-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۸۹ دی ۵, یکشنبه

Posts from Khodnevis for 12/26/2010

Posts from Khodnevis for 12/26/2010
Email not displaying correctly? View it in your browser.
این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.



ولایت مطلقه نوئلی
 


بیانیه «کمیته بین‌المللی وکلای حقوق بشر» در خصوص اعدام قریب الوقوع حبیب‌الله لطیفی

متن کامل این بیانیه که برای خودنویس ارسال شده به شرح زیر است:

در حالی که تنها چند ساعت به زمان اجرای حکم اعدام «حبیب الله لطیفی» زندانی سیاسی کرد در سنندج باقی مانده، متاسفانه مجموعه‌ی تلاش‌های مدافعان حقوق بشر تا این لحظه نتوانسته مقامات قضایی جمهوری اسلامی را راضی به توقف اجرای حکم نماید.

 

«حبیب الله لطیفی» دانشجوی ۲۸ ساله دانشگاه ایلام، در آبان ماه سال ۸۶ توسط مامورین اداره اطلاعات سنندج به اتهام محاربه بازداشت می‌شود. «لطیفی» پیش از انتقال به زندان مرکزی سنندج در سلول‌های انفرادی بوده و به مدت چهار ماه زیر شدید ترین فشارهای جسمی و روحی مامورین امنیتی بازجویی شده است. شدت شکنجه‌ها و فشارهای وارده بر او به اندازه‌ای بوده که به گفته نزدیکان آقای لطیفی، در روز نهم بازداشت، بر اثر خونریزی‌های شدید کلیه در بیمارستان تامین اجتماعی شهر بستری می‌شود.

 

به گفته‌ی وکلای آقای لطیفی، اتهام اصلی ایشان «محاربه» و هواداری از سازمان پژاک است. حبیب الله لطیفی در تیرماه سال ۸۷ به همین اتهام و نیز اقدام علیه امنیت کشور در شعبه اول دادگاه انقلاب سنندج به ریاست قاضی بابایی به مرگ محکوم می‌شود و در مرحله‌ی بعدی رسیدگی نیز این حکم غیر قانونی و ناعادلانه به تایید دادگاه تجدید نظر استان کردستان می‌رسد. ( بهمن ماه ۸۷ )

 

این در حالی است که به صراحت ماده ۲۰ [۱] قانون تشکیل دادگاه های عمومی و انقلاب ( اصلاحی سال ۸۱) مرجع رسیدگی به اتهاماتی که مجازات قانونی آن ها اعدام است ( همانند محاربه) دادگاه کیفری استان است. دادگاهی که که برابر قانون باید با حضور پنج قاضی تشکیل شود و به اتهام های بسیار سنگینی رسیدگی نماید که مجازات مرگ را در پی دارد.

 بر این پایه، اقدام شعبه اول دادگاه انقلاب سنندج و نیز دادگاه تجدید نظر استان کردستان که به رغم نبود صلاحیت های قضایی، اقدام به صدور حکم اعدام کرده اند، نه تنها عادلانه و انسانی نیست، بلکه مغایر با ضوابط قضایی خود نظام جمهوری اسلامی نیز ارزیابی می شود.

 

در این ساعات پایانی، «کمیته بین المللی وکلای مدافع حقوق بشر» از تمامی وجدان های آزادی خواه و انسان دوست سراسر جهان می خواهد تا با فشار بیشتر بر دولت ایران و به استناد ایرادات و ابهانات پر شمار پرونده، مانع از اعدام یک زندانی و فعال سیاسی دیگر در ایران شوند.

 

کمیته بین المللی وکلای مدافع حقوق بشر

۴ دی ۱۳۸۹

۲۵ دسامبر ۲۰۱۰

 

 

 

 

[۱] تبصره 1 ماده 20 قانون تشکیل دادگاه های عمومی و انقلاب : رسيدگي به جرائمي كه مجازات قانوني آنها قصاص عضو يا قصاص نفس يا اعدام يا رجم يا صلب و يا حبس ابد باشد و نيز رسيدگي به جرائم مطبوعاتي و سياسي ابتدائا" در دادگاه تجديدنظر استان به عمل خواهد آمد و در اين مورد، دادگاه مذكور ( دادگاه كيفري استان ) ناميده مي شود. دادگاه كيفري استان براي رسيدگي به جرايمي كه مجازات قانوني آنها قصاص نفس يا اعدام يا رجم يا صلب يا حبس دايم باشد از پنج نفر ( رئيس و چهار مستشار يا دادرس علي البدل دادگاه تجديدنظر استان ) و براي رسيدگي به جرائمي كه مجازات قانوني آنها قصاص عضو و جرائم مطبوعاتي و سياسي باشد از سه نفر ( رئيس و دو مستشار يا دادرس علي البدل دادگاه تجديدنظر استان ) تشكيل مي شود.

 


 


وزیر اطلاعات: دشمن به دنبال یارگیری از مهاجران ایرانی است

به گزارش ایلنا، وزیر اطلاعات ایران در این همایش با اشاره به تمرکز ایرانیان مهاجر در کشورهایی که دستگاه‌های امنیتی قدرتمندی دارند گفت: «بخش عمده‌اي از ايرانيان خارج از كشور در كشورهايي مقيم هستند كه داراي سرويس‌هاي اطلاعاتي قوي و در عين حال معاند با جمهوري‌اسلامي هستند. بايد در كارگروه‌هاي مربوطه تمهيدات لازم را در اين خصوص پيش‌بيني كنيم تا هموطنان‌مان در آن كشورها مورد تعرض سرويس‌هاي امنيتي و اطلاعاتي بيگانه قرار نگيرند.»

وزیر اطلاعات دولت دهم گفت: «دشمنان برنامه‌ريزي‌هاي ۱۰ ساله براي اين موضوع دارند و فعاليت خود را تحت پوشش مجموعه‌هاي پژوهشي و علمي و در قالب يارگيري به عنوان هسته علمي كار خود را آغاز كرده‌اند درحالي كه تنها ۵ يا ۶ سال شايد فعاليت در اين مجموعه‌ها بعنوان يك هسته علمي باشد، اما پس از آن افراد را بعنوان عنصر جاسوسي براي خود قرار مي‌دهند كه البته ما وظيفه و تكليف مراقبت از هموطنانمان در اين مورد را داريم.»

مصلحي با اشاره به اينكه مجموعه ۴-۳ميليوني ايرانيان مقيم خارج از كشور همگي اپوزيسيون نيستند، گفت: «بدنه ايرانيان مقيم خارج از كشور نسبت به ايران و منافع ملي كشور احساس مسئوليت مي‌كنند و اپوزيسيون ، يك جمعيت محدودي است كه سرويس‌هاي بيگانه امكانات خيلي وسيعي را در اختيار آنان قرار داده و پژواك صداي اين عده محدود بسيار گسترده است.»

در طول یک سال گذشته، بسیاری از ایرانیان مهاجر در بازگشت به کشور، با برخوردهای متفاوت امنیتی در فرودگاه‌ها روبرو شده‌اند که می‌تواند نشان‌دهنده نگرانی‌های دستگاه‌های امنیتی از نفوذ «عوامل بیگانه» باشد. به گفته چند نفر که اخیرا از ایران بازگشته‌اند، در فرودگاه امام از آنها در باره «پروفایل‌»شان در فیس‌بوک سوال شده است.

نشست امروز به دنبال تشکیل همایشی با حضور تعداد زیادی از ایرانیان سرشناس خارج از کشور در تابستان امسال به دعوت اسفندیار رحیم مشایی، برگزار شد. تعداد زیادی از مهمانان آن همایش در بازگشت از ایران، مورد انتقاد ایرانیان خارج از کشور به خاطر پذیرش دعوت دولت و سفر به ایران با هزینه دولت ایران شدند.


 


موسی قربانی: سران فتنه محارب و ممنوع‌الخروجند

به گزارش باشگاه خبرنگاران ایران، موسی قربانی در گفتگو با این رسانه مدعی شد کشور انگلستان قصد دارد به «سران فتنه» پناهندگی اعطا کند. این نماینده مجلس که رابطه‌ای قوی با قوه قضاییه نیز دارد در این باره گفت: «در دشمنی و عداوت انگلستان با ملت و نظام جمهوری اسلامی تردیدی وجود ندارد چرا که این کینه‌توزی‌ها قدمتی دیرینه دارد. عنادورزی انگلستان با نظام جمهوری اسلامی بی‌پایان است چرا که انقلاب اسلامی باعث بیداری مردم جهان شده و این امر هر روز بر وحشت و ترس دولت‌مردان انگلیسی می‌افزاید بنابراین همواره با نقشه‌های جدید به دنبال اختلاف‌افکنی در ایران هستند.»

قربانی خواستار اقدام مقام‌های نظام در برابر انگلستان شد و گفت: «با توجه به اینکه سران فتنه از جانب ملت و مسئولان به عنوان محارب شناخته شده‌اند لذا حتی با اعطای پناهندگی از جانب دولت انگلستان اجازه خروج از کشور را نخواهند داشت!

قربانی با اشاره به ممنوعیت خروج موسوی، کروبی و خاتمی، خواستار محاکمه آنان شد: «سران فتنه به لحاظ قانونی ممنوع‌الخروج بوده و باید در پیشگاه قانون و ملت ایران پاسخ‌گو بوده و به سزای اعمال خود برسند.»

 


 


گاردین: ایران یک دانشجوی کرد را به اتهام فعالیت‌های تروریستی اعدام خواهد کرد

 

به گزارش گاردین یک دانشجوی ۲۹ ساله کرد ایرانی به اتهام دست داشتن درفعالیت‌های تروریستی فردا قرار است اعدام شود مگر اینکه به خاطر فعال شدن کمپین‌های مختلف حقوق بشری از اعدام وی ممانعت به عمل آورند. حبیب الله لطیفی دانشجوی رشته مهندسی عمران دانشگاه آزاد ساکن شهر ایلام فردا درزندان سنندج اعدام خواهد شد. وکیل وی محاکمه موکلش را ناعادلانه می‌داند. خانواده وی از مجامع بین المللی خواسته‌اند برای ممانعت از اعدام وی حداکثر تلاش خود را بنمایند.

 

الهام خواهر حبیب الله لطیفی به گاردین گفت: «ما به جز مجامع بین‌المللی امید دیگری نداریم. لطفا به برادر بی‌گناه من در زمانی که مردم سراسر دنیا درحال برگزاری جشن کریسمس هستند کمک کنید. لطیفی ۲۳ اکتبر ۲۰۰۷ درسنندج دستگیر شد و از سه سال و دوماه قبل درزندان به سر می‌برد. جمهوری اسلامی ایران لطیفی را به عضویت دریک گروه مخالف رژیم به نام پژاک متهم کرده و وی را «محارب» شناخته است.

لطیفی این اتهام را رد می‌کند. به گفته خواهر لطیفی اتهام وارده کاملا بی‌اساس و دروغ محض است. به گفته سازمان عفو بین‌المللی محاکمه حبیب‌الله لطیفی درپشت درهای بسته انجام و به وکیل وی اجازه همراهی با موکلش داده نشد. حکم اعدام وی در۱۸ فوریه ۲۰۰۹ به توسط دادگاه تجدید نظر تعلیق شده بود.

 

 


 


اعتراض ده‌ها نویسنده، روزنامه‌نگار، هنرمند، استاد دانشگاه و فعال حقوق بشر  به خطر اعدام حبیب‌الله لطیفی

متن این بیانیه به شرح زیر است:

حبیب‌الله لطیفی، دانشجوی اسیر در زندان سنندج که مدت‌هاست از بیماری‌های گوناگون و ناراحتی قلبی رنج می‌برد، در آستانۀ اعدام است. جمهوری اسلامی با گسترش اعدام‌ها، به ویژه برای ایجاد ترس و وحشت در کردستان و در سراسر ایران، قصد دارد این دانشجوی کرد را به اتهام واهی «محاربه»، به کام مرگ روانه کند.


حبیب‌الله لطیفی، بنا به گفتۀ وکیل خود صالح نیکبخت، کلیۀ اتهامات وارده را قویاً رد کرده است. با این حال، قاضی پرونده با استناد به قرآن، کتاب تحریرالوسیلۀ خمینی و قوانین اسلامی، او را به مجازات مرگ محکوم کرده است. بر اساس اطلاع رسيده از جانب وکيل و خانواده حبيب الله لطيفی حکم اعدام اين دانشجوی جوان  دو روز ديگر به اجرا در خواهد آمد.


ما با ابراز نگرانی از شمار روزافزون اعدام‌ها در ایران، از دولت‌ها و مجامع بین‌المللی می‌خواهیم که برای متوقف ساختن اجرای حکم اعدام حبیب‌الله لطیفی هرچه سریع‌تر اقدام کنند و از دولت جمهوری اسلامی بخواهند که به بازداشت ها و محاکمات بی رويه  فعالان جنبش های مدنی و سياسی  پايان دهد.

رضا آیرملو، نوروز احمدی، پریسا احمدیان، جمال اعظمی، مهدی اصلانی، حسین افصحی، کورش امجدی، عباس امیرانتظام، بهمن امینی، اصغر ایزدی، حسین باقرزاده، منیره برادران، لادن برومند، تیمور بزرگی، شهناز بیات، بیت اله بی نیاز، سهراب بهداد، کامران بهنیا، سپیده پارسی، ناصر پاکدامن، فریده پورعبدالله، سعید پیوندی، کیان تجربه کار، مهین تجربه کار، حمیدرضا جاویدان، اکرم جوادی، جواد جواهری، علی حجت، ناهید حسینی، سعید خلیلی، محمود خلیلی، بابک داد، رضا دانشور، عباس دانشور، احسان دهکردی، قاضی ربیحاوی، زهره رحمانی، نادر ساده، رویا سالم، سهیلا ستاری، عباس سلیمی، اصغر سلیمی، ماشاله سلیمی، صدیق سیدالشهدایی، نوشین شاهرخی، محسن شایسته، سعید شجاعی، شهلا شفیق، مهرداد عارفانی، فروزان عاملی، ستاره عباسی، ماسیس عزیزخانی، فرزانه عظیمی، ابراهیم علیپور، فاطمه علیرضایی، محمد علیرضایی، حمید علیمی، مسعود فتحی، سام فروتن، ویدا فرهودی، کامبیز قائم مقام، فهیمه فرسایی، حمید فروغ، مینو فروغ، آراز فنی، شهریار قانع، آیدا قجر، پرویز قلیچ خانی، رحیم قله دار، فرشین کاظمی نیا، کاظم کردوانی، آدریان کریم‌زاده، آلن کریم‌زاده، ساشا کریم‌زاده، لیلا کریم‌زاده، هوشنگ کشاورز صدر، رئوف کعبی، شیما کلباسی، فاطی لنگرودی، بهمن مبشری، سیما محضری، مهدی مظفری، پروانه مقامی، منوچهر مقصود نیا، باقر مومنی، آنا مهدی پور، آرش مهدی زاده، شاهرخ میرشاهی، رضا ناصحی، مسعود نقره کار، شهین نوائی، مریم نوری، پرتو نوری علا، منوچهر یزدیان، جعفر یعقوبی، انور میرستاری.

‏Egbert Mittelstät (Cologne)

‏Bonita Papastathi (Paris)
Eva Maarika Schmitz (Cologne)


 
شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به khodnevis-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به khodnevis@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته