-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۸۹ دی ۴, شنبه

Latest News from 30Mail for 12/25/2010

Email not displaying correctly? View it in your browser.
این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا گزینه دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.



1389/10/3

دادگاهی در نیجریه عظیم آقاجانی، شهروند ایرانی متهم به ارسال غیرقانونی اسلحه را با تعیین قرار وثیقه آزاد کرد.

خبرگزاری اسوسیتدپرس نیز به نقل از وکلای آقای آقاجانی گزارش کرده است، «قاضی این دادگاه از آقاجانی خواسته است دو تن را معرفی کند که هر یک با سپردن 130 هزار دلار وثیقه، متعهد شوند که او در روز 31 ژانویه (یازدهم بهمن ماه) آینده در دادگاه حاضر خواهد شد.»

همزمان با اعلام دادگاه نیجریه‌ای، سفارت جمهوری اسلامی در ابوجا حضور عظیم آقاجانی در دادگاه را ضمانت کرده است.

نیجریه در اکتبر گذشته 13 کانتینر حاوی سلاح که از ایران ارسال شده بود را کشف و توقیف کرد که جنجال دیپلماتیک مهمی در روابط ایران و نیجریه پدید آورد و منجر به دستگیری آقای آقاجانی شد.

بر اساس مدارک دادگاه، عظیم آقاجانی بازرگان و عضو سپاه پاسداران و مقیم تهران است که روز چهارم آذرماه گذاشته همراه سه شهروند نیجریه در خصوص تلاش برای صدور غیر قانونی اسلحه تفهیم اتهام شد.

دادستان‌ها اعلام کرده‌اند آقای آقاجانی در صدد ارسال این سلاح ها به گامبیا بوده؛ که این مسئله موجب شد گامبیا کلیه روابط خود با ایران را قطع کرده و به دیپلمات‌های جمهوری اسلامی و تمام شهروندان ایران که به نمایندگی از جمهوری اسلامی در گامبیا فعالیت می‌کنند 48 ساعت فرصت داد تا این کشور را ترک کنند.

نیجریه پیش از این گزارشی از این واقعه را به سازمان ملل متحد، که کشورها را موظف به تبعیت از تحریم های شورای امنیت علیه ایران می کند، ارائه کرده بود.

منبع: بی‌بی‌سی فارسی و رادیو فردا

پیشینه:

نیجریه یک «عضو سپاه پاسداران» را به قاچاق اسلحه متهم کرد

نیجریه: دولت ایران در ارسال محموله سلاح دست داشته است

نیجریه توقیف سلاح از ایران را به شورای امنیت گزارش کرد

دولت مقصر قطع روابط گامبیا و «توهین به ملت ایران» است


 


صالح نیکبخت:
1389/10/3

صالح نیکبخت، وکیل حبیب‌الله لطیفی اعلام کرده است که حکم اعدام این دانشجوی کرد به او ابلاغ شده و قرار است که وی روز یکشنبه هفته آینده اعدام شود.

به گزارش کمپین بین‌المللی حقوق بشر در ایران، اتهام حبیب‌الله لطیفی، دانشجوی کرد که در اول آبان 1386 بازداشت و به زندان سنندج منتقل شد، «محاربه» اعلام شده است.

الهام لطیفی خواهر این دانشجوی محکوم به اعدام با رد اتهامات منتسب به برادرش گفت که: «او تنها فعالیت فرهنگی و حقوق بشری داشته و کسی که در این حیطه‌ها فعالیت می‌کند نمی‌تواند بمب‌گذار یا محارب باشد.»

به گفته اجلال قوامی، سخنگوی سازمان حقوق بشر کردستان، آقای لطیفی به همراه چند تن دیگر به اتهام «ارتباط با گروه پژاک» در سنندج دستگیر شدند و به مدت پنج ماه در بازداشتگاه امنیتی بوده، سپس به زندان سنندج انتقال یافتند.

بر اساس گزارش‌ها، سه اتهام مطرح شده نسبت به آقای لطیفی شامل «دست داشتن در انفجارهای صوتی در میدان آزادی سنندج در سال 86، بمب‌گذاری در خودروی دادستان سنندج و نیز حمله به پاسگاهی در این شهر» است.

این در حالیست که در ماه‌های اخیر درخواست‌های متعددی از سوی خانواده حبیب‌الله لطیفی برای عفو او انتشار یافته اما علیرغم اعتراض سازمان عفو بین‌الملل و کمپین بین‌المللی حقوق بشر در ایران، مسئولان جمهوری اسلامی تا کنون واکنش آشکاری به این درخواست نشان نداده‌اند.

در ماه های گذشته نیز جمهوری اسلامی شمار دیگری از زندانیان سیاسی کرد از جمله فرزاد کمانگر، احسان فتاحیان و شیرین علم‌هولی را اعدام کرده است که اعتراض‌های گسترده ای را در داخل و خارج ایران به همراه داشت.

منبع: رادیو فردا

پیشینه:

فرزاد کمانگر و شیرین علم‌هولی به همراه سه تن دیگر اعدام شدند

نگرانی از افزایش صدور حکم اعدام برای فعالان کرد


 


1389/10/3

معاون اجرايی «ستاد بازسازی عتبات عاليات» از ساخت 13 درب طلا برای آرامگاه امام حسين در كربلا، و ساخت 8 درب طلا برای حرم علی‌ابن ابیطالب در نجف خبر داده است.

علیرضا فداکار با اعلام این خبر گفت: «ستاد بازسازی عتبات عاليات در كربلای معلی ساخت ضريح حبيب‌‌بن‌ مظاهر و ابراهيم مجاب در كربلای معلی را نیز در دست اجرا دارد و اين 2 ضريح در ايران در حال ساخت است.»

وی تصریح کرد، «قصد ستاد بر اين است كه تمام درب‌های چوبی حرم امام حسين ‌(ع) تعويض و در‌ب‌های طلا جايگزين آن شود كه تاكنون 10 در طلا برای حرم امام حسين ‌(ع) ساخته شده و 13 درب طلا نيز در حال ساخت است؛ درب‌های كوچک داخل رواق‌ها نیز به حرم نيز با نقره در حال ساخت است.»

فداکار در پایان اضافه کرد: «گنبد طلای امام جواد‌ (ع) و موسی‌ بن جعفر ‌(ع) با 3 گلدسته به اتمام رسيده، سنگ‌كاری صحن حرم كاظمين نيز تمام شده و كاشی معرق و رواق‌های حرم در حال انجام است.»

منبع: فارس


 


1389/10/3

با واگذاری جزاير«هندورابی»، «فارور» و «بنی فارور» به منطقه آزاد كيش توسط مجلس، بهترين جزيره مرجانی خليج فارس قربانی میشود.

مدیر کل دفتر اکوبیولوژی سازمان حفاظت محیط زیست با ابراز شگفتی از اين مصوبه در مورد اهميت اكولوژيكی اين جزاير گفت: «مهمترين اهميت اين جزاير، وجود صخره‌هاي مرجانی يا آبسنگ های مرجانی است كه به طور كامل پيرامون اين جزاير را در برگرفته و اين موضوع باعث با بردن اهميت اكولوژيكی اين مناطق شده است.»

اميد صديقی با بیان اینکه «غير ازمرجان‌ها، اين جزاير مناطق تخم گذاری لاک پشت‌ها هم هستند»، افزود: «از طرف ديگر این جزایر محل زمستان گذرانی بسياری از گونه‌های پرندگان آبزی و كنار آبزی هستند.»

وی در ادامه خاطر نشان کرد حتی برخی گونه های كم‌ياب و در معرض خطر انقراض مانند «عقاب ماهيگير» در جزيره فارور يا «سليم خرچنگ خوار»، «با كلان» و «اگرت» و خيلي از گونه‌های پرنده آبزی و كنار آبزی هم در همين جزاير مدتی ازسال را سپری می‌كنند.

اين كارشناس اكولوژی تصریح کرد «اين جزايربسيار مهم بوده و بايد اين مناطق به طور كامل حفاظت شوند چون گونه‌های مرجانی همه حمايت شده‌اند و بالاترين تنوع زيستی را ما در اين مناطق داريم و در تمام دنيا اين زيستگاه به طور كامل حفاظت می‌شود.»

مدیر کل دفتر اکوبیولوژی سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به اینکه «در حال حاضربين 70 تا80 درصد زيستگاه‌های مرجانی در جزيره كيش ازبين رفته»، اضافه کرد: «واقعيت امر اين است كه در مناطق آزاد به مسائل زيست‌محيطی كمترين توجهی نمی‌شود.»

منبع: ایلنا


 


1389/10/2

محسن مهدیان
الف

رئیس سازمان ملی جوانان یک هفته بعد از متکی برکنار شد. برکناری متکی به شیوه ای جنجالی ناشی از مقاومتش در برابر کارهای موازی در سیاست خارجی کشور و عملکرد شواری ایرانیان خارج از کشور بود. فارغ از عملکرد خوب یا بد متکی، برکناریش ارتباط عمیقی به اختلاف او با نزدیکان چپ و راست رئیس جمهور دارد. این مساله یک روز بعد از برکناری وی و در دیدار رئیس دفتر رئیس جمهور با 2 نماینده از کشورهای خارجی بیشتر نمایان شد.

برکناری رئیس سازمان ملی جوانان نیز فارغ از عملکرد این سازمان، از همین حیث حائز اهمیت است. برکناری فردی که گفته می شود در موارد مختلف، به عملکرد برخی از نزدیکان رئیس جمهور انتقاد داشته  و نسبت به حضور این افراد در نزدیکی احمدی نژاد اظهار گلایه کرده است، از پروژه خالص سازی - بخوانید مشائی سازی ـ خبر می دهد که با برنامه ریزی قبلی و حساب شده در دولت کلید خورده است.

اما چرا باید از این ماجرا نگران بود ؟

1- احمدی نژاد از همان سالهای اولیه دولت نهم همواره از مدیریت های زنجیره ای و اتوبوسی اظهار گلایه می کرد و یکی از سیاست های شایسته دولت نیز برچیدن بساط چند دهه ای همین مدیران  بود. اما آنچه در حال اتفاق افتادن است، پیدایش نسل جدیدی از مدیریت های طائفه‌ای و محفلی است که نگرانی از این دست مدیریت ها کمتر از مدل اختاپوسی سابق ندارد. در مدل جدید به دلیل رابطه شبکه ای و عاطفی ایجاد شده و هم سود و هم زبان شدن مدیران جدید، اعمال هر اصلاحی که به دلایل مختلف با منافع جریان حاکم در تضاد باشد غیر ممکن است.

نفوذ و چراغ انداختن در لایه های زیرین این نوع مدیریت، تقریبا به دلیل رابطه های مالی-عاطفی و انگیزه ای سخت و در مواردی با هزینه های اجتماعی و اقتصادی بالائی همراه خواهد بود.

2- تشکیل این جبهه از مدیریت ها در شبکه های پائین دستی به سرعت گسترش می یابد و رسوب آن  باعث می شود در دولت های بعدی نیز فرصت اعمال نفوذ و اثرگذاری از خارج دولت فراهم شود. این نگرانی وقتی جدی تر می شود که برخی ارکان تولید ثروت نیز در اختیار این طبقه از مدیران قرار می گیرد. آنچه که به نام کارگزارن سازندگی در سالهای اولیه دهه 70 شکل گرفت و به پیوند قدرت و ثروت منجر شد، ناشی از همین آسیب مدیریتی بود. چه آنکه پیوند مسائل مالی با انگیزه های اعتقادی می تواند دژ فساد را مستحکم تر کند.

3- در این سبک مدیریت قبیله ای، معیار تعهد و تخصص کاملا کنار گذاشته می شود و بنای اصلی انتخاب مدیران نزدیکی و سرسپردگی و در مواردی هم کاسه لیسی و چاپلوسی می شود.   در این مدل جدید مدیری لایق تر است که متملق تر و بله قربان گو تر باشد. بستری شکل می گیرد که از درون آن امتیاز بیشتر به گردن كج تر، قامت نيمه راست و رنگ رخساره غيرعادي باشد و "بله قربان گویان" و "حلقه به گوشان" و "چرب زبانان" و "کاسه لیس ها" و "مجیزگویان" جای "خادمین واقعی" و "دلسوزان اصیل" را خواهند گرفت.

4- تمرکز فعالیت های دولتی خارج از نظارت های قانونی از دیگر آثار این پروژه جدید است. مطابق این مدل افرادی انتخاب می شوند که هیچ اراده ای از خود ندارند. حقوق می گیرند که سکوت کنند. وظایف وزارت خانه ها و سازمان عملا به جائی منتقل می شود که قابل ردیابی و نظارت نباشد.  مجلس هم نمی تواند ورود کند. نمونه این مدل، همایش ایرانیان خارج از کشور و برخی از سیاست های فرهنگی دولت است. وزیر خارجه در مقابل سوال نمایندگان مجلس درباره ابهامات همایش ایرانیان خارج از کشور تنها یک پاسخ دارد: "من در جریان نیستم". اما چه کسی در جریان است؟ مهم نیست. مهم این است که مجلس نمی تواند ورود کند. سیاست های فرهنگی دولت کجا برنامه ریزی می شود؟ جائی که قابل نظارت نیست. جالب این است که بودجه هم در اختیار همین بخش نظارت ناپذیر قرار می گرد. وزارت امور خارجه محدود می شود تا "مشاورین در حد معاونت" بار دیپلماسی کشور را به دوش بکشند.

5- فعال شدن جلسات حاشیه ای و محفلی از دیگر نگرانی های ناشی از اجرای این سیاست است. جلسات هیات دولت ممکن است به میدان ونک و قیطریه و ویلا یا هر جای دیگری منتقل شود. تصمیم سازی در غبار و تاریکی ممکن است حتی رئیس دولت را هم دور بزند. همگان سازی تصمیم ها در این مدل، بستر یک خودکامگی ظاهرا مشروع را ایجاد می کند. قدرت مدیران طائفه ای کمتر از خود دولت نیست. نگرانی از خودرائی و عبور از قانون به روش دور زدن آن  با همکاری مدیران زنجیره ای تقریبا سهل و ممکن می شود.

به این لیست دهها مورد و آسیب دیگر را هم می توان اضافه کرد. اما همین 5 مورد به اندازه کافی در اعمال و اجرای این پروژه که طی 10 روز 2 قربانی گرفته، نگران کننده است. 
-------------------------
* با اندک تصرف و تلخیص


 


1389/10/3

 

حسن خمینی در دیدار با جمعی از روحانیون استان تهران با «ابراز انزجار از رفتار برخی ناآگاهان» در اهانت به مراجع تقلید گفت: «توهین به مرجعیت علاوه بر معصیت و فعل حرام، یک جرم حقوقی است.»

این اظهار نظر یک روز بعد از آن صورت گرفت که روزنامه کیهان، در سرمقاله‌ای به قلم حسین شریعتمداری مدیرمسئول این روزنامه، از مراجع تقلیدی که خانواده‌های زندانیان سیاسی را در منازل خود می پذیرند به شدت انتقاد کرده بود.

نوه بنیانگذار جمهوری اسلامی و رئیس موسسه تنظیم و نشر آثار آیت الله خمینی در این خصوص گفت: «جسارت به مراجع و رعایت نکردن ادبیات مناسب در مواجهه با فقهای بزرگ، تنها ارزش گوینده این سخنان را از بین می‌برد.»

به گفته حسن خمینی، «جسارت به مقام مرجعیت معصیت کبیره است و سقوط آزاد و انزوای اجتماعی را در پی خواهد داشت.»

سایت خبرآنلاین نیز روز گذشته با نقل سرمقاله کیهان یادآوری کرد که آقایان جوادی آملی، وحید خراسانی، شبیری زنجانی و موسوی اردبیلی از جمله مراجعی بودند که اخیرا با خانواده  زندانیان سیاسی دیدار کردند.

روزنامه کیهان، سال گذشته نیز در سرمقاله ای به قلم حسین شریعتمداری، حسن خمینی را به خاطرروابط صمیمانه با «عوامل اصلی فتنه» (شخصیت های معترض به انتخابات) مورد انتقاد شدید قرار داده بود.

این روزنامه از موسسات زیر نظر رهبر ایران است که مدیرمسئول آن، مستقیما توسط آیت الله خامنه‌ای منصوب می شود.

منبع: ایلنا و بی‌بی‌سی

پیشینه خبر: حسین شریعتمداری به چهار مرجع تقلید: آب به آسیاب دشمن می ریزید!


 


1389/10/3

 

دبیر علمی کنگره علمی پیشگیری اولیه از اعتیاد، از مرگ روزانه 12 تا 15 نفر در ایران به علت تزریق مواد مخدر و ناخالصی موجود در این مواد خبر داده است.

به گفته نادر منبرپور، «حدود ۱۴۰هزار نفر در ایران برای مصرف مواد مخدر از طریق تزریق استفاده می‌کنند که ۶۵درصد آن‌ها به ایدز مبتلا هستند.»

وی با بیان اینکه به طور میانگین ۱۰تا۲۰میلیون نفر به طور مستقیم و غیر مستقیم با اعتیاد در رابطه هستند، گفته است: «مصرف مواد مخدر در میان جوانان رو به افزایش است به طوری که سازمان مبارزه با مواد مخدر در سال ۱۳۸۶بالا‌ترین میزان سوء مصرف مواد مخدر را در دامنه سنی ۲۱تا ۲۷سال گزارش کرده است.»

منیرپور اعتیاد را به عنوان یک بلای خانمان برانداز در هر جایی از دنیا عنوان کرده و گفته است: «شیوع آن در سرتاسر جهان رو به افزایش است و در ایران نیز ابتلا به اعتیادرو به افزایش بوده و متاسفانه سنین پایین نوجوانان و جوانان را درگیر کردهاست.»

پیش از این نیز قائم‌مقام ستاد مبارزه با مواد مخدر، سن شروع اعتیاد در ایران را «۱۵-۱۶سالگی» و مقطع دبیرستان اعلام کرده بود.

طاها طاهری همچنین گفته بود:«اما شیوع آن از مواد صنعتی به سمت مواد پرخطرتر رفته است به طوری که مواد کراک و شیشه شایع شده است.»

منبع: خبرانلاین

پیشینه خبر: سن شروع اعتیاد به پانزده سالگی رسید


 


اکونومیست:
1389/10/3

 

ذخاير ايران به جز طلا در سال جاري كاهش بيش از 6 ميليارد دلاري خواهد داشت.

اکونومیست در گزارش ماه دسامبر 2010 خود که تازه‌ترين گزارش به شمار مي‌رود، ميزان ذخاير ايران به جز طلا را در سال گذشته 81 ميليارد و 59 ميليون دلار برآورد و پيش‌بيني كرد كه اين ميزان با 6 ميليارد و 250 ميليون دلار كاهش در سال جاري به 74ميليارد و 809 ميليون دلار برسد.

به اعتقاد این نهاد اقتصادی، در سال 1387 ایران شاهد بيش‌ترين ميزان ذخاير خارجي خود بود و طي سال جاري و سال آينده ميزان اين ذخاير روند نزولي به خود خواهند گرفت.

در این گزارش آمده است که ذخایر ایران به جز طلا، در سال 1390 با کاهش 2 میلیاردی نسبت به سال جاری به رقم 72 ميليارد و 809 ميليون دلار خواهد رسید.

براساس این گزارش در سال 1391 کاهش يک ميليارد و 500 ميليون دلاري، ذخاير ايران به جز طلا را به 71 ميليارد و 309 ميليون دلار خواهد رساند.

همچنین رقم 69 ميليارد و 109 ميليون دلار برای ذخایر ایران به جز طلا، در سال‌ 1394  پيش‌بيني شده است.

منبع: ایسنا

 

 


 


استاندار سیستان و بلوچستان:
1389/10/3

استاندار سيستان و بلوچستان از تاييد نشدن خبر دستگيري عبدالرئوف ريگي، جانشين عبدالمالك ريگي توسط مقامات پاكستاني خبرداد.

به گزارش ایلنا، علي محمد آزاد، با اشاره به انتشار خبر دستگيري جانشين عبدالمالك ريگي در پاكستان گفت: شب گذشته استانداري تماسي را با مقامات پاكستاني برقرار كرد كه در اين تماس خبر دستگيري عبدالرئوف ريگي تاييد نشد.

به گفته استاندار سیستان و بلوچستان، عبدالرئوف ريگي برادر عبدالمالك ريگي و سخنگوي فعلي گروه جندالله است و فتواهاي فعلي اين گروه از سوی عبدالرئوف ريگي صادر مي‌شود.

خبرگزاری جمهوری اسلامی، روز پنجشنبه از بازداشت عبدالرئوف ریگی در پاکستان خبر داده بود.

منبع: ایلنا

پیشینه:
خبرگزاری ایرنا: «عبدالرئوف ریگی، جانشین عبدالمالک ریگی دستگیر شد»
 


 


1389/10/3

منوچهر متکی، وزیر سابق امور خارجه در بیانیه‌ای ضمن رد اظهارات مسئولان دولتی بار دیگر بر بی‌خبر بودن خود از برکناری‌اش از وزارت خارجه و همچنین بی‌خبری از مراسم تودیع خود تاکید کرد.

این درحالی‌ست که محمود احمدی نژاد روز گذشته در کنفرانس خبری اجلاس سران اکو در ترکیه گفت که منوچهر متکی پیش از سفر به آفریقا در جریان برکناری خود بوده است. احمدی نژاد اظهار شگفتی کرد که آقای متکی مطلع بودن از موضوع برکناری خود را تکذیب کرده است.

در بیانیه منوچهر متکی آمده است: «در پی اقدام غیر اسلامی، خلاف عرف سیاسی و دیپلماتیک و توهین آمیز در نحوه برکناری وزیر امور خارجه، به نظر نمی رسید آقایان متوجه علت اصلی سئوال و اعتراض آحاد مختلف جامعه در این مورد نشده باشند.»

 آقای متکی در این بیانیه مشخصا به سه سوال پاسخ داده است:
1- آیا وزیر امور خارجه قبل از سفر به سنگال در جریان زمان حتی تقریبی برکناری خود قرار گرفت؟ خیر.
2- آیا وزیر امور خارجه از جانشین خود و روز مراسم تودیع آگاه بوده است؟ خیر.
3- آیا رئیس جمهور می دانست وزیر امورخارجه در این ماموریت به حداقل دو کشور سفر می کند؟ آری.

منوچهر متکی بار دیگر تاکید کرده که خبر برکناری خود را در ملاقات با مقامات سنگال و از زبان آنان شنیده است.

در پایان این بیانیه آمده است: «بار دیگر ضمن تکذیب آنچه که در مراسم معارفه مبنی بر آگاهی اینجانب از زمان برکناری و مضحک تر از آن، اطلاع از روز برگزاری مراسم تودیع مطرح گردید و تاکید بر رعایت صدق در گفتار به ویژه برای مسئولین اعلام می دارم: این بد اخلاقیها را متوقف کنید زیرا نه زیبنده نظام اسلامی و سیره رهبران بزرگوار آن است و نه با شان، فرهنگ و ادب ملت عزیز ایران همخوانی دارد.»

به جز محمود احمدی‌نژاد، محمدرضا رحیمی، معاون اول وی نیز گفته بود که منوچهر متکی قبل از سفر به سنگال در جريان تغييرش قرار گرفته بود.

منبع: مهر و بی‌بی‌سی

پیشینه:

منوچهر متکی از وزارت امور خارجه برکنار شد
عزل متکی؛ احمدی نژاد سنگربندی می کند

منوچهر متکی در مراسم تودیع خود شرکت نکرد

منوچهر متکی: مسئولان صداقت داشته باشند


 


نامه همسران نوری‌زاد و تاج‌زاده به مراجع تقلید:
1389/10/3

فاطمه ملکی همسر محمد نوری زاد و فخرالسادات محتشمی پور همسر مصطفی تاج زاده، در نامه‌ای به چند تن از مراجع تقلید و علمای قم، شرح ماوقع روز عاشورا و برخوردهای صورت گرفته با خانواده زندانیان را برای ایشان شرح دادند.

همسران نوری‌زاد و تاج‌زاده در این نامه که برای آقایان وحید خراسانی، شبیری زنجانی، صانعی، جوادی آملی، موسوی اردبیلی، بیات زنجانی، مکارم شیرازی و صافی گلپایگانی، امینی، خرازی و همچنین مجمع مدرسین و محققین حوزه علمیه قم ارسال کردند، نوشته‌اند «به دلیل ستم مضاعفی که هر روز به اسلام بر ما می رود به شما علمای دین و یاوران مسلمین پناه آوردیم.»

آنها افزوده‌اند: «ما برای افشای عمله جورکه بی شرمانه روز عاشورا را برای حمله به خانواده مظلوم زندانیانی که در انفرادی و قرنطینه نگاه داشته شده و روزه دار و عطشان، مرگ را بر زندگی ننگین مرجح داشته اند، مناسب می دانند، ترس و واهمه را کنار گذاشته حضور مبارکتان عرضه می داریم که این جان ناقابل در برابر خون هایی که روز عاشورا برای احیای دین محمد ریخته شد ارجمندی ندارد که به فکر حفظ آن باشیم. بنابراین نه تهدید و ارعاب و نه آزار و هرگونه آسیب محتمل بر ما و خانواده مان موجب عقب نشینی از راه حق نخواهد بود.»

همسر نوری‌زاد و همسر تاج‌زاده در نامه خود به مراجع، تصریح کرده‌اند: «آن چه به عنوان فتنه و فساد مخالفان و منتقدان دولت مستقر توسط مأموران حکومت به طور مستمر عرضه می شود دروغ و فریبی است که خداوند ما را مأمور افشای آن نموده و به سوی شما بزرگواران رهنمون کرده بود. در صحت گفتار ما همین بس که آقایان نه حرمت ماه های حرام را دارند و نه حرمت هیچ یک از محرمات الهی را.»

آنها همچنین تاکید کرده‌اند که «تهدید و ارعاب و آزار و هرگونه آسیب محتمل بر ما و خانواده مان موجب عقب نشینی از راه حق نخواهد بود.»

منبع: کلمه


 


خبرگزاری ایرنا:
1389/10/3

خبرگزاری جمهوری اسلامی، روز پنجشنبه از بازداشت عبدالرئوف ریگی در پاکستان خبر داده است. این خبرگزاری از عبدالرئوف ریگی به عنوان «جانشین عبدالمالک ریگی» نام برده است.

در این خبر آمده است که «جانشین عبدالمالک ریگی» در گروه جندالله، به دست نیروهای امنیتی پاکستان دستگیر شده است.

ایرنا در حالی از عبدالرئوف ریگی  به عنوان جانشین  عبدالمالک نام برده است که در سایت‌های نزدیک به جندالله از وی به عنوان سخنگوی این گروه یاد شده است.

با این حال منابع دیگر خبری، گزارش منتشر شده در خبرگزاری ایرنا را تایید نکرده‌اند.

آخرين اقدامی که گروه جندالله مسئوليت آن را بر عهده گرفت، انفجار انتحاری بيست چهارم آذرماه سال چاری در چابهار بود که به کشته شدن بيش از سی تن شرکت کنندگان در مراسم عزاداری محرم منجر شد.

منبع: ایرنا و رادیو فردا


 


الیاس نادران:
1389/10/3

الیاس نادران، نماینده تهران درباره اتهامات مالی محمدرضا رحیمی، معاون اول احمدی‌نژاد گفته است که آقای رحیمی بهتر است بجای توضیح به خبرنگاران، در دادگاه از خود دفاع کند.

آقای نادران در گفتگو با وب‌سایت «الف» افزوده است: «رحیمی باید دستگیر شود تا مبارزه با مفاسد اقتصادی جنبه عینی و واقعی بگیرد و گرنه شهروند درجه یک و دو و خدای ناكرده ضعیف‌كشی را شاهد خواهیم بود.»

نادران تاکید کرده: «چرا باید بین او و مردم عادی فرق وجود داشته باشد. آیا وقتی اتهامی متوجه یك فرد عادی می‌شود او می‌تواند برای خود مصاحبه مطبوعاتی برگزار كند؟ این چه رویه و بدعتی است كه متاسفانه در این دولت ایجاد شده است.»

آقای نادران در ادامه محمود احمدی‌نژاد را در این موضوع مسئول دانسته و با اشاره به‌ اظهارنظر دادستان كل كشور كه گفته بود «رحیمی به دادگاه احضار می‌شود» از احمدی‌نژاد خواسته است که «در این راه پیش قدم شود.»

به گفته‌ی الیاس نادران «اینكه كسی را به دلیل مسئولیت اجراییش از دستگیری مستثنی كنند نه عادلانه است نه پذیرفتنی.»

آقای نادران چند ماه پیش به اتهام «زیرسوال بردن مدرك معاون اول احمدی‌نژاد» به دادگاه احضار شده بود. او چندی‌ پیش با «دروغگو» خواندن معاون اول احمدی‌نژاد گفته بود که «شگرد مفسدان این است که همه را متهم می‌کنند.»

منبع: الف

پیشینه:
حمله دوباره نادران به رحیمی: دروغگو صلاحیت مدیریت ندارد


 
شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به 30mail-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به 30mail@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته