-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۸۹ اردیبهشت ۲۱, سه‌شنبه

Latest News from 30Mail for 05/11/2010

Email not displaying correctly? View it in your browser.
این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا گزینه دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.



میرحسین موسوی با صدور بیانیه‌ای به اعدام ۵ نفر از شهروندان کرد به اتهام «بمب‌گذاری» اعتراض کرد.

در این بیانیه آمده است: «اعلام اعدام ناگهانی پنج نفر ازشهروندان کشور بدون آنکه توضیحات روشن کننده‌ای از اتهامات و روند دادرسی و محاکمات به مردم داده شود شبیه روند ناعادلانه‌ای است که در طول ماه‌های اخیر منجر به صدور احکام شگفت‌آور برای عده زیادی از زنان ومردان خدمتگزار وشهروندان عزیز کشور ما شده است.»

به گفته‌ی آقای موسوی «وقتی قوه قضاییه از طرفداری مظلومان به سمت طرفداری از صاحبان قدرت ومکنت بلغزد مشکل است که بتوان جلوی داوری مردم را در مورد ظالمانه بودن احکام قضایی گرفت.»

موسوی افزوده است: «چگونه است که امروز محاکم قضایی از آمران وعاملان جنایتهای کهریزک و کوی دانشگاه و کوی سبحان و روزهای ۲۵ و۳۰ خرداد و عاشورای حسینی می‌گذرند وپرونده‌های فسادهای بزرگ را باز نشده می‌بندند و به صورت ناگهانی در آستانه ماه خرداد، ماه آگاهی وحق جویی پنج نفر را با حواشی تردید برانگیز به چوبه‌های دار می‌سپارند؟ آیا این است آن عدل علوی که به دنبالش بودیم؟»

منبع: کلمه
 


 


شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب مازیار بهاری، روزنامه نگار و فیلمساز ایرانی- کانادایی را به ۱۳ سال زندان و ۷۴ ضربه شلاق محکوم کرد.

این دادگاه بهاری را به گذراندن «۵ سال حبس به جهت اجتماع و تبانی با قصد ارتکاب جرائم علیه امنیت کشور، ۴ سال حبس به جهت جمع آوری و نگهداری اسناد محرمانه و طبقه‌بندی شده، ۱ سال حبس به جهت فعالیت تبلیغی علیه نظام، ۲ سال حبس جهت توهین به رهبر انقلاب، ۶ ماه حبس جهت توهین به رئیس جمهور و ۱ سال حبس جهت اخلال در نظم عمومی و ۷۴ ضربه شلاق« محکوم کرده است.

در حکم دادگاه انقلاب تاکید شده که این حکم قطعی نیست و مازیار بهاری می‌تواند در مدت ۱۰ روز به این حکم اعتراض کند.

مقامات امنیتی ایران آقای بهاری را به «عضویت در شبکه‌ای که قصد براندازی حکومت ایران را داشته» متهم کرده بودند.

مازیار بهاری که پیشتر اعلام کرده بود نهادهای امنیتی جمهوری اسلامی او را تهدید کرده‌اند، روز هفتم ماه مه جایزه آزادی مطبوعات موسوم به «هنری نانن» را در شهر هامبورگ آلمان به نمایندگی از طرف همکارانش دریافت کرد.

منبع: بی‌بی‌سی


 


اعضای هیات منصفه مطبوعات استان تهران ضمن تبرئه کیهان اتهامات وارده، به این روزنامه تذکر دادند که «در تنظیم اخبار و مطالب دقت بیشتری به عمل آورد.»

اتهامات وارده از سوی شیرین عبادی به حسین شریعتمداری مبنی بر «مطالب خلاف واقع» و «توهین» از سوی دادگاه رد شد.

دادگاه همچنین شکایات شادی صدر، عمادالدین باقی، مرتضی هاشمی، مهرداد ملکشاهی و اکبر اعلمی از حسین شریعتمداری را وارد ندانست و متهم را تبرئه کرد.

این دادگاه از حسین شریعتمداری خواسته است «پس از کسب اخبار موثق اقدام به خبررسانی کند.»

منبع: کلمه


 


پلیس آگاهی تهران می‌گوید که دو نفر را در ارتباط با سرقت کابل‌های مخابراتی و چند مظنون به سرقت مجسه‌ها‌ را دستگیر کرده است.

عباسعلی محمدیان، رئیس پلیس آگاهی تهران گفت که دو جوان ۱۶ و ۳۵ ساله در ارتباط با سرقت کابل‌های مخابراتی مناطق شمال شرقی تهران، بازداشت شده‌اند.

پیش‌تر و همزمان با انتشار اخبار مربوط به سرقت مجسمه و تندیس‌های تهران، اخباری درباره سرقت کابل‌های مخابراتی مناطق هفت و هشت پایتخت انتشار یافته بود.

حسین ساجدی‌نیا، فرمانده انتظامی تهران نیز خبر از دستگیری چند مظنون به سرقت مجسمه‌ها داد.

آقای ساجدی‌نیا توضیحی درباره‌ی جزئیات این دستگیری‌ها نداد اما گفت که «بررسی‌ها در این زمینه ادامه دارد».

به گفته فرمانده انتظامی تهران «از روز هفتم اردیبهشت به بعد سرقتی گزارش نشده است.»

در هفته‌های گذشته تعدادی از مجسمه‌های تهران دزدیده شده‌اند و نگرانی‌ها درباره سرقت دیگر آثار هنری مشابه در پایتخت تهران افزایش یافته است.

منبع: ایرنا، بی‌بی‌سی، مردمک
 


 


حضور بدون خبر محمود احمدی‌نژاد در دانشگاه شهید بهشتی تهران با تجمع گسترده اعتراضی دانشجویان این دانشگاه مواجه شد.

صبح امروز دانشجویان پس از ورود به دانشگاه متوجه حضور گسترده پلیس و نیروهای امنیتی در اطراف دانشگاه شدند.

گزارش شده که همایش تجلیل از اساتید نمونه با حضور رئیس دولت باعث امنیتی شدن این مراسم شد.

دانشجویان معترض به این حضور در حالی‌که احمدی‌نژاد در تالار ابوریحان دانشگاه حضور داشت در خارج از تالار و در میدان اصلی اعتراض خود را با دادن شعارهایی علنی کردند.

پیش از آن ۶ دستگاه اتوبوس و تعداد زیادی از اتومبیل‌های دولتی وارد دانشگاه شده بودند و حراست دانشگاه مسیرهای منتهی به تالار ابوریحان، محل سخنرانی احمدی نژاد را مسدود و تحت کنترل داشت.

دانشجویان شعارهایی نظیر «دانشجو بیدار است از دیکتاتور بیزار است»، «دولت کودتا استعفا استعفا»، «مرگ بر دیکتاتور»، «صل علی محمد قاتل ملت آمد»، «موسوی زنده باد کروبی پاینده باد» سر دادند و مانع حضور بدون سر وصدای رئیس دولت دهم در دانشگاه شدند.

هفته گذشته نیز احمدی‌نژاد به صورت پنهانی برای شرکت در همایش حکمت مطهر به دانشگاه تهران رفته بود که در آنجا هم با اعتراض‌های دانشجویان مواجه شد.

منبع: جرس و کلمه
 


 


۶۰ نفر از اساتید دانشگاه علوم پزشکی تهران در نامه‌ای به باقرِ لاریجانی، رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران، خواستار پیگیری وضعیت مریم عباسی‌نژاد و آزادی هرچه سریع‌تر وی شدند.

امضا کنندگان این نامه، با تاکید بر اینکه فعالیت‌های خانم عباسی‌نژاد در چارچوب قانون اساسی بوده از لاریجانی خواستند که پیگیر وضعیت او شود.

مریم عباسی نژاد، دبیر سیاسی سابق انجمن اسلامی دانشگاه تهران و علوم پزشکی است که یکشنبه گذشته، یک روز پس از حضور ناگهانی محمود احمدی‌نژاد در دانشگاه تهران بازداشت شد و تاکنون خبری از دلیل بازداشت و محل نگهداری وی منتشر نشده است.

حضور محمود احمدی نژاد در دانشگاه تهران، با اعتراضِ جمعی از دانشجویان دانشگاه تهران همراه شد که خواستار خروج او از دانشگاه تهران بودند.

منبع: پارلمان نیوز و رادیو فردا


 


بهمن دارالشفایی
آق بهمن
 

من هم وقتی خبر را شنیدم شوکه شدم. مثل خیلی‌ها. باورم نمی‌شد این حکم را اجرا کنند. مثل حکم آرش رحمانی‌پور و محمدرضا علی‌زمانی که باورم نمی‌شد اجرا کنند و مثل خیلی حکم‌های دیگر که الان هم باورم نمی‌شود اجرایشان کنند. از عصر هی می‌خواهم ذهنم را متمرکز کنم و چیزی بنویسم که نمی‌شود. چند نکته را همین‌جوری تاج‌زاده‌وار زیر هم ردیف می‌کنم:


۱. فرزاد کمانگر، علی حیدریان، فرهاد وکیلی، شیرین علم‌هولی و مهدی اسلامیان اولین کسانی نیستند که به اتهام همکاری با سازمان‌های جدایی‌طلب و مسلح اعدام می‌شوند. اعدام مخالفان چیزی نیست که از بعد از جنبش سبز شروع شده باشد. سال‌هاست کردهای مخالف در ایران اعدام می‌شوند. گاهی کم‌تر و گاهی بیش‌تر. پیش‌ترها خبر اعدامشان بین خبرهای دیگر گم می‌شد و کسی را آن‌قدر تکان نمی‌داد. جنبش سبز عده بیشتری از مردم را به شیوه‌های مختلف سرکوب حساس کرده.
 


۲. احتمالاً در این ماه‌ها از کردها یا ترک‌ها شنیده‌اید که در جواب این‌که چرا کردستان و آذربایجان از جنبش سبز حمایت نمی‌کنند، گفته‌اند مگر وقتی ما را می‌کشتند تهرانی‌ها صدایشان درآمد که حالا ما برای کشته شدن آنها اعتراض کنیم؟
 
 
کاری به درستی یا نادرستی این استدلال ندارم، اما می‌توانم حدس برنم که احساس جمعی در کردستان و آذربایجان (و شاید خورستان) چیزی شبیه این است. اتفاق‌هایی شبیه اعدام‌های امروز این همبستگی ناموجود را کم‌کم به وجود خواهد آورد. خود من شخصاً تا بحال این حجم از همدردی را در مواجهه با نقض حقوق اقلیت‌ها ندیده بودم. این مزر بین مرکز و اقلیت قومی دست‌کم در بین مردم کم‌کم دارد برداشته می‌شود.
 


۳. شیرین علم‌هولی متهم است که در یکی از مقرهای سپاه بمب گذاشته و بقیه هم متهم به اقدام برای بمب‌گذاری یا همکاری در بمب‌گذاری هستند. بمب گذاشتن جرم است. من این را قبول دارم. بمب‌گذار هم باید دادگاهی و مجازات شود. اما طبق قانون. همه حرف این است که در مورد این ۵ نفر قانون به هیچ وجه رعایت نشده. و فرزاد کمانگر در این بین وضعیت دردناک‌تری دارد. اگر در مورد بقیه، از پرونده‌هایشان می‌شود حدس زد که واقعاً به دنبال بمب‌گذاری بوده‌اند، در مورد فرزاد کمانگر پرونده خیلی شل و ول‌تر است. ضمن این‌که خود او هم بر خلاف بقیه هرگز اتهامش را قبول نکرده و به گفته برادرش مسئولان پرونده چندین بار گفته بودند که او بی‌گناه است و در مراحل بعدی تبرئه خواهد شد.
 


۴. ظاهراً موسوی و کروبی در مقابل این اعدام‌ها در موقعیت ناجوری قرار گرفته‌اند. می‌گویم ظاهراً چون تا الان که حدود ۲۴ ساعت از اعدام‌ها گذشته هنوز نه کلمه (که به نوعی سایت رسمی موسوی محسوب می‌شود) و نه سحام‌نیوز (که سایت رسمی حزب کروبی است) حتی خبر این اعدام‌ها را هم کار نکرده‌اند.
 
 
من می‌توانم بفهمم که موضع‌گیری در مورد اعدام کسانی که متهم به بمب‌گذاری و ارتباط با گروه‌های مسلح بوده‌اند و چند نفرشان به این موضوع اعتراف کرده‌اند و به نظر می‌رسد دست‌کم این بخش از اعترافشان واقعی باشد، برای موسوی و کروبی سخت است. اما این برایشان امتحان بزرگی است. برای معلوم شدن حسن نیتشان برای خیلی از مردم. هر دوی این‌ها هم قبل از انتخابات و هم خیلی شدیدتر بعد از آن از حق ملت و حقوق اقلیت‌ها گفته‌اند. بارها از مستقل نبودن قوه قضائیه و حکم راندن بازجوها به قاضی‌ها گفته‌اند. حالا این یک مثال روشن ادعاهایشان است. این از آن جاهاست که اگر موضع نگیرند، تا مدت‌ها باید جواب پس بدهند.
 
 
پیش‌بینی من این است که این بار هم موضعی شبیه آن‌چه در مورد اعدام محمدرضا علی‌زمانی و آرش رحمانی‌پور گرفتند، خواهند گرفت. آن بار اعدام‌ها صبح پنج‌شنبه اجرا شد. موسوی و کروبی شنبه عصر با هم دیدار کردند و از جمله درباره اعدام‌ها حرف زدند و موضعشان هم این بود: «به نظر می‌رسد کسانی که اقدام به اعدام آنها شد ماه‌ها قبل از جريان برگزاری انتخابات دستگير شده و پرونده آنها نيز ارتباطی با حوادث انتخابات اخير نداشته است و به گفته وکلايشان آنها تنها توانسته‌اند ديداری کوتاه با موکلان خود داشته باشند و مراحل دادرسی برای آنها انجام نشده است. به نظر می‌رسد که چنين اقدامی برای ايجاد خوف در مردم جهت عدم حضور در راهپيمايی ۲۲ بهمن است.»
 


 


بر اساس مصوبه امروز هیئت دولت، شنبه و یکشنبه هفته آینده تهران تعطیل خواهد بود.

این تعطیلات شامل مراکز دولتی و مدارس و دانشگاه‌های تهران می‌شود.

اين تصميم با توجه به برگزاري اجلاس سران جی ۱۵و در آستانه ایام فاطمیه اتخاذ شده است.

گفتنی‌ست که اجلاس جی ۱۵ با حضور مقامات ۱۹ كشور در تهران برگزار خواهد شد. روز اصلي برگزاري اين نشست دوشنبه ۲۷ ارديبهشت ماه است.

منبع: ایسنا و خبرآنلاین


 


غلامحسين الهام گفت «با وجود اينكه در جريان انتخابات رياست جمهورى و در شوراى نگهبان به صلاحيت ميرحسين موسوى رأى داده‌ام ولى امروز او را يك محارب عليه نظام می‌دانم.»
 

وی که در دانشگاه صنعت آب و برق سخنرانی می‌کرد، تاکید کرد که اين نظر وى «يك نظر حقوقى است و التزام عملى ندارد.»
 

الهام در ادامه خطاب به هواداران موسوى كه در سالن حضور داشتند، گفت: «على‌رغم اينكه به آزادى اعتقاد دارم اما با اين حال براى كسانى كه هنوز طرفدار موسوى هستند متأسفم چرا كه وى باعث برهم زدن نظم كشور، و مسائلى از اين دست شده است.»
 

به گفته‌ي آقای الهام «در نظام اسلامي تقواي افراد ملاك است و تقواسنج هم رفتار افراد است.»
 

وی سالم‌ترين بخش حكومت را رهبري خواند و گفت که «ايشان همه بحران‌ها را با حوصله طي كردند و هيچ نهادي به اندازه رهبري حافظ حقوق ملت و آزادي‌هاي مشروع نبوده است.»
 

منبع: عصر ایران و رادیو فردا
 


 


مهدی کروبی در نامه‌ای به دادستان تهران، با انتقاد از بازداشت و فشار بر محمد داوری، سردبیر سایت سحام نیوز خواستار توقف «اعتراف‌گیری» از وی شده و گفته است: «کسانی که می‌خواهند لکه‌ی ناپاک تجاوزها را با دروغ و اعتراف‌گیری پاک کنند هرگز موفق نخواهند شد.»

بنا به گفته‌ی کروبی، این نامه به دلیل اظهارات مينا جعفري، وکیل آقاي داوري مبنی بر اینکه «موكلش را تحت فشار قرار داده‌اند تا علیه کروبی اعتراف کند و ماجرای تجاوزهای پس از انتخابات در زندانها را دروغ بخواند» نوشته شده است.

در ابتدای این نامه، کروبی با اشاره به اینکه مسئولیت تمام اسناد و مدارک و فیلم‌هایی که از تجاوزها و شکنجه‌ها ارائه شده با اوست گفته است: «نه آقای داوری و نه هیچ کس دیگری دخیل در این ماجرا نبوده که اکنون ضرورتی برای اعتراف‌گیری از آنها وجود داشته باشد.»

آقای کروبی افزوده: «آیا این همه سیاهکاری که رخ داد کافی نبود که اکنون ماشين ترور شخصیت، همچنان به کار خود ادامه می‌دهد و به دنبال قربانی کردن افرادی دیگر است، آن هم فردی که تنها یک فیلمبردار بوده است، آن هم در شرایطی که من خود مسئولیت تمام آن مستندات را بر عهده می‌گیرم.»

کروبی در ادامه به ماجرای تجاوزها و تشریح وقایع آن زمان و نامه‌اش به رفسنجانی اشاره کرده و گفته‌ است که «چون نیاز بوده برای سخنانم مستنداتی تهیه کنم، از سردبیر سایت سحام نیوز که فردی جانباز و معلم و دلسوز نیز بود خواستم تا از گفته‌های‌شان و شرحی که از مظالم رفته بر خود می‌دهند - در مقام یک فیلم بردار- فیلمبرداری کند.»

در بخش دیگری از این نامه، کروبی خطاب به جعفری دولت‌آبادی افزوده: «با پلمپ دفتر شخصی من، سردبیر سایت سحام نیوز جناب آقای محمد داوری را نیز با خود بردند و بنا به اخبار رسیده و مطابق قول وکیل آقای داوری، اکنون ایشان زیر فشار برای مصاحبه و اعتراف‌گیری علیه اینجانب و اظهار ندامت است.»

به گفته‌ی کروبی «در زمان شاه خائن وقتی ساواک افرادی را زیر فشار و شکنجه مجبور به تمجید از شاه و اظهار ندامت می‌کرد این حاکمیت بود که مورد تمسخر ما و مردم قرار می‌گرفت اما حالا خودمان به همان سرنوشت دچار شده‌ایم.»

کروبی افزوده: «افراد را وادار می کنند تا بگویند که در انتخابات تقلبی صورت نگرفته گویی با اعتراف آنها واقعیت تغییر می کند. زندانیان را تحت فشار قرار می‌دهند تا بگویند که به ولایت فقیه آن هم از نوع مطلقه‌اش اعتقاد دارند، حال آنکه مشخص نیست که این چه اعتقادی است که باید در گذر از زندان و تحمل فشار زندان انفرادی و مصائب دیگر، بر زبان بیاید.»

کروبی در پایان این نامه ضمن تاکید بر بی‌گناهی محمد داوری، خواستار توقف «اعتراف‌گیری و تواب‌سازی» و تبرئه و آزادی سردبیر سایت سحام نیوز شده است.

منبع: جرس
 


 
شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به 30mail-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به 30mail@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته