-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۸۹ دی ۳, جمعه

Posts from Khodnevis for 12/24/2010

Email not displaying correctly? View it in your browser.
این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.



مقاله‌ی علمی کودکان دبستانی انگلیسی در ژورنال علمی و حکایت ما

 

امروز خبری در بخش خبری یاهو گنجانده شده بود که خیلی جالب بود و البته ناخودآگاه، همگی ما را به فکر فرو خواهد برد. ماجرا از این قرار است که کودکان ۸ تا ۱۰ سال در مدرسه‌ی Blackawton در Devon انگلستان به همراه معلم خود آقای Strudwick و یک محقق از دانشگاه کالج لندن، بر روی زنبورها به عنوان جانوران هوشمند شروع به فعالیت می‌کنند و فرضیات و آزمایش‌های خود را در قالب بازی با رنگ و میزان توجه زنبورها به رنگ‌ها به انجام می‌رسانند. ماحصل این فعالیت آنها، انتشار مقاله در یک ژورنال معتبر بیولوژی مربوط به انجمن سلطنتی انگلیس و به نام خود بچه‌هاست.

 

چندین نکته ی جالب و آموختنی در این مقاله که می‌توانید از اینترنت آن را دانلود کنید، وجود دارد که واقعاً به نوعی درس عبرت برای ماست. اول و مهم‌تر از همه اینکه، برعکس برخی از اساتید گرامی(!) مقاله کپی نیست! دوم اینکه در مقاله هیچ گراف و شکل کامپیوتری وجود ندارد و همه ی نمودارها و جداول با دست و مداد رنگی توسط خود بچه ها نقاشی یا نوشته شده‌اند که نمونه ی آن را در شکل می‌بینید.

 

همچنین برخلاف بسیاری دیگر از اساتید گرامی، اولین نویسنده ی مقاله، نام مدرسه است و اسم بچه‌ها نیز به ترتیب الفبا در مقاله ذکر شده است. جالب تر اینکه معلم مدرسه بر همین اساس نفر یکی مانده به آخر شده است و نفر آخر هم آقای lotto که محقق دانشگاه بودند است.

 

در نتیجه‌گیری مقاله، نکته ی مهم اثر نهایی خود دانش آموزان بوده است و در واقع خود کودکان نتیجه گیری را نوشته‌اند «ما فهمیدیم که زنبورها می‌توانند با ترکیبی از رنگ گل‌ها و رابطه‌ی مکانی خودشان به سمت گل‌ها بروند. همچنین ما فهمیدیم که علوم خیلی جالبه چون می‌شود چیزهایی را پیدا کرد که کسی قبلا در مورد آنها چیزی نمی‌دانسته».

 

ولی شخصا به خیلی چیزها افسوس خوردم و سیلی از خبرها و شنیده‌های قبلی در ذهنم مرور شد... رفتار معلمان با دانش آموزان در کشور خودمان و جالب‌تر از آن وقاحت معلم در فیلم‌برداری از ماجراست (وقتی معلمی در یک منطقه‌ی سنی نشین با دانش آموزان خود چنین رفتاری دارد، توقع بمبگذاری نباید داشت؟!)، ماجرای دختربچه ای که انرژی هسته ای در زیرزمین خانه تولید کرده است (که راستی اگر برای آن دختربچه اسکورت و اتومبیل گذاشته‌اند، چرا پس دانشمندان دیگرمان ترور شدند؟!)، تقلب وزیر راه و ترابری که استاد راهنمای رئیس جمهور بوده اند و معان او در کپی کردن مقاله‌ی چند نفر حتی بدون تغییر شکل‌های مقاله! پخش نوحه و مراسم عزاداری در بین دو نیمه ی بازی فوتبال و توقع وجود نشاط در جامعه، آموزش جنگ نرم در مدارس توسط بسیج دانش آموزی برای مقابله با فتنه! شاهکار معاون دانشجویی و فرهنگی(!!!) دانشگاه زنجان و دستپاچگی استاد گرانقدر در مواجهه با دانشجویان، بازجویی از همسر امام زمان و خلاصه همه و همه ما را به فکر وا می‌دارد.


نتیجه ی ۳۲ سال تحجر و ولایت‌مداری اینجا مشخص می‌شود. این است دستاوردهای شگفت نظام اسلامی!

 


 


حبیب‌الله لطیفی‌پور روز یک‌شنبه اعدام می‌شود

آن‌گونه که پایگاه خبری روانیوز اعلام کرده است، مقامات قضایی عصر روز پنج شنبه ۱ دیماه به صالح نیکبخت وکیل مدافع حبیب الله لطیفی‌پور گفته‌اند که حکم وی  روز یکشنبه  به صورت قطعی به اجرا در خواهد آمد.

آقای نیکبخت پیشتر در مصاحبه با رسانه‌ها ضمن اعلام نگرانی از اجرایی شدن حکم اعدام حبیب الله لطیفی‌پور گفته بود: «چنان‌که حکم قطعی شود، تنها امکانی که جهت جلوگیری از اجرای شدن آن وجود دارد اعاده دادرسی است. مساله‌ای که سابقا نیز در راستای آن اقدام کرده بودیم اما بی‌نتیجه مانده بود. به غیر از این تنها عملی که ما به عنوان وکیل می‌توانیم انجام دهیم تقاضای عفو است.»

حبیب‏الله لطیفی‌پور در تاریخ یکم آبان ماه ۱۳۸۶ بازداشت شد. وی ۴ ماه در زندان انفرادی تحت شکنجه‌ی شدید بازجویان اطلاعات مورد بازجویی قرار گرفت. لطیفی‌پور در تاریخ ۱۰ تیرماه ۱۳۸۷ طی دادگاهی چند دقیقه‌ای و بدون حضور خانواده، در شعبه ی اول دادگاه انقلاب اسلامی سنندج از سوی قاضی حسن بابایی به جرم اقدام علیه امنیت ملی و نظام  با استناد به آیه ۳۳ سوره مائده (قرآن کریم) و استناد به مسائل یکم، سوم و پنجم از فصل ششم (حد محارب) جلد چهارم کتاب تحریر الوسیله امام خمینی و مواد ۱۸۳، ۱۸۶، ۱۹۰، ۱۹۱ قانون مجازات اسلامی، محارب اعلام شده و به اعدام محکوم شد.


 


دیوان هدفمند حافظ

 


فکر مردم همه آن است که چون شد نانش
یا کجا شد همه آن وعده نفت و آبش
دلربایی همه آن نیست که محمود گفتا(در شبکه یک سیما)
خواجه انست که باشد غم حزب اللهش
جغد از جنتی آموخت سخن ور نه نبود
...
...این همه توپ و تشر تعبیه در منقارش
آن سفر کرده که صد قافله دل همره اوست
پول نفت است خدایا به سلامت دارش
دل حافظ که به دیدار تو خوگر شده بود
در اوین است و آشفته سر و دستارش
(م-ف)



 


بیانیه انجمن اقتصاددانان خاورميانه و دانشگاهيان ايرانی در اعتراض به بازداشت رئيس دانا

به گزارش رادیو فردا، انجمن اقتصاددانان خاورميانه که انجمنی بین المللی متشکل از اقتصاددانان علاقمند به مسايل خاورميانه است،  در بیانیه خود با اشاره به علت بازداشت این اقتصاددان ایرانی که «بيان ديدگاهايش در خصوص مسايل اقتصادی نقض حقوق بشر و آزادی دانشگاهی» بوده است، «آزادی» دانشمندان و دانشگاهيان و «تشویق» آن‌ها به «مشارکت در گفت وگو در باره مسايل مربوط به امور سياست های عمومی » درجوامع دموکراتيک را یادآوری کرده است.


در همین زمینه چهل تن از دانشگاهيان ايرانی خارج از کشور در نامه ای ، از دکتر رييس دانا به عنوان عضو هيئت اجرایی کانون نويسندگان ايران که «تبهکاری های حکومت را افشا کرده و از حقوق اکثريت مردم کشور يعنی زحمتکشان و کارگران، دفاع کرده است» یاد کرده‌اند؛ «روشنفکری با شهامت» که «بطور پيگير سياست های اقتصادی و اجتماعی حکومت اسلامی را به نقد کشيده است و از همين رو نيز همواره هدف تعرض دستگاه های امنيتی گوناگون رژيم (جمهوری اسلامی) بوده است.»


 نویسندگان این نامه در بخشی از یادداشت خود با اشاره به « اجرای سياست بحث انگيز حذف يارانه ها»، دولت احمدی‌نژاد را در تلاش برای خاموش کردن منتقدانی همچون دکتر رییس دانا دانسته و افزوده‌اند: «ما از تمامی مردم مترقی جهان و از سازمان های بين المللی می خواهيم که نقض مستمر حقوق بشر در ايران را محکوم کنند٬ و آزادی دکتر رئيس دانا و ديگر زندانيان سياسی٬ فعالان زنان٬ رهبران دانشجویی٬ رهبران کارگری٬ هنرمندان و روزنامه نگاران را خواستار شوند.»


«يرواند آبراهاميان»، از دانشگاه نيويورک، «سهراب بهداد» از دانشگاه دنيسون، «منصور فرهنگ» از بينگتون کالج، «احمد کريمی حکاک» از داشنگاه مريلند، «فرهاد نعمانی» از دانشگاه آمريکايی پاريس، «سعيد رهنما» از دانشگاه يورک کانادا، «محمد توکلی طرقی» از دانشگاه تورنتو کانادا از جمله امضا کنندگان اين نامه هستند.


گفتنی است، فريبرز رئيس دانا نيمه شب شنبه ۲۸ آذرماه در منزلش توسط نيروهای امنيتی بازداشت شد. هنوز اتهام یا اتهامات فریبرز رییس دانا از سوی مقامات قضایی جمهوری اسلامی اعلام نشده است.


 


شکایت حشمت الله طبرزدی و هنگامه شهیدی از جمهوری اسلامی ایران


مصطفایی در این شکواییه با تاکید بر این مساله که «گناه موکلین اینجانب تنها و تنها این است که تحمل ظلم و ستم های ناشی از سیاست های غلط و غیرمنطقی مسئولین جمهوری اسلامی را که بر مردمان کشور ایران تحمیل شده است را نداشته و لب به اعتراض و شکایت گشوده اند» یادآوری کرده است: «متاسفانه نبود آزادی بیان و عقیده در جمهوری اسلامی ایران باعث شده است تا هر کس که به انحاء مختلف لب به انتقاد یا اعتراض نسبت به قوانین یا سیاست های خرد و کلان مقامات رسمی جمهوری اسلامی بگشاید توسط مامورین امنیت در وزارت اطلاعات و سپاه بازداشت و سرکوب گردد.»


وی سپس به وضعیت سیاسی حشمت الله طبرزدی، روزنامه نگار ، فعال دانشجویی – سیاسی که از دی ماه 88 در زندان به سر می‌برد، پرداخته و نوشته است: «احد از موکلینم به نام حشمت الله طبرزدی 16 سال است که تحت فشار نیروهای امنیتی و وزرات اطلاعات جمهوری اسلامی ایران قرار دارد. وی بارها به صورت غیر قانونی و خودسرانه بازداشت و ماههای طولانی در سلول انفرادی برخی از زندانهای ایران از جمله زندان اوین و رجایی شهر محبوس بوده است. موکلم دوازده سال از دوران زندگی خود را در زندان به سر برده و مدت 33 ماه را در بازداشتگاههای انفرادی گذرانده است. اخیرا نیزتوسط شعبه 26 دادگاه انقلاب اسلامی به اتهام واهی اقدام علیه امنیت کشور و تبلیغ علیه نظام به نه سال حبس و 74 ضربه شلاق محکوم شده است. »


مصطفایی با اشاره به تفتیش عقاید صورت گرفته در مورد این موکلش « در طول 16 سال فعالیت مدنی» توسط «مسئولین جمهوری اسلامی – چه در دستگاههای اجرایی و امنیتی و چه در دستگاه قضایی – » و توقیف نشریات وی «به ناحق»، از ضرب و شتم و بازداشت خودسرانه و شکنجه و تهدید خانواده‌اش نیز سخن گفته است.


وی در ادامه به تشریح وضعیت بازداشت هنگامه شهیدی، روزنامه‌نگار و فعال حقوق بشر که از تیرماه 88 در زندان به سر می‌برد پرداخته است. وی با اشاره به نقش خانم شهیدی در انتخابات ریاست جمهوری سال 88 در ایران به عنوان  مشاور ارشد امور زنان مهدی کروبی یکی از کاندیداهای ریاست جمهوری نوشته است: «در دوران بازداشت ماهها در انفرادی بوده و فشارهای وارده به ایشان در زندان اوین توسط مامورین امنیت وزارت اطلاعات و سپاه به گونه ای بود که بارها وی را راهی بیمارستان نموده و هم اکنون نیز از وضعیت جسمانی خوبی برخوردار نیست مامورین وزارت اطلاعات وی را تهدید به اعدام نموده و در بازجویی های خود طناب دار را به گردن موکلم انداخته اند تا از وی اقرار به ارتکاب جرم و مصاحبه به زیان دیگری گیرند.


ایشان نیز توسط قاضی شعبه 26 دادگاه انقلاب اسلامی به شش سال حبس محکوم شده اند. محکومیت ایشان و آقای طبرزدی در حالی است که کوچکترین دلیل و اماره ای بر انتساب اتهامات سیاسی و امنیتی علیه آنان وجود ندارد.»


مصطفایی، سپس برگزاری دادگاههای متهمین حوادث پس از انتخابات در ایران به صورت «فرمایشی و غیر علنی» و «بدون وجود هیات منصفه با نظر ماموران امنیتی که تحت نظر مستقیم رهبر جمهوری اسلامی مشغول به فعالیت هستند» را ناشی از تلاش مسوولین جمهوری اسلامی برای «لاپوشانی اقدامات برخلاف قانون و حقوق بشرخود و شکنجه‌هایی که بر موکلین و دیگر کسانی که در بازداشت هستند» دانسته است.


وی در پایان این شکواییه با یادآوری وضعیت «به شدت وخیم روحی و روانی و جسمانی» موکلینش و عدم برخورداری آن‌ها از حقوقی که «یک متهم و محکوم می بایست طبق قوانین داخلی و بین المللی و منشور حقوق بشر از آن برخودار باشند» به بیان «برخی از تخلفات مقامات جمهوری اسلامی» پرداخته و تقاضای رسیدگی به موارد مطرح شده را تا آزادی آنان خواستار شده است. موارد مطرح شده در این شکواییه عبارت است از :


«1- کشف و تعقیب جرم در خصوص پرونده موکلین و اجرای تحقیقات و صدور قرار بازداشت موقت برای آنها مبتنی بر قوانین داخلی و بین المللی نبوده و دستور قضایی مشخص و شفافی در پرونده موکلین وجود نداشته است.


2- مراجع امنیتی و قضایی جمهوری اسلامی ایران، سلایق شخصی خود را در اعمال حبس برای موکلین به کار برده و از قدرت خود سوءاستفاده نموده و با موکلین با خشونت برخورد نموده ا ند.


 3- آرای صادر شده علیه موکلین مستند و مستدل نبوده و اصل برائت نسبت به آنها رعایت نشده است و از امنیت قضایی لازم برخوردار نبوده اند.


4- فرصت استفاده از وکیل دادگستری و کارشناس به موکلین داده نشده و محروم از حق دفاع بوده اند.


5- مامورین امنیتی و قضایی در جریان دستگیر و بازجویی و تحقیق، موکلین را مورد آزار و اذیت قرار داده و از اعمالی نظیر بستن چشم موکلین و تحقیر آنان و شکنجه استفاده می نموده اند. و اقاریری که جنبه مجرمانه نیز نداشته است به زیان موکلین مورد استناد قرار گرفته است. پرسش های مطرح شده تلقینی و القاءکننده بوده و رفتار بازجویان با موکلین برخلاف قانون صورت گرفته است.»


 وی هم‌چنین با تاکید بر این مساله که موارد تخلف ذکر شده در این شکواییه تنها مشمول موکلین وی نبوده و «مصادیق، شامل دیگر زندانیان نیز می گردد»، از بان کی مون تقاضا کرده تا در خصوص وضعیت حقوق بشر در ایران «با تسامح و تساهل برخورد نکرده و دولت جمهوری اسلامی را وادار نمایید تا به اصول بدیهی و اولیه حقوق بشر احترام گذارند.»


 


الهام: هاشمی رفسنجانی؛ پشتیبان اصلی فتنه ۸۸

به گزارش فارس الهام که در همایش گرامیداشت نهم دی ماه ۸۸- راهپیمایی طرفداران دولت در ایران- در دانشگاه محقق اردبيلي سخنرانی می‌کرد  با تاکید بر این مساله که «فتنه۸۸»، ظهور مجدد «فتنه ۵۹» در ایران بوده، اعلام کرد «فتنه‌گران» در جریان حوادث پس از انتخابات ریاست جمهوری در ایران و به خصوص در عاشورای ۸۸، راه و روش «بني‌صدر و امثال او» را ادامه دادند.


وی در بخشی از سخنان خود با اشاره به «میتینگ سیاسی بنی صدر » در عاشورای ۵۹ از آن به عنوان حرکتی «حرمت شکنانه» یاد کرده و با تشبیه آن به وقایع عاشورای ۸۸ در ایران افزود: « انقلاب ما با اين فتنه‌ها بيگانه نيست به طوري كه پيچيده‌ترين آن را در ۳۱ سال گذشته به خود ديده و تجربه كرده است.»


مشاور حقوقي احمدی‌نژاد از «صحنه‌گردانان اصلي حوادث فتنه‌انگيز سال گذشته» با عنوان گروهي «كينه‌توز به نظام، انقلاب و راه امام راحل» نام برد وخاطر نشان کرد:«انقلاب ما با اين فتنه‌ها بيگانه نيست به طوري كه پيچيده‌ترين آن را در ۳۱ سال گذشته به خود ديده و تجربه كرده است. »


الهام با «محرز» دانستن «نقش‌آفريني خانواده هاشمي در فتنه سال گذشته» رفتار هاشمی رفسنجانی را در این دوره «بی‌تجربگی» توصیف کرده و افزود: «بايد افرادي چون هاشمي رفسنجاني بي‌تجربگي نمي‌كردند چرا كه عرصه سياست اين بي‌تجربگي‌ها را برنمي‌تابد. » وی در این زمینه به سخن هاشمی رفسنجانی که گفته بود «لزومي ندارد دولت من سياسي باشد من خودم به حد كافي سياسي هستم» اشاره کرده و ادامه داد: «از هاشمي رفسنجاني كه آدم پخته و باتجربه‌اي در علم سياست بود حركاتي كه در حادثه سال گذشته به نام او و با پشتيباني حاميان او صورت گرفت بعيد به نظر مي‌رسد. »


وی در پایان علت دستگیر نشدن «سران فتنه» را علاوه بر «مصلحت نظام»، پشتیبانی «برخی خواص» از این افراد اعلام کرد.

 


 


توکلی: دروغ‌گویی مسوولان باعث کاهش ضریب اطمینان شده است

 احمد توکلی  در همایش بهلول، با اشاره به صفت راستگویی این «عالم مبارز» در هر شرایطی اظهار داشت: «امروزه بیش از هر زمان نیاز است تا صفات چنین مردانی را بکار گیریم.»


وی ادامه داد: «اگر مسئولین دروغ نگویند شاخص اطمینان بالاتر رفته و ثبات افزایش پیدا می کند علاوه بر آن اگر دروغ نباشد هزینه مبادله کاهش یافته و کارآیی افرایش می یابد.»


نماینده تهران در مجلس ادامه داد: «در کشورهای سرمایه داری دو شاخص اطمینان مصرف کننده و اطمینان تولید کننده خیلی مهم است که هر چه این شاخص بالاتر باشد ثبات اقتصادی که یکی از بهترین عوامل رشد اقتصادی است، بیشتر است که به دنبال آن اشتغال بهتر و قابل کنترل تر می شود.»


این استاد اقتصاد دانشگاه گفت: «دروغ گویی به ویژه در مدیران و دست اندرکاران تاثیرگذارتر است چرا که احادیثی داریم مبنی بر اینکه مردم بر دین امیران خود هستند و به امیران شبیه تر از پدران خود هستند.»


توکلی افزود: «اگر مسئولین ساده زیست باشند تابع مطلوبیت افراد را عوض می کنند و اثر اجتماعی آن نزدیکی اقشار به هم و کاهش هزینه اجتماعی و هزینه مبادله است.»


وی ادامه داد:«ساده زیستی مسئولین و چشیدن فقر اجتماعی یعنی اینکه ممکن است یک مسئول پایگاه اجتماعی خوبی داشته باشند ولی عمداً از بعضی کارها اجتناب کند چنانچه به تعبیری ممکن است برخی کارهایی که بر مردم حلال است بر شما حرام است.»


 


مسعود بهنود: جراحی حذف هاشمی

به  عملیات شبه هدفمند کردن یارانه ها می گویند جراحی بزرگ، و هفته پیش  زمانی که سرانجام با تاخیری نه ماهه، دولت  اعلام داشت که اجرای قانون را آغاز می کند، نوشتند روز تاریخی، روز بزرگ، و احمدی نژاد خودش را مانند همیشه به قدیسان گره زد و گفت پولی که دولت به حساب مردم ریخته پول امام زمان است، تا از مردم خواسته باشد برای دریافت هشتاد و یک هزار تومان ها به  بانک هائی را که دچار کمبود شدید منابع مالی هستند، هجوم نبرند. اما روز بزرگ و جراحی بزرگ در پیش است. و این دیگر سیاسی است، سیاسی صرف.

به گمانم از روی شواهد می توان گفت که کلید پروژه حذف هاشمی در شب یلدا از دست کلیددارانش افتاد. و برخلاف آن ها که تصور می کنند هاشمی هم یکی است مانند دیگر همراهان بزرگ جمهوری اسلامی که تا به حال حذف و هضم  شده اند، باید گفت ماجرای حذف هاشمی بزرگ تر از حادثه حذف آیت الله شریعتمداری و هم حذف آیت الله منتظری است. اول و مهم این که گرچه آقای منتظری زمان حذف، قائم مقام رهبر بود که شغلی است به هر حال سیاسی، اما پایه و اهمیت او و آیت الله شریعتمداری فقط  به پایگاه مذهبی شان بود. در مورد هاشمی چنین نیست. او مدعی پایگاه مذهبی نیست و اگر اهمیتی دارد برای این است که فردی اجرائی است و از میان بازماندگان گارد اول انقلاب اسلامی،  کس به اندازه او در خوب و بد حکومتی که بعد از انقلاب بنیان نهاده شد سهم ندارد.

هاشمی رفسنجانی نزدیک ترین فرد به آیت الله خمینی بود و تمامی شواهد حاکی است که گوش بینان گذار جمهوری اسلامی به کس به اندازه وی بدهکار نبود. از همین رو تا زمانی که خود را برای سومین بار نامزد ریاست جمهوری نکرده بود،  مدت مدیدی نفر اول و بعد از آن هم شریک اول حکومت بود. وقتی این را از کف داد که نامزد انتخاباتی شد که حالا کشف شده است برایش نقشه های بزرگ توسط آدم های بزرگ کشیده شده بود.

شواهد بسیار حاکی است که از دید آیت الله خمینی، هاشمی مغز متفکر نظامی بود که بنیان نهاد و قبای ریاست شورای تشخیص مصلحت نظام برای او دوخته شد،  آن شورائی که باید خلاف شرع و قانون اساسی [با تصویب شورای نگهبان] را هم برای ماندن و مصلحت نظام مجال عبور می داد.

حالا  کشتی هاشمی رفسنجانی نزدیک کوه یخی شده است که سرش از  مقاله کیهان [نوشته نماینده و مشاور رسانه ای رهبر جمهوری اسلامی] در روز چهارشنبه اول زمستان سی و دومین سال انقلاب بیرون  زد. یا هاضمه جمهوری اسلامی که تا بینان گذار جمهوری زنده بود، چنان  کارآ و قدرتمند بود،  این سنگ بزرگ را هم می بلعد و یا در گلویش گیر می کند. برای درک این زمان زیادی نمانده است. در هر دو حالت ماجرا  بدون عارضه نمی ماند. چرا که الان هاشمی دیگر آن نیست که از نظرسنجی دستگاه اجرائی شورای نگهبان [به ریاست سید محمد جهرمی و معاونت محمود احمدی نژاد] بیرون آمد که مدعی بود او  بیش از هر کس در بین جمعیت کشور مخالف و بدگو دارد. در این فاصله هشت ساله اتفاقات مهمی افتاده و از جمله این که نهضتی بزرگ،  رییس مجلس خبرگان را بالامقام ترین مدافع خود دیده است.  

از جمله دیگر حواشی و عوارض حذف هاشمی، بیت آیت الله خمینی بنیان گذار جمهوری اسلامی است، که در ده دوازده سال اخیر که با تهاجم پنهان و آشکار یک جناح مورد حمایت روبرو شد، هاشمی را کنار خود داشت. این که احمد خمینی و حتی همسر آیت الله درگذشته اند چندان تغییری در صورت مساله نمی دهد. آنان که وفاداری به نظام را در وفاداری به بینان گذارش می بینند، راحت نیست که مانند احمدی نژاد به آن جا پشت کنند.

می توان با مفسران همصدا شد و باور کرد که بعد از سه چهار سفر رهبر جمهوری اسلامی به قم و ملاقات ها با مراجع و اساتید آن شهر، دیگر رمقی در بزرگان دین نمانده که با آن از یار قدیمی و اشنای خود دفاع کنند. اما اصلاح طلبان و فرزندان خلفشان سبزها اینک باور دارند که طناب دار با حذف هاشمی به گردن آن ها نزدیک می شود.

به نظر می رسد آن پیام که پشت خشونت های جاری بر محترمان اصلاح طلب بود، آن  سخت گیری هائی که در این یک سال علیه هر مخالفی به کار برده شده، آن بی حرمتی که در مناظرات تلویزیونی مبارزات انتخاباتی ظاهر شد و هر احترامی را از میان برد، آن  احکام بی منطق که از دادگاه ها به در آمد، و آن چشم بستن بر ظهور نوعی پوپولیزم خطرناک فاشیستی، همه دارای مبنائی بود.

کار بزرگی در پیش دارد حکومت که با حذف هاشمی تمام نمی شود.


 


دعوت اسکورسیسی برای حمایت از جعفر پناهی و محمد رسول‌اف

این در حالی است که چند ماه پیش، درست بعد از بازداشت جعفر پناهی، اسکورسیسی، فورد کاپولا و اسپیلبرگ در بیانیه‌ای همزمان با برپایی جشنواره فیلم کن، خواهان ازادی جعفر پناهی شده بودند.

به گزارش پایگاه اطلاعاتی  بین‌المللی فیلم، اسکورسیسی ضمن تحسین شجاعت پناهی و رسول‌اف گفت: «من از خبر حبس جعفر پناهی و محمد رسول اف شوکه و دلسرد و افسرده شده‌ام و به عنوان یک فیلمساز، همه ما باید در مقابل این احکام بایستیم و شجاعت آنها را تحسین کنیم و به سرعت برای آزادی فوری آنها تلاش کنیم.»

این فیلم‌ساز سرشناس می‌گوید: «باعث تاسف است که نظامی به مردم خودش اعتماد ندارد و می‌خواهد هر کسی را که ایده‌ای متفاوت دارد را به بند بیاندازد».

 


 
شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به khodnevis-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به khodnevis@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته