-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۰ مرداد ۱۷, دوشنبه

متن پیاده شده روز چهارشنبه 12 امرداد 90

 

سلام،

چهارشنبه 12 مرداد 90، سوم آگوست 2011 میلادی

امروز در مورد 12 موضوع صحبت می کنیم.

موضوع اول اینکه سازمان عفو بین الملل طی اطلاعیه ای نگرانی خود را از وضعیت جسمانی 9 تن از زندانیان سیاسی ابراز کرد و خواستار این شده که تسهیلات برای معالجه آنها فراهم شود. محمد صدیق کبود وند، عیسی سحر خیز، آیت ا... کاظمینی بروجردی، زهرا جباری، کوروش کوهکن، حسین رونقی، احمد زید آبادی و سعید متین پور و حشمت ا... طبرزدی، 9 نفری هستند که سازمان عفو بین الملل لیست کرده.

نکته دوم اینکه مهدی خزعلی پس از پشت سر گذاشتن چهاردهمین روز اعتصاب غذای خودش طی یادداشتی، نامه ای گفته که یا از دست همسرم غذا می خورم و یا از دست ساقی کوثر یعنی سوی دیگرش مرگ.

نکته سوم اینکه نمایندگان انجمن صنفی کارگران نی بر کشت و صنعت کارون، شوشتر و هفت تپه در مقابل مجلس شورای اسلامی تجمعی داشتند و خواستار برقراری بیمه خود و بازگشت به کار کارگرانی شدند که بیکار شدند.

نکته چهارم اینکه 100 نفر از کارکنان غیر دایم آموزش و پرورش به نمایندگی از 20.000 همکارشان در سراسر کشور در جلوی مجلس شوریا اسلامی تجمع داشتند و خوواستار استخدام رسمی خودشان شدند.

نکته پنجم اینکه 100 نفر از کارگران شرکت آردل، سازنده لوازم خانگی، که اخراج شده بودند جلوی ساختمان مرکزی بانک تجارت تجمع داشتند. بانک تجارت سهامدار عمده شرکت آردل است و شعارهایی دستشان بود مثل خجالت حجالت بانک تجارت و امثال اینها. به هر صورت با افزایش روند اخراج کارگران در بخشهای مختلف صنعتی به دلیل وضعیت نامناسب صنعت کشور آنچه که لازم است این است که دولتی که میلیاردها دلار پول را حیف و میل می کند، میلیاردها دزدی در آن می شود، باید یک صندوق حمایت از کارگران درست بکند تا کارخانجاتی که نمی توانند پرداخت بکنند، دولت در واقع به کارگران حمایت بکند و حقوق آنها را بپردازد تا شغل دیگری برایشان فراهم شود.

نکته ششم اینکه آقای سعیدی نماینده ولایت فقیه در سپاه اعلام کرده که 11 هزار هادیان سپاه، 5 هزار تا عضو سپاه و 6 هزار تای آنها بسیجی آماده شدند برای اعزام به سراسر کشور برای انتخابات مجلس. این همون بازی است که در انتخاباتهای قبلی هم سپاه کرده و در واقع باید گفت بجای هادیان سیاسی بهترین لفظ این است که هادیان تقلب را سازماندهی کردند، ارتشی که برود و نتیجه ای را که سپاه می خواهد از توی صندقها بیرون بیارند.

نکته هفتم اینکه آقای مجید انصاری عضو روحانیون مبارز اعلام کرده که اصلاح طلبان برای شرکت در انتخابات برنامه ای ندارند و لیست 20 نفره ای هم که پاره ای از رسانه ها اعلام کرده بودند تنها گمانه زنی رسانه است و اعلام هم کرده که خود او هم شرکت نمیکند.

نکته هشتم اینکه سازمان بین المللی مهاجرت و همینطور سازمان صلیب سرخ جهانی ابراز نگرانی کردند از آواره شدن بیش از 230 خانوار کرد در مناطق ارتفاعات قندیل که در اثر حملات سپاه به بهانه جنگ با گروه پژاک آواره شدند و محتاج کمک و کمک رسانی هستند و وضعیت نابسامانی دارند. روزهای قبل هم عنوان کرده بودم خدمت شما که سپاه به بهانه درگیری با یک گروه مسلح منطقه را نظامی کرده و به قول نویسنده ای به این ترتیب می خواهد جنایتهای خودش در جاهای دیگر ایران هم مشروع بکند و برای خودش آبرو دست و پا بکند اما این قبیل عملیات بیش از هر چیز دودش به چشم مردم عادی می رود و ضرباتی که شهروندان عادی و روستاییان فقیر منطقه کردستان تحمل می کنند.

نکته نهم اینکه مجله اشپیگل در مقاله ای عنوان کرده که اسراییل پشت پرده ترور فیزیکدانهای ایرانی قرار دارد. اشپیگل همچنین به صحبت وزیر دفاع اسراییل که وقتی از او هم در این خصوص پرسیدند گفته اسراییل در این مورد پاسخی ندارد و لبخندی هم زده بوده اشاره کرده و شواهد دیگری هم اضافه کرده و نتیجه گیری کرده که این ترورها کارموساد اسراییل است.

نکته دهم اینکه آقای ملک زاده که معاون وزرات خارجه ای بود که به زور مجلس برداشتند و بیشتر از یکی دو روز معاون مالی اداری نبود بیش از 40 روز است که در انفرادی بسر می برد. شایعاتی بود مبنی بر اینکه آزاد شده اما آقای جوانفکر در سرمقاله روزنامه دیروز ایران نوشت که آزادی او صحت ندارد و تحت شدید ترین فشارها در انفرادی است.

نکته یازدهم اینکه سوریه بحث داغ محافل بین المللی است. بحث شورای امنیت کماکان دیروز هم ادامه پیدا کرد. هند، برزیل و روسیه مخالف صدور قطعنامه هستند. روسیه حرفش این است که حرف از تحریم و فشار روی حکومت سوریه نباید باشد و قطعنامه باید حداکثر در محکوم کردن اعمال غیر انسانی باشد و به این تریتب مانع می شوند که قطعنامه فشار از طرف شورای امنیت تصویب شود. پاره ای از سناتورهای آمریکایی خواستار حداکثر فشار و تحریم های فلج کننده علیه حکومت سوریه شدند از جمله تحریم نفتی سوریه. خانم هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجه آمریکا، با گروهی از مخالفین سوری بخصوص سوری- آمریکایی روز گذشته دیدار داشت. همینطور آقای بان کی مون دبیرکل سازمان ملل جمله بسیار تندی را گفته و گفته که ذره ای انسانیت در بشار اسد باقی نمانده. خانم ناوی پیلای کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل اخطار شدیدی به سوریه کرده که در واقع با سرپوش گذاشتن بر جنایاتش، راه ندادن خبرنگاران، راه ندادن هیئت سازمان ملل و غیره می خواهد که جنایات خودش را پنهان کند ولی توفیقی ندارد. اتحادیه اروپا هم تحریمهای جدید خودش را روز گذشته اعلام کرد، 5 نفر به لیست 30 نفره قبلی اضافه شدند،وزیر دفاع سوریه، دایی بشار اسد، یکی از فرماندهان لباس شخصی ها، رئیس اطلاعات شهر حماه و رئیس امنیت داخلی سوریه. قبلاً در اون لیست 30 نفری سه نفر از فرماندهان سپاه پاسداران هم اسم آورده شده بودند. به هر حال در 24 ساعت گذشته دست کم 5 نفر دیگر هم در شهر حماه کشته شدند.

اما بحث آخر ما در خصوص تجربیات کشورهای دیگر از جمهوری کوچک اینگوشتیا برای شما می خواهم نقل کنم. جمهوری اینگوشتیا جمهوری کوچکی در کنار چچن است که کاملاً تحت نفوذ روسیه قرار دارد. رئیس جمهور دست نشانده ای در آنجا بود زیازیکوف که در آنجا حکومت می کرد. در سال 2007 می خواست که انتخابات ریاست جمهوری برگزار بکند و مردم همه می دانستند که او تقلب می کند و انتخابات نمایشی بیش نیست به همین دلیل هیچ کس شرکت نکرد جز تعدا خیلی اندکی ولی بعد از آن آقای زیازیکوف اعلام کرد که 163 هزار رای آورده و 98 درصد آرای مردم را به دست آورده. بعد از آن یک کمپینی مردم به راه انداختند. درخواستی را امضاء کردند که هر کسی با اسم، آدرس و مشخصاتش می نوشت که من رای ندادم. عنوان این کمپین این بود که من رای ندادم، زیرش اسم و امضاء و مشخصات. 90 هزار امضاء بلافاصله جمع شد و کاملاً آن عدد 98 درصد را برملا کرد و دروغ بودن آنرا افشاء کرد و آبروریزی بزرگی را برای انتخابات آقای زیازیکوف و روسها به بار آوردند و سرانجام هم این شد که در سال 2008 خود روسها با جو بین المللی که ساخته شده بود دیدند ارزش ندارد و آقای زیازیکوف برکنار شد و انتخابات تجدید شد. نکته ای که در خصوص این کمپین می شود گفت طبیعتاً برای  کشور بزرگی مثل ایران نمی شود اینطور اسم و امضاء و اینها جمع کرد. در یک جای کوچکی معنا داشته، اما اصل ماجرا این است که انتخابهای فرمایشی و دکور که اینجور حکومتها ترتیب می دهند که برای خودشان مشروعیت درست بکنند، برملا کردن آن و افشا کردن آن و آبروی آن حکومت را بردن به روشهای گوناگون از کارهایست که می توانید در دستور قرار بدهید آنچنان که در سال 88 هم انتخابات ریاست جمهوری آبروریزی بزرگی برای جمهوری اسلامی شد با عددسازی و تقلبی که کرد. انتخابات پیش روی جمهوری اسلامی هم تاکتیکهای مختلفی می توان طراحی کرد که آبروی آنها را برد مثل این هادیان سیاسی سپاه و کارهایی که می کنند که در آینده راجع به آن بیشتر صحبت خواهیم کرد.

اندکی صبر سحر نزدیک است. تا فردا شاد، پیروز، موفق و سرافراز باشید. به امید پیروزی ایران و ایرانی.



--
__________ اگر پس از اشتراک ایمیل های گروه را دریافت نکردید __________
لطفآ اگر پس از اشتراک ایمیل های گروه را دریافت نکردید پوشه اسپم را نگاه کنید
واگر ایمیل های گروه آنجا بود ایمیل ها را از اسپم در بیاورید
Select the box to the left of the emails and
click "Not spam" button on the top.
کار دیگری هم که می توانید بکنید درست کردن فیلتر و استفاده از
Label
برای پیدا کردن ایمیل های گروه است
_______________________ اشتراک _______________________
برای مشترک شدن در این گروه آدرس زیر را درست همینطور که هست کپی کنید
واز ایمیل باکس خود به این آدرس ایمیل بفرستید
mohsen_sazegara+subscribe@googlegroups.com
پس از فرستادن ایمیل به آدرس بالا، برای تأیید اشتراک ایمیلی از طرف گروه
دریافت می کنید که باید لینکی را که در آن ایمیل هست کلیک کنید
____________________ لغو اشتراک _______________________
برای خارج کردن ایمیل خود از گروه از میل باکس خود به آدرس زیر ایمیل بزنید
mohsen_sazegara+unsubscribe@googlegroups.com

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته