-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۱ اردیبهشت ۱, جمعه

Latest News from 30Mail for 04/20/2012

این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.

 

1391/1/31
  •  

    محمد معینی
    راز سر به مهر

    فردای روزی که احمدی نژاد و هیات دولت در چهارمین سفر استانی شان وارد بندرعباس شدند (23 فروردین 91)، یک ویدئوی سه دقیقه ای پیش یکی از دوستان دیدم که به محض دیدن اش گفتم «این یه گنجه، بِدش به من!» و اونم داد! فیلم مربوط به بخشی از مراسم استقبال خیابانی از احمدی نژاد در حوالی شهرنمایش بندرعباس (ورودی آزادگان، روبروی داروخانه آریا) بود که طی آن یک پیرمرد با لباس محلی مدام خطاب به احمدی نژاد داد می زد: «احمدی نژاد! من گشنمه ... من گشنمه ... من بازنشسته ام ... من گشنمه». بعضی اطرافیان سعی داشتند با شعار، لابد باعث شوند صدای پیرمرد بلند نشود؛ ولی پیرمرد کوتاه بیا نبود و حتی با دست می زد روی ماشین. بعد و در همین اثنا، دختری نوجوان نزدیک اتومبیل حامل احمدی نژاد می شد و به رغم تلاش گارد محافظ، از آن بالا می رفت. این بالا رفتن از ماشین احمدی نژاد توسط دختران، البته در بندرعباس سابقه داشت!(تصویر مقابل، سفر استانی دو سال قبل).

    من این ویدئو را فورا در گوگل پلاس به اشتراک گذاشتم(+). بعد هم در صفحه بندرعباس در فیس بوک(+). در شرح ویدئو هم نوشتم: «فیلم: استقبال دیروز (22 فروردین 91) از احمدی نژاد در بندرعباس – حوالی «شهرنمایش» / از ثانیه 40 به بعد، پیرمرد حنجره اش را پاره می کند و مدام داد می زند: «احمدی نژاد! من گشنمه ... من گشنمه ... من گشنمه ... من بازنشسته ام ... احمدی نژاد! من گشنمه ...» / از ثانیه 115: یک دختر نزدیک می شود و از کاپوت ماشین بالا می رود. نمی توانند جلوی او را بگیرند». فردای آن روز وبسایت بازتاب فیلم را با یادداشتی روی آن منتشر کرد(+). بازتاب نوشت: «بر اساس فیلمی که ظاهراً به استقبال دو روز پیش (22 فروردین 91) از دکتر احمدی نژاد در بندرعباس – حوالی «شهر نمایش»، منتشر شده، برخی از مردم برای تامین اولین نیازهای زندگی شان همچون تامین خوراک و غذا سراغ شخص دوم مملکت را گرفتند که در این میان تصاویر منتشر شده از سوی محلیان در شبکه های اجتماعی جالب توجه است» و در پایان به طعنه که «به نظر می رسد هنوز اشخاصی در کشور هستند که گرسنه می خوابند».
     
    با گذشت زمان و عدم بازتاب بیش از این ِ فیلم مذکور، به نظرم رسید که دیگر آن فیلم تمام شد؛ مثل خیلی اتفاق های بد که از یاد می رود. اما از پریروز (یعنی حدود یک هفته بعد از به اشتراک گذاشتن فیلم) ناگهان موج توجه به این فیلم در دنیای مجازی بالا گرفت.
     
    جعفر پناهی (کارگردان سینما) در باره آن نوشت: «حکایت غریبی است، یاد «آواز دلفین‌ها»ی مسیح علی نژاد افتادم اماحکایت غریب‌تر آنکه دیگر از آن جمعیتی که در سفرهای استانی حلقه می‌زدند خبری نیست. شاید بقیه … نای آواز خواندن در گشنگی را همچون این پیر مرد ندارند». مسیح علی نژاد (روزنامه نگار) به این بهانه، مقاله معروف «آواز دلفین ها» را بازنشر کرد(+). وبسایت کلمه ضمن انتشار ویدئو، یادداشتی به همراه آن منتشر کرد با عنوان «فریادی از سر درد؛ احمدی نژاد! گشنمه»(+). در یوتیوب تا صبح امروز (پنج شنبه، 31 فروردین) این ویدئو نزدیک به 67 هزار بار دیده شده(+) و دیشب بی.بی.سی فارسی نیز آن را پخش کرده. در بالاترین برای آن «موضوع داغ» تعریف کرده اند(+) و کسانی در قالب های احساسی برای آن مطالبی نوشته اند. یک جستجو در دنیای وب نیز از بازتاب زیاد این ویدئو حکایت دارد(+)؛ ظاهرا به اسم «گشنمه» هم معروف شده.
    .
    **
    یادآوری: قبلا درباره این تیپ به خیابان و عرصه کشیدن مردم که عزّت شان گاه زیر سئوال می رود، نوشته بودم؛ «حراج عزّت»(+) در چهار سال قبل، یا «چرا شکل استقبال های خیابانی تغییر نمی کند؟»(+) در دو سال قبل. به نظرم می رسد دستگاه های عریض و طویل کسب خبر و اطلاعات و از جمله روابط عمومی ها باید جایگزین این شیوه های تحقیرکننده باشند؛ اگر که کسب خبر واقعی از حال روز مردم، هدف است و نه صرفا پروپاگاندا.

     
     

    1391/1/31

     

    میثم رمضانعلی
    هابیل

    پیرامون بحث و بررسی پیرامون فضای مجازی، هفته‌ی پیش با دوستانی در جلسه‌ای به میزبانی آقای خرم‌آبادی شرکت کردم. از کارگروه، این آقایان حضور داشتند:

    ـ آقای خرم‌آبادی(دبیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه و مشاور دادستان کل کشور)

    ـ مهندس مهدی جابریان(عضو دبیرخانه‌ی کارگروه)

    ـ مهندس امیری(از اداره‌ی رصد کارگروه)

    ـ آقای حسین‌خانی(رئیس اداره‌ی اجرایی کارگروه)

    جمع ما نیز از این عزیزان بودند:

    ـ محمدصالح مفتاح(وبلاگ‌نویس؛ فعال شبکه‌های اجتماعی؛ مدیر مسئول سایت خبری تحلیلی تریبون مستضعفین)

    ـ کبری آسوپار(وبلاگ‌نویس؛ فعال شبکه‌های اجتماعی؛ خبرنگار سرویس سیاسی روزنامه جوان)

    ـ مهدی خانعلی‌زاده(وبلاگ‌نویس؛ فعال شبکه‌های اجتماعی؛ خبرنگار سایت رجانیوز؛ سردبیر خبرگزاری نسیم‌آنلاین)

    ـ حسین رضوی‌پور(وبلاگ‌نویس؛ فعال شبکه‌های اجتماعی؛ مدیر وبلاگ مطالبات …)

    ـ میثم میثمی(پایگاه خبری تحلیلی هزار سنگر)

    ـ حسن میثمی(وبلاگ‌نویس؛ فعال شبکه‌های اجتماعی؛ مدیرمسئول و سردبیر پایگاه خبری تحلیلی وبلاگ‌نیوز)

    ـ محمدرضا فخری(مدیر سرویس وبلاگی پارسی‌بلاگ)

    ـ میثم رمضانعلی(وبلاگ‌نویس؛ فعال شبکه‌های اجتماعی)

    سعی کردم تمام مطالبی که توسط دوستان بیان شد را نکته‌برداری کنم؛ جلسه البت ضبط شده است و محتوای آن ممکن است به طور مفصل به زودی منتشر شود؛ فکر می‌کنم نگاشتن این نکته‌ها به عنوان یک پست وبلاگی به کار خیلی‌ها بیاید؛ کما این‌که بنا داریم به همین جلسه اکتفا نکنیم و همان‌طور که آقای خرم‌آبادی روی ِ باز نشان دادند، تلاش کنیم که این جلسه، به سلسله جلسات بدل شود.

    به ترتیبی که در جلسه بیان شد، نکته‌هایی را که دوستان بیان داشتند را می‌آورم؛ ممکن که نه، به حتم چون صحبت‌ها با سرعت بیان می‌شد، همه‌ی نکات را نتوانستم یادداشت کنم. ولی به حتم مواردی که این‌جا می‌آورم، بیش از نود درصد صحبت‌ها را شامل می‌شود. اگر دوستان شرکت کننده نکته‌ی مهم بیان‌شده‌ای را از قلم انداختم بگویند تا تکمیل کنم. چون الان وقت ندارم، صحبت‌های آقای خرم‌آبادی را که در آخر جلسه بیان شد، بعدتر اضافه می‌کنم؛ ان شاء الله

    ………………………………………….

    محمدرضافحری:

    دو سال پیش نیز ما در جلسه‌ای که در وزارت ارشاد برگزار شد به عنوان سرویس‌دهنده شرکت کردیم؛ در همان جلسه نیز پیش‌نهادات عملی و کاربردی‌ئی دادیم که شنیده نشد و اگر هم شنیده شد، به اجرا در نیامد.

    ما فرض و اصل و خط قرمز را قانون می‌دانیم. در مواردی هم صحبت می‌کنیم، بحث روی ِ شیوه‌ی اجرای قانون است که متاسفانه خوب اجرا نمی‌شود.

    متاسفانه در برخورد با مصادیق، شأن انسان‌ها رعایت نمی‌کند. کسانی فیلتر می‌شوند که شخصیت و هویت مشخص و جدی‌ئی در فضای مجازی دارند و به خاطر یک اشکال، ما با آن‌ها برخوردهای تندی می‌کنیم که از شأن آن‌ها به دور است. فیلتر کردن آهستان، زهرا اچ‌بی و … از همین نمونه‌هاست. این‌ها کسانی هستند که شاید زمان و هزینه‌ی زیادی باید صرف شود که نمونه‌ای مثل این‌ها شاید پرورش پیدا کند.

    چرا علت فیلتر شدن فلان وبلاگ برای من ِ سرویس‌دهنده تصریح نمی‌شود؟ مثلا بیاییند و بگویند به این دلیل این وبلاگ باید حذف شود. شاید در تعامل من و کاربرم بشود مشکل را حل کرد.

    بسیار پیش آمده که یک وبلاگ فیلتر شده است در حالی که کاملا آن شخص در دسترس بوده است. شماره‌ تلفن آن شخص، آدرس و مشخصات. گاهی فیلتر کردن این شخصی که شناخته شده است و در دسترس، ضرر بیش‌تری داشته باشد نسبت به این‌که وقت بگذاریم و ارتباط بگیریم.

    محمدصالح مفتاح:

    چند اشکال اساسی به کارگروه از دید حقوقی و حقوق بشری وارد است که بیان می‌کنم.

    باید در نظر داشته باشیم که مالک اطلاعات و داده‌ها، دولت‌ها نیستند و مردم صاحبان آن‌ها می‌باشند.

    متاسفانه میان جرم و مجازات تناسبی وجود ندارد.

    نهاد بالادستی ِ کارگروه نداریم و نمی‌شود از کارگروه به جایی شکایت کرد. خودِ کارگروه مرجعِ رسیدگی به شکایاتی‌ست که از او می‌شود. و این رویه‌ی درستی به نظر نمی‌رسد.

    ماهیت این نهاد مشخص نیست. دادگاه اداری‌ست یا قضایی؟ اگر اولی باشد که باید به دیوان عدالت اداری رجوع شود و اگر قضایی باشد، به جای دیگر.

    حق دفاع برای افراد در نظر گرفته نشده است.

    با اعضای کارگروه آشنایی وجود ندارد. اسامی اشخاص متاسفانه در دست‌رس همه نیست.

    تریبون مستضعفین فیلتر شد. به خاطر انتقاد به رویه‌ی دادستانی

    خانعلی‌زاده

    نمایندگان نهادهای مختلف، به نظر می‌رسد که کارشناس این کار نیستند. شاید شما بگویید که رشته‌های نرم افزار و آی‌تی و غیره خوانده‌اند، اما متاسفانه عمل‌کردشان چنین چیزی را نه تنها نشان نمی‌دهد، که برعکس آن می‌باشد.

    بسیاری از مراکز نیاز به اینترنت بدون فیلتر دارند. بنا به کارهای علمی و فعالیت‌هایی که انجام می‌دهند. اما متاسفانه چنین امکانی فراهم نیست.

    وقتی شما سایت‌های مختلف را فیلتر می‌کنید که دریچه‌ای‌ست برای انتقال نگاه‌های انقلاب اسلامی به بیرون از مرزها، متاسفانه ما در یک محدوده‌ی جزئی و حصارکشیده شده، دور ِ هم خواهیم بود.

    این نحوه‌ی فیلترینگ و این نحوه‌ی برخورد با وبلاگ‌نویسان و فعالان رسانه‌ای، متاسفانه جز دلسرد شدن حزب‌اللهی‌ها چیزی برای نظام در بر نخواهد داشت.

    خانم کبری آسوپار

    ما دوستانی داریم که در چهار پنج سال اخیر در فضای مجازی به جد و جهد جنگیده‌اند و به واقع افسران این عرصه بوده‌اند.

    متاسفانه به خاطر یک اشتباه، با شخص به تندی برخورد می‌شود و شخص را به سمت دل‌سرد شدن هول می‌دهند.

    نحوه‌ی برخورد کمیته‌ی فیلترینگ، باعث می‌شود که کاربران خاکستری به معاند تبدیل شوند.

    چرا باید با کسی که نظری مخالف نظر نظام دارد به نحوی برخورد شود که گویی طرف معاند است.

    ترکش خوردن‌های نیروی‌های انقلاب در فضای مجازی بسیار زیاد شده است. متاسفانه توپخونه‌ی قوه‌ی قضائیه خیلی از ترکش‌هاش داره به خودی‌ها می‌آد.

    نکته‌ی جالبی که وجود دارد این است که چرا تا کنون از فعالان فضای مجازی دعوت نشده است؟ چرا باید حتما برای این جلسه، وبلاگ‌نویسان و فعالان فضای مجازی درخواست داشته باشند؟

    فعالیت‌های کارگروه به شدت مبهم است و مبهم عمل می‌کند و این باعث ضربه خوردن به کل نظام می‌شود.

    کم‌تر کسی دیگر جرأت انتقاد به قوه‌ی قضائیه و یا رئیس قوه‌ی مقننه را دارد.

    این‌که یک وبلاگ‌نویس به خاطر یکی دو مطلب توبیخ شدید می‌شود، و این توبیخ شدن باعث می‌شود که دیگر ننویسد، چه کسی بیش‌تر سود می‌برد؟ آیا ضدانقلاب‌ها از این توبیخ بیش‌تر سود نمی‌برند؟

    میثم میثمی

    از دادستان تشکر می‌کنم که کمک کردند که فیلترشویم و در این جلسه حاضر شویم و دوستان‌مون رو از نزدیک ببینیم!

    متاسفانه دلیل فیلترینگ به صورت دقیق ذکر نمی‌شود و این به نظرم خودش نوعی جرم می‌باشد

    دوستان دادستانی به نظرم، از کیفیت دشمنی دشمنان در فضای مجازی بی‌خبر هستند و این باعث اشتباه‌ عمل کردن می‌شود.

    آستانه‌ی تحمل قوه‌ی قضائیه خیلی پایین است

    یاسین رضوی

    وبلاگ مطالبات سایبری را راه اندازی کردیم و بیانیه داده بودیم که به امضای خیلی از وبلاگ‌نویسان رسید. متن‌ش رو تقدیم می‌کنم

    بهتر می‌دانم در مورد این‌که «قانون چه باید باشد» صحبت کنم نه در مورد این‌که «قانون چه هست؟»

    قوانین فضای مجازی نه تنها در مسیر جنگ نرم نتیجه‌ی مثبتی نداشته که نتیجه‌ی معکوسی نیز داشته است.

    هر فعالیتی حقوق و تکالیفی را شاملمی شود. در این قانون حقوق فعالان فضای مجازی اصلا بیان نشده است.

    اگر جایی هم دیده شده و یا می‌خواهد دیده شود، باید با تعامل خود کاربران این تدوین شود.

    بسیاری از کاربران و خود بنده عبور از فیلترینگ و حضور انقلابی در عرصه‌های گوناگون رو تکلیف خودمان می‌دانیم.

    متاسفانه رفتار کمیته به نحوی‌ست که می‌گویند که بگذارید بیاید در زمین خودمان تا با آن‌ها مبارزه کنیم. چیزی که در اوائل جنگ بعضی‌ها تعبیر می‌کردند.

    حق ارتباط با خارج از کشور در حالتی که غیر اخلاقی و غیرشرعی نیست، مدنظر قرار داده نمی‌شود.

    حسن میثمی

    ما در سر مسائل غیراخلاقی اصلا بحث نداریم موافق هستیم که به شدت با تمام موارد غیراخلاقی برخورد شود.

    در برخورد با جرائم سایبری مشکلات شدید قانونی داریم.

    متاسفانه کمیته‌ی فیلترینگ، برگزاری جلسات و چرایی فیلترشدن سایت‌های بزرگ را به اطلاع مردم نمی‌رساند و اطلاع‌رسانی‌ها به شدت ضعیف می‌باشد.

    ذکر دلیل فیلترشدن به مردم به شدت به تعامل میان کارگروه و مردم کمک می‌کند.

    یک نکته‌ی مغفول این است که بعضی‌ها هستند که از گذشته‌ی خودشان رو برگردانده‌اند. کسانی که هویت‌شان فاش نشده و نخواسته‌اند و نمی‌خواهند آشکار شود. این موارد نیاز به دقت بیش‌تر و شاید رفع فیلتر به دلیل تغییر مسیر افراد باشد.

    صفحه‌ی پیوندها یک صفحه‌ی منفی تلقی می‌شود. یعنی صفحه‌ای که شخص با دیدن آن و مشکلی که در استفاده از سایت مورد نظرش ایجاد شده است، حالت ناراحت و عصبانی‌ئی به خود می‌گیرد. با این حال می‌بینیم در این صفحه‌ی منفی، ای عناصر ِ مثبت و ارزشی مثل عکس آقا و شهیدان و انتخابات و غیره استفاده می‌شود که کار درستی نیست.

    سوال بعدی این است که لینک شدن‌ها بر اساس چه مبنایی‌ست؟ به نظرم معیارهای خوبی برای لینک شدن وجود ندارد.

    صفحه‌ی پیوندها چه جایگاهی دارد؟ صفحه‌ی رسمی کارگروه است و یا کلا یک سایت خدماتی؟

    این که بیاییم و با این روش یک دامنه را(پیوندها.آی‌آر) رشد بدهیم که رتبه‌اش در سایت الکسا بشود سوم و چهارم، کار درستی نیست.

    میثم رمضانعلی

    متاسفانه در برخورد با اتفاقات، شأن نظام اسلامی رعایت نمی‌شود. با مواردی برخورد می‌شود که برخورد با آن‌ها، پایین آوردن شأن و جایگاه جمهوری اسلامی‌ست. جدای از برخورد، نحوه‌ی برخورد نیز بسیاری نامناسب است. معذرت‌خواهی‌های کاریکاتوری‌ئی در اسفندماه یکی از همین موارد است که مردم را نسبت به نظام بدبین می‌کند.

    در برخوردها، شأن اشخاص و افراد رعایت نمی‌شود.

    علاقه‌ی دوستان در برخوردهای قضایی سخت، دور شدن از اعمال قدرت نرم در صحنه است. به حتم، قدرت نرم با این نحوه‌ی برخوردها سازگار نیست.
     

    * تیتر از سی‌میل


     
     

    1391/1/31

     

     
    احمدرضا پوردستان فرمانده نیروی زمینی ارتش ایران در خصوص اظهارنظر دولت امارات درباره جزایر سه‌گانه گفت: اگر بخواهد تعرضی صورت بگیرد و موضوع از طریق سیاسی حل نشود نیروهای نظامی آماده‌اند اقتدار ایران را به کشور متعرض نشان دهند.
     
    آقای پوردستان که در حاشیه همایش روز ارتش و در جمع خبرنگاران سخن می‌گفت، افزود: حاکمیت این جزایر از قدیم‌الایام متعلق به ایران بوده و جمهوری اسلامی نیز از این حق خود قاطعانه و با قدرت دفاع می‌کند.
     
    مهمانپرست: تعلق جزایر سه گانه به ایران غیر قابل مذاکره است
     
    از سوی دیگر  وزارت خارجه ايران در واکنش به بيانيه اخير شورای همکاری خليج فارس گفته است که تعلق جزاير سه گانه به ايران امری غيرقابل مذاکره است و فرمانده نيروی زمينی ارتش هم از اقدام نظامی برای حل اين مسئله در صورت شکست ديپلماسی خبر داده است.
     
     
    رامين مهمانپرست، سخنگوی وزارت امور خارجه ايران، در سخنانی که خبرگزاری های ايران آن را واکنش شديد تهران عنوان کرده اند، بيانيه روز سه شنبه شورای همکاری خليج فارس درباره جزاير تنب بزرگ، تنب کوچک و ابوموسی را محکوم کرده است.
     
    آقای مهمانپرست تاکيد کرده که «دوره اعلام مواضع غير سازنده در بيانيه های شورای همکاری خليج فارس در خصوص جزاير سه گانه ايرانی پايان يافته است.»
     
    به گفته وی، «سفر رييس جمهوری اسلامی ايران به جزيره ابوموسی مربوط به حاکميت سرزمينی ايران است و تعلق اين جزاير به خاک ايران امری ثابت، لايتغير و غير قابل مذاکره است.»
     
    شورای همکاری خليج فارس روز سه شنبه در نشستی فوق العاده در دوحه قطر که به درخواست امارات برگزار شد، سفر محمود احمدی نژاد به جزيره ابوموسی را «تحريک آميز» توصيف کرده و به ايران هشدار داد که در مواجهه با موضوع جزاير سه گانه، از مواضع امارات پشتيبانی می کند.
     
    محمود احمدی نژاد روز چهارشنبه، ۲۳ فروردين ماه، در ادامه سفر استانی خود به استان هرمزگان به جزيره ابوموسی رفت و در جمع مردم اين جزيره با تاکيد بر اينکه همه اسناد تاريخی گواه بر «فارس» بودن خليج نيلگون فارس است، گفت: «برخی حقايق مانند خورشيد روشن است و نمی‌توان حقيقت آن را زيرسوال برد.»
     
    اين اقدام با واکنش امارات متحده عربی روبرو شد و ابوظبی ضمن فراخواندن سفير خود از تهران، بازی دوستانه تيم ملی فوتبال اين کشور با ايران را لغو کرد.
     
    تنش‌ها بر سر جزایر سه‌گانه بین ایران و امارات همچنان ادامه دارد.
     

     
     

    1391/1/31

     

    رئیس اکثریت مجلس سنای آمریکا خواستار تشدید تحریم‌ها علیه ایران شده، ژاپن واردات نفت از ایران را ۷۷ درصد کاهش داده و همزمان دولت سوییس اعلام کرده تحریم‌های تجاری علیه شهروندان و موسسات ایرانی را تشدید کرده است.
     
    هری رید، رئیس اکثریت مجلس سنای آمریکا می‌گوید که کنگره باید تحریم‌های هدفمند نفتی و بانکی جدیدی را علیه ایران اعمال کند تا با حفظ فشار بر تهران، ایران را وادار به توقف برنامه هسته‌ای‌ خود کند.
     
    به گفته آقای رید، نماینده دموکرات و رئیس اکثریت سنای آمریکا هر روز که برای ایران بدون احساس فشار بیشتر از سوی غرب می‌گذرد، جهان متضرر و ایران امیدوار شده و نفع می‌برد.
     
    در همین رابطه، سخنگوی هری رید به خبرگزاری رویترز گفت که دستیاران دفتر او روز سه‌شنبه، ۲۹ فروردین با ‌گروه‌های خارج از کنگره برای بحث درباره تحریم‌ها علیه ایران با هم دیدار کردند. در عین حال او این جلسه را «عادی» خواند.
     
    ماه گذشته، آقای رید بر اجرای بدون اتلاف وقت و روند ترمیمی یک بسته تحریمی که کمیته بانکی سنا تعیین کرده بود، پافشاری کرد.
     
    سناتورهای هر دو حزب دموکرات و جمهوریخواه خواهان فرصتی برای تغییر تحریم‌های جدید هستند.
     
    سوئیس بانک مرکزی ایران را تحریم نکرد اما تحریم‌های تجاری علیه شهروندان و موسسات ایرانی را تشدید کرد
     
    از سوی دیگر گزارش شده دولت سوئیس ضمن تشدید تحریم های تجاری علیه شهروندان و موسسات ایرانی، از تحریم بانک مرکزی جمهوری اسلامی خودداری ورزیده است.
     
    وزارت اقتصاد سوئیس اعلام کرده است که در راستای افزایش فشار برای وادار کردن حکومت ایران به قبول خواست جامعه جهانی و تبعیت از قطعنامه های مصوب شورای امنیت در مورد توقف برخی از برنامه های هسته ای، یازده شرکت و شهروند جمهوری اسلامی را به فهرست اشخاص حقیقی و حقوقی تحت تحریم افزوده است.
     
    وزارت اقتصاد سوئیس این اقدامات را در راستای هماهنگی با تحریم های اتحادیه اروپا علیه ایران توصیف کرده اما افزوده است که در این زمینه "استثنائی در مورد بانک مرکزی جمهوری اسلامی منظور شده و این بانک به دلیل اهمیتی که برای اقتصاد ایران دارد، مشمول تحریم قرار نگرفته است."
     
     
    ژاپن واردات نفت از ايران را «۷۷ درصد» کاهش داد
     
    منابع بارزگانی و صنعتی در ژاپن می گويند، اين کشور ورادات نفت خود از ايران را به  بصورت ناگهانی تا ۷۷ درصد کاهش داده است .همچنين ديگر گزارش ها حاکی است که تايوان و کشور های اروپايی واردات نفت از ايران را کاهش داده اند.
     
    يک منبع بازرگانی روز چهارشنبه، ۱۸ آوريل، به خبرگزاری رويترز گفته است که ژاپن خريد نفت ايران را بخاطر رعايت تحريمهای غرب عليه  این کشور، در ماه جاری، نسبت به دو ماه گذشته تا نزدیک به ۸۰ درصد هم کاهش خواهد داد. این میزان کاهش واردات نفت ژاپن از ايران، معادل روزانه ۲۵۰ هزار بشکه است.
     
    به گزارش رويترز، اقدام ژاپن، کشوری که در ليست چهار مشتری عمده نفت ايران در آسيا است، درحالی انجام شده که تحريمهای روزافزون غرب مشکلات پرداخت پول، بارگيری، حمل و بيمه نفت ايران را پيچيده تر کرده است.
     
    اين منبع بازرگانی که نخواسته نامی از وی برده شود به خبرگزاری رويترز گفته است که ژاپن برای ماه جاری تنها خريد روزانه ۷۵ هزار بشکه نفت از ايران را در برنامه دارد، درحالی که تا دو ماه پيش روزانه تا سقف ۳۲۳ هزار بشکه نفت خام از ايران وارد می کرد.
     
    گزارش غیر رسمی‌ای از مذاکرات اخیر ایران و گروه پنج+‍۱ منتشر شده که بر اساس آن ایران در پی توقف روند غنی سازی ۲۰ درصدی در قبال کاهش تحریم‌های بین‌المللی علیه این کشور است.
     

     
     

    1391/1/31

     

     
    پلیس برزیل بازداشت یک دیپلمات ایرانی در این کشور به اتهام آزار جنسی چند دختر نوجوان را تایید کرد. 
     
    به نوشته روزنامه وال استریت ژورنال، این دیپلمات در استخری در برزیلیا، پایتخت برزیل به دنبال تلاش برای آزار جنسی چهار دختر نوجوان ۹ تا ۱۵ ساله بازداشت شده است.
     
    پلیس برزیل نام و رتبه این دیپلمات را اعلام نکرده اما گفته بر اساس قوانین برزیل، به دلیل مصونیت قضایی این دیپلمات او را به مسوولان سفارت ایران تحویل داده است.
     
    مطبوعات برزیل اما به جزئیات بیشتری از موضوع پرداختند و اعلام کردند این دیپلمات هنگام شنا به زیر آب می رفت و اقدام به آزار جنسی کودکان می کرد.
     
    بر اساس این گزارش حدود 10 کودک در استخر شنا می کردند و یکی از آنها که چندین بار توسط دیپلمات ایرانی مورد آزار قرار گرفت با صدای بلند فریاد کشید و سپس خانواده او به سمت وی شتافتند و پس از اینکه از ماجرا آگاه شدند دیپلمات و همراهش را به پلیس تحویل دادند. 
     
    وب‌سایت العربیه نوشته است که در تماس با روزنامه نگارانی که این حادثه را پوشش دادند به هویت دیپلمات ایرانی آگاه شده است.
     
    روزنامه نگاران برزیلی نام دیپلمات را حکمت الله قربانی و ۵۰  ساله اعلام کرده اند. آنها همچنین گفته اند که این دیپلمات به عنوان مشاور حقوقی در سفارت ایران در برزیل خدمت می کند.
     
    دیپلمات ایرانی به شکل رسمی به آزار جنسی چند کودک در استخر باشگاه معروف ویزینیاسا متهم و از ورود دوباره به این مجموعه ممنوع شد.
     
    مجله فیجا چاپ برزیل تاکید کرد وزارت خارجه ممکن است از دیپلمات ایرانی بخواهد خاک کشور را ترک کند.
     

     


    شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به 30mail-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به 30mail@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

    هیچ نظری موجود نیست:

    ارسال یک نظر

    خبرهاي گذشته