-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۰ تیر ۲۷, دوشنبه

Posts from Khodnevis for 07/18/2011

Email not displaying correctly? View it in your browser.
این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.



کلاغ خبرچین، پر؛ روزنامه روپرت مرداک، پر

روپرت مرداک استرالیایی، همین چند وقت پیش بود که ۸۰ ساله شد. او مالک موسسه «نیوز کورپوریشن» است که شبکه‌های مختلف خبری و روزنامه‌ها و کانال‌های تلویزیونی مختلفی در سراسر جهان دارد. شبکه تلویزیونی «فاکس» مرداک، در سراسر آمریکا پربیننده است و بلای جان دموکرات‌ها، چرا که بسیاری از مخالفان مهم باراک اوباما در فاکس، برنامه دارند و مرداک تریبون‌های زیادی به آنها داده است.

بسیاری از فارسی‌زبانان مخاطب شبکه «فارسی ۱» اما نمی‌دانند که روپرت مرداک در این شبکه نیز سهیم است. سال پیش، واشینگتن پست در همین زمینه گزارشی منتشر کرد. بر اساس این گزارش، گروه بزرگی از مخاطبان شبکه‌های سراسری جمهوری اسلامی آرام آرام به سراغ این شبکه رفته‌اند. سایت الف نیز نوشت: «روپرت مرداک رقيب جديد صدا و سيماي ايران » شده است.

مرداک اما وقتی طرفدار یک گروه سیاسی می‌شود، ده‌ها تحلیل‌گر برای زدن طرف مقابل پیدا می‌کند.

اما دردسر بزرگ این غول رسانه‌ای، همه و همه ریشه در روش روزنامه‌نگارانی در روزنامه «اخبار جهان» داشت. روزنامه‌ای که بعد از بیش از ۱۶۰ سال، هفته پیش تعطیل شد. این روزنامه در دهه ۸۰ تبدیل به نسخه روز یک‌شنبه «سان» شد و بنا به گزارش‌ها، تیراژی بالای ۲ میلیون داشت. این نشریه «زرد» به افشای روابط و اعتیاد ستاره‌ها و مسائل داخلی آدم‌های معروف می‌پرداخت.

آنچه نهایتا باعث تعطیلی این روزنامه شد، شنود تلفن یک دختربچه قربانی بود که سال‌ها قبل به قتل رسید. همچنین لو رفتن روش این روزنامه در استفاده از کارآگاهان خصوصی که راه‌های نامتعارف را برای کسب خبر به کار می‌بردند، وضعیت را آنچنان سخت کرد که از میزان آگهی‌های رسیده به این روزنامه کاست.

اما الان کار به جایی رسیده است که بر اساس تحقیق پلیس، بیش از ۴۰۰۰ نفر قربانی شنودهای تلفنی خبرنگاران این روزنامه شده‌اند.

داغ‌ترین شنود، مربوط به همان دختری بود که به قتل رسیده بود. روپرت مرداک مجبور شد از خانواده میلی داولر عذرخواهی کند، اما در آگهی‌ای اعلام کرد که عذرخواهی کافی نیست.

ولی دامنه شنودها به خانه نخست وزیر هم رسید، زمانی که گوردون بروان نخست وزیر بود، همه فهمیدند که فرزند او از چه بیماری‌ای رنج می‌برد. گوردون براون همچنین مدعی است که روزنامه تایمز از طریق همکاری با خلاف‌کاران اطلاعاتی «سری» در باره او به دست آورده بود.

ولی فعالیت علیه نخست وزیر پیشین به معنای دشمنی با نخست وزیر جدید محافظه‌کار جدید انگلستان نبود. اندی کولسون، سردبیر پیشین روزنامه «اخبار جهان» دستیار رسانه‌ای دیوید کامرون شد. «ربکا وید»، سردبیر بعدی که به مدیریت موسسه مرداک در انگلستان نیز رسید، با خانواده نخست وزیر جوان رفت و آمد خانوادگی داشت.

ربکا در روز ۱۷ جولای دستگیر شد. او از مدیران ارشد موسسه روپرت مرداک در انگلستان بود.

اینک، در آمریکا، دیوید راکفلر، یکی از سناتورهای قدرتمند خواهان بررسی عملکرد موسسه مرداک شده‌ است. اگر چنین شود و خبرنگاران زیر دست مرداک در آمریکا به همان روش خبرنگاران«اخبار جهان» رفتار کرده باشند، روزنامه وال استریت جورنال، شبکه فاکس و روزنامه‌های دیگر دچار مشکلات زیادی خواهند بود.

مرداک و سردبیران روزنامه «اخبار جهان» منکر اطلاع از روش‌های غیر اخلاقی بوده‌اند، اما باور این کار برای بسیاری از کارشناسان رسانه‌ای، سخت است.


 


وضعیت جدید فیلترینگ: اوج بی‌اعتمادی

 

امروزه کمتر کامپیوتری در ایران را می‌توان پیدا کرد که یک فیلترشکن کارا نداشته باشد. افرادی را می‌شناسم که مطلقاً سیاسی نیستند (چه برسد به مبارز) اما روی کامپیوترشان فیلترشکن دارند. تصویر دو سال پیش نشان داده شده در تلویزیون از دسکتاپ مجری برنامه‌ی زنده‌ی سیما  (که قاعدتاً باید خیلی خودی باشد و یک اتاق دربست در "کشتی نظام" داشته باشد) که روی آن لینک فیلترشکن freedom بود نشان می‌داد که اوضاع چگونه است.

 

اگر به لینک‌های داده شده در یک جستجوی ساده‌ی غیرسیاسی (علمی، فنی، ورزشی، ...) در گوگل بخواهید دسترسی داشته باشید حتماً به یک فیلترشکن نیاز دارید.

 

مطالب بالا جدید نیست. چیزی که شاید جدید باشد این است که حتا اگر فیلترینگ هم رسماً از طرف دولت برداشته شود عاقلانه نیست تا از ابزار «پنهان‌سازی» اینترنتی استفاده نکنیم. در دو سال گذشته پیش آمده که برای چند ساعت تا چند روز سیستم فیلترینگ خفیف و یا حتا کاملاً حذف شده باشد. اما شخصاً در این مواقع هم برای چک کردن یک سایت ساده‌ی خبری یا شبکه‌ی اجتماعی همچنان از ابزار پنهان‌ساز استفاده کرده‌ام.

 

مثلاً اخیراً ادعا شده که «نظام مقتدر» سایت اسکایپ را از فیلتر درآورده تا بتواند به افرادی که مستقیماً می‌خواهند به سایت وصل شوند یک نسخه از نرم‌اقزار تقلبی و دستکاری شده را قالب کند. این که این ادعا چقدر درست است را اهل فن باید بگویند، اما نکته‌ی مهم اینجاست که از این نظام چنین رذالتی برمی‌آید. مجدداً در خبرها آمده بود که یک صفحه کاملاً مشابه با login جی‌میل وجود دارد. از آنجا که اکثر کاربران با زدن آدرس جی‌میل و مشاهده صفحه‌ی مشابه دیگر در پی چک کردن دوباره address-bar برنمی‌آیند، نظام با فعال کردن چند ساعته‌ی چنین صفحه‌ای  می‌تواند تعداد زیادی شناسه و رمزعبور جمع کند که اگرچه تعداد زیادی از آنها به درد نمی‌خورند، ولی در میان آنها ممکن است بعضی موارد مفید و مهم پیدا شود. مجدداً تاکید می‌کنم که موارد بالا یا مشابه لزوماً درست و معتبر نیست و باید توسط اهل فن تائید یا تصدیق شود. نکته‌ی مهم احتیاط ما و وضع طرف مقابل است.

 

واقعاً نمی‌دانم چرا نظام به فیلترینگ ادامه می‌دهد. مردم که آن را دور می‌زنند. حتا اگر برداشته شود هم باز دور می‌زنند. اینطوری فقط اسم‌ بدنامی دارد. عوضش می‌توانی بودجه‌اش را صرف نشر کتاب‌هائی کنی که در آن شرح می‌دهد مثلاً اگر اداره‌ی فرودگاه فرانکفورت را به آیت‌اله احمد خاتمی بدهند چه می‌شود.


 


چنان در خشمم از پستان مانکن - که می خواهم بگیرم جان مانکن

چنان در خشمم از پستان مانکن

که می خواهم بگیرم جان مانکن

ندانم از چه این برجستگی‌ها
بود همواره آویزان مانکن

نگاهم گر فتد - البته سهوا-
دل و جانم شود ویران مانکن

پس از عمری عبادت بارالها!
شدم یکباره شهوت ران مانکن

گمانم طرح شیطان لعین است
که لعنت بر دل شیطان مانکن

خدا داند که می‌خواهم ببرم
به هر قیمت که باشد نان مانکن

از آن آتش که او در خرمنم زد
بسوزم دفتر و دیوان مانکن

خداوندا! مدد کن تا بگیرم
تقاص دین ِ خویش از جان مانکن

ببرم سینه‌هایش را به شمشیر
به گرزی بشکنم دندان مانکن

درآرم چشم و چارش را به انگشت
یکایک برکنم مژگان مانکن

کشم خنجر به رویش بی ترحم
بگیرم گاز سفت از ران مانکن

سپس با حفظ انواع شئونات
جر و واجر کنم دامان مانکن

بیاندازم به نیروی ولایت
خلاصه، لرزه در ارکان مانکن

پس از آن تا قیامت بار الها!
نبینی دیگرم بر خوان مانکن

خداوندا ! نگهدارم تو می‌باش!
از این شیطان سکسی! جان ِ مانکن!


 


زندان زنان

پگاه جانم


این روزها زیاد به تو فکر می‌کنم...زیاد....بس که دیوارهای اوین کوتاهند برای این چنین «پگاه». اوین، «سپیده» دمی کم داشت و...آه که دیوارهای اوین تاب «سحر» را نخواهد داشت و «صبح صادق»، اوین را فرا خواهد گرفت...بس که دیوارهای اوین کوتاهند. بس که اوین تاب خنده و چشمان زیبای تو را ندارد.


تصور کن که خورشید از سربالایی اوین طلوع کند...


پگاه جانم 


من این تجربه تلخت را به فال نیک می‌گیرم که به زودی آزاد خواهی شد و برایمان «زندان زنان» دیگری خواهی ساخت که با نگاه زیبا و صادقت و خورشید وجودت بخش دیگری از واقعیت تلخ جامعه ما را به تصویر خواهی کشید.


خیلی منتظرم که بیایی...باور کن که دیوارهای اوین کوتاهند. 


 


وقتي پگاه آهنگراني به هشدار كيهان گوش نداد!

آفتاب نیوز با این تیتر درباره دستگیری پگاه آهنگرانی نوشته است که «ارتباط با رسانه‌های خارجی کار دست بازیگر جوان سینمای ایران، پگاه آهنگرانی داد». به نوشته آتی نیوز علت اصلی دستگیری پگاه آهنگرانی ارتباط با رسانه‌های خارجی و گوش ندادن به هشدار روزنامه کیهان بوده است. سایت آفتاب نیز به نقل از آتی نیوز خبر از «ابعاد تازه ای از دستگیری پگاه آهنگرانی» داده است هرچند اتهامی غیر از گوش ندادن به هشدار کیهان بیان نکرده است. به نوشته این سایت‌ها دو سال قبل وقتي اين بازيگر براي پوشش اخبار جشنواره‌اي سينمايي راهي آلمان شده بود روزنامه‌ كيهان خطاب به پگاه آهنگراني نوشت: «مواظب باشد وقتی به آلمان می‌رود وطن‌فروشی نکند.» اما پگاه آهنگرانی به آن توجهی نکرده است.

پگاه آهنگرانی قرار بود برای پوشش مسابقات فوتبال زنان در آلمان به این کشور سفر کند تا برای شبکه «دویچه وله» وبلاگ‌نویسی کند. اما از رفتن منصرف شد. دویچه وله دلیل انصراف وی را تماس وزارت اطلاعات برای نرفتن به آلمان بوده است.اما یک هفته بعد در منزل شخصی خود توسط نیروهای امنیتی دستگیر شد.

پگاه آهنگرانی دختر منیژه حکمت، کارگردان فیلم زندان زنان است که نقش آفرینی اش در فیلم «دختری با کفشهای کتانی» به یاد ماندنی است. پگاه آهنگرانی اخیرا فیلمی مستند به نام «ده نمکی‌ها» را ساخته بود که نگاهی به زندگی مسعود ده نمکی، از اعضای اصلی گروه های فشار در دوره اصلاحات و کارگردان فیلمهایی همچون «فقر و فحشا» و «اخراجی‌ها» می‌باشد. «ده نمکی‌ها» هفته گذشته از شبکه بی‌بی‌سی فارسی پخش شد.


 


ببخشید مترو تو «کهریزک» چه‌جوری تست سرد و گرم میشه؟!

 

مدیر عامل متروی تهران که به گفته‌ی خودش قبلاً پیمانکار بوده و «به این کارها بلد است» و همچنان هم برنامه‌هایش را بطور «مبحوث» مطرح می‌کند از تست سرد و گرم مترو در ایستگاه کهریزک خبر داد. ما البته با اینکه خودمان به این کارها خیلی بلدیم ولی با اینحال همه جور تستی شنیده بودیم جز تست سرد و گرم لیکن با توجه به اینکه این تست در ایستگاه کهریزک انجام گرفته است و ایستگاه مربوطه سابقه‌ی همه‌گونه تستی اعم از سرد، گرم، ولرم، خشک خشک و غیره دارد لذا حدسیات خودمان را در مورد نحوه تست سرد و گرم در آن محل نورانی بطور «مبحوث» اینجا اعلام می‌نمائیم:

 

حدس اول : احتمالاً این مترو بجای افتتاح، دستگیر شده. دستگیری یک چیزی است که هم از بدو تأسیس شرکت مترو در ایران سابقه دارد هم پس از اینکه بعد از قرنها نام خانوادگی مدیر عامل، جانشین، منشی، هیئت مدیره، پرسنل، کارمندان و احتمالاً کارگران شرکت مترو از هاشمی بهرمانی رفسنجانی به یک چیزهای دیگری تغییر کرد، برای حفظ سابقه‌ی شرکت مترو واقعاً لازم است. در صورت درست بودن این حدس الباقی قضایا کاملاً درست و طبیعی است و کلاً مترو را پس از دستگیری خوب جائی برده‌اند. خب حالا یک کمی هم مترو مورد تست سرد و گرم و پهن خشک و تر قرار بگیرد مگر چه می‌شود؟ فقط مترو چون یک کمی دراز است امیدوارم تست کنندگان عزیز یکدفعه خودشان مورد تست سرو و گرم توسط مترو قرار نگیرند چون درد دارد.

 

حدس دوم : مقام معظم رهبری بعد از اینکه دویست سیصد نفر در کهریزک مورد تست سرد و گرم قرار گرفتند و دو برابر این تعداد پر پر شدند و نهایتاً پزشک آنجا با سالاد به خودکشی رسید تصمیم گرفت یک عده را بفرستد که ببینند «ایستگاه کهریزک» استاندارد هست یا نه، بعد چون ایستگاه سرد و گرم کهریزک یک کمی با استانداردهای جهانی فرق می‌کرد و مثلاً در اتاق بازجوئی بجای کولر گازی پنکه سقفی گذاشته بودند که هم آدم را سرد می‌کند هم وقتی از پا به آن آویزان می‌کنند موقع چرخیدن آدم را گرم هم می‌کند لذا نتوانست این ننگ را تحمل بکند و فوراً دستور تعطیلی کهریزک را داد. ما تا همین امروز خبر نداشتیم جائی که به این خوبی می‌شود تست سرد و گرم در آن انجام داد خب سرمایه‌ی به این مهمی که نمی‌تواند بیکار بماند پس چی‌شود؟ ما بطور «مبحوث» حدس می‌زنیم که تبدیل ایستگاه سرد و گرم کهریزک به ایستگاه متروی سرد و گرم همان کهریزک فقط یک امر خدا پسندانه و در راستای استفاده بهینه از بیت المال بوده اصلاً بهتر است در تمام کشور وقتی یکجائی جنایتی اتفاق می‌افتد و چند نفر خودشان را به تجاوز می‌رسانند و مرتکب قتل به خودشان اعمال می‌کنند آنجا بعداً مترو بکشند حالا اگر مسافر نداشت هم مهم نیست مهم اینست که جائی که اتفاقات سرد و گرم می‌افتد توانمندی منطقه بیخودی هدر نرود!


 


(از وبلاگ ندای امروز)وقتی امین ثابتی گاف می‌دهد- ماجرای جعل اسکایپ توسط مخابرات

یکی از مواردی که همواره در این وبلاگ و فعالیت‌های آنلاینم در نظر داشته و دارم، درستی اخبار و مطالبی بوده است که در وبلاگ و یا توییتر منتشر می‌کنم. این موضوع تا جایی برای من اهمیت دارد که همواره گاف‌های مختلف وب‌سایت‌ها را در این وبلاگ منعکس کرده‌ام. به همین دلیل درستی خبر و راستگویی به مخاطب را مهمترین وظیفه‌ی خودم می‌دانم.

دیروز مطلبی با عنوان «اخطار: مخابرات ایران نسخه‌ی جعلی اسکایپ را منتشر کرده است!» را منتشر کردم که در مدت ۲۴ ساعت گذشته با واکنش‌های بسیار زیادی مواجه شد و بحث‌ها و جدل‌های زیادی در مورد آن صورت گرفت. بحث‌هایی که در نهایت از نبود مدارک کافی در مورد ادعای دیروز من خبر دادند و به نوعی نادرست بودن مطلب دیروز تا حدودی روشن شد، هر چند که همچنان چندین سوال باقی مانده است مانند علت دانلود شدن فایل EXE اسکایپ برای سیستم‌های عامل اوبونتو و مک.

اما هدف از نوشتن این مطلب گفتن این نکته است که من در انتشار این خبر عجله کردم و آن را بدون تحقیقات تکمیلی منتشر کردم. به همین دلیل و با توجه به مسئولیتی که در قبال خوانندگان و دنبال‌کنندگان حساب توییترم دارم، از تک تک کسانی که با انتشار این خبر آنها را نیز به اشتباه انداختم، عذرخواهی می‌کنم. عذرخواهی می‌کنم که باعث شدم اطلاعات نادرست به شما داده شود، زیرا همواره به این اعتقاد داشته و دارم که دانستن و آگاهی درست حق مردم است.

در نهایت بدون هیچگونه توجیه و سفسطه‌ای، تمام مسئولیت انتشار این خبر نادرست را برعهده می‌گیرم و بار دیگر از تمامی خوانندگان عذرخواهی می‌کنم. علاوه بر این باید به این نکته نیز اشاره کنم که به زودی چند مطلب تکمیلی در مورد این خبر و حاشیه‌های ایجاد شده توسط آن خواهم نوشت تا کلیات این ماجرا روشن‌تر شود.

 


 


آرژانتین: ایران متهمان بمب‌گذاری آمیا را تحویل دهد

فردا دوشنبه (۱۸8 جولای)، هفدهمین سالروز انفجار در مرکز تجاری یهودیان آرژانتین است که جمهوری اسلامی متهم به طراحی و اجرای آن است.

به گزارش خبرگزاری فرانسه در همین زمینه و نیز در واکنش به اعلام آمادگی ایران برای همکاری با آرژانتین در خصوص این پرونده، دستگاه قضایی آرژانتین از مقام‌های ایران خواست تا به جای بیان «اظهارات بدون محتوا» متهمان این پرونده را تحویل دهند.

آلبرتو نیسمان، دادستان رسیدگی کننده به این پرونده با انتشار بیانیه‌ای گفته است: «ایران به جای اظهارات بدون محتوا که راه به جایی نمی‌برد، تنها راه ممکن را انتخاب کرده و همه متهمان این حمله تروریستی هولناک را تحویل دهد.»

در بمب‌گذاری در یک مرکز تجاری یهودی‌نشین در آرژانتین که در سال ۱۹۹۴ رخ داد، شماری از مقا‌م‌های ارشد جمهوری اسلامی ایران از سوی مقام‌های قضایی آرژانتین متهم شدند که دستور طراحی و اجرای آن را صادر کرده‌اند.

در این انفجار که روز هیجدم ژوئیه ۱۹۹۴ در ساختمان آمیا٬ در مرکز بوئنوس‌آیرس رخ داد، ۸۵ نفر کشته و بیش از ۳۰۰ تن دیگر نیز زخمی شدند.

ایران روز گذشته، با انتشار بیانیه‌ای ضمن اعلام آمادگی با مقامات آرژانتین برای همکاری در جهت روشن شدن ابعاد این پرونده، هدف از این همکاری را «جلوگیری از ادامه یافتن مسیر اشتباه تحقیقات قضایی» اعلام کرد.

جمهوری اسلامی در بیانیه خود اعلام کرد که گرفتن انگشت اتهام به سمت ایران، یک توطئه بوده است و ایران «آمادگی خود را برای ورود به یک گفت‌وگوی سازنده و همکاری با دولت آرژانتین جهت روشن کردن واقعیت‌ها در چارچوب قانون و با رعایت احترام متقابل اعلام می‌کند.»

گفتنی است مقام‌های قضایی آرژانتین شماری از مقام‌های عالی‌رتبه وقت جمهوری اسلامی را به عنوان متهمان اصلی این حادثه معرفی کرده و خواستار بازداشت آنها شده‌اند.

اکبر هاشمی رفسنجانی، رییس‌ جمهور، علی‌اکبر ولایتی، وزیر امور خارجه، احمد وحیدی، فرمانده سپاه قدس (نیروی برون مرزی سپاه) و محسن رضایی، فرمانده سپاه پاسداران که همگی در آن زمان دارای این پست‌ها بوده‌اند از متهمان انفجار آمیا هستند که حکم بازداشت بین‌المللی آن‌ها توسط دادستانی آرژانتین صادر شده است.

جمهوری اسلامی ایران هرگونه دخالت در این انفجار را رد کرده است.


 


عدم خشونت!
 


علم‌الهدی: انتخابات آینده؛ مصیبت‌بارترین انتخابات طول تاریخ انقلاب است

چند روز پس از برکناری جنجالی دبیر هیات عالی گزینش کل کشور، آیت‌الله علم‌الهدی با ابراز نگرانی از حذف حامیان ولایت در مراکز دولتی گفت ادامه این حذف‌ها ضربات مهلکی است که جان آیت‌الله خامنه‌ای را خواهد گرفت.

به گزارش خبرگزاری فارس آیت‌الله سید احمد علم الهدی، امام جمعه مشهد روز گذشته در مشهد در جمع تعدادی از اصول‌گرایان استان‌های خراسان با بیان اینکه نباید اجازه فعالیت به جریان‌های مخالف ولایت را داد پیش بینی کرد که انتخابات آتی مجلس «مصیبت‌بار ترین انتخابات» طول تاریخ انقلاب ایران باشد.

علم‌الهدی اضافه کرد که در انتخابات آینده تمام جریان‌ها حتی اصلاح‌طلبان «با لباس و آرم اصولگرایی» نیز حضور پیدا می‌کنند.

وی در همین زمینه به تبلیغات زمان انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ اشاره کرد و تصریح کرد که در آن زمان در بغل برخی از حامیان برخی از کاندیداها سگ بود و در ستاد انتخاباتی کاندیدای دیگر زیارت عاشورا قرائت می‌شد.

اشاره وی به تبلیغات انتخاباتی ستادهای میرحسین موسوی و محمود احمدی‌نژاد است که پیش از این نیز بسیاری از روحانیون تندرو، حامیان میرحسین را «افرادی سگ باز و فاسد» و حامیان احمدی نژاد را «بچه حزب‌اللهی» معرفی کرده بودند.

عضو مجلس خبرگان رهبری در بخش دیگری از سخنان خود به حذف برخی از حامیان آیت‌الله خامنه‌ای از دولت اشاره کرد و گفت از ابتدای انقلاب تاکنون قدرت طلبان همیشه با ولایت فقیه زاویه داشته‌اند.

وی با اشاره به اینکه در مراکز دولتی هرکس که دوستدار ولایت فقیه باشد در پایین‌ترین درجه خدمتی قرار می‌گیرد افزود که حذف حامیان خامنه‌ای در مراکز دولتی «ضربات مهلکی» است که جان آیت‌الله خامنه‌ای را خواهد گرفت.

اشاره امام جمعه مشهد به حجت‌الاسلام علی ثمری، دبیر هیأت عالی گزینش کل کشور و از حامیان آیت‌الله خامنه‌ای است که چند روز پیش توسط احمدی‌نژاد برکنار شد و احمد علی‌زاده به‌جای وی منصوب شد.

برخی تارنماها از جمله خبرگزاری‌ فارس دلیل برکناری علی ثمری توسط محمود احمدی‌نژاد، رییس جمهور ایران را انتقادهای وی از «جریان انحرافی» عنوان کرده‌اند.

آیت‌الله علم الهدی با بیان اینکه تمام این مسائل برای «سرکوب حزب‌الهی‌ها ولایت‌مداران متدین» رخ می‌دهد، گفت که در انتخابات آتی همه باید به شدت هوشیار باشند، چرا که در انتخابات قبلی می‌دانستیم چه باید انجام دهیم و «تکلیف آن زمان برای تمام متدینان و دوستداران انقلاب مشخص بود» ولی در آینده شرایط پیچیده است.


 
شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به khodnevis-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به khodnevis@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته