-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۸۹ آبان ۲۹, شنبه

Lates News from Iran Christian for 11/20/2010

Email not displaying correctly? View it in your browser.
این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا گزینه دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.



بی بی سی: وزارت امور خارجه آمریکا در گزارش سالانه خود ایران را از جمله کشورهایی معرفی کرده است که آزادی اقلیت های مذهبی را به طور جدی نقض می کنند.
مقام های آمریکایی در این گزارش که هر سال آن را به کنگره ارائه می کنند، ایران، برمه، کره شمالی، چین، عربستان سعودی، سودان، ازبکستان و اریتره را کشورهایی اعلام کرده اند که در آن آزادی اقلیت های دینی به طور گسترده زیر پا گذاشته می شود.
مایکل پازنر، از معاونان وزیر امور خارجه آمریکا، روز چهارشنبه (۱۷ نوامبر) در واشنگتن به خبرنگاران گفت: "در ایران، محدودیت های اعمال شده از سوی دولت بر آزادی های دینی به ویژه برای بهائیان شدیدتر شده است."
در گزارش یادشده آمده است: "شعارها و اقدامات دولت ایران فضایی تهدید آمیز علیه تقریبا تمام گروهای غیر شیعه، به ویژه بهائیان و نیز صوفی ها، مسیحیان پیروان فرقه انجیلی، اعضای جامعه یهودیان و گروه های شیعه دارای نظرات مغایر دولت ایجاد کرده است".
مقام های ایرانی هنوز به گزارش وزارت امور خارجه آمریکا واکنش نشان نداده اند، اما آنان در گذشته همیشه اتهام نقض آزادی های دینی را رد کرده اند.
در گزارش سالانه وزارت خارجه آمریکا آمده است که سنی های ایران نداشتن یک مسجد ویژه اهل سنت در تهران را اقدامی تبعیض آمیز می دانند.
عبدالمجید مراد زهی، استاد مدرسه دینی اهل سنت زاهدان، چندی پیش در مصاحبه ای با بی بی سی غیبت ایرانیان سنی مذهب در رده مدیریت کلان کشور در طول سه دهه گذشته را تبعیضی ناروا دانسته بود.
مقام های آمریکا همچنین حکومت ایران را به تشدید سرکوب صوفیان از جمله، بازداشت و حبس های خودسرانه و نیز مصادره اموال برخی از آنها متهم کرده اند.
در این گزارش آمده است که مقام های ایرانی از طریق اعمال کنترل شدید بر گروه های مسیحی از تبلیغ دینی آنان جلوگیری کرده، برخی مراکز مذهبی آنها را بسته و شماری از کسانی را که به مسیحیت گرویده اند دستگیر کرده اند.
پاپ بندیکت شانزدهم، رهبر کاتولیک های جهان، اخیرا در پیامی کتبی به محمود احمدی نژاد ابراز امیدواری کرده بود که رابطه دولت جمهوری اسلامی با کلیسای کاتولیک در ایران بهبود یابد.
در گزارش وزارت امور خارجه آمریکا نوشته شده است که محمود احمدی نژاد، رئیس جمهوری ایران، به اظهارات تند "ضد یهودی" و زیر سوال بردن هولوکاست (کشتار یهودیان در اروپا در جریان جنگ جهانی دوم) ادامه داده است.
وزارت امور خارجه آمریکا گفته است که که طی سال گذشته رسانه ها و مطبوعات دولتی ایران به حملات خود علیه اقلیت های دینی به ویژه بهائیان شدت بخشیده اند.
در این گزارش آمده است که جامعه بهائیان مواردی از دستگیری های خودسرانه، بازداشت های طولانی، اخراج از دانشگاه ها و مصادره اموال اعضای خود را خبر داده است.
بنا بر این گزارش، دست کم چهل و پنج بهایی در ایران زندانی هستند و هفت تن از سرپرستان سابق جامعه بهائیان به ده سال حبس محکوم شده اند.
قانون اساسی ایران بهائیت را به عنوان یک اقلیت دینی به رسمیت نمی شناسد.
قربانعلی دری نجف آبادی، دادستان وقت ایران در اواخر سال ۸۷ اعلام کرد که فعالیت های تشکیلات بهایی در تمامی رده ها و نیز هر تشکیلات جایگزین آن غیر قانونی و ممنوع است.

 


دولت استرالیا می‌گوید حدود ۱۰ پناهجوی عراقی، ایرانی و کردتبار روز جمعه در یکی از بازداشتگاه‌های پناهندگان در جزیره‌ای دورافتاده در استرالیا لب‌های خود را دوخته‌اند.
این اقدام چند روز پس از آن صورت می‌گیرد که یکی از عراقیان بازداشتی در یک مرکز پناهندگان شهر سیدنی دست به خودکشی زد.
به گزارش خبرگزاری «آسوشیتدپرس استرالیا»، کریس باون، وزیر مهاجرت استرالیا با اعلام این خبر به خبرنگاران در سیدنی گفت: «این خبر برای من و بیشتر مردم استرالیا خبری دردناک است.»
بنا بر این گزارش، این ۱۰ فرد جزو ۱۶۰ پناهجوی ایرانی، عراقی و کرد بودند که در اردوی پناهندگان «جزیره کریسمس»، از جزایر غربی استرالیا واقع در اقیانوس هند، دست به اعتراض مسالمت‌آمیز زده بودند.
وزیر مهاجرت استرالیا به خبرنگاران گفت: پناهجویانی که لب‌های خود را دوخته‌اند از دریافت کمک‌های پزشکی سر باز زده‌اند. وی هم‌چنین افزود که اقدامات این پناهجویان تأثیری بر روی نحوه ارزیابی پرونده اقامتی آنها در استرالیا نخواهد داشت.
کریس باون به خبرنگاران گفت: «اگر کسی پناهنده واقعی باشد پذیرفته می‌شود و اگر درخواست پناهندگی کسی واقعی تشخیص داده نشد این درخواست رد می‌شود و اقداماتی برای بازگرداندن این فرد از استرالیا انجام می‌گیرد.»
وزیر مهاجرت استرالیا افزود: «بسیار مهم است که همه بازداشتی‌های ما در بازداشتگاه‌ها بدانند که اعتراضاتی مثل این، تغییری در نتیجه درخواست روادید آنها نمی‌دهد.»
بر پایه قوانین استرالیا کسانی که به صورت غیر قانونی با کشتی به آبهای این کشور وارد می‌شوند باید بازداشت شوند و بیشتر این پناهجویان بازداشت‌شده هم‌اینک به جزیره کریسمس فرستاده می‌شوند. بازداشتگاه پناهجویان جزیره کریسمس که بیش از سه هزار بازداشتی در آن نگاه داشته می‌شوند هم‌اینک با کمبود جا روبه‌رو است.
گروه‌های هوادار حقوق بشر بارها از دولت استرالیا خواسته‌اند تا از سیاست بازداشت پناهجویان دست بکشد و این گروه‌ها روز سه‌شنبه پس از دریافت خبر خودکشی «احمد العقبی»، پناهجوی عراقی که قرار بود از استرالیا اخراج شود، بار دیگر درخواست‌های خود از دولت استرالیا را تکرار کردند.
در سال ۲۰۰۲ در حدود ۷۰ پناهجو در اردوگاه بیابانی «وومرا» در نقاط دورافتاده استرالیا اقدام به دوختن لب‌های خود کرده‌بودند.
از دیگر مواد اعتراض از طریق دوختن لب‌ها توسط پناجویان، اقدام شش پناهجوی ایرانی به این کار در مردادماه جاری در یونان بود که در پی این اقدام دولت یونان با اعطای پناهندگی به آنها موافقت کرد.
این شش نفر در پی شکستن اعتصاب غذا، برای مداوا و آزمایش به بیمارستان منتقل شدند.
رادیو فردا
 


مجمع عمومی سازمان ملل روز پنجشنبه 18-11-2010 با اکثریت آراء ایران را به دلیل نقض گسترده حقوق بشرمحکوم کرد.
کمیته سوم سازمان ملل که ماموریت برررسی اوضاع حقوق بشر در ایران را برعهده گرفته است درقطعنامه خود تاکید کرد ایران با زندانیان بدرفتاری می کند و مخالفان را شکنجه می کند و مجازاتهای غیرانسانی از جمله قطع اعضای بدن را علیه محکومان اجرا می کند و صدورحکم اعدام به شکل نگران کننده ای در این کشور افزیش یافته است.
قطعنامه جدید که به واسطه کانادا وبا مشارکت 42 کشورعلیه ایران تدوین شده است تاکید می کند این کشور حکم اعدام را حتی علیه محکومان زیر 18 سال صادرمی کند و برای انجام این مجازات از چوبه دار و سنگسار استفاده می کند.
این قطعنامه همچنین از نابرابری جنسیتی در ایران نیز انتقاد کرده و سرکوب مدافعان حقوق زنان را محکوم کرده است.
قطعنامه به زندانی شدن تعدادی از فعالان حقوق زنان و تصویب قوانین تبعیض آمیز در این کشوراشاره کرده است.
سازمان ملل همچنین از سرکوب آزادی های فردی ، دینی نیز انتقاد کرده و به بازداشت های ومحکومیت های گسترده علیه کسانی که خواهان رسیدن به آزادی های فردی بوده اشاره کرده است.
محمد جواد لاریجانی مشاوررئیس قوه قضاییه که گفته می شود برای جلوگیری از تصویب این قطعنامه به نیویورک سفر کرده است در واکنش به صدورقطعنامه گفت :" قطعنامه مصداقیت سازمان ملل را زیر سئوال می برد."
این قطعنامه با 44 رای موافق ، 44 رای مخالف و 57 رای ممتنع به تصویب رسید.

دبی – العربیه.نت


 
شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به iranchristian-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به iranchristian@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته