-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۸۹ دی ۳, جمعه

Lastest News from Shahrgon for 12/24/2010

Email not displaying correctly? View it in your browser.
این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.



جعفر پناهی اتهام ساخت فیلمی علیه حکومت ایران را رد کرده است. آقای پناهی پس از ۸۸ روز بازداشت در زندان اوین و اعتصاب غذا، با قرار وثیقه دویست میلیون تومانی آزاد شد.

بازداشت آقای پناهی واکنش‌های زیادی در سطح داخلی و بین‌المللی در پی داشت و در تازه‌ترین واکنش عباس کیارستمی، دیگر فیلمساز سرشناس ایرانی، به هنگام حضور در یک کنفرانس مطبوعاتی در جشنواره سینمایی کن، زندانی شدن این فیلمساز را «تحمل‌ناپذیر» خواند و از بازداشت جعفر پناهی به عنوان برداشته شدن حریم میان حکومت و هنرمندان یاد کرد.

جعفر پناهى امسال یکی از داوران بخش مسابقه جشنواره کن بود و حتى با وجود زندانى بودن وى در ایران، ژیل ژاکوب، مدیر جشنواره فیلم کن، در زمان معرفى اعضاى هیئت داوران، نام وى را به عنوان یکى از داوران اعلام کرد و در مراسم افتتاح جشنواره تا پایان آن نیز یک صندلى خالى براى وى در نظر گرفته شد.

آقای پناهی پیشتر نوشته بود:«به رغم آزادی (از زندان )، من همچنان آزاد نیستم که به خارج کشور سفرکرده و در فستیوال های فیلم شرکت کنم.»

این کارگردان سرشناس ایرانی همچنین گفته بود: وقتی به یک فیلمساز اجازه داده نمی شود که فیلم بسازد، به مثابه این است که فکر او همچنان در زندان است. ممکن است او در سلول کوچکی در حبس نباشد، بلکه او در زندان بسیار بزرگتری سرگردان است

در همین حال محمد رسول‌اف دیگر کارگردان سینمای ایران نیز به شش سال حبس تعزیری محکوم شد.

میرزازاده وکیل مدافع رسول‌اف نیز با تائید صدور حکم محکومیت موکلش از سوی دادگاه بدوی به خبرنگار ایسنا گفت: به رای صادره در مهلت مقرر اعتراض خواهیم کرد.

منبع: رادیو فردا


 


مجمع عمومی اجرای احکام اعدام برای جوانان که در حین ارتکاب جرم کمتر از ۱۸ سال داشته اند را نیز به شدت محکوم کرده است.

نابرابری جنسیتی فراگیر و خشونت علیه زنان در ایران نیز در این قطع‌نامه محکوم شده است. مجمع عمومی سازمان ملل متحد برای هشتمین سال پیاپی است که دولت ایران را به خاطر نقض گسترده حقوق بشر محکوم می‌کند.

این قطعنامه ماه گذشته در کمیته‌ی سوم مجمع عمومی، موسوم به «کمیته حقوق بشر» تصویب شده بود. پیش‌نویس این قطعنامه توسط نماینده‌ی کانادا به کمیته سوم ارائه شده بود که با رای مثبت ۸۰ کشور به تصویب رسید. ۵۷ کشور نیز رای ممتنع و ۴۴ کشور رای منفی به آن دادند.

منبع: رهانا


 


متن کامل نامه و فهرست امضاکنندگان از این قرار است:

به نام خدا

ریاست محترم قوه‌ قضاییه

حضرت آیت‌الله صادق آملی‌لاریجانی

با سلام و احترام

احمد غلامی، سردبیر روزنامه‌ی شرق و چند تن از همکارانش از روز ۱۶ آذرماه ۸۹ بازداشت و به زندان اوین منتقل شده‌اند.

احمد غلامی به زعم ما و نیز به اعتقاد خودش، داستان‌نویسی است که شغلش روزنامه‌نگاری است. او پیشینه‌ای روشن و درخشان در خدمت به میهن خویش از زمان جنگ گرفته تا در سال‌های اخیر در عرصه‌ی ادبیات، به‌خصوص ادبیات جنگ دارد. او در مقام روزنامه‌نگار نیز همواره به اعتدال، پرهیز از تنش و سیاست‌پیشگی شهره بوده و در بند کردن او، در بند کردن قلم داستان‌نویسی است که همواره بر آن بوده تا عشق و ایمان را در مخاطبانش زنده نگه دارد.

ما امضاکنندگان این نامه، گروهی از نویسندگان، مترجمان و روزنامه‌نگاران و فعالان عرصه‌ی ادبیات از بازداشت ناگهانی او به این شکل و با اتهام کلی، مبهم و عجیب امنیتی هم‌چنان حیران و مبهوتیم و ضمن اعلام نگرانی خود از وضع نامشخص او، آزادی‌اش را از حضرت‌عالی خواهانیم.

امضاکنندگان:

اسفندیار آبان- احمد آرام- محسن آزرم- رضا آشفته – مریم آموسا- فرزانه ابراهیم‌زاده – ایثار ابو‌محبوب – شهره احدیت – بابک احمدی – فرشته احمدی – محمود استاد‌محمد- سعیده اسلامیه- حامد اسماعیلیون- محمد‌رضا اصلانی- امیر هوشنگ افتخاری راد – مهدی افشارنیک – ناتاشا امیری- مهسا امرآبادی- مهدی امیدپور- یوسف انصاری- رضیه انصاری- لیدا ایاز- سما بابایی – پونه بریرانی – علی بزرگیان – سیمین بهبهانی- شیما بهره‌مند- فتح‌الله بی‌نیاز – ایمان پاکنهاد- عباس پژمان- احمد پوری – احمد پورنجاتی- نسرین تخیری- یونس تراکمه- اردوان تراکمه – مجید تیموری – مراد ثقفی- سپیده جدیری – محمد‌علی جعفریه- حامد حبیبی -مهدی حسنی – سیدرضا حسینی – محمد حسینی – نگار حسینی- ملیحه حسینی – ملیحه سادات حسینی – مهسا حکمت – محمد‌‌سعید حنایی‌کاشانی- هادی حیدری- علی خدایی- مهین خدیوی- نسرین خسروشاهی- الهه خسروی یگانه – مریم خورسند – امیر‌حسین‌ خورشید‌فر – سینا دادخواه – بابک ذاکری- حسین ذوقی – نیما راد – رضا رئیسی- مهدی ربی- شبنم رحمتی – ثمینا رستگاری – مرضیه رسولی – پدرام رضایی‌زاده – پویا رفوئی- مسعود رفیعی‌طالقانی- منیرو روانی‌پور- مهیار زاهد- علیرضا سامنی – محمد‌علی سپانلو- سونیتا سراب‌پور- بلقیس سلیمانی – حسین سناپور- علی‌اصغر سید‌آبادی- آزاده شاهمیری- رضا شجاعیان – علی شروقی- حامد شفیعی- سیدرضا شکراللهی- آرزو شهبازی – محمد‌حسن شهسواری – محمد صادقی – روزبه صدرآرا – فرزانه طاهری- سعید طباطبایی – ناهید طباطبایی – سحر طلوعی- احسان عابدی – پوریا عالمی – شیرزاد عبداللهی- عباس عبدی – امین علم‌الهدی – مهدی غبرایی- مهدی فاتحی – مانلی فخریان – امیرقباد فراهانی – سروش فرهادیان- گیسو فغفوری – سمیرا قرائی – حسین قوام – زاون قوکاسیان- مجید قیصری- محمدرضا کاتب – مدیا کاشیگر- عبدالله کوثری – حسن کیائیان- لیلی گلستان- جواد لگزیان- احسان مازندرانی- جواد ماهزاده- نازنین متین‌نیا – مهسا محب‌علی- محمد محمدعلی – آرش محمدی – داوود محمدی – علیرضا محمودی ایرانمهر- حسین مرتضائیان‌آبکنار- نسیم مرعشی – علی مطلب‌زاده – عباس معروفی – آزاده معصومی- نگار مفید – پیمان مقدم- نیما ملک‌محمدی – مریم منصوری – بنفشه منصوریان – حافظ‌ موسوی- مینو مؤمنی – مریم مهتدی – مهدی میرمحمدی- سپینود ناجیان – ماهور نبوی‌نژاد – مریم نراقی- مریم نظری – ماندانا نعمت‌نژاد- فرشته نوبخت – یاسر نوروزی- نیلوفر نیاورانی – پیمان هوشمندزاده – امیرحسین یزدان‌بد – مهدی یزدانی‌خرم

منبع: کلمه


 


اجرای این طرح در شرایطی که کشور با تحریمهای شدید بین المللی روبروست و نیز در وضعیتی که اقتصاد کشور دچار رکود بوده و بیکاری بالای ۳۰درصد به اکثر استان ها سرایت کرده است و تورم در جامعه افسار گسیخته است، اجرای این طرح باریست که فشار آن بر روی اقشار متوسط و کم درآمد جامعه خواهد آمد.ازیک طرف تعطیلی هر روزه کارخانه هاوعدم توانایی پرداخت حقوق توسط کارخانجات و بیکاری کارگران واز طرف دیگر فرار سرمایه ها بدلیل نبود امینت سرمایه گذاری در کشور و نبودن رقابت سالم در اقتصاد و خصوصی سازی، که همه اینها آینده ی تاریکی را در اقتصاد کشور نوید می دهند. این وضع زمانی بدتر می شود که دولت هیچ گوش شنوایی برای شنیدن نظر کارشناسان خبره و صاحبنظران برجسته ندارد! باید فضایی در جامعه پدیدار شود که کارشناسان اقتصادی سخنشان را بی پرده بگویند و نه اینکه با آنان برخورد شود.ATMLine

آقایان موسوی و کروبی در ادامه صحبت های خود مجددا از وضعیت وخیم زندانیان سیاسی و احکام صادره به اتهامات واهی مانند اقدام علیه امنیت ملی و غیره، برای آنان اظهار ناراحتی نمودند و افزودند: دادگاه ها محکومیت های سنگینی برای این زندانیان سیاسی که متاسفانه دامنه وسیعی از اقشار جامعه همچون هنرمند و معلم و وکیل و دانشجو و استاد و روحانی و خبرنگار و غیره را شامل می گردد، صادر نموده است و از طرف دیگر متاسفانه برخوردهای بدور از اخلاق و انسانیت که در زندان صورت می گیرید این زندانیان برای مقابله با این رفتارها مجبور به اعتصاب غذا شده اند.که دراینجا ما از زندانیان سیاسی در خواست می کنیم که به خاطر حفظ جانتان دست از اعتصاب غذا بردارید ومطمئن باشید که پیروزی نهایی از آن مردم و شما خواهد بود.

مهدی کروبی و میرحسین موسوی همچنین با بررسی وضعیت سیاست خارجی ایران در عرصه بین الملل، از رفتارهای غیر دیپلماتیک دولت ابراز شگفتی کرده و افزودند: سیاست خارجه آنقدر مضحکه شده است که وزیر خارجه منتصب باید خبر برکناری اش را از رئیس جمهور سنگال بشنود! این نحوه برخورد چیزی جز بردن آبروی کشور در عرصه بین المللی نیست و نشان از رفتارهای کودکانه و تلافی جویانه است. این رفتارها عاقبتی جز بی اعتباری بیش از پیش در مجامع بین المللی ندارد. متاسفانه پس از این بی آبرویی طرفین ماجرا همدیگر را به دروغ گویی متهم می کنند درحالی که دروغ کلید تمام گناهان است .

در پایان این دیدار این دو نامزد معترض به نتایج انتخابات ریاست جمهوری، رجز خوانی و خط و نشان های برخی افراد وابسته به جریان اقتدار گرا را بدور از تعقل خواندند و تاکید کردند: ما تا امروز بر راهی که انتخاب کرده ایم محکم ایستاده ایم و در آینده نیز از این راه که چیزی جز احقاق حقوق برحق مردم نیست کوتاه نخواهیم آمد و هیچ ترسی از تهدید و فحاشی و تهمت نداریم. برای ما هیچ فرقی میان این زندان بزرگ که در آن هستیم با زندان کوچک که دیگر زندانیان سیاسی به ناحق در آن محبوسند نیست.وبه امید روزی که فتنه گران واقعی پاسخگوی اعمال خود درپیشگاه ملت باشند.

منبع: سحام نیوز


 


نشست حقوقی که در اول و دوم دسامبر از طریق کمیساریای عالی حقوق بشر در تهران برگزار شد نیز فرصت دیگری بود که بتوانیم گفت و گوی مستقیمی در موردموضوعاتی که موجب نگرانی ماست با قوه قضائیه ایران داشته باشیم. از جمله این موضوعات، اقدامهای غیر قانونی حقوقی به ویژه در پرونده های سیاسی و محدودیتها و آزار وکلا، روزنامه نگاران و مدافعان حقوق بشر بود.

همکاران من در گفت و گوی رو در رو با مقامهای ایرانی مورد خانم ستوده را مطرح کردند. ساز و کارهای ویژه شورای حقوق بشر نیز با مقامهای دولتی ایران در مورد خانم ستوده وارد عمل شدند.

مطمئن باشید دفتر ما این موضوع را پی گیری کرده و گامهای لازم را برخواهد داشت تا نگرانی ما را در این مورد به طور خاص به مقامهای ایرانی منتقل کند.

با احترام

کیونگ وا کانگ  

نایب کمیسر عالی حقوق بشر


 


تعدادی سلامتی جسمانی خودرا از دست داده اند ازجمله دکتر ابراهیم یزدی ، محمد صدیق کبودوند ،عیسی سحر خیز، محمد اولیایی فر، منصور اسانلو و ...

تعداد زیادی از فعالان حقوق زنان حکم های بسیار سنگینی برایشان صادر شده است.

تعدادی از مادران پارک لاله با اتهامات واهی در زندان به سرمی برند و تعدادی از فعالان جنبش دانشجویی همچون احمد زیدآبادی و عبدالله مومنی در شرایط بسیار سختی دوران محکومیت خویش را می گذرانند.

روزنامه نگارانی همچون بهمن احمدی امویی و مسعود باستانی با احکام نا عادلانه دوران حبس خود را طی می کنند یا همچون نازنین خسروانی و عبدالرضا تاجبک شرایط نامعلوم دارند.

علاوه بر شرایط دشواری که بر زندانیان تحمیل شده است، حتی بستگان و خانواده زندانیان نیز از خشم حکومتی از توهین و تحقیر گرفته تا خشونت و صدور حکم در امان نبوده اند.

ما جمعی ازفعالان جنبش زنان همانگونه که در بیانیه شماره یک عنوان کردیم، از روز دوشنبه بیست ونهم آذر ماه ۱۳۸۹، (بیستم دسامبر۲۰۱۰) در مقابل دفتر سازمان ملل تحصن خود را آغاز کردیم تا صدای حق طلبانه نسرین ستوده را از این دریچه به گوش جهان برسانیم و در ضمن از سازمان ملل و به طور مشخص تر از کمیسر عالی حقوق بشر این سازمان بخواهیم که نسبت به جان نسرین ستوده مسوولانه تر عمل کند.

اعتراضات در دفاع از حقوق زندانیان سیاسی و عقیدتی در ایران تا کنون به نتیجه نرسیده است و نسرین ستوده و سایر زندانیان سیاسی همچنان در زندان و در شرایطی دشوار قرار دارند.

در طول سه روزتحصن بسیاری از فعالان مدنی و نهادهای حقوق بشری از تحصن فعالان حقوق زن در ژنو اعلام حمایت کرده اند و اعتراض به شرایط نامساعد نسرین ستوده، امروز تبدیل به یک درخواست عمومی برای رسیدگی به احکام ناعادلانه همه زندانیان سیاسی در ایران شده است.

در سومین روز این تحصن نامه ای از طرف کمیسر عالی حقوق بشر خانم ناوانتم پیلای به خانم شیرین عبادی نوشته شد که در آن ایشان شخصا قول پی گیری موضوع را، تا رسیدن به نتیجه داده است.

در این نامه آمده است : از طرف کمیسر عالی حقوق بشر خانم ناوانتم پیلای ،که در حال حاضر در ژنو نیستند، از شما به خاطر نامه ۲۰ دسامبر و اطلاع رسانی در مورد وضعیت خانم ستوده تشکر می شود.

همانطور که می دانید در ۲۳ نوامبر ۲۰۱۰ کمیسار عالی بیانیه ای در مورد وضعیت مدافعان حقوق بشر و وکلا در ایران منتشر کردند که بخشی از این نامه به طور مشخص در مورد خانم ستوده بود.

ما گفت و گوی مستقیم مان را با مقام های ایرانی ادامه می دهیم.

نشست حقوقی که در اول و دوم دسامبر از طریق کمیساریای عالی حقوق بشر در تهران برگزار شد نیز فرصت دیگری بود که بتوانیم گفت و گوی مستقیمی در موردموضوعاتی که موجب نگرانی ماست با قوه قضائیه ایران داشته باشیم. از جمله این موضوعات، اقدامهای غیر قانونی حقوقی به ویژه در پرونده های سیاسی و محدودیتها و آزار وکلا، روزنامه نگاران و مدافعان حقوق بشر بود.

همکاران من در گفت و گوی رو در رو با مقامهای ایرانی مورد خانم ستوده را مطرح کردند. ساز و کارهای ویژه شورای حقوق بشر نیز با مقامهای دولتی ایران در مورد خانم ستوده وارد عمل شدند.

مطمئن باشید دفتر ما این مورد را پی گیری کرده و گامهای لازم را برخواهد داشت تا نگرانی ما را در این مورد به طور خاص به مقامهای ایرانی منتقل کند.

ما تحصن کنندگان، با توجه به قولی که در نامه خانم پیلای مطرح شده و نیز به خاطر احترام به قانون کشور میزبان که به دلیل شرایط اضطراری درخواست کنندگان و فوری بودن این درخواست، مجوز را تا روز سوم تمدید کرد به تحصن خود پایان می دهیم اما همچنان به اعتراض خود تا آزادی نسرین ستوده، سایر فعالان جنبش زنان، روزنامه نگاران و همچنین زندانیان سیاسی بی وقفه ادامه خواهیم داد.

از تمامی هموطنان به ویژه تمامی رسانه های جهان درخواست می کنیم که برای انعکاس شرایط زندانیان سیاسی عقیدتی در ایران اهمیت ویژه ای قائل شده و با ما همراه شوند.

شیرین عبادی – خدیجه مقدم – منصوره شجاعی –- آسیه امینی – محبوبه عباسقلی زاده- پروین اردلان - شادی صدر


 


رفیع‌آبادی با اشاره به امدادرسانی در این منطقه که پس از وقوع زلزله آغاز شد گفت: نیروهای امداد رسانی چند بالگرد برای دسترسی به مناطق کوهستانی اعزام کرده‌اند.

براساس این گزارش برزنگ فرماندار شهرستان ریزان نیز در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، به انجام کار امداد و نجات در این منطقه زلزله زده خبر داد و تصریح کرد: تاکنون تعداد تلفات ۷ نفر بوده اما امکان افزایش مجروحین و کشته‌‌شدگان زیاد است چرا که کانون زمین‌ لرزه منطقه‌ای کوهستانی بوده و به این جهت کار امدادرسانی تا حدودی دشوار شده است.

او افزود: هزار و ۸۰۰ واحد مسکونی بین ۲۰ تا ۱۰۰ درصد تخریب شده و کار آواربرداری نیز در حال انجام است.

فرماندار شهرستان ریزان گفت: درحال حاضر کار امدادرسانی به ساکنان کانون زمین لرزه تمام شده است.

منبع: ایلنا


 


کانون نویسندگان ایران، که به حکم منشور خود آزادی بیان را حق بی‌چون‌وچرای هر شهروند ایرانی، بی هیچ حصر و استثنا، می‌داند خواهان آزادی بی‌ قید و شرط فریبرز رییس‌دانا و همه‌ی زندانیان سیاسی و عقیدتی دیگر است.

کانون نویسندگان ایران

۳۰ آذر ۱۳۸۹


 


نویسنده که در سال های۱۹۹۹ تا ۲۰۰۲ نماینده ویژه و مسؤل هماهنگی امور ایران در سازمان ملل متحد بوده است یادآوری می کند که در سال های اخیر، استان های مرزی کردستان، سیستان و بلوچستان و خوزستان که ساکنانشان را اقلیت های قومی و مذهبی تشکیل می دهند، همزمان صحنه خشونت های روز افزون بوده اند. اما به گواهی تاریخ دامن زدن به اختلافات قومی و مذهبی برای رسیدن به هدف های کوتاه مدت سیاسی می تواند اوضاع را به سرعت از کنترل خارج کند. وی مورد طالبان در افغانستان و گروه های مخالف دولت هند در منطقه کشمیر را مثال آورده و می نویسد که کمک پنهانی از خارج به جنبش های داخلی عواقب وخیمی برای ایران و همسایگانش خواهد داشت که می تواند تا سال ها پس از کنار رفتن احمدی نژاد، ادامه یابد.

اما مقاله ای در ستون نظرات وال استریت جورنال، ریچارد هاس نوشته است در این زمان که تهدید جمهوری اسلامی و دولت کره شمالی بسیار نزدیک و ملموس است، ادامه حضور ارتش آمریکا در افغانستان و پاکستان، به خطرات و هزینه هایش نمی ارزد، و واشنگتن باید در سیاست خود در این زمینه، بازنگری کند.

در همین حال واشنگتن پست می نویسد در نزدیکی سفارت آمریکا در منطقه سبز بغداد که بزرگترین سفارت ایالات متحده در جهان است، مغازه هایی برای فروش بستنی و دیگر فرآورده های ایرانی در دست احداث است. این روزنامه اشاره می کند که همزمان با خروج تدریجی نیروهای آمریکا از عراق، شاهد کسادی و تعطیلی کار اغذیه فروشی های آمریکایی و جایگزینی رقیب ایرانی هستیم که با این حربه می خواهد جای پای خود را در عراق محکم کند.

در رویدادی دیگر امروز، سه شنبه، دمیتری مدودف، رییس جمهوری روسیه، و مانموهان سینگ، نخست وزیر هندوستان، در بیانیه مشترکی در دهلی نو گفتند که مسأله اتمی ایران بایستی از طریق گفتگو، حل و فصل شود. دو رییس جمهور اعلام کردند که در سفر دو روزه آقای مدودف قرارداد هایی را در زمینه انرژی اتمی، تجارت و داروسازی، به امضاء رسانده اند و حجم معاملات دو کشور را تا سال ۲۰۱۵ به دو برابر میزان کنونی یعنی به مبلغ ۲۰ میلیارد دلار در سال، خواهند رساند.

منبع:آسمان نیوز


 


عبدالرؤوف ریگی گفت :" حکومت مثل همیشه دروغ می گوید این افراد از اعضای تشکیلات ما نیستند آنها فقط نسبت قبیله ای و فامیلی با اعضای مقاومت دارند. آنها هیچگونه ارتباطی با عملیات اخیر ما ندارند."

جندالله پیش از این در برابر آزادی امیرحسین شیرانی کارمند اتمی در تاسیسات اصفهان خواستار آزادی ۲۰۰ تن از اعضای تشکیلات شد که با واکنش منفی مواجه گردید.

شیرانی پیش از این در یک فیلم ویدوئی که از العربیه پخش شده بود به جزئیات همکاری خود در برنامه اتمی ایران پرداخته و نام چندتن از مسئولان برنامه اتمی و آدرس یک تاسیسات اتمی را فاش کرده بود.

درهمین حال خبرگزاری های دولتی در ایران اعلام کرده اند که محمود احمدی نژاد رئیس جمهوری اسلامی ایران از همتای پاکستانی خود خواسته است تا چند متهم به همکاری با جندالله را به ایران تحویل دهد.

او در تماس تلفنی با آصف علی زرداری خواستار برخورد با اعضای این گروه در خاک پاکستان شده است.

در همین حال یک مقام دولتی در پاکستان اعلام کرده است که ایران لیستی از متهمان به همکاری با جندالله را در اختیار پاکستان قرار داده است.

این مقام پاکستانی که نخواست نامش فاش شود در گفتگو با الشرق الاوسط گفته است :" ما پیش از این نیز برای مبارزه با تروریسم با ایران همکاری می کردیم . بازداشت عبدالمالک ریگی بدون همکاری سازمان امنیت پاکستان ممکن نبود."

منبع: العربیه


 
شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به shahrgon-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به shahrgon@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته