 24/3/88 حسب کیفر خواست صادره دائر بر:
1) اجتماع و تبانی جهت اقدام علیه امنیت داخلی کشور از طریق شرکت در جلسات حزبی و صدور بیانیه های تحریک آمیز.
2)توهین به مسئولین حکومتی به مناسبت انجام وظیفه
3) فعالیت تبلیغی علیه نظام جمهوری اسلامی
4) نگهداری اسناد طبقه بندی شده
در جریان انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری که خلق حماسه ای بی نظیر را در پی داشت و برگ زرین دیگری به سابقه مردم سالاری دینی در تاریخ پر افتخار ایران افزود، مشارکت 85 درصدی مردم در این انتخابات و رأی 40 میلیونی آنان موجب عظمت و مایه مباهات انقلاب اسلامی نزد جهانیان گردید، در این حماسه جاوید سران و اعضای فعال برخی از گروه های سیاسی با زیر پا نهادن بدیهی ترین اصول اخلاقی و قانونی از طریق اقدامات مجرمانه به تحریص و تحریک مردم و هوادارانشان پرداختند که به تجمعات غیر قانونی و تظاهرات خیابانی منتهی به خسارات جبران ناپذیر مالی ،جانی و حیثیتی به کشور گردیده و با القای شبهه جعل و تقلب در انتخابات و ایراد خدشه به نتیجه آن به وسیله اوراق جعلی و تهیه و توزیع نامه های مجعول و منتسب به وزارت کشور که القای جعل و تقلب را در انتخابات می نمود، نسبت به تشویق افراد و اغوای آنان و تحریک احساسات طرفداران کاندیدای ناکام به شورش و اغتشاش جمعی پرداخته که با سؤ استفاده برخی افراد فرصت طلب و اراذل و اوباش منتهی به تخریب اموال عمومی و خصوصی و ضرب و جرح و قتل مردم بی گناه گردید.
متهم عضو مشترک و یکی از اعضاء اصلی و تأثیر گزار در سیاست ها و مواضع حزب مشارکت و سازمان مجاهدین انقلاب می باشد که نقش مؤثر و مستقیم در صدور بیانیه های تحریک آمیز بخصوص نحوه برگزاری انتخابات و نتایج آن و عنوان کودتای انتخاباتی ،جعل و تقلب گسترده و تشویق به آشوب و اقدامات علیه امنیت کشور و بلوا و شرکت در تجمعات غیر قانونی و استمرار آن تا حصول نتیجه انتخابات داشته است.
مهمترین محورهای اقدامات و فعالیت های غیر قانونی مشار الیه در جریان انتخابات که منجر به درگیری آشوب و اغتشاش و ... گردیده است عبارت است از:
-ایراد سخنرانی های تحریک آمیز قبل از برگزاری انتخابات در بین مردم آذری زبان و بوشهر و القای شبهه جعل و تقلب و تلاش در جهت ایجاد بدبینی و بی اعتمادی عمومی نسبت به مسئولین برگزاری انتخابات.
- ارائه ایده های محرک در جنبش سبز در راستای وحدت آفرینی به منظور مقابله با نظام جمهوری اسلامی.
-تبلیغ علیه نظام جمهوری اسلامی ایران از طریق به کاربردن الفاظ وهن آلود نسبت به نظام و مسئولین و نهادهای رسمی کشور و زیر سؤال بردن اقدامات قوای سه گانه.
- تشکیل ستاد گروه 88 و سازمان رأی و سوء استفاده از آن در جهت اخلال در امنیت.
- شرکت در جلسه بعد از ظهر ستاد قیطریه که در آن تجمع در پارک لاله توسط گروه 88 مطرح گردیده است.
ایشان به عنوان عضو فعال و اصلی تاثیر گذار هر دوحزب در مصاحبه ها و سخنرانی ها و مقالات خود با طرح مسائلی علیه امنیت کشور از طریق تشویق افراد و گروه ها به تجمعات غیر قانونی و ارتکاب جرائمی بر ضد امنیت داخلی و خارجی کشور و فعالیت تبلیغی علیه نظام با القای شبهه جعل و تقلب و تلاش در جهت ایجاد بدبینی و بی اعتمادی عمومی نسبت به فرایند قانونی انتخابات داشته که به برخی از آنها اشاره می گردد.
- عده ای در صدد حاکم کردن مناسبات حاکم بر حکومت شاه به نام اسلام هستند .ملت بار دیگر خواهد دید که هنگام رسیدگی به صلاحیت ها ، مشکل شورای نگهبان ساواکی هاست یا انقلابیون واقعی؟ شجاع ترین و صالح ترین فرزندان ملت رد صلاحیت خواهند شد.
- در یک نظام استبدادی اولین کاری که صورت می گیرد محدود کردن حقوق سیاسی و در مرحله بعد حذف نیروهایی است که در درون قدرت هستند ... به دنبال خانه نشین کردن سیاسیون هستند ... شاید مجامع بین المللی بیایند و مشکل را حل کنند.
- امروز بعد از 20 سال تلاش محافظه کاران بر این مبناست که انتخابات را دو مرحله ای کنند و در انحصار عده ای خاص قرار دهند. البته به نام دین و روحانیت است اما به کام مافیای قدرت و ثروت است ... بنابراین تصور اینکه حکم عادلانه ای درباره رد صلاحیت این افراد صادر شود شوخی است... اگر این ملت فریب خوردنی بود از شما حرفه ای تر چه کسی بود.
- این نظارت استصوابي به معنای آن است که ما پذیرفته ایم که این ملت عقیم است و نمی تواند کار کند ... اگر کاندیداهای ما در انتخابات رد صلاحیت شوند عدم شرکت،رأی سفید،رأی سیاه،تحریم و مشابه آنرا انجام خواهیم داد.
- باشروع مشروطیت کسانی امثال شیخ فضل الله نوری برخاستند و گفتند حکومت باید مشروعه باشد که باعث نزاع شد.شیخ فضل الله می گفت اساس اسلام تبعیض است نه عدالت... حکومت اسلامی استبدادی است... پيروان كنوني شيخ فضل ا... چون شجاعت ندارند بگویند اسلام معادل استبداد است می گویند دموكراسي با اسلام سازگار نیست ... بنام بسیج هر کاری می کنند وهر بلایی بر سر مردم می آورند.
- آیا سیاست ورزی در جمهوری اسلامی ممکن است یا نه؟ آیا ما می توانیم به دموکراسی برسیم یا نه؟عده ای می گویند اگر اصلاح پذیر است که هیچ ،اگر اصلاح پذیر نیست باید حساب خودمان را از نظام جدا و شفاف کنیم و برویم جامعه مدنی را تقویت کنیم که اگر اتفاقی افتاد یک نیروی آلترناتیوی که تشکیلات و برنامه حرفه ای داشته باشد وجود داشته باشد.
- ما یک بحث نظری داریم در دموکراسی که آیا ولایت فقیه و قانون اساسی با آنها می خواند یا نه، روشن است که با تفسير اقتدارگراها با اینها نخواهد خواند .اگر دموکراسی می خواهیم از نگاه نظری روی چه مولفه هایی باید تکیه کنیم.عده ای می گویند آیا این نظام اصلاح پذیر هست یا نه؟ اصلاح پذیر از دید ما یعنی توسعه دموکراتیک در این چارچوب ... اینکه سیاست ورزی ممکن است یا نه.
- اولین قدم ،گفتن یک نه بزرگ به مدیریت فعلی حاکم بر کشور است.
- گروه های سازماندهی شده در صیانت از آرا در این انتخابات اگر مطمئن می شدند که در انتخابات تقلب شده است علی القاعده رسماً و علناً مردم را به انجام یک اجتماع بزرگ مسالمت آمیز اما اعتراضی دعوت می کردند.
- انشاءالله مردم بیدار باشند و در صحنه باشند تا هیچ کسی نتواند به آرای مردم خیانت کند. مهمترین راه مبارزه با تقلب حضور گسترده مردم در پای صندوق های رأی است.
- آن زمان احتمال تقلب افزایش می یابد که ناظر و مجری رویکرد یکسانی داشته باشند... در نتیجه برای برخورد با هر گونه تقلب در انتخابات باید در انتخابات حضور گسترده داشت.
- عدم تلاش برای این کار و حتی کار شکنی و عصبانیت در برابر تشکیل کمیته صیانت از آراء بیانگر این است که انتخابات سالم نیست یا حداقل دولتی ها قصد ندارند انتخابات سالمی را برگزار کنند.
- فلسفه وجودی ولایت فقیه اقتدارگراها صد سال عقب ماندگی و تکرار سلطنت رضاخان پهلوی است. ولایت فقیهی که امام خمینی می گفت تصورش موجب تصدیق بود اما ولایت فقیهی که اقتدارگرایان می گویند تصورش موجب تکذیب و انکار است . ولایت فقیه آنان با عقل سلیم سازگار نیست زیرا تعریف اینان یعنی نهادهای استصوابی و صد سال عقب ماندن است.
- ما اگر بتوانیم تلاش کنیم یک مقدار حکومت را دموکراتیک تر و پاسخ گو بکنیم این حرکت اصلاحی است و این را به جامعه اعلام می کنیم. ما باید به این استراتژی برگردیم.
- راه چهارم هم شد سلاح آمریکا و انقلابی مخملی که من موافقم که این راه چهارم باشد... مدلی که کشورهای مخملی بود و دوتا کار می کنند ،لکن اینکه شما در جامعه چکار کنید و چطوری NGO و اینها بزنید... دوم اینکه آمریکا چه کمک هایی می تواند برای گسترش روند دموکراسی به شما بکند. #
- راه حل ها یک خرده چیز است باید تکلیف با روحانیت یک خرده روشن بشود و این راه حل ها خیلی در نمی آید. #
- معتقدم این باید جایگزین سلطانیزم و اینها بشود یعنی بگوئیم ساخت قدرت و جامعه مدنی در ایران چگونه است.#
- انتخابات در این جامعه یک پتانسیلی دارد. در این جامعه می توانیم تحصن برای انتخابات کنیم که مجلس کرد ولو مردم نیامدند. در این جامعه برای رد صلاحیت خاتمی مردم به تظاهرات می آیند و من دفاع می کنم از اینکه مردم را باید دعوت کرد در میدان آزادی و گر نه هیچ کار دیگری نمی توان کرد . برای اولین بار 50 نفر اسم بنویسیم و رسماً از دانشگاهيان دعوت کنیم که اگر جنتی صلاحیت خاتمی را رد کرد ،دانشگاه ها تحصن بکنند و سر کلاس نروند . می خواهیم یک روز دانشگاه را در اعتراض به اقدام غیر قانونی آقای جنتی تعطیل کنند.
- در این قسمت به بخش هایی از مصادیق سخنرانی های تحریک آمیز و القای شبهه جعل و تقلب در زمان قبل از برگزاری انتخابات و به قصد تشویش اذهان عمومی،که از سوی متهم صورت گرفته اشاره می گردد:
آقای تاج زاده طی اظهاراتی فضا را برای اتخاذ سیاست تهاجمی در برابر سیاست های نظام مناسب دانسته می گوید:
- این قدرت بسیار ضعیف شده است و ما باید کم کم شروع کنیم و حرفهایی را بزنیم تا طرف مقابل مجبور به موضع گیری شده و ما را از موضع تدافعی خارج کند...<< باید در دوجهت به صورت تبلیغاتی کار را شروع کنیم و در سخنرانی ها و مصاحبه ها شروع به انتقاد کردن کنیم... ماباید تک تک شروع به صحبت کردن کنیم و هر وقت گرفت می فهمیم خط قرمز آنجاست اگر نگرفت از خط قرمز هم عبور می کنیم...>>
تاج زاده در همین راستا طی مقاله ای راه کارهایی را برای مقابله با آنچه که وی از آن بعنوان ساختار شکنی استصوابیون نام می برد ارائه نموده و می نویسد:
- اتخاذ سیاست صبر و انتظار تا بی کفایتی مدیریتی و اختلافات داخلی اصولگراها آنقدر زیاد و آشکار شود که احتمال بروز بحران برای میهن و ملت همه را نگران کند. در آن صورت مراکز قدرت از اصلاح طلبان برای ورود به عرصه انتخابات دعوت و سلامت انتخابات را نیز تضمین خواهد کرد.
تاج زاده در ادامه ارائه راه کار های خود از ایجاد جنبش های سبز اجتماعی سخن گفته و می نویسد:
- تلاش برای ایجاد جنبش اجتماعی در تقابل با کانون قدرت و عند الزوم بر پائی انقلاب مخملی در صورت رد صلاحیت نامزد اصلاح طلبان یا انجام تقلب وسیع انتخابات. اتخاذ مشی فوق زمانی موجه خواهد بود که بسیج و سازماندهی اکثریت شهروندان ممکن باشد و حکومت نتواند در برابر خواست آنها مقاومت کند.
نامبرده در قسمت دیگری از مقاله خود با نگاهی تهدید گونه می نویسد:
- در صورت وقوع، جز هرج و مرج و نا امنی نخواهد بود، کنار بگذاریم و بکوشیم بازی برد-برد انتخابات آزاد را همه از جمله اقتدارگراها به اضطرار یا به مصلحت بپذیرند تا از وقوع نزاع های طاقت فرسا و خدای ناکرده خونین پیشگیری کنیم.
مصطفی تاج زاده در جمع فرهنگیان حامی موسوی در تبریز می گوید:
- هیچ کس نمی تواند رأی مردم و حق ملت ایران و آذربایجان را نادیده بگیرد زیرا مردم آذربایجان و تبریز از گذشته ناجی ایران بوده اند و امیدواریم با حضور گسترده مردم ایران و آذربایجان هر چه سریعتر عمر دولت دروغ به پایان برسد... آذربایجان و تبریز نه فقط باید رأی اول را به موسوی بدهند بلکه باید ایران را به چالش بکشند و همچون زمان مشروطه ایران را نجات دهند. اگر مردم آذربایجان با تمام قوا به صحنه بیایند پشت استبداد طلبان می لرزد وبه وحشت می افتند.
مصطفی تاج زاده در جمع شاخه جوانان حزب مشارکت با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در انتخابات گذشته كه دو جناح را به دو بال یک پرنده تشبیه کرده بودند، می گوید:
- در گذشته جمهوری اسلامی به پرنده ای تشبیه می شد که دوبال دارد که یک بال اصلاح طلبان و بال دیگر اصول گرایان بودند اما در شرایط حاضر برای اولین بار این تشبیه متفاوت شده و پرنده جای خود را به اتوبوس داده است. اتوبوس یک راننده دارد و بقیه هم در اتوبوس می نشینند و به میزانی که مسیر جاده خطرناک باشد باید سکوت بیشتری داشته باشند.شرایط هر چه خطیرتر باشد بیشتر خفه شوند برای اینکه راننده حواسش جمع باشد و ما را به مقصد برساند .حداکثر اتوبوس یک شاگرد می خواهد که چای و چیزی بدهد که راننده خوابش نبرد .اینها در حال گذار از جمهوری اسلامی به دولت اسلامی هستند.دردولت اسلامی انتخابات نقشی ندارد. بیعت است .فقط یک راننده هست که مسیر را می رود و دیگران نقشی ندارند.
آقای تاج زاده در جلسه ای رسمی تغییر در ساختار حاکمیت را تنها راه برون رفت از وضعیت فعلی خوانده و انتخابات را وسیله ای برای رسیدن به این مهم می داند و می گوید:
- یک را ه باقی مانده برای اینکه این قدرت بی شاخ و دم را مهار کند و آن هم تغییر در ساختار حاکمیت است... در این کشور هرکس که بیاید برای دیکتاتور شدن وسوسه می شود. بنابراین باید یک راه دراز مدت را بپیمائیم.
مصطفی تاج زاده طی اظهاراتی با اشاره به این که مردم تا اوایل مشروطه باید بین استبداد و یا جنگ داخلی یکی را انتخاب می کردند می گوید:
- اگر ما صد سال پیش بودیم استبداد را انتخاب می کردیم و به همین دلیل 2400 سال در ایران استبداد حاکم بود. حال اتفاق مهمی که حادث شده این است که در انتخابات آتی مردم باید بین هرج و مرج و دموکراسی یکی را انتخاب کنند.
وی سپس در یک نظریه پرداری سکولاریستی برای توجیه ضرورت جدایی دین از سیاست گفت:
- در کشورهائی که کلیسا در آن با سلطنت هماهنگ و توأم بود می بینیم که کلیسا آسیب دیده زیرا افراد فحش و شعارشان را اول نثار کلیسا کردند بعداً به سلطنت نفرین کردند... ولی در کشوری همچون انگلیس که کلیسا حساب خود را از سلطنت و حکومت جدا کرده می بینیم که دین و کلیسا آسیبی ندیده است و احترامشان کاملاً محفوظ مانده است .
مصطفی تاج زاده در جمع گروهی از اصلاح طلبان در شهرستان سقز می گوید:
- 30 سال گذشته گاهی جریانی که به سمت ایجاد انسداد پیش می رفته حاکم شده است ... من اسم اینها را شاهنشاهی اسلامی گذاشته ام همان نگاه احیاء مناسبات شاهنشاهی است بدون مشروبات الکلی ... تبار ما تبار مشروطه طلبان است و فکر می کنیم اگر ما در دوره مشروطه بودیم در صف مشروطه طلبان می بودیم . همچنان که فکر می کنیم اگر مشروطه طلبان اکنون زنده بودند در صف اصلاح طلبان می بودند.
در ادامه با توجه به حجم بالای سخنرانی های نامبرده در مرا کز مختلف بصورت تیتر و برگزیده ای از مطالب مطرح شده بیان می گردد.
- مردم شریف ایران باید توجه کنند تنها 30 سال طول کشید تا خلافت پس از رحلت پیامبر اکرم به سلطنت مطلقه و موروثی تبدیل شد.اگر جامعه ی ما هوشیار نباشد هیچ بعید نیست که اصولگرایان بنام دولت اسلامی استبداد دینی ایجاد و اساساً برگزاری انتخابات را منتفی کنند.اگر دولت به ارائه آمار دروغ ادامه دهد دولت نهم را دولت دروغ نامگذاری می کنیم.
- در نظام قضائی جمهوری اسلامی نوعی آپارتاید و مصونیت مطلق برای عده ای وجود دارد . به نظر من یکی از شعارهای مهم و تأمل برانگیز مردم شعار "جمهوری اسلامی آزاد باید گردد" است که نشان دهنده این امر است که وضعیت موجود از نظر بسیاری از مردم جمهوری اسلامی نیست و باید برای رسیدن به آن تلاش کرد. واژه انتخابات نمایشی و مجلس فرمایشی که مربوط به رژیم شاه بود ،بعد از رحلت امام در ادبیات سیاسی ما دوباره مطرح شد.
- معتقدم کسانی مردم را به ایجاد آشوب و تنش دعوت می کنند که اعتقاد دارند با بهانه قرار دادن این مسئله فضای سیاسی کشور را امنیتی و نظامی کنند و به این بهانه منتقدین مسلمان خود را حذف کنند.
متهم در روزنامه توسعه مقاله ای با عنوان <<به ناامیدی کامل نرسیده ایم>> اعلام می کند در جامعه به دلیل جدایی جامعه و دولت ازهم، وقتی جامعه منفعل می شود، دولت همچنان به کار خود ادامه می دهد. همین مسئله باعث استبدادی شدن جامعه می شود. به نظر می آید که در حال حاضر ما به نا امیدی کامل نرسیده ایم. ما دچار نوعی خود زنی و انفعال شده ایم که سود آن برای تفکرات استبدادی است.
متهم در مطلبی دیگر بیان می کند آن سال توطئه ای شکل گرفت که شکست خورد و به نظر می رسد این توطئه دوباره شکل گرفته است و اینکه توطئه پیروز شود یا نه، به عملکرد شما نمایندگان و ملت بستگی دارد.این فتنه خوابیده ،ولی امروز بعد از بیست سال ،تلاش محافظه کاران بر این مبناست که انتخابات را دومرحله ای کنند و در انحصار عده ای خاص قرار دهند.البته به نام دین و روحانیت است ،اما به کام مافیای قدرت و ثروت است.وی در ادامه بیان می کند به نظر می رسد عده ای مصمّم هستند در آستانه 25 امین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی این نظام را از جمهوریت تهی سازند. #
متهم سید مصطفی تاج زاده در تهیه و تنظیم و انتشار بیانیه های حزب و سازمان که همگی دلالت بر پیش داوری در برگزاری و نتایج انتخابات و تشویش اذهان عمومی و به صحنه کشاندن افراد نقش موثری داشته که قسمتی از بیانیه ها بشرح ذیل می باشند:
در بیانیه 21/1/88 سازمان مجاهدین انقلاب پیشاپیش نسبت به سلامت انتخابات ایجاد تردید شده و تصریح گردیده که <<دیگر تقریباً اعتمادی به آمارهای انتخابات از جمعیت واجد حق رأی نيست>> با استفاده از عبارتهایی چون حاکمان کنونی وجریان حاکم کنونی، حاکمیت نظام جمهوری اسلامی ایران مورد خدشه و سیاه نمائی قرار مي گیرد و اقرار بر غیر دموکراتیک بودن ساختار قدرت و حاکمیت در جمهوری اسلامی ایران و عدم پاسخ گو بودن قدرت می باشد.
همچنین در بیانیه فوق نظام به تحجر ،قشریگری ،ترویج بدعت و خرافه و رویکردهای فرقه ای متهم گردیده است. دربیانیه مورخ 28 /2/88 با عنوان هشدار مجاهدین انقلاب نسبت به خرید رأی در انتخابات ریاست جمهوری دهم تلاش شده است که انتخابات در سالهای پس از رحلت امام غیر واقعی نشان داده شود:
با این همه در سالهای پس از رحلت امام ،در کنار تلاش برخی جریانهای سیاسی برای محدود کردن قدرت انتخابات مردم و تبدیل انتخابات به انتخاباتی دو درجه ای که د ر آن گروهی خود را محق می دانند قبل از مردم ،فهرست داوطلبان را بر اساس معیارها و سلایق فردی و جناحی غربال کنند و با کمال تأسف باید اذعان نمود این تلاش در برخی ادوار اخیر منجر به ایجاد انحراف درمسیر تحقق انتخابات واقعی در کشور شده است.
در بیانیه 30 ام شهریور 1387 سازمان مجاهدین انقلاب بحث عدم اعتماد به انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری را آغاز و اعلام می دارند:
حضور پر رنگ و معنی دار عناصر نظامی و اطلاعاتی در تمامی سطوح مدیریت وزارت کشور از جمله معاونت های سیاسی و ... و سپردن امر انتخابات کشور به احزاب پادگانی به روشنی بیانگر رویکرد منفی و ناسازگاری حاکمیت کنونی به مردم سالاری و آزادی های سیاسی است.
در پنجمین بیانیه سازمان که در مورخ 3/3/88 با عنوان دخالت نیروهای مسلحی در امور سیاسی و انتخاباتی منتشر شد . بدون ارائه سند و مدرکی سخن از دخالت نظامیان در عرصه رقابت سیاسی به میان آمده است.#
در بیانیه 25/3/88 حزب مشارکت آمده :
حضور با شکوه دوران ساز شما در انتخابات نشانه عزمی ملی برای ایجاد تغییر و نجات ایران از پرتگاهی بود که دولت نهم پیش روی کشور، قرار داده بود ولی با کمال تأسف اعلام نتیجه شگفتی آور انتخابات حکایت از سناریوئی از پیش طراحی شده است که به هیچ وجه برای مردم قابل تصور نبود و کودتائی انتخاباتی را نشان می داد... جبهه مشارکت از آن جهت که علیرغم همه تمهیدات به سبب قانون شکنی های دست اندرکاران انتخابات نتوانست از رأی شما صیانت و حفاظت کند اعلام می دارد از نظر این حزب انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری تماماً مخدوش و غیر قابل دفاع است و لذا از متصدیان امر خواستار ابطال انتخابات، برخورد قانونی با متخلفان و ... داریم.
لذا با عنایت به گزارشات معاونت اطلاعات قرارگاه ثارالله سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و اقاریر صریح و ضمنی متهم در سپاه پاسداران و دادسرا و محتویات پرونده بیانیه های صادره از حزب مشارکت و سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی و دیگر شواهد و قرائن موجود بزهکاریش محرز است و با رعایت ماده 47 ق.م.ا. مستنداً به مواد 610 و 500 ق.م.ا. نامبرده را در مورد اتهام ردیف اول (اجتماع و تبانی جهت اقدام علیه امنیت داخلی کشور ) به تحمل 5 سال حبس و در مورد اتهام ردیف سوم (فعالیت تبلیغی علیه نظام جمهوری اسلامی) به یک سال حبس محکوم می نماید. در مورد اتهام ردیف 2 (توهین به مسئولین حکومتی به مناسبت انجام وظیفه) باتوجه به محتویات پرونده و فقد ادله کافی و به استناد ماده37 ق.اساسی رأی برائت صادر می نماید و پرونده در مورد اتهام ردیف 4 (نگهداری اسناد طبقه بندی شده ،مفتوح است و به استناد ماده 19 ق.م. ا. به عنوان تتمیم حکم تعزیری نامبرده 10 سال از فعالیت در احزاب و مطبوعات ممنوع می گردد، ایام بازداشت به استناد تبصره 295 ق .آ.د.ک کسر و محاسبه گردد. حکم صادره حضوری و ظرف 20 روز قابل اعتراض در دادگاه تجدید نظر تهران است.)
رئیس شعبه 15 دادگاه انقلاب اسلامی
ودادسرای دادگاه عمومی تهران
صلواتی 25/1/1389
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر