-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۰ مرداد ۱۷, دوشنبه

Posts from Khodnevis for 08/08/2011

Email not displaying correctly? View it in your browser.
این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.



دختران و زنان، عامل وقوع جرائم خشن در ایران!

غلامرضا جمشیدیها، رئيس دانشكده علوم اجتماعي دانشگاه تهران در گفت‌وگو با خبرگزاری ایسنا ضمن بيان اينكه روابط غيرشرعي به وقوع جرائم خشن دامن مي زند، گفت: رد پاي وضعيت نامناسب پوشش و روابط نامشروع و اغفال و اغواي زنان در حوادث اخير مشهود است.

رئيس دانشكده علوم اجتماعي دانشگاه تهران علت تجاوز گروهی در باغ خميني‌شهر اصفهان، ماجراي سعادت آباد و حادثه پل مديريت را زنان و دختران اغفالگر، اغواگر و لجوج دانسته وافزوده که "در باغ خميني‌شهر، رقص‌هاي مختلط و وضعيت نامناسب پوشش، در ماجراي سعادت آباد، اظهاراتي مبني بر ارتباط نامشروع و در حادثه پل مديريت لجبازي يك دختر و پسر دانشجو اين حوادث را آفريد."

جمشيديها در این گفتگو اضافه کرده است که "در اكثر قتل‌ها كار حرامي هم در بين بوده است و دوستي‌ها و ارتباط نامشروعي كه زنان و دختران زمينه‌ساز آن بوده‌اند و نبايد به آساني از كنار اين زمينه‌سازي‌هاي جرم گذشت."

رئیس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران در ادامه تاكيد كرده است که : "قطعا ارتكاب بدون هيچ ابايي به هر نوع حرامي و روابط نامشروع و بدون ضوابط شرعي جوانان را به سمت اعمال خشونت‌بار و حوادث و قتل‌هاي فجيع مي‌كشاند."

نیروی انتظامی و پلیس وضعیت کشور را امن توصیف می کنند اما نمایندگان مجلس در اعتراض به وضعیت ناامنی کشور و درپی  قتل دختر آقای باقری نژاد از نمایندگان اصلاح طلب دوره ششم مجلس، این حادثه را "زنگ خطری" برای مسئولان در مورد افزایش جرم و جنایت دانسته و نسبت به آن هشدار داده‌اند.

 


 


احمد خرم: «اصلاح‌طلبان» فریب «اصول‌گرایان» را نمی‌خورند


به گزارش دی پرس «احمد‌خرم» درباره این گفته پرسش‌گر که «شنیده‌ها از تشكیل جبهه‌ای فراگیر برای حل اختلافات سیاسی موجود در كشور از سوی یكی از مقامات عالی نظام، حكایت دارد»، گفته است که این تشکیلات نه یک جبهه فراگیر، بلکه هیاتی بوده که در آن علی اكبر ولایتی، علی لاریجانی و كمال خرازی نیز عضو بوده‌اند.


وی علت تشکیل این هیات را در درجه اول برای حل اختلافات اصول‌گرایان و پس از آن ترغیب اصلاح‌طلبان برای شرکت در انتخابات مجلس دانسته است. خرم با شکست خورده دانستن این حرکت گفته است: «این هدف وقتی محقق می‌شود كه شرایط امنیتی موجود به شرایط سیاسی تبدیل شود یعنی انتخابات را به صورت سالم برگزار كنند به گونه‌ای كه حساب كتاب داشته باشد. این را بگویم كه لازمه این مساله داشتن حسن نیت نسبت به برگزاری انتخابات آزاد است؛ اینكه آیا می‌خواهند انتخاباتی در راستای اهداف دموكراسی برگزار كنند یا خیر.»

خرم در ادامه گفت: «رسانه‌ها آزاد باشند، كسی به خاطر فعالیت انتخاباتی در زندان نباشد، آنگاه می‌توان بحث جبهه فراگیر متشكل از اصلاح‌طلبان و اصول‌گرایان را از سر گرفت و از آقایان خرازی، ولایتی و لاریجانی خواست تا آن را پیگیری كنند اما اكنون طرح این مساله محلی از اعراب ندارد.»


وزیر اسبق راه و ترابری، دلیل شرکت «کمال خرازی» در این هیات را شخصیت فراجناحی وی می‌داند و گفته است که گرچه خرازی عضو کابینه اصلاحات بوده اما جزو جبهه اصلاحات به معنای فعال سیاسی، هرگز اصلاح‌طلب  نبوده است.


خرم درباره انتخابات و شرکت اصلاح‌طلبان در آن در پاسخ به این سوال که «چرا زمانی می‌گفتند اصلاح‌طلبان دچار مرگ سیاسی شده‌اند و اكنون حتی از ائتلاف می‌گویند؟» گفت:‌ «اینها حرف است و با عمل فاصله زیادی دارد. اصلاح‌طلبان فریب این حرف ها نمی‌خورند. اصول‌گرایان باید در عمل نشان دهند كه اوضاع تغییر كرده. در ذهن اصول‌گرایان این است كه اصلاح‌طلبان هیزم تنوری شوند كه نان آن برای خودشان پخته می‌شود در حالی كه نان باید برای همه ملت پخته شود.» وی همچنین با رد لیست بیست نفره اصلاح‌طلبان خاطر نشان کرده: «این لیست تاكتیكی از سوی اصول‌گرایان است و جبهه اصلاحات هیچ تصمیمی برای حضور در انتخابات نگرفته است.»


 


تکمیلی: تمدیدی در کار نبود؛ بازگشت زیدآبادی به زندان

 

 احمد زیدآبادی، پس از ۲۶ ماه زندان، روز پنج‌شنبه به مدت ۴۸ ساعت آزاد شده بود و دیشب با مراجعه به زندان رجایی‌شهر به وی گفته شده بود که مرخصی‌اش تمدید شده است، اما به نظر می‌رسد که تمدیدی در کار نبوده و نپذیرفتن احمد زیدآبادی در شب گذشته، به علت دیر رسیدن وی به زندان بوده است.


احمد زیدآبادی، پس از انتخابات ۸۸ توسط دادگاه انقلاب به شش سال زندان، پنج سال تبعید و محرومیت مادام العمر از هرگونه فعالیت سیاسی و شرکت در احزاب و هواداری و مصاحبه و سخنرانی و تحلیل حوادث، به صورت کتبی یا شفاهی محکوم کرد، که دادگاه تجدید نظر حکم دادگاه بدوی را مورد تایید قرار داد.

 

 

 

 


 


ایران؛ تعطیل‌ترین کشور!

 

از زمانی که محمود احمدی‌نژاد اعلام کرد ایران در مقایسه با سایر کشورها از کمترین میزان تعطیلی برخوردار است، چندان فاصله نگرفته‌ایم. انگار همین چند روز پیش بود که رییس جمهوری در حمایت از برنامهی دولت برای افزایش تعطیلات گفت: «در شورای عالی انقلاب فرهنگی گروهی تعیین شده تا در باره وضعیت تعطیلی در کشور ما در مقایسه با سایر کشورها تحقیق کنند، بنابر تحقیقی که ارایه شد کمترین تعطیلی متعلق به کشوری در خلیج عدن بود و پس از آن کمترین تعطیلی متعلق به کشور ما با ۷۵ روز تعطیلی است، بقیه کشورها بالای صد روز تعطیلی دارند و باید این نگاه را اصلاح کنیم که فکر می‌کنند تعطیلی بطالت وقت است، باید همه افراد بتوانند یک روز در خدمت خانواده باشند.»

وی سپس با اشاره به انتقادهایی که در خصوص تعطیل کردن برخی ایام توسط هیات دولت مطرح می شود افزود: «می‌گفتند دولت نهم و دهم زیاد تعطیل میکند، مگر کار کردن به ساعت طولانی ارتباط دارد؟ دین اسلام تاکید صریح دارد که  وقت را در سه قسمت تقسیم کنید و تنها در یک قسمت آن برای معاش فعالیت داشته باشید و دو قسمت دیگر برای ساختن انسان است. احمدی‌نژاد همچنین در بخش دیگری از سخنانش "درخدمت خانواده بودن" را مهم‌ترین فایده تعطیلی ذکر کرده است

این اظهارات رییس جمهوری که در همایش روسای آموزش و پرورش سراسر کشور و با هدف حمایت از تعطیلی پنج‌شنبه‌ها بیان شد در حالی است که بر اساس آمارهای موجود و بر خلاف ادعای رییس جمهوری ایران از میزان تعطیلات بیشتری نسبت به سایر کشورها برخوردار است و در صورت افزوده شدن پنج‌شنبه‌ها به تعطلات آخر هفته، کشور ما در رتبه نخست تعطیلات در دنیا قرار خواهد گرفت و لقب «تعطیل‌ترین کشور» را نیز از آن خود خواهد کرد.

نگاهی گذرا به تقویم رسمی و شمردن روزهایی که با رنگ قرمز درج شده است نشان میدهد که در کشور ما سالانه بیست و پنج روز تعطیلی رسمی شامل مناسبت‌های مذهبی و مناسبت‌های ملی وجود دارد که اگر چنانچه آن را با پنجاه و دو جمعه در سال جمع بزنیم، به رقم هفتاد و هفت روز خواهیم رسید، اگر چنانچه مطابق گفته رییس دولت تعطیلی پنج‌شنبه‌ها را هم به آن اضافه کنیم، یکصد و بیست و نه روز تعطیل در سال خواهیم داشت، که اگر چنانچه سالی یکماه مرخصی کارمندان و کارگران دولتی و بخش خصوصی را هم به آن اضافه کنیم، در خوشبینانه‌ترین حالت یکصد و پنجاه روز تعطیلی در سال را باید در نظر بگیرم که معنای آن توقف تولید در این ایام است. در حالی که در سایر کشورها عمدتاً بین نه تا یازده روز تعطیل رسمی دارند و ساعات کاری آنان نیز جبران کننده همین تعداد روزهای تعطیل به حساب می‌آید. در حالی که در ایران، شمار تعطیلات غیر مترقبه ناشی از آلودگی هوا، بارش برف و باران، و روزهای بین تعطیلی نیز خود مزید بر علت از دست رفتن فرصت‌های تولید به شمار می‌آید. از سوی دیگر غالب کشورهای دنیا دو روز شنبه و یک‌شنبه را برای تعطیلات آخر هفته دارند و در کشور ما دو روز پنج‌شنبه و جمعه تعطیل آخر هفته به حساب می‌آید که معنای آن عدم وجود ارتباط رسمی و اقتصادی برای چهار روز با دنیا به ویژه کشورهای صنعتی است که از این رهگذر هم آسیب‌های فراوانی به صنعت و اقتصاد کشور تحمیل می‌شود.

بر اساس عرف بین‌المللی، هجده روز تعطیل در سال را تعطیلات زیاد و شش روز در سال را هم تعطیلات کم نام‌گذاری کرده‌اند که در تقویم کمتر کشوری می‌توان به این دو عدد دست پیدا کرد، و غالب کشورهای جهان با دست یافتن به میانگینی از این دو عدد، روزهای تعطیل خود را سامان‌دهی کرده‌اند، به ویژه کشورهای صنعتی. برای نمونه ده قدرت صنعتی دنیا یعنی آمریکا با ده روز، ژاپن با پانزده روز، چین با هفت روز، آلمان با نه روز، فرانسه با دوازده روز، انگلیس با هشت روز، ایتالیا با سیزده روز، برزیل با ده روز، اسپانیا با نه روز و کانادا با یازده روز تعطیلات رسمی  راهی میانه را برگزیده‌اند، به اضافه آنکه راندمان ساعات کاری در ایران نیز به هیچ عنوان قابل قیاس با این کشورها نیست.


 


توقع «ویژه» فرمانده سپاه از وزیر جدید نفت

پیش از ظهر امروز، یکشنبه؛ مراسم تودیع رستم قاسمی، وزیر جدید نفت، از مسوولیت فرماندهی قرارگاه خاتم الانبیاء برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، قاسمی در این مراسم با بیان این‌که «سربازی کوچکی از سپاه پاسداران بوده و خواهم بود»، گفت: «قرارگاه خاتم الانبیاء امروز بزرگترین مجموعه پیمانکاری در کشور به شمار می‌آید که باید آن را قوت بخشید.»

فرمانده سابق قرارگاه خاتم الانبیاء اضافه کرد: «این قرارگاه باید کارهای کوچک و متوسط را رها کند و به بخش خصوصی بسپارد، و در جایگاه بالاتری قرار گیرد به طوری که جایگزین شرکت‌های بزرگ خارجی شود.»

وزیر نفت در پایان ابراز امیدواری کرد که با روحیه جهادی و انقلابی با کمک بتواند «کارهای بزرگی» در وزارت نفت انجام دهد.

 

جعفری: سپاه باید پیش برنده جبهه‌های اقتصادی در کشور باشد

همچنین فرمانده سپاه پاسداران با بیان اینکه بودجه کشور فعلا وابسته به اقداماتی است که در وزارت نفت صورت می‌گیرد، گفت: «سپاه باید نقش پیش برنده جبهه‌های اقتصادی در کشور داشته باشد.»

محمدعلی جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران در مراسم تودیع و معارفه فرمانده قرارگاه خاتم الانبیاء، افزود که از این به بعد «انتظار ویژه‌ای» از وزارت نفت وجود دارد.

وی در بخش دیگری از سخنانش در توجیه ورود سپاه به امور فرهنگی و اقتصادی گفت: «با اینکه سپاه برای حفظ دستاوردهای انقلاب اسلامی شکل گرفته، اما صرفا برای مقابله با بیگانگان یا ناامنی‌های داخلی نیست زیرا انقلاب اسلامی تنها با تهدیدات نظامی و ناامنی‌های جدید تهدید نمی‌شود این برای دهه اول جنگ بود، اما در دهه دوم انقلاب هم آنها متوجه شدند که نمی‌توانند از این طریق راه به جایی ببرند و هم اینکه رهبر معظم انقلاب نیز بسیار هوشمندانه و حکمیانه تغییر ماهیت تهدید انقلاب توسط دشمنان را تبیین فرمودند و زمینه‌سازی برای ورود سپاه در مقوله‌های مختلف فرهنگی و اقتصادی را مطالبه کردند.»

جعفری با تاکید بر اینکه «هیچ‌گاه کار در قرارگاه خاتم‌الانبیاء تمام نمی‌شود»، گفت: «این رویکرد کلی باید وجود داشته باشد که از گرفتن پروژه‌های کوچک پرهیز شود و به پروژه‌های بزرگ و ملی پرداخته شود.»

 


 


یک راه‌حل اقتصادی برای جلوگیری از تکرار دیکتاتوری‌ در ایران

یک ترس و نگرانی بزرگ مردم ایران این است که چه تضمینی وجود دارد که پس از سقوط جمهوری اسلامی دوباره در ایران یک گروهی فوراً و یا پس از گذشت مدت زمانی  یک حکومت دیکتاتوری در ایران ایجاد نکنند.

این خطر با توجه به بافت جامعه ایران و تاریخ دردناک شکست نهضت‌های آزادی‌خواهانه در ایران واقعا وجود دارد.

در اینجا همیشه یک روند مشاهده شده است که یک دسته‌ای و گروهی متحد شده‌اند و یا یک شخص قلدری یک گروه را به دور خود جمع کرده است و با زور و ارعاب و کشتار مردم منابع مالی را  زیر سلطه خود در آورده است و از ان مرحله به بعد امر استبداد برایش کار ساده‌ای شده است.

به این صورت که با زور و ارعاب مردم هم مجبور شده‌اند بیشتر به آنها باج بدهند و آنها هم مزدوران بیشتری را توانسته‌اند به کار بگیرند و یک چرخه فقر و چاپلوسی و مزدوری و زورمندتر شدن مستبد آغاز شده است.

نمونه بارزش هم تمام تاریخ دوران حکومت ننگین جمهوری اسلامی است. یک ویژگی هم در کشور ما وجود دارد و آن وجود نفت است که کار تمام این حکومت‌های دیکتاتوری را در برقراری دیکتاتوری آسانتر می‌کند. یکی اینکه اصلا اینها را حریص کرد زیرا می‌بینند که با دزدی از درآمد نفت می‌توانند ثروت‌های افسانه‌ای جمع کنند و دیگر اینکه بتوانند خرج مزدورهایشان را راحت‌تر بدهند و هم در مقاطعی با سیر نگه داشتن شکم مردم  از قیام گرسنگان جلوگیری کنند.

اتفاقاً همین درآمد نفت می‌تواند در آینده نقش مؤثری در جلوگیری از دیکتاتوری ایفا کند. مطمئن باشیم که اگر درآمد نفت  به همین روالی که تا به حال وجود داشته است باعث خواهد شد که عده‌ای دوباره به طمع دیکتاتوری بیافتند و این کار با در دست داشتن درآمد نفت  نسبتا برایشان ساده خواهد بود.

یعنی دوباره پادگان‌ها و پلیس خودشان را درست می‌کنند و دوباره زور حکفرما می‌شود. اما با طرح: «پول نفت واقعاً در دست مردم» خطر شکل‌گیری زودرس دیکتاتوری بالکل از بین می‌رود. چون با بودن درآمد نفت در دست مردم، نظامیانی که خطر اصلی هستند، و مستقیماً و یا غیرمستقیم بخواهند دیکتاتوری ایجاد کنند، می‌توانند مهار شوند. زیرا برای اینکه بتوانند حقوقشان را بگیرند باید مورد اعتماد مردم باشند و این را ثابت کنند و چموشی هم نکنند. دولتی هم که سر کار است باید سرسپردگیش را به مردم نشان دهد. هر زمانی هم که این دو ارگان خواستند کوچکترین خلافی بکنند فورا حقوقشان قطع شده و برکنار می‌شوند.

حالا این طرح پول نفت در دست مردم چگونه در عمل می‌تواند انجام شود. یک راه این است که مردم معتمدانی ایرانی را انتخاب کنند  که یا  در کشورهای دمکرات و قانونمند دنیا مقیم هستند و یا به آنجا رفته و مقیم شوند و «خزانه‌دار» ملت ایران شوند. خزانه هم باید یک حساب بانکی بزرگ ملی در خارج از کشور باشد که زیر نظر و در اختیار کامل این شورای معتمدان اداره می‌شود. دولت منتخب در ایران هم برای هر پروژه و هر کاری که در پیش دارد باید پیش این خزانه‌داران برود و خزانه‌داران بررسی می‌کنند که پول دوباره برای سرکوب مردم و دیکتاتوری خرج نمی‌شود و این پول و بودجه را پس از این بررسی به آنها می‌دهند.

ممکن است پرسیده شود که حالا چه تضمینی است که خریداران نفت ایران پول را به این خزانه واریز کنند زمانی که دولت حاکم بر ایران به چاه‌های نفت دسترسی دارد و صادرات نفت در دست اوست. در اینجا باید به عنوان اولین کار پس از برکناری جمهوری اسلامی به همه خریداران نفت ایران ابلاغ شود که باید مالکیت ملت و نه دولت ایران را بر نفت به رسمیت بشناسند ومتعهد شوند که تا ابد پول نفت را فقط به خزانه در خارج کشور حواله کنند. با این تدبیر مسلما فکر به دست گرفتن قدرت و راه انداختن دیکتاتوری‌ای دیگر از سر هر کاندیدای تشکیل دولت می‌افتد و فقط کسانی پا جلو می‌گذارند که واقعا اعتقاد به دمکراسی دارند و سیاست را مسئولیت و خدمت می‌بینند و نه قدرت و خودکامگی.

البته زمانی که کشور از لحاظ اقتصادی و سطح فرهنگ و استقرار دمکراسی راه خودش را پیدا کرده و ثبات پیدا کرد، با رای مردم این خزانه هم منحل می‌شود و کشور  به روش معمول مرسوم در بین دیگر کشورهای دمکرات جهان به کار خودش ادامه می‌دهد. 

 


 


اسلام و سیاست از نگاه اکبر گنجی
 
شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به khodnevis-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به khodnevis@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته