-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۸۹ دی ۲, پنجشنبه

Latest News from 30Mail for 12/23/2010

Email not displaying correctly? View it in your browser.
این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا گزینه دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.



1389/10/1

روزنامه کیهان، در سرمقاله‌ای به قلم حسین شریعتمداری از مراجع تقلیدی که خانواده‌های زندانیان سیاسی را در منازل خود می پذیرند به شدت انتقاد کرده و نوشته است که آنها آب به آسیاب دشمن می‌ریزند.

شریعتمداری در این سرمقاله که امروز منتشر شده نوشته است: «چرا برخی از مراجع عظام و محترم- فقط برخی از آنها که محترمند و نه برخی دیگر که نه مرجع هستند و نه قابل احترام- وارد این بازی شده و در این بازی دشمن ساخته، چه بخواهند و چه نخواهند، آب به آسیاب دشمنان اسلام ریخته اند؟»

مدیر مسئول روزنامه کیهان بدون نام بردن از افراد مشخصی هشدار داده است که «اعضای خانواده فتنه گران زندانی» در ملاقات با مراجع تقلید «با دروغ بافی درباره شرایط زندان و ادعای بی گناهی بازداشت شدگان، علیه جمهوری اسلامی ایران و مردم شریف و پاکباخته آن دست به سیاه نمایی می زنند.»

حسین شریعتمداری در ادامه با تاکید بر اینکه «از مراجع و عالمان دینی انتظار دیگری در میان است» نوشته: «نگاهی به اخبار و گزارش های مربوط به این دیدارها نشان می دهد مراجعه کنندگان به دفاتر مراجع که از سوی کانون واحدی مدیریت می شوند، در ملاقات خویش با مراجع محترم، از جرایم و جنایات هولناکی که زندانیان مورد اشاره مرتکب شده اند، کمترین سخنی به میان نمی آورند، بلکه به گونه ای حساب شده دست به مظلوم نمایی می زنند.»

سایت خبرآنلاین با نقل سرمقاله کیهان یادآوری کرده است آقایان جوادی آملی، وحید خراسانی، شبیری زنجانی و موسوی اردبیلی از جمله مراجعی بوده اند که اخیرا با خانواده  زندانیان سیاسی دیدار کرده اند.

منبع: روزنامه کیهان، بی‌بی‌سی و خبرآنلاین

 


 


1389/10/1

شادی صدر

به عنوان یکی از امضا کننده فراخوان اولیه متحصنان برای آزادی نسرین ستوده که به دلیل بلایای آسمانی و زمینی، نتوانست خود را به جمع متحصنان در مقابل دفتر سازمان ملل در ژنو برساند، آنچه می خوانید،مرور کوتاهی است که اگرچه از درون است، اما از جایی به بعد، جا مانده و بیرونی شده است.

همه می گویند و می نویسند: کاری باید کرد، این تازه وقتی است که هنوز نسرین اعتصاب غذای خشک را شروع نکرده اما همه نگرانند. دادگاه برگزار شده و وکیل، واقع بینانه، حبس طولانی مدت را پیش بینی می کند. همسر نسرین در مصاحبه ای تنها چند روز مرخصی برای کمی بهبودی جسمی از آثار دو اعتصاب غذای قبلی را آرزو می کند و خبر می آید که اتهام تازه ای به نسرین وارد کرده اند تا بتوانند توجیهی قانونی برای نگه داشتن او که از 106 روز قبل در بازداشت موقت (؟!) به سر می برد در انفرادی پیدا کنند: اینکه در پیام ویدئویی که سه سال قبل برای مراسم جایزه حقوق بشر ایتالیا فرستاده، بی حجاب بوده است.

در این نوشتار کوتاه بر آن نیستم که درباره بی پایگی و بی مایگی این اتهام به لحاظ حقوقی چیزی بنویسم که درست به تجربه خیلی از فعالان جنبش زنان با بازجوهای وزارت اطلاعات یا نگهبانان زندان و یا قضات دادگاه انقلاب می ماند که هر یک از اینها، هرجا که در مقابل ما کم می آورند، به حجاب ما “گیر می دادند” و با جملاتی نظیر: خودتو بپوشون! (انگار که با مانتو و روسری و چادر زندان لخت باشی) سعی می کردند منکوبمان بکنند و زبانمان را که به زعم آنها دراز بود، کوتاه کنند. اتهام تازه ای که به نسرین ستوده وارد کرده اند هم از همین جنس است.

همه خشمگین هستند، از روند از ابتدا تا انتها غیرقانونی که با نسرین پیش گرفته اند؛ اگرچه همین روند در مورد بقیه زندانیان سیاسی هم صدق می کند اما همه می دانند برای وکیلی که قانون می داند، درد بیشتری دارد لحظه لحظه بی قانونی را دیدن و حس کردن و تحمل کردن. مثلا اگر ندانی که چشم بند زدن، خلاف قانون است، شاید بتوانند به عنوان بخشی از مقررات زندان به تو حقنه اش کنند اما وقتی می دانی، نمی توانی اعتراض نکنی، نمی توانی چشم بند بزنی و دم نزنی و از همینجاست که درگیری تو با مقامات زندان، بازجوها و مقامات قضایی شروع می شود و خشم تو از این همه بی قانونی و بی حقوقی، لحظه به لحظه بیشتر می شود و این، همان اعتراض و همان خشمی است که به اعتصاب غذای خشک می انجامد.

خبر اعتصاب غذای خشک نسرین که می رسد، دیگر نمی توان مقابل کامپیوتر نشست و خشمگین شد و اشک ریخت و … زندگی کرد. زندگی عادی باید تعطیل شود، از آن رو که زندگی نسرین در خطر است. همه تصمیمها در کمتر از 48 ساعت گرفته می شود: به ژنو می رویم و مقابل در سازمان ملل متحصن می شویم! تعطیلات سال نو در پیش است و نگرانیم که رسانه ها و سازمان مللی ها همه سرشان به سفر و تعطیلات گرم باشد، که هست، تدارک گرفتن اجازه پلیس و شهرداری و جا برای کنفرانس مطبوعاتی و چادر و وسیله گرم کننده و جای خواب و…هزار و یک کار ریز و درشت دیگر در شهر بوروکراتیکی مثل ژنو خیلی بیش از اینها زمان می خواهد اما تصمیم، گرفته شده است و “این زنان” وقتی تصمیمی بگیرند دیگر ابر و باد و مه و خورشید و فلک هم جلودارشان نیست؛ البته نام برنده ایرانی جایزه صلح نوبل، بسیاری از روندهای اداری را سریعتر می کند.

روز جمعه 26 آذر (17 دسامبر) بیانیه اولیه منتشر می شود، با 7 امضا و همه 7 نفر، بلیت گرفته اند و قرار است یکشنبه شب به ژنو برسند که روز دوشنبه ساعت 1 بعد از ظهر، تحصن با یک کنفرانس مطبوعاتی شروع شود. اما هیچیک از ما، فکر مشکلات جوی را نکرده بود و برف سنگین، برخی از فرودگاههای اروپایی را فلج می کند؛ پروازها یکی پس از دیگری لغو می شود، یکی سعی می کند خودش را با قطار برساند و در ایستگاه قطاری میان راه، در میان هزاران مسافر سرگردان دیگر، ساعتها زمین گیر می شود، یکی دیگر در فرودگاهی میانه راه مانده است و شیرین عبادی پس از لغو پروازش، سختی یک شب تا صبح در راه بودن با ماشین را در جاده های پر از برف به جان می خرد تا به موقع در کنفرانس مطبوعاتی حاضر شود. تحصن آغاز می شود، هرچند امکانات و تدارکات، تحت تاثیر آسمان و زمین و زمان و مکان، با آنچه در ذهن تک تک ما بود فاصله زیادی دارد.

برای منی که پس از 72 ساعت اضطراب و لغو شدن پرواز و ایستادن در صفهای طولانی بلیت قطار و لغو شدن پی در پی قطارها و پیاده و سوار شدن های پی در پی در ایستگاههای مختلفی که هیچیک، مقصد نهایی نیست، دقایقی هم بوده که وقت فکر کردن داشته ام، بیش از هر چیز، نفس خود “اعتصاب غذا”، مشغولیتی ذهنی بوده است. در بعضی از دقایق تنهایی و حیرانی با خود، از آن تنهایی های در جمع هزاران نفره آدمهای غریبه، از خودم می پرسیدم: نسرین چطور دلش آمده این کار را بکند؛ اعتصاب غذای خشک که در واقع یک نوع خودکشی تدریجی است، وقتی تو خودت به عنوان وکیل حقوق بشری، سالیان سال از “حق حیات” دفاع کرده ای، چه معنی دارد؟ اصلا همه اینها به کنار، وقتی به دختر و پسر خردسالت فکر می کنی، چطور می توانی ادامه دهی؟ بعد به خودم نهیب می زدم که : “هی! یادت رفته؟! به همین زودی یادت رفته خشمی را که خودت داشتی روزی که با آن شکل وحشیانه دستگیرت کردند و وقتی انداختنت توی سلول انفرادی، عینکت را گرفتند و تو که بدون عینک تقریبا جایی را نمی بینی، از غذا خوردن خودداری کردی، سه روز غیر از آب چیزی نخوردی تا بالاخره مجبور شدند عینکت را بهت پس بدهند، یادت رفته خشم مهار ناپذیری که از عمق وجودت می آمد بالا، خشمی که ناشی از بی عدالتی و بی قانونی و زیرسئوال بردن کرامت تو به عنوان یک انسان بود؟” و باز به خودم می گفتم: “یادت نرود نسرین الان 106 روز است که هر روز و هر ساعت و هر دقیقه با بی عدالتی و بی قانونی و نادیده گرفتن کرامت انسانی خود روبه رو است، یادت نرود که خشم ناشی از این بی عدالتی و بی قانونی، به اعتراض که حق نسرین است منتهی می شود.” و باز، به خودم یادآوری می کردم که زندانی دست و پا بسته، در سلولی که حتی حق داشتن قلم و کاغذ را در آن ندارد، حتی حق فریاد کشیدن در آن را ندارد، چه وسیله ای دارد برای اعتراض، غیر از خود و غیر از جان خود؟!”

دوشنبه بعد از ظهر است، تحصن آغاز شده و من هنوز سرگردان پیدا کردن قطاری هستم که انگار هیچوقت نمی رسد. سازمانها و گروههای حقوق بشری زیادی از تحصن اعلام حمایت کرده اند و رسانه ها، پوشش خبری خوبی داده اند. ساعاتی بعد از شروع تحصن خبر می رسد که نسرین، پس از بستری شدن در بهداری اوین، به دلیل مسئولیتهای مادرانه اعتصاب غذای خشک خود را شکسته است و این، یعنی یک خبر خوب واقعی، یعنی نسرین هنوز زنده است، جایی در آن سلول تنگ و تاریک در بند 209 دارد نفس می کشد و این یعنی یک لبخند، که با خنده واقعی البته بسیار فاصله دارد، بر لب خیلی ها، از جمله تحصن کنندگان. تحصن کنندگانی که تلاش کردند بر بلایای آسمانی و زمینی فائق آیند، اولین تجربه کار مشترک خود را خارج از ایران با همه درسهای خوب و بدش پشت سر گذاشتند و هرکدام، به سهم خود درسهایی برای آینده آموختند.

هرچند تحصن، با پیام کمیسر عالی حقوق بشر، ناوی پیلای، به پایان می رسد اما این پایان داستان نیست؛ تو گویی این داستان پایانی ندارد؛ بهاره هدایت و مهدیه گلرو، در اعتراض به سلسله اقدامات غیرقانونی تمامی ماههای گذشته در زندان اوین اعتصاب غذا کرده اند؛ و من باز می پرسم: مگر راه اعتراضی دیگری باقی مانده برای زندانی سیاسی غیر از گذشتن از جان و سلامتی خود؟!

برخی از لینکهای مرتبط:

دکتر نیره توحیدی: نسرین ستوده را دریابیم
تصاويری از آغاز تحصن شيرين عبادی و فعالان زن در ژنو برای آزادی نسرين ستوده
ویدئویی از نخستین ساعات شروع تحصن

بیانیه پایانی فعالان حقوق زنان ایران در تحصن ژنو: پایان تحصن، پایان اعتراض ما نیست


 


1389/10/1

تعدادی از کارگران توانبخشی الوند قزوین با مراجعه به دفتر خبرگزاری ایلنا در شهر صنعتی البرز، نسبت به عدم توجه صاحب این کارخانه و برخی از مسئولین به نپرداختن ۲۱ ماه از حقوقشان معترض بودند. همزمان رسانه‌ها از تجمع اعتراضی رانندگان تاکسی فرودگاه امام و کارکنان مخابرات تهران خبر دادند.

کارگران توانبخشی الوند قزوین که تا ۲۵ سال سابقه کارگری دارند، با شکایت از عدم پرداخت حقوق ۲۱ ماهه خود گفتند: «کارخانه در حال حاضر تولید و فروش دارد، اما کارفرما با ادعای ورشکستگی، به ما کارگران حقوق نمی‌دهد.»

عدم پرداخت بیمه این کارگران به تامین اجتماعی در ۹ ماه گذشته از دیگر مشکلات آنان است و به گفته کارگران در جلسه کمیسیون امنیت کارگری شهرستان البرز که همزمان با سفر احمدی‌نژاد به استان قزوین برگزارشد، نماینده این شرکت در جلسه قول داد تا پانزدهم آذر ماه جاری نسبت به پرداخت ۳ ماه از حقوق معوقه اقدام کند که تاکنون این قول عملی نشده است.

همچنین حدود ۱۵۰ نفر از کارکنان شرکت مخابرات تهران نیز در اعتراض به کاهش محسوس حقوق ماهیانه خود تجمعی برگزار کردند. این کارکنان در پی واگذاری این شرکت و تغییرات شدید در فیش حقوقی خود به این روند معترضند.

آئین‌نامه جدید، حقوق کارکنان مخابرات که تحصیلات پائین دارند را تغییر داده و برخلاف روال سابق حقوق ماهیانه را به پائین‌ترین سطح خود در سال‌های اخیر رسانده است. کارمندانی که حقوق ۸۰۰ هزار تومانی دریافت می‌کردند امروز در حساب بانکی‌شان تنها ۲۵ هزار تومان ریخته شده است و هیچ‌کسی پاسخ‌گو نیست.

تاکسی‌های فرودگاه امام‌ نیز جلوی تاکسی‌رانی تجمع‌ کرده‌اند. به گفته آنها، شرکت‌های مختلفی كه راننده‌های تاكسی فرودگاه با آنها قرارداد دارند به روش‌های مختلف از درآمد رانندگان تاکسی، کمیسیون های متعددی کسر می کنند که اعتراض رانندگان را درپی دارد.

منبع: کلمه، آفتاب
 


 


1389/10/1

این وبسایت جرس هم دارد تبدیل می شود به یک فالس نیوز سبز! دست اندرکاران جرس نمی دانند که اعتماد به یک رسانه چه موهبتی است و آنها که می توانسته اند این موهبت را داشته باشند در حال از دست دادن آن هستند و هر هفته خبر(های) دروغی از زیر دست دست اندرکاران بیرون می زند. از ما گفتن و از شما نشنفتن. اگر می خواهید به رجانیوز سبز و فارس نیوز سبز و جوان آنلاین سبز تبدیل شوید خود دانید. اما از نظر ضدخبریاب هایی مثل ما دیگر سبزتان بوی لجن دروغ می دهد:

اول جرس با آب و تاب گزارش داد که منابع خبری اش اینطور گفته اند:

جرس: به گزارش منابع خبری جرس از تهران، اکبر هاشمی رفسنجانی، رئیس مجلس خبرگان، در دیدار با جمعی از فضلا و طلاب حوزه علمیه قم که قبل از ماه محرم با ایشان صورت گرفته است، در سخنانش به سه نکته مهم با صراحت اشاره کرده است، نکاتی که قبلا با این وضوح به آن نمی پرداخت.

اول، قانون اساسی جمهوری اسلامی که بخش قابل توجهی از آن متاسفانه به طاق نسیان سپرده شده است، اشکالات جدی دارد و می باید در زمان مقتضی اصلاح شود. مهمترین اشکال: اختیارات متعدد و فراوان نمی تواند در دست یک نفر متمرکز باشد، چنین تمرکزی غالبا به فساد منجر می شود.

 

دوم، شواهد امر حکایت از آن دارد که آیت الله خامنه ای نسبت به آینده نظام و رهبری پس از خود در حال برنامه ریزی و تمهید مقدمات هستند. به نظر می رسد معظم له پسرشان "آقا سید مجتبی خامنه ای" را برای این مهم صالح تشخیص داده اند.

 

بر اساس گزارش جرس، هاشمی در سومین بخش از توضیحاتِ خود در بابِ نگرانی از آینده، گفته "با این شیوه غیرمدبرانه و ضد کارشناسی که کشور اداره می شود، نتیجه ای جز سقوط در طالع آن متصور نیست. مسئولان نظام بنام دین آنقدر بد عمل کرده اند که اگر گفته شود در آینده شاهد "نظام سکولار" خواهیم بود، دور از انتظار نخواهد بود."


معلوم بود که این منابع یک چیزی شان می شود. اما ساعاتی بعد تکذیبیه ای از مجمع تشخیص مصلحت نظام منتشر شد و نشان داد که منبع خبری جرس کمی تا قسمتی قاط زده اند یا خواسته اند هاشمی را به حرف بیاورند و یا هر نیت نفیس دیگر. اما دروغ شاخدار گفته اند. سایت هاشمی این تکذیب را منتشر کرده است:

امروز چند سایت خارجی فارسی زبان خبری را درخصوص دیدار جمعی از فضلا و طلاب حوزه علمیه قم با آیت‌الله هاشمی رفسنجانی نقل کرده‌اند که اصل دیدار و خبرهای منتشر شده در آن خلاف واقع بوده و اکیداً تکذیب می‌گردد و این امر قطعاً نشان از یک توطئه جدید درخصوص القای اختلافات در بین مسئولان عالی‌رتبه و تفرقه بین مردم می‌باشد.

اداره کل روابط عمومی و تبلیغات مجمع تشخیص مصلحت نظام

اول دی ماه ۱۳۸۹

 

 


 


آیت الله مکارم شیرازی:
1389/10/1

آیت ‌الله ناصر مکارم شیرازی، از مراجع تقلید قم، اظهارات اسفندیار رحیم مشایی درباره موسیقی را «توهین به علما» دانست و گفت در برابر آن سکوت نخواهیم کرد.

اسفندیار رحیم مشایی اواسط آذرماه در حضور جمعی از هنرمندان استان مرکزی با تأکید بر نیاز جامعه به موسیقی گفته بود: «اگر موضوعی را بگویم می ‌گویند کفر گفت، ولی بعضی موسیقی را درک نمی ‌کنند و نمی‌فهمند و می ‌گویند موسیقی حرام است.»

آقای مکارم شیرازی که امروز در یکی از مساجد قم سخن می‌گفت، افزود: در روزهای اخیر خبری از یک مقام مسئول منتشر شد که می ‌گفت «کسانی که با موسیقی مخالفند نمی‌ فهمند» که ما منتظر تکذیب این خبر بودیم که تکذیب نشد... تمام علما به اجماع بر حرمت (حرام بودن) موسیقی لهوی تأکید کردند و بیان این مطلب توهین به همه علما است.

این مرجع تقلید نزدیک به اصولگرایان گفت: «نخواهیم گذاشت در جمهوری اسلامی با مقدسات بازی شود.»

وی در ادامه با اظهار این مطلب که «تعبیر به این زشتی توهین به امام صادق و امام باقر، امام راحل و همه علماست» گفت: « این معنی ندارد که در کشور هر کسی مسئولیتی پیدا کرد هرچه دلش می‌خواهد بیان کند و بنده در عمل هم نشان داده‌ام که در این ماجرا نیز از آن نخواهیم گذشت.»

رییس دفتر محمود احمدی نژاد در سخنان خود گفته بود که «بعضی ها موسیقی را نمی شناسند و با کتاب حافظ و سعدی و شاهنامه انس ندارند و عشقی هم در وجودشان پیدا نمی‌شود.»

وی خطاب به کسانی که «انتقادپذیر نیستند» گفته بود: «شما قبله‌ای غلط دارید و موسیقی را هم نمی‌فهمید چون که در فهم و درک دنیای شاعر و هنرمندی عاجزید.»

آیت ‌الله مکارم شیرازی در واکنش به اظهارات آقای مشایی گفته است: «امروز در کشور طرح هدفمند کردن یارانه‌ها در حال اجراست و کشور در شرایط خاصی به سر می ‌برد که نیازمند برقراری آرامش است که اگر این شرایط حاکم نبود طور دیگری با این داستان برخورد می کردیم و وظیفه خود را انجام و هزینه‌های آن را نیز پرداخت می‌ کردیم.»

منبع: مهر و رادیو فردا

پیشینه:
موسیقی را نمی‌فهمند، می‌گویند حرام است؛ عبادت زیاد می کنند در خطر عرفان قرار می گیرند

 


 


1389/10/1

با گذشت یک ماه از تصویب و صدور قطعنامه‌ کمیته سوم مجمع عمومی سازمان ملل درباره وضعیت حقوق بشر در ایران، مجمع عمومی سازمان ملل این قطعنامه‌ را تایید و نقض شدید و مکرر حقوق بشر در ایران را شدیدا محکوم کرده است.

این قطعنامه پیش از این در کمیته‌ی سوم مجمع عمومی، موسوم به «کمیته حقوق بشر» با رای مثبت 80 کشور تصویب شده بود.

به گزارش خبرگزاری آلمان، مجمع عمومی سازمان ملل در این قطعنامه از مجازات‌های غیرانسانی رایج در ایران مانند سنگسار، قطع عضو و یا شلاق‌زدن به‌شدت انتقاد کرده است.


از دیگر مسایل مورد انتقاد در این قطعنامه، شمار بالای اعدام‌ها در ایران که در مواردی شامل محکومانی بوده که در زمان ارتکاب جرم زیر 18 سال سن داشته‌اند؛ علاوه براین قطعنامه‌ی مجمع سازمان ملل، بازداشت‌های خودسرانه و تبعیض علیه زنان در ایران را نیز محکوم کرده است.

این در حالیست که به هنگام بررسی پیش‌نویس این قطعنامه‌، محمدجواد لاریجانی به نیویورک رفته بود تا مانع از تصویب قطعنامه شود اما این تلاش‌ها به جایی نرسید و کمیته سوم، قطعنامه محکومیت نقض حقوق بشر در ایران را با آرایی بیشتر از سال گذشته به تصویب رساند.

مجمع سازمان ملل متحد، برای چندمین سال پیاپی است که جمهوری اسلامی را بخاطر نقض حقوق بشر محکوم می‌کند؛ نهادهای بین‌المللی دفاع از حقوق بشر می‌گویند، «تصویب این قطعنامه‌ها نشان‌دهنده‌ی عدم پای‌بندی ایران به اعلامیه‌ها و کنوانسیون‌های بین‌المللی است که خود پای آنها را امضا کرده است.»

منبع: جرس

پیشینه:

هشدار سازمان ملل نسبت به وخامت وضعیت حقوق بشر در ایران

درخواست ایران برای عضویت در شورای حقوق زنان رد شد

اعتراض ۵۶ کشور جهان به نقض حقوق بشر در ايران


 


1389/10/1

در ادامه جهش قیمت‌ها در جریان اجرای طرح هدفمندی یارانه‌ها، معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا با اشاره به تعیین ضرایب قیمتی برای تعیین نرخ نهایی آب در هر استان اعلام کرد: «برای رعایت عدالت ضرایبی بسته به منطقه جغرافیایی، ضریب استحصال کیفیت آب برای قیمت‌های بدون یارانه در مرحله اول اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها در نظر گرفته شده که بر این اساس قیمت آب شهر تهران به ازای هر متر مکعب ٣٧٠ تومان تعیین شده است.

محمد رضا عطارزاده متوسط قیمت آب در کشور را ٢۵٠ تومان اعلام کرد و افزود قیمت هر متر مکعب آب شهری در حوزه صنعتی ۴٠٠ تومان، حوزه تجاری ۶٩٢.5 تومان، عمومی و اداری ۵۴٠ تومان، آموزشی و اماکن مذهبی ٢٠٠ تومان، آزاد و بنایی ٧۵٠ تومان در نظر گرفته شده است.

به گفته وی در مجموع كل كشور قیمت تمام شده هر متر مكعب آب حدود ۵٩٠تومان است اما هم‌اكنون مشتركان در شهرهای مختلف كشور میانگین قیمتی در سطح ٨٠ تا ٢٠٠ تومان برای هر متر مكعب آب پرداخت می‌كنند.

منبع: جرس
 


 


1389/10/1

در پی آغاز به کار کمپین بین المللی سینماگران جهان برای لغو حکم زندان جعفر پناهی، روزنامه گاردین در مطلبی نوشته است، «انتظار می رود فیلمسازان و بازیگران سراسر دنیا نامه سرگشاده ای را امضا کنند و خواستار آزادی جعفر پناهی فیلمساز ایران شوند.»

این اقدام در پی آن صورت گرفته که دادگاه اولیه، جعفر پناهی، فیلمساز سرشناس ایرانی را به تحمل شش سال حبس تعزیری و 20 سال ممنوعیت از ساختن فیلم، نوشتن فیلمنامه، مسافرت به خارج از کشور و مصاحبه با رسانه‌های داخلی و خارجی محکوم کرد.

به گزارش گاردین، نامه سینماگران، با بیان اینکه جعفر پناهی بیگناه است و تنها جرم وی آرزو برای ادامه فعالیت آزادانه در حرفه فیلمسازی خود در ایران بوده، «تمام سینمای ایران» را هدف اصلی این احکام خوانده است.

این نامه از سوی گروهی از سازمان های هنری مرتبط با سینما در اروپا شامل فستیوال فیلم کن و مجله سینما تنظیم شده و این سازمان ها خواستار امضای نامه از سوی نویسندگان، فیلمسازان و بازیگران و نیز هر زن و مردی شده که به آزادی عشق می ورزد و حقوق بشر را حق بنیادی افراد محسوب می کند.

پیش از این در پی انتشار خبر صدور حکم جعفر پناهی، فردریک میتران، وزیر فرهنگ فرانسه با بیان اینکه این قبیل حکم‌ها به نوعی «حمله به آزادی بیان فرد» است و «مانع بروز استعدادهای» جعفر پناهی میشود، از مقامات ایرانی خواست تا این کارگردان ایرانی را آزاد کنند.

تی‌یری فره‌مو، نماینده جشنواره کن نیز همگان را فراخواند تا سریعأ واکنش نشان دهند و کمیته دفاع از پناهی را با کمک سینماتک فرانسه و جامعه نویسندگان و آهنگسازان این کشور به سرپرستی فیلم‌ساز فرانسوی برتران تاورنیه تشکیل دهند.

منبع: جرس

پیشینه:

جعفر پناهي به 6 سال حبس و20 سال محروميت از ساخت فيلم محكوم شد

وزیر فرهنگ فرانسه از مقامات ایران خواست جعفر پناهی را آزاد کنند


 


1389/10/1

روزنامه خبر در گزارشی از مناطق زلزله‌زده استان کرمان نوشته که «به گفته مردم محلی دست‌کم ۵۰ نفر کشته شده‌اند، اما هیچ مقام رسمی این رقم را تائید نکرده است.»

آمار رسمی منتشر شده در خصوص مجروحان و کشته‌شدگان زلزله در شهرهای ریگان و فهرج کرمان متعلق به «روستاهای غیرکوهستانی» است و «هیچ اطلاعی در خصوص آمار تلفات انسانی در روستاهای کوهستانی در دست نیست.»

به گفته فرماندار شهر ریگان «یکی از مهم‌ترین مشکلات ریگان نبود بیمارستان است که در زمین‌لرزه این مشکل به شدت افزایش یافته است.»

به گزارش روزنامه خبر تا شامگاه سه‌شنبه دست‌کم ۴۱ زلزله دیگر در این منطقه رخ داده و «نیروهای امداد ضمن برپايی چادرهای صحرايی غذا و دارو و کمک‌های ضروری را بین زلزله‌زدگان توزيع کرده» و امیدوارند که با رساندن خود به روستاهای کوهستانی «بقیه زيرآوارماندگان در مناطق صعب‌العبور را نیز نجات دهند.»

منبع: روزنامه خبر


 


در واکنش به اظهارات آیت‌الله خامنه‌ای:
1389/10/1

سعد حریری، نخست‌وزیر لبنان و فرزند رفیق حریری در یک نشست خبری در واکنش به اظهارات آیت‌الله خامنه‌ای که احکام دادگاه بین‌المللی پرونده حریری را «مردود» دانسته بود، بر اعتبار احکام بین‌المللی تأکید کرده است.

آیت الله خامنه‌ای روز دوشنبه در دیدار با امیر قطر، گفته بود که دادگاه ویژه بین‌المللی سازمان ملل برای رسیدگی به ترور رفیق حریری، «دادگاهی فرمایشی است که هر حکمی بدهد، مردود است.»

حزب‌الله لبنان پس از این اظهارات با صدور اطلاعیه‌ای از موضع آیت‌الله خامنه‌ای درباره دادگاه بررسی ترور رفیق حریری قدردانی کرد.

سعد حریری، فرزند سیاست‌مدار ترور شده لبنانی روز سه‌شنبه در واکنش به نظر رهبر جمهوری اسلامی گفت: «این موضع ایران است؛ ما برای آیت‌الله خامنه‌ای احترام کامل داریم و به همه نظرات او احترام می‌گذاریم و او آزاد است که نظرات خود را داشته‌باشد.»

اظهارات رهبر جمهوری اسلامی در شرایطی ایراد می‌شود که برخی منابع خبری لبنانی اعلام کرده‌اند علیرضا عسکری معاون سابق وزیر دفاع ایران، یکی از شاهدان دادگاه بین‌المللی رسیدگی کننده به پرونده ترور رفیق حریری است.

عَمار حوری، نماینده پارلمان نیز در واکنش به سخنان آیت‌الله خامنه‌ای به خبرگزاری فرانسه گفت: «این‌طور که پیداست هدف آیت‌الله خامنه‌ای از این اظهارات این است که آرامش را در لبنان و سراسر جهان عرب به هم بزند.»

علاوه بر این جمال الجراح، یکی دیگر از نمایندگان از «جنبش آینده» تصریح کرد، «اظهارات خامنه‌ای نشانگر پشتیبانی (ایران) از مواضع برخی از سیاسیون محلی یا دست کم از مواضع حزب‌الله است.»

در ادامه فیلیپ کراولی، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا نیز اظهارات آیت‌الله خامنه‌ای درباره دادگاه ترور رفیق حریری را رد کرد و گفت که این دادگاه از سوی سازمان ملل متحد برپا شده‌ و «رهبر ایران قدرت اعمال نفوذ در این دادگاه را ندارد.»

دادگاه ویژه بین‌المللی رفیق حریری، یا «دادگاه ویژه لبنان»، محکمه‌ای بین‌المللی‌ست که در پی توافق سازمان ملل متحد با جمهوری لبنان و با حمایت شورای امنیت سازمان ملل کار خود را آغاز کرده‌است.

این دادگاه قصد دارد به‌ زودی نتایج بررسی‌های خود در مورد ترور رفیق حریری، سیاست‌مدار لبنانی مخالف سوریه و 22 تن دیگر که در سال 2005 میلادی در انفجاری در بیروت کشته شدند را اعلام می‌کند.

منبع: رادیو فردا

پیشینه:

دادگاه ترور رفیق حریری هر حکمی بدهد مردود است

قدردانی حزب‌الله لبنان از مواضع خامنه‌ای درباره دادگاه حریری

آمریکا: اظهارات رهبر جمهوری اسلامی مردود است


 


۱۵۰ نویسنده و فعال ادبی فرهنگی:
1389/10/1

جمعی از نویسندگان، روزنامه‌نگاران و مترجمان سرشناس ایرانی به همراه تعدادی از فعالان نام آشنای عرصه ادبی این کشور، در نامه‌ای سرگشاده به رئیس قوه قضائیه خواستار آزادی احمد غلامی سردبیر روزنامه شرق شدند.

در این نامه که متن آن امروز چهارشنبه منتشر شده است، امضاء کنندگان با اشاره به سابقه آقای غلامی در داستان نویسی و فعالیت‌های ادبی، اتهامات منجر به بازداشت او را «کلی و مبهم» خوانده‌اند.

نویسندگان این نامه، سردبیر بازداشت شده روزنامه شرق را چنین توصیف کرده‌اند: «او در مقام روزنامه‌نگار همواره به اعتدال، پرهیز از تنش و سیاست پیشگی شهره بوده و در بند کردن او، در بند کردن قلم داستان نویسی است.»

در پایان این نامه کوتاه، امضاء کنندگان که اکثر آنها در داخل ایران به سر می‌برند، ضمن اظهار نگرانی از «وضع نامشخص» آقای غلامی، خواستار آزادی او از رئیس قوه قضائیه شده‌اند.

در میان امضاء کنندگان این نامه نام‌هایی چون سیمین بهبانی، منیره روانی‌پور، محمدعلی سپانلو، حافظ موسوی، محمد شمس لنگرودی و بابک احمدی دیده می‌شود.

همچنین نام بسیاری از مترجمان، روزنامه‌نگاران و فعالان فرهنگی چون لیلی گلستان، محمد رضا اصلانی، مراد ثقفی، فرزانه طاهری، عباس عبدی، احمد پورنجاتی و رضا شکراللهی نیز در میان این اسامی به چشم می‌خورد.

احمد غلامی سردبیر روزنامه شرق، روز ۱۶ آذر (روز دانشجو در ایران) به همراه دو خبرنگار و سرمایه‌گذار این روزنامه بازداشت شد.

منبع: وب‌سایت روزنامه‌نگاران زندانی و بی‌بی‌سی و خوابگرد

پیشینه
تائید بازداشت دو خبرنگار روزنامه شرق و ادعای محاکمه «سران فتنه» از سوی دادستان تهران
یورش نیروهای لباس شخصی به روزنامه شرق و بازداشت اعضای تحریریه


 


موسوی و کروبی:
1389/10/1

میرحسین موسوی و مهدی کروبی نسبت به عواقب حذف یارانه‌ها در شرایط کنونی ابراز نگرانی کرده و اعلام کردند سیاست‌های اقتصادی دولت آینده تاریکی برای اقتصاد کشور رقم زده است.

سحام نیوز گزارش کرده که روز گذشته میرحسین موسوی به طور سرزده به منزل مهدی کروبی رفت و دو طرف با ابراز تاسف از انفجار اخیر چابهار، درباره مسائل روز کشور از جمله نتایج اجرای قانون هدفمند کردن یارانه‌ها تبادل نظر کردند.

براساس این گزارش، آقایان کروبی و موسوی با توصیف طرح هدفمند کردن یارانه‌ها به عنوان یک حرکت اساسی اقتصادی، خواستار اجرای کارشناسی این طرح در جامعه شدند و پیاده کردن آن را در شرایط کنونی باعث نگرانی خواندند.

این دو رهبر جنبش سبز گفتند که در حالی که کشور با تحریم‌های شدید بین‌المللی مواجه بوده و گرفتار رکود و تورم شدید و نرخ بیکاری بالای 30 درصد در بسیاری از مناطق است، «اجرای این طرح باری است که فشار آن بر روی اقشار متوسط و کم درآمد جامعه» وارد خواهد شد.

براساس این گزارش، موسوی و کروبی از تعطیلی هر روزه کارخانه‌ها، ناتوانی واحدهای صنعتی در پرداخت حقوق کارکنان، بیکاری کارگران، نبود امنیت سرمایه‌گذاری، فرار سرمایه‌ها و فقدان رقابت در بخش خصوصی به عنوان مشکلات دیگر ایران در حال حاضر سخن گفتند و افزودند که همه این‌ها «آینده تاریکی» را برای اقتصاد کشور رقم زده است.

مهدی کروبی و میرحسین موسوی در بخش دیگری از سخنان خود به سیاست خارجی جمهوری اسلامی پرداختند و از آنچه که «رفتار غیردیپلماتیک دولت» خواندند، ابراز شگفتی کردند.

آنها همچنین تحولات اخیر در وزارت خارجه را نشانه «رفتارهای کودکانه» توصیف کرده‌اند.

به گفته این دو رهبر جنبش سبز «سیاست خارجه آنقدر مضحکه شده است که وزیر خارجه منتصب باید خبر برکناری‌اش را از رئیس جمهوری سنگال بشنود.»

آنها افزوده‌اند که «متاسفانه، پس از این بی‌آبرویی، طرفین ماجرا همدیگر با به دروغگویی متهم می‌کنند.»

موسوی و کروبی در ادامه این دیدار اظهارات تهدیدآمیز برخی از طرفداران دولت علیه خود را سخنانی «به دور از تعقل» خواندند و گفتند: «ما تا امروز بر راهی که انتخاب کرده‌ایم محکم ایستاده‌ایم و در آینده نیز از این راه کوتاه نخواهیم آمد.»

آنها خطاب به زندانیانی که دست به اعتصاب غذا زده‌اند نیز گفتند: «ما از زندانیان سیاسی درخواست می‌کنیم که به خاطر حفظ جانتان، دست از اعتصاب غذا بردارید و مطمئن باشید که پیروزی نهایی از آن مردم و شما خواهد بود.»

منبع: سحام‌نیوز، بی‌بی‌سی و رادیو فردا


 


1389/10/1
احمد توکلی در یک برنامه تلویزیونی گفته است که محمود احمدی‌نژاد به عنوان مجری قانون، با جسارت قانون‌شکنی می‌کند و می‌گوید قانون را قبول ندارد. آقای توکلی در این گفتگو با انتقاد نسبت به قوه قضائیه گفت که محمدرضا رحیمی متهم است و این قوه اجازه بررسی پرونده معاون احمدی‌نژاد را نمی‌دهد.

 


1389/10/1

حزب‌الله لبنان با صدور اطلاعیه‌ای از اظهارات آیت‌الله خامنه‌ای درباره دادگاه بررسی ترور رفیق حریری قدردانی کرد.

حزب‌الله اظهارات آقای خامنه‌ای را «بیان روشنی از دیدگاه کسانی دانست که به صورت خالصانه و مستحکم از وحدت و مقاومت در جهان عرب و اسلام حمایت می‌کنند.»

در اطلاعیه حزب‌الله آمده که «موضع حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، موضع مخالفان با توطئه‌هایی است که از سوی آمریکا و دشمن صهیونیستی علیه منطقه طرح‌ریزی می‌شود.»

در بخش دیگری از این اطلاعیه آمده است: «حزب‌الله همواره خواستار حمایت از این موضع آزادمنشانه و شرافتمندانه در مخالفت با توطئه دادگاه است.»

علی خامنه‌ای هفته جاری در دیدار با امیر قطر، دادگاه ترور رفیق حریری را «فرمایشی» و حکم این دادگاه را مردود دانسته است.

آمریکا اظهارات رهبر جمهوری اسلامی را مردود دانسته و سعد حریری نیز گفته که احکام دادگاه‌های بین‌المللی معتبر است، اما آقای خامنه‌ای هم در اظهارنظر آزاد است.

منبع: العالم


 


1389/10/1

وب‌سایت جرس اسناد کیفرخواست متهمان به قتل زندان کهریزک را منتشر کرده است که نشان دهنده شکنجه‌های جسمی جدید در این بازداشتگاه است.

بازداشتگاه کهریزک از بازداشتگاه‌های زیر نظر نیروی انتظامی بود که سال گذشته برای مدتی محل نگهداری گروهی از بازداشت‌شدگان به نتیجه انتخابات بود.

این سند ۲۷ صفحه‌ای که در وب‌سایت جرس منتشر شده، کیفرخواست ارائه شده در آن دادگاه است که به امضای عباس پارساپور، معاون دادستان نظامی تهران، رسیده است.

در این کیفرخواست ۱۱ مامور نیروی انتظامی از جمله عزیز الله رجب‌زاده، فرمانده وقت نیروی انتظامی تهران بزرگ، روانبخش فلاح، رئیس وقت بازرسی فرماندهی نیروی انتظامی تهران بزرگ و فرج کمیجانی، رئیس وقت بازداشتگاه کهریزک، به عنوان متهم ذکر شده و موارد اتهامی هر کدام ذکر شده است.

در این کیفرخواست همچنین یک غیرنظامی با نام محمدرضا کرمی (معروف به محمد طیفیل) نیز به مشارکت در ایراد ضرب و جرح منجر به قتل عمد متهم شده است.

آن طور که در این کیفرخواست آمده، ۱۲۳ نفر از بازداشت‌شدگان اعتراضات روز ۱۸ تیر ۱۳۸۸ در سوله‌ای ۶۵ متری نگهداری می‌شدند و ۳۷ نفر از اراذل و اوباشی که پیشتر بازداشت شده بودند هم به همین سوله منتقل شدند.

طبق این کیفرخواست متهمان هنگام بازداشت جلوی چشم دیگر بازداشت‌شدگان لخت می‌شدند، جای نشستن نداشتند، امکان استفاده از حمام نداشتند، در کل یک دستشویی برای همه ۱۶۰ نفر وجود داشته، بخشی از دود گازوئیل موتورخانه بازداشتگاه به این سوله نشت می‌کرده است، تقریبا همه بازداشت‌شدگان به بیماری‌های عفونی چشم مبتلا شده‌اند و غذای روزانه آنها تنها یک عدد سیب‌زمینی کوچک و نصف نان لواش بوده که در طول روز دو بار به آنان داده می‌شد.
منبع: بی‌بی‌سی و جرس


 


نماینده مجلس:
1389/10/1

رضا اکرمی نماینده مجلس می‌گوید که نمایندگان مجلس هشتم «جرات» سئوال از محمود احمدی‌نژاد را ندارند.

آقای اکرمی به خبر‌آنلاین گفته است: «همین الان علی مطهری حرف سوال از رئیس جمهور را می‏‌زند، می‎خواهند پوستش را بکنند، چه برسد به اینکه بخواهیم این کار را اجرا هم بکنیم.»

این نماینده افزوده که برای اجرای قانون توسط دولت «راه‏‌های قانونی بسیاری وجود دارد. مثل سوال از رئیس جمهور یا استیضاح. اما فعلا جرات نمی‎کنیم از این راه‌ها استفاده کنیم.»

وی همچنین درباره ندادن بودجه دو هزار میلیارد تومانی مترو از سوی دولت اظهار داشت: «بارها در قالب تذکر این موضوع را به رئیس جمهور گوشزد کرده‎ایم. ولی ایشان تمایلی ندارند که به این قانون عمل کنند.»

علی مطهری نیز روز گذشته گفته بود: «در جریان جمع‌آوری امضا برای سؤال از رئیس جمهور بسیاری از نمایندگان می‌گویند ما این کار را قبول داریم، اما امضا نمی‌کنیم چون ما را از زندگی ساقط می‌کنند.»

منبع: خبرآنلاین

پیشینه
نمایندگان می‌گویند برای سؤال از رئیس جمهور امضا نمی‌كنیم چون از زندگی ساقطمان می‌كنند!


 


معاون اول احمدی‌نژاد:
1389/10/1

محمدرضا رحیمی معاون اول محمود احمدی‌نژاد اعلام کرد به خاطر «رهبری و مردم» کنفرانس خبری خود را لغو کرده است.

آقای رحیمی امروز چهارشنبه قرار بود کنفرانسی با عنوان «تشریح علل و عوامل برخی شبهات و افترائات و دلایل اصرار برخی به تکرار اکاذیب و نقض آشکار قانون اساسی» با خبرنگاران داشته باشد.

رحیمی از سوی گروهی از نمایندگان مجلس متهم به فساد مالی شده است و در هفته جاری نیز قوه قضائیه این اتهام را تائید کرده و خوستار پاسخگویی وی شده است.

معاون اول احمدی‌نژاد در پیام خود آورده که در شرایط کنونی «ورود به این موضوع و پاسخگویی به اظهارات غیرحقوقی منتشر شده را به مصلحت» نمی‌داند.

وی نوشته که این اقدامش «ممکن است تکدر خاطر رهبر فرزانه انقلاب و دغدغه مردم شریف ایران را در پی داشته باشد، این مهم را به یک فرصت مقتضی موکول» می‌کند.

رحیمی همچنین اظهارات سخنگوی قوه قضائیه درباره خودش را «نادرست» دانسته که «منجر به تشدید برخی تخریب‌ها و ابهامات در افکار عمومی علیه» وی شده است.

منبع: عصر ایران

پیشینه
سخنگوی قوه قضائیه: معاون اول رئیس جمهور باید به اتهاماتش پاسخ دهد
نادران: رحیمی رئیس حلقه فساد خیابان فاطمی است


 


1389/10/1

وزرات خزانه داری آمريکا روز سه شنبه تحريم های تازه ای را عليه  شرکتها و بانک های مرتبط با سپاه پاسداران، کشتيرانی جمهوری اسلامی و بخش انرژی ايران وضع کرده است.

پرویز فتاح، وزير سابق نيرو و مديرعامل بنياد تعاون، بیمه معلم،  شرکت نفت و گاز پارس، شرکت کشتيرانی لاينر ترانسپورت کيش، بانک مهر، بانک انصار و بنياد تعاون سپاه به فهرست شرکت ها و افراد مورد تحریم های آمريکا  افزوده شده‌اند.

استيوارت لوی، معاون وزير خزانه داری آمريکا در امور تروريسم و اطلاعات مالی، در اين زمينه، گفته است: «سپاه پاسداران و کشتيرانی جمهوری اسلامی مهم ترين نهادهايی هستند که در برنامه غيرقانونی ايران برای دور زدن تحريم ها مشارکت دارند.»

آقای لوی تاکيد کرد که هدف تحريم های تازه آمريکا بيش از آن که بخواهند مبادله نفت ايران را تحت تاثير قرار دهد، معطوف به محدود کردن سيستم مالی سپاه پاسداران و خطوط کشتيرانی جمهوری اسلامی است.

وزارت خزانه داری آمريکا نام دو بانک «انصار» و «مهر» را نیز به اتهام  ارائه خدمات بانکی به سپاه پاسداران در فهرست تحريم های خود قرار داده است. مشارکت اين بانک ها در نظام بانکی و تجاری آمريکا ممنوع شده است و همچنين ارتباط شهروندان آمريکايی با اين بانک ها نيز ممنوع است.

«بنياد تعاون سپاه» نيز به عنوان بخشی از سپاه پاسداران در فهرست تحريم ها قرار گرفته است.

وزارت خزانه داری آمريکا می گويد که بنياد سپاه سازمانی نيمه دولتی - نيمه رسمی است که از طريق ارتباط با حکومت سود می برد و در بخش های مهمی از اقتصاد ايران (به غير از صنعت نفت) فعال است.

طبق این گزارش، بیمه «مهر» نیز به دلیل ارائه خدمات به کشیترانی جمهوری اسلامی و شرکت نفت و گاز پارس برای جلوگیری از سرمایه گذاری در صنعت نفت ایران در فهرست شرکت های مورد تحریم قرار گرفته است.

وزارت خزانه‌داری ايالات متحده آمريکا در نهم آذرماه سال جاری ۱۰ شرکت خارجی را در اروپا و آسيا به دليل ارتباط آنها با طرف‌های ايرانی در فهرست سياه تحريم‌های خود قرار داد. از ميان ۱۰ شرکتی که در فهرست سياه تحريم‌های آمريکا قرار گرفته است، هشت شرکت در بريتانيا و يک شرکت در سوييس و يک شرکت ديگر در مالزی مستقر است.

منبع: رادیو فردا

پیشینه:
دولت آمریکا ۱۰ شرکت مرتبط با ایران را تحریم کرد


 


مطهری:
1389/10/1

علی مطهری، نماینده مردم تهران در مجلس گفت که «در جریان جمع آوری امضا برای سؤال از رئیس جمهور بسیاری از نمایندگان می‌گویند ما این كار را قبول داریم، اما امضا نمی كنیم چون ما را از زندگی ساقط می‌كنند.»

آقای مطهری كه به عنوان مهمان ویژه سایت خبری الف به سوال كاربران پاسخ می داد‍ افزود: «من به آن ها می گویم یك بار باید ایستادگی كنید تا مجلس اقتدار خود را به دست آورد. اگر استاندار و یا فرماندار بخواهد نماینده ای را به خاطر امضای سؤال از رئیس جمهور تحت فشار قرار دهد وزیر كشور را استیضاح می كنیم.»

نماینده مردم تهران در ادامه پاسخ های خود درباره بركناری متكی گفت: «روشن است كه شیوه ی بركناری آقای متكی بیشتر شبیه به یك انتقام گیری بود و موجب صدمه به جایگاه نظام جمهوری اسلامی در جهان و تحقیر آقای متكی شد. هم غیر معقول و هم غیر اخلاقی بود.»

او در ادامه با «غیر قابل قبول» خواندن سخنان رحیمی، معاون اول احمدی‌نژاد درباره عزل متکی گفت: «فرضاً توافقی در كار بوده، قطعاً بر سر شیوه ی كار توافقی نبوده است. به علاوه اگر قبلاً توافقی شده بود، آقای متكی در مراسم معارفه و تودیع شركت می كرد. به هر حال آقای احمدی نژاد باید مردم را درباره ی این اقدام عجیب خود قانع كند. ما این سؤال را به موارد سؤال از رئیس جمهور اضافه می كنیم.»

مطهری در بخش دیگری از سخنان خود به نقش هاشمی در رویدادهای پس از انتخابات ریاست جمهوری سال گذشته اشاره کرد و گفت: «در مجموع آقای هاشمی در فتنه ی اخیر مظلوم واقع شد. اگر كسی در تلویزیون در مقابل چشم پنجاه میلیون نفر بگوید خانواده ی شما بیت المال را غارت كرده و بعد شما درخواست چند دقیقه وقت از تلویزیون كنید تا از خود دفاع كنید و به شما وقت ندهند شما چه می كنید؟»

منبع: آینده


 
شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به 30mail-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به 30mail@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته