بر اساس اعلام برخی سایتهای سینمایی از جمله سینمانگار، بازی رویگری و حضور بختیاری به عنوان لیدر انتخاباتیاش، شباهتهای فراوانی بین این دو با نقش میرحسین موسوی و زهرا رهنورد دارد که میتواند در افزایش فروش این اثر کمک بسیاری به امثال ده نمکی بکند.
به گزارش آفتاب ، فیلمبرداری اخراجیهای سه در حالی پیگیری میشود که علیالظاهر سازندگان این اثر بدشان نمیآید در جهت افزایش فروش، بهگونهای عمل کنند که یادآور اتفاقات چند سال اخیر باشد.
در این اثر بهنوش بختیاری نقش همسر رویگری را بازی میکند و شریفینیا نیز رقیب رویگری در انتخابات ریاستجمهوری است و هاشمی نیز با چفیه و استفاده از لباس بسیجی در پوسترهای تبلیغاتی نقش رقیب کم سرو صدای این دو کاندیدا را ایفا میکند!
بر اساس اعلام برخی سایتهای سینمایی از جمله سینمانگار، بازی رویگری و حضور بختیاری به عنوان لیدر انتخاباتیاش، شباهتهای فراوانی بین این دو با نقش میرحسین موسوی و زهرا رهنورد دارد که میتواند در افزایش فروش این اثر کمک بسیاری به امثال دهنمکی بکند. در صورت تایید چنین شبیهسازی توسط کارگردان اخراجیهای 3 که با حضور رنگ آبی و قرمز و همچنین حضور یک کاندیدای ارزشی با تبلیغات کم کامل شده، قطعاً واکنشهایی در قبال این مسأله صورت خواهد پذیرفت.
چی جی ال، کنفدراسیون عمومی کار در ایتالیا، با مدافعان حقوق بشر ایران که به علت فعالیت حقوق بشری خود تحت تعقیب و یا بازداشت قرار گرفته اند، ابراز همبستگی و حمایت میکند.
چی جی ال به خصوص نگران حال نسرین ستوده، همکار شیرین عبادی برنده جایزه نوبل میباشد از آنجا که سلامتی وی به دلیل ۳ دوره اعتصاب غذا در اعتراض به عدم اجرای محاکمه وی، به سرعت در حال وخامت است.
چی جی ال همچنین خواستار آزادی وکیل حقوق بشر محمد اولیایی فر میباشد که به سرطان خون مبتلا شده و به یک سال زندان به دلیل اطلاع رسانی پرونده موکلین خود محکوم شده است.
چی جی ال اذیت و آزار سیستماتیک بنیانگذاران و اعضا کانون مدافعان حقوق بشر , از جمله حکم ۹ سال زندان که برای محمد سیف زاده، محمد دادخواه و عبدالفتاح سلطانی که از بنیان گذاران و موسسین کانون مدافعان حقوق بشر، میباشند را محکوم میکند.
ما از جمهوری اسلامی ایران میخواهیم که پایبند استانداردهای تعریف شده توسط اصول اساسی سازمان ملل در مورد نقش وکلا باشد، که در آن قید شده که به وکلا باید اجازه کار "بدون ارعاب، مانع، آزار و دخالت نادرست" داده شود. همچنین به رسمیت بشناسد که وکلا از حق آزادی بیان، از جمله " حق بحثهای عمومی در مورد مسائل قانونی، اجرا عدالت و ارتقا و حمایت از حقوق بشر"، برخوردار هستند.
به عنوان حامیان مدافعان حقوق بشر ایران که در زندان هستند، چی جی ال از جمهوری اسلامی ایران میخواهد که نسرین ستوده و تمام مدافعان حقوق بشر زندانی و زندانیان عقیدتی را آزاد کند و به رسمیت بشناسد که جهان جمهوری اسلامی ایران را در قبال سلامت نسرین ستوده و همه زندانیان عقیدتی، پاسخگو میداند.
چی جی ال امیدوار است که در روزهای آینده گامهای لازم برای اصلاح وضعیت نامطلوب مدافعان حقوق بشر در ایران برداشته شوند.
سوزانا کاموسو
عضو شورای مرکزی مجمع روحانیون مبارز شایعات مربوط به مقیم شدنش در نجف اشرف را تکذیب کرد.
سید علی اکبر محتشمیپور در گفتوگو با خبرنگار ایلنا، در پاسخ به سوالی در مورد شایعات اخیر مبنی بر اقامت وی در نجف اشرف اظهارکرد : متاسفانه برخی سایتهای خبری که دارای گرایشات خاص سیاسی هستند نسبتهای غیر صحیح و کذبی را به افراد میدهند و شایعاتی را در سطح جامعه میپراکنند. اخیراً خبری را از قول خبرنگاری در اربیل عراق مبنی بر اینکه "بنیانگذار حزبالله لبنان برای همیشه در نجف اشرف مقیم شده است" منتشر کردهاند که با توجه به آگاهی مسئولان این سایتها از حضور من در ایران ،انتشار این خبر حکایت از اهدافی سیاسی در انتشار آن دارد.
وی افزود: صرفاً برای کسانی که علاقمند هستند از این موضوع آگاهی یابند عرض میکنم که اینجانب برای زیارت اباعبدالله الحسین (ع) در روز عرفه به کربلا رفته بودم و در روز عید غدیرخم نیز در نجف اشرف حضور داشتم و برای همه دوستان ، مردم ایران و پایداری انقلاب اسلامی دعا کردم.
محتشمیپور در ادامه افزود : پس از عید غدیرخم بنده به ایران برگشتم .
نمی دانم پشت پرده اختلافات اصولگرایان چیست
عضو شورای مرکزی مجمع روحانیون مبارز در بخشی دیگر از این گفت وگو ،با بیان اینکه « نمیدانم پشت پرده اختلافاتی که در جبهه اصولگرایان وجود دارد چیست »، تصریح کرد : آنچه مسلم است اینکه درون این جریان اختلافاتی وجود دارد که هر از چندگاهی بنده یا امثال بنده را وجه المصالحه این اختلافات خود قرار میدهند و از طریق انتشار این اخبار سعی میکنند تا با یکدیگر تصفیه حساب کنند زیرا در خبر یکی از این رسانهها اختلاف با یکی از مسئولان کشور دلیل اقامات من در نجف ذکر شده اما سایت دیگری مطلب را به گونه دیگری جلوه داده است.
وی با اشاره به اینکه خبر مذکور در یکی از نشریات محلی کردستان عراق منتشر شد، گفت: ممکن است افرادی از جریانات داخلی این خبر را به آن روزنامه محلی در عراق دادهاند تا در داخل ایران از آن استفاده کنند، زیرا قاعدتاً یک نشریه محلی در عراق نیازی به چنین خبری ندارد.
عضو شورای مرکزی مجمع روحانیون مبارز در ادامه همچنین با اشاره به باز شدن صفحهای در یکی از شبکههای مجازی اینترنتی به نام وی گفت: من این موضوع را از افراد مختلف شنیدهام که در این صفحه از قول من مطالبی بیان میشود و حتی به بازدیدکنندگان پاسخ نیز داده میشود درحالی که روح من هم از چنین صفحهای خبر ندارد.
وی تصریح کرد: کسانی که دست به این اقدام زدهاند ، حرکت غیر اخلاقی را انجام داده اند و بنده قاطعانه ارتباط این صفحه با خود را تکذیب میکنم .
صهیونیستها با تمام دنیا مخالفت میکنند
دبیر کل سابق دبیرخانه حمایت از انتفاضه ملت فلسطین مجلس شورای اسلامی همچنین در پاسخ به سوال دیگری در مورد آخرین وضعیت مذاکرات صلح دولت خودگردان فلسطین و اسرائیل، با بیان اینکه این موضوع متاسفانه به یک تنگنا و بنبست سیاسی اجتماعی و منطقهای رسیده است، اظهار کرد: متاسفانه در اثر اختلافات وسیعی که درون جریانات فلسطین وجود دارد آنان هیچگاه نتوانستهاند به نقطه نظر مشترکی برسند و به همین دلیل جریانی که به دنبال سازش با طرف اسرائیلی و آمریکایی است نمیتواند به راه خود ادامه دهد و جالب است که در سوی دیگر جریان مقاومت که مذاکره را بیفایده میداند هم ،چند گروه را شامل میشود که به دلیل اختلافات درونی نمیتوانند راه مقاومت را بپیمایند.
وی افزود: در طرف صهیونیستی هم اختلافات متعددی وجود دارد و گرچه جریان تندرو حزب لیکود و نتانیاهو بر سرکار است اما ، یک جریان بنیاد گرایی مذهبی صهیونیستی هم وجود دارد که به مراتب افراطیتر از جریان حاکم است و شعارهایی بسیار تندتر از جریان حاکم سر میدهند، لذا اگر نتانیاهو بخواهد با فلسطینیها به مذاکره بنشیند و به دنبال دادن امتیازات اندک باشد آن جریان بنیادگرا چنین اجازهای به او نمیدهد و دولت را از هم میپاشاند زیرا در استخوانبندی دولت رژیم صهیونیستی حضور دارد.
محتشمیپور با بیان اینکه امروزصهیونیستها با تمام دنیا مخالفت میکند، یادآور شد: یکی از پیش شرطهای مذاکرات صلح میان جریان سازشکار فلسطینی و دولت اسرائیل توقف ۶ ماهه شهرکسازیها بوده است اما نتانیاهو حاضر به پذیرش این پیش شرط نشده و لذا همچنان خانههای فلسطینی تخریب شده و محلات یهودی نشین ساخته میشود و با این کار اسرائیل حتی در مقابل آمریکا هم ایستاده است، تا جایی که اوباما رسماً اعلام کرد ما در تلاشهای خود برای صلح ناکام ماندیم.
وی با بیان اینکه افق آینده فلسطین با این شرایط ، مبهم است باردیگر به اختلافات در ۲ طرف دعوا اشاره کرد و گفت: ما در لبنان هم شاهد هستیم که با بزرگ کردن موضوع دادگاه رفیق حریری و نسبت دادن آن به حزبالله لبنان این کشور را درگیر مسائل داخلی کردهاند و به همین دلیل موضوع مقاومت و مقابله به زیاده طلبیهای رژیم صهیونیستی در مرتبه دوم قرار گرفته است.
محتشمیپور همچنین هشدار داد: برای نجات آینده فلسطین از چنگال رژیم صهیونیستی ، باید درجهان اسلام ، جبهه واحدی شویم و همه دست از اختلافات سیاسی برداریم و تنها به موضوع فلسطین بپردازیم.
حجم نقدینگی در گردش به بیش از ۲۷۰ هزار میلیارد تومان رسید و با واریز یارانههای نقدی پیش بینی میشود حجم یارانه نقدی از مرز ۳۰۰ هزار میلیارد تومان بگذرد.
به گزارش ایلنا، آخرین رقم اعلام شده از حجم نقدینگی در گردش ۲۵۰ هزار میلیارد تومان است این درحالی است که بانک مرکزی هنوز گزارش عملکرد سه ماهه دوم سال جاری را منتشر نکرده است. با واریز ۴۸۰۰ میلیارد تومان منابع مرحله اول پرداخت نقدی قانون هدفمند کردن یارانهها به حساب مردم، پیش بینی شده که حجم نقدینگی در گردش از مرز ۳۰۰ هزار میلیارد تومان بگذرد.
بر اساس تعاریف اقتصادی نقدینگی به معنای مجموع پول و شبه پول گفته میشود. میزان نقدینگی در مقابل مقدار معینی از کالاها و خدمات است و نقدینگی در گردش باید جریان کالاها و خدمات را تامین کند.
ستاد هدفمند کردن یارانهها پیش از این اعلام کرده بود که پس از اجرای طرح هدفمند کردن یارانهها طرح اصلاح نظام بانکی را در دستور کار قرار میدهد که بخشی از این طرح قرار است به حذف صفرهای پول ملی بیانجامد.
این گزارش میافزاید؛ از دیگر متغیرهای پولی و اعتباری پایه پولی است .آخرین نماگرهای بانک مرکزی نشان میدهد که پایه پولی در سال گذشته با ۸/۱۱ درصد رشد به حدود ۶۰ هزار میلیارد تومان رسیده که این رقم در سه ماهه نخست امسال ۵۸ هزار میلیارد تومان رسیده است.
بر اساس تعاریف اقتصادی ، پایه پولی یکی از متغیرهای بسیار مهم پولی است که به آن پول پرقدرت هم میگویند و هر گونه افزایش در پایه پولی منجر به افزایش چند برابرآن یعنی معادل ضریب فزاینده نقدینگی میشود. از همین رو پایه پولی که بر اساس ترازنامه بانک مرکزی تهیه میشود شامل خالص داراییهای خارجی نظام بانکی که داراییهای خارجی بانک مرکزی و بانکها و نیز بدهی ارزی آنهاست، خالص بدهی بخش دولتی به نظام بانکی که بدهی و سپرده آنها نزد بانکهاست و نیزبدهی بخش غیر دولتی به نظام بانکی محسوب می شود.
پس از عقبنشینی دولت در مقابل اعتراضات کامیونداران نسبت به افزایش سوخت و اعلام اعطای ۸۰ میلیارد تومان کمک بلاعوض به آنها، اعتراض مرغداران نیز با عقبنشینی دولت روبهرو شد و سیاست "شل کردن سر کیسه" به عقیده کارشناسان، بدترین کار ممکن است، برای فرو نشاندن اعتراض مرغداران و کنترل قیمت مرغ به کار گرفته شد.
به گزارش کلمه، حسین مدرس خیابانی، قائم مقام معاونت بازرگانی داخلی وزارت بازرگانی، امروز در گفتوگو با مهر اعلام کرد: برای تنظیم بازار مرغ بعد از اجرای قانون هدفمندکردن یارانه ها، کارگروه کنترل بازار مصوب کرده است تا مرغداران مابه التفاوت قیمت جدید گازوئیل (۱۵۰ تومان) و قیمت قدیم آن یعنی ۱۶۵ ریال را به صورت اقساط بازپرداخت کنند.
به گفته این مقام دولتی، بر این اساس، ۱۵۰ میلیون لیتر گازوئیل به قیمت ۱۶۵ ریال در اختیار وزیر جهادکشاورزی قرار گرفته است تا با صلاحدید وی، به مرغداریها تعلق گیرد. همچنین کارگروه کنترل بازار تصمیم گرفت تا یک میلیون تن گندم دامی به عنوان دان مرغ با قیمت هر کیلوگرم ۱۷۰ تومان در اختیار وزارت جهاد کشاورزی قرار گیرد تا واحدهای مرغداری که نیازمند استفاده از آن هستند، متنفع شوند!
دولت در حالی مرغداران و کامیونداران را از عطایای ویژهی خود منتفع میکند که معلوم نیست در صورت ادامهی اعتراضات در دیگر حوزههای و از سوی بقیهی اصناف، امکان چنین حاتمبخشیهایی وجود داشته باشد؛ و نیز مشخص در صورت تداوم هزینهکرد منابع برای کنترل اعتراضات، تعهدات دیگر دولت از محل درآمدهای ناشی از حذف یارانهها چگونه تامین خواهد شد.
دو روز پیش، کلمه در گزارشی با اشاره به خبر کمک بلاعوض ۸۰۰ میلیارد ریالی دولت به کامیونداران و وعده کمک بلاعوض ۱۱۵ میلیون تومانی به هر اتوبوس و ۸ میلیون تومانی به هر مینی بوس تحت عنوان نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی کشور، هشدار داده بود که اینگونه بیانضباطیهای مالی در اولین روزهای اجرای هدفمندی، غیرعاقلانهترین کاری است که دولت میتواند انجام دهد.
دیروز هم دکتر محسن رنانی، در یادداشتی ضمن تاکید بر توقف موقت انتقادات خود از طرح هدفمندی، به دولت هشدار داده بود که: "به محض دیدن برخی فشارها و واکنش ها دست به عقب نشینی نزند. طبیعی است که یک جراحی به این بزرگی با واکنش ها، اعتراضها و حتی اعتصابهایی همراه باشد. اگر دولت در یک حوزه عقب نشینی کند به همه حوزه ها پیام داده است که اگر مقاومت کنید من عقب نشینی می کنم."
حال دو نمونهی مواجههی دولت با کامیونداران و مرغداران را باید نمونههایی هشداردهنده ارزیابی کرد؛ چرا که ادامهی این روند، معنایی جز شکست زودهنگان طرح هدفمندی، و نتیجهای جز وارد شدن فشار مضاعف به مردم بدون هیچ نتیجه و فایده نخواهد داشت.
منبع: گروه اقتصادی کلمه
منوچهر متکی وزیر خارجه سابق کشورمان در بیانیهای ضمن رد اظهارات مسئولان عالی دولتی بر بیخبر بودن خود از برکناری و مراسم تودیع تاکید کرد.
به گزارش خبرگزاری مهر، رئیس دولت در استانبول عنوان کرده بود منوچهر متکی، پیش از سفر به آفریقا در جریان برکناری خود بوده است.
احمدی نژاد گفته بود:به نظر من آن نقل قولی که از جانب ایشان {آقای متکی} شده، نقل قول درستی نیست.
با این حال بار دیگر دفتر منوچهر متکی در پاسخ به اظهارات مسئولان دولت و شخص رئیس دولت توضیحات وی را به منظور آگاهی افکار عمومی به شرح ذیل در اختیار رسانه ها قرار داد:
به نام خداوند جان و خرد
« در پی اقدام غیر اسلامی، خلاف عرف سیاسی و دیپلماتیک و توهین آمیز در نحوه برکناری وزیر امور خارجه ، به نظر نمی رسید آقایان متوجه علت اصلی سئوال و اعتراض آحاد مختلف جامعه در این مورد نشده باشند. صورت مسئله کاملا روشن است؛
۱- آیا وزیر امور خارجه قبل از سفر به سنگال در جریان زمان حتی تقریبی برکناری خود قرار گرفت؟ خیر.
۲- آیا وزیر امور خارجه از جانشین خود و روز مراسم تودیع(!) آگاه بوده است؟ خیر.
۳- آیا رئیس دولت می دانست وزیر امورخارجه در این ماموریت به حداقل دو کشور سفر می کند؟ آری.
مقرر بود ماموریت وزیر امور خارجه صبح روز یک شنبه ۲۱/۹/۱۳۸۹ آغاز و با ورود به تهران حوالی ظهر روز چهارشنبه ۲۴/۹/۱۳۸۹ پایان پذیرد.
وزیر امور خارجه خبر برکناری خود را روز دوشنبه در اثنای ملاقات با مقامات سنگال و از زبان آنان می شنود !
لذا بار دیگر ضمن تکذیب آنچه که در مراسم معارفه مبنی بر آگاهی اینجانب از زمان برکناری و مضحک تر از آن، اطلاع از روز برگزاری مراسم تودیع مطرح گردید و تاکید بر رعایت صدق در گفتار به ویژه برای مسئولین اعلام می دارم:
این بد اخلاقی ها را متوقف کنید زیرا نه زیبنده نظام اسلامی و سیره رهبران بزرگوار آن است و نه با شان، فرهنگ و ادب ملت عزیز ایران همخوانی دارد. ان شاءالله چنین خواهد شد.»
بنده خدا - منوچهر متکی
۳/۱۰/۱۳۸۹
احمدی نژاد در پایان سفر به استانبول برای شركت در یازدهمین اجلاس اكو در كنفرانس خبری با حضور خبرنگاران رسانههای بین المللی گفته بود جابجایی مدیران در ایران یك امر طبیعی است. متكی هم از دوستان و مدیران محترم است.
احمدینژاد درباره اینكه چرا متكی وقتی در خارج از ایران بود تغییر كرد افزوده بود دفتر وزیر امور خارجه در هواپیما و جاده است، فكر نمیكنم این مسئله مشكلی داشته باشد.
رئیس دولت کودتا با بیان اینكه پیش از این نیز با متكی درباره این جابه جایی صحبت كردم بیان نقل قول از جانب وی را یك اشتباه و برداشت نادرست دانسته و تصریح كرده كه ایران كشور آزادی است و همه حق اظهار نظر دارند.
این در حالی است که معاون اول احمدی نژاد نیز در مراسم تودیع متکی و معارفه صالحی به عنوان سرپرست وزارت خارجه، افزود: "این که گفته می شود در سفر چنین تصمیمی {برای برکناری} گرفته شد، هرگز چنین نبوده و چنین ان شاء الله نخواهد شد، هیچ مسئولی بدین وضع از مسئولیتش خداحافظی نمی کند، چون اصلا جنبه اخلاقی ندارد و جمهوری اسلامی در واقع بر پایه اخلاق و دوستی و مروت نهاده شده."
در حالیکه دولت برای کمک به زلزله زدگان دورودی در ساختمانهایی که بیش از شصت درصد تخریب شده اند حداکثر مبلغ ۱۰ میلیون تومان وام با سود پنج درصد را تصویب کرده است اما به نظر می رسد که تسهیلات برای بازسازی جوابگو نیست.
به گزارش خبرنگار مهر در شهرستان دورود، هیئت وزیران بنا به پیشنهاد مشترک معاونت برنامهریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری و وزارت کشور، مبلغ ۴۵۲ میلیارد ریال از محل منابع موضوع ماده ۱۰ قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت و ماده ۱۲ قانون تشکیل سازمان مدیریت بحران کشور به منظور جبران خسارات ناشی از زلزله شهرستان دورود اختصاص داد تا با نظر شورای هماهنگی مدیریت بحران استان و برابر قوانین و مقررات مربوط هزینه شود.
تسهیلات ۱۰ میلیون تومانی برای واحدهای خسارت دیده بالای ۶۰ درصد
بر اساس این مصوبه، تسهیلات ارزان قیمت ۱۰۰ میلیون ریالی با سود ۵ درصد و بازپرداخت ۱۵ ساله برای بازسازی ۱۸۰۰ واحد مسکونی که بیش از ۶۰ درصد خسارت دیدهاند اختصاص خواهد یافت.
همچنین تسهیلات ۵۰ میلیون ریالی با سود ۵ درصد و بازپرداخت ۱۵ ساله برای بازسازی ۲ هزار واحدی که بین ۳۰ تا ۶۰ درصد خسارت دیدهاند و تسهیلات ۳۰ میلیون ریالی برای بازسازی ۲ هزار واحدی که کمتر از ۳۰ درصد خسارت دیدهاند، اختصاص خواهد یافت.
دولت همچنین تسهیلات ۱۰ میلیون ریالی با سود ۴ درصد و بازپرداخت ۱۵ ساله جهت امور معیشتی خسارتدیدگان از زلزله دورود در نظر گرفت که به ۴ هزار ساکن واحدهای دچار کمتر از ۶۰ درصد خسارت اختصاص خواهد یافت. برای این افراد همچنین اعتبارات بلاعوض ۳ میلیون ریالی نیز اختصاص یافته است.
بر اساس این مصوبه، برای ساکنان واحدهای بالای ۶۰ درصد خسارت، اعتبارات بلاعوض ۱۵ میلیون ریالی اختصاص داده شده است. به علاوه، در مجموع ۳۰ میلیارد ریال اعتبارات تملک دارایی و ۳ میلیارد ریال اعتبارات هزینهای نیز برای جبران خسارت ناشی از زلزله شهرستان دورود اختصاص یافته است.
گلایه های مردم از کم توجهی به عمق خسارات زلزله دورود
این در حالیست که کم توجهی به عمق خسارات وارد شده به زلزله زدگان دورودی موجب گلایه های مردم در این زمینه شده است. سئوالی که این روزها اذهان زلزله زدگان دورودی را درگیر کرده این است که چگونه ممکن است مردمی که در اثر زلزله آواره شده اند و حتی پول کافی برای رهن و اجاره یک خانه موقت برای اقامت خانواده شان ندارند، با مبلغ ۱۰ میلیون تومان خانه مستحکم بسازند. خانه ای که در مقابل زلزله قوی تری از زلزله نیمه آبان مقاومت کند؟
این در حالیست که هم اکنون در همه استانهای کشور در قالب مسکن مهر به متقاضیان بیش از ۲۰ میلیون تومان وام داده می شود که مسئولان می توانستند تسهیلات بازسازی واحدهای مسکونی مردم زلزله زده دورود را در قالب مسکن مهر اجرا کنند چرا که به نظر می رسد وضعیت کنونی زلزله زدگان دورودی اضطراری تر از متقاضیان مسکن مهر است.
با ۱۰ میلیون تومان نمی توان واحدهای خسارت دیده را بازسازی کرد
این موضوع پیش از این نیز در اظهارنظری از سوی معاون بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی نیز مورد نقد قرار گرفت تا عزیزالله مهدیان عنوان کند که تسهیلات اختصاص داده شده به زلزله زدگان شهرستان دورود به هیچ عنوان جوابگو نیست.
وی که با خبرنگار مهر در خرم آباد گفتگو می کرد، اظهار داشت: در شهرستان دورود با زمین لرزه ای با شدت نه چندان بالا ما شاهد خسارات زیادی بودیم که بخش مهمی از این موضوع به جنس زمین و مشکلات موجود در این زمینه بازمی گردد.
معاون بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ایران در مورد مصوبه دولت در زمینه تسهیلات اعطایی به زلزله زدگان دورودی، عنوان کرد: این میزان تسهیلات جوابگوی حجم خسارات واد شده به مردم نیست.
مهدیان تصریح کرد: با ۱۰ میلیون تومان نمی شود خانه دو طبقه ای را که به طور کامل خسارت دیده است را بازسازی کرد.
تسهیلات مسکن مهر به زلزله زدگان پرداخت شود
وی یادآور شد: باید تلاش شود واحدهای خسارت دیده شهرستان دورود مشمول تسهیلات مسکن مهر شوند تا بخشی از مشکلات مردم رفع شود.
معاون بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ایران با تاکید بر اینکه در دیگر استانهای کشور این کار صورت گرفته است، بیان داشت: باید پیگیریهای لازم از سوی مسئولان استان برای تحقق این امر صورت گیرد.
این در حالیست که طی روزهای اخیر روند پراخت کمک های بلاعوض و تسهیلات دولت به زلزله زدگان دورودی آغاز شده ولی با شروع فصل زمستان و مشکلات موجود برای زلزله زدگان به نظر می رسد باید دولت توجه ویژه ای به این افراد داشته باشد.
هنوز بانک مرکزی و ستاد بحران کشور اقدام چشمگیری انجام نداده اند
نماینده مردم شهرستان دورود و ازنا در مجلس شورای اسلامی نیز در این رابطه در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: متاسفانه با گذشت بیش از ۳۰ روز از وقوع زلزله شهرستان دورود هنوز اقدام خاصی از سوی متولیان این امر صورت نگرفته است.
عزت الله دهقان با بیان اینکه متاسفانه هنوز بانک مرکزی و ستاد بحران کشور اقدام چشمگیری در این زمینه انجام نداده است، خاطرنشان کرد: با توجه به سردی هوا در این شهرستان باید هرچه زودتر این دو دستگاه اقدامات لازم را در این زمینه انجام دهند.
وی با اشاره به اینکه قرار بر این بوده که ۴۵ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال تسهیلات برای زلزله زدگان دورودی در نظر گرفته شود، عنوان کرد: متاسفانه هنوز اقدامی برای پرداخت تسهیلات صورت نگرفته است.
تسهیلات و کمک های دولت جوابگوی خسارات نیست
نماینده مردم شهرستان دورود و ازنا در مجلس شورای اسلامی با تشکر از مسئولان استانی در زمینه کمک های مادی و معنوی به زلزله زدگان این شهرستان بیان داشت: خوشبختانه استاندار، بانکهای عامل استان، بنیاد مسکن و.... اقدامات مطلوبی را در این زمینه انجام داده اند.
دهقان با تاکید بر کمبود تسهیلات و کمک های بلاعوض اعطایی از سوی دولت، یادآور شد: اختصاص این کمک های بلاعوض جوابگوی خسارتهای وارد شده به مردم این شهرستان نیست.
وی یادآور شد: بسیاری از منازل در این زلزله تخریب شده اند و این میزان اعتبارات و تسهیلات به هیچ عنوان مطلوب نیست.
دهقان با بیان اینکه متاسفانه بعضی از مردم شهرستان دورود توان پرداخت وام را ندارند، خاطر نشان کرد: این در حالیست که تعدادی از مردم این شهرستان هنوز وام هایی که بر اثر زلزله قبلی رخ داده است را نتوانسته اند پرداخت کنند و در حال حاضر دو وام بدهکار هستند که باید توجه ویزه ای از سوی دولت به این افراد صورت گیرد.
وعده پیگیری برای افزایش تسهیلات
رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان لرستان نیز در این رابطه در گفتگو با خبرنگار مهر در خرم آباد با تایید پایین بودن میزان تسهیلات اعطایی به زلزله زدگان دورودی از پیگیری برای رفع این معضل خبر داد.
فرهاد خاکی پور ابراز امیدواری کرد که با تعامل و هماهنگی مسئولان استان و نمایندگان زمینه افزایش تسهیلات در قالب مسکن مهر برای زلزله زدگان دورودی فراهم شود.
آغاز پرداخت کمک های بلاعوض به زلزله زدگان دورودی
وی با اشاره به اختصاص یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان کمک بلاعوض در بخش معیشتی به زلزله زدگان شهرستان دورود، خاطر نشان کرد: همچنین اعتباری بالغ بر دو میلیارد و ۷۰۰میلیون تومان نیز در قالب بخش مسکن به زلزله زدگان این شهرستان اختصاص یافته است.
رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان لرستان با بیان اینکه کمک های بلاعوض حداکثر تا ظرف روزهای آینده میان مردم توزیع می شود، عنوان کرد: کمک های بلاعوض بخش مسکن با توجه به پیشرفت فیزیکی منازل مسکونی پرداخت می شود.
وی با بیان اینکه کمک های بلاعوض دو میلیون تومانی در راستای پرداخت خسارات به لوازم خانگی پرداخت می شود خاطر نشان کرد: همچنین کمک های سه میلیون تومانی نیز در راستای تامین منابع معیشتی مردم شهرستان دورود پرداخت می شود.
تسهیلات اختصاص یافته به زودی پرداخت می شود
وی با بیان اینکه همچنین تسهیلات ارزان قیمت برای واحد های احداثی و مقاوم سازی برای واحد های زلزله زده شهرستان دورود نیز در نظر گرفته شده است، بیان داشت: برای واحد های احداثی تسهیلاتی بالغ بر ۱۰ میلیون تومان و برای مقاوم سازی واحد های خسارت دیده نیز پنج میلیون تومان تسهیلات ارزان قیمت پرداخت خواهد شد.
خاکی پور با اشاره معرفی تعداد ۴۱۸ نفر از متقاضیان واحد های خسارت دیده زلزله دورود به بانکهای عامل استان یادآور شد: این تعداد متقاضی را به بانکهای صادرات و تجارت معرفی کرده ایم تا پس از کسب پروانه ساخت و عقد قرار داد تسهیلات مورد نیاز را دریافت کنند.
به هر حال به نظر می رسد دولت با توجه ویژه علاوه بر رفع مشکلات مردم زلزله زده دورود می تواند با تامین تسهیلات مورد نیاز زمینه احداث واحدهای مسکونی مقاوم را در منطقه لرزه خیز دورود فراهم سازد وگرنه با اعتبارات کنونی هیچ خانه مقاومی در دورود پا نمی گیرد و در حوادث بعدی ما شاهد تکرار رخدادهایی خواهیم بود که جز افسوس نتیجه دیگری در پی ندارد.
سردار مهدی توکلی با بیان اینکه درسال ۱۳۵۳ حدود۱۵میلیون معتادشناسنامه دار در کشور وجود داشته ، در واقع از هردونفر ایرانی در دوران پیش از انقلاب، یک نفر را معتاد خواند!
به گزارش خبرگزاری مهر، دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان قم که از اعتیاد یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر در کشور خبر می داد ، با مقایسه وضعیت و رواج اعتیاد در جامعه قبل و بعد از انقلاب اسلامی بیان داشت: در سال ۱۳۵۳ با وجود جمعیت ۳۰ میلیونی کشور حدود ۱۵ میلیون معتاد شناسامه دار در کشور وجود داشت ولی هم اکنون با جمعیت ۷۰ میلیونی، یک میلیون و ۲۰۰ هزار معتاد در کشور وجود دارد که وضعیت کنونی نسبت به قبل از انقلاب شرایط مناسب تری را داراست.
وی با بیان اینکه دو درصد جامعه درگیر بحث اعتیاد هستند، بیان داشت: ۹۸ درصد افراد جامعه سالم هستند و به نوعی این افراد در معرض خطر اعتیاد به مواد مخدر قرار دارند و باید تلاش کرد از شیوع این امر خانمان سوز در جامعه جلوگیری کرد و بتوانیم همچون چراغ راهنما برای جامعه باشیم تا در آینده نیز شاهد گرایش جوانان جامعه به سمت اعتیاد نباشیم.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر قم با اشاره به اینکه توزیع کوپنی و علنی مواد مخدر در قبل از انقلاب سبب زیاد شدن حجم معتادان در کشور شده بود، اظهار داشت: بحث مبارزه با مواد مخدر سالهای بسیاری است در کشورمان به عنوان معضلی مطرح است که در زمان قبل از انقلاب وضعیت اعتیاد در کشور بسیار بحرانیتر از وضعیت کنونی بوده است و هم اکنون کنترل قابل قبولی در این زمین صورت گرفته است.
کاظم دلخوش، مخبر کمیسیون ویژه طرح تحول اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت که نرخ تورم را مجلس و دولت هیچیک بهطور دقیق نمیدانند.
دلخوش در گفتوگو با روزنامه جهان صنعت، افزود: اگر دولت نتواند تورم ناشی از هدفمند کردن یارانهها را مهار کند ایجاد اشکال میکند.
به نوشته جهان صنعت، «با گذشت ۵ روز از اجرای قانون هدفمند کردن یارانهها هنوز وضعیت وعده داده شده به صنعت گران و کشاورزان به طور کامل مشخص نیست.»
انجمن اقتصاددانان خاورمیانه با انتشار بیانیه ای بازداشت فریبرز رییس دانا را محکوم کرد.
«انجمن اقتصاددانان خاورمیانه» که نهادی بین المللی شامل جمعی ازاقتصاددانان علاقمند به مسایل خاورمیانه است، در بیانیه ای که روز بیست دسامبر منتشر کرده، ضمن تجلیل از مقام علمی رییس دانا، می نویسد: «بازداشت دکتر رییس دانا به دلیل دیدگاههایش در زمینه مسایل اقتصادی نقض حقوق بشر و آزادی دانشگاهی است.».
این انجمن در ادامه بیانیه اش آورده است:«در حالی که درجوامع دموکراتیک دانشمندان و دانشگاهیان آزادند و حتی تشویق می شوند تا در گفت وگو در باره مسایل مربوط به امور سیاست های عمومی مشارکت کنند، دکتر رییس دانا به دلیل بیان دیدگاه تخصصی اش در رابطه با وضع اقتصادی ایران و سیاست های دولت دستگیر شده است.»
گفتنی ست رییس دانا از اقتصاددانان منتقد هدفمند سازی یارانه ها بلافاصله پس از اظهار نظری منتقدانه در این رابطه بعد از اعلام اجرای این برنامه بازداشت شد.
جمعی از فرهنگیان استان تهران با ارسال نامهای برای جعفری دولت آبادی، دادستان تهران، از ادامه بازداشت زهرا حاتمی انتقاد کردند و با شرح سوابق و خدمات همکارشان، خواستار آزادی وی شدند.
به گزارش ندای سبز آزادی ، همکاران زهرا حاتمی در این نامه تاکید کرده اند که او در مدت حدود یک ماه بازداشت خود، هیچ تماسی با خانواده اش نداشته و شش فرزندش که در اضطراب و نگرانی به سر می برند. متن این نامه را به نقل از نوروز بخوانید:
بسم الله الرحمن الرحیم
دادستان محترم عمومی و انقلاب
با سلام
امروز نزدیک یک ماه است که مادری نمونه و آموزگاری زحمتکش، سرکار خانم زهرا حاتمی مادر شش فرزند با هجوم مأموران امنیتی به منزل ایشان، دستگیر و به زندان اوین منتقل شده است و تا امروز تماسی با خانواده نداشته است.
زهرا حاتمی از آموزگاران آزاده و فداکاری است که اکثر اوقات خود را در راه خدمت به محرومان و مستضعفان جامعه صرف کرده است. سرکشی و کمک به خانواده شهدای جنگ تحمیلی و پیگیری مسائل رفاهی و آموزشی آنان که در مواردی حتی شهدای جنگ افغانستان را که در ایران زندگی می کردند، دربرمی گرفت. رسیدگی به دانش آموزان طرح پراکنده شاهد و خدمت به خانواده های شهدا در دوران کاری در منطقه آموزش و پرورش، سرپرستی پروژه های تحقیقاتی و پژوهشی و ارتباط بین دانش آموزان و مستعد و مراکز علمی و دانشگاهی گوشه ای از فعالیت های خالصانه ایشان است.
جای بسی تأسف است که در نظام جمهوری اسلامی تنها به علت ارتباط و هم دردی با خانواده های آسیب دیده پس از انتخابات ۸۸ چنین رفتاری با فرهنگی دلسوز و زحمتکشی چون خانم حاتمی انجام می شود.
آقای دادستان ما همکاران فرهنگی او تقاضای رسیدگی فوری به پرونده ایشان را داریم و با توجه به این که حدود یک ماه از دستگیری غیرقانونی او می گذرد، امیدواریم در اسرع وقت امکان گفتگوی تلفنی و دیدار با شش فرزندش که در اضطراب و نگرانی به سر می برند، فراهم شود.
با تشکر
جمعی از فرهنگیان استان تهران
۲/۱۰/۱۳۸۹
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر