-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۰ تیر ۳۰, پنجشنبه

متن پیاده شده روز چهارشنبه 29 تیر 90

 

سلام،

چهارشنبه 29 تیر 90، 20 جولای 2011 میلادی

در مورد 13 موضوع امروز صحبت می کنیم.

موضوع اول اینکه زندانیان سیاسی رجایی شهر، بند 4 سالن 12، از روز شنبه دست به اعتراض در راهروها زدند در اعتراض به ممنوعیت هواخوری که برای زندانیان برقرار شد.

نکته دوم اینکه وزارت اطلاعات کتاب 225 صفحه ای را منتشر کرده از اعترافات شهروندان بهایی که دستگیر شدند دال بر مشارکت آنها در تظاهرات بخصوص روز عاشورا برای تحریک احساسات پاره ای دیگر از ایرانیها. دو نکته را باید گفت اولاً اینکه اصولاٌ شهروندان بهایی هم حق دارند مثل بقیه شهروندان ایرانی به حکومت اعتراض کنند بخصوص اینکه خیلی هم زیر فشار هستند ولی نکته دوم اینکه براساس دیانت بهایی اساساً دخالت در سیاست تجویز نمی شود به همین دلیل هم به احتمال زیاد این عزیزان را شکنجه کردند، فشار آوردند و اعترافاتی را که می خواستند طبق سناریوی خودشان گرفتند که این کتاب را درست بکنند.

نکته سوم اینکه سایت میهن از قول منابع نزدیک به بیت آقای خامنه ای نقل کرده که بعد از ماجرای کهریزک آقای خامنه ای شخصاً دستور داده که امنیت و احترام آقای سعید مرتضوی دادستان جنایتکار و متهم اول پرونده کهریزک حفظ شود. به همین دلیل هم هست که آقای مرتضوی دیروز در یک دهن کجی آشکار به قربانیان کهریزک و مردم اعلام می کند که او برائت خود را گرفته و مشکلی هم ندارد. جالب است که آقای علم الهدی این آقای خامنه ای را که چنین دستش در جنایت و حمایت از جنایتکاران است، برایش یک سمت جدید تراشیده تحت عنوان اینکه ولایت فقیه معاونت مردمی و ارتباطی امام زمان است.

نکته چهارم اینکه نیروهای امنیتی دیروز عصر به منزل آقای امجد حمله کردند. آیت ا... امجد که امام جماعت امازاده صالح تجریش هم هست در منزلی زندگی می کند که از موقوفات امام زاده است و خودش هم الان در سفر مالزی است اما ماموران امنیتی به خانه وی ریختند، تفتیش کردند، اموال را صورت برداری کردند. به نظر می رسد که دارند آماده می شوند که منزل را از ایشان بگیرند. این از آن شگردهای شخص آقای خامنه ای است که دنیا را این شکلی می بیند و فکر می کند که به هر کس که بخواهد فشار بیاورد باید روی پول و اموال و اینها دست بگذارند. به هر حال قبلا عروس و نوه آیت ا... امجد ممنوع الخروج شده بودند.

نکته پنجم اینکه آقای خاتمی در صحبتی برای جمعی که از استان فارس با او ملاقات داشتند، شروط قبلی خودش برای انتخابات را تحکیم و تکرار کرده. او گفته که باید زندانیها آزاد بشوند، احزاب آزادانه فعالیت کنند، آزادی بیان و میزگرد در دانشگاهها و مباحثه برقرار باشد و نیروهای انتظامی و نظامی هم در انتخابات دخالت نکنند و در واقع سلامت انتخابات تضمین شود. در غیر این صورت شرکت در انتخابات هیچ موردی ندارد.

نکته ششم دبیر کمیسیون ماده 10 احزاب وزارت کشور اعلام کرده که حزب مشارکت و سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی رسماً توسط دادگاه منحل شدند و این دو تشکل غیر قانونی هستند.

نکته هفتم اینکه بعد از آنکه دیروز آقای مهمانپرست سخنگوی وزارت خارجه ایران اعلام کرد که سانتریفیوژهای جدیدی را ایران با سرعت بالاتر و تکنولوژی جدیدتر به فعالیت گذاشته، هم وزارت خارجه فرانسه واکنش نشان داد و این اقدام را تحریک آمیز خواند و هم سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا آقای آلن هییر اعلام کرد که ایران عواقب این رفتارش را باید بپذیرد.

نکته هشتم اینکه اوپک گزارش سال 2010 اعضاء خودش را منتشر کرده، به موجب این گزارش دیده می شود که نیجریه با 300 هزار بشکه افزایش صادرات نفت در روز به رتبه دوم بعد از عربستان صعود کرده و ایران در پله سوم قرار گرفته. ایران متوسط در سال 2010 دومیلیون و دویست و چهل دو هزار بشکه نفت در روز صادر کرده و از این محل 71.6 میلیارد دلار هم در آمد داشته. ایران روزانه کلاً 3 میلیون و پانصد و چهل و چهار بشکه نفت در روز تولید کرده که با احتساب حدود 1.2 میلیون بشکه مصرف داخلی در روز که رو به افزایش است و از آن طرف تولید به دلیل مشکلات فنی و تحریم های بین المللی رو به کاهش است، کارشناسان پیش بینی می کنند شاید در 2-3 سال آینده اساساً ایران نفتی دیگر نداشته باشد برای اینکه صادر بکند.

نکته نهم اینکه خبرگزاری رویترز خبر می دهد از اینکه شرکتهای پالایشگاهی هند از جمله پالایشگاه مالین گالور اعلام کردند که برای تامین نفت مورد نیاز خود وارد مذاکره با عربستان و امارات شدند و یک مقام این پالایشگاه اعلام کرده که باید وابستگی خودمان را به کشورهایی که ممکن است در صادراتشان مشکلی پیش بیاید کم کنیم که منظورش ایران است.

نکته دهم اینکه خبرگزاری مهر خبری منتشر کرد دال بر اینکه آقای خامنه ای پنج شنبه سفری به هرمزگان دارد که جلسه ای هم با فرماندهان نظامی خواهد گذاشت اما بلافاصله این خبر را برداشت. به نظر می رسد که جلسات نظامیان و تهدیدهایی که می کنند برای مقابله با آمریکا امر جدی برای آنها شده  چرا که همانطور که آقای تاجزاده هم گفته بود اینها تصورشان این بود که اگر آمریکا در عراق و افغانستان درگیر باشد اصولاً غربیها جای دیگری در منطقه درگیر نخواهند شد. ولی مسایل لیبی و الان هم سوریه خلاف آن را به آنها نشان داده و از آن می ترسند.

نکته یازدهم اینکه در متروی تهران آلودگی هوا باعث بیماری کارمندان مترو شده. بیماری پوستی که ناشناخته است هنوز و آزبستی که در ساخت این واگنها بکار می رود عامل سرطان ریه است و آلودگی به آزبست هم در هوای مترو زیاد است. اصولاً به آزبست در هوای تهران 20 تا 50 برابر بیشتر شهرهای اروپایی است و این موضوع به شدت نگران کننده و سرطان زاست چرا که بسیاری از کشورهای دنیا اصلاً کاربرد آزبست را تحریم کردند، ممنوع کردند. همین 2-3 روز پیش سازمان محیط زیست ایران آنرا ممنوع کرد اما خدا می داند کی اجرا شود چون در ساخت ایرانیتها در ایران از همین ماده در آن استفاده می شود.

نکته دوازدهم اینکه در شهر حمص در سوریه دستکم 13 نفر به ضرب گلوله لباس شخصی ها و امنیتی ها و تا حدی ارتش، کشته شدند و از شنبه تا دیروز بین 40 تا 50 نفر در همین شهر کشته شدند. نکته جالب اینکه مخالفین خبر می دهند که در بسیاری موارد سربازان ارتش از تیراندازی به سوی مردم اجتناب کردند ولی بلافاصله به دست لباس شخصی ها کشته شدند.

اما بحث آخر ما ادامه بحثهای گذشته در مورد تجربیات کشورهای دیگر است که گفتیم از کلاه گذاشتن سر سانسور می شود مواردی را نقل کرد. در برمه وقتی که کودتاچیان نظامی در 1988 کودتا کردند و در 1990 انتخاباتی که برگزار شد خانم آن سان سوچی در راس حزبش برنده شد اما مثل سپاه پاسداران در ایران شروع به بگیر و ببند و دستگیری کردند. خانم آن سان سوچی در حصر خانگی قرار گرفت مثل آقای موسوی و کروبی و ضرب و شتم و دستگیری و سانسور شروع شد. بعد از مدتی مردم خانم آن سان سوچی را به نام بانو می خواندند و پدر خانم آن سان سوچی زنرال آنگ سان درواقع بنیانگذار ارتش نوین برمه بود و دخترش البته مهمترین مخالف ارتشی که کودتا کرده بود. چند سال بعد از این کودتا و قتی که دولت تصمیم گرفت که اسکناس جدیدی را به جریان بیاندازد و عکس آقای ژنرال آنگ سان روی آن باشد، طراح اسکناس برای بانک مرکزی برمه طرفدار جنبش بود و با زیرکی عکس آقای آنگ سان را تغییراتی در خطوط لب وچشم و صورتش داد که کاملاً شبیه خانم آنگ سان سوچی شد، مقامات احمق نظامی نفهمیدند و اسکناس منتشر شد. اما مردم بلافاصله فهمیدند و همه جا می گقتند که عکس بانو روی اسکناس است. طراح نکات دیگری هم گذاشته بود ازجمله چهار دایره هشت پر در این طراحی گذاشته بود به نشانه چهارتا هشت که عدد شناحته شده ای برای مردم برمه بود، روز 8/8/1988 که روز شروع اعتراضات علیه کودتا بود مثل 25 خرداد سال 88 خودمان. به همین دلیل بعد از مدتی البته کودتاچیان اسکناس را جمع کردند ولی نزد مردم این اسکناس به اسکناس دموکراسی معروف شد و خیلی ها تعداد زیادی از آن را نگاه داشتند و هنوز هم مثل ورق  زر بین مردم رد و بدل می شود و مثل جان خودشان آنرا نگاه می دارند. در این خصوص تجریبایت دیگری در جاهای دیگری هم هست که روزهای آینده صحبت می کنیم و مشابه هایی که در ایران هم کم نداشتیم و کارهایی که می شود انجام داد.

اندکی صبر سحر نزدیک است. تا فردا شاد، پیروز، موفق و سرافراز باشید. به امید پیروزی ایرن و ایرانی.



--
__________ اگر پس از اشتراک ایمیل های گروه را دریافت نکردید __________
لطفآ اگر پس از اشتراک ایمیل های گروه را دریافت نکردید پوشه اسپم را نگاه کنید
واگر ایمیل های گروه آنجا بود ایمیل ها را از اسپم در بیاورید
Select the box to the left of the emails and
click "Not spam" button on the top.
کار دیگری هم که می توانید بکنید درست کردن فیلتر و استفاده از
Label
برای پیدا کردن ایمیل های گروه است
_______________________ اشتراک _______________________
برای مشترک شدن در این گروه آدرس زیر را درست همینطور که هست کپی کنید
واز ایمیل باکس خود به این آدرس ایمیل بفرستید
mohsen_sazegara+subscribe@googlegroups.com
پس از فرستادن ایمیل به آدرس بالا، برای تأیید اشتراک ایمیلی از طرف گروه
دریافت می کنید که باید لینکی را که در آن ایمیل هست کلیک کنید
____________________ لغو اشتراک _______________________
برای خارج کردن ایمیل خود از گروه از میل باکس خود به آدرس زیر ایمیل بزنید
mohsen_sazegara+unsubscribe@googlegroups.com

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته