علی خامنهای پیروزی ظاهری خود در مراسم ۱۴ خرداد و شهر قم را در جمع کسانی که همواره دانشجو نامیده میشوند، برگزار کرد.
خامنهای که کینهای دستکم یکساله از حسن خمینی به دل داشت، در مراسم ۱۴ خرداد طبق معمول چماقدارانش را در آرامگاه خمینی به صف کرد تا ضرب شصتی به نواده بنیانگذار جمهوری اسلامی نشان دهد.
چند هفته بعد آنطور که رسانههای نزدیک به اصلاحطلبان نوشتند، مخفیانه به قم سفر کرد تا تکلیف دفتر حسینعلی منتظری را یکسره کند و یوسف صانعی را گوشمالی حسابی دهد.
در این هفته نیز بدون آنکه خود را در برابر اکبر هاشمی رفسنجانی قرار دهد و علی لاریجانی را از خود برنجاند، چماقدارانش را مامور کرد تا مصوبه مجلس درباره دانشگاه آزاد و غیر قانونی بودن مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی را پس بگیرند.
خامنهای در این وقایع به ظاهر پیروز میدان شد، در ۱۴ خرداد تکلیفش را تا حدودی با حسن خمینی روشن کرد، در وقایع شهر قم به خیال خود مراجع تقلید مخالف را سر جای خود نشاند و در دعوای احمدینژاد و هاشمی بر سر دانشگاه آزاد، تمام بافتههای هاشمی را در مجلس پنبه کرد.
خامنهای همه این به ظاهر پیروزیهای را به پشتوانه چماقدارنی بدست آورده که از نظر او و رسانه ملی، «مردم» و «پیروان واقعی جمهوری اسلامی» هستند.
او امروز (چهارشنبه) سرمست از این پیروزیها، بار دیگر در نقش رهبری «فرهمند و دلسوز» ظاهر شد و «هر سخن، حرکت و نوشتهای که موجب شکاف در جامعه و ظلم به افراد شود» را بر خلاف مصالح نظام دانست.
خامنهای با این اظهارات هم خواست پاسخی به نگرانیها در مورد «هتک حرمت» مراجع تقلید بدهد و هم به چماقدارانش بگوید که فتیله خشونت را فعلن پایین بکشند که «پیروزی» با آنهاست.
بهنام قلی پور
میرحسین موسوی و مهدی کروبی در دیداری که با یکدیگر در دفتر موسوی داشتند، از «قشون کشی» برای «تضعیف» مجلس ابراز نگرانی کرده و تاکید کردند «عدهای حتی جایگاه این مجلس که شرائط انتخاب شوندگان و انتخاب کنندگان در آن رعایت نگردیده را بر نمیتابند.»
این دو رهبر مخالف دولت خواستند تا «همه در مقابل قانونگریزانی که میخواهند با چنین روشهایی مقاصد نامشروع خود را پیش ببرند، موضع بگیرند.»
موسوی و کروبی در ادامه ضمن انتقاد از عدم صدور مجوز دولت برای برگزاری «راهپیمایی سکوت» گفتند: «عدهای سازمان یافته در کمال امنیت به هر کس و هر کجا که میخواهند حمله میکنند اما دولت به راهپیمایی مسالمتآمیز مخالفان در سالگرد انتخابات مجوز نمیدهد.»
«سخنان و اظهارات نسنجیده مقامات اجرایی کشور» موضوع دیگری بود که در این جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفت. طرفین این اظهارات را نه تنها با فرهنگ غنی و کهن ایران در تعارض خواندند بلکه آن را «زمینه ساز ورود آسیبهای مادی و معنوی به کشور در عرصههای بین المللی و به مخاطره افتادن منافع ملی» تلقی کردند.
در این دیدار روند امنیتی موجود و بازداشتهای اخیر بویژه بازداشت تعدادی از دانشجویان نخبه و قابل کشور مورد بحث و بررسی قرار گرفت و طرفین به وضعیت نابسامان بازداشتگاهها و زندانهای کشور که شرایط سختی را بر زندانیان سیاسی کشور تحمیل میکند، اشاره کردند و این روند را مغایر قوانین و مقررات کشور دانستند.
موسوی و کروبی در پایان این دیدار مجددا بر مطالبات جنبش سبز و نقش آگاهی و دانش جامعه نسبت به حقوق و آزادیهای بنیادین اشاره کرده و از تمامی گروهها بویژه اصناف خواستند در ارتقای آگاهی لایههای مختلف جامعه نسبت به مطالبات به حق و مشروع خود تلاش نمایند.
منبع: کلمه
دریاچهای از زهرابه در محدوده کهریزک زندگی مردم منطقه را به خطر انداخته است.
دفن ۴۰ ساله زبالههای خانگی، صنعتی وبیمارستانی بدون رعایت اصول بهداشتی و استانداردهای دفن و امحای زباله این فاجعه زیستمحیطی و انسانی را به وجود آورده است.
چندی پیش سازمان محیط زیست تهران شکایتی در این خصوص مطرح کرد که سبب شد تیمی از کارشناسان رسمی دادگستری مامور انجام بررسی وضعیت محل دفن زبالهها شوند و گزارشی ارائه دهند.
در این گزارش آمده است: «حجم وسیعی از شیرابهها به صورت دریاچهای به وسعت ۱۲ هکتار علاوه بر آلودگی هوا باعث آلودگی آبهای زیرزمینی در پایین دست شده است.»
در ادامه گزارش ضمن اشاره به «COD و BOD بالا در نتیجه نفوذ زهرابه» در آب و خاک منطقه، گفته شده است: «COD بالا ناشی از دفن زباله، گویای بالابودن آلودگی آبهای زیر زمینی در پایین دست است.»
«نفوذ زهرابه زباله به آبهای زیرزمینی مناطقی چون شهرک امامحسن، حمزهآباد، مهدیآباد، عبدلآباد که ساکنانشان از آبهای آشامیدنی اطراف منطقه استفاده میکنند، به عنوان خطر جدی برای سلامت این ساکنان به حساب می آید.»
همچنین مسئولان و مدیران کهریزک و شهرستان ری، از وجود ۱۰ میلیون مترمکعب گاز متان در کهریزک خبر دادهاند که تاثیر مستقیم و بسیار نامطلوبی بر سلامت مردم منطقه دارد.
پیش از این نیز مدیر کنترل کیفی آب شهر تهران به وجود بیش از ۱۰ درصد نیترات در آب تهران اشاره کرده بود که منشاء بیشتر آن را چاههای جنوب شهر تهران دانسته بود. این خبر را از اینجا بخوانید.
منبع: برنانیوز
جانشین فرمانده نیروی انتظامی موضوع صدور قبض جریمه برخورد با بدحجابی را «یک شوخی» خواند و گفت: «در آینده بسیار نزدیک موضوع قبضهای جریمه را به صورت شفاف برای مردم مطرح میکنیم.»
پیش از این حسین ساجدینیا، رئیس پلیس تهران نیز وجود هر نوع قبض جریمه بدحجابی و جریمه نقدی برای بدحجابان را تکذیب کرده و آن را به یک «جوک» شبیه دانسته بود.
آقای رادان که در همدان و در جمع خبرنگاران سخن میگفت، افزود: «این قبضها زوایای مختلفی دارد که بهزودی برای مردم بازگو میشود، وجود قبض را رد میکنیم اما این به آن معنا نیست که با بدحجابی برخورد نداریم.»
وی مدعی شد که مبارزه با بدحجابی، «خواسته شرعی و قانونی» مردم است.
به گفتهی جانشین فرمانده نیروی انتظامی «قانون مسیر برخورد با بدحجابی را مشخص کرده و ابزارهای اجرایی این قانون در کشور وجود دارد.»
در چند روز گذشته قبضی با عنوان «قبض جریمه بدحجابی» روی برخی سایتهای اینترنتی قرار گرفت که براساس این قبض مصادیق «بدحجابی» در جریمههای آن مشخص شده بود.
منبع: آفتاب نیوز، جهان نیوز و مردمک
امروز در مجلس جنجالی بر سر لغو مصوبه ۳۰ خرداد بوجود آمد که به درگیری طرفداران و مخالفان این طرح منجر شد.
علی مطهری، نماینده مردم تهران در مجلس به عنوان یکی از مخالفان طرح لغو مصوبه روز ۳۰ خرداد ماه در مخالفت با این طرح گفت: «نیازی نیست كه مجلس بعد از سه روز بگوید اشتباه كردم و تحت فشار برخی آقایان مصوبه خود را پس بگیرد زیرا این موجب وهن مجلس است و مجلس باید از شخصیت خودش دفاع كند و نگذارد عده كمی آن را زیر سوال ببرند.»
پیش از سخنان مطهری، روحالله حسینیان، دیگر نماینده مردم تهران در مقام دفاع از مصوبه امروز مجلس گفته بود: «نمایندگانی که (روز یکشنبه) رای دادند توجه به فرمایش رهبری نداشتند و از سر غفلت رای دادند که اکنون وقت آن رسیده تا جبران کنند.»
اما آقای مطهری در واكنش به این سخن حسینیان خطاب به وی گفت: «اصولگرایان هیچ مشكلی جز امثال جنابعالی و دوستانتان كه برنامه دیروز را اجرا كردید ندارند، مثل آقای كوچكاف كه ریشه روسی دارد و نام كوچكاف را به كوچكزاده تبدیل كرد.»
كوچكزاده نماینده تهران در واكنش به این سخنان مطهری قصد حمله به وی و پرتاب كردن شیء را داشت و خواستار تذكر بود، با ممانعت برخی نمایندگان دیگر از جمله حسینیان مواجه شد كه در واكنش به این رفتار كوچكزاده مطهری با آرامش خواستار سكوت وی شد.
همچنین یكی دیگر از نمایندگان مجلس از آن سوی صحن با القابی همچون ( خفه شو، بتمرگ و...) علی مطهری را مورد خطاب قرار داد.
کاظم دلخوش، نماینده مردم صومعهسرا از دیگر نمایندگانی بود که سخنانش به تنش امروز مجلس دامن زد. وی در تذکری آییننامهای وزارت کشور را متهم به «اهمال» کرد و گفت: «طوری شده که احزاب دیگر برای راهپیمایی باید مجوز بگیرند اما این افراد حتی ناهار، کیک، ساندیس و اتوبوسشان فراهم بود و در قالب حدود ۱۵۰نفر به اسم دانشجو تجمع کردند ولی هیچ اقدامی از سوی وزارت کشورصورت داده نشد.»
آقای دلخوش در پایان سخنانش که با فریاد اعتراض عدهای از نمایندگان همراه بود، خطاب به تجمعکنندگان گفت: «شما اگر عرضه داشتید، رای احمدینژاد را در تهران بیشتر میکردید.»
در جلسه امروز مجلس علی لاریجانی نیز از شعارهای حامیان محمود احمدینژاد علیه نمایندگان مجلس شدیدا انتقاد کرد.
او گفت: «این مجلس را متهم به بیولایتی و تهدید به تعطیلی میکنید؟ این مجلس مجلس خمینی و خامنهای است.» رئیس مجلس همچنین به افراد و نهادهایی که «این گونه تجمعات را شکل میدهند» هشدار داد که «به رفتار خود توجه کنند».
در جلسه امروز، لغو مصوبه ۳۰ خردادماه مجلس به رای گذاشته شد و با اکثریت آرا تصویب شد. بر این اساس مصوبه ۳۰ خرداد مجلس که شورای عالی انقلاب فرهنگی را از دخالت در شیوه اداره موسسات آموزشی غیرانتفاعی، از جمله دانشگاه آزاد منع کرده بود، اعتبارش را از دست داد.
منبع: پارلمان نیوز، ایسنا، رادیو فردا، مردمک
پیشینه:
حامیان احمدی نژاد: مجلس را به توپ می بندیم
در یک تفسیر یک دقیقه ای به قول همکاران، نوشته شدن این دست مطالب نشانه خطرهای مهمی در سر راه آقای خامنه ای است و علامتی که نتواند نیروهایی را که خودش درست کرده و پرورده است مهار کند. رهبر ایران با گروههای ناراضی مختلفی روبرو بوده است اما اتفاقات دیروز در برابر مجلس و نوشته هایی از این دست نشان می دهد او با شکل گیری ناراضیان تازه ای روبرو است که تندتر و پر سر و صداتر و مدعی تر از همه دیگران اند. این گروه اخلاق خوارج را دارند و بر کسی که امام می دانند هم می شورند. نوشته زیر و لحن آن در خطاب به خامنه ای روزهای تاریکی را برای رهبر رقم می زند:
بعد از اتفاق 14 خرداد که سیدحسن مصطفوی آنطور جلوی همه آهک شد فقط یک اتفاق اجازه نداد که تودهنی به گردن کلفت ترین آقازاده مملکت معنی واقعی خودش را بدهد و آنهم حرکت بی معنی رهبری در بوسیدن صورت سیدحسن بود. همین حرکت هم در میان مخالفان (حتی مجری بی بی سی فارسی!) این انتظار وقیحانه را ایجاد کرد که چرا ایشان سخنی در محکومیت این اقدام به زبان نیاورده اند!؟ و طبیعتا تأثیر همین حرکت عطوفانه و مثل همیشه پر از رأفت ایشان بود که باعث عقب نشینی ارادتمندان و إن قلت و چون و چرا در اصل مسئله شد.
بعضی از دوستان و دغدغه مندانی که واقعا با پدیده آقازاده سالاری و دربارسازی و خاندان پروری مشکل دارند و برایشان فرقی نمی کند که آقازاده ها از کدام قبیله باشند آنقدر از این اتفاق خشنود بودند که 14 خرداد 89 را به نوعی پایان دوران آقازاده سالاری تلقی کردند اما دیگرانی مثل بنده اینقدرها خوشبین نبوده و نیستیم. پدیده آقازاده سالاری در بین روحانیون و فرهنگ روحانیت ریشه دار تر از این حرفهاست و باید قبول کرد که بخش عمده ای از مشکلات مملکت (و فجایع یک سال گذشته) به خاطر همین روحیات آخوندی و مسامحه آقایان در حق هم لباسهایشان اتفاق می افتد.
همین امروز اتفاقا شاهدی از غیب رسیده که نشان می هد قضیه آقازاده سالاری و بیت بازی آقایان به این سادگی ها حل شدنی نیست. امروز در خبرگزاری ها آمد که حضرت آیت الله خامنه ای در پیامی درگذشت آقای اعرابی داماد امام خمینی را، که بازرگانی امین و معتمد و متعهد بوده اند، به «بیت امام» تسلیت گفته اند! هیچ معلوم نیست که تسلیت گفتن شخص اول مملکت به خاطر درگذشت یک بازرگان که تنها موضوعیت طرح اسمش داشتن نسبت سببی با رهبر سابق انقلاب است چه وجهی دارد؟ کدام منطقی می تواند چنین حرکاتی را بدون توسل به همان پدیده نهادینه شده در فرهنگ روحانیت توجیه کند؟
اساسا معلوم نیست که چرا رهبر مملکت متوجه این خواست عمومی و ناراحتی مردم نسبت به اعتبار بی جای آقازاده ها نیستند و اجازه نمی دهند که این سنت سیئه و این آبروریزی خجالت آور تمام شود؟ بیست و یکسال از فوت امام گذشته اما هنوز هم که هنوز است حرف از «بیت امام» می شنویم! نه همسری از ایشان در قید حیات است و نه فرزند [ذکور]ی از ایشان مانده و نه حتی رئیس دفترشان (!) زنده است اما باز هم مردم حرف از «بیت امام» می شنوند! این بیت امام تا کی باید اعتبار داشته باشد و از گرده مردم سواری بگیرد؟ نکند قرار است تا ابدالدهر سرپا بماند و یک سهامی خاص سیاسی و اقتصادی و اعتباری برای نوه نتیجه ها و نبیره ها و ندیده های امام باشد؟
دردسر ندهم که مطلب بیش از حد واضح است، خبر تشییع جنازه مرحوم اعرابی را در کنار تصویر سیدحسن و نمازخواندن آقای جوادی بر ایشان را حتما از صدا و سیما دیده اید، متن خبر و پیام تسلیت رهبری را هم از پایگاه اطلاع رسانی خودشان ببینید:
«حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظّم انقلاب اسلامی در پیامی درگذشت داماد گرامی حضرت امام خمینی(ره) مرحوم آقای اعرابی را تسلیت گفتند.
متن پیام به این شرح است:
بسم اللهالرحمن الرحیم
درگذشت مرحوم مغفور جناب آقای اعرابی داماد گرامی حضرت امام خمینی (رضوان الله تعالی علیهما) را به همسر فاضل و مكرّم و فرزندان محترم آن مرحوم كه، بازرگانی امین و معتمد و متعهّد بودند، و به بیت شریف امام بزرگوار تسلیت میگویم و رحمت و مغفرت الهی را برای ایشان مسألت میكنم.
سیّدعلی خامنهای
1/تیرماه/1389»
متن از: دانشطلب
وزارت دفاع اسرائيل اعلام کرد که ماهواره جاسوسی جديدی را برای رصد فعاليتهای هستهای ايران به فضا فرستاده است.
این ماهواره که «افق-۹» نام دارد توسط صنایع هوایی اسرائیل ساخته شده و ششمین ماهواره این کشور در فضا بهشمار میرود.
وزارت دفاع اسرائیل تنها خبر پرتاب این ماهواره را منتشر کرده و جزئیات بیشتری درباره آن فاش نکرده اما به گفتهی رادیو دولتی اسرائیل «این ماهواره توانايی تهيه عکسهايی با وضوح و شفافيت بالا را دارد.»
به گزارش روزنامه نیویورک تایمز، اسرائیل با پرتاب این ماهواره خواهد توانست همه منطقه خاورمیانه را زیر نظر بگیرد.
اسرائیل پیش از این هم برای زیر نظر گرفتن فعالیت های نظامی هستهای ایران، ماهواره های جاسوسی به فضا پرتاب کرده که در مواردی پرتاب ماهواره ها با موفقیت روبرو نبوده است.
اسرائیل با اشاره مکرر به صحبتهای محمود احمدی نژاد درباره هلوکاست، ایران را خطری برای امنیت اسراییل و یهودیان میداند.
منبع: رادیو فردا، بیبیسی، مردمک
نخستین جلسه دادگاه حسین درخشان امروز چهارشنبه در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی صلواتی برگزار شد.
«تبلیغ علیه نظام »، «تبلیغ به نفع گروههای ضد انقلاب»، «توهین به مقدسات»، «راه اندازی و مدیریت سایتهای مبتذل و مستهجن» از جمله موارد اتهامی حسین درخشان است.
خبرگزاریفارس ابتدا اتهامهای دیگری همچون «سیاهنمایی وضعیت داخل» را متوجه حسین درخشان کرده بود و با جمعآوری بخشهایی از وبلاگ درخشان که در آن، به زعم خبرگزاری فارس «درخشان به رئیس جمهور، رهبر و مقدسات توهین کرده بود» را منتشر کرد اما این خبرگزاری تمامی اتهامات نوشته شده را پس از ده دقیقه حذف کرد.
حسین درخشان وبلاگنویس جنجالی ایرانیست که ۲۱ ماه قبل پس از بازگشت به ایران دستگیر شد و تاکنون در بازداشت موقت به سر میبرد.
خانوادهی او در چند ماه نخست بازداشت درخشان واکنشی نشان ندادند اما پس از آنکه سکوتشان بینتیجه ماند، پدر حسین درخشان در نامهای به رئیس قوه قضائیه خواستار رسیدگی به پرونده فرزندش شد.
بعدها نیز مادر حسین درخشان هم یک نامه سرگشاده نوشت و از مسئولان خواست که به وضعیت درخشان رسیدگی کنند. خانواده حسین درخشان با راهاندازی یک وبلاگ به نام «عدالت برای حسین درخشان» تلاش میکنند تا به پرونده وی زودتر رسیدگی شود.
وبلاگ خانواده حسین درخشان را از اینجا ببینید.
منبع: فارس
عمادالدین باقی روزنامهنگار و فعال حقوق بشر پس از 180 روز بازداشت به قید وثیقهای 200 میلیون تومانی به طور موقت از زندان آزاد شد.
حکم آزادی موقت آقای باقی روز گذشته (سهشنبه) پس از حضور در شعبه 26 دادگاه انقلاب به ریاست قاضی پیرعباسی و پس از معاینات پزشکی قانونی از سوی دادستانی تهران صادر شده است.
عمادالدین باقی پنج ماه از شش ماه بازداشت خود را در سلول انفرادی سپری کرد.
خانواده باقی بارها به خاطر دیسک کمر شدید و حملههای تنفسی وی، نسبت به سلامت جسمیاش ابراز نگرانی کرده بودند.
اولین جلسه محاکمه باقی، روز سهشنبه اول تیر ماه برگزار شد که به دلیل عدم امکان ملاقات با وکیل تا پیش از برگزاری دادگاه و نیز عدم قرائت کیفرخواست، ادامه محاکمه به جلسه بعد موکول شد.
منبع: وبسایت عماد باقی
همزمان با آغاز انتخاب بهترین فیلم تبلیغاتی تلویزیونی برای شرکت نوکیا، کمپینی در اعتراض به فروش نرمافزاهای کنترل و شنود این شرکت به دولت ایران راهاندازی شد.
در سال 2008 شرکت نوکیا نرمافزارهایی با قابلیت شنود تلفنها و کنترل اساماسها به ایران فروخت و دولت جمهوری اسلامی نیز با سوءاستفاده از این نرمافزارها به سرکوب و افزایش فشار بر شهروندان خود پرداخت.
این نرمافزارها دولت ایران را قادر میسازد ایمیل، تماسهای تلفنی و اساماسهای شهروندان خود را کنترل کند.
دینا دینارو، فیلمساز آمریکایی در رقابتهای بهترین فیلم تبلیغاتی برای نوکیا، فیلمی کوتاه را در قالب تبلیغ برای این شرکت ساخته که در واقع اعتراضی است به عملکرد نوکیا که منافع مالی خود را فراتر از حوزه خصوصی افراد و حقوق اساسی انسانها قرار داده است.
رقابت برای انتخاب فیلمهای برتر تبلیغاتی برای شرکت نوکیا، همزمان با فرارسیدن نخستین سالگر انتخابات ریاست جمهوری ایران در 22 خرداد سال 1388 برگزار شد.
فیلم اعتراضی دینارو به طرزی باورنکردنی در این رقابتها پذیرفته شد و حتی در فهرست برگزیدگان مرحله پایانی نیز قرار گرفت، اما چندی بعد از دور رقابتها خارج شد و علاوه بر انتشار در یک وبسایت، بر روی دیوار سفارت ایران در لندن، ساختمان وزارت بازرگانی بریتانیا و نیز ساختمان یکی از بزرگترین فروشگاههای تلفن همراه در لندن به نمایش درآمد.
شرکت مخابراتی نوکیا-زیمنس (NSN) که پیشتر فروش تجهیزات شنود مکالمات تلفن همراه به دولت ایران را تائید کرده بود، در حال حاضر در موقعیت بسیار دشواری قرار گرفته است.
کمپین اعتراضی به عملکرد شرکت نوکیا در فروش این محصولات به ایران اعلام کرده توجه بیش از اندازه به تبلیغات و برخی مارکهای معروف باعث شده که کمپانیها گمان کنند میتوانند رفتار و گفتاری متفاوت از یکدیگر داشته باشند.
هدف این کمپین ارسال این پیام برای صاحبان کمپانیهاست که مردم جهان چشم خود را به روی تجارت غیراخلاقی نمیبندند و کورکورانه به خرید کالاهایی با مارکهای معروف اقدام نمیکنند.
برای جزئیات بیشتر به اینجا بروید
یک مقام پلیس میگوید با آغاز طرح «عفاف و حجاب» یک هزار و ۵۲۴ نفر در خرداد ماه دستگیر شدهاند.
سردار بهمن کارگر معاون اجتماعی نیروی انتظامی گفته که «هیچ یک از دستگیرشدگان شکایتی از عملکرد و نحوه برخورد پلیس نداشتند.»
آقای کارگر افزوده که ۹۸ درصد دستگیر شدگان به پایگاههای اجرای طرح ارشاد و حدود ۳۰ نفر از آنها به مراجع قضایی تحویل داده شدهاند.
وی در توضیح گروههای سنی دستگیرشدگان، گفت: «۶۷ درصد از دستگیرشدگان در سنین ۱۶ تا ۲۰ سال، ۳۱ درصد در سنین ۲۱ تا ۲۵ سال بودند و ۱۳.۸ درصد آنها بین ۲۶ تا ۳۰ سال سن داشتند.»
معاون اجتماعی ناجا افزود: «۸۴ درصد دستگیرشدگان مجرد، ۱۳.۱ درصد متاهل و ۲.۳ مطلقه بودند.»
به گفته سردار کارگر، ۸۸ درصد از دستگیرشدگان برای بار اول و هفت درصد آنان برای بار دوم دستگیر شده بودند.
این مقام پلیس افزود در نظرسنجیهایی که از این افراد دستگیرشده به عمل آمد، ۶۰ درصد از آنان معتقد بودند، حجاب مصونیت است و تنها ۲۳.۸ درصد آنان حجاب را محدودیت میدانستند.
دولت محمود احمدینژاد اجرای طرح «عفاف و حجاب» را پس از حدود پنج سال در دستور کار خود قرار داده است.
در این طرح کلیه نهادها و سازمانها موظف هستند که مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص ترویج حجاب در جامعه را به اجرا بگذارند.
منبع: ایسنا
پیشینه
تذکر به ۶۲ هزار «بدحجاب» در استان قم
پلیس ۳۳ هزار مسافر را مجبور به تعویض لباس کرد
وبسایت کلمه به نقل از علی مطهری نماینده محافظهکار مجلس، تعداد قربانیان وقایع پس از انتخابات را ۸۹ نفر اعلام کرد.
این وبسایت امروز چهارشنبه در گزارشی اعلام کرده که آقای مطهری در دیدار با یک عضو «کمیته پیگیری آسیبدیدگان حوادث پس از انتخابات» آمار این کمیته را رد کرده و آمار واقعی قربانیان را ۸۹ تن اعلام کرده است.
این کمیته که از سوی موسوی و کروبی راهاندازی شده بود، پیشتر تعداد قربانیان وقایع اخیر را ۶۹ نفر اعلام کرده بود.
آنطور که وبسایت کلمه نوشته است، یک مقام ارشد پلیس نیز در دیدار با سران نظام آمار ارائه شده توسط مطهری را رده کرده و گفته است قربانیان وقایع یک سال گذشته بیشتر از این تعداد است.
در جریان اعتراضها به نتیجه انتخابات سال گذشته که با خشونتهای بیسابقه دولتی همراه بود، دهها تن جان خود را از دست داده و صدها نفر دیگر زخمی شدند.
مقامهای جمهوری اسلامی تاکنون حاضر نشدهاند تعداد واقعی قربانیان این وقایع را به طور رسمی اعلام کنند.
آنها میگویند که در این وقایع، حداکثر ۳۲ تن کشته شدهاند که تعداد بسیاری از آنها از نیروهای بسیج بودهاند، اما خانوادههای قربانیان این ادعای مقامهای جمهوری اسلامی را رد کردهاند.
منبع: وبسایت کلمه
روزنامه وطن امروز به نقل از یک کارشناس امنیتی نوشت حمله به سفارت آمریکا در تهران در آبان ماه سال 1358، استراتژی کاخ سفید بود که توسط محمد موسوی خوئینیها به اجرا گذاشته شد.
این کارشناس امنیتی که هویتش مشخص نشده، به روزنامه مهرداد بذرپاش از نزدیکان محمود احمدینژاد گفته که موسوی خوئینیها بدون هماهنگی با آیتالله خمینی و به کمک چند تن از دانشجویان پیرو خط امام، اقدام به تسخیر سفارت آمریکا در تهران کرده است.
این کارشناس افزوده که موسوی خوئینیها میدانست در صورتی که رهبر جمهوری اسلامی از این اقدام مطلع شود، اجازه نخواهد داد تا این کار صورت بگیرد.
این کارشناس اظهار داشته که آمریکاییها برای بازپس گیری ایران از دست انقلابیون، طرح حمله به سفارت خود در تهران را به اجرا گذاشتند، اما آیتالله خمینی مانع از تحقق اهداف آنها شد.
به گفته این کارشناس «یکی از شگردهای بازپسگیری یک کشور مستعمره پس از سقوط این است که به عوامل خود در آن کشور دستور میدهند به سفارتخانه کشور استعمارگر حمله کنند و آن را در تسخیر خود قرار دهند و با این استدلال که سفارتخانهها بخشی از خاک کشور استعمارگر است، با لشکرکشی به کشور مورد نظر، نظام استعمارگر را مجددا مستقر کنند.»
وی ادامه داده که در خصوص تسخیر سفارت آمریکا در تهران و نقش برخی سیاسیون در این مسئله، اسناد و مدارک فراوانی وجود دارد.
این کارشناس امنیتی در بخش دیگری از سخنان خود گفته که برخی اسناد از سفارت آمریکا به بیرون فرستاده شده که کسی حاضر به پاسخگویی نیست.
این برای نخستینبار است که در جمهوری اسلامی یک رسانه نزدیک به دولت، حمله به سفارت آمریکا در تهران را استراتژی و برنامه کاخ سفید معرفی میکند.
منبع: روزنامه وطن امروز
در همین رابطه
بحران گروگانگیری در سفارت آمریکا/ ویکیپدیا
کاظم دلخوش نماینده محافظهکار مجلس میگوید تجمع دیروز مقابل مجلس را «دوستان ناباب دولت» ترتیب داده بودند، به طوری که «ناهار، کیک، ساندیس و اتوبوس» تجمعکنندگان از قبل فراهم شده بود.
روز گذشته گروهی از هواداران محمود احمدینژاد که خود را «دانشجو» معرفی میکردند، با تجمع مقابل مجلس به لغو مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره دانشگاه آزاد اعتراض کرده و تهدید کردند که مجلس را به توپ خواهند بست.
تجمعکنندگان شعارهای تندی علیه نمایندگان مجلس به خصوص علی لاریجانی سر دادند.
آقای دلخوش امروز دوشنبه در واکنش به برپایی این تجمع گفت که این افراد حدود 150 نفر بودند و «کسانی که این تجمع را سازماندهی کردند افرادی را به عنوان دانشجو فرماندهی کردند و دادگاه ویژه باید سوابق خانوادگی آنها را بررسی کند.»
وی صحنهگردانان این تجمع را افرادی دانست که در خانواده خود و حتی دادگاه ویژه روحانیت مشکل داشته و دارند.
این نماینده مجلس اظهار داشت اتفاقی که روز گذشته برای مجلس رخ داد، در دوره مشروطیت نیز روی نداده بود.
به گفته کاظم دلخوش، تجمعکنندگان روز گذشته «اشک تمساح ریختند غافل اینکه در دفاع از خانواده شهدا ما {نمایندگان} پیشگام بودیم.»
این نماینده مجلس با انتقاد از برخوردهای سیاسی با عملکرد دانشگاه آزاد خطاب به تجمعکنندگان دیروز گفت: «اگر شما عرضه داشتید رای احمدینژاد را در تهران بیشتر از رقبا میکردید و تهران را بهتر اداره میکردید.»
اظهارات دلخوش در شرایطی ایراد میشود که برخی رسانهها نیز گزارش کردهاند که تجمع دیروز با امکانات دولتی برپا شده بود.
منبع: ایلنا، (+)
پیشینه
حامیان احمدینژاد: مجلس را به توپ میبندیم
حسین مظفر، عضو مجمع تشخیص مصلحت با بیان اینکه «شیوه جنگ در جهان كنونی متفاوت شده و جنگ نرم جایگزین جنگ نظامی شده» گفت که کسانی که «در جبهه جنگ نرم» قرار دارند محارب محسوب میشوند و حکم یکسانی با مبارزه مسلحانه دارند.
وی گفت که «در جنگ نظامی مرزها و جهتگیریها بین حق و باطل مشخص است، اما در جنگ نرم شیوه اعمال سلطه و شیوه براندازی مخفی و آرام و تدریجی است.»
آقای مظفر در ادامه به اعتراضات انتخابات اشاره کرد و مدعی شد که «عاملان اصلی فتنه معاندین خارج از كشور بودند كه با استفاده از حمایتهای بیگانه و بعضی عناصر مغرض و یا سادهلوح داخلی قصد براندازی نظام را داشتند.»
این فعال اصولگرا افزود: «در فتنه اخیر ابتدا چون شورای نگهبان تایید صلاحیت كرده بود، مردم نامزدها را همراهی كردند اما هرچه مواضع روشن شد و فاصلهها بیشتر شد، بخشی از هواداران با روشنگریهایی كه انجام شد، كاهش پیدا كردند.»
منبع: جرس
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر