-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۱ اردیبهشت ۱۶, شنبه

Latest News from 30Mail for 05/05/2012

این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.

 

1391/2/15
  •  

    ع. ایماگر
    ایمایان

    نگاهی کوتاه به رقابت دو گروه اصلی اصولگرا برای موافق و منتقد، بسیار عبرت‌آموز است. اوّل اینکه واقعاً معلوم نیست دلیل جداشدن حساب این دو گروه از هم و شرکت‌نکردن جبهه پایداری در جبهه متّحد چیست؟ افرادی که تا پیش از این، یک خطّ و مشی داشتند حالا به زور و زحمت می‌خواهند نیمچه دلیلی برای تمایز بین خود بیابند: میزان شدّت در برخورد با گروه انحرافی، درجه‌ی انتقاد از رئیس‌جمهور، مقدار ولایت‌پذیری و... . دوّم اینکه افرادی که تا دیروز یک گروه بودند حالا - بر سر اختلافهایی که ذکر کردم و مصداقش معلوم نیست- آن چنان همدیگر را تخریب می‌کنند که حیرت‌آور است. از پخش جزوه و ادّعای افشاگری گرفته تا نسبتهای عجیبی که تا دیروز فقط به اصلاح‌طلبان داده می‌شد. نیّت قربت و خدمت به اسلام و شعارهایی از این دست به کنار، حدّاقل روال کار سیاسی نیز مراعات نمی‌شود و برای تصاحب چند کرسی بیشتر، جنگ قدرتی آشکار را به نمايش گذاشته‌اند.
       
    می‌توان درباره‌ی کارگردان اصلی این جنگ زرگری یعنی سیّدعلی خامنه‌ای نیز سخن گفت. با توجّه به ادّعای تبعیّت جبهه پایداری و شخص مصباح یزدی از رهبر و دستور وی به یکی  بودن فهرست اصولگرایان، تکروی آنان محلّ تأمّل است. برای رهبر یکی کردن این دو گروه کاری نداشت امّا اعتقاد به اینکه جدال این دو گروه، جایگزینی برای رقابت اصولگرا- اصلاح‌طلب است نیز دور از صواب نیست.
       
    در دوران اصلاحات امّا به زحمت بتوان چنین رقابتی را بین گروههای اصلاح‌طلب به یاد آورد. شاید مهمترین آن، حمله‌ی تأسّف‌بار آن سه نفر به هاشمی رفسنجانی بود که از سوی حزب یا گروه خاصّی حمایت نمی‌شد امّا ذائقه‌ی بسیاری را تلخ کرد؛ نوشته‌هایی که به جای اثبات خود، نفی دیگری می‌کردند و به جای نقد، تخریب. اینکه گروههای اصلاح‌طلب حتّی در اوج رقابت، پای خود را در نقد هم از حریم خاصّی فراتر ننهادند، به تنهایی نمایانگر تفاوت بین دو گروه اصلاح‌طلب و اصولگراست.
       
    مهدی کرّوبی تنها و در بند است. رقیب میرحسین موسوی، برای او نه تنها رقیب بلکه رفیق هم بود. مناظره‌ی این دو برعکس دیگر مناظرات که به سعی احمدی‌نژاد، به حملاتی چرک و کثیف بدل شد و با بی‌تفاوتی رهبر آن همه تهمت و افترا كمترين پیامدی هم برای وی نداشت، مناظره‌ای همراه با گفتگو و تفاهم بود در حالیکه در واقع آن دو رقیب انتخاباتی هم بودند و باید برای پیروزی خود تلاش می‌کردند. نه گذشته‌ی هم را بر سر یکدیگر کوبیدند و نه عقاید فعلی دیگری را زیر سؤال بردند.
       
    من شاهد پژمردن بسیاری از نزدیکان پس از فقدان همسر خویش بوده‌ام. مردان سالمند در این گونه مواقع گوشه‌گیر و منزوی می‌شوند و تنهايی به تدریج، روی قوای روحی، روانی و حافظه‌ی آنان اثر می‌گذارد. تلاش برای جداکردن فاطمه کرّوبی، نه لطفی به او بلکه برای زیر فشار گذاشتن همسرش بوده است. نزدیکان وی از احتمال رخدادن سانحه‌ای جسمی برای او نگرانند امّا من نگران وضعیّت ذهنی او هستم. این تنهایی فرساینده، جوان را نیز از پای درمی‌آورد چه رسد به مردی در این سن و سال. 
        
    نمی‌دانم چرا حاکم فعلی می‌خواهد به زور و زحمت هم که شده نام بدی از خود در تاریخ به یادگار بگذارد. هاشمی رفسنجانی از وی نقل می‌کرد که گفته است: «کسانی که حکم زندان انفرادی می‌دهند خود آن را تجربه نکرده‌اند و گرنه چنین حکمی نمی‌دادند.» این حرفها برای چه زمانی به درد می‌خورد؟ جرس چند روز پیش پيرامون تفاوت نظر رهبر درباره‌ی یزدی و سحابی نوشت. از نویسنده‌ی جرس تعجّب کردم. او تا زمانی با افراد بد است که از سوی آنان تهدید شود، اگر فوت کنند یا تهدید آنان کمرنگ شود، ناگهان مهربان می‌شود. (نـك به این ایما) به گمانم آن نقل قول از رهبر نظام درباره‌ی زندان انفرادی و ربطش با وضع مهدی کرّوبی را باید در همین راستا ارزیابی کرد.

     
     

    1391/2/15

    علی لاریجانی، رئیس مجلس ایران، می‌گوید دولت قصد دارد برای تامین یارانه‌های پرداختی به مردم، قیمت سوخت و گاز را افزایش دهد.

    به گزارش ایلنا، آقای لاریجانی گفته است: «دولت می‌خواهد قیمت گاز را ۲ برابر و قیمت گازوئیل را ۳ برابر کند و همچنین نرخ بنزین را به ۲۰۰۰ تومان برساند اما مجلس روی این موضوع که منجر به اوج گرانی در کشور نشود، حساس است.»

    در هفته‌های اخیر، اعلام احتمال اجرای مرحله دوم قانون هدفمندی یارانه‌ها از سوی دولت سبب بروز اختلافاتی در روابط دولت و مجلس ایران شد.

    مجلس ایران می‌گوید که اجرای مرحله دوم قانون هدفندی یارانه‌ها در وضعیت کنونی به گرانی و رشد بیکاری خواهد انجامید.

    کار‌شناسان اقتصادی نیز مرحله اول قانون هدفمندی یارانه‌ها را اجرایی با شیبی تند توصیف کرده‌اند.

    علی لاریجانی در این باره گفته است: «مرحله دوم و سوم قانون هدفمندی نیز باید اجرا شود، اما سئوال این است که آیا از مرحله اول می‌خواهیم به مرحله آخر برسیم یا در این میان ۳ - ۲ مرحله دیگر هم داشته باشیم که با آرامش این کار انجام شود.»

    آقای لاریجانی حتی پیش از این با نوشتن نامه‌ای به رهبر ایران از او خواسته بود تا مانع از اجرای مرحله دوم قانون هدفمندی یارانه‌ها در وضعیت کنونی شود.

    رئیس مجلس ایران در صحبت‌های امروز خود افزوده است: «اگر قرار است پولی به مردم پرداخت شود باید پاسخگوی وضعیت اقتصادی فعلی باشد. یعنی آنقدر گرانی نشود که پولی که در جیب مردم می‌رود با آن قابل قیاس نباشد.» 

    منبع: ایلنا


     
     

    1391/2/15

     

    تنهایی‌های کرگدن و آنی‌شرلی

    جهانِ امروز بر مدارِ تملکِ شمایلِ آدمهای معروف می چرخد . یکی از این شمایل مرتضی آوینی است که واقعن تنها شمایلش دست جماعت مانده و متولیان فرهنگی قیچی دست گرفته اند و بریده اند و قیچی کرده اند هر بخش از زندگی و افکار و حرفهای آوینی را که نمی پسندند و حاصلش شده همین شمایلِ آوینی که هر سال همین روزها جمع می شوند و برایش اشک می ریزند بارها از زبان نزدیک ترین دوستان و یارانِ آوینی شنیدم قضیه ی شهادتش را و این تعبیر را :« شهادتی خودخواسته». بس که رنجانده بودنش آن مرد را. چرا که آوینی مستقل بود. صحبت از تطابق فکری با آوینی نیست. صحبت از رنجی است که انسانِ فرهنگی برای مستقل بودن در جامعه ای که سیاست بر تمام شئونش سایه افکنده باید تحمل کند.

    سیده کوثر آوینی ، دختر مرتضی در مصاحبه ای با ایسنا حرفهای جالبی زده که خواندنش خالی از لطف نیست:« متاسفانه همه چيز به همين مراسم‌هاي سالگرد محدود شده كه در اغلب آنها حرف‌هاي كليشه‌اي و تكراري زده مي‌شود و معمولاً هم اظهارنظرهايي انجام مي‌شود كه ربطي به شخصيت پدرم و افكارش ندارد. بيشتر سخنران‌هايي كه در اين نوع مراسم‌ها حاضر مي‌شوند درباره آن شهيد آويني كه خودشان در ذهن‌شان ساخته‌اند حرف مي‌زنند. متاسفانه خيلي‌هاي‌شان حتي يك سطر از نوشته‌هاي ايشان را نخوانده‌اند... اين روزها كمتر كسي يادش مانده كه پدرم در يك سال آخر حياتش بسيار تحت فشار بود و از نظر همان‌ها كه امروز برايش مراسم برگزار مي‌كنند يك چهره فرهنگي نامطلوب به حساب مي‌آمد. تصور مي‌كنم اگر امروز در قيد حيات بود نه خودش علاقه داشت و نه به ايشان اجازه داده مي‌شد كه به فعاليت فرهنگي بپردازد... اما از اين حدس و گمان‌ها كه بگذريم تاريخ تولد و درگذشت انسان‌ها خود گوياي حقيقتي است و درنتيجه تصور زنده بودن ايشان و پيش‌بيني اين‌كه در سال 1391 به چه كاري اشتغال داشت، واقعاً برايم غيرممكن است... در اين سال‌ها بارها تجربه كرده‌ام كه اكثر مخاطبان تصوري از پدرم دارند كه مبتني بر آثار منتشرشده از ايشان نيست؛ تصوري است كه با ديدن برخي برنامه‌هاي تلويزيون يا حضور در چند نشست يا سمينار حاصل شده و آن را با تصوري كه از مفهوم شهدا ـ به معناي عام كلمه ـ در ذهن دارند، تركيب كرده‌اند. درنتيجه وقتي يكي از اعضاي خانواده يا دوستان نزديك‌ نكته‌اي را در مورد ايشان گفته‌اند كه با تصور آنها در تضاد بوده است، گوينده را به جعل در تاريخ يا سياسي‌كاري متهم كرده‌اند.»(ایسنا-19/1/1391)


     
     

    1391/2/15

    یک کار‌شناس میراث فرهنگی کاشان می‌گوید که آسیب وارده بر حمام فین کاشان «کاملآ جزیی» ست.

    به گزارش خبرگزاری نیمه رسمی میراث فرهنگی، این کار‌شناس، که نامش مخفی نگاه داشته شده است، می‌افزاید: «به قسمتی (از بام حمام) که دچار رطوبت و نم‌زدگی شده بود خیلی سریع رسیدگی و هرگونه خسارتی که به حمام وارد شد برآورده هزینه شده  و پیمانکار هم متقبل به پرداخت است.»

    روز گذشته خبرگزاری‌های داخل ایران گزارش داده بودند که بر اثر بی‌دقتی یکی از کارگران پروژه مرمت حمام فین، شیر آب روی سقف این حمام از شب تا صبح باز ماند و سقف و دیوارهای این مکان تاریخی دچار نم گرفتگی شد.

    سرپرست اداره میراث فرهنگی کاشان دیروز در خصوص تامین هزینه خسارت این بنا گفته بود که «پیمانکار متعهد شده خسارت به حمام را با هزینه شخصی خود پرداخت کند.»

    مرمت حمام تاریخی فین کاشان از ۱۵ فروردین ‌ماه سال جاری آغاز شده بود. 

    حمام باغ فین در جنوب باغ تاریخی فین در نزدیکی کاشان قرار گرفته است و از بناهای دوره قاجار به شمار می‌رود.

    منبع: خبرگزلری میراث فرهنگی


     
     

    1391/2/15
  • نیاز
    Nei C

    نه حوصله دارم از روزمرگی خودم بنویسم و نه حوصله می‌کنم روزمرگی‌ بقیه را بخوانم. گاهی فکر می‌کنم چیزهای بیان‌شدنی به غایت به هم‌دیگر شبیه شده‌اند و از آن سو کیفیات منحصر به فرد اغلب نوشته نمی‌شوند. خودم بیشتر دقایق سرخوش حیرت‌آور این روزها را دلم نمی‌خواهد بنویسم. دوست دارم نگهشان دارم برای خودم یا شاید در موردشان با گیس و مامان حرف بزنم. اما امروز به نظرم رسید گاهی چیزی نوشتن برای جلوگیری از رخوت انگشتان لازم است؛ یعنی در لحظه‌ی حاضر موضوع مهم‌تری به ذهنم نمی‌رسد.
     
    زندگی ادامه دارد. هر روز حالم بهتر از روز قبل است. روزهای تنهایی و روزهای مهمان‌داری با هم‌دیگر فرق دارند. من تنهایی‌هایم را اغلب روی مبل و مهمان‌داری‌هایم را اغلب توی آشپزخانه می‌گذرانم. اخیراً علقه‌ی خاصی میان من و آشپزخانه و به تبع میان من و زعفران و ادویه‌ی پلویی ایجاد شده‌است. خصوصاً که من به پختن (و همین‌طور خوردن) پلو بیشتر از پختن (و همین‌طور خوردن) خورش علاقه‌ نشان می‌دهم. بعدها می‌توانم به حضور چشم‌گیر آشپزخانه  در تاریخ زندگی‌ام اشاره کنم که درپوش احساس بدم نسبت به بطالت فکری این روزها بود. البته رفتار من با مساله‌ی آشپزخانه تا حد زیادی با خانم گیتی متفاوت است ولی در خصوص «طرح تنهایی را دیدن» وحدت می‌کنم. اگرچه من این روزها بیش از هر روز دیگری تنها نیستم ولی توی آشپزخانه یادم می‌افتد که دچار رخوتم و چقدر نیاز دارم که فکرهای نان‌ساز تولید کنم. در چنین لحظاتی‌ست که تنها می‌شوم چون هیچ‌کس دیگری نمی‌تواند از توی سر من برای من فکر و کار تولید کند. 
     
     آدم توی آشپزخانه دلش به تولید موقتش خوش است؛ خصوصاً اگر توی خیلی چیزها هنوز با خودش به تفاهم نرسیده باشد. دوره‌ی سکوت من است. یعنی به هیچ‌چیزی اعتقاد راسخ ندارم. این فضای خالی سکوت، نوعی لغزندگی و آمادگی تمام و کمال برای وارد شدن به نوعی ثبات خصوصاً شغلی ایجاد می‌کند.
     
     پ.ن: شکل جدید بلاگر از نظر من بسیار بد است و طول می‌کشد تا مثل شکل جدید جی‌میل و شکل جدید گودر عادت کنم و سوال مهمم این است که چرا باید عادت کنم. ذره‌ای دموکراسی در رفتارهای گوگل پیدا نمی‌کنم. این چند ماه اخیر به جز فتنه کار بهتری برای من انجام نداده است و پاسخ این کاربر حقیر، تعظیم و اطاعت و پذیرش و ادامه‌ی استفاده همراه با پشت و سری خم بوده است! حاکمیت ذهنی و تولید شهروند مطیع خفه را از گوگل بیاموزیم!
     
    * تیتر از سی‌میل

     
     

    1391/2/15
  •  

    خارخاسک هفت‌دنده

    سر نوشت: تمام صبح مشغول خواندن حكمت خسرواني بودم. سعي مي كردم از لابه لاي كلمات پيچيده  يك رشته را بگيرم،  بيرون بكشم تا بلكه چيزي سر در بياورم.
    نزديك ظهر به فكرم رسيد، خوب است غذايي هم براي خانواده درست كنم. حكمت خسرواني را گذاشتم لب تاقچه رفتم سراغ قابلمه،‌ آنقدر از خود غايب و نسبت به حوادث اطراف غافل شده بودم  كه هي قاشق قاشق توي  قرمه سبزي نمك  ريختم. غذا بل كل شور شد.
    آقاي خانه كه آمدند غذا را كه خوردند گفتند: اوه چقدر شور است! يعني خودت متوجه نشدي كه غذا چقدر شور شده ؟
    مي خواستم بگويم: مگر مي شود من بعد از يك عمر غذا درست كردن نفهمم كه غذا نمكش زياد است يا كم است؟ اگر مي بيني كه غذا شور است دليلش اين نيست كه من شور را از غير شور تشخيص نمي دهم ! دليلش اين است كه هنگام ريختن نمك در غذا من در ظلمات بوده ام!
    اما نگفتم،‌ چون بعدش بايد مي گفتم: همه  اش تقصير شهاب الدين*  است. كه مرا با فلسفه ي نور و ظلمتش سركار گذاشته است.

    ميان نوشت: يك مشتري ديگر هم براي خانه آمد. مي ترسم برايتان بگويم كه اين مشتري هم يك عتيقه ي كامل از آب درآمد. مي ترسم متهم شوم كه باز هم دروغ مي گويم. دفعه پيش كه گفته بودم دو خانم آمده اند تا خانه را براي تبديل كردن به عشرت كده خريداري كنند خيلي ها به صدق گفتارم شك كردند.
    با هوش ترها،‌ (‌لابد در حالي كه خنده تمسخر آميزي بر لبانشان نشسته بود) گفتند: خالي نبند مگر مي شود روز روشن دو خانم  معلوم الحال بيايند در يك ساختمان مسكوني خانه اي را براي تبديل كردن به مفسده خانه ! بخرند؟

    كمتر باهوش ها شك كردند! لابد در حالي كه ابروي راستشان را كمي بالا انداخته بودند گفتند: جداً! شوخي نكن! يعني ممكن است وضع اينقدر خراب شده باشد؟
    اما آن دسته كه هيچ حسابي روي هوش و فراست خود باز نكرده اند،‌ بدون آنكه حتي ذره اي به حكايت جانسوز فروش خانه امان به دو خانم معلوم الحال شك كنند،  با تكيه بر يك نوع كشف و شهود دروني كه ناخودآگاهشان را اندكي روشن كرده بود. حكايتم را پذيرفتند.چطور مي شود كه نشود؟
     يعني شكاك ها و باهوش ها چطور ممكن است نپذيرند كه ممكن است روز روشن خانه اشان و بلكه كوچه و شهرشان توسط معروفه ها و حتي جنايتكارها و دزدها خريداري و بلكه قصب شود و هيچ كاري از دست ايشان بر نيايد؟

    ته نوشت: اين ماجراي انصراف دادن از گرفتن يارانه ها حكايتي شده است.  من تقريباً خانه را به كافي نت تبديل كرده ام. آنهايي كه پيشتر با كلي دنگ فنگ رفته بودند،‌ آمار داده بودند، فرم پر كرده بودند،‌ و تمايل خودشان را براي گرفتن يارانه ها اعلام كرده بودند. حالا با اين ترفند دولت روبرو شده اند كه مي گويد: بياييد اگر مي خواهيد انصراف بدهيد، زودتر انصراف بدهيد.

    اي بابا اينها اگر مي خواستند انصراف بدهند كه اينقدر پدر خودشان را براي پر كردن فرم و درخواست گرفتن يارانه در نمي آوردند؟
     ازطرفي گفته اند اگر نمي خواهيد  انصراف بدهيد، هم بايد برويد در سايد و اعلام كنيد كه نمي خواهيد انصراف بدهيد!
    يعني اينها بايد بروند توي سايت اطلاعات خودشان را وارد كنند هي بزنند عدم انصراف،‌ عدم انصراف،‌ تا آخر بگويد حالا يك كد برايتان به موبايلتان اس ام اس مي كنيم . بعد اينها كد اس ام اس شده را بگيرند دوباره ببرند در سايت وارد كنند و بزنند عدم انصراف،‌ حدس بزنيد آخرش چه مي شود؟ يك باكسي باز مي شود كه در آن نوشته اند،‌ "عدم انصراف شما بررسي مي شود!"

    يعني باورتان مي شود!؟ آخرش عدم انصراف اينها را قبول نمي كنند تازه مي نويسند" بايد بررسي كنيم "
    اگر فكر مي كنيد داستان به همين جا خاتمه پيدا مي كند كور خوانده ايد!  قدرت پرودرگار! طوري شده است كه بل كل سايت  از دسترس خارج شده يعني اصلا سايت باز نمي شود و در همين حد بررسي مي  شود، هم كسي نمي تواند برود و عدم انصرافش را اعلام كند!

    حالا اين انصرافيدن زوركي اينها شده است دردسر من. همكاران شركتي،‌ از راننده،‌ و نگهبان و فروشنده و كارمند و حتي بعضي از روسا كه ديده اند من دست به اينترنتم خوب است فكر مي كنند شايد مي توانم راهي پيدا كنم كه اينها عدم انصراف خود را در سايت اعلام كنند! در نتيجه من يك ليست بلند و بالا از كد ملي و سريال شناسنامه همكارن به انضمام موبايل هايشان را گرفته ام تا در سايت وارد شوم و عدم انصرافشان را اعلام كنم. اما مگر مي توانم؟

    اين بدترين روش تحقير مردم است كه روز روشن و با كثيف ترين شيوه اعمال مي شود. اين را مي گويند دزدي از جيب مردمي كه به شما اعتماد كرده بودند!( الان زماني است كه  انتظار دارم باهوش ها و شكاك ها پوزخند بزنند و ابرو بالا بياندازند)


    * شهاب الدين: منظورم شيخ شهاب الدين سهروردي است كه فلسفه نور و ظلمت را مطرح مي كند و به بيان كشف و شهود با زبان راز و رمز و در پوشش نور و ظلمت معتقد است.

    * تیتر از سی‌میل


     
     

    1391/2/15
    آنها به دانشگاه نرفتند که از زندان سر درآورند. اما با حکم هایی گاه تا دو برابر زمان تحصیل شان اکنون در زندان اند. چرا؟ می خواستند شهروند باشند نه رعیت. آنها شهامت انتقاد از حکومت داشتند.

     
     

    1391/2/15

    گزارش‌ها حاکی از آن است مجوز نمایش فیلم سینمایی "تلفن همراه رئیس جمهور" که قرار بود ۲۰ اردیبهشت ماه اکران عمومی شود، "لغو" شده است.

    خبرگزاری مهر گزارش داده است که این تصمیم پس از نمایش فیلم برای یکی از مقامات عالیرتبه دولتی در روز پتج شنبه رخ داده و تصمیم گیری درباره اکران و عدم اکران قطعی ان به آینده موکول شده است.

    فیلم سینمایی تلفن همراه رئیس جمهور درباره کارگر ساده‌ای ست که به صورت اتفاقی سیم کارت تلفن همراه رئیس جمهوری به دست او می‌رسد و او با تماس‌های مردمی و مشکلاتی جدید مواجه می‌شود.

    در این فیلم که بهناز جعفری برای بازی در ان جایزه بهترین بازیگر نقش مکمل زن سی‌امین جشنواره فجر را از ان خود کرد، بازیگرانی چون اکبر عبدی، مهدی هاشمی، نیکی کریمی و بهناز جعفری به ایفای نقش پرداخته‌اند.

    این فیلم سینمایی توسط سازندگانش برای اکران عمومی نسبت به نمایش آن در جشنواره فیلم فجر، ۱۰ دقیقه کوتاه شده بود.

    در فروردین ماه امسال نیز وزارت ارشاد ایران از اکران عمومی دو فیلم گشت ارشاد و خصوصی پس از تظاهرات افراد موسوم به انصار حزب الله، از گروه‌های بنیدگرای اسلامی، جلوگیری کرده بود. 

    منبع: مهر

    مرتبط:

    سازمان سینمایی سوره، اکران دو فیلم "گشت ارشاد" و "خصوصی" را متوقف کرد
     


     
     

    1391/2/15

    رئیس مجمع عالی واردات می‌گوید که «نمی‌توان درب کشور را بر روی ورود کالاهای مختلف بست و تصمیم گرفت که همه چیز را به هر میزان در داخل کشور تولید کرد.»

    محمدحسین برخوردار در گفت‌و‌گو با ایلنا افزود: «ما در داخل کشور ظرفیت و توان تولید کامل برای تمام کالا‌ها را نداریم و نمی‌توانیم تمام نیاز بازار را به هر میزان با تولیدات داخلی تحت پوشش قرار دهیم.»

    صحبت‌های آقای برخوردار در حالی بیان شده است که حسین نجابت، رئیس کمیسیون ویژه جهاد اقتصادی مجلس، از تهیه طرحی جدید برای مجازات واردکنندگان کالاهای قابل تولید در داخل خبر داده بود.

    آقای برخوردار خطاب به طرح کنندگان چنین طرح‌هایی گفته که «وضعیت تولید با استفاده از این شیوه‌ها بهبود نیافته و بگیر و ببند‌ها مشکلات اقتصادی کشور را حل نمی‌کند.»

    این مقام مسئول توضیح داده داده که «محدود کردن واردات کالاهایی که در داخل تولید می‌شود، علاوه بر اینکه قدرت انتخاب را از مصرف کننده سلب می‌کند، زمینه ارتقای کیفیت توسط تولیدکنندگان را از بین برده و منجر به ایجاد بازارهای انحصاری می‌شود.»

    به گفته آقای برخوردار در این بازارهای انحصاری، تولیدکنندگان بدون توجه به کیفیت اقدام به عرضه محصولات خود خواهند کرد. 

    منبع: ایلنا


     
     

    1391/2/15

     

     
    سازمان گزارشگران بدون مرز با صدور بیانیه‌ای به مناسبت روز جهانی آزادی مطبوعات ضمن محکوم کردن «خشونت» علیه روزنامه‌نگاران، اعلام کرده که از آغاز سال ۲۰۱۲ تا کنون ٢١ روزنامه‌نگار و  ٦ شهروند وب‌نگار و شهروند خبرنگار کشته شده‌اند.
     
    در این بیانیه که نسخه‌ای از آن در اختیار سی‌میل قرار گرفته آمده است: رژیم‌های اقتدارگرا و گروه‌های مخالف آزادی اطلاع‌رسانی دستورهای مشابهی دارند: "جنایات ما نباید شاهدی داشته باشد"، "هیچ صدایی جز صدای ما نباید به گوش برسد".
     
    این سازمان با اشاره به بهار عربی در سال ۲۰۱۱ خاطرنشان کرده: اگر جنبش‌های مردمی در سال ٢٠١١ توانستند برخی از درندگان آزادی اطلاع‌رسانی را سرنگون و یا از قدرت برکنار کنند، اما متاسفانه نتوانستند تعداد دشمنان آزادی اطلاع‌رسانی را کاهش دهند.
     
    به گفته گزارشگران بدون مرز برخی از «دشمنان» آزادی بیان عبارتند از: گروه اسلامی بوکو حرام  که به دهشت‌افرینی در نیجریه پرداخته است، شورای عالی نظامی مصر که متاسفانه  در نقض آزادی اطلاع‌رسانی پا جای پای حسنی مبارک، دیکتاتور برکنار شده‌ی مصر گذاشته است.  وزیر اطلاعات، پست و ارتباطات دولت فدرال موقت سومالی، که مسوول سرکوب و ایجاد رعب و وحشت در میان مطبوعات است، وصیف طالیبوف رهبر قدرتمند نخجوان درجمهوری اذربایجان، سرویس‌های اطلاعاتی پاکستان، و در آخر  کینگ جونگ اون، که پس از مرگ پدر بزرگ و پدرش،  وارث خاندان دشمنان آزادی اطلاع رسانی در کره شمالی است.
     
    گزارشگران بدون مرز در این بیانیه «در برابر گسترش خشونتی که امروز روزنامه‌نگاران را هدف قرار داده»، رسانه‌ها را برای حفاظت از روزنامه‌نگاران، روزنامه‌نگاران حق‌التحریه‌ای، مترجمان و راهنمایان و روزنامه‌نگاران محلی و همچنین حفاظت از منابع اطلاعات و مصاحبه شوندگان، «به تامل بیشتری» دعوت کرده است.
     
    در ادامه این بیانیه آمده است: «گزارشگران بدون مرز دولت‌ها را به عملی کردن موازین موجود در قوانین جهانی ناظر بر حفاظت از روزنامه‌نگاران دعوت می‌کند. در این‌باره باید به فوریت بیلانی مشخص از چگونگی اجرای قعطنامه‌ی ١٧٣٨ شورای امنیت سازمان ملل ارائه شود. این امر به ویژه پنج سال پس از تصویب این قعطنامه ضروری است. دولت‌ها باید در این باره مسوولیت پذیر باشند و اجرای بند‌های ٦ و ٧ این قعطنامه را تضمین کنند. این موازین در برگیرنده‌ی الزاماتی پیشگیرانه و تنبیهی برای پایان دادن به مصونیت از مجازات در نقض حقوق بین‌المللی علیه روزنامه‌نگاران هستند.»
     
    سازمان گزارشگران بدون مرز در پایان خواستار  اصلاح اساسنامه دادگاه جنایی بین‌ا‌لمللی برای قرار دادن روزنامه‌نگاران در چارچوب گروه‌های غیرنظامی شده و از دولت‌ها خواسته که به فوریت، به نقشه عملی و مصوبه‌ی سازمان یونسکو در مارس ٢٠١٢ برای حفاظت از امنیت روزنامه‌نگاران و مبارزه با مصونیت از مجازات بپیوندند.  
     

     
     

    1391/2/15

    فرماندار آبدانان اعلام کرد زلزله دیروز این شهرستان در استان ایلام با اینکه سبب تخریب کامل روستای «هانگه کلات مورموری» شده اما تلفات جانی در پی نداشته است.

    به گزارش خبرگزاری مهر، فضل الله نصرتی افزوده که زلزله ۵/۵ ریشتری دیروز البته سبب زخمی شدن ۱۴ نفر شده است.

    به گفته این مقام مسئول، زلزله به بیش از ۷۰درصد منازل بخش سراب باغ و کلات مورموری خسارت وارد کرده است.

    زلزله دیروز استان ایلام که در ساعت دو و ۳۹ دقیقه بعد از ظهر رخ داد، شهرستان‌های آبدانان و دهلران استان ایلام را لرزاند.

    تاکنون خسارتی پیرامون وقوع زلزله روز گذشته در شهرستان دهلران گزارش نشده است.

    منبع: مهر

    مرتبط:

    ۸۰ درصد بیمارستان‌های تهران درصورت وقوع زلزله تخریب می‌شوند
     


     
     

    1391/2/15

    رئیس سازمان بهزیستی ایران از برنامه جدید این سازمان برای اعطای یکصد مجوز مهدکودک به مساجد کشور در سال جاری خبر داد.

    به گزارش خبرگزاری مهر، همایون هاشمی گفته که در طرح «مسجد مهد‌ها» علاوه بر ارائه برنامه‌های شاد، موازین شرعی نیز رعایت می‌شود.

    این مقام مسئول به اصولی مذهبی که قرار است در این مهدکودک‌ها رعایت شود، اشاره‌ای نکرده است.

    نزدیک به یک ماه پیش، ولي‌الله نصیری، رئیس سازمان بهزیستی تهران از حذف رقص و آواز در مهدکودک‌ها خبر داده و تهدید کرده بود که سازمان بهزیستی، با مهدکودک‌هایی که به کودکان آموزش رقص می‌دهند، برخورد خواهد کرد.

    آقای نصیری خواستار اجرای برنامه آموزشی مهدکودک‌ها در راستای «موازین اسلامی» شده بود.

    منبع: مهر

    مرتبط:

    ابطال مجوز مهدکودک‌هایی که «رقص» آموزش می‌دهند
     


     


    شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به 30mail-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به 30mail@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

    هیچ نظری موجود نیست:

    ارسال یک نظر

    خبرهاي گذشته